×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне


Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне
За тежкото положение, в което е изпаднал Станислав Динев това лято сигнализира неговият дългогодишен другар Стефан Куцаров (на снимката)
11 Октомври 2018, Петък, 00:03 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Необходимите средстава не са много – 950 лв., могат да се изпратят на сметката на Българския червен кръст


Бившият зам.директор на ОУ „Ал.Г.Коджакафалията“ Станислав Динев – преподавател с 27-годишен стаж, се нуждае от спешна очна операция, за да прогледне отново. В средата на лятото 58-годишният мъж е ослепял напълно след усложнения от т.нар. очно перде и в момента е в изключително затруднено положение – живее сам в едностайния си апартамент в бургаския жк „Зорница“, отслабнал е значително, тъй като сам не може да си закупува храна и е в пълна изолация.

За проблема сигнализира негов дългогодишен приятел – бившият говорител на ОД на МВР-Бургас Стефан Куцаров, който дойде в редакцията на Флагман.БГ по-рано днес и разказа за тежкото положение, в което Динев е изпаднал.

„Той е изключително борбена личност, която за жалост живота потъпква малко по малко. В момента е напълно загубил всякаква надежда. От години живее в абсолютна самота. След не толкова дълги проблеми със зрението, една сутрин в средата на лятото той се събудил в пълен мрак – напълно сляп. Можете да си представите какво му е минало през главата. Оказва се, че все още има шанс той отново да прогледне и по някакъв начин да си стъпи на краката“, разказа Куцаров пред наш репортер.

Единственият начин е операция, която далеч не е скъпа. За жалост обаче мъжът е пенсионер, съответно месечния му доход е минимален, а дори и да иска, не може да си намери работа, заради това, че вече е сляп.

„Нужни са 950 лв. Говорил съм лично със специалисти в сферата на очната хирургия от Бургас. Д-р Христина Болимезова каза, че според изследванията една оперативна намеса ще бъде успешна почти на 95% и Станислав ще може да прогледне поне с едното око. Възможно е и необходимите средства да се окажат по-малко, но с всеки загубен миг, шансовете на човека отново да види света, намаляват. Трябва да се действа сега“, казва Куцаров, който е силно притеснен за здравето на дългогодишния си другар.

За жалост слепият мъж е останал без здравни осигуровки в последните 3 години, тъй като преди да се пенсионира е бил подмамен от некоректни работодатели, които не са плащали вноските. Сега той може да разчита само и единствено на обществена подкрепа.

Всеки, който желае да помогне да върнем надеждата на един дългогодишен преподавател и педагог, може да дари средства на сметката на Българския червен кръст, откъдето откликнаха моментално на молбата на Флагман.БГ за  съдействие.

Фонд „Милосърдие“, БЧК-Бургас.

BG58UNCR76301077481889


Като задължително да се посочва името на човека (Станислав Господинов Динев), неговият адрес (Бургас, жк „Зорница“, бл.14, ет.18, ап. десен) и част от ЕГН-то му (600614***1)

В категории: Лична драма


Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 0
8
Коментара по темата
8.
Полицай
20.10.2018 02:13:14
1
2
Стефан Куцаров е завлякъл не малко хора с пари,просто внимавайте...!
7.
Добри хора
13.10.2018 15:13:48
1
2
Нека да се обединим и да помогнем. 950лв не e невъзможна за събиране сума, а може да се промени една съдба. Да обявят, когато сумата вече е събрана.
6.
950 лв!?
12.10.2018 23:01:20
0
4
И не може ли училището да го плати тез пари? Бълха го охапало. Човека си е дал живота там.
5.
klitor
12.10.2018 21:30:59
4
1
az daval 30 leva.
I v zamqna az iskam toz 4ovek kato se opravi da idva na protestite sreshtu loshata ekologiq v burgas
4.
До 3
12.10.2018 09:26:36
1
7
Четете бе хора! Написаха ви, че човека не е здравно осигурен!!!
3.
Бичето
12.10.2018 08:58:16
4
3
Тия 950 лева да не са за така наречения избор на екип.
Законен начин да ти земат пари за нещо което касата поема
2.
сан стефано
12.10.2018 08:38:45
0
4
Сан Стефано и Калоян на кръстовището в един блок.
1.
С
12.10.2018 08:32:57
0
4
Къде се намира бчк
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева 
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори