×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сценарист от Шоуто на Слави: Какво да направи Дългия, да пребие Бойко с лопата ли?


Сценарист от Шоуто на Слави: Какво да направи Дългия, да пребие Бойко с лопата ли?
Парите на Пеевски и Прокопиев ли ви правят свободни, обърна се към журналистите Тошко Йорданов
23 Ноември 2018, Петък, 13:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Тошко Йорданов съсипа цялата журналистическа гилдия заради критиките срещу шоуто

Сценаристът от Шоуто на Слави Тошко Йорданов публикува отворено писмо, с което се обърна към всички критици. Заради интервюто му с премиера Бойко Борисов, Дългия бе разпънат в социалните мрежи. 

Ето какво пише Тошко Йорданов по темата:


Първо, пиша тук, в профила на Слави Трифонов, защото нямам фейсбук. И второ, защото знам, че тук всички четете какво излиза. Трето, нарочно пиша това, след като минаха още две интервюта, последното, което ще гледате днес. А и четвърто – Дългия беше против да правя това, но го изнудих да ми даде тази трибуна.

И така. След интервюто на Слави с Бойко Борисов се изля егати словесният водопад. Голяма част от журналистите се впуснаха да споделят разочарованията си от това какво очаквали, пък то какво станало. Като им чете човек писанията, излиза, че Слави е трябвало да пребие Борисов с права лопата.
И то, при положение, че една седмица преди това отправи покана по телевизията, в която изрично се каза, че ще се задават въпроси от зрителите. Явно за много хора да помнят в продължение на една седмица е непосилна задача.

Да видим сега “възмутените” и “разочарованите”. Такива, като ония в “ПИК”, са ясни - те са на работа хората. По-забавни са “независимите”. Ще карам под ред – тези, които видях. Соня Колтуклиева.
Жената, която по нейни думи е взимала пари от Цветан Василев, за да прави телевизия, която май не видя бял свят. Жената, за която един от свидетелите по КТБ - Бисер Лазов каза, че през периода 2010 -2011 година е получила 90 000 лева от Цветан Василев, без да ги декларира.

Любо Огнянов, работил в телевизията на Цветан Василев и сега журналист в Канал 3… дето май е на Пеевски. Владо Береану, преводачът от румънски, който с умиление споделя как мутри го заплашили, той се скрил в тоалетната на заведение, звъннал на Бойко Борисов да го спасява и той му пратил баретите за защита. "Ебала"(с Бъ), както казват сценаристите на тоз корав мъж. Валерия Велева. Ти ли “ма”, Мадам В., се обаждаш?! Ти ли, дето написа най-голямата журналистическа свирка на Бойко за срещата му с папата? Боряна Бозаджиева – PR-ката на БСП? Христо Комарницки. При кого дойде да ревеш от Делян Пеевски, господин Комарницки?

Къде намери национален ефир, без цензура, да кажеш, каквото мислиш? Колегата Светльо Иванов. Колега, погледни си “непримиримото” интервю с Бойко Борисов и Томислав Дончев от 19 март 2017, в което задаваш въпроси от фейсбук на граждани.

Колко новини, в журналистически смисъл, произлязоха от него? В кой точно момент принуди Борисов да признае, че в нещо си прав или че ще постъпи, както ти мислиш? За сравнение - при Слави Бойко прие да предложи 1 лев субсидия за партиите в бюджета. Ако го направи, де, но това водещият го принуди.

Чавдар Найденов, социологът, чиято агенция периодично дава превес на БСП пред ГЕРБ и все не уцелва резултата?

Само Полина Паунова не ме изненада, защото фиксацията й на тема “Слави Трифонов” е отдавна известна. Разбира се, има и много още журналисти, които умняха и за които трябва задълбочено да ровя в мрежата, за да открия нещо за тях, защото, както казваха в едно предаване по една кабеларка - “не много сте известен”.

Та, уважаеми колеги, вие дето ревете, кой от вас е задал, какъвто и да е било остър въпрос в очите на Бойко Борисов или Цацаров и от това да е последвало нещо? Колеги, има ли разлика дали на едните плаща Пеевски, а на другите Прокопиев? Техните пари ли ви правят “свободни”?

На кой от вас, кое му пречи, та да не може да отиде и да направи Бойко на дроб в интервю? Или с жалката си некомпетентност възлагате вашите надежди и желания в “чалгаря” Трифонов. Ами, като сте толкова добри, идете и го унищожете тоя Бойко.

Разкажете му играта. Кой от вас в национален ефир е казвал, че Бойко е мутра, агент Буда, че лъже, че е вреден? Кой от вас го е правил в национален ефир, осъзнавайки, че държавната машина в лицето на СЕМ ще направи акт и ще ви глоби, защото използвате “език на омразата” и прочие глупости, с които оправдават цензурата?

Кой от вас е направил с дейността си така, че да падне Жан Виденов? Кой от вас бе опозиция на Иван Костов, когато беше император на Галактиката? Кой от вас поде кампания за спасяване на българските медици в Либия, по времето когато държавата казваше всички да си мълчат за това, защото “може и да са виновни”? Кой от вас беше явна опозиция на ГЕРБ, в мига когато взеха властта? Кой от вас, следвайки гражданското си чувство, е организирал референдум, за нещо, в което вярва?

Кой от вас е питал в очите Бойко за монопола на "Лукойл" и Вальо Златев? Кой от вас е предизвикал няколко разследвания на Главния Прокурор само от едно интервю? Когато направите нещо такова, тогава може и “плачът ви” да има стойност. Или така избивате комплексите за собствената си незначителност?

И последен въпрос, към тези, които казват: “Харесвах Слави, ама вече - не”. Вие къде бяхте, когато той и ние стояхме пред Парламента в защита на Референдума?

И още нещо, ако ви е страх, че Слави може да обърне статуквото в държавата с хастара нагоре… има защо.

Хайде, почвайте хейта. Три…две…едно…старт!
Тошко Йорданов
Сценарист на Ку-Ку
Каналето
Хъшове
Шоуто на Слави

В категории: Политика


33
Коментара
33
Коментара по темата
33.
Тодор
24.11.2018 16:38:55
2
6
Адаш вземи се гръмне с тези простотии дето говориш .
32.
Иван
24.11.2018 16:10:29
6
7
Слави, смешен си, сценаристите ви също.
31.
Стига бе хаджи Тошко
24.11.2018 12:10:06
3
6
Просто честно и почтени си признайте, че се осрахте. Или май не сте се осрали, а просто сте полегнали пред Светиня Му. Няма лошо. Парички трябват всеки му.
Пък и един МОЛ още чака да бъде построен. Или нещо бъркам? Ма май не. Те нали заради този МОЛ, навремето разпърдяха калимерата.
30.
Цар $
24.11.2018 09:53:20
4
8
Това дето го е писал тоз пишман сценарист за журналистите дори да е вярно не оправдава шоуто, сценаристите и Слави за лакейското държание
29.
Кривата лопата
24.11.2018 09:41:43
2
9
Дългия беше смешен да не кажа жалък и в интервюто с Цаци и на-яече с Мая Манолова когато реши да надигне глава и да покаже мускули пред тази жена. Съпоставката с подмазваческото му поведение спрямо Борисов е убийствена. Славчо никога не би си позволил да провокира по същия начин Борисов. Явно разбирането на Шоуто на Слави е че не могат да бъдат алтернатива а патерица. Иначе за да имаш Фейсбук първо трябва да имаш фейс уважаемо сценаристче
28.
ПОЗОР
24.11.2018 07:45:39
1
10
Слави е радост за всички селяндури с вицовете си а-ла Къци. Откровен русофил и рубладжия, готов е да продаде националния интерес за съответната сума. Интервютата му с Тиквата и Цацата и лиженето на задниците им беше толкова гнусно, че няма начин да не се забележи рижисурата на Решетников.
27.
Петър
24.11.2018 07:14:37
0
10
Възмутени са от отношението на един медиен "протестър" срещу властта, който не погледна опонента си в очите, който е поканил, Тодоре! Възмутени са от факта, че не сте подготвени за въпросите, които задавахте, макар и предадени!
Имахте всички въпроси пред очите си, както се изразяваш, една седмица предварително! Еми как за една седмица не провери сайта на БНБ по въпроса за външния дълг?
Ами това е брутална лъжа от Премиер!
Според думите на Премиера, той е 20 %!
Според БНБ?! Всеки може да отвори и да види, но за теб и екипът ти е невъзможно!
Та, ако си бе направил труда да провериш, то логическия последвал въпрос към властта е...
Вие, или БНБ лъжете?
Оставям настрана останалите въпроси, и най-вече за Белене! Смешник си Тодоре! Ама типично е за придворните шутове!
26.
Efi
24.11.2018 02:31:35
6
8
Всеки се прави на много отворен, а като застава пред Борисов спича. Егати мишките смешни!!! Жалки сте хейтърчета!!! Перата и той голямата мутра бияч квича от далече, че да не го чуе. Защото ако го доближи и ще стои като жена пълен женшен!!!
25.
Bingo
24.11.2018 01:36:51
1
9
Дъното Тошко Дъното копаеш. Това което човек сам може да си направи никой друг не може. Толкова години кариера и едно "интервю" ви е@а мамата. Костов ви беше наврял в миша дупка и оцеляхте, но това, което ви поднесе Бойко и Ко. е по-лошо. RIP.
24.
Стойко
23.11.2018 23:40:30
2
14
ГЕРБ ще си вземат тяхните гласове,Славчо ще обере негативният вот +някой глас от парриотите и реформаторите.И после ще ни обяснят ,че по-добре в коалиция с ГЕРБ от колкото с Доган и комунистите.Този филм Бойко вече трети път го прави,просто сменя “патериците”
23.
НЕ НАМ ТАКИМИ ПУНТАМИ!!!
23.11.2018 22:46:19
3
12
Народа го е яд , че вие предната вечер всички сценаристи се надъхвахте едва ли не ще го размажете тоя Бойко... какви ли не изказвания чухме и тежки думи от ваз.
Е... дойде Бойко и... въпросите смешно подбрани. Айде не на нас!
НЕ НАМ ТАКИМИ ПУНТАМИ!!!
22.
Агата
23.11.2018 21:49:14
2
14
Слави,се изложи ,като кифладжия сега какво го защитаваш,загубеняк ,защото си на висока заплата при дългия ,нали се правихте на велики сценаристи,махайте се от шоуто ,загубихте още един глас,глупави подлоги.
21.
Бухаха
23.11.2018 21:44:11
2
12
Яка тирада, с която нареди Славчо до изброените от теб. Та с какво е той е по-различен? С нищо. Коментарите не са хей, а факти, които те дразнят, но въпреки това ги четеш. Референдума можеше да го премълчи, а за Виденов, да си теглиш ножа, не ка теми за гордост.
20.
Gocho
23.11.2018 20:57:13
5
2
Какво Винарско бе !
Бащината къща беше на центъра и я продадох за да замина !
С африканците се разбирам много по добре от тъпаци като българите !
19.
Българин
23.11.2018 20:49:51
2
11
И ти си продажно чалгарско мекере....
18.
123
23.11.2018 20:49:51
2
13
Слави се изложи като кифладжия
17.
Хемороиди.ком
23.11.2018 20:44:56
3
5
Groucho да дойдем у Винарско под асмалъка на ракийка и после да серем на двора у кенефа. Не мерси нещастник
16.
Gocho
23.11.2018 20:05:02
3
3
Елате при мен на остров Вануату !
Ще ви пусна аборигените !
Яжте ми малката чура !
15.
genadi
23.11.2018 20:01:44
1
11
Аве тия требе да ги вадим по стадионите !
Нищо друго не помага !
14.
демократ
23.11.2018 19:55:29
3
15
"Какво да направи Дългия, да пребие Бойко с лопата ли?" - Вярно ли при толкоз сценаристи не разбрахте какво очаква народа да попита Борисов ? Поне за едната БарЦелона да бяхте попитали ? Или за това как новият (уж) собственик на ИПОН е и собственик на единственият бетонов възел от където се купува бетона за метрото в София. Няколко стотин милиона лева. Или за това как Цветелина Бориславова от както той е взел властта колко банки си "купи" и т.н.. и т.н. Ама смелата Слави си глътна смелостта, защото фиша от бТВ Кой ще го взема ? Големи Хъшове ама само в чалга клиповете си !
13.
Gocho
23.11.2018 19:50:11
5
12
И кво ако го беше пребил с правата лопата ?!
Няква загуба ли щеше да е ?!
Бой по хунтата !
С камьне и дравье !
Нема кво да се губи !
Слави се Осра тотално !
И с него - всите продуценти !
Срам станохте !
Дано го прочетете !
12.
Слави патерица!
23.11.2018 19:46:35
8
4
Пълна глупост те не моат са дишат правят Бойко на маймуна всяко предаване!Пък и Славчо поиска нещо отБоко някво теренче но оня го поряза и така интереси!Ма гледа като отровен като му каза че го правят на маймуна всяко предаване и никой нищо,пък едно време го навряха в миша дупка!
11.
Бекъм
23.11.2018 19:41:41
3
9
Тошко,мамин сине кое се опитващ да защитиш?Хората ти говорят за отношението и за поведението което демонстрира твоя шеф!Това е поведение на някоя шматка от улица а не на тв водещ от неговия ранг.Изгледай какви физиономии прави като чучело и езика на тялото достатъчно показа!Аз гледах един спектакъл между царя лъв и мишока!
10.
славчо мъстията
23.11.2018 19:39:20
3
6
славчо се готви за новата патерица на убиеца . цялото интервю беше една скалъпена постановка на мутрата
9.
българин
23.11.2018 19:33:56
5
9
Много се изложиха и този път сценаристите на учиндолския Славчо (е не всички...)...И тъй като, както каза той е "САМО ЕДИН ТВ ВОДЕЩ" и всичко му е написано от сценаристите ТЕ ЯКО СЕ ..СРАХА !!!

Сценария и "въпросите на зрителите" показаха истинското лице на отглежданата от Боко "опозиция"....лошото е , че Славчо си направи политическо харакири пред цяла България и сега вече нищо не може да го спаси ...!!!

Но така е, като слушаш такива хора...тътят му към Учиндол вече е ТРАСИРН !!!

АМИН !!!
8.
Сериозен
23.11.2018 19:09:09
6
9
Тоз малоумник се хванал да упреква най-платените гладни журналисти. Ми тъпан, те са ясни. Като са платени като дългия как да задават тез въпроси. Виж коментарите на обикновенния човек те са истински. И всички знаехме, че ще се сдобряват Слави и Бойко
7.
Защо така бре Радев?
23.11.2018 18:58:08
9
8
Защо се нас.ра от страх от Слави, от Бойко, от Парламента и от сянката си се плашиш?Това пилотче много страхливо излезе, само на плакатите се прави на смелия Чунг, а сега се скри зад дебелата дупара на Нинова, бутнат под полите на Деска!
6.
бх
23.11.2018 18:57:37
6
10
Много е противен този Тошко ,лизач на Слави ,противна мутричка .
5.
запознат
23.11.2018 18:50:40
5
14
трябва да си кажем истината колкото и да боли патриотите ще последват съдбата на реформаторите а Бойко си подготвя следващата патерица наречена Слави Трифонов
4.
Я
23.11.2018 18:46:33
1
5
Бе я ако пиша тук ще го прочете ли тоя?
3.
*********
23.11.2018 18:14:01
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
007
23.11.2018 18:04:40
6
13
Ей тоя Тошко е най-кухата лейка сред пажовете на Гологлавият чалгар. Просто се чудя, за какво го е наел и за какво му плаща, но както се казва - парите са си негови, проблемът също. В интерес на истината в екипа на Чалгаря има и по-читави хора, с които може да не съм съгласен, но трябва да призная, че поне говорят смислено. А тоя Тошко и още един-двама чупят тъпомера. Пуууу, язъъъък!
1.
kiko
23.11.2018 18:04:15
4
13
Обърса му задника на Славчо и какво...?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори