×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На плажа: Кикот, крясък! Кой може да ни вгорчи почивката?


30 Юли 2018, Понеделник, 18:31 ч.
Източник: днес.бг

9 типа летовници, които се срещат по света и у нас


На плажа е интересно, ако се вгледаш в заобикалящата те тълпа. Има изобилие от всякакви хора, пребиваващи на морския бряг по различни причини. Някои никога не могат да се отпуснат и да излязат от строгия си тон. Смях буди репликата на майки към деца, която си е български патент: "Виж се, целият си в пясък!

Не са една и две момичетата и жените, които приемат плажа като сцена, на която могат да блеснат с форми и тунинг по себе си - гърди, изкуствени мигли, изписани вежди...

Германският в. "Ди Велт" класифицира 9 типа летовници, които се срещат почти навсякъде по света, независимо дали става дума за море, езеро и дори за градския открит басейн.

Безцеремонните

Те не се притесняват да си режат ноктите близо до кърпата на съседа. Хич не им пука къде хвърчат - нали са органичен материал, който ще се "слее" с природата. В интернет се върти видео, на което дама на средна възраст си бръсне космите на краката, седнала до басейна, в който се къпят и си играят дечица. Същите тези безцеремонни туристи ще ви напълнят хавлията с пясък, защото им е все едно къде стъпват, или направо ще я изтърсят върху вас. Отпускът може напълно да се провали и заради плуващи в морето фекалии, някои от които не е изключено да сеят зарази. В Испания пикаенето в морето е забранено, но не е ясно как ловят нарушителите.

Окупаторите

Те влачат цялата си покъщнина - колкото се може повече кърпи и надуваеми дюшеци и окупират територия като за цяло село. Обикновено са много ранобудни и успяват да елиминират поспаливата конкуренция. В някои хотели ол инклузив се разгарят истински съревнования, че даже и люти битки кой ще заеме най-добрите шезлонги на първа линия още преди закуската. Окупаторите после победоносно гледат как другите се лутат насам-натам с надеждата да си намерят кьошенце, където поне да седнат.

Хвърлящите сянка

Разкриващата се прекрасна гледка пред вас продължава само до момента, в който на плажа се появява семейство с детски колички, кошници за пикник, кофички и лопатки, гумени лодки и чанти с всичко необходимо за дълга обсада. Нещата изглеждат така, като че семейството е изпуснало влака с целия си багаж. Но и това се преглъща, ако не беше гигантската плажна палатка за пазене на сянка. Сега вече гледката не е към морето и прохладните води, а към палатката. На някои плажове тези екстри са забранени и с право.

Пуристите

Пристигат на плажа съвсем леко натоварени. Достатъчни са им един бански за смяна и хавлиена кърпа, за да се избършат. Не лежат на пясъка, нито се пекат, защото са дошли, за да се наслаждават на водата. Малкото си вещи оставят на купчина на брега. По правило обичат дългите плувания - понякога толкова дълги, че някой може да си помисли, че вещите им са забравени, и да ги предаде на местните власти. Пуристите са най-приятните, ако става въпрос за място на претъпкания плаж, пише изданието.

Непукистите

Не обичат да се разкарват до кабинките за преобличане, особено когато пясъкът е напечен и пари. Сменят банските ловко, като се прикриват с хавлиените си кърпи или широки дрехи. Има и такива, които превръщат обикновените плажове в нудистки и се преобличат без свян и никакво прикритие, независимо дали гледките са естетични, както и дали наоколо има деца.

Позьорите

Безупречно загоряло тяло, микроскопичен бански и последна мода слънчеви очила. Настаняват се там, където имат прекрасна видимост към всички важни точки на плажа и където ще ги виждат отвсякъде. Рядко влизат във водата заради макиажа - да не се разтече или прическата им да се развали. Към същата група е възможно да бъдат причислени и говорещите високо. Те пък държат да ги забележат, ако не с друго, с дикция, независимо дали е дразнеща или приятна. Най-ужасни обаче са онези, които държат да ви наложат музикалните си вкусове и не ползват слушалки към електронните си устройства.

Сърфистите

Приемат се за богове, защото могат да ходят по водата. Любителите на сърфа с гребло се бутат един друг. Някои все пак успяват да се движат елегантно по вълните. Едни гледат на това като на фитнес, за други е забава и развлечение. Сред тях наистина има царе, които могат да ви спрат духа с майсторлъка си. Но особено весело е да бъдат наблюдавани аджамиите, които се пльоскат във водата, но продължават упорито да опитват отново и отново.

Вечно гладните

Никакво кино без пуканки, никаква почивка край водата без храна - това е житейското им правило. Пържена цаца, пържени картофи, резени диня, бира на корем, всякакви благини, а ако са шоколадови настава страхотно мазало.

Тийнейджърите

Всички сме били на 15 г. Състезавали сме се кой ще се оригне по-силно или ще се изплюе по-надалече. Скачали сме във водата с крясъци със свити към гърдите колене, пръскайки всички наоколо. Не се сърдете и не се възмущавайте, а оставете младите да се наслаждават на купона, стига да не бъркат плажа с кочина.


В категории: Животът


3
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
3
Коментара по темата
3.
do 1
30.07.2018 16:07:53
1
5
Що ? Ако са слаби майките им ще прежалиш ли почивката си покрай циврещите хлапета.
2.
plaja
30.07.2018 16:06:41
2
2
Плажовете трябва да са като детски площатки и са са предназначени само за майки с деца, както и да се забранява на каквито и да е други хора да ходят там. А до първи: Хуй сплескан ти си поредното недоразумение на нашата планета, поредната плюнка изсрана точно от твоята дебела майка. Ти си точно един истински българин, казвам българин защото цялата държава е боклук като теб.
1.
k
30.07.2018 15:40:06
3
6
аман от циврещи лапета и дебелите им майки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори