×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдията поиска Митьо Очите в съда, пращат му официална призовка


Съдията поиска Митьо Очите в съда, пращат му официална призовка
Групата на Божо Кравата бе погната след стрелбата по Митьо Очите и хората му през 2016 г.
16 Април 2018, Понеделник, 10:00 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Архив

Делото срещу Божо Кравата и групата му не тръгна отново. Но бандата се зарадва да се види и да си поговори в Специализирания наказателн съд

Делото срещу Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата му за стрелбата срещу Димитър Желязков Очите, пак не успя да тръгне в Специализирания наказателн съд след три часа чудене и заседания на съдиите.

Първо два часа прокурори, адвокати и съдебни заседатели се чудеха къде е единият от задържаните Георги Иванчев и защо не е в залата. Именно той е смятан за стрелеца на Митьо Очите. Никой не знаеше къде е той, включително имаше писмо от Министерство на правосъдието, че той не е получил призовката си, защото не е в затвора.

Това предизвика бъзици сред групата, но се оказа просто някаква грешка при предаване на информацията и за половин час Иванчев бе докаран от Софийския затвор в залата.

Последва връчване на препис на обвинителния акт на всички подсъдими.

Абсолютно всички адвокати, без този на Радослав Димитров, бяха съгласни да бъде даден ход на делото. Той изтъкна мотива, че днес е даден нов препис на обвинителния акт, който е много обемен – не се знае какво пише в него и той трябва да се запознае.

И въпреки че прокурорът по делото Росица Славова каза, че според закона това не е пречка и въпреки убежденията, че е имало само една грешка в новия обвинителен акт – фактическа, на името на един от свидетелите, съдията по делото излезе в мисловна почивка.

Тя премина в почти час заседание, на което се реши, че доводите на адвоката на Димитров са основателни и не бе даден ход на делото.

Следващата дата за явяване е 3 май. Освен нея бе избрана и дата в началото на юни.

Беше решено още да се призове Димитър Желязков като свидетел, а за да се яви той в съда бе натоварена неговата адвокатка.

За да е по-сигурно обаче, че Очите ще дойде в съда, съдията по делото реши да му пуснат призовка.

Подсъдимите поискаха да гледат и видеоматериалите и им беше обещано, че това ще се случи на едно от заседанията по делото.

Докато чакаха часове да се докара първо Георги Иванчев, после да се реши дали да се отложи делото – обвиняемите от групата на Божо Кравата използваха момента да се посмеят и да си поговорят.
Стигнаха до извода, че са остарели, но не продумаха и дума по самото дело.

В залата бяха всички обвиняеми – соченият за лидер на организирана престъпна група Божидар Кузманов и участниците в нея Иван Терзийски, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николаев, Радослав Димитров, Тодор Славов и Марчо Марков.
От тях в ареста са само Георги Иванчев и Тодор Славов.

Припомняме, че Очите бе тежко ранен при стрелбата в ресторант “4 You” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г. Според прокуратурата виновен за това е Георги Иванчев.

В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
12
Коментара по темата
12.
ДО9 давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
17.04.2018 11:17:34
2
4
САМО Г–Н Симеонов /от Симеон ВЕЛИКИ –НАЙ СИЛНАТА Българска държава//ще оправи България
11.
До 7ми
17.04.2018 09:52:56
1
9
Ти гледай че оживя,защото след всичкият ти гнусен и жалък живот,тази случка трябваше да е краят му. Носи си торбичката и си опичай акъла,защото Господ те остави да се мъчиш. А мъките ти тепърва започват,само гледай! Идва ред да плащаш,дори и с най-милото!
10.
Петър Иванов
17.04.2018 07:56:41
0
9
Снимки на тъпоъгълници с овчи поглед!
9.
Тото
17.04.2018 05:13:41
2
13
Господин Симионов, гласувах за Вас,защото ви имам доверие,че вие сте наистита честен човек,който ще направи всичко възможно да вкара мафията в затвора,която е отговорна за смъртта на много млади българи,нешливовани диаманти за нашета нация,които умират млади благодарение на съдебната система,която работи на изгодни начела с нарко мафията,която и в децката градина се знае коя е тя.Господин Симеонов само на вас имам доверие.Толкова ли е слаба държавата,че не може да се справи с нарко-съдебната система?.оплели са се като свински черва и издеватестват над народа,който напуска страната най-вече не поради ниските доходи,а поради чувството на безпомощност и несправедливост .казват,че не сме се върнали във времето на мутрите,много по-лошо е -мутрите станаха мастити бизнесмени с капиталите от престъпна дейност ,наркотици,убиства ,трафик на хора с цел сексуална експлоатация и тн...ако прочетете това господин Симеонов знаете,че говоря истината,и затова България се обезлюдява. Ще предприемате ли нещо в качесвото си на вице премиер или гласувахме напразно за Вас?Държавата е по-силната сабя,колкото и да е ръждясала при добро желание ще отреже главата на змията. Всички знаем кои са те ,просто ги сложете,и вие позволено да използвате всички методи дори по-жестоки от тези,които те използват,защото го заслужават,защото истината е само една и защото справедливостта трябва да възтържествува. Това война за спасение на Родината ни,господин Симеонов и без да се пролее кръв в която е да е война -няма как да победиш.Без Битка няма Победа
8.
Хахахаа
16.04.2018 23:44:39
1
27
Когато си тракторист,прост селтак и фен на сръбската музика, наркодилър и убиец.Има само една държава в която може да си обсъждан и възхваляван като фактор и капацитет,особенно ако не можеш да си спомниш и последната прочетена книга!
7.
Пострадалият
16.04.2018 23:15:09
1
22
Ами как да отида в съда,като предният път подсъдимите ми се подиграваха и присмиваха! Каква е тази държава,какво е това правосъдие? Може да си наркобос и убиец на жени и деца,но щом като си пуснал жалба и си пострадал,имаш право на правосъдие. Това са мутри и бандити,които се изгавриха с мен и ”палячовците” ми,онези с брадвите и ножовете,които избягаха и ме оставиха опънат като жартиер,а подсъдимите се гавриха с мен!
6.
Quokka до 4
16.04.2018 23:13:41
0
13
Научете се първо да пишете на български грамотно и да написал.Не се косете и за моето кпд и ай кю.Имам си мнение за г-н Желязков,което никъде не съм написал. Интересна тук е промяната в тона на медията, а не какво мислите вие или аз.
5.
Яяяяаааа
16.04.2018 22:48:56
0
9
Само начетени пичлемета,с доктарантури от Харвардският Унивирситет.Кой ле защитил темата:Нека изучим законите на природата,за да можем да я управляваме пълноцено!
4.
Do QuokkA
16.04.2018 22:19:33
18
1
Malkiq ti i plitak mozuk ne ochakvai da pobere informaciq za tolkova golqm chovek kolkoto e gospodin Jelqzkov taka che ne se kosi ! Interesuvai se ot neshta koito glavichkata ti i mozucheto ti mogat da poberat i prerabotqt !
3.
Цирк
16.04.2018 22:15:48
2
26
Тез дела са само един цирк. Всички винаги са невинни или най често делото въобще не тръгва.
Баретата невинен, кела невинен, митьо невинен. Пък виновни ли са ...на хотел в поморие.
Скапана държава
2.
Quokka
16.04.2018 22:07:39
6
20
Аз не разбрах г-н Желязков дали е от добрите или от лошите. Флегман го анатемосваха,сега евала му правят.
1.
Flegmani
16.04.2018 21:50:56
4
16
Dobre che e vsqka vtora statiq da pishete za gospodin Jelqzkov che da si vdigate reitinga inache kato gledame po- drugite komentari samo vi hulqt i pluqt horata i qvno ima zashto!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори