×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протестът се разводни! Трябва да имаме точни и ясни искания към властта!


Протестът се разводни! Трябва да имаме точни и ясни искания към властта!
Росинка Бъчварова е председател на Националното сдружение на независимите търговци на горива и едно от лицата на протестите в Бургас, снимка Георги РУСЧЕВ
22 Ноември 2018, Четвъртък, 10:23 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Никога не сме искали да сваляме правителството. Първоначалната идея срещу скъпите горива бе подменена, казва тя

Тази неделя Бургас се готви за нов протест. В началото недоволството бе насочено срещу високите цени на горивата, после исканията станаха разнопосочни –  чист въздух, високи заплати, борба с корупцията, достойни пенсии. Демонстранти издигнаха плакати за смяна на системата и изхвърляне на всички партии от парламента, чуха се дежурните скандирания: “Оставка”, “Мафия”, започнаха автомобилни шествия, блокиране на магистрали и кръстовища, народни хора. Всичко се смеси в някаква странна какофония и започна да става ясно, че тази огромна човешка енергия няма посока и може просто да се изпари в нищото.

Росинка Бъчварова е председател на Независимото дружество на търговците на горива и едно от лицата на протестите в Бургас. Разговаряме с нея за това как тръгнаха те и докъде стигнаха.


- Без да звучи нескромно,  ние – дребните търговци на горива – присъстваме на тези протести още от самото начало, от месец юни досега. Причината за нашето недоволство бе приемането на един лобистки според нас закон за горивата. Още тогава предупредихме, че приемането му ще има негативни последици, защото той ще доведе до монополизиране на пазара, а оттам и до повишаване на цените на горивата. А вие знаете, че скъпите горива водят след себе си до поскъпване и на десетки други стоки, много от които са от първа необходимост.

- Но експертите уверяват, че цените се определят от нивата, на които се търгува петролът на световните пазари.

- Докато течаха протестите, в края на миналия месец, председателят на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев и адв. Светослав Бенчев ни обясняваха, че цените на горивата ще вървят нагоре. Нали така? А вие видяхте, че след избухване на народното недоволство те се понижиха в рамките само на десетина дни. Това показва, че нещата у нас се определят монополно и картелно. Да ви припомня и още нещо - депутатът Емил Димитров – Ревизоро твърдеше, че цените на петрола на световните борсови пазари растат и ще растат заради оттеглянето на САЩ от договора с Иран. И точно в деня, когато той правеше тези прогнози пред една национална медия, цените паднаха. Година и половина всички пригласяха, че дребните бензиностанции са престъпни и че горивото, което продават е некачествено. При положение, че внос у нас практически няма или по-точно е силно ограничен. Надявам се вече на всички да е станало ясно, че монополът води до вдигане на цените.

- Вие говорите за високите цени на горивата, но тази тема вече почти не присъства на протестите. В крайна сметка каква е крайната цел – оставка на кабинета и нови избори?

- Искам ясно и точно да заявя – ние се борим срещу високите цени на горивата и срещу новия закон, който още преди да влезе в сила ги тласна нагоре. След два месеца, когато той започне да се прилага, конкуренцията, която и сега е малка, ще бъде смазана, а цените ще се определят от интересите на малък кръг хора. Никога не сме искали да сваляме правителството. Но първоначалната идея беше подменена. Оставка подаде вицепремиерът Валери Симеонов – единственият политик, който ни подкрепи в нашите искания. Продължаваме да вярваме, че народното недоволство ще накара премиера Бойко Борисов и председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов да осъзнаят, че са били подведени от депутата Емил Димитров – Ревизоро за този закон.

- А президента Румен Радев как реагира? Писахте му официално писмо.

- Не едно, а четири писма сме изпратили до него. Той имаше възможност да се запознае с нашите искания и със самия закон и да му наложи вето. Но не го направи. Нещо повече – преди дни неговият съветник Иво Христов заяви в Бургас, че законът е добър и ще изсветли сектора. Затова ние се чувстваме излъгани и от г-н Цветанов, и от президента Радев, и от БСП.

- Какво следва оттук нататък?

- Протестът, който бе насочен само срещу закона за горивата и високите им цени, се превърна в протест срещу всичко. Няма как всички искания на протестиращите, голяма част от които флуидни – като неопределеното искане за промяна на системата – да бъдат изпълнени. Някой направи така, че протестът да бъде опорочен, неглижиран. Чрез блокади на магистрали и кръстовища хората не се обединяват, а се настройват един срещу друг. Има майки с деца, болни хора, които не могат да стигнат до лекар. Ние не сме политици. Нито искаме да знаем кой, нито защо се случва това. Настояваме за справедливост и равнопоставеност на всички субекти в търговията с горива – политиците да отстранят своята грешка по отношение на този закон. Не искаме да променяме системата, защото не знаем първо как да я променим и второ - с какво да я заменим. Това е задача на хората, които ни управляват. Притесняваме се, че при едно временно правителство целият народ ще стане заложник на тежките обвързаности, ще разбере, че е бил подведен, но ще бъде късно.

- Само Валери Симеонов ли застана на ваша страна?

- Подкрепиха ни и други политици. Искам да изкажа благодарност на десните партии, които са извън парламента за това, че медийно защитават нашата кауза – ген. Атанасов, евродепутата Светослав Малинов, Христо Иванов. Докато Марешки, Емил Димитров и всички патриоти с изключение на НФСБ ни обърнаха гръб. И нещо много важно - искам чрез вашата медия да попитам защо протестът не е пред бензиностанциите или централите, където се определят цените на горивата, макар че много пъти сме призовавали именно за това. Защо се блокират пътни артерии и магистрали и това кара хората да негодуват.

- Защо?

- Аз имам своя отговор. Вие намерете вашия.

В категории: Животът


96
Коментара по темата
96.
Продан Генчев
24.11.2018 00:13:28
0
4
Махнах се от другата група. Не може един престъпник съден за блудство с малолетна да се прави на админ и да го боготворят а другия да получава напътствия от б.бенчев как да процедира с протестите. На какъв се прави онзи с анцуга на емпорио заедно с другия престъпник дето развява знамето????????????
Тези пишман патриоти са за затвора визирам Мартин Пламенов П(Б)енчев и Иван Христов Иванов.
Моля коментарите ми да не бъдат изтривани нека ги види цял бургас
95.
kude ste flagman?
23.11.2018 13:42:22
0
0
Флагман нали само най-важното ще не кажете къв е въздуха в бургас от вчера?

https://www.airvisual.com/bulgaria/burgas
94.
*********
23.11.2018 08:54:23
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
93.
Наивен народ
22.11.2018 22:53:35
0
0
Който не е опирал той не го е прекарал. И сега тъй ще стане
92.
Мартин Пенчев с руския мерцедес
22.11.2018 22:24:53
2
4
Със същата госпожа.влизахме в спор още по време на първите протести засягащи малките бензиностанции и админите на пунтьори бургас ,че протестите трябва да са насочени.срещу ЛУКОЙЛ а не срещу населението на град Бургас......тотално бях блокиран и ми бе наложена цензура......протестирайте пред Лукойл там е разковничето на проблема.
91.
Виж ся
22.11.2018 21:44:46
1
3
Като скачаха срещу Виденов, докара Костов и той ги ограби. Скачаха срещу Костов, докараха Царя, дето щеше да ни оправи за 800 дни. Скачаха срещу Царя, бутнаха им Борисов. Скачаха срещу Борисов, докараха им Орешарски. Скачаха срещу Орешарски, върнаха им Борисов поради липса на друг спасител. Сега пак скачат срещу Борисов. Да видим сега кой ще е новия спасител, който ще го преебе за пореден път.
90.
До мафията
22.11.2018 17:58:37
0
6
Май си в грешка за мафията и Росито. Мафията колега е ВЗ.
89.
Mafiata
22.11.2018 17:54:25
5
1
Роси защо си в мафията и бутате народа към празни протести ?
88.
UTRE
22.11.2018 15:51:28
2
1
Tragvam da karam ski s priateli. Vrashtam se nedelia okolo 17 chasa.
A ste zatvorili magistralata, a ste iali boi. Sas skite nosim i buhalkite. Hubavo si napravete smetkata, no v 17:00 nedelia magistralata da e otvorena, che vi schupvam ot mariz.
87.
Нямало монопол!?
22.11.2018 15:32:52
2
1
И как може да натиснеш този който те е назначил за министър председател, да свали цените? Да, ама не.
86.
За трети път
22.11.2018 14:34:53
1
4
След две изтривания от Флагман, отново поствам: При толкова много пробойни в кораба, как да няма много искания!!! И не били искали оставка- ами Вие, г-жо Бъчварова вярвате ли, че това правителство би работило в интерес на малкия и среден бизнес? Вие сама го казвате, че в България не се внасят горива, т.е. има монопол на Лукойл. Та вие вярвате ли, че правителство на Бойко Борисов би работило против монопола на Лукойл? И още нещо: протестите, организирани от Вас бяха толкова многогбройни точно защото на има много пробойни- аз например излязох, заради високата ГО. И не забравяйте, че народа никой не може да го изкара насила. И не наливайте масло в тезата на ГЕРБ, че протестите били безмислени, защото били с много искания. Напротив, на народа му писна тотално от: автокрацията на Бойко, всякакъв начин за скубане на народа (данък уикенд, ГО и т.н.), бедността, безнадежността....всичко това няма как да се оправи от Бойко- 10 години той само го задълбочи!!!
85.
Do Rosa
22.11.2018 13:53:12
7
2
Ама патко заспала, това майка ми ли го писа? Колко си проста разводнил се бил протеста, кой го разводни?
Rosi Bachvarova
Модератор · 15 ноември в 9:45 ч.

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ И ОБЕДИНИМ!!!
НЕДОВОЛСТВОТО Г-Н БОРИСОВ НЕ Е САМО ЗА ГОРИВАТА НЕДОВОЛСТВОТО Е ЗАРАДИ НИСКИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ,ЗАРАДИ БЕДНОСТТА И ОТЧАЯНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ЧЕ ДЕЦАТА МУ СА В ЧУЖБИНА,ЗАРАДИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!
84.
Ценко
22.11.2018 13:47:12
1
3
Оставка на цялото правителство
83.
Бойко Борисов
22.11.2018 13:29:51
1
3
Ей мишки, нали знаете че никой не може да дойде на власт без одобрението на задкулисието.Стойте на студа,викайте,харчете си бензина,обличайте сигнални жилетки,пижами,и памперси на гъза си слагайте - все тая.Властта никога няма я определя тълпата.Никога!Хайде сега в неделя пак на протест!
82.
арт
22.11.2018 13:24:06
2
1
анализатор, даже прозвището ти е тъпо. Обидите към хората изразяващи мнение не те прави по - добър от тях . Наизстина си простак.
81.
Бай Иван
22.11.2018 13:14:29
8
0
Росето има много големи и хубави цици.Искам да си сложа салама между тях
80.
Анализатор
22.11.2018 13:12:37
1
2
ета коментарите и виждам, ЧЕ СТРАШНО МНОГО ПРОСТИ ХОРА ПИШАТ В ТОЗИ ФОРУМ. ПРИЗОВАВАМ И НОРМАЛНИТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ. ЕДИН НАПИСАЛ "УСТАВКА"! ЕЙ, НЕГРАМОТНИК, ПИШЕ СЕ "ОСТАВКА". Научи се на български език и тогава давай акъл по форумите. Няма да се оправи тази държава - прости хора, лумпени и боклуци. ?правлението била лошо. така е, лошо е.Но боклуци като вас избират себеподобни! Само вие можете да харесата един пожарникар и да гласувате за него. Утре ще ви предложат магаре - и за него ще гласувате. Иво Хистов казал, че 70% от българите са дебили. Не е прав! 90% са дебили.
79.
Милето
22.11.2018 12:50:19
8
3
Какво лице на магистрална проститутка. То маникюр. то бижута, то очни линии, то коси...
78.
567
22.11.2018 12:38:06
1
10
страшни тъпанари сте всички,заслужавате си дереджето. Излезе жената каза ви истината в очите ама помиярите плюят ли плюят...
77.
Аууу
22.11.2018 11:38:20
5
4
Каква общественичка! Много интелигентна,много красива,въобще жена от всякъде! И не е някоя селска буца,ама хич!
Хахахаааааааа! Бързо в кочината,веднага! Хахаааааа!
76.
ени
22.11.2018 10:44:23
7
6
Не слушайте тая.Още от началото на протестите тя със свойте мутри искаше сваляне на правителството.Като разбра че няма да стане обърна палачинката❗
75.
Пробойна
22.11.2018 10:43:44
5
2
При толкова много пробойни в кораба, как да няма много искания!!! И не били искали оставка- ами Вие, г-жо Бъчварова вярвате ли, че това правителство би работило в интерес на малкия и среден бизнес? Вие сама го казвате, че в България не се внасят горива, т.е. има монопол на Лукойл. Та вие вярвате ли, че правителство на Бойко Борисов би работило против монопола на Лукойл? И още нещо: протестите, организирани от Вас бяха толкова многогбройни точно защото на има много пробойни- аз например излязох, заради високата ГО. И не забравяйте, че народа никой не може да го изкара насила. И не наливайте масло в тезата на ГЕРБ, че протестите били безмислени, защото били с много искания. Напротив, на народа му писна тотално от: автокрацията на Бойко, всякакъв начин за скубане на народа (данък уикенд, ГО и т.н.), бедността, безнадежността....всичко това няма как да се оправи от Бойко- 10 години той само го задълбочи!!!
74.
miko
22.11.2018 10:29:21
5
7
Ейй и тази неделя ли пак утайката на града ще се показва по улиците!?
73.
Че тя
22.11.2018 10:27:25
1
1
Не ги бърка
72.
До Флагман
22.11.2018 00:41:41
4
5
Обяснете на тази полит-коректна женица, че съветника на президента Иво Христов и проф. Иво Христов са две различни лица.
71.
Ghj
22.11.2018 00:32:50
4
6
До 64 а бе като гледам доста по образована и умна е от тебе лумпен токъв
70.
333
22.11.2018 00:30:53
4
7
Браво мацка умна и красива
69.
Чичо
22.11.2018 00:05:36
4
7
Тази жена се оказа повече мъж от мишоците дето дадоха задна евала
68.
ВЕФИОК
21.11.2018 23:44:04
6
4
Горката не може да сглоби изречение, тръгнала протести да прави и акъл да дава. Вместо това да беше използвала времето да се пообразова отгоре-отгоре.
67.
стига простотии
21.11.2018 23:22:35
5
5
Много ми харесва "Председател на Независимото дружество на търговците на горива"... както и "ние дребните търговци"...малка справка в Търговския регистър...я има 10 ЕТ-та в сдружението, я няма...обаче "НИЕ ДРЕБНИТЕ ТЪРГОВЦИ" звучи гордо...Председателка на дребните търговци от цяла България...Айде стига сте правили тази селянка главен герой...Тя е поредната марионетка със спуснати изказвания. Махнете я вечеот сцената завинаги!
66.
До 56
21.11.2018 22:28:07
1
1
Кой изход бе, барчед? То селата имат по два изхода поне, а ти говориш само за един. Конкретизирай, или и ти не ЗНАШ???
65.
alankooulu
21.11.2018 22:27:06
0
0
Мноо тьпи коментарии ве !
Явно там сте останали само едноклетьчни чехьлчета !
Целия сайт се е превьрнал в некроло г !
Абсолютни гьзолизци на власта !
Айде - трийте !
64.
rambo
21.11.2018 22:18:15
0
0
kade si mango nese krii be pic ti si coveka
63.
Радул Мисирков
21.11.2018 22:14:28
2
7
Росинка взе да дава задна.
Ако искаш да постигнеш нещо,поеми отговорност.
Регистрирай протеста в общината,а не хората да те подкрепят,да се правите със Станислава на лидери,а на простолюдието да пишат актове.
Жалки сте,смешни сте. С нищо не сте по-различни от управляващите.!!!
62.
Александър Македонски
21.11.2018 22:00:38
4
6
Президента Генерал Радев да обяви Военно положение и с танковете да вземе власта от мафията
61.
Филип Македонски
21.11.2018 21:58:24
5
4
Генерал Радев да обяви Военно положение и с танковете да вземе власта от мафията
60.
Наивницииии
21.11.2018 21:52:05
4
4
Наивницииииииииии
Докато не дойдат Военните с танковете няма да се оправи нищо
59.
До 11
21.11.2018 21:48:15
2
4
Бензиностанцията се казва БъчОйл и е на колелото на изхода от града. Има и в Айтос и Св.влас.
58.
локомотив софия
21.11.2018 21:48:12
2
5
1.Велико Народно Събрание
2.Президентска Република
57.
Роби
21.11.2018 21:45:18
0
0
А ти Роби Уилямс ли си ?
56.
мафията до 51
21.11.2018 21:44:49
4
0
турлюгювеч
с батце Бойки и Цацъта ще ви Клецаме в Неделя пред Метрото
Нова Конституция ще я гледате през крив макарон ,на куков ден хахахахахахаха
ще ви клеваме с милицията актове и клецане хахахахахахахаха
Батце Боби и Цацъта шъ въ клецат хахахаах
55.
Rosinka
21.11.2018 21:39:57
6
2
Mnogo sam tapa i rusa
54.
До мафията
21.11.2018 21:38:02
2
5
Аха, мафията иска някой да се определи за водач и да го ползват за боксова круша. Исканията са ясни:
1. Нова конституция;
2. 120 депутата;
3. Работища държава
4, Закон и ред, както и законите да се спазват от всички и да важат за всички (циганите и те се ползват всички права, но не и с всички задължения, като живееш в България спазваш законите);
5. Независим съд и безпристрастни съдии, а не съдии от мафията герб-дпс-бсп!
7. Независими медии без право да трият коментари, Ние посочваме корупцията в Бургас, а подкупните медии я пркриват, като трият мненията на хората. Забранан за триене на мнения най-малко 5 години. Сървърите в България да плащат данъци и проверка за купени дипломи от журналисти! Te български не знаят с гръмки заглавия...
6,7, 8 .. се допълват от всеки българин със свежи идеии да въстановим и изкубнем България от мафията герб-дпс-бсп, пишман патриоти и пребоядисани десни.
53.
ДАНС
21.11.2018 21:37:40
1
2
Мой ли ДАНС да арестува ВЗ ? Сам си отговарям - не мой. Щото първо ББ и после няма кой.
52.
Правилно
21.11.2018 21:34:40
0
4
Абсолютно правилно. Даже и в коментарите се измества темата. И тук личи подмяна на причината за протестите.
51.
локомотив плодив
21.11.2018 21:32:24
1
2
1.Велико Народно Събрание
2.Президентска Република
50.
ДА
21.11.2018 21:31:31
2
5
Без да обидя никой, наистина се убеждавам че в България промяна не може да има. Интервюто е взете и дадено с компетентност. Наистина проблемите са сериозни.
49.
Гербе Герберофил
21.11.2018 21:29:20
1
0
Еййй ши протестирате еййййй
Ще ви клецаме с Батце на Метрото
Ще ви дупим с Цацъта в пандиза
Ще плащата като попове бинзинна на Магарешки
48.
До ХХХ
21.11.2018 21:26:19
0
1
Е тя гей индустрията ще фалира. Този и оргазмът ще му е фалшиф. Отврат.
47.
Тая
21.11.2018 21:25:34
5
4
Тая мастия до вчера беше на чело на протестите и тя и нейните палячовци от групите в фейсбук блокираха пътища с коли за по 100 бона.Ако тая е търговка на горива трябва да е наясно как се формира цената и цената на петрола падна на световните пазари и затова и тук падна а не заради протестите Тръмп не наложи енбарго на Турция и редица други страни да закопуват петрол от Иран и затова падна цената а не защото Росинка ми протестира и нещо дадохте задна май .Защо ? Защото се насрахте щото сега ще ви проверят откъде ти и как си станала търговка на горива .
46.
loko до 37
21.11.2018 21:23:23
3
4
1.Велико Народно Събрание
2.Президентска Република
45.
Ей 40
21.11.2018 21:21:02
3
0
И като ги закрием ти ли ще управляваш.това е анархия,без провокатори моля
44.
Бреййй
21.11.2018 21:18:19
1
1
Флегми най-после да вземете нашата страна. Въййййй
43.
БСП, ГЕРБ, ДПС и патрЕотите
21.11.2018 21:16:55
0
1
Имаме! Тези и президентството да бъдат затрити!
42.
Митака
21.11.2018 21:16:13
1
7
В неделя да блокираме малко бензиностанции ви предлагам и да зареждаме по 20-30 ст.В много градове го правят това.
41.
Uzun
21.11.2018 21:12:37
0
2
Evtimi goriva tova trqbva da Iskame. Stiga sa ni doili kato kravi
40.
Кирил
21.11.2018 21:08:57
2
6
Виждам много несериозни коментари по една много сериозна тема.Вземете се малко в ръце. Жената е права - трябва да искаме в неделя конкретни, ясни и ИЗПЪЛНИМИ неща. Иначе напразно стоим в студа. Ако за някои това е купон да се накрещят, за други е мисия. Очаквам от Бъчварова и другите водачи конкретни неща и организация.
39.
XXX
21.11.2018 21:03:09
0
2
Искам Да гледам Ревизоро в филм за възрастни по Истанбулската конвенция
38.
Дако чикижията
21.11.2018 21:02:09
0
7
Да благодарим на бившия шофер модератор марти пенчев лайф излъчвателя и ванко потника че с протестите свалиха цените на нафтата с 2 стинки браво
37.
Emo
21.11.2018 21:01:17
0
2
Pisheti si po forumite Revizo ve4e moje da si kupi ostrov
36.
Интер
21.11.2018 20:57:51
0
3
Флагман защо не вземете едно интервю ор Емил Димитров - Ревизоро ?
35.
Защо
21.11.2018 20:54:25
0
1
Наистиназащо никой не протестира пред бензиностанциите на монополиста Лукойл? Странно
34.
Божееее каква измамница!
21.11.2018 20:51:53
7
5
Ако има хора които се хранят с лъжа,то тази жена е примера!
33.
Flag
21.11.2018 20:51:46
1
5
До флагман. Мажоритарната система ще направи така че всички хора с големи финансови възможности ще могат да станат депутати ако решат. За начало всички членове на БПГА.
32.
Пинокио
21.11.2018 20:48:11
1
3
Този е такъв лъжец , че детектор на лъжата не може да го хване.
31.
WnG
21.11.2018 20:46:01
0
0
Това е идея. Ще вземе пари от конкуренцията и на всички ще обясни че е оплeшивял от шампуаните.
30.
Wash N Go
21.11.2018 20:42:52
0
0
Тоя убавец Ревизята що не стане рекламно лице на шамшоан за коса.
29.
Йок кръчми
21.11.2018 20:40:34
1
6
Следващият протест ще е заради това че няма да можем да гледаме мачове по кръчмите. Пак Ревизоро го иска.
28.
Barsa 2
21.11.2018 20:37:45
1
2
ami Boiko kupil i na Volen i na Radev kasti v Barselona.
27.
Barsa
21.11.2018 20:34:56
1
1
tazi e lubovnica na Boiko
ima kasta v Barsa
26.
Бъчи
21.11.2018 20:33:12
1
3
Бъчи-Бъчи-бъчи
25.
F
21.11.2018 20:32:03
2
2
Въпрос към г-жа Бъчварова:
1. Къде ходите на фризьор ? Имате хубава прическа.
24.
Abe i Do Abe
21.11.2018 20:29:57
2
5
Уважаеми академици г-жа Бъчварова казва много истини . Всички вие го видяхте с горивата . Госпожата е права и проблема е за всички . Според мен Вие не знаете кой е Хенри Кисинджър.
23.
До Abe
21.11.2018 20:25:24
0
2
taia ovsa Henri ne go e chuvala
22.
Abe
21.11.2018 20:23:14
3
3
Абе Росинке ти говориш като Хенри Кисенджер
21.
1
21.11.2018 20:20:59
0
0
Яко , а КЗП (комисията за защита на потребителите) ще стане К...р за п...сите ако велосипедистите карат без седалка.
20.
Вело
21.11.2018 20:18:20
1
3
Ако всички станем велосопидисти КЗК Комисията за защита на конкуренцията ще стане КЗК-К....р за велосопедистите.
19.
5-6 Псевдо Майки
21.11.2018 20:14:52
3
4
подлудиха България за да се нагушат! И Слави им се върза, че и пари им приведе на лечните сметки, а Таско извади рубли от онея двете руски дебитни карти! Голямо бизнес начинание, изработиха мнаго фирми,във Варна ги знаят, но в София има още балъци! На печелившите честито :)
18.
Do DO MAtemitak
21.11.2018 20:14:19
0
3
Точно в логоката на Ревизора цените само нагоре. Хора карайте си велосопедите и не им пълнете душата.
17.
до 6 Вуйчо
21.11.2018 20:13:45
1
6
Модераторът вероятнно автора на статията редовно премахва ""неудобни ""коментари.това е абсолютет ПРОИЗВОЛ НА ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ КОЕТО В НАРУШЕНИЕ НА члЗ9 ОТНЕМА// ЦЕНЗУРИРА//ПРАВОТО НА МНЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ!
16.
До Математик
21.11.2018 20:11:21
0
3
хахахах това е защото няма картел и монопол
15.
Математиак
21.11.2018 20:05:49
2
5
Днес цената на петрола падна с над 7%. Очаквам утре цената да стане 3 лв
14.
MAg
21.11.2018 20:04:13
1
2
тоя е яко в ла...та и хапчетата му са отровни
13.
MM
21.11.2018 20:00:48
2
3
То кои исках да го подкрепи ??
Магарешки ????
12.
М
21.11.2018 19:58:56
2
4
За това че има монопол и корупция навсякъде. Само В. Симеонов ги подкрепи. Спомням си го .
11.
роби
21.11.2018 19:57:47
0
2
Коя е бензиностанцията на тази Бъчварова?
10.
do M
21.11.2018 19:56:34
1
2
i za kakvo e pravo ????
9.
Ха ха ха
21.11.2018 19:55:40
2
3
Как Валери Симеонов те подкрепя а Ревизоро не . Нали в едно гърне пърдят се НФСБ. Смешни сте. Единият е шеф на другия.
8.
M
21.11.2018 19:55:06
2
7
Момичето е право за всичко.
7.
От Лондон
21.11.2018 19:40:32
7
4
Искаите мажоритарна избирателна система. Успеете ли да я постигнете, постигнали сте всичко.
6.
Вуйчо
21.11.2018 19:22:44
1
10
Коментар 4 НЕ СЪДЪРЖАШЕ СПАМ ИЛИ РЕКЛАМИ НЕ БЕШЕ УДОБЕН...РАЗБРАХ.Поздрави на "Модераторите"
5.
21.11.2018 19:18:43
3
7
Леле, Росинке, как ще ти го давам, коте!! Мац пис пис!!
4.
Вуйчо
21.11.2018 19:14:40
2
1
Милата тя ...
https://tr.bivol.bg/view.php?guid=0CA88AFBE7FC0561C6BBADD83680F1211AAE6ED2F5F2ABA1B733D127F61DA498
3.
.
21.11.2018 19:14:39
3
10
Флагман нали знаете че нищо не става от вас ;)
2.
до 1
21.11.2018 19:14:23
7
5
айде бе като развален грамофон си под всяка статия - ти май от тука не излизаш. Ами радиостанция са - защо да не са? На тебе какъв ти е проблема?Пий си хапчетата
1.
Флагман Радиостанцията на ГЕРБ
21.11.2018 19:06:34
5
12
Флагман Радиостанцията на ГЕРБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори