×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първи снимки (18+) на мъртвия джихадист, окървавил Страсбург!


14 Декември 2018, Петък, 12:08 ч.
Източник: Блиц

Френската полиция ликвидира убиеца Шериф Шекати, който във вторник вечерта простреля смъртоносно трима и рани с огнестрелно и хладно оръжие 13 души в Страсбург, съобщи „Фигаро“. 29-годишният рецидивист бе заклещен в южния квартал Нюдорф, близо до мястото, където избяга с такси и бе видян за последно във вторник.

Полицията, жандармерията и спецчастите затегнаха обръча около него вчера следобед, когато блокираха квартала. Той е стрелял срещу патрул от трима - двама мъже и една жена, на улица "Лазаре", където явно се укривал. Полицаите отвърнали на огъня от патрулката и го елиминирали с първия куршум, съобщи Franceinfo. Нито един от тях не е пострадал в престрелката. Преследвачите попаднали на следите му след обаждане от жена, която разпознала издирвания от властите беглец. В. "Паризиен" пусна снимка, на която се вижда тялото на застреляния престъпник, а до него и пистолета му.






Снимка от прозорец на мястото на престрелката „В 21 часа екип от специализираната бригада от трима служители на националната полиция засякъл един индивид, който се движел по улица „Дю Лазаре“, обясни вътрешният министър Кристоф Кастанер, който дойде на мястото на престрелката. „Той съответствал на описанието на издирвания от вторник вечерта. При опит да го задържат той се обърнал към полицаите, стреляйки. Те отвърнали и неутрализирали нападателя“, добави министърът, след което се обърна към полицаите и каза: "Аз съм горд с вас!"

Полицаите бяха аплодирани и от събралите се на улицата пред загражденията десетки жители на квартала, разбрали за края на продължилата 48 ч. хайка за рецидивиста с над 20 присъди, пише Канал 3.



Още преди ликвидирането на рецидивиста Кристоф Кастанер съобщи, че от петък коледният базар в Страсбург отново ще бъде отворен. „Животът, празникът, културата трябва да победят страха“, каза той. “Аз съм изключително признателен на силите на реда, че извадиха от строя терориста, за да не може повече да вреди. По този начин ще ни помогнат да се върнем към нормалния живот“, заяви кметът на Страсбург Ролан Риес пред микрофоните на LCI. От полицейски източници стана ясно, че на няколко пъти жители на блокирания квартал Нюдорф са сигнализирали за убиеца, когото засичали на няколко пъти да броди сам по улиците, като се озъртал. Когато спецчастите пристигали на указаното място, той вече бил изчезнал. Последната престрелка с него била плод на случайна среща между беглеца и патрулиращи с кола полицаи. Те го зърнали на излизане от една къща, разпознали го и завили обратно. Тогава той стрелял към колата, но при ответния залп през спуснатите стъкла на патрулката бил ликвидиран на място.


В категории: Крими


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Мефаил
14.12.2018 15:47:47
0
2
Ливорвера му е като на Матей Миткалото. Тез как на пускат по водоливника...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори