×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гейовете у нас вече са над 150 000, джендърите сриват раждаемостта


Гейовете у нас вече са над 150 000, джендърите сриват раждаемостта
проф. Иван Козовски
24 Август 2018, Петък, 13:27 ч.
Източник: Вестник ТРУД

Агресивното показване и демонстриране на тази различност е вредно за обществото като цяло, смята проф.Иван Козовски


Какви са причините за навлизане на джендър идеологията у нас и защо толкова агресивно се разпространява тя особено сред младите. За педофилията и хомосексуализма – какви са опасностите от тях. Каква е ролята на политиците и имат ли и те вина за това. Тези въпроси коментира един от най-известните и уважавани акушергинеколози проф. Иван Козовски в интервю за в."Труд".

– Професор Козовски, напоследък особено след дебатите за Истанбулската конвенция, темата за джендър идеологията е една от най-коментираните в обществото – има крайни мнения и от двете страни. Вие какво мислите?

– Следя всички коментари по темата. Не приемам налагането на джендър идеологията, но най-много ме боли друго. Че от западните цивилизации наследихме трите най-отрицателни неща – хомосексуализма, мафията и наркотиците. Църквата – у нас и на Запад, трябва да вземе рязко становище срещу половите перверзии – казвам това като лекар. Въпреки че в Библията е казано: всяка подобна дейност се наказва със смърт. Не искам да ме разбирате погрешно, смъртното наказание е забранено, а и не бих стигнал дотам. Но наказание трябва да има.

– Все пак живеем в XXI век, когато демократичните ценности са други, а различните са част от живота.

– Да, очаквах да ме репликирате с тези думи. Но аз съм лекар и някои от нещата ги знам по-добре. Хомосексуализмът освен болестно състояние, е и част от модерността на новото време. Агресивното показване и демонстриране на тази различност е вредно за обществото като цяло. В 39-ото Народно събрание, в което бях депутат, се повдигна въпросът да отпадне всякакво наказание срещу хомосексуализма. С още няколко колеги успяхме все пак да убедим колегите в закона да остане следния текст: да се наказва за хомосексуална дейност, ако се извършва на публично място. Тогава получавах заплахи по телефона от непознати. Бяха ми открили номера и звъняха дори нощем.

– Да, така беше, спомням си доста нервните дебати тогава. Но защо сте толкова против различните, какви са вашите аргументи?

– Е, и толкова лежерна дума е измислена сега – различните… Известно е, че Римската империя се е разпаднала благодарение на дивашките племена, които я разбиха. Но една от основните причини тя да се разпадне е масовият хомосексуализъм и педофилия. В техните легиони не са мислели да се бият, а да се обичат. А най-голямата чест е било да се разхождаш с малко детенце за ръка. Най-отвратителната хомосексуална дейност е педофилията. Сегашната ситуация ми прилича на тази, за която ви казвам.

– Да не би да искате да кажете, че хомосексуалистите са и педофили? – Не, опазил ме Бог да твърдя това. Естествено, че повечето хомосексуалисти нямат сексуални влечения към деца, но съществува безспорна връзка между хомосексуализма и педофилията. Казано конкретно, между хомосексуализма и гаврата с деца. Според някои изследвания, поне една трета от всички блудства с деца са извършени по хомосексуален начин. Процентът на хомосексуалистите в обществото е между 2 и 4. Това означава, че хомосексуалистите са между 12 и 16 пъти по-склонни да блудстват сексуално с дете.

– В интернет и социалните мрежи в западния свят се разпространяват клипове от различни конференции, в които се говори, че педофилията не бива да се смята за престъпление. Приемате ли подобна теза?

– Това е мерзост! Това е престъпление! Става дума за еднополови връзки между хомосексуалисти и детенце от мъжки пол. Това ще бъде най-лошото, което може да се случи на човечеството. И честно да ви кажа – вече не виждам как може да се промени. Светът върви със страшна сила натам и либералната демокрация пропагандира именно подобно поведение. Далече съм от мисълта, че всички са такива. Защото може да има и вродена малформация, но тези хора не са повече от 1-2% в света. У нас също. Става дума за недостатъчна дейност на яйчниците, но не и на тестисите. За тях има медикаменти.

– В света вече се откриват клиники за промяна на пола, но съществуват ли клиники за лечение на трансджендърите, на хомосексуалните?

– Ето това е най-лошото. Сред тези общества наистина има хора, които искат да се лекуват. И те осъзнават, че това е болест, че е зависимост. Но това не се толерира. Ето, и папата се обяви против хомосексуализма и педофилията, но никой не го слуша. Знаете ли, никой не гледа под чаршафите на другия. Да правят каквото искат. Но това не бива да е на показ. Децата гледат и всичко им е интересно. Погледнете филмите по телевизията, за тези в киносалоните – да не говорим. Ами във всички филми вече има достатъчно много секс и насилие, джендъри и различни, както им казвате. За мен те са извратени. Разбира се, изключвам наистина родените така, които нямат вина за това си състояние. Известно е, че хомосексуалните връзки и извратеностите са една от основните причини за половото смешение и заболявания като СПИН, сифилис и др. Това се отнася особено за мъжкия хомосексуализъм.

– В обществото много се коментира възможността, която се дава на отделни неправителствени организации, свързани с подобна идеология, които искат да бъдат допуснати в училищата…

– Главната опасност е точно в образованието. Всички тези въпросници, които се дават на децата и се разпространяват едва ли не още от предучилищна възраст, е престъпление спрямо бъдещето ни. Това е едната причина вместо извратените – няма да се извинявам за думата, защото те за мен са такива, да са само няколко хиляди, в България те сега са много повече. А това е свързано и с масовото увеличаване на наркоманията. Точно за това трябва да се вземат мерки. Какво лошо има в това да се държи на семейството и да се раждат деца, а не да се чакат социални придобивки. Не мога да разбера, какво демоде има в семейството! Аз съм нормален човек, повече от 50 години съм израждал деца. И се радвам, когато виждам сълзите на радост по лицата на майките и бащите. Категорично не приемам подобно поведение и действие, пропагандиращо, дори насърчаващо хората да стават „меки китки“. Това би трябвало да се преследва от закона. А хомосексуализъм се прокрадва от години и сред управляващия елит на България.

– Е, и по света го има. Те са част от обществото, в което живеем. Защо сте против?
– Защото смятам, че този невиждан досега поход на „меките китки“ е изключително опасен за националната политика. Тяхната зависимост от сексуалната им ориентация често пъти ги тласка към недопустими компромиси и съдбоносни решения, застрашаващи съдбата и сигурността на останалото население. Римската империя е загинала главно заради разгула на „обратните“. Препоръчвам строг контрол върху политиците по отношение и на т. нар. „тънка част“.

– Извинете, но това, което казвате, може да се окачестви като дискриминация, ако се съпостави с купищата международни конвенции за човешките права и свободи.
– Сигурно. Но нима българският народ не е в пълното си право да знае какви хора не само го управляват, но и чертаят бъдещето на неговите деца за десетилетия напред? Затова трябва да се следи фриволното поведение на „бащите на нацията“.

– Професоре, а не се ли увеличава и стерилитета напоследък? Данните сочат, че 180 000 семейства имат такъв проблем.

– Извинете за превъзбудата, с която ви говоря… По света се водят войни, милиони са на прага на бедността, те ще ни занимават с педерастия и правата на т.нар. хора с различна сексуалност. Ами правата им са защитени като на всички други. Изключения ли искат? А стерилитетът наистина е голям проблем. И главната причина за него са възпалителните заболявания, както и абортите. Българското население намалява всяка година с по 50 000 души. Трябва да се стимулира раждаемостта. Вижте какви облекчения за трето дете и повече има в Унгария, в Русия и други места. – Но българите напускат страната, за съжаление, и повече деца се раждат в чужбина, отколкото у нас. – Да, това е вярно. И е много лош показател, който само след няколко десетилетия ще доведе до големи загуби за България. А те вече се чувстват. И сред виновните за намаляването на българите не е само емиграцията, а и джендър идеологията. Твърдя това като лекар.

– Проф. Козовски, но България няма как да остане самотен остров. Ние сме част от ЕС, където тази философия се приема, и ние не можем да се скрием от нея. Интересно е как вие бихте я обяснили като лекар?

– Основната причина за джендър идеологията е половата извратеност, импотентността също. Представяте ли си, че в света вече имало 50, дори 70 пола според някои! Аз като лекар не мога да ги преброя, но по-важното е, че не ги приемам. Това е кощунство с човешката природа. И не приемам никакви обвинения, че не съм толерантен. Напротив! Точно като лекар – и то гинеколог, съм загрижен за здравето и нормалността на хората в родината ми. Хайде да не казвам – по света. Но това, което става на Запад, особено в САЩ, е много тревожно. Криворазбраната либералщина ще доведе света до неговия край. И затова ще сме виновни ние. Прочетох, че в Сан Франциско и околностите му имало 1 милион хомосексуалисти… И прииждали отвсякъде. Хайде да се пошегувам – нещо като един позабравен лозунг: „Хомосексуалисти, от всички страни съединявайте се“.

– А кои са болестните състояния? - Те са все пак малко, това е така наречения хермафродитизъм и псевдохермафродитизъм – т.е. хермафродитът има и яйчници, има и тестиси и се оперира съгласно външния му вид и дадености като се отстраняват едните полови клетки. А при псевдохермафродитизма – има тестиси, а по външен вид прилича на женски полови органи. Но това са редки случаи, които може да се коригират. Импотентността за мен е един от важните фактори, така също и възпитанието, което сега искат да прокарат от ученическа възраст. Така че това не е болестно състояние освен в случаите, които ви изредих. Когато бях лекар в Германия, един пациент след падане под автомобил загуби единия си тестис. Лекарят хирург тогава направи грешна преценка и махна и другия тестис. След една година видяхме този пациент с червило, руж и кокетничещ. Ето и така може да стане болестно състояние. Това обаче е рядко изключение.

– Нали знаете, че веднага ще бъдете обвинени от БХК и от активистите на ЛГБТ-общността, че сте хомофоб?

– Е, и колко са те! В България преди промените през 1989-а обратните бяха 50 000, сега са над 150 000. Макар да не изключвам и да са малко повече. Но поне половината са такива, защото така е модерно и измислени световни звездички пропагандират този начин на живот. Само че те не знаят, че на повечето от тези пропагандатори им плащат солидно разни организации, за да са такива. И в старите, и в новите учебници хомосексуализмът се квалифицира като полова перверзия. Сега искали да възпитават още в детската градина, че било напълно нормално да не можеш да определиш пола си. Да го смениш дори, зависи как най-добре се чувстваш. Това е потрес! И да нямаш пол е смешно. Българинът откачи масово под чуждо влияние. Като гледа какво става на Запад и копира. „Народе????”
– е написал Левски.

– А политиците – каква е ролята им, имат ли те вина? – Разбира се, че носят вина. С всички промени и опити в образованието, в здравеопазването, хората се побъркаха. И като прибавим и корупцията, освен да откачиш или да емигрираш – какво да направиш. Президентът и министърпредседателят трябва да са на едно мнение и да действат заедно. Трябва не само да се целуваме отгоре и отдолу с новите ни западни приятели, а да заемем малко по-унгарска позиция. Политиците ни трябва да пазят достойнството си и на страната си.

– Професоре, тази тема е безкрайна, но не мога да не ви попитам за последните случаи със смърт на родилки, които накараха обществото да настръхне. В XXI век това изглежда ужасно, имате ли обяснение каква може да е причината?

– Бях съдебно-медицински експерт в Бургаско, в Пловдив, във Варна, но се отказах. Сигурно ще ме попитате – защо? Ами защото нито една лекарска грешка не беше наказана. Очевидно е, че има лекарска грешка, но няма наказание. И това трябва да се преустанови. Но то говори и за спадане нивото на образованието в тази специалност – гинекологията. Преди такива грешки се наказваха, а сега не. Родилката в Сливен е починала найвероятно заради лекарска грешка. Или от кръвоизлив в корема – разкъсване на вътрешен орган, може и от някаква тромбоемболия. Според мен израждането е водено по безобразен начин. Тя е починала още в първите часове – при нея има счупени ребра и т.н. Безобразие! Този метод се казва „Кристелер” – натискане фундуса на матката с две ръце или с юмрук. И това може да доведе до разкъсване на матката или други бели. Затова казвам, че в случая най-вероятно се касае за лекарска грешка.

В категории: Животът


27
Коментара
27
Коментара по темата
27.
blablabla
06.05.2021 04:34:25
0
0
То по фитнесите е пълно с едни мъжкари татуирани пък с едни оскубани вежди и гладки крачета правещи се на мъже пък гриндерите им светят като коледни елхи.И постоянно се пипат по мускулите:)))
26.
Биби
19.05.2020 16:15:16
0
0
То остави това, ами тези извратеняци са супер злобни, противни, нахални и нагли. ВСЕ СЕ НАВИРАТ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ! ТОВА ДА СИ ГЕЙ Е НАЙ-ДОЛНОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕШ!
25.
Ген.Тошев
26.01.2020 16:55:13
0
2
Аз по принцип нямам нищо против педерасите, така остават повече свободни пичета за клатушкане :) виж лесбийките ме дразнят, особено хубавите, защото ни лишават от катеричките си
24.
Веско
26.01.2020 06:26:16
10
1
Нека всичко различно бъде обявено за болестно състояние..
Но самото интервю показва как господинът не може да мисли напред....
Ако забрани ено нещо и го обявиш извън закона, то се разпространява все повече...
Защо не е изчезнал хомосексуализъм или не са намалели практикуващите го? Да вземе господинът да си скъса дипломата... За ранявайки го и налагайки "нравствени" норми, то принуждават хомосексуалисти да се женят, да създават "нормално" семейство и.... поколение..... А гените са си гени...
23.
Малоумникът към 7
25.01.2020 14:36:53
5
2
Щом като държавата е в пълна опресия и никой нищо не прави по въпроса,дори не го интересува,че живее по-зле от магарето на село
То значи,този народ не заслужава съществуването си,същото е и при Германия
ако това беше борбен народ,щеше да си затвори границите и да изгони боклуците,както и ние ако ставахме за нещо,щяхме да сме се вдигнали до сега
Уви България е оставена на автопилот и докадето докара,вече рядко се набират баламурници да работят и да генерират пари и започнаха да продават естествени ресурси (пък докъдето стигнат) като например вода,замърсяват си въздуха вече явно,защото знаят,че никой нищо никога няма да направи (тоз народ не го интересува,че детето му израства дишайки канцерогени)
Този народ заслужава ужасната си съдба
в този свят оцеляват само опортунистите (като арабските държави например) те се множат като за последно не ги интересува децата им как ще съществуват и по този начин,слабите им умират силните им правят още 20тина деца и така докато не завладеят света
няма лошо,щом няма кой да ги спре значи така трябва да е
22.
Малоумникът
25.01.2020 14:31:20
2
5
Не харесвам гейовете,само че ако си мислите,че това и е проблема на България и заради това има ниска раждаемост,то вие сте пълен малоумник (ама от най-простите)
тая държава има 1000 проблема,чак тогава са педалите,простаците например са стотици пъти повече от педалите и покрай тях също не прокоспваме да ви кажа честно
21.
Мълчеливия
25.01.2020 14:13:17
11
1
Г-н с бялата манта да не мислиш че с изказаното от теп глупост ште промениш нешто тръгнал си под вол теле да дириш първо досе замислите вие с колко мъже сте спали за да бъдете това което сте както и казахте че вие знаите наи добре е да заштото и вие сте в този бранш но не винете тес за които не са ви е...ли а за тес които ште го направя просташтината не е по животните а по хората като вас живеем в ХХI век започни да говориш за оправене на българия първо от пърламента па чак догава стегни до различно полови отношения .|.
20.
няма РЕСТО
26.08.2018 20:31:08
9
8
до един трябва да се ИЗЧИСТЯТ
19.
Пухче O:)
26.08.2018 20:07:01
2
5
Сладко <3 O:)
18.
полуидиот
26.08.2018 19:39:22
3
6
Противна Лоло,ако майка ти и баща ти разсъждаваха като тебе и чакаха някой да ги стимулира ,ти просто нямаше да съществуваш!
17.
Противната Лола
26.08.2018 19:05:39
19
7
Джендъри са майката и бащата на този мухльо!!! Защо не каже кои са реалните причини? Защо не каже че няма стимули за младите хора да имат деца? Защо не каже, че половината от хората които имат деца не заслужават да ги имат, а много други които нямат биха били по-стойностни родители, дори от тази свиня-путколог... Да ви е*а медийните звезди, пошли и евтини!
16.
аналитика
26.08.2018 09:08:10
3
1
400 гея знам къде са
15.
ЧУК И ТЕК
25.08.2018 17:46:06
16
9
РУСИЯ Е РАЙ ЗА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПЕДОФИЛИ.
14.
Христо Иванов Станкулов
25.08.2018 16:59:13
17
6
Др. Козовски, не мога да повярвам какви откровени флупости сте наговорили в този идиотско интевю. Ама, глупости чутовни, мйно льоа!
13.
BG - Exit
25.08.2018 10:57:36
9
28
Точно така е. Лекаря ви каза цялата истина. Замислете се много сериозно. А , тези платени тролове от НПО - тата на Сорос - които плюят Тук - ге им кажа следното : ,Махайте се от България ! Тук на Балканите - Няма да Успеете ! Никога ! Ако ни Притискате - ще Излезем от Е.С. - Целия Източен Блок !!! Сорос - и Престъпните му Организации - ще бъдат изгонени от България - а БХК - Забранен !!! Много скоро , Тази Европа - на която се ,възхищавате' някои - ще се превърне в Ислямски Халифат - а жените ще сложат фередфетата. Ще тичат всички - към Източна Европа - за да живеят тук в Нормалните Държави - но няма да ги Пуснем. Нека си живеят там при джендърите и исляма !!!
12.
КОЛ
25.08.2018 10:50:31
7
23
Няма нещо по-ОТВРАТИТЕЛНО от ХОМОСЕКЦУАЛИСТИТЕ и ПЕДОФИЛИТЕ!!!
В Русия дали има такива генетични аномалии....
11.
До номер 7
25.08.2018 09:00:38
13
10
А на теб кой ти е казал,че ти си с по-добър генетичен материал от тях?Ако се разровиш ще видиш,че те са доста с по-добри показатели от от много бели народи.Затова и раждаемостта при тях е голяма,в голямо степен от болестите са с естествен имунитет,а ние 1 дете - и го зачеваме инвинтро.Дори и естествено,я една бг жена да роди 10 деца и нищо да й няма? Така че и да си чешем езиците,колкото и да ни е неприятно - това е истината.
10.
Ма сИрЬозно?!
24.08.2018 21:45:06
18
6
Клета рубладжийска пропаганда...
9.
Тихо
24.08.2018 16:31:39
4
15
А смятай колко ще се увеличат ромите и турците???
8.
РАЗУМЕН
24.08.2018 16:29:51
3
15
Като е некъдърно управлението защо не протестираме като : гърци, румънци/ имат по-добра соц. пол-ка от Бъл-я, а преди год. им се присмивахме/??? Хората с такава пол. ориентация не са виновни за ниската раждаемост!!! Ромките раждат първото на 15г. въз. и на 40 вече имат 5-6 деца и внуци. За нормален живот на четиричленно българско семейство - двама възрастни и две деца, са необходими 2361,28 лв. или по около 590 лв. на човек месечно. НЕТНИТЕ ДОХОДИ СА ВИНОВНИ!!!!!
7.
чайка
24.08.2018 15:56:25
3
10
Ще се разможават по-силните,с по-добър генетичен материал.Към 6 Помисли по тази заучена от теб логика по силни с по добър генетичен материал излиза, че са арабите и миграните които нахлуват в Европа отвън! Понеже те ще се размножът, а България е на път да изчезне. Да ,човечеството е пренаселено ,но помисли предимно с какви за да не излезе, че съм нещо расист,няма да посочвам цвят на кожата. Такава е действителността!Аз само оборвам тази твоя логистика произлизаща от Дарвиновата теория, официално наложена през соицализма и много оспорвана.Тя успешно заместваше през социализма, религията.Излиза, че ще оцелеят тези с по висок морал ,затова Европа ще се Ислямизира.Процес който вече е стартирал и ще става все по осезаем. Упадачните нрави,както казва и този професор гинеколог по примера с Римската империя ще се отпаднат.
6.
АЗ
24.08.2018 14:07:14
24
11
Абе тоя проф. що не си го... някъде,а? Не съм ЗА ,но не съм и против гейовете и лесбийките. Против съм показността на ония клоуни в женски дрехи, и съм против насаждането на тази междуполова война : хетеро - хомо. Хомосексуалност има откакто свят светува,както при хората,така и при животните.Доказано.А иначе номер 5 е прав,нарича се естествен подбор,еволюция на човечеството.Ще се разможават по-силните,с по-добър генетичен материал. А и каква ниска раждаемост бръщолеви тоя?На фона на пренаселването на планетата,колко още трява да раждаме? Изобщо...нека си живеят кой както си иска.И без друго сме за кратко на тая земя.
5.
уагадугу
24.08.2018 13:01:31
11
13
Джендърите/педерунгели и лезбийки/ са естествена регулация на природата от пренаселеността на планетата. Слабите популации се смоунищожават по този успешен начин. остават най силните биологически....
4.
!!!
24.08.2018 12:48:39
11
26
Много, много е прав професорът!!!!!!
Напълно споделям това мнение!!!!!!!
3.
Дядо Добри
24.08.2018 11:46:15
5
24
Какви гейове? За да е гей трябва да е с пари и с влияние. У нас са си чисто и просто 150 000 педераста! То в педерастка държава, какви да се въдят?
2.
Frrr
24.08.2018 11:19:08
12
24
Mазните педеруги...
Да ги разстрелят колективно на площада пред народното събрание.
Извращение на природата
1.
Кой е виновен?
24.08.2018 10:42:35
9
23
Раждаемостта се ниска, а отрицателният прираст е заради некадърно управление.
Въпросните джендъри си живеят в някакъв паралелен свят и не са толкова важни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори