×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дали тези, които сме останали да живеем в България, скоро ще разберем, че това е добър избор (ВИДЕО)


Дали тези, които сме останали да живеем в България, скоро ще разберем, че това е добър избор (ВИДЕО)
Политикоастрологичната прогноза на Павел Глоба е от октомври и се отнася за следващите 3 години
16 Октомври 2018, Сряда, 01:28 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

След 2021 година ще заживеем в съвършено друг свят, единодушни са тримата най-добри анализатори в света
Появи се политикоастрологичната прогноза на Павел Глоба, която е направена в началото на октомври 2018 г. С нея вече имаме три независими един от друг източника за едно и също предстоящо събитие. На мен, като журналист, те са ми напълно достатъчни, защото представляват трите най-ярки колоса на политическата астрология в света - хората, които си разбират от професията, имат по 90% познаваемост и на думите им може да се вярва.

Първият е украинецът Константин Дараган. Той описа в най-големи подробности предстоящите големи събития още през април тази година

Втора е англичанката Джесика Адамс. Тази година тя издаде книгата си „Астрология 2020“, която излезе на български буквално в деня на американската ѝ премиера

И сега е руснакът, живеещ в Германия, Павел Глоба.

Най-ярките цитати от тримата са достатъчно показателни за мащабите на това, на което ще имаме възможност да станем свидетели през следващите три години, и което ще започне ударно още от следващата.

Константин Дараган: „През 2020 година категорично ще рухне англосаксонският глобалистки проект, а Америка ще потъне във финансова криза, след която това вече ще е съвсем различна страна“.

Джесика Адамс: „След 2020 година САЩ за първи път в историята си от държава, поглъщаща бежанци и имигранти, ще се превърне в държава - източник на бежанци и емигранти“.

Павел Глоба: „През 2021 година ние ще живеем в съвършено друг свят, в който ще има нови велики сили.“

Няма да превеждам казаното от Глоба. До голяма степен то преповтаря написаното и от Дараган, и от Адамс. А обобщено прогнозата на тримата може да се резюмира с няколко думи така.
Следващата година ще започне поредица от събития, които ще са почти повторение на 1989-та, само че този път техен център ще е не покойният съветски блок, а понастоящем тържествуващият Западен еднополюсен свят.

Започвайки от Великобритания, която ще се разтресе доста мощно през 2019-та и ще загуби цялата си досегашна структура;

минавайки през една западноевропейска страна (не е назована, но според мен ще е Германия), където ще избухне революция по подобие на тази в Румъния навремето;
помитайки ЕС, който ще се изпразни от съдържание и ще заприлича на ОНД - има го на хартия, но го няма никакъв в действителност
и приключвайки с Америка, където Тръмп ще затъне в санкции срещу целия свят, а противниците му, в опита си да го свалят, пък ще разтресат собствената си страна, а оттам и целия свят, в жестока финансова криза, светът ще се промени буквално за три години.

Всичко това ще е съпроводено с противопоставяне по линията САЩ - Русия+Китай, равносилно на Карибската криза.

За първи път в историята си човечеството ще проследи това „риалити шоу“ директно на смартфона си, но само до момента, в който все още има интернет.

Прочее, тези, които сме останали да живеем в България, съвсем скоро ще установим, че сме направили много добър избор. Аз поне съм напълно уверен в това. Три източника са ми достатъчни.


В категории: Политика


20
Коментара по темата
20.
До тролчето номер 1
17.10.2018 12:55:56
9
2
По-добре е да сме в Османската Империя!!! По време на Османската Империя БГ продължи да съществува, но по време на Американската Империя ще изчезнем до 2050 година!!!
19.
До 1 и сие
17.10.2018 12:05:26
3
6
.....Целувайте ръцете на Америка иначе сте вързани на Османската империя.........
Ми дай да целуваме мъдете на Америка бе келеш!Пак влезе с двеста ника.Що не си направиш един твой сайт и си пиши там по 24 часа!
18.
Е
17.10.2018 11:13:05
8
1
Във Африка ако не убиваш си губиш времето. Ако не беше САЩ сега Садам Хюсеин щеше да ви държи мат всичките с ядрени оръжия.
17.
до 8
17.10.2018 10:36:35
4
6
На кого сме нужни ние . Това ми отговори.Много сме умни ли , много сме кадърни ли ?Движим световната икономика ли ? Богати сме на ресурси ли ? Омиротворители ли сме ?Ние сме една малка държава , която живее мирно.Не мога да си представя какво би било ако Русия изчезне, страната влизала дори в ролята на наемник , приемала чуждата война за своя , било то и по братски подбуди.Не искам да мисля , да не дава господ , американска ракета да се озове в Русия , а ние да сме съюзник на експеримента на западноевропейците наречен САЩ .Те са силна страна и политиката на Тръмп днес е правилна , те се оттеглят , защото историята се повтаря , а да бъдеш жертва на собствените си е пагубно.
16.
Миии
17.10.2018 10:34:04
4
10
Много такива предсказания имаше, но за жалост не се сбъдваха. САЩ и Англия трябва да бъдат поразени, защото те са източника на злото!!! Много хора не знаят, но висшите политици на САЩ и Англия са садисти и дяволопоклонници!!! Те търсят само конфликти и насилие, както и да грабят!!! Много хора не знаят, но могат да потърсят информация в Гугле за големите синове на Доналд Тръмп - тези изчадия бяха обвнинени преди години, че ходят в Африка да УБИВАТ СЛОНОВЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ!!! Само крайно болен мозък би убил слон за забавление!!! А този човек с такива долнопробни деца е президент на САЩ и иска да диктува политиката на останалите държави. В САЩ се счита за геройство да имаш оръжие и с него са унищожаваш плодове, стени, шишета, дървета, животни. Ние , разумните, трябва да се откажем от американската и английска политика, а всеки наш сънародник , който е фен на тези политики, да го пратим да живее там. Докато САЩ и Англия владеят планетата няма да има мир и благоденствие. Дори да има лечение на всички болести, хапче за дълголетие, неограничена енергия и така нататак, те няма да допуснат да стигнат до народа, освен до тяхните супер затворени тайни общества с над 33-то ниво на посветеност. САЩ и Англия мразят човечеството и са го доказали с историята им пълна с насилие над другите. Тези хора не подлежат на промяна, затова трябва да бъдат заличени!!!
15.
до 14
17.10.2018 10:03:01
4
3
Същите тези водкаджии са виновни за това статуквото в Европа да се запази.
14.
S
17.10.2018 09:34:46
6
2
Няма човек на света да обича варварите наречени Мусковити.
13.
Sksn
17.10.2018 09:20:34
8
2
Канада стана втората страна в света която свободно може да се купува марихуана. Айде да видим дали Русия може да се мери. Жалките водкаджии са свършени. Загубиха Украйна и Казахстан, нито една страна не ги иска и не им вярва. Най вероятно Полша и Украйна ше си разпределят Русия въпроса е дали ще я унищожат със ядрени бомби или когато стане преврата срещу Путлера.
12.
Smith
17.10.2018 09:17:00
6
4
Ебати и експертите - руски тролове. Тъпунгери от класа, сигурно още прадядо им е чакал капитализма да изгние. И чааветата им ще има да чакат и да се надяват.
11.
пецата
17.10.2018 09:11:26
4
6
Тука гледам мощно тролове , Русия ще я има вечно разберете го, това как живее народа нищо не значи , най много богати хора са от Русия изкупили монако, френската ривиера , барселона и т.н. , например нашата тиква има пари колкото средностатистически чиновник в провинциален град в Русия, Алишер Усманов има яхта за 600 милиона евро еййй маняци вие изобщо такива сума чували ли сте , 600 милиона ЕВРА, и това са му излишни пари които ей така ги хвърля за да се порадва малко на морето, не са му последни, отидете в лондон и питайте кой живее в центъра на лондон , всеки ще каже в центъра на лондон са руснаците, центъра буквално е изкупен от руснаци, тук там има някой араби
10.
Васил Левски говори
17.10.2018 08:54:13
7
5
Аз за разлика от автора мога да чета не само на Български ами и на Английски. Моите любими източници идват от хора които си изкарват хляба чрез цифри и наука. Аз чета следните източници


1. CNBC.com
2. WSJ.com (Wall Street Journal)
3. Bloomberg.com
4. YahooFinance.com
5. FinancialTimes.com

Любими писатели са ми:

Ayn Rand
Milton Friedman
Ludwig Von Mises
9.
*********
17.10.2018 08:42:24
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
С
17.10.2018 08:13:35
8
5
Русия винаги е била враг номер едно на България и това го е казал и Ботев и Раковски. Русия са зли варвави.
Те няма да просъществуват.
Най вероятно Украйна и Полша ще ги бомбардират до дупка.
Русия не е нужна на никой!
7.
Ш
17.10.2018 08:11:26
6
7
За непросветените ще кажа че само един щат Тексас произвежда повече от цяла Русия. Има ли въобще какво да говорим. Италия произвежда повече от Русия. Руснаците живеят по бедно и от Сърбите. Жалко за фалшивата статия. Продължавайте със жълтия журнализъм и порното.
6.
С
17.10.2018 08:09:09
8
5
Сега като вече не е слънчево и сме останали в малките криви мухлясали панелки ОМРАЗАТА идва на вълни.
ОМРАЗАТА към другите които имат повече и които имат надежда и лидери като Тръмп и Мей, имат истинска демокрация и свободи.
Нищо няма да излезе от този автор и всъщност тази статия е платена хибридна статия която включва “автори” любими на руската шпионска школа. Тоест четете че Москва пише тея статии а Флагман използва общината за да се прави на локална медия.

Много слаба работа. Двойка за автора.
5.
Az
17.10.2018 08:06:54
7
10
Колкото по-скоро САЩ фалира, толкова по-добре за всички. Тази ГНУСНА държавица е символа на злото по света....
4.
Свилен
17.10.2018 08:05:30
7
7
Ако не беше Европа Бургас още щеше да живее във каменната ера.
3.
В
17.10.2018 08:04:25
6
3
Смешно е да се говори че Китай ше подържа един глупав диктатор на олигарсите като Путин. Китай ще се изсмее на Русия много лошо.
2.
Джордж Майкъл
17.10.2018 08:01:03
7
3
Истината е че Българския народ гласува много пъти не да живее в България ами в Европа тоест Всички държави решиха че общия проект Европа е много по стабилен и ценен и ще ги предпази от войни и глупави статии като тази лява хибридна писана от комуниста за да прави “популистика”
Това е истинската фалшива новина.
Няма Англо Саксонски модел.
Това не ви е 1984та година.
Америка е модерна държава от много имигранти. Тя няма нищо общо с Шекспир или джудето Путин дето живее още в каменната ера.
Автора е Измисляр.
Виж докъде го е довел с храма Кирил и Методии напукан и изоставен.
1.
W
17.10.2018 07:55:33
6
4
Вече всекидневно се четат ето такава тъпа хибридна пропаганда.
Хората не учат Английски и се заобрадени от псевдо експерти като тоя и като повечето журналисти на Флагман.
Омразата край няма.
Америка е млада държава на 200-300 години. Казано по други път, едвам сега е почнала.
Тая глупости е срамно дори да пиша за тях.
Америка произвежда, тя е дисциплинирана и там няма време за такива мързели и статии.
Целувайте ръцете на Америка иначе сте вързани на Османската империя.
Много слаба статия. Срам ме е дори принтират е този когато има най малко 1000 професори по великите университети да ви кажат истината.
Злобеете но няма да ви изчезват сметките. Ще станете пушечно месо на варварите от Русия или на Османците ако я няма Америка но най вероятно вас няма да ви има.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори