×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Славея Сиракова взриви интернет с това изказване за майките на болни деца: Повръща ми се от такива!


21 Юни 2018, Четвъртък, 12:55 ч.

Постът в страницата й в социалната мрежа предизвика буря от възмущение и по-късно бе изтрит




Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева -Славея атакува във "Фейсбук" майките на деца с увреждания. Според нея искания им от последните дни са просто "вдигане на патардия" и едва ли не самите те са виновни за положението, в което се намират, съобщава Блиц.

"Системата няма как да убие нещо, или някой поради простата причина, че всеки един от нас също изгражда своя собствена система. Работата ми е свързана с хора, с техните нужди, но и с тяхното безхаберие и безотговорност! Историята познава десетки случаи на родители, създали потомство и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка!..“, пише Славея Сиракова.

„Истината е, че от такива "майки" ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!", завършва Сиракова.

Постът в страницата й в социалната мрежа предизвика буря от възмущение. Десетки се включиха в коментарите с призив да се засрами. Вероятно по тази причина и по-късно постът беше изтрит.


В категории: Животът


12
Коментара
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
12
Коментара по темата
12.
Другарка ли си1 №11,
21.06.2018 17:38:51
0
0
или другар - кой те знае? Много обичаш тази обръщения и си ги ползваш все още. Много си гласовит/а/, но не стопляш за какво иде реч. Именно за хуманност и съчувствие, така пиша и аз. Защо ти пищиш тогава? Кой иска нещо да се разпределя на калпак?Кой каза, че не може житото да се отсее от плявата? В една "проста", както мнозина у нас я наричат, Турция, има обществени комитети по общини, те познават съседите си и участват в решението на кого какви социални помощи да се раздават. Но не, ние знаем, че бизнесмените, които се правят на бедни, тези, които хвърлят хилядарки, че и стотици хиляди през балконите си на измамниците, те също ще се уредят. Защото ние никога няма да помислим за обществен комитет и да го направим безпристрастен. Ние ще си изкълвем очите - сакън, някой да не ни мине и да изяде точно нашите пари в общите...Гърците световна революция правят заради несъгласието си с името на една чужда им държава, а нас на Османска империя да ни прекръстят, пак ще се ръфаме и няма да намерим начин да повярваме на този, който заслужава... За твое сведение, аз нямам нищо общо с темата, но като гледам каква злоба и безхаберие се ширят, не ми е приятно те да се налагат, другарко/другарю...
11.
до № 10
21.06.2018 15:05:09
1
3
"Само вие тук се изказвате като че ли са ви бръкнали в...не знам кое си... и вие лично трябва да давате от своите лични пари, защото обществото ни трябва да си изпълни дълга!"

"Другарко", първо тези пари са наши лични, те не са паднали от небето. И второ - обществото помага на нуждаещите се не защото има "дълг" т.е. задължение. Задължение има слугата към господаря си, робът към собственика си. Обществото помага от ХУМАННОСТ И СЪЧУСТВИЕ! И обществото казва - съчувствам ти и ти давам пари за хляб. А ако ти го захвърлиш и кажеш, че искаш не хляб а салам, обществото трябва да ти каже - стоп. Защото мнозина от "даващите" си броят стотинките и също са "на хляб", на който ти се мръщиш! И когато получаваш нещо трябва да кажеш БЛАГОДАРЯ, а не да плюеш и да казваш "ама само толкова ли?". И как така всички "протестиращи" се оказахте крайно бедни"? Всички ли живеете в "малка схлюпена къщурка", без кола, без телевизор, без спестявания в банките? НЕ ВИ ВЯРВАМ! Пари " на калпак" не трябва да се дават! Трябва да се помага само на наистина изпадналите в нужда хора! Защо трябва да даваме "грешни пари" да речем на някой бизнесмен с яхта и дебела сметка в банката, ако се случи да катастрофира и остане без крака (да не дава Господ)? Или някой, който живее на квартира, плаща наем, жена му е безработна и детето му гледа витрините на магазините с жадни очи, да плаща данъци и да подпомага някой "протестиращ" с къща на три етажа?
СТИГА ТОЛКОВА КОМУНИЗЪМ!
10.
№5, ти пък
21.06.2018 14:16:50
0
7
откъде се пръкна? За какво безумие говориш, за каква Мусала и море! Българите не плащат малко данъци, важното е как се разпределят парите. Дали отиват за нови автомобили на депутатите още преди старите да са остарели и за перманентното повишаване на заплатите им, дали се харчат за ветреене на правителство и президент до Черна гора/ Б.Б. и там ходи в предишен мандат и какво получихме от там/, до Япония/пак той,да си уреди дамата на сърцето с ония съоръжения за най-скъпия ток/, в Израел /да го потупат по рамото, че за хиляден път светът да разбере как сме спасили евреите/ и до Палестина/ да им обещае мирно съвместно съжителство/... До Сърбия, че до Словакия, че на опера в Болшой театър, че при Макрон - да не би да не разбере той какъв атлет е глава на държавата ни, как хубаво може да кара самолет! Дали някой си даотскочи до Ню Йорк да се похвали колко добре се грижим за неравностойните и въобще защо се поставя въпроса за "икономията" му от хотел: като си имаме общежитие, да си спят там по презумпция...Ти знаеш ли как се гледа неравностоен член на семейството без да можеш да работиш ако трябва и на 3 места, че да му осигуриш нуждите от първа необходимост? Другите държави по света да не би да са по-гламави, че се грижат за слабите в обществото? Само вие тук се изказвате като че ли са ви бръкнали в...не знам кое си... и вие лично трябва да давате от своите лични пари, защото обществото ни трябва да си изпълни дълга! Никой не е казал, че това общество е виновно за, пази, Боже!, родените с увреждане и затова трябва да му помогне. А заради хуманноста, №5, за това, че ако днес те имат нужда, утре ти може да имаш такава и тогава и ти да търпиш униженията да я получиш, за да оцелееш. Скрий се, не искам такива като теб да надигат глас и да дават тон в трудния за мнозина от нас живот.
9.
до Неа
21.06.2018 14:06:10
2
3
Ами няма лошо но те са си избрали сами обстоятелствата при които да отглеждат децата си и съответно няма на кого да разчитат освен на себе си. Няма кой да им даде пари няма. Всеки иска няма откъде
8.
гражданин
21.06.2018 13:57:35
4
4
Най накрая един трезво мислещ човек. Подкрепям я.Една майка с дете болно от детски паралич беше хукнала с парите по сметката на детето по разни екзотични дестинации
7.
Неа
21.06.2018 13:56:00
2
7
Е може ли да си толкова проста ???? Поклон пред хората решили да гледат децата си въпреки обстоятелствата !
6.
мислещ
21.06.2018 13:36:33
5
2
Е и какво лошо е казала !? Точно си е права,ако не беше Слави Учиндолски да насъсква тези майки и да им плаща за цирка,всичко щеше да си е ок !
5.
...
21.06.2018 12:26:25
11
9
Браво Славея!
Радвам се, ча на фона на масовото безхаберие и простотия, в България все още се намират нормални и разумни хора.
Истината е, че безхаберниците, надаващи вой на солидарност с всеки, който е решил да бръкне в джоба на комшията чрез държавния бюджет, веднага ще се извъртят като фурнаджийски лопати ако им се каже: "Добре, мухльовци - така да бъде. От утре ще плащате допълнителен данък от 20 лв. на месец за покриване на разноските на тия, които смятат, че обществото трябва да ги издържа до гроб." И тогава същата тая болна от комунизъм сган ще изчезне като сритано куче. Те си знаят по инерция - "да се даде". Ама не казват откъде ще дойдат парите. И доколко са справедливи исканията на поредния протестиращ. Едно е да протестираш, защото нямаш пари за хляб. Друго е да смяташ, че някой ти е виновен за това, че имаш някакво увреждане. И че от това следва, че ти си първа категория човек, а останалите са втора и са длъжни да ти задоволяват прищевките. Ужас! Безумие! Някой си решил, че нямал "достъп" до морето с инвалидната си количка и че трябва да излеем бетон на плажа (нещо като пристанищен кей) за да имал "достъп". Да речем, че потрошим сума ти грешна пара и направим това безумно съоръжение. И после какво? Как ще влезе тоя с тая количка в морето? Трябва да се закупи и монтира кран ( и кранист на заплата), с който да го вдигат с количката и да го спускат (и вадят) в морето. Ще трябва и специален спасител да го пази да не се удави, ако се изсухли от количката. После ще трябва да му осигурим достъп до планината и да му направим лифт да речем до връх Вихрен, после до Мусала. Но в България освен хора в инвалидни колички, има и "нормални" хора, и то много, които също нямат "достъп", макар че работят и плащат данъци. Наричат ги "работещи бедни"!Нямат пари!
Всеки знае да казва "дай". Ами откъде пари бе другари! И редно ли е да се "дава" на всички. Редно ли е работникът, който все няма пари (т.е. "достъп") да плаща "безплатния" обяд в училище на детето на шефа си, за когото работи? "Другаре" скверни хорица сте вие!
4.
Тази се е самозабравила
21.06.2018 12:18:13
4
9
Да се моли животът нея да не я подложи на такова жестоко изпитание - или някой от близките й - и тогава ще запее друга песен. Какво я засяга този ужасен проблем на тези нещастни семейства, че й е хрумвало да ръси "мъдрости" по мрежата! Защо не се постави на тяхно място и тогава да съди и пустосва!
3.
МАМА
21.06.2018 11:24:15
0
3
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1973919995951864&id=168204803190068
2.
Обожател
21.06.2018 11:12:01
1
6
Ох... И на тази няма да й простя! Само да я гепнаааа.... Нататък няма да казвам.
1.
с
21.06.2018 11:02:53
5
15
Душевната ти грозотия е по - голяма и от физическата. Единствения коментар на това е - БОКЛУК в рокля!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор
Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори