×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои 12 имена се спрягат за кмет на община Бургас догодина


Кои 12 имена се спрягат за кмет на община Бургас догодина
Кой ще седне в кабинета на втория етаж в тази сграда ще стане ясно в края на октомври 2019 г.
22 Юни 2018, Петък, 10:21 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки архив Флагман

Сериозен сблъсък ще се очертае,  ако Димитър Николов не се включи в надпреварата

Да се явя или да не се явя? Трябва ли ми точно това и ако успея, дали ще сформирам после достатъчно голяма група в Общинския съвет? Да искам подкрепа от повече партии или да излизам сам, без да се моля? Ако не кажа на своите, че искам аз да изляза, те дали ще се сетят за мен?
Това са засега основните въпроси, които измъчват всичките 12,  чиито имена по-долу ще споменем - 11 мъже и, за съжаление, само една жена, които се очертават като кандидати за кмет на община Бургас.  До края на август догодина със сигурност ще се появят още имена, но и със сигурност новоизгряващите ще са с далеч по-малък шанс от тези, които ще ви посочим.

Засега е ясно едно: настоящият кмет Димитър Николов няма никакво намерение да води листа  с кандидати за европарламента през пролетта на 2019 г. , както вече се чува из публичното пространство. Вероятността да се яви за четвърти мандат е 99%, както и да остане след това със същия си екип, от който, поради навършване на пенсионна възраст, а не поради липса на качества, ще отпадне д-р Лорис Мануелян.

Ще бъде твърде деликатна ситуацията, ако НФСБ и СДС успеят да склонят областния управител Вълчо Чолаков, чийто рейтинг расте с всеки изминал ден, да влезе в кампанията. Двамата с Николов ги свързва дългогодишно разбирателство и приятелство. Дори да бъдат внимателни в изказа си пред избирателя в предизборния период, много е възможно да се стигне до балотаж с непредвидими последствия предвид падащия като цяло рейтинг на ГЕРБ в национален мащаб.

Формацията на Симеонов има и други варианти, тяснопартийни  – като напр. общинския съветник и местен лидер Ивайло Вагенщайн – енергетик по образование, многодетен баща, приятен събеседник, активен в политиката. Както и още двама мъже на резервната скамейка, свързани плътно с НФСБ – изпълнителният директор на УМБАЛ-Бургас д-р Бойко Миразчийски и директорът на РДНСК-Бургас Милен Ненчев.

Алтернативи има и ГЕРБ – чисто партийните кандидатури на ексминистъра на екологията Ивелина Василева и на настоящия зам.-министър на енергетиката Жечо Станков.



В БСП, където, според последните социологически проучвания, има оживление и индикации за вдигане на рейтинг, със сигурност за кмет няма да издигнат водача на листата инж. Петър Кънев -  въпреки че усилено се говори за този вариант. Проблем да се регистрира Кънев в общината като постоянно живеещ няма никакъв, но той категорично ще откаже да се явява като претендент за местен управник – това ще е твърде ниска топка за него. Не само здравомислещите в БСП, но и други политически сили го виждат като следващия министър-председател на България. Авторитетът на Кънев расте. Особено в настоящото НС. Той се очерта като неформален арбитър, обединител, успокоител, а често и като двигател за придвижване на процеси към добро, ефективен е при  потушаване на инфарктни ситуации, в които са попадали депутати и министри с различни възгледи. Което го прави приемлив за водач в изпълнителната власт на национално ниво.

Сондажите за кандидат-кмет на БСП като  партийна кандидатура водят основно към народния представител Димитър Стоянов – заради най-дългия му професионален и житейски опит, юридически стаж в съставянето и в работата с нормативни актове -  като общински съветник два мандата, бил е общински лидер на Столетницата във времето, когато тя бе в добра кондиция, разпознаваем е и добре приет сред партийните ядки в различен възрастов диапазон. Познава  нрава на опонентите си най-добре и би реагирал адекватно в усложнена политическа или икономическа обстановка.

Другите две кандидатури, които закономерно ще бъдат обсъдени в БСП, са на народния представител Николай Тишев и на общинския председател Живко Господинов. Раздвижването на поддръжниците около близкия до Корнелия Нинова член от Националния съвет Атанас Зафиров, било напълно излишно тия дни, тъй като шансът му да срещне одобрение и безрезервна подкрепа у местния актив били  незначителни, довери източник от БСП.

В надпреварата в края на октомври 2019 г.  ще видим двама амбициозни млади и образовани мъже, които няма да бъдат спрени от временни политически конюнктури и непочтени договорки. Единият е Константин Бачийски от Средна европейска класа, който в този мандат е в коалиция с НФСБ в ОбС и който се държи крайно опозиционно, ефектно,  добре приет сред младите хора. Другият е колегата му в местния парламент Живко Табаков, който влезе чрез разпадналия се вече Реформаторски блок от квотата на ДБГ, но сега той и сам успява да покаже, че когато искаш да направиш нещо хубаво за своите съграждани, възможности има. Табаков постигна доста резултати за развитието на общината като туристически център и през тези две години не спира да работи за изграждането на личния си политически имидж, което ще му донесе достатъчно дивиденти догодина.

В категории: Бургас


85
Коментара
85
Коментара по темата
85.
До 84:
25.06.2018 10:01:37
2
5
На Бачийски малко трудно някой да му се промъква зад гърба и трудно ще се намери някой нещо да му каже. Даже в общинския съвет съм гледал как с Манев се карат и спорят по доста въпроси и много често гласуват различно, направо противоположно. Той Бачийски все си е със собствено мнение и много трудно могат да му влияят , такъв си беше от едно време, малко на себе си прилича и е много, ама много упорит човек, като му дойде някоя идея няма отказваме. Най-хубавото е че постоянно му идват уникални идеи за града ни, не знам как ги измисля, но още по-хубавото е че успява и да ги реализира, за което го поздравявам, а и за свободния и независим дух който притежава.
84.
Хаха
24.06.2018 23:34:57
3
2
Да, трябват нови хора! Ама ние не искаме Георги Манев да се промъкне зад гърба на Бачийски, нито пък Костадин Марков пак да става зам.кмет по строителството с Вълчо Чолаков, а за госпожа Йес, Меглена Кунева да не говорим....Представяте ли си я с Живко Табаков? Гротеска...
83.
Баста
24.06.2018 21:14:38
1
3
Стига едни и същи, дайте да изберем нещо ново! Трябват нови хора!
82.
78
24.06.2018 20:07:49
3
2
УТОЧНЯВАМ ЗА КУХИТЕ ЛЕЙКИ, ЧЕ НЯМА КАК ДОКАТО Е КМЕТ ДА СИ ХАРЧИ ДЕНГИТЕ И ДА ОБИКАЛЯ СВЕТА, А ИНАЧЕ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЧОВЕКА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ
81.
Обективния
24.06.2018 17:32:26
5
12
Само Бачийски ще оправи нещата!
80.
До 78
24.06.2018 09:50:34
3
3
Колко злоба има по този свят не е истина :( На 51 години в наше време, един човек е в разцвета на силите си, малоумнико.И само един господ знае на кой колко време му остава да си харчи парите. Да си е жив и здрав кмета, и още 51 години отгоре да е жив и здрав.
79.
Червен
23.06.2018 23:12:05
1
3
Освен Д.Стоянов, така измислено подхвърлени кандидатури от БСП еидиотизъм.
78.
КОКО И СОФКА
23.06.2018 18:09:05
6
8
МИТКО НЕ МУ ОСТАНА ВРЕМЕ ДА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ, ЖИВОТА СИ ЗАМИНАВА, А ГЕРБ КОЙТО И ДА ИЗКАРАТ ОТ РЪКАВА ЩЕ СТАНЕ КМЕТ, ЗАЩОТО ЛОСТОВЕТЕ СА В ТЕХНИТЕ РЪЧИЧКИ .....АЙ ЧЕСТИТО
77.
В.
22.06.2018 20:18:19
5
6
Има вариант и Валери да се включи.
Не ми фаворит, но потенциалните кандидати не стават.
Николов със сигурност ще обере негативен вот при сериозен опонент
76.
До se1:
22.06.2018 18:21:23
3
3
Той бъдещия кмет не може да няма нялакъв опит в обществения живот, няма на наш гръб да се учи я. Въпроса е като вече е натрупал опит да е доказал, че поне не краде и има поне малко акъл в главата си.
75.
se1
22.06.2018 18:05:54
1
10
Забравих да допълня ,че тази платена статия е тип "Сондаж на мнението" и "предварително проучване за удобрението"
74.
se1
22.06.2018 18:03:07
2
4
боли ме фара кой ще е кмет , така или иначе ще е пионка отново! Който ще да е стига да не е Гербераст , СЕК , БСП , ДСБ, ДПС и задължително да не е бил в последния общ. съвет!
73.
Пламен до Ники Ф.
22.06.2018 17:50:42
1
2
Това което предлагаш няма човек на планетата Земя,който да не го предлага,но за съжаление действителността е друга.Предложи как да стане,там е разковничето,иначе предложението ти е достъпно и разбираемо за всички жители на нашата планета.То това е и теоритичното определение за политик.Как да се реализира на практика?С цъкане и елементарни дискусии не става.
72.
Пламен до 72
22.06.2018 17:42:46
1
7
Кого предлагаш???????Благой Потеров???????Застреляй се!!!Политиците са проститутки,всички до един,но адвокатите са Долни курви,всички до един!Какъв Потеров,какви 5 лева!Сигурно ще предложиш и онова мекотело Мосинов за зам.кмет,на което е невъзможно да определиш пола.Айде малко по сериозно.
71.
Аз предлагам експерт
22.06.2018 16:50:43
15
0
Кметът да не бъде политическо лице а принципен и ерудиран юрист владеещ свободно английски и руски.Мисле че достоен кандидат ще бъде адв. Б.Потеров-доаейн на Българската Адвокатска Колегия и кандидат-магистрат.Доказал се като професионалист и уважавана в обществото личност чужда на дребно-партийни интереси.
70.
Чанко
22.06.2018 16:44:04
0
29
Обявявам флегман за най-зависимата,подкупна и лизаческа "медия",която може да съществува!
69.
До 67
22.06.2018 16:42:45
0
19
Братле и моят коментар за КАРАНЕНОВ го изтриха! Браво на Флегман, по цензурирана медия сте и от тези на Пеевски!
68.
Ники Ф.
22.06.2018 16:38:31
1
13
Следващия кмет трябва да е някой , който мисли за хората , а не за себе си, някой които е влязъл в политиката не да гребе с две ръце , а да даде нещо от себе си, някой които има виждането как да се развиват нещата и има интелекта и упоритостта да ги реализира.
67.
стан
22.06.2018 16:22:53
0
7
Моя коментар за Караненов го изтриха :) но все пак под този коментар е ясно ,че е така. :)
66.
SO
22.06.2018 13:27:17
0
6
до 64 номер: те са си клюкари, но имат заповед да пазят въпросното име, все едно не съществува. Първо се хварлят келявите патици и сигурните фаворити. Като се види как е водата, влизат играчите, които имат финансов и мафио-ресурс, но нямат имидж все още
65.
До 59.
22.06.2018 08:25:54
2
0
Отговорът на Вашите въпроси е кратък, точен и ядене: Защото няма смисъл!
64.
Шерлок
22.06.2018 08:23:25
0
11
Флагмани никви клюкари не сте. От кухнята на общината най- много се спряга едно име- Караненов младши ;)
63.
*Звездичка*
22.06.2018 00:45:38
11
21
Време е СЛЬНЦЕТО да залязва от син гигант да се превьрне в червено джудже и на негово място да ИЗГРЕЕ нова звезда умна и кадьрна -Бачииски става
62.
bmw_fen
21.06.2018 21:36:24
1
2
наи много да сменя водна помпа и гарнитура на главата и да ги кръстя на неино име :D
61.
До BMW фен
21.06.2018 21:17:23
1
8
От слушане на Анелия ще му задерат буталата на това BMW.Ако искаш висока компресия,хубави момичета и висок статус,слушай валс(шегувам се):),разбира се,че нещо твърдо..
60.
bmw_fen
21.06.2018 21:01:01
2
0
А за чалгата пусни анелия и даваи по ракия не сме пенсионери да не ходим по дискотеки да се разбиваме и т.н но все пак човек трябва да си има принципи и да държи на тях
59.
123
21.06.2018 21:00:56
5
16
Уважаеми редактор, защо толкова ви е страх от промяна на политическото статукво?
Зощо не отразявате обществено значими инциативи на формации различни от ГЕРБ,НФСБ и ВМРО?
Защо никъде не поместихте информация ,че в момента ПП Възраждане провежда подписка за свикване на национален референдум с въпроса „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?
Защо в 12 имена ,които тенденциозно сте изброили не фигурира това на областния лидер на Възраждане Бургас - Владимир Павлов ,строителен инженер със завършени множество проекти от стратегическо значение ,доктор по икономика и не на последно място изключително честен и отдаден на работата си човек?
58.
bmw_fen
21.06.2018 20:59:24
2
2
Въй маняк жена да удариш е грях само путки удрят момичета жена само с цвете за адидаса кво ти пука дали съм с адидас дали не съм това си е моя вкус за лошото гледане това е въпрос на комплекс и така ... така че тук не е умесно за разсъждения и т/м
57.
1234
21.06.2018 20:58:56
4
11
Флагман защо толкова ви е страх от промяна на политическото статукво?
Зощо не отразявате обществено значими инциативи на формации различни от ГЕРБ,НФСБ и ВМРО?
Защо никъде не поместихте информация ,че в момента ПП Възраждане провежда подписка за свикване на национален референдум с въпроса „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?
Защо в 12 имена ,които тенденциозно сте изброили не фигурира това на областния лидер на Възраждане Бургас - Владимир Павлов ,строителен инженер със завършени множество проекти от стратегическо значение ,доктор по икономика и не на последно място изключително честен и отдаден на работата си човек?
56.
123
21.06.2018 20:58:19
3
11
Флагман защо толкова ви е страх от промяна на политическото статукво?
Зощо не отразявате обществено значими инциативи на формации различни от ГЕРБ,НФСБ и ВМРО?
Защо никъде не поместихте информация ,че в момента ПП Възраждане провежда подписка за свикване на национален референдум с въпроса „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?
Защо в 12 имена ,които тенденциозно сте изброили не фигурира това на областния лидер на Възраждане Бургас - Владимир Павлов ,строителен инженер със завършени множество проекти от стратегическо значение ,доктор по икономика и не на последно място изключително честен и отдаден на работата си човек?
55.
1234
21.06.2018 20:57:37
5
11
Флагман защо толкова ви е страх от промяна на политическото статукво?
Зощо не отразявате обществено значими инциативи на формации различни от ГЕРБ,НФСБ и ВМРО?
Защо никъде не поместихте информация ,че в момента ПП Възраждане провежда подписка за свикване на национален референдум с въпроса „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?
Защо в 12 имена ,които тенденциозно сте изброили не фигурира това на областния лидер на Възраждане Бургас - Владимир Павлов ,строителен инженер със завършени множество проекти от стратегическо значение ,доктор по икономика и не на последно място изключително честен и отдаден на работата си човек?
54.
Ало
21.06.2018 20:56:42
5
9
Флагман защо толкова ви е страх от промяна на политическото статукво?
Зощо не отразявате обществено значими инциативи на формации различни от ГЕРБ,НФСБ и ВМРО?
Защо никъде не поместихте информация ,че в момента ПП Възраждане провежда подписка за свикване на национален референдум с въпроса „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?
Защо в 12 имена ,които тенденциозно сте изброили не фигурира това на областния лидер на Възраждане Бургас - Владимир Павлов ,строителен инженер със завършени множество проекти от стратегическо значение ,доктор по икономика и не на последно място изключително честен и отдаден на работата си човек?
53.
Ало Флагман
21.06.2018 20:55:58
6
10
Флагман защо толкова ви е страх от промяна на политическото статукво?
Зощо не отразявате обществено значими инциативи на формации различни от ГЕРБ,НФСБ и ВМРО?
Защо никъде не поместихте информация ,че в момента ПП Възраждане провежда подписка за свикване на национален референдум с въпроса „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?
Защо в 12 имена ,които тенденциозно сте изброили не фигурира това на областния лидер на Възраждане Бургас - Владимир Павлов ,строителен инженер със завършени множество проекти от стратегическо значение ,доктор по икономика и не на последно място изключително честен и отдаден на работата си човек?
52.
Рррррр
21.06.2018 20:54:50
7
13
Флагман защо толкова ви е страх от промяна на политическото статукво?
Зощо не отразявате обществено значими инциативи на формации различни от ГЕРБ,НФСБ и ВМРО?
Защо никъде не поместихте информация ,че в момента ПП Възраждане провежда подписка за свикване на национален референдум с въпроса „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?
Защо в 12 имена ,които тенденциозно сте изброили не фигурира това на областния лидер на Възраждане Бургас - Владимир Павлов ,строителен инженер със завършени множество проекти от стратегическо значение ,доктор по икономика и не на последно място изключително честен и отдаден на работата си човек?
51.
До BMW фен
21.06.2018 20:29:34
1
6
Ако не слушаш чалга,шофираш по правилата,анцунг не ти е офециална дреха,опитваш да се развиваш,умееш да пишеш правилно ,не биеш жена си и не гледаш лошо,когато се разминаваш с някого по тротоара,да може.
50.
bmw_fen
21.06.2018 19:15:51
11
5
А от всички снимки най-интелигентни ми изглеждат чолаков и тишев не ги познавам ма наи ме кефят :D
49.
bmw_fen
21.06.2018 18:59:16
0
0
след 7 месеца базика да е по радио njoy :D
48.
bmw_fen
21.06.2018 18:51:23
0
3
смятам да се кандидатирам за кмет искате ли ме :D
47.
мафия
21.06.2018 17:02:53
4
8
44.Русокоска, 41.Жеката, 40.
Петров, 38.
Бургазлийка и други коментари по-долу са от едно и също нещУ - джендър от редиците на ГРОБ! Плащат му да пише хвалебствия. По стила и почерка му ще го познаете.
46.
Гост
21.06.2018 17:02:24
27
12
Кметът на Бургас е само един, Димитър Николов!!!
45.
Мача е ясен..
21.06.2018 16:14:49
22
4
Чолака...
44.
Русокоска
21.06.2018 16:09:07
18
29
Айде стига сте го навирали тоя Табаков, дето само за подмазвач на чичковци с много лев.Димитър Николов си е кмет на Бургас, сега завинаги и во веки веков.Човека е доказал, че е работлив, не лешпер и лаладжия като разните му живковци, и не само, които на малкият пръст не могат да му стъпят. Да е жив и здрав, още дълги години да кметува в Бургас, а Бургас да хубавее.Тръгнали ми тука разни да играят в А група по джапанки.Дето дори и по-млади в сравнение с Димитър Николов изглеждат като чичаци.
43.
miko
21.06.2018 15:57:04
11
9
Живака кмет на Бургас, хахахахахахахахахахахахахаха!
42.
Варто
21.06.2018 15:09:41
3
10
Имам си имот на Богориди - падат мазилки по главите ви ама нали си прибирам наемите
41.
Жеката
21.06.2018 14:54:24
1
21
Флагман да иде по Богориди да снима тези олющени къщи дето грозят хубавата работа и кмета да ги подгони да си ги боядисат.Всичките имат магазини отдолу,лапат хилядярки от наеми, а сградите им пред разпадане.Едната къща е на арменеца дето продава беевмета.Въшлив е с пари а къщата е цялата олющена.Утре ще почне да пада мазилка върху главите на хората.
40.
Петров
21.06.2018 14:50:36
34
25
Онзи ден дойде един приятел от София,разходих го по Богориди и човекът ахна!!!Казах му колко много плювки съм чел преди ремонта от всезнайковци,които основно се подвизават във Фейсбук. И той каза - бургазлии май не цените това,което имате.Вижте нашия град,сравнете го с останалите и тогава приказвайте.Шепата хейтъри тук може и да лаят,но бургазлии виждат кой работи за града им и затова пак ще изберат Николов!!!!!!
39.
Jatvaria
21.06.2018 14:37:49
12
36
Много реклама за Живко Табаков а реално нищо не е свършил на практика. Реално Бачийски бе човека който наложи политиката за Райън Еър и от там живна града и туризма като цяло.
38.
Бургазлийка
21.06.2018 14:28:05
32
19
Празноглавци ,които си вярвате ,че като дойде нов -друг кмет и ще тръгнем нагоре...и ще прави ревизии и т.н. ,Смешници!!! Промяна има единствено при досегашния ни кмет!Хем хубав ,интелигентен,умен, ,скромен ,не е фукльо и най-важното бургазлия-милеещ за Бургас!Само ТОЙ трябва да е ,ако не отиде по-нависоко!Да е жив и здрав!
37.
Константин Бачииски е МОЯ ИЗБОР
21.06.2018 14:25:36
23
28
ЩЕ ИЗМЕТЕ ВСИЧКО НЕКАДЪРНО И КОРУМПИРАНО ИМА СЪВРЕМЕНО ВИЖДАНЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ!
36.
До 18
21.06.2018 14:18:36
3
3
Какви още видими резултати ти трябват?
35.
Справедливия
21.06.2018 14:09:52
10
24
На Бургас му трябва кандидат който няма да е толкова обвързан със сегашното управление и ще ревизира до дъно кражбите в Общината. Защо един човек като Владо Павлов който се занимава толкова актовно с обществена дейност не сте го включили в класацията?
34.
Несебърлия
21.06.2018 13:50:22
0
4
Напишете статия и за кандидатите в несебър защото и там ще е много интересно
33.
100ян
21.06.2018 13:49:18
27
6
Жечо, Живко или Живко заслужават кметското място. Другите комисионери са ни ясни.
32.
*********
21.06.2018 13:46:11
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
31.
Фен
21.06.2018 13:39:06
5
36
Предлагам Катя Касабова
30.
*********
21.06.2018 13:35:32
7
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
29.
Мушкато
21.06.2018 13:33:07
29
19
Те елементарно излъчване на кмет нямат, за кметове ще ми се кандидатират!!’Стой си тука, кмете, Бургас не те даваме,че тия другите ще ни баталясат хубавия град за отрицателно време.
28.
до 5
21.06.2018 13:32:35
5
6
За гара Владимир Павлов ли става въпрос в кс Възраждане
27.
333
21.06.2018 13:30:10
2
32
Трие се на поразия. Платено? ДААА
26.
Прагматик
21.06.2018 13:27:50
2
29
Боже пази Бургас с тези кандидати!
25.
гларусът
21.06.2018 13:22:16
43
18
кмете, я си стой, че кат окмет най-много си тежиш на мястото, като ги гледам потенциалните кандидати, страх ме фаща...Димитър Николов ще е!
24.
Само важното
21.06.2018 13:20:48
10
37
Колкото и да ми триете коментарите хората знаят че Димитър Николов или Вълчо Чолаков НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КМЕТОВЕ. Догодина друг ще ви плаща, няма смисъл да триете.
23.
До 21
21.06.2018 13:13:42
10
7
Ти пък от къде знаеш, кой е скаран с чуждите езици.А, и да е, със сигурност има по-голям умствен капацитет и за кратко време ще научи, за разлика от такива отворковци като теб.
22.
Мотофен
21.06.2018 13:07:27
5
23
"Димитър Николов няма никакво намерение да води листа с кандидати за европарламента през пролетта на 2019 г."


Как да има, като с чуждите езици "сме скарани" :)
21.
Бс кс
21.06.2018 13:03:27
50
19
Димитър Николов кмет на Бургас друг не искаме
20.
Цацата
21.06.2018 13:00:25
14
37
Аз смятам че и Димитър Николов да се включи ,сблъсъка пак ще е сериозен , защото Много малко Бургазлии го харесват и искат вече , след тея поразии и Гов*а къде ги направи :)
19.
Gog
21.06.2018 13:00:02
8
42
Николов или някой от близкото му обкръжение? - няма да има абсолютно никаква разлика. Всичко ще си бъде по-старо му. Всичко в името на комисионната. Лъскави пейки и мизерни заплати, големи празни зали и висока престъпност. Аз бих гласувал за този, който обещае ревизия на последните години управление с ВИДИМИ резултати.
18.
Панделка
21.06.2018 12:40:24
48
18
Димитър Николов-FOREVER :)
17.
До №6
21.06.2018 12:30:52
17
14
Забравяш едно от най-важните неща - директните полети на Райънеър.Благодарение на това града се напълни с туристи,а това са чисти приходи за ресторанти,хотели,магазини и тн
16.
Rtu
21.06.2018 12:16:51
3
31
До 8 Маринчо, а Николов не е известен комисионер,а? Много си необразован
15.
Кирил
21.06.2018 12:08:51
41
17
Твърдо Николов
14.
Хахаха
21.06.2018 12:04:50
30
7
Ивелинчето ще е.
13.
Най-достоен е
21.06.2018 12:02:18
33
37
Бачийски !!!
12.
До 8
21.06.2018 11:55:57
43
13
И Вълчо няма да е лошо да изберем
11.
Руска не е руса
21.06.2018 11:51:17
12
20
Единствено ж.табакерата е на нивото на истинската кандидатура - с.каранен.... Не се правете на ударени. Бургас има още на къде да деградира, няма страшно.
10.
ВЪЗМУТЕН
21.06.2018 11:50:32
5
43
ЕДНИ И СЪЩИ МУТРИ СИ ИЗБИРАМЕ ДА НИ КЛАТЯТ. БАСИ ТЪПИЯ И ИЗТРЕЩЯЛ НАРОД!!!
9.
Марин
21.06.2018 11:46:47
46
22
Не, че нещо, който и да е друг освен Николов, нищо положително няма да види Бургас следващите няколко години, половината други кандидати са известни комисионери....
8.
Аре
21.06.2018 11:44:57
3
40
Аз мисля,Владо Кузов да изберем. В този град няма нищо за крадене ,само за шляпане има.
7.
Чичо Манчо
21.06.2018 11:39:48
79
30
Аз залагам твърдо на Николов - голям опит на местно ниво,много близки контакти с най-важните хора в държавата начело с Борисов,напълно запознат с проблемите на града и как да се решават.През този мандат той отнесе много критики,че не привлича инвестиции и Бургас изостава в това отношение от Пловдив,Варна,а за София да не говорим,но и в тази посока вече има светлина - ай ти секторът се насочва към Бургас,индустриалната зона се развива,увеличава се интересът сред чуждите инвеститори и т.н.Безспорно постижение е и зоната за обществен достъп, това също е голям плюс.Така че е прав авторът - ако Николов се кандидатира,шансовете му за нов мандат за огромни!
6.
Мощния
21.06.2018 11:38:47
18
12
Владимир Павлов с Възраждане.
5.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
21.06.2018 11:29:03
1
14
Мислете, ние сме насреща мили овци.
4.
Горд ГЕРБер
21.06.2018 11:11:46
37
26
Моля те, Кмете Слънце, не спирай да грееш над нас и над най-добрия град за живеене в България.
3.
така така
21.06.2018 11:11:06
9
48
аз предлагам да съборим тая кочина с всички заедно вътре!!!
2.
*********
21.06.2018 11:10:27
4
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
*********
21.06.2018 11:05:19
7
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори