×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Созопол набира скорост и печели победа след победа. Може ли да вземе първото място от Нефтохимик?


11 Ноември 2018, Неделя, 23:50 ч.

Небесносините са в невероятна форма

Отборът на ФК Созопол прибави важни три точки в борбата за челната позиция в Югоизточната Трета лига. Вчера на негостоприемния стадион "Миньор" в Раднево, в среща от 14-ия кръг, "небесносините", които преследват успеха във всеки един двубой, се наложиха трудно с 0:1 над домакините от Миньор и продължават да преследват лидера Нефтохимик. Преди седмица, момчетата на Маргарит Димов прибавиха поредни три точки, като спечелиха гостуването си над Димитровград 1947 с 1:3.

Вчера в Раднево, както бе и в Димитровград, гостите от Созопол показаха воля, характер, желание за победа още от началото и заслужено си тръгнаха с трите точки. Созопол изчакваше търпеливо своите шансове и при един от тях се възползва. В герой за гостите се превърна французинът Уилфред Гримо, който се разписа в 12-та минута. След хубав пробив по левия фланг на Кристиян Иванов, младият нападател навърза пет, шест състезатели на домакините и асистира в малкото наказателно поле за непокрития атакуващ футболист на гостите, който със 7-то си попадение в шампионата, донесе 10-та победа за "небесносините" от началото на кампанията. След почивката домакините от Раднево се опитаха да стигнат до частичен успех, създавайки опасни положения, а на два пъти вратарят на Созопол Свилен Нотев трябваше да показва рефлекс и да спасява своя тим. Двата тима завършиха с по 10 човека, след като за реплика бе изгонен състезател на Раденво, а за гостите от Созопол, пресилен втори жълт картон за нарушение получи именно Гримо, който ще пропусне домакинството на Гигант Съединение идната събота.

ФК Созопол: 24.Свилен Нотев, 11.Петър Кюмюрджиев (c),16.Диян Лефетров, 4.Иван Стоянов /22.Ангел Каракашев/, 5.Мирослав Иванов, 15.Яни Николов, 21.Станимир Баев, 10.Мартин Газиев /17.Димитър Коларов/, 23.Антонио Ласков, 20.Уилфред Гримо, 7.Кристиян Иванов /9.Юлий Шекеров/

ГС: Кристиян Колев - Пловдив

АС: Ириней Бодуров - Пловдив

АС: Крум Апостолов - Пловдив

4-ти съдия: Димо Димов – Стара Загора

Делегат: Андрей Бонев - Пловдив

Созопол набира скорост и печели победа след победа, а това кара противниците на "небесносините" да бъдат двойно мотивирани и да се хвърлят срещу тях. "Небесносините" са в невероятна форма, след пет последователни победи и общо седем с тази над Нефтохимик у дома с 2:1 и двете равенства - 2:2 срещу Черноморец и 0:0 с Левски Карлово. Момчетата на Маргарит Димов не познават вкуса на поражението вече 9 кръга, а последното датира от 8-и септември, когато Созопол отстъпи в 5-ия кръг с 2:1 при гостуването си на Борислав Първомай. Другото поражение е още на старта в шампионата, а Созопол отстъпи с 2:0 над Загорец Нова Загора.

След успеха, "небесносините" продължават да бъдат на втората позиция в класирането след 10 победи, 2 равенства и 2 поражения, голова разлика 30:13 - 32 точки, с две по-малко от Нефтохимик, които са с 34 след вчерашната победа при визитата си над Борислав Първомай с 1:2. Созопол и Нефтохимик имат най-доброто нападение, като "шейхоете" са реализирали 37 попадения, а с допуснали само 9. Черноморец е другият отбор, който е вкарал 30 гола, а е допуснал 15, но момчетата на Радостин Кишишев изостват на 7 точки от Созопол и на 9 от Нефтохимик. В останалите двубои вчера нямаше изненади, а Марица победи у дома Карнобат с 3:0, Загорец се наложи с 2:1 над Сокол Марково, а Черноморец, които нямаха победа от 5 мача, спечелиха в Асеновград с 2:4 над местния Асеновец 2005. Загорец има и мач по-малко срещу Свиленград у дома, а тази среща ще се проведе след две седмици, на 21-и ноември /сряда/, от 14:30 часа в Нова Загора.

Симпатичният новак Хасково, воден от Емил Ангелов Бабангида също записа успех у дома с 1:0 над Атлетик Куклен, като целта на домакините е утвърждаване в групата и по-предно класиране. Именно Хасково ще диша във врата на Черноморец и вече е само на 3 точки от "акулите", които преди два кръга успяха в последните минути да се доберат до точката там, завършвайки наравно 1:1.

"Много важна победа срещу отбор съставен само от кадри на Берое. От мач на мач играем все по-добре" -коментира силният човек в клуба Румен Димов.

В следващия 15-и кръг Созопол приема Гигант Съединение. Срещата е в събота 17-ти /ноември/, от 15.30 часа, а както знаете в групата единствено "небесносините" играят на осветление.



1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
супер
11.11.2018 21:49:43
3
6
много се радвам за тях. лошото е, че ще са поредните еднодневки като влязат в професионалните групи. ще изкарат най-много един два сезона и айде надолу.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в луксозно заведение на морския бряг, бивш и настоящ директор, но се разбягаха Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Едно от най-важните неща е персонализирането на терапевтичния подход в лечението на пациентите
Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори