×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младежкият лидер на СДС към Петър Волгин: Аз не съм комунист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек! А Вие?


29 Август 2018, Сряда, 23:30 ч.


"И аз, подобно на Мартин Лутър Кинг, имам една мечта. Да се запозная с антикомунист. Ама истински. Автентичен. Не такъв, който преди 1989 г. е бил партиен или комсомолски секретар. Не такъв, чиито родители са били членове на ЦК на БКП.

Не такъв, който заради връзките на мама и татко е учил " на Запад". Не такъв, който от малък е имал привилегиите, които 99 % от останалите българи не са имали.

Простичко казано, искам да се запозная с антикомунист, който няма номенклатурно-комунистически произход. Проблемът на мечтата ми е, че май такива антикомунисти не съществуват".
 Това написа в публикация в социалните мрежи журналистът Петър Волгин.

Часове по-късно младежкият лидер на СДС Дончо Златев и публикува отворено писмо към журналиста и го покани да се запознаят. Ето текста на обръщението на Златев:

ОТВОРЕНО ПИСМО
до г-н Петър Волгин


Уважаеми, г-н Волгин! Разбрах, че искате да се запознаете с автентичен антикомунист. Но такъв, който да не бил член на БК(С)П, чийто родители също не са били членове на БК(С)П и не са имали нищо общо с номенклатурата преди 10-ти ноември.
            Е, ето ме – Дончо Златев, младежки лидер на СДС. Роден съм през 1990 г. и технически няма как да съм бил член на БКП, но и на производната й БСП също не съм бил. И родителите ми не са били. Не са получили куфарче, не са приватизирали някой комбинат, не са заемали каквито и да е било публични длъжности, нито те, нито аз сме имали някакви привилегии. Та в този ред на мисли отговарям напълно на Вашето изискване – антикомунист, който няма номенклатурно-комунистически произход.
Предполагам, че ще Ви е странно как един млад човек, завършил висше образование, пътувал в Чужбина и видял това-онова, изобщо може да се самоопределя като „Антикомунист“.
           Повярвайте ми, дълбоко убеден съм, че ако хората са информирани достатъчно за този период от историята на България, то българското общество ще е антикомунистическо по презумпция.
          Причини само да искате:
В икономически план – три фалита на държавата. Важно е петилетката да е изпълнена, но не е от значение качеството. Който откажел да влезе в „социалистическото чудо“ – ТКЗС, бил бит и тормозен докато не подпише, че е съгласен. Свободното движение на хората – само ако ЦК на БКП или ДС ти разрешат. Свободата на словото – пълен абсурд. Свободата на частна инициатива – порок. Комунистическият режим е изселил над 7000 семейства с над 24 000 членове от големите градове и граничните зони след 9 септември 1944 г., защото ги определя като „близки на изменници на родината“.
Народният съд и Концлагерите в Белене и Ловеч (и много други), които почернят живота на хиляди български семейства. Само за 8 години (от 1948 г. до 1956 г.) над 20 000 души са изпратени в лагерите на смъртта. Някой изследователи смятат, че през тези лагери са минали над 200 хиляди души.
           Че нали именно комунистите в България, по заповед от Москва, не само предадоха сънародниците ни във Варданрска и Егейска Македония, но се опитаха насилствено да „македонизират“ Пиринския край (днешен Благоевград) и същите тези комунисти предадоха костите на великия български революционер Гоце Делчев на Титова Югославия, за да подхранват изтриването на българското самосъзнание на хората във Вардарско.
           Мога да изброявам много причини още. Докато има хора, които да прехвалват живота в периода 1944 – 1989 г., да внушават, че това е било „нов златен век“ на нашата родина и че „При бай Тошо беше по-добре“, ще има и такива, г-н Волгин, като мен, които ще се интересуват каква е обективната истина за този период и няма да спират да я споделят, защото само ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ.
            Между другото на 23 август отбелязахме Европейския ден за почит към жертвите на комунизма, фашизма и всички тоталитарни режими. Искрено вярва, че червената и кафявата чума са оставили един и също отпечатък в историята и, повярвайте ми, той не е положителен.
       
Аз съм направил своя житейски избор и той е: Аз не съм комунист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек! А Вие?
       
С уважение,
         Дончо Златев

В категории: Политика


15
Коментара
Флагман.БГ Amazon.de вече ще доставя и до България Amazon.de вече ще доставя и до България 29/05/2024, Сряда 21:20 0
15
Коментара по темата
15.
БГ спомени
30.08.2018 16:22:57
4
3
Младеж от СДС-кой изучи, изхрани и направи "големите демократи" след 1990г. ? Ще ти кажа- БКП. Всички сини , розовобузести и ужким демократи - хранилка от БКП финанси. Четете и помнете историята- не цитирайте американски и британски спомени. А г-на Костов- Бог да го поживи- питайте го за приятелчето Цецо Василев .
14.
Хихихихи
30.08.2018 11:45:32
1
4
ози пич,по-долу, с двата поста за спомените направо ги разби комунягите, ама то, не останаха хора в България които да разберат за какво им говори.
13.
И още нещо си спомнете
30.08.2018 11:38:59
3
5
Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари?
1. Месечна инфлация 300%.

2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал „… под нивото на възможния минимум“.
4. Растяща безработица, достигаща до 16% официално и над 25% реално, заради неработещите, но нефалирани предприятия.
5. Средна работна заплата 35 000 лв = 12 долара.
6. Средна пенсия 18 000 лв = 6 долара.
7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ.
9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара.
10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение“ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП “бизнесмени“.

Какво остави след себе си Иван Костов?

1. Месечна инфлация 0,2%, годишна 3%.
2. Национална валута – 2 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара.
4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.
5. Средна заплата 250 лв = 125 долара.
6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара.
7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване в Европа.
8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат: нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9. Външен дълг на България – намален до 9,5 милиарда долара.
10. Активни действия срещу мутрите и срещу тяхното влияние в обществения живот. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.



Какво може да се добави към този списък?
- не пропусна през въздушното пространство на България преминаването на руски специални части, желаещи да извършат десант в Прищина, Косово, поканени от незнайно кого, най-вероятно от същите „прогресивни” сили, които продължават да държат Кремъл толкова време.

- не допусна в България десетки хиляди бежанци от войната в Югославия. В състоянието в което се намираше държавата по това време, това би било равносилно на самоубийство
12.
Спомнете си
30.08.2018 11:36:51
1
5
Защо България е такава, каквато е сега и защо си имаме такива, като тази г-жа Мая Манолова.
Защото, когато цървули дойдат на власт, те се превръщат в ботуши.

Преди 65 години комунистите извършват най-забележителното масово убийство в българската история. В една яма от бомба край софийските гробища са разстреляни 150 души - целия политически елит на Царство България. Убити са Принц Кирил Преславски, ген. Никола Михов, проф. Богдан Филов, всички царски съветници, министрите от правителствата през последните 3 години и народните представители от последните 2 парламента, командирите на всички родове войски и на основните "стратегически" подразделения. Световният учен - хирургът проф. Станишев - един от най-забележителните и високообразовани хора на България - е принуден да установява смъртта на всеки разстрелян. Последен в ямата с негасена вар пада самият той.
Има пряка връзка между това събитие и факта, че българите избраха Димитровград за строеж на века...
Унищожението на държавния политически елит не е само ужасно нехуманно масово убийство. То е преди всичко "програмна" проява, своего рода "манифест" на новата власт. Комунистите са наясно, че за да наложат властта си, трябва преди всичко да потъпчат елита на нацията - всички образовани, знаещи и можещи хора трябва да бъдат смазани, за да могат на тяхно място да виреят примитивните дейци на работническото движение и емигранти от СССР.
Тази политика, започнала зловещо и решително в нощта на 1-ви срещу 2-ри февруари 1945г. се провежда неотклонно в продължение на 45 години. Днес можем да кажем, че комунистите успяха в своята цел.
В продължение на 45 години (а по малко по-различен начин и през следващите 20) българското общество е подложено на обратна селекция. Колкото образованието, средата и произхода на един човек са по-ниски и примитивни, колкото родителите му са по-неграмотни и бедни, колкото по-ниско стои семейството му в социалната стълбица, толкова по-големи са шансовете му да се издигне в социалистическото общество.
От 1 февруари 1945 до 11 ноември 1989 г. биографиите (днешните CV- та) се пишат по един и същи начин:
"... произходжа от бедно работническо семейство..."
"...бедно и многолюдно селско семейство..."
"... родителите му били неграмотни, но природно интелигентни..."
"...били бедни и необразовани, но трудолюбиви хора, които с пот на челото... къшея хляб"
"... израснал в мизерия и немотия..."
В краен случай, ако съвсем нямаш откъде да изнамериш селски корен или пролетарска закалка и ако не се набиваш много на очи, можеш да минеш и с едно:
"... произхожда от малоимотно градско семейство на служещи с прогресивни разбирания..."
По времето на социализма биографията е всичко. От нея зависи дали ще имаш работа, дали ще имаш жилище, дали ще ти позволят да следваш... Биографията се пише от кварталната ОФ организация, която кара местните комунисти да ти напишат "характеристика" - дали семейството ти е враждебно към народната власт, дали ядете в порцеланови чинии, ходите на църква, къпете се и прочие дребнобуржоазни предразсъдъци. Същите тези квартални комунисти, които надничат дали не учиш френски с баба си и не се къпеш прекалено често, за да те изкарат Враг на народа, са онези "редови честни комунисти", които днес се кълнат, че нямат нищо общо с "деформациите" на системата, те били идеалисти...
Веднъж написана, характеристиката те следва по служебен ред през целия ти живот - в гимназията, университета (ако цървулите изобщо ти разрешат да следваш), в работата, независимо каква е тя, в паспортната служба - когато поискаш да излезеш в чужбина, в "Мототехника" - когато решиш да започнеш да чакаш 20 години, за да си купиш Москвич... и в гроба, ако близките ти искат разрешение да бъдеш опят като християнин.
Обратната селекция, налагана от режима, роди държавния култ към простотията и неграмотността.
Онези по-заможни люде, които няма как да се изкарат бедни, гладни и неграмотни, защото всички знаят голямата им къща на главната, започват трескаво да търсят някой далечен роднина, който през следването си бил съквартирант с един ремсист, или по време на стачката на кибритените работници на гара "Костенец" случайно возил в автомобила си бременна родилка - работничка... Ако намерят въпросния епизод, пишат
"... произхожда от богато, НО прогресивно семейство, което подкрепя борбата на работническото движение..."
Обратната селекция е включително и естетическа. Жените не смеят да носят "капели", защото могат да ги обвинят в "битово разложение" или "буржоазен морал". Вместо европейската капела, възпитаничките на колежи носят забрадка като селянки помакини. Прическата е немислима дързост. Мъжете заменят широкополите шапки с работнически каскет. Цилиндрите и фраковете стават реквизит на театрите.
Тези "бившите" хора, които са имали неблагоразумието преди 9 септември да се къпят, да учат, да говорят френски или немски и да лъскат обувките си с вакса, редовно са "профилактирани" от работническо-селската власт. По време на Берлинското въстание, Унгарските събития, Пражката пролет, Полските събития, или просто около посещение на другарите Хрушчов, Брежнев или Ким Ир Сен в България биват прибирани от милицията "за кратка справка", която трае средно 3 години, а за някои е последна...
Когато през 1979 г. група ОФ - деятели с интерес към историята започват бегли опити за развитие на науката "генеалогия", която е свързана с родословни дървета и родова памет, те биват жестоко порицани от ЦК, а в "Работническо дело" излиза статия от Владимир Топенчаров, който ги обвинява в буржоазен реакционизъм. Родословието е вредно за социалистическото общество, защото създава предпоставки за социално разслоение на трудещите се и е опит за преразглеждане на ролята работническо-селската класа.
Няколко поколения българи бяха възпитавани по този начин и в тази среда. Резултатите са налице:
- Днес в България милиони хора съжаляват за съборения мавзолей, защото бил част от историята. Макар и грозна и зловеща част, разположена на централния градски площад.
- Днес България е страна, в която споменатият централен градски площад - между Двореца, Театъра, Банката и Министерството на отбраната е заета от... паркинг.
- Днес в България милиони хора са против махането на паметника на Съветската армия, която окупира страната им, защото бил част от историята. Част от историята - най-страшната, най-високата и видима отвсякъде част, която напълно доминира целия градски пейзаж столицата и се вижда отвсякъде.
- Днес в България 90% от населението се забавлява чрез алкохолизъм под звуците на циганско-турско-индийски ритми със сръбски текст, чалгата.
- Днес в България смятат, че Димитровград е най-забележителният градеж на миналия век.
- Днес в България няма нито едно културно събитие, където да е норма мъжете да носят смокинг, а жените - рокля с гол гръб. Дори и Виенската филхармония да дойде в София, 1/3 от публиката ще приличат на трактористи - по "официален" пуловер и черни маратонки. Днес в България, както и тогава, официалното облекло е само театрален реквизит. В нито една европейска държава няма такава андрешковщина.
- Днес в България огромното мнозинство от хората си мисли, че дрехите служат за да не ходиш гол. Никъде в Европа анцугът не служи за друго, освен за спорт. У нас се ползва като "smart casual"...
- Днешна България гледа на културата, образованието, възпитанието, естетиката, книгите, дрехите, семейната среда по същия начин, както преди 65 години гледаха неграмотните примитиви с шмайзерите - като на "дребнобуржоазни предразсъдъци" - с онова нахитрело презрение, с което влашките циганета в казармата гледат на "вишагите" - и намигат тарикатски с плувнал поглед на малките си очета.
Обратната селекция на победилата простотия продължава да насипва бомбената яма край гробищата. Ден след ден. Един голям Димитровград от 111 000 кв. км...
11.
“45 години стигат... стигат! Времето е наше!”
30.08.2018 10:07:45
1
3
Стилът на писане е отпреди две-три десетилетия. Сякаш е писано от някой, който по онова време е чел само “Демокрация”, после проспал останалото време, събудил се сега и ми говори за антикомунизъм.
Не е лошо като текст, но и тези географски неточности са много досадни... Не бях чувал за Одринска Македония!?! Това е все едно да кажеш, че София се намира в Тракия или Добруджа.
10.
СДС
30.08.2018 08:49:26
1
7
Поредния дебел ,млад ,демократ........бързащ да пробие в политиката.Осанка по учебник,поглед на тапир,мазен в излъчването си...Не може ли да си млад човек,необвързан политически.....от гражданското общество с позиция......А???
9.
Д-р ВЪХ!
30.08.2018 01:41:17
2
4
Какво се занимават с тоя съветски помияр Волгин! Изобщо не трябва да се обръща внимание на този кафяв боклук!
8.
$$$
30.08.2018 00:01:47
1
1
СДС и ндсв са НАИ-евреиските партии заствали начело на Бьлгария .
Знака на СДС -СИНИЯ ЛЬВ сьшия като национания евреиски символ ДЖЮДА ЕРИЕХ-Льва на джЮДА,ЮДА е едно от 13 евреиски свещени племена чиито произход е от планините на Древна ЕТИОПИЯ кьдето наследниците на Етиопия кралете Менелек водят началото си от брака на Савската царица и ЮДЕИСКИЯ цар Соломон
НДСВ-партията с наи-много евреи-министри в свето прваителсво ;Милен Велчев Нина Чилова Николаи Свинаров,Лидия Шулева Биджерано/внучка на главния равин на цяла Турция в периода1920-1931год -Моше Хаим Биджерано /включително и Сакскобурготски-наследник на богатия евреиски унгарски род КОХАРИ които имали много злато с което си КУПИЛИ благороднически титли и влияние вАвстро-унгарски двор
7.
$$$$$$$
29.08.2018 23:47:40
1
3
Основателя на СДС ;Андреи Карло-ЛУКАНов дядо му е бил румьнски евреин-ханджия по Турско време дьржал оборотния краипьтен ХАН -Кькринското ханче краи Ловеч .Дядото на Луканов и сестра му работеща в хана ПРЕДАВАТ таино с писмо до турския каимаканин и конака/турската управа/ местонахождението на Васил ЛЕВСКИ понеже го подозират основатено за изчезването на 2 КЕСИИ пьлни с АЛТЬНИ ЗЛАТО от ханджииската каса .Така светинята на на Бьлгария става жертва на алчните евреики ханджии НЕмогли да прегльтнат 2 кесии с жьлтици ето какво наследство става основателя ГЛАВА на СДС
6.
GCHQ Chetelham
29.08.2018 23:34:57
1
3
Koи са СДС ;Иван Костов руски агент на ГРУ кодово име САНКИН водеш офицер арменеца Кириястиджан,Костов бивш преподаветел по Научен Кмунизьм АОНСУ/Институт заБКП пропаганда/
Радан Кьнев ;по маичина линия цялата му рода са бивши комунисти ПАРТИЗАНИ от отряд Чепинци и Антон Иванов по бащина линия баша му е бил шеф на пристанише Варна Запад по СОЦа е отговарял за логистиката и износа на орьжия и каптагон за Близкия Изток работел заДСгенерал А.Семерджиев/ бивш водач на партизанския Отряд Чепинци боен другар на лелята на Радан Елка Кордова.Родата на Радан са даани/на иврит сьдии/-които след 1944 осьдили много невини пловдичани на смьрт като фашисти конфискували имотите им в центьра наПловдив продали ги и1949 духнали с парите вТел Авив -Израел
Миглена Кунева -известна като тьмночервента комун.снахаПРЬМОВА преди 1989 е работила секретака на ДС ген.Семерджиев,мьжа и Прьмов е висш масон от ложа036 Сльнцето над Тракия /ложа под контрола на арменски гирски-евреи и руснаци от Москва/
Христо Иванов израснал впо Соца в МОСКВА в семеиство на ДСслужители ,маика му е известния партизански род Боикикеви и 1 ва дружка на дьшерята на 2ри вБКП-Вьлко Червенков,Христо живе в кв.Изток в ведомствен блок на шатни ДСслужители/предимно от 2ро и пгу/
Петьр Стоянов -пловдивски адвокат баща царски разузнавач преминал след1944 под прикритие в и ВКР,Петьр завьршил 1984 Правния Факутет наМГУ-МОСКОВСКИ Государсвен Университет на дипломирането в документите и архивите на МГУ е сниман с евреиска ритуална шапчица кипа
Мартин Иванов- женен за близка роднина на А.ЛУКАНОВ по тая линия минава и приближен под крилото на Иван Костов
Николаи Младенов осиновен от ДСполковник главен шифровчик и дипломат от Вншно по соца израснал в дипломатическите мисии на комунистическа БГ Сирия Ливан Ирак сред ДС полоковници ВКР заклети комунисти
Едвин Сугарев -по комунизма роднините му евреи са били надзиратели-отговорници в Лагера Белене
5.
ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
29.08.2018 23:05:48
0
3
СДС е творение на ДС и Луканов , а тоя Дончо е от КАзанльк един от наи-тьмночервените комунистиески градове кьдето от 3 ма 2 работят вьв воените заводи за Орьжия/дьлги деситилетия черна касичка за партията маика БКП /,Кзанльк кьдето всеки втори е ченге бивш военен военен полицаи ДСслушалка агент на службите или ВКР
4.
007
29.08.2018 21:32:17
2
7
Комунистите, известни още и като крадци, лъжци, убийци и манипулатори са обявени за престъпници още по времето на Царство България и сега от Република България. И в двата случая - със специален закон. И то с право!
Ако преди време, когато наистина нямаше нужната информация и много хора биха могли да бъдат заблудени от комунистическата пропаганда, то сега при това изобилие от информация не може да има никакво оправдание.
Тия, които и сега подкрепят комунизма са мозъчно увредени създания - психопати или откровени престъпници.
Не случайно поговорката гласи - "Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
3.
Питанката
29.08.2018 21:23:46
0
10
Искам да попитам младежа от коя партия се пръкна СДС на коя партия е производна ? Създателите на СДС какви са били преди това?
2.
Мда...
29.08.2018 21:18:02
0
3
матрицата си свърши работата!
1.
Тетка
29.08.2018 21:02:21
4
5
Пьотър Волгин си е .ъзоблизец на руснаците, на хранилка. Оръдие на хибридната война срещу нормалността.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте какво цар Фердинанд, който продал България на французите за каца със злато, завеща на сина си! Вижте какво цар Фердинанд, който продал България на французите за каца със злато, завеща на сина си! След като разбира, че ще бъде детрониран, монархът прави примирие с французите в Солун Таен чат разкрива как Алек скрива шапката на продуцента Таен чат разкрива как Алек скрива шапката на продуцента Истината е, че никой от екипа на „Ергенът“ не очаквал подобен развой на събитията Извънредно! Катастрофа в центъра на Бургас, блъснаха пешеходец Извънредно! Катастрофа в центъра на Бургас, блъснаха пешеходец Инцидентът стана на ул.“Цар Петър“ – на пешеходната пътека с ул.“Конт Андрованти“ Франциска от Денсинг старс се завръща ударно Франциска от Денсинг старс се завръща ударно Информацията издаде продуцентът и телевизионер Георги Тошев Баща й беше най-богатия в България, а тя днес е принцеса - живее в Италия и стяга чудна сватба Баща й беше най-богатия в България, а тя днес е принцеса - живее в Италия и стяга чудна сватба Дъщерята на Илия Павлов готви тържество на остров Капри  Бургас остава без голи мацки на плажа и тази година Бургас остава без голи мацки на плажа и тази година Щели да действат разконцентриращо за спасителите Предстоят ремонти на пътища в община Руен Предстоят ремонти на пътища в община Руен Проектите са за над 7 млн.лева  Една епоха в "Черноморец 1919" приключи, фамилия Томови се оттеглят Една епоха в "Черноморец 1919" приключи, фамилия Томови се оттеглят Дойде времето, в което и ние да кажем „край“. Каквото можахме за 9 години, дадохме на клуба, обявиха семейство Томови  Държавата отказва да плати за всички щети от наводнението в Карловско Държавата отказва да плати за всички щети от наводнението в Карловско Кметовете се бунтуват, искат 38 млн. лв. и блокират подбалканския път Проект отвори бургаското пристанище за големи кораби Проект отвори бургаското пристанище за големи кораби Бургас се развива като модерен пристанищен град, обяви зам.-министърът на транспорта и съобщенията Анна Натова
Вики от Ергенът избели зъбки, стана ли по-хубава Вики от Ергенът избели зъбки, стана ли по-хубава Няма вече жълти зъбки, а само "нерви лабави" Рекорден брой смъртни случаи от употреба на наркотици в Германия през 2023 г. Рекорден брой смъртни случаи от употреба на наркотици в Германия през 2023 г. Хероинът остава наркотикът, чиято употреба води до най-много жертви Зловеща прогоба мори мъжете на тази известна българка Зловеща прогоба мори мъжете на тази известна българка Голямата ѝ любов е китаристът Християн Платов Може ли да повярвате, че е на 74 години Може ли да повярвате, че е на 74 години Някои мислят, че дизайнерката използва фотошоп Тя и той обикаляли ритуално околовръстното, за да станат известни Тя и той обикаляли ритуално околовръстното, за да станат известни Лорда също не е забравил какво му обяснила тогава певицата - че това е заклинание за слава С викове Аллах акбар и българско знаме брадати чеченци заминаха да убиват в Украйна С викове Аллах акбар и българско знаме брадати чеченци заминаха да убиват в Украйна Преди да бъдат качени на транспортния самолет "българите" крещят "Аллах акбар!", "Путин!" и "Русия!" и падат на земята за намаз Путин назначи бившия си бодигард за съветник и секретар Държавния съвет Путин назначи бившия си бодигард за съветник и секретар Държавния съвет Путин, който в момента е на 71 години, тепърва започва нов шестгодишен мандат и няма конкретна информация относно кой ще избере за свой наследник Почина знаков банкер Почина знаков банкер Бившият yпpaвитeл нa БHБ Ивaн Иcĸpoв разказа подробно за отношенията си с него Daily Telegraph: Сливен е меката на точещите британски социални помощи Daily Telegraph: Сливен е меката на точещите британски социални помощи В рубриката "Разследване" на "Дейли телеграф" делото е описано подробно в две статии Белгийски прокурори обискират ЕП заради руска намеса в изборите Белгийски прокурори обискират ЕП заради руска намеса в изборите Подозренията са, че асистентът на евродепутата Кра е шпионирал за Китай и Русия
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори