×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Успя ли Слави да изпоти Бойко Борисов? Предаването на запис, малко за олигархията, Пеевски и политическия проект на шоумена


Успя ли Слави да изпоти Бойко Борисов? Предаването на запис, малко за олигархията, Пеевски и политическия проект на шоумена
Бойко Борисов бе спокоен, изключително уверен, докато Слави изглежда не подбра правилните въпроси
21 Ноември 2018, Сряда, 19:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

По времето на Царя имах много повече власт отсега, шокира с признанието си премиерът

Историческото гостуване на премиера Бойко Борисов при шоумена Слави Трифонов премина колебливо – и от страната на двамата участници, които изглеждаха безкрайно неубедително.

Безспорно се очакваше доста повече. Направи впечатление, че Слави не гледа премиера в очите, което показва или гузна съвест, или тежък комплекс, или изключителен респект от фигурата, която стои срещу него. Бойко Борисов от своя страна бе изключително уверен и нито за миг не изпусна разговора от контрол.

Предаването беше на запис, а интервюто с Бойко Борисов започна веднага след шапката на шоуто, когато без балет, без зала в публиката и бенд се появи Слави Трифонов и представи госта си.

Само един въпрос: Като лидер на партия или като на журналист да отговарям, попита Бойко Борисов. „Няма такава партия, аз ви питам като журналист!”, отговори му Слави и бързаше по сценарий. Трифонов уточни, че получил над 5 хил. въпроса, но голяма част от тях се повтаряли, заради което щял да зададе само най-интересните според него и екипа му.

Цените на горивата, които извадиха хората на протести в цялата страна, бяха първата тема, която водещият засегна. Според премиера, картел в сектора нямало, защото било невъзможно големите играчи в този бранш като ОМВ, Шел, Ромпетрол – глобални лидери - да се замесят в подобен скандал заради малък пазар, какъвто е България. Борисов припомни, че имат планове да накарат бензиностанциите да посочват печалбата си в касовите бележки, с което щели да сложат край на съмненията, че имало манипулации и картел в този сектор.  А горивата не можели да бъдат по-евтини, защото нямаме находища, подчерта той. Премиерът съобщи, че днес митничари са установили при проверка в данъчен склад неправомерно източване на гориво. Много е вероятно той да говори за базата на Петрол, контролирана от Гриша Ганчев край Враца, където излезе информация, че тече проверка на митничарите (ВИЖ ТУК).

Втората по-сериозна тема бе строителството: Защо две-три фирми печелят голяма част от обществените поръчки, например като Джи Пи груп, и вашето правителство в играта ли е?, прочете Слави въпрос на зрител. „Това е несправедлив въпрос, защото към Джи Пи Груп има повдигнато обвинение, спрени 14 млн. плащания, разследване от службите и прокуратурата се занимава с тях”, отговори Борисов.

Водещият и министър-председателя дълго време разговаряха за субсидиите на партиите, а мнението на Борисов бе, че е редно партиите да получават държавни субсидии, за да не са „зависими от олигарсите”.

Засегната бе и темата КТБ след въпрос на зрител, че банката е фалирала при Орешарски, но е растяла при Борисов в периода 2009-2012 година и с държавни пари е превърната в мастодонт.  Според премиера обаче тогава се забелязвал ръст при всички банки. „Орешарски не е изкупителната жертва. Това беше мандатът на БСП! Те носят отговорност за всичко, което се е случило. БСП и ДПС избраха Орешарски за министър-председател. Избраха Орешарски да им опира пешкира, на мандата на БСП. По мое време беше стабилна банка, както всички останали. Заради това искаме да влезем в Еврозоната, защото е гарант, че това няма да се случи”.

От думите на министър-председателят стана ясно, че не ходи в парламента на питания, защото много често трибуната се използвала за обиди и лични нападки.

В един момент Борисов бръкна във вътрешния си джоб, сякаш знаеше, че ще го питат за външния дълг, извади лист А 4, прегърнат на четири, а Слави го попита: Откъде това листче? „Донесох си справка, за да ви я оставя”, отговори му Борисов и зачете: „В момента нашият дълг е под 20 % от БВП. Ръстът на приходите е 10 млрд. лева за четири години. 40 % ръст на приходите и 30 % ръст на БВП.”, изрецитира Борисов, но не посочи точен баланс на дълга. Стана ясно само, че БВП-о е 110 млрд.лева, т.е. – дългът е около 25 млрд. лева.

Борисов бе категоричен, че е върнал Николай Нанков в МРРБ, защото трябвало да участва във въвеждането на ТОЛ системата, а той е експерт и му оставали няколко месеца, за да я внедри. ТОЛ системата щяла да донесе милиарди на бюджета, каза премиерът.

След това засегна и кадровите проблеми в партията си, която по думите му се развила и вече далеч не била толкова лидерска, колкото преди пет години.

„Срещнах много мощна съпротива от партията, а и от коалиционния партньор за Делян Добрев. Съпротивиха се хората от партията и се съобразих”, призна той по отношение на поисканата от хасковския депутат оставка, която бе подадена, но впоследствие не бе приета и искането на Борисов на практика бе бламирано от собствените му депутати.

На 40-ата минута бе зададен и въпрос за Пеевски. Става въпрос за т.нар. „медиен закон”, чийто вносител са депутати от ДПС, в това число и Делян Пеевски. „Този закон беше подкрепен от всички парламентарни избори. Към него не вярвам някой да има претенции, защото изсветлява собствеността на медиите. Неслучайно помолих Катя Захариева (външният министър Екатерина Захариева, б.а.) да покани еврокомисаря, отговарящ за тази тема, да се направи кръгла маса с представителите на медиите – различните съюзи и веднъж завинаги да я изясним тази тема. Ако медиите на Пеевски имат 5 % дял, защото знам, че той има Телеграф, Монитор, и един спортен вестник, мисля че беше ...Меридиан мач, то всички останали са на други собственици. И какво става: всеки олигарх или политическа партия, защото имаме и партийни телевизии, си правят медии. И в един момент, ако бъде разследван за нещо, се казва, че го разследват за медиите, а не за приватизацията (очевидно визира издателят на вестник Капитал Иво Прокопиев, б.а.). Други медии пък атакуват прокуратурата, а всичките заедно ни атакуват правителството”, каза премиерът и запита риторично Слави дали някога някой му е казвал дума – за шегите, скечовете и подигравките, които са правени в шоуто му.

Според Слави Трифонов обаче в последните 7-8 години, откакто ГЕРБ е на власт, медиите били много внимателни и реализирали нищожна част от това, което трябва да правят. „Това не е вЕрно!”, прекъсна го Борисов, но шоуменът продължи и припомни, че по време на Царя (правителството на НДСВ, б.а. ) България е била на 30-то място по свобода на словото, а сега е на 111. „Е, по време на Царя, аз имах повече власт като главен секретар, и вие го помните това време много добре.”, изглежда с носталгия се върна назад във времето Борисов и изтъкна, че само за ехидна усмивка на депутата Антон Тодоров, го накарал да си подаде оставка. „Свободата на медиите е свързана с управляващите, но при нас е обратно – автоцензурата на самите журналисти…”, продължи да размишлява по темата медии Борисов.

Премиерът смята, че ако се въведе електронно гласуване, то има риск хакерите да хакнат вота. Киберсигурността била в основата и на отмяната на електронното гласуване в Европа. „Виждате, че две години след избирането на Тръмп продължава да се разследва намесата на Русия в изборния процес. Те могат в Щатите да атакуват изборите, а какво остава за нас”, заключи Борисов.

Единственият въпрос на който министър-председателят не отговори е: „Чувства ли се удовлетворен от избора си на последния главен прокурор?”. „Не смятам да отговарям на този въпрос, защото го избира Висшият съдебен въпрос!”, отсече той, а Слави сякаш и не искаше да пита повече и продължи да чете от листчето, по сценарий.

"Не успях да задам една голяма част от въпросите, но просто времето много бързо минава", заключи в края на шоуто Слави Трифонов. "Еми поканете ме пак!", изпроси си ново участие премиерът и продължи със самоуверен тон:"Аз, смея да твърдя, че няма въпрос, който да е неудобен и много искам още да говоря, защото в момента има крещяша нужда от нормален разговор..." и продължи с визионерски поглед за въглищните централи, влизането в Еврозоната и т.нат. 

В категории: Политика


33
Коментара
33
Коментара по темата
33.
защо БЛОКИРАТЕ ВОТА
24.11.2018 18:51:46
0
0
БЕ АДМИНА НА СТАТИЯТА ТИ ЛИ СИ БЕ ВАНЬО???????????????????????
32.
до24 БЛА БЛА ОБЩИ ПРИКАЗКИ!!!!!!
24.11.2018 18:48:28
0
0
САМО ДЕТО ""ЛУКОЙЛ""НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ЩОТО ВСЕ Е НА ЗАГУБА ТОВА СА МИЛИАРДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.
Do 24
22.11.2018 15:58:26
3
5
Evalla mnogo to4en i 100% veren komentar
30.
Калеко Алеко
22.11.2018 13:34:21
0
5
Майтап Славчо, уволни актьорите и викай всяка вечер по един парламентарен лентяй та да се посмеем, то че пари и демокрация няма да видим то е ясно. Резил и майтап, единият лъжеш като за последно, а другия викаше ъъъъ ми добре, Пенсия Славчо
29.
mimi
22.11.2018 13:21:45
2
6
А как бълваше предната вечер жълто кафяви въпроси към липсващият ПРЕЗИДЕНТ ...явно целта на цялото мероприятие е оплюване на Президента и гъзоблизане на байхУЙя с цел оформяне на бъдеща патерица.
28.
мара
22.11.2018 13:19:11
2
5
С такива уплашени и самоцензуриращи се журналисти, водещи и питащи спокойно ще гоним и 211 място по свобода на словото.
И сега разбрахте ли, защо президента не ходи при полуграмотни същества и не ги приема?
27.
7887
22.11.2018 12:35:26
0
7
Снощи гледах най-добрата актьорска вечер от много време насам. Ма така съм са смял!!! хаха
26.
Хампарцумян
22.11.2018 11:49:00
2
6
Бойко при Слави Трифонов!Платил 2 милиарда от външния дълг на България.
Външния дълг бил 20% от Брутния вътрешен продукт. Щял да стане 17% от БВП.
НЕКА ДА ВЗЕМЕМ ДАННИТЕ ОТ БНБ:
1. Брутния външен дълг е 33.805.1 милиона евро /тридесет и три милиарда и 805 милиона евро/!!!външния;
2. Външния дълг представлява 64% от Брутния вътрещен продукт;
3. Външния дълг нараства с 407.7милиона евро за една година
И ТОВА СА ОФИЦИАЛНИТЕ ДАННИ НА БНБ
КОЙ ЛЪЖЕ БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ БНБ???
25.
Шофьор на самолет
22.11.2018 11:30:49
3
7
Мунчо и деса простакеса защо не дойдоха с мерцедеса на НСО......голям страх от въпросите на хората го тресе фатмака руски.
24.
Бойко е избран законно
22.11.2018 10:47:50
6
9
Със гласовете на хората и единственият,който е бил 3пъти министър-председател. Такъв бил онакъв бил,но свърши доста и сложи ред в много неща. Ако трябва да бъдем честни,когато застанат очи в очи с него,повечето като Слави издишат. Такива Кутевчета,Славита,Барековчета,Сидеровчета и знайни и незнайни ”ядаха бонбони” по негов адрес,но после притихваха и си заемаха мижитурските местенца. В България никой не си знае мястото и всеки плюе всеки,но когато се изправи срещу този който е плюл и вземе да мънка и фънка,става ясно че е поредният низък лаладжия. Еднокнижник бил,прост бил. Другите като бяха чели много книги какво свършиха?
Боко сложи на място доста самозабравили се олигархчета,мутри и други силни на деня. Доста от тях поплакаха и мяукаха като малки котенца,а преди го даваха лъвове. Хахаааа
Айде всяка жаба да си знае гьола!
23.
до 22 и 20
22.11.2018 10:32:41
2
3
явно сте скарани с математиката!!!
22.
C 400
22.11.2018 10:02:55
2
7
до: Navy. Изглежда и ти не си бил в часовете по математика. 20% от 110 е 22 милиарда.Иначе ми беше доста скучно.Слави беше много слаб,дори сричаше като четеше въпросите,гледаше злобно и с всичко се сагласяваше.Боко бе на очакваната висота. СЛАВЧО,не ставаш за политик.Откажи се от тези мераци.
21.
Дамян Варна
22.11.2018 09:34:37
3
8
Моля Ви БtV свалете Слави от ефир, щото вечи от него Ай сиктир!
20.
до Navy
22.11.2018 09:25:38
3
5
Как ги сметна?
Като раздели 110 на Четвъртък ли?
Мислете малко
20% от 110 млрд лв са
точно 22 млрд лв
19.
Ученик
22.11.2018 08:55:12
0
3
Флагман нищо не пишете за течащия конкурс за директори на училища.Пак се покриете.
18.
Navy
22.11.2018 08:48:01
4
4
И на двамата юнаци им е слаба математиката. Боко не можа да сметне колко са 20% от 110 милиарда БВП, а Чалгаря повтаря като папагал 25 милиарда. Да питат някой ученик от пети клас да им го сметне - 18.18 милиарда са тези 20% от БВП
17.
демократ
22.11.2018 08:41:58
3
9
Кой ще остави случаен човек всяка вечер да приказва ? Да се подиграва на когото реши. Да се прави със сценаристите си на съдия. Кой ще го остави ? Ами същият който влияе и на Борисов ! ДРУГАРЯТ ГЕОРГИ ГЕРГОВ ! Този архи масон е владетелят на жокера Слави. Той му урежда многогодишните тв договори. При него Славчо поляга когато е притеснен. А Борисов възнагради другарят си Гергов с 43 млн. лв. само преди седмици. Мислете ! Понякога помага !
16.
ха ха
22.11.2018 08:36:19
4
9
Имах доверие на Слави, но се уверих че и той е същият.Жалък ми се видя все едно се извиняваше на Борисов.Няма оправия в тази държава
15.
Бургазлия
22.11.2018 08:23:45
4
3
Мравчуне , поради що се наричаш Муравей? Да не си изпълзял от някой руски мравуняк.
Що не дойде в шоуто приказния ни шофьор на аероплан. Само дето разбира от всичко и дава суфлирани акъли.
14.
l
22.11.2018 07:54:03
2
4
kolkoto i da sa plateni mediite vkluchitelno i pleshiviq horata se umoriha da gi manipulirat
13.
Жеката
22.11.2018 07:42:38
7
7
Това, че червените тролове не са доволни, че Слави не се е заяждал с премиера, е нормално. Това не е жълто кафяво предаване със малоумници за журналисти.
12.
Или, че "не може да го диша"
22.11.2018 06:58:19
3
10
"Направи впечатление, че Слави не гледа премиера в очите, което показва или гузна съвест, или тежък комплекс, или изключителен респект от фигурата, която стои срещу него"
11.
Цензура
22.11.2018 06:42:15
2
5
Слави питаше с въпроси от зрителите. Какво да подбере правилно? А и предаването беше на запис!
10.
Муравей
22.11.2018 06:37:09
5
11
Жалка картина,Славчо за нищо не става!
9.
Тт
22.11.2018 03:27:05
5
12
Слави как се изложи,много ми падна в очите.
8.
666
22.11.2018 00:58:09
4
12
Боко разби Слави! Това да не му е като да пее чалгии?!? Поне да се беше подготвил малко.Като седна очи в очи с Бойко и онемя, много е лесно да осмиваш и да даваш акъл от страни. А и нещо друго, което се затвърди след поредното гостуване на Бойко при Слави за няколко дни. Това, е че Славчо Чалгаря също е част от статуквото, и за хората които виждаха в негово лице едва ли не спасителя на България трябва да е ясно, че този спасител няма да го видите по никоя национална телевизия. Още повече телевизии спонсорирани от западни организации и дори със собственици нямащи нищо общо с България.
7.
жалко и мирише
22.11.2018 00:54:20
2
13
Такова полягване пред Боко като тази вечер даже и Беновска не може.... Слави не можа да стигне даже и дръжките на микрофоните..... Или не опита, че май го беше страх... или имаме новата патерица-партия на Винету....
6.
Математиката
22.11.2018 00:11:57
3
14
Айде бе този дълг 30 години го плащаме и все не свършва. Май теглите тайно а?
5.
Избори януари 2019
22.11.2018 00:10:09
3
14
Това някаква предизборна кампания ли беше?! Явно скоро пак ще хвърля оставката!
4.
Бекъм
22.11.2018 00:02:06
6
10
Слави се усра тотално показа пълно неуважение и комплексарщина,на моменти демонстрира поведение ала "бургаска батка" тъпо до нема и къде.Помисли си ,че понякакъв начин може да шантажира премиера но беше сдъвкан и изплют.Не мога да разбера този комикс въобще защо се състоя!
Но евала на Бойко може да е всякакъв но показа мъжкарско поведение от всякъде!
п.п.Дано някога тази чудесна страна най после тръгне по правилния път!
3.
kiko
21.11.2018 23:52:22
4
10
И двамата неубедителни, мънкащи и Боко сам си вярва на листчетата. 20 процента дълг?!
2.
ВЕФИОК
21.11.2018 23:46:38
8
9
Кво да го изпоти като и двамата са мекерета на Москва. Правят театър по сценарий на Кремъл, а безмозъчния русофилски електорат търка билетчета докато чака някой да го оправи. И непрекъсвато го оправят де, както се полага.
1.
Гоуфу
21.11.2018 23:45:19
3
6
Продаъм гоуф 2ка 75 коня чипосана с пойчи от 90 не е карана щот ниможи.Мн запазена нов внос 2002 година. Маслото е сменяно 2005-та като ново е.Филтрите и са сток от 89та година.Вътре не е пушено само е пален огън няколко пъти кат ме изгони жинътъ от вкъщи че парното работи сам кат е запалена колата пък рядко пали.Иначи мн запазена е дажи и няма ръжда по купето,а има купе в ръждата и вътре малко духа за тва я давам с рудопско одеало срещу заплащане.Цената е колкото кажити толкова ще ви дам .Ай мн здраве.Поздрави.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори