×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не участвам в никакви политически сценарии и задкулисие, не виждам мястото си в нито една от групите на ОбС Бургас


Не участвам в никакви политически сценарии и задкулисие, не виждам мястото си в нито една от групите на ОбС Бургас
Напуснах председателския пост на комисията по туризъм, защото ГЕРБ и патериците му показаха, че този отрасъл не е водещ в политиката им
01 Декември 2018, Събота, 19:12 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Феодалният модел на управление на ГЕРБ и техните клакьори не решават проблемите на бургазлии, задълбочава ги, каза Живко Табаков


Името на общинския съветник Живко Табаков от Движение "България на гражданите" се свързва със създаването на нова опозиционна група в ОбС Бургас, с председател Константин Бачийски. В тази връзка Табаков поиска право на отговор и бе категоричен: Не участва и няма да участва в каквато и да е нова конфигурация в рамките на този местен парламент.

-Г-н Табаков, поддържате ясна линия на опозиционен съветник, в тази връзка да очакваме ли да попаднете в новата група на колегата си Константин Бачийски, който се отцепи от НФСБ-СЕК и очевидно ще сформира своя група?

-Поисках право на отговор във връзка с Ваш материал със заглавие: „Голямото” преподреждане на малките политици в Бургас”. Там се говори за някаква тайна щаб-квартира, създаване на някаква група и разделяне на постове, където се замесва моето име. Искам да е ясно, че Живко Табаков не участва в подобни сценарии и задкулисие, или иначе казано – няма да ме видите в нито една от групите (настоящи или бъдещи) на Общински съвет Бургас до края на този мандат. Всякакви интерпретации на тази тема, свързани с мен, просто не са истина.

-Как оценявате работата на ОбС Бургас? На последното заседание, след несъстоялото се гласуване за провеждането на референдума за чистия въздух, намекнахте, че „кукловодите са ясни”, но кои всъщност са те?

-По време на сесията ясно казах, че ГЕРБ не провежда реални политики за Бургас, а фасадни. Не Ви ли се струва странно оттеглянето на подписи от докладната записка за провеждане на местен референдум за по-чист въздух в Бургас в 12 без 5. Имам индикации, че върху хората, които оттеглиха подписите си, е бил упражнен натиск. Натиск е имало и върху някои от другите, подписали докладната. Нещо друго, в деня преди сесията се внася докладната записка с идентично съдържание (да не кажа преписана), за да се саботира референдума. Не знам дали сте видели, но г-н Дражев, който е инициатор на тази докладна, написа съвсем ясно във фейсбук каква е била схемата. Документът е стоял три дни по бюрата на кмета Димитър Николов, Георги Митев и Луков. За какво е стоял там? Явно, за да получи одобрението им. Защо никой не излиза да опровергае твърденията на Георги Дражев, ако са измислица и няма кукловоди.

-Останахте ли разочарован от колегите си от БСП и НФСБ? Казахте, че сте съобразили въпросите за референдума с тях, направили сте всичко, което са поискали, но те в последния момент се отказаха. Смятате ли, че това е било част от плана им още в началото?

-Те трябва да бъдат разочаровани от себе си и от непоследователните си, меко казано, действия. Да отговарят пред избирателите си, да кажат на тях защо не са подкрепили демократичното право на бургазлии. Мен дали са излъгали, или не, няма никакво значение. БСП се изявява като опозиция, пригласяйки на ГЕРБ.

-Защо не напуснахте по-рано председателското място в комисията по туризъм, можеше да го направите още когато напуснахте групата на Реформаторския блок?

-Когато Общинският съвет на Бургас реши да сформира отделна комисия, която да се занимава с туризма през 2015 г., приех, че този отрасъл ще стане приоритетен за общината. ГЕРБ и патериците им обаче ме опровергаха. Всяко едно мое предложение в полза на туризма се саботира. Примерите ги знаете – отказаха да въведат облекчения за инвеститорите в туризма, не отпуснаха средства за Фестивала на маскарадните игри, който впрочем привлече огромен интерес. Не зачетоха над 13 хиляди подписа срещу въвеждането на „Зелената зона”, с неясни мотиви отхвърлиха обособяването на „Евин”, „Адамов” и нудистки плажове в Бургас, въпреки че самите бургазлии ги искаха. Все още не съм видял да има и нова Наредба за преместваемите обекти по чл. 56, за която няколко пъти настоявах. Никой не ми е представил отчетност по Годишната програма за общинска туристическа реклама на Бургас от 2017 г. Колко повече аргументи да Ви изброявам? Ясно е, че няма никаква последователност в провежданите политики.

-В тази връзка, как виждате работата на колегите си от Реформаторския блок?

-Работата им може да се види по входираните от тях докладни записки и от изказванията им в Общински съвет. Четох председателят на Комисията по екология да казва, че подкрепял ясните политически решения, а в докладната за референдума за по-чист въздух нямало такива. Тогава да го попитам защо сложи подписа си под искането Община Бургас да сключи договор с независима международна организация за изготвяне пълен анализ на въздуха в общината и извършване на ежемесечен мониторинг на показателите и вредните емисии във въздуха. Това е искане на ДБГ, посочено в проекта за решение на докладната записка за референдума като 2-ра точка. Твърди, че нямало конкретика, прецизиране и още какво ли не в нашата докладна, а си сложи подписа под нейно копие. Не знам как да го нарека това, нека той сам си го определи. Интересно ще ми бъде този човек да представи отчет на свършената си работа като председател на Комисията по екология и дали с колегите си от СДС са се отказали от заплатите си, както призоваваха по време на предизборната си кампания.

-Започнахте ли работа за предстоящите местни избори и имате ли визия в какъв формат ще се явите?

-Нашата работа никога не е спирала. За ДБГ местните избори не са нещо извънредно, не се нуждаем от време за мобилизация, защото ние сме в постоянна кондиция. ДБГ работи и ще продължава да работи за консолидацията на дясномислещите хора, неправителствените организации и формации, неодобряващи феодалния модел на управление на ГЕРБ. Системата на управление на ГЕРБ и техните клакьори не решава проблемите на българските граждани, а ги задълбочава и на това сме свидетели всеки ден. Хората са бедни и несигурни, никой за нищо не ги пита. Повтарят се едни и същи опорни точни, а опозиционните действия се заклеймяват като пиарски. На нас ни омръзна  да бъдем порицавани заради активността си, за нещо, което те са имали 11 години време да свършат, а не са го направили.

-А вие ще се кандидатирате ли за кмет? Името ви усилено се спряга в последните месеци.

-Твърде рано е да коментирам подобен въпрос. На дневен ред стои работата ми.



Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
55
Коментара по темата
55.
*********
04.12.2018 03:56:01
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
54.
ehhaaa
03.12.2018 18:05:11
0
2
Живко един съвет от мен! Ако искаш да ставаш сериозен политик смени тая гнусна партия на Меглена Кунева - "Движение България на гражданите". Никой няма да гласува за вас заради тая измамница и кукувица...Ти може да си пич, обаче си си избрал п*ча партия..Това е....
53.
AntiTroll
03.12.2018 10:58:42
9
3
Пак почнахте да спамите жалки тролчета. Живко, с теб сме! Не обръщай внимание на глупави тролове! Радвам се, че имаме кадърен млад човек в общината. Такива вече са дефицит!
52.
*********
03.12.2018 10:13:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
Joce
03.12.2018 08:22:45
3
3
Burgas e okopiran ot mafiqta ot 11 godini. Mafiq sds i gerb, grada se zadushava i az licno se radvam, che ima podomni hora kato Tabakov
50.
до 49
02.12.2018 19:14:41
5
2
а ти тролче на сдс какво работиш
49.
Живаче
02.12.2018 18:15:38
1
5
Тарикат си тиии от сервитьор на Бизари,та чак общински съветник стана. Браво! Така се прави мой малък общественико. Иначе и като сервитьор беше културно момче,обаче защо се движиш с ”Килърите” от Камората Кольодженко? Да знаеш че контролират цял Неапол и околностите,и ще попаднеш в полезрението на Европол,ДЕА,ДАНС и всички световни служби. Кискискискс
48.
Уйчо
02.12.2018 10:05:12
3
2
На кметЯ не му ли наливат пари с тази разлика, че са наши, а на теб чичо акъл можеше да се налива трябваше няколко пъти да се нареждаш.
47.
Kaly
01.12.2018 16:33:33
0
8
Нямам нищо против лицето Ж.Т.,но не ни ли го предлагате прекалено и кому е нужно това?
46.
До 43 и 44
01.12.2018 14:17:57
7
5
Жалки политически тролчета, няма да се тръгне, а вашите шефове ще измете на следващите избори. Така да им предадете, да си знаят!!!
45.
Elvis
01.12.2018 13:47:25
7
4
Мен пък ме кефи Табаков. Пичага е и отстоява позциите си! Такива хора ни трябват, не подмолни смешници!
44.
Чичо ти
01.12.2018 13:17:12
4
9
Живаче, четири години си съветник бе батко. Едно реално и полезно за хората предложение не измисли за това време. Посред януари референдум за почти половин милион измисли само. Не само от комисията, от общинския си тръгни най-добре. 43 е прав до последната дума.
43.
chicho
01.12.2018 13:04:49
5
9
хаха жалки защитници, тапаков нищо не е постигнал, просто едни хора му наливат пари и ако случайно се докопа до власта ще трябва да връща инвестицията чрез прокарване на лобиски закони и отдаване на обществени поръчки на спонсора. АБонамента му тук да не си го плаща той , всичко е инвестиция барем някой теле се излъже и гласува за него.
42.
Mariq
01.12.2018 10:51:58
4
4
I kakvo ako e bil servitior predi godini? Vijte do kade e stignal... Vmesto da se radvame na uspehite, nie gi pluem... Selska rabota! Stiga ste bili drebnavi dushi, a se radvaite na uspehite na horata! Za men Jivko e gotin, mojesht i pozitiven mlad maj. Podkrepqm go!
41.
Подкрепящ
01.12.2018 10:43:17
4
4
Чета ви коментарите и се чудя... Толкова сте глупави или някой ви плаща да тролвате срещу Табаков? Референдум ви направи за зелената зона, за да не плащате като грешни дяволи. Само 13000 гласуваха. Референдум искаше да ви направи, за да се вземат мерки и спрем да дишаме отрови. Същите тея, които ви плащат да спамите спряха и тази инициатива. Извадете си главите от задниците, че пречите не само на хората, които искат положителни промени, но и на самите себе си! Жалки сте! Табаков, ние сме с теб!
40.
A taka
01.12.2018 10:33:33
3
3
Taka te iskam Tabakov. Pluvachite sa na zaplata v gerb ili sds, to zna4enie nqma. Turi im go.
39.
Лига
01.12.2018 10:30:58
4
4
Абе смешници има ли значение преди 20 г. какъв е бил, не е крал, за да се издържа, а всичко е постигнал акъл, за разлика няколкото човека, които се стремят да го злепоставят. Той и сегашния кмет, ако се обърнете ще видите кво е правил и въобще не трябваше да се избира, ама така вече 3 мандата. Дано бургазлии прогледнат.
38.
До 29
01.12.2018 02:22:21
0
2
Ти в ред ли си? Не знаеш ли от къде идва Табаюето?
37.
Христо
01.12.2018 01:32:43
4
3
табаков номер едно, супер пич евала
36.
Батко
01.12.2018 00:16:35
3
6
Ей, Живко манталитета ти е сервитьорски. Не можеш да се надскочиш...
35.
Само така!
30.11.2018 23:59:43
6
4
Мачкай ги тея родоотстъпници Табаков!!! Напред и нагоре!!!
34.
peevski
30.11.2018 22:37:48
4
8
най-комичния "политик" е този, нагъл, долен, некъдърен непокист, без интелект.
33.
Asas
30.11.2018 21:55:54
7
5
Навремето имаше един Ваклин Стоиновски . Този е същия само дето онзи хвърли 1 милион на изборите , а този няма 5 стотинки само в този сайт дава некой лев за реклама. Но и той ще свърши като Стоиновски и ще бъде забравен. Съчувствам му че не може да си прецени възможностите и ще бъде в дълбока депресия след изборите.
32.
Bravo
30.11.2018 21:33:34
6
4
Bravo na choveka. Dalech ot shemite i lajite. Admiracii Tabakov!
31.
Non nobis domine, non nobis
30.11.2018 21:27:51
4
5
Като напуснете постовете си в името на народа и демокрацията, тогава ще плюете по човека бе клоуни! Слагайте червените носове и отивайте да спите! От плюене заприличахте на камили бе, ваща мама проста... Гербаджийските амеби, да не забравят да добавят "АМА ТО Е ПР".. На нищо друго ли не ви учат в щабчето, гладни кучета такива... Прости тикви сте и тва е!
30.
Smel
30.11.2018 21:19:09
4
4
Tozi 4ovek e nai smeliq ot vsi4ki .
Edinstven toi s eopyl4i sreshtu masovite ubiici -dvata burgaski zavoda.

BSP I GERB zagubiha glasovete si ,zashtoto ne razbirat ,4e Burgas iska ve4e da disha !!!!!!!

Na izborite shte otidat da glasubat 5000 ciganina naqdeni s kebap4eta
30000 pensioner
50000 etni4eski turci .
300 piqndurnici

Poznaite koi shte spe4eli izborite
29.
до 28
30.11.2018 21:13:09
5
7
единствено той се опълчи срещу мафията
28.
Isssss
30.11.2018 20:44:31
5
5
Sme6nik
27.
Toncho
30.11.2018 18:16:58
5
6
Iskam gerbadjiiskite trolove tihi! Edin svesten mlad chovek shte ima v Burgas i vie shte go pluete.. Mama vi parvobitna..
26.
Ванчо
30.11.2018 18:00:54
8
7
Табаков го сложи на всички общински отзаде. Адмирации
25.
Евелина
30.11.2018 17:49:31
7
4
Еми така се прави. Кой, каквото да ми казва е ясно, че плюещите са силно притиснени от такъв тип ясно позиция. Похвално!
24.
чичо Пенчо Мировенски
30.11.2018 17:39:43
0
5
То и Кирячето едно време гръмко се отказа от националния , нищо , че никой не го беше викал от доста време.
23.
Gonsales
30.11.2018 17:32:54
8
6
Евала, г-н Табаков. Единствения политик в Бургас на който му стиска! Само напред!
22.
ривиера бийч
30.11.2018 17:20:38
3
6
Ей , горкия...
Големи жертви прави за народно добро. От лятото на 2018 кат заваляха едни подписки , референдуми та цяла година. Велик народен трибун и водач на стадото.
21.
Todor Slavov
30.11.2018 17:10:51
6
6
Табаков, сбогом! И не се връщай повече. За нищо не ставаш.
20.
До 5 молиш Флагман !!!!!!!!!!!!!
30.11.2018 16:48:41
1
3
Да пише за добрините на Бачииски .Те си имат критерии//знаци //за да пишат за нещо дори добро за Бургазлии трябат стимули.
19.
РЕФЕРЕНДУМЪТ БЕШЕ КАКВО ??????
30.11.2018 16:40:43
0
3
СИМУЛИРАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА АКТИВНОСТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ.ТОЙ НЯМАШЕ ДА ИЗПЪЛНИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО СИ.ПРОСТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА БУРГАЗЛИИ НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАТ КОЕТО ГО ПРАВЕШЕ НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН.ИСТИНАТА Е ""СТАРИТЕ МУЦУНИ""ОТ СДС ЧРЕЗ БЕЗМИСЛЕН ШУМ///ИНЦИАТИВИ// СЕ ОПИТВАТ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ МЕСТНАТА ВЛАСТ.
18.
abe
30.11.2018 16:39:46
1
1
властта няма да се сдаде лесно
17.
Ivan
30.11.2018 16:18:29
5
5
koi drug politik se otkaza ot shefski post, osven Tabakov?
16.
лицкат
30.11.2018 16:18:28
6
6
ей този и още двама-трима са читавите хора тоя мандат. другите са смукачи
15.
ysgsgddhsh
30.11.2018 16:15:43
7
5
с табаков напред
14.
Истински
30.11.2018 16:03:35
1
9
ако някой от кандидатите догодина обещае да направи пълна ревизия на сегашното управление на герб ще се върна от чужбина специално да гласувам за него
13.
сдс тролове
30.11.2018 15:58:27
4
4
сдс тролчетата се активизираха
12.
Кмета
30.11.2018 15:57:31
2
5
защо кмета мълчи за всичко случващо се в града? явно му се плаща да мълчи
11.
santa
30.11.2018 15:57:06
4
3
aide start na trimata trola ot sds - gasss vie ste, samo da ste se zaredili s bira.
10.
опс
30.11.2018 15:54:48
4
4
За да бъдем по-ясни и конкретни Тошко Иванов и Георги Митев от сдс обещаха действително да се откажат за заплатите си, ако ги приемат в общинския съвет. Едни от най-големите лицемери - единия е и председател на комисията по екология.
9.
до живето
30.11.2018 15:52:57
5
6
Живко, отави го горкото момиче дето ти е секретарка. Петък е, а ти караш момичето да пише коментари колко си готин :D
8.
stefan lubenov
30.11.2018 15:51:23
6
6
samo tabakov izleze kato muj i im natri noslencata na tezi komedianti ot bs ob6tinski savet a kade bqha ostanalite deto uj rabotqt v imeto na naroda!!??
7.
Георги Праматаров
30.11.2018 15:47:35
7
5
Табаков доказа много пъти, че е човек на честта. Поздравления за Табаков, такива политици ни трябват истински и достойни!!!
6.
Мима
30.11.2018 15:45:18
3
6
На тоз само ореолчето му липсва. По-светец и от папата се писа.
5.
ivo
30.11.2018 15:43:20
5
15
флагман направете една услуга на града и напишете поне за една малка час тот добрините които Константин Бачийски е сторил за Бургас.
4.
!!!
30.11.2018 15:41:43
5
6
ДА СЕ МАХА И ОТ АЛИАНСА ПО ТУРИЗЪМ ДЕТО ГО ПРАТИХТЕ ВМЕСТО КМЕТА
3.
super jalak
30.11.2018 15:41:17
4
8
Тази пионка някой все едно ще я покани някъде, заради какво? интелекта който е 0, образованието което е 0 или противната физиономия и анти харизма ли? айде моля, да пръскаш готови пари от донорите си за публикации тук е супер жалко
2.
табачето - тъпачето
30.11.2018 15:38:30
3
6
този рева на рамото на всички от герб да ги моли да направят специално за него комисия по туризъм. Храни куче да те лае
1.
*********
30.11.2018 15:34:04
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори