×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ)


18 Декември 2018, Вторник, 16:43 ч.

Млад мъж с хубава работа, който е учил и работил в чужбина, бе пребит от охранители в "Кауфланд". Ради Лазаров бил заподозрян, че краде батерии, за които имал бележка от друг магазин. Яките момчета обаче не дочакали да разберат, каква е цялата история и ударили здрав тупаник на бившия футболист, съобщи самият той във "Фейсбук".

Лазаров повикал полиция, а управителят на магазина и охраната се изпокрили. Ради Лазаров смята да съди нападателите си. Ето и цялата му история, разказана в социалната мрежа. Публикуваме текста без редакторска намеса:  "Биха ме, защото ме набедиха за крадец. За крадец на батерии в #KauflandBulgaria. И по-конкретно, в печално известния с предишни случаи на упражнено насилие от охранители към клиенти магазин в ж.к. "Дружба", на ул. "Хайделберг"-1. Магазин, в който почти всяка вечер пазарувам. Магазин, в който почти всеки ден пазарува и моята майка.

Магазин, на който семейството ми е клиент от първия му работен ден и магазин, в който цялата ми фамилия е похарчила хиляди левове през последните повече от 10 години. Бях псуван брутално и многократно. Бях обиждан и наричан с всякакви вулгаризми и епитети, които дори ми е неудобно да напиша. Бях заплашван на няколко пъти, включително и когато на мястото дойде патрул -със саморазправа и с разчистване на сметките извън пределите на магазина", пише той. Охраната се активирала, след като заподозряла младия мъж, че има в джоба си батерии от магазина. "Ами, не. Не крадях батерии. Купувах си вода, вечеря и.. батерии! И за моя зла участ, в джоба си имах отворено пакетче с две батерии, което бях закупил по-рано през деня на 17-ти от магазина на #MrBricolageBulgaria на бул. "Цариградско шосе". Пакетче, за КОЕТО ИМАХ КАСОВ БОН!!! На касата, след като заплатих покупките си, бях спрян от други двама, абсолютно неадекватни като поведение и реакции служители - момче и жена. Впоследствие, жената се скри и не даде сведения пред полицията, а бе длъжна да го направи! Тези двама души, които нито веднъж не отвърнаха на апела ми да се легитимират, директно ме нападнаха с абсурдното изречение: "Обвинен сте в кражба на батерии"!", пише още Лазаров. Когато пристига полицията, за да се изясни случая, охранителите и ръководството на магазина се скриват.

"В един момент комедията стана пълна, и заместник-управителя, и агресора, избягаха. Скриха се от полицаите, които бяха разигравани нагло повече от час, докато принудят двамата да се върнат, да подпишат показанията си и да спазят закона. Към физическата болка съм имунизиран. Няма нещо, което не съм си чупил като футболист. Но знаете ли, няма нищо по-страшно от душевната болка. А мен тази нощ ме боли душата. Прекарах последните 15 години извън България.

Играех футбол, завърших висшето си образование в САЩ, състезавах се, а впоследствие, учех и работех за големи международни компании в Норвегия и Сърбия. Живеех добър живот, имах добър стандарт, но сърцето ми си беше в моята България. В България е погребан баща ми, в България далеч от мен бях оставил майка ми, сестра ми и шепа верни приятели", разказва още Ради Лазаров. "И все към България ме теглеше и все бях нещастен и все тъгувах. Накрая, преди година, реших, че е крайно време да се прибера. У дома. От 18-годишен не знаех точно къде е домът ми, защото той постоянно бе някъде другаде, само не и там, откъдето бях тръгнал. Погнусен съм. Отвратен съм. Огорчен съм. Раздвоен съм.

ВНИМАНИЕ: Момчето с черния суичър и белите маратонки бие и набеждава клиентите в "Кауфланд" за крадци, момчето със сивата качулка и жената с очилата - обвиняват в кражба, чувствайки се явно по-върховен орган от Прокуратурата. Момчето със сивия пуловер пък имаше лош ден - трябваше да се черви в ролята си на заместник-управител на магазина, пише още пострадалият. Ради Лазаров ще мине нови прегледи днес в "Пирогов", след като през нощта се е почувствал зле. 

Бележка за батериите от "Бриколаж" и от "Кауфланд".







В категории: Разследване


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Пунта мара
11.04.2019 21:21:32
0
1
Така се прави. Кой откъде купил батерии да се покажем колко сме големи охранители ама на някакво си квартално магазинче от еди какво си верига от онзи запад който бленувате.
4.
Коментатор
18.12.2018 17:18:05
4
6
А изперкалите пенсии, които преравят кашоните на плодовете и зеленчуците кога ще ядат бой? Правят всичко леш. А тези, които взимат по 2-3метра найлонови торбички и си ги прибират в джоба?
Понякога като ги гледам ми се иска да им начупя ръчичките.
3.
коментиращ
18.12.2018 14:34:36
4
8
Касовият бон от Бриколаж е за батерии High Energy от 13.12., което със сигурност не е "по-рано пред деня на 17-ти"? Батериите от Кауфланд са Sony. Разни негативни внушения за Кауфланд и България. Което не оправдава евентуалното грозно поведение на служители на Кауфланд. Ама пък чак толкова патетична, трогателна и сълзлива реч... айде сега.
2.
stana mi jalko
18.12.2018 14:13:43
1
7
stana mi jalno
1.
пипи
18.12.2018 14:13:29
9
4
Какво момче бе, да не е на 15. :) Голям мъж, който няма смелост да признае. Под същия този пост, от който сте преписали се вижда, че е крал, обиждал и посягал пръв. Намерил си е майстора...Ревльо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори