×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиян и дрогиран каскадьор с БМВ се вряза в пешеходци в Китен и се обърна по таван, 6 момичета са в болница


Пиян и дрогиран каскадьор с БМВ се вряза в пешеходци в Китен и се обърна по таван, 6 момичета са в болница
Немският автомобил не успял да вземе десен завой на ул. „Корал“ в курорта, резултатът е шокиращ
07 Август 2018, Сряда, 01:19 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимката е илюстративна

17-годишна е с фрактура на шиен прешлен, като по чудо инцидентът се разминава без жертви


Луд каскадьор с БМВ 320 се вряза в група от тийнейджърки в Китен и се обърна по таван. Инцидентът е станал на свечеряване на ул. „Корал“ в курорта при десен завой. Джигитът, който дошъл на почивка в Бургаско в началото на седмицата, се движил с несъобразена скорост по пътя, губи контрол и се забива в левия тротоар, където се разхождали неподозиращите шест момичета, които също дошли на почивка за лятото.

От сериозния инцидент, който като по чудо се размина без жертви, са пострадали всички, озовали се на грешното място в грешния момент тийнейджърки 17-годишната Я.Л от Лом е с фрактура на шийния прешлен, връсничките й Г.Г. и Н.К. са откарани в МБАЛ „Бургасмед“ с травматичен шок, 18-годишната Е.Г., приятелката й С.Я. (18-годишна) и сестра й – В.Я - 15-годишна, са прегледани на място и освободени за домашно лечение.

Водачът на автомобила е софиянец. 31-годишния Д.С. има 9-годишен стаж зад волана. Вчера обаче прекалил с алкохола. Взел и амфети.

Пристигналите на място полицаи били шокирани от зловещата гледка. Двата дрегера – за алкохол и за наркотици, отчели положителна проба. Д.С. е задържан за срок от 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Колаж: Георги Русчев



14
Коментара по темата
14.
do 7
08.08.2018 17:38:49
1
3
такава фабрика за лайна може да е полезна на обществото като даде някой друг орган....
13.
Иван
08.08.2018 16:25:20
1
4
Не са много сполучливи тия BMV
12.
Мехмед Мустафа
08.08.2018 16:14:28
2
2
Нали сте много отворени, защо не го линчувахте? Рая проста!
11.
Бетера
08.08.2018 15:28:31
0
3
Ква е тая дригирана шматка уе,дай ше го намажем с лайна и да го пуснем в нета,няма да си покаже вмирисаната мутра повече на вън
10.
Е,не
08.08.2018 14:58:17
1
3
Защо не качвате всички коментари?
9.
Е, не...
08.08.2018 14:55:20
0
6
Това безхаберие от страна на законотворците наши е потресаващо. Какво още и на кого трябва да се случи, за да си размърдат задниците тези, които до момента не са показали адекватно отношение към случващото се? ВСЕКИ БОЖИ ДЕН В ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА СИ ОТИВАТ ПО НАКОЛКО ЖИВОТА, ЕЙ ТАКА , ПРОСТО ЗА НЯМА НИЩО. Човешкият живот е тотално обезценен. Като, че ли изгубвайки го, можем да отидем до пазара да си купим втори и трети и ...... Уви - не можем. Той се случва само веднъж. Един единствен път. И тези, които сме имали шанса да го получим, трябва да осъзнаваме добре това. Защото много, много други не са имали този шанс. По една или друга причина. Жалкото е само, че никой не иска да озапти феновете на силните усещания. Минават покрай теб , помитат те ( въпрос на нечовешки късмет е ако оцелееш, пък било то и инвалид за цял живот) и заминават. Е, случайно може и да бъде спрян и да пренощува неудобно в ареста. Но по живо, по здраво ще си тръгне на сутринта с нови сили и чувство за безнаказаност да търси нови жертви. Пиян и дрогиран в България закон не го лови. Колата е мястото за избиването на комплекси, породени от недоимък или излишък на материални блага. В комбинация с алкохол, дрога и празна черепна кутия резултатите са налице. Де да имаше читави закони и вразумяващи наказания. Не си мечтая за един безалкохолен свят- няма как да се случи. Остава само надеждата да не попада човек в обсега на подивял, пиян и надрусан дивак. Държавата е непричьом, а джигитите и са най- ценното и богатство.
8.
Очевидец
08.08.2018 14:45:35
0
10
Лицето, което твърдеше че е управлявало циганското бмв при направената му проба, дрегера отчете 0.1, но имаше свидетели които са видели как непосредствено след катастрофата мъж е изпълзял из под колата и е избягал. Преди катастрофата колата е видяна да "хвърчи" през търговската улица, която по това време на деня е пълна с хора. Единственото хубаво нещо, е че идиота изяде някой друг тупаник преди да дойде полицията. Добре, че измежду тълпата от просто гледащи "шоуто" мъже, ако мога така да ги нарека, една жена извика, че е медик, обездвижи момичето, което имаше болки в гърба и провери останалите за счупвания. На идиота му бил блокирал диференциала, айде моля ви, блокирала му е главата. А колкото до инцидента, работя в близост до мястото на въпросната улица Корал, цяло лято колите летят, колкото и грозно да звучи беше въпрос на време да се случи нещо.... Жалко за момичетата, дано бързо преодолеят шока и да се възстановят.
7.
az f
08.08.2018 14:03:28
0
12
Куршум в главата и толкоз, какви закони за такива малоумници. Представяте ли си, как цяла България щеше днес да вои за невинните жертви. Слава на Господ, че е дал още земен път на тези момичета. Представяте ли си, каква щеше да е мъката за техните близки, родители...Представяте ли се, ако моите, вашите деца бяха на това място прекършени от един бастун с два грама мозък пропит от амфети и алкохол. Животи поверени в лапите на един безразсъдник. В арабския свят преди този да бъде съден щеше да я изял 100 тояги на гол задник, а анусът му щеше да е виснал до глезените, така че всеки път като сяда на седалка да си спомня, какво е направил...Та какво казвате ? Не е ли куршумът решение.
6.
Читател
08.08.2018 12:43:40
1
12
Тъпан прост недоклатен.
5.
Тест, а не ..
08.08.2018 12:39:11
3
8
Дрегер за наркотици
4.
БГ резил
08.08.2018 12:34:46
4
11
Не, не, BMW не е диагноза. Такива коли карат само много интелигентни хора, с 3 висши образования.
3.
коко
08.08.2018 12:14:43
1
15
Явно операция пречупване е само за слънчака докато на доло малките Софийски пиклювци са безнаказани
2.
иван
08.08.2018 12:07:07
1
14
смърт за тия боклуци от смешната 3-ка
1.
Морския
08.08.2018 12:03:43
1
20
До като няма затвор за такива олигофрени.така ще е
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори