×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гларус от Несебър е двойник на Брад Пит


23 Ноември 2018, Петък, 14:12 ч.

Руса коса, сини очи, актьор и мечта за жените... Това се отнася не само за холивудската звезда и сексимвол Брад Пит, но и за един българин, който удивително прилича на него, пише България днес.

"Бях на 8 години, когато за първи път ми казаха, че съм негово копие. Родом съм от Несебър. Имахме семеен ресторантьорски бизнес. Тогава една от сервитьорките беше гледала "Легенди за страстта". Дойде и каза на майка ми - "Знаеш ли, че твоето момче много прилича на Брад Пит". Така започва разказа 31-годишният Филип Филипов за поразителната си прилика с американския актьор.


От тогава до днес Филип постоянно е сравняван с носителя на „Оскар“. "Последният случай е отпреди дни, когато си купувах вода от едно магазинче. Продавачката ме гледа, гледа и накрая ми каза: Боже, сетих се на кого ми приличаш - на Брад Пит", разказва леко срамежливо Филип.

Историята на гларуса от Несебър е не по-малко вълнуваща от тази на един от най-успешните актьори на планетата, а приликите между двамата не са само визуални.

От няколко години Филип също се занимава с актьорско майсторство, но е категоричен, че никога не е гонил приликата си с Брад Пит.

"Харесвам го, разбира се, но не съм от този тип хора, които се бутат на всяка цена. С актьорство започнах да се занимавам даже доста късно, преди това съм правил много и различни неща", споделя хубавецът.

Филип и Брад Пит имат страст към моторите

Филип е учил в математическата гимназия в Несебър, след което се мести в Бургас, за да изучава руски и английски. Записва журналистика в Бургаския свободен университет, тъй като по онова време мечтае да стане спортен журналист, но по-късно заминава за Пловдив, за да се преориентира към мениджмънт в туризма.

"И след всичко това се разделих с едно момиче, в което бях влюбен и реших да замина за Лондон и да започна отначало", разказва българският Брад Пит. Именно в Лондон стартира актьорската му кариера. "Бях статист във филма "Футболни хулигани" с актьора Скот Адкинс. Играех боксьор. Това беше първата ми роля", спомня си Филип.

След няколко години на британска земя, в които ту се връща, ту заминава отново и работи какво ли не, Филип решава да се завърне в България за постоянно и заживява в София, където завършва театрална школа, както и школа по филмово актьорско майсторство.

И с очила двамата са почти еднакви

Следват телевизионни реклами и заснемането на няколко музикални клипа, сред които видеа към песните на нашумялата покрай участието си във "ВИП брадър" рапърка Диона, както и на фолкпевицата Яница.

Филип участва и в сериала "София ден и нощ", а след Нова година предстои да изгрее и на големия екран с роля в българския филм "Опърничавата".

"Играя моторист, приятел на главната героиня, друго засега не мога да издам", разкрива младият актьор. Ролята му на моторист не е случайна, тъй като и в реалния живот Филип е запален по бързите скорости на две гуми.

"Екстремист съм. Обичам адреналина. Качвам се на мотора и карам. Като цяло обичам всякакви спортове - плуване, борба, катерене и футбол, разбира се. Дори мога да се похваля с мач в "А" група като по-малък, но реших, че не искам да ставам футболист. Голям фен съм на "Интер" и съм левскар", разкрива спортните си предпочитания актьорът. Филип се определя по-скоро като скромен, срамежлив и интровертен тип.

"Обичам да се забавлявам, но не вися нонстоп по заведенията и дискотеките. Слушам всякаква музика, обичам класическа и рок, а напоследък любимец ми е Ед Шийрън. Обичам да ходя и на театър. Михаил Билалов ми е един от любимите български актьори, както и Христо Шопов".

Женско внимание и фенки не липсват и на родния Брад Пит, който разкри, че в момента сърцето му е свободно.

"Харесвам интересни жени. Може да звучи банално, но освен красива е важно жената да е и умна. Харесвам жени със светли очи и непрекаляващи с грима", откровен е Филип. Признава, че едно от гаджетата му успява да го свали с баналната реплика: "Ти знаеш ли, че много приличаш на Брад Пит".

"Тогава й отговорих: Искаш ли да бъдеш моята Дженифър Анистън, тъй като по онова време той все още беше с нея и така на шега започна всичко".

От българските хубавици Филип харесва моделката и актриса Диляна Попова, както и певицата Михаела Филева. Към холивудските вкусът му е същият като на оригинала - пада си по Анджелина Джоли.

Филип признава, че е получавал предложения за секс, обвързани с професията му, и от жени, и от мъже, които категорично е отказвал.

Сред любимите филми с участието на известния му двойник е "Да срещнеш Джо Блек".

"Искам да се занимавам с актьорство! Дори се опитвам да пиша и сценарии, но мечтата ми е да изиграя образа на Васил Левски", завършва амбициозно младият актьор.

В категории: Несебър


7
Коментара
Почина тик ток сензация
Почина тик ток сензация 16/04/2024, Вторник 10:16 2
7
Коментара по темата
7.
До всички вас
26.11.2018 11:48:38
1
1
Е... сега след като го оплюхте да попитам ,по-добре ли живеете и по-леко ли спите?
6.
20%
24.11.2018 03:51:42
1
3
Бахти и селския фейс. Брат Пит бил :))
5.
AZ
23.11.2018 22:31:11
0
6
..."Филип е учил в математическата гимназия в Несебър, след което се мести в Бургас, за да изучава руски и английски"...
И къде се намира математическата гимназия в Несебър ??? Сигурно там, където се намира в Айтос, Карнобат и Грудово. То бива измислени ПР, но проверявайте си инфото и бъдете сериозни.
4.
Ttþtttttt
23.11.2018 19:39:25
0
4
Xaxaxaxaxaxaxa
3.
333
23.11.2018 19:20:11
0
2
Тоз мяза на Брат Пит, колкото Миташки на Барак Убама, ай стига глупости!
2.
ha
23.11.2018 16:24:38
0
2
не това не е нормално с очила сме почти еднакви а пък в гръб няма никаква разлика
1.
Баба Пена
23.11.2018 13:01:49
0
5
Това реклама ли е?:) Филката писаха за него преди 15 години и филм по БНТ :D Вие сега " нова " новина ,но нормално за Флагман .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия е задържан Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Костадин Костадинов няма да е кандидат за Европейския парламент Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Софийската адвокатска колегия да определи резервен защитник на обвиняемата, определи САС Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Срокът за изпълнението му е 90-дневен и за да не влезе ремонтът в туристическия сезон, той ще се изпълни на два 45-дневни етапа След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ Ако се яват на изборите само, еколозите ще претърпят катастрофално поражение ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година Размерът на актуализацията за периода от 1-ви април 2023 г. до 31-ви март 2024 г Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Трагедията станала за миг по злощастно стечение на обстоятелствата Снимаха Григор Димитров и сексапилната Ализе Лим (ВИДЕО) Снимаха Григор Димитров и сексапилната Ализе Лим (ВИДЕО) Двамата са близки приятели и често спрягани за гаджета Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Живях в ада, когато погребах сина си, призна Маестрото 
Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята 45-годишният Хосе Ачиари успял да влезе пак в съблекалнята. Той крещял с пълно гърло, че ще разкаже всичко на президента Ернан Банато
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори