×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гранд Хотел и СПА Приморец посрещна лятото с бляскаво Холивуд парти


10 Юли 2018, Вторник, 18:30 ч.

Звездите на вечерта бяха всички гости

На 6 юли Гранд Хотел и СПА Приморец събра любителите на класните изживявания на едно специално събитие: Вечерта на Холивуд в Бургас. Поканени да присъстват бяха всички желаещи да се докоснат до един знаменателен многокомпонентен ивент. Специалното събитие включваше всичко – от вдъхновяваща атмосфера и концерт с най-обичаната филмова музика, през разнообразни танцови мамбо и салса хореографии и впечатляващ танц с обръч до фойерверки, кулинарни шедьоври и облачно шампанско.



Част от гостите пристигнаха с бляскави лимузини BMW. Вечерта включваше и предпремиера. Пред единствения 5-зезден хотел в Бургас се експозира наследникът на първото Sports Activity Coupé в премиум сегмента на средния клас в BMW - новото BMW X4. Ексклузивните трансфери и презентацията на атрактивния автомобил бяха с организатор партньора на събитието – Бова Кар.
Гостите бяха посрещнати от бляскави дами от екипа на Гранд Хотел и СПА Приморец, в разкошни класически дълги рокли. Всеки от тях преминаваше по червения килим на събитието и имаше възможност да запечата вечерта в паметен кадър, на фона на специалната брандирана стена.

Атрактивните хостеси на облачно шампанско Cloudem имаха грижа за специалния уелкъм дринк. Елегантна арка с надпис „Hollywood” маркираше темата на вечерта, а от двете и страни в реверанс бяха застанали две червени фигури, част от декорите на събитието, предоставени от Каза Декор и KARE. Дизайнерските решения на специалния партньор включваха и огледална стил „Гауди“ статуя, високи свещници с елегантен силует, стилна лежанка в червен плюш, декорации за масите, кристални полилеи в черно и бяло и много други детайли, които допринесоха за автентичната Холивуд атмосфера в лятната градина на хотела.



Кулинарните изкушения за вечерта бяха разпределени в четири отделни степени и започнаха да пристигат още след настаняването на гостите в 19:30 часа. Автори на менюто по традиция бяха шеф Ивелин Кръстев и неговият екип, които имат грижата за кулинария свят на Средиземноморски ресторант Салини. Единствено последната част от менюто – десертът, бе доверен на виртуозен изпълнител - Le Cordon Bleu Grand Diplôme шеф Sitki Senturk. Изкусителното творение включваше различни текстури, аромати и вкусове, съчетани в съвършена хармония.

Концертът на вечерта, стартира точно в 20:30 часа. Музикантите, които работят по редица проекти с Камелия Тодорова, дует „Ритон“, група „Авеню“, Деси Добрева и други знакови имена от родната музикална сцена, бяха общо седем: Мартин Костадинов, Христина Нейкова и Елена Сиракова – вокали; Георги Марков – барабани; Щерион Пилидов – китара; Алекс Нушев – бас; Юлиан Янев – клавишни. Господата бяха облечени в стилни черни костюми и ризи, като само вокалът Мартин Костадинов беше с отличителна бяла риза, папийонка и фрак. Дамите бяха в изискани вечерни рокли, решени в смарагдово зелено.

Встъпителното изпълнение на концерта с филмова музика “New York, New York” от едноименния мюзикъл от 1977г. След последните тонове на песента, приветствени думи към гостите на събитието отправи водещата на Холивуд вечерта – Гери Дончева. Тя бе облечена във впечатляваща бяла рокля, с която изглеждаше като излязла от приказките автентична принцеса. Тоалетът, както и смарагдово зелените рокли на певиците Елена Сиракова и Христина Нейкова е дело на дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова от модна къща „Тонена“. Нейно произведение бяха и другите четири визии, които Гери Дончева показа по време на Холивуд вечерта на Гранд Хотел и СПА Приморец. Всяка от впечатляващите рокли беше допълнена с автентични сетове диаманти, предоставени на водещата от безспорният лидер в търговията и сервизното обслужване на часовници и бижута GIULIAN. Напълно в тон с Холивуд тематиката на събитието, бяха дългите бели ръкавици, с които Гери Дончева допълваше визиите си.

Музиката беше разделена в тематични сетове, които се редуваха с вълнуващи салса и мамбо танцови изпълнения на балет „Кабарет“, включващ солисти от Държавна опера Бургас. Те бяха изключително разнообразни и облечени във впечатляващи костюми – от традиционно бяло облекло на балерина с класическа пачка и палци и впечатляващо джентълменско благородническо облекло отпреди доста векове, през пъстри карнавални костюми и рокли в ярки цветове, пайети и блясък, до униформи на медицински сестри и карирани ризи, типични за господата отвъд океана.

Раздвижената и разнообразна програма, комбинирана с цялостната атмосфера и тематични декорации, спечели гостите и придаде на вечерта автентичен звезден статус. Дрон и папараци се грижеха да запечатат вечерта в кадри, а гостите имаха на свое разположение и фото кабина с вдъхновени от Холивуд фонове, които позволиха да  имат на момента своя тематична снимка. Разбира се, имаше и фойерверки – както и изненади за гостите, предоставени от партньорите на събитието шампанско Cloudem и бижута и часовници GIULIAN.

Let’s Get PRIM: Hollywood е поредното бляскаво събитие организирано и изпълнено безупречно от Гранд Хотел и СПА Приморец. Концепцията Let’s Get PRIM води забавленията от всяка точка на света – музикални, танцови, спектакли от световна величина  в Бургас, на крачка от публиката и морския бряг. Елате и се забавлявайте с нас! Защото, някои го предпочитат горещо –  бляскаво, стилно, вкусно, изискано и запомнящо се – отдайте се на истинските събития с нас! Гранд Хотел и СПА Приморец ви очаква!

В категории: Бургас


България Всички новини
Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Следи от насилие не са открити Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Луна пусна за продажба мезонета, стяга куфарите за морето Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Работила почти десетилетие със стотици хиляди уебсайтове Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори