×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов взе от президента ООН, отива вместо него в Ню Йорк


Борисов взе от президента ООН, отива вместо него в Ню Йорк
От президентството отговориха за Флагман, че не са били уведомени
Ключови думи: Радев, Борисов, ООН
12 Септември 2018, Сряда, 17:16 ч.
Автор: Антония Чорева

Правителствената информационна служба съобщи просто, че премиерът ще оглави делегацията

Премиерът Бойко Борисов ще отиде вместо президента Румен Радев на предстоящата септемврийска сесия на ООН в САЩ.

„Министър-председателят ще ръководи българската делегация по време на 73-ата сесия на Общото събрание на ООН в Ню Йорк”, съобщи по-рано днес правителствената информационна служба.

Съобщението не уточнява обаче, че тази делегация от 8 години се ръководи от държавните глави, а не от премиера.

От 2010 г. насам само президентите са били начело на делегацията – първо Георги Първанов, после Росен Плевнелиев, а последно и настоящият президент Румен Радев.

Борисов също е водил делегацията, но чак през 2010 г., оттогава тя е отговорност на президента.

Правителството често обвинява Радев, че не е евроатлантически настроен, а е по-близък до Русия.

В съобщението на правителството се казва само, че тази година на срещата на ООН основният дебат ще е „ООН за всички хора: глобално лидерство и споделени отговорности за мирни, равнопоставени и устойчиви общества”.

От службата на премиера уточняват, че тази година българската делегация ще представи позициите и вижданията на страната ни в по-широк спектър от въпроси.

Флагман се обърна към президентството с въпрос защо е тази промяна и уведомен ли е държавният глава Румен Радев.

Ето какво отговориха на нашите въпроси от Дондуков 2: Това е решение на правителството, което не е обсъждано с президентската институция.

В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
15
Коментара по темата
15.
Марин
13.09.2018 12:53:29
1
1
Много ми е весело да ви чета, хейта как се плюе ама за сметка на какво, никой не дава адекватна алтернатива!
14.
Авиоотряд-28
13.09.2018 12:06:53
0
4
Много добре ще се получи Асфалтения паша да ЛЕТИ кьм Ню Иорк тамьн в сезона на Вьздушното пространство над СУПЕРураганите от 5та степен ,после цял народ ше празнува края на Диктаторския му режим,службите от Москва отсега подготвят и настроиват сателите и к-са С.У.Р.А за гигантски вьртележки-вортекси които да са вихрят в перода на срещата на високо ниво
13.
Тъпа тиква
13.09.2018 09:50:46
0
7
Борисов да се извини на президента и да отива по селата докато не се оправят
12.
Мафията ГЕРБ
13.09.2018 09:40:43
0
7
Как ще отиде в САЩ?! Той няма право на виза,отказват му заради тъмното му мафиотско минало!При посещението му в Израел явно е изтъргувал виза за САЩ срещу консулство на БГ в Йерусалим!!! И колко преводача и съветника ще води освен делегацията?!!!Трябваше Президента Румен Радев да представлява БГ ,а не този неграмотен, тъп и корумпиран индивид!!!
11.
До 10
13.09.2018 06:11:16
4
7
Ти си по тъп и от Бойко! Рапона Бойко какво казва,а? Сигурно има правилен изказ? Или някога е казал нещо?
Ръси бисери като Тодор Живков. Прост и бездарен, но нахален тъпан от Банкя!
Жалкото е, че в страната ни има много галфони като тебе, дето им харесва да слушат глупости и да ги лъжат!
10.
Браво
12.09.2018 22:53:20
15
12
Факт е, че президента е в изолация! Той няма визия, говор, нищо! Ако Корнелия не му диктува, ще мълчи като пън! Борисов за сметка на това ще се справи перфектно и ще има важност това, което ще каже.
9.
А.....
12.09.2018 22:12:52
7
10
Кой ще превежда от банкянския диалект...? Не му е никак лесно на преводача!
8.
Кую
12.09.2018 21:51:58
3
12
Ще ги омая със УМ.
7.
Radin Go6ev
12.09.2018 21:16:18
2
4
ХОРАТА СА КАТО ОВЦЕ . АКО СЕГА БЯХМЕ В СССР ЩЕШЕ ДА РАКОПЛЯСКАТ И ДА ВИКАТ УРА И ДА ХУЛЯТ КАПИТАЛИЗМА ПРОСТО ТАКОВА Е ВРЕМЕТО ЗАЩОТО СТАЛИН УМРЯ ПЪК СЕ РОДИ МЕРКЕЛ И ЮНКЕР. ВРЕМЕНАТА И ЦЕННОСТИТЕ И ПОКОЛЕНИЯТА СЕ СМЕНЯТ ТЪЙ ЧЕ ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ И ДРУГ ТЕАТЪР . И ПРЕЗ ТУРСКО НАЩЕ ДЕДИ СА КАЗВАЛИ РЕПЛИКАТА ТАКОВА Е ВРЕМЕТО СЕГА ВЯТЪРА ТАКА ДУХА
6.
Тайна
12.09.2018 21:07:07
3
4
Покани ли са го специално - за веселата част
5.
2XL
12.09.2018 20:46:45
1
11
Пак да си го изберете!
4.
демократ
12.09.2018 20:24:12
5
15
Все пак Борисов е по-подготвен за ООН. Английски, интелект, дар слово. Само кат почне пред света : булгар, булгар и всичко ще е ясно !
3.
набл'дател
12.09.2018 20:21:05
4
12
Да ходи, че не му остава много.
2.
Пътеводител на галактическия стопаджия
12.09.2018 20:03:40
4
11
Пак са го подвели Боко, че ще предвожда.
Накрая от срам, че не е начело няма да отиде
1.
Хан Аспарух
12.09.2018 19:30:21
4
12
Да ходи и хич да не се връща повече
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори