×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Как се срути проект на бизнесмена Стефан Колев от "Бургосстрой" в ж.к."Меден рудник"


Само във Флагман.бг! Как се срути проект на бизнесмена Стефан Колев от "Бургосстрой" в ж.к."Меден рудник"
Емил пред парцела си в ж.к."Меден рудник", който поверил на Стефан Колев, но жестоко си е изпатил
30 Март 2018, Петък, 23:45 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Бургазлията Емил Зурнаджиев, опарен от "Бургосстрой", извади на светло фрапираща търговска и чисто човешка практика на бизнесмена-политик

„Не съм богат човек. Дай Боже един ден да стана!” Това си пожела на последната сесия на Общинския съвет в Бургас бизнесменът и настоящ парламентарист Стефан Колев. 

Без никой да го пита по-късно той призна, че е закупил голяма сграда в сърцето на Стария Бургас – до Приморския парк, където смятал да отвори хотел, а както е известно имоти под 1 млн.евро там няма. Заради това скромността на Колев е изненадваща.

Той е строителен предприемач, собственик на „Бургос строй” . От фирмата му често изтъкват, че нямат нито един незавършен обект, което явно трябва да вдъхне увереност на купувачите, тъй като основно продават на зелено.

През тази година се очаква да започне строителството на няколко внушителни проекта – затворен 7-етажен комплекс в ж.к.”Изгрев” – до МОЛ Бургас Плаза (15 800 кв.м. РЗП), както и 12-етажен блок в ж.к.”Меден рудник” – две впечатляващи сгради за десетки милиони.

От няколко месеца специализираните сайтове за продажба на недвижими имоти са залети с обяви за двата комплекса, а цените са нечувани за Бургас – между 415 и 540 евро на кв.м. Това са екслузивните оферти на зелено, щом се направи първа копка – сумата скача, твърдят брокерите на фирмата и предлагат щедри бонуси – безплатно паркомясто, ако закупите повече от един апартамент. Според официалния сайт на фирмата голяма част от жилищата в сградата в ж.к.”Изгрев” вече са продадени.

В същото време с Флагман.бг се свърза Емил Зурнаджиев, 51-годишен бургазлия, който разказа история, звучаща невероятно на фона на портфолиото на Стефан Колев.


Единственото, което е получил Зурнаджиев, е тази визуализация, изгорял е с пари и с разбити надежди. Не е ясно дали няма и други "опарени"


Зурнаджиев дойде с папка с документи, които показват фрапираща търговска и чисто човешка практика– да потъпчеш договор за строителство, да се вземат парите на човек, който ти е повярвал и накрая да прехвърлиш фирмата, създадена специално за този случай, на трето лице.

Емил Зурнаджиев разбива легендата, че Стефан Колев няма незавършен обект,

а между кориците на гражданско дело 4054 от 2011 година на Районен съд Бургас намираме смущаващи факти.


Емил и семейството му са собственици на парцел от 847 кв.м. в зона „В” на „Меден рудник” – до Краставицата. Това място се разви като активна градска територия в периода 2005-2015 година.
През 2008 година интересът е много голям, Бургас се разраства, а „Меден рудник” се превръща в привлекателно място за строителния бизнес.

Сключихме договора по време на големия бум, с мен се свързаха различни строители. Предлагаха ми обезщетение между 25 и 30 % от РЗП-о на сградата. Тогава мой познат ме срещна с въпросния господин, който ми обеща 35 %. Представиха ми го като коректен бизнесмен и „голям строител”. Защо му повярвах?! Защо се подведох?!”, ядосва се днес Емил, който обвинява себе си и твърди, че няма да си прости, че е вкарал семейството си в тази клопка.

На 7 юли 2008 година Емил и съпругата му Катерина подписват предварителен договор, Стефан Колев изготвя идеен проект с атрактивна визуализация – модерна 6-етажна сграда с търговски площи и подземен паркинг. След като го представя, иска от Емил Зурнаджиев да доплати 6300 евро (в левова равностойност 12 285 лева), тъй като магазините били с по-голяма квадратура от предвиденото обезщетение. Емил му се доверява и не само предоставя парцела си, но плаща и сумата.

Преди подписването на предварителния договор той вижда, че фирмата, с която Стефан Колев участва в проекта, е подменена, не титулярната му, която е с активи и история, а специално създадената за този проект „Бургос строй инвест” ЕООД. Колев му обяснява, че това била обичайна практика и нямало от какво да се притеснява.

Според договора, който са подписали Емил Зурнаджиев и съпругата му Катерина, на семейството му се полагат 7 апартамента с различна квадратура, 3 гаража и 2 магазина. Жилищата не са сред най-атрактивните, дори напротив, но пък предложението се струва добро на Емил и той го приема. Мисли и как да уреди двамата си синове, които тогава са в подходяща възраст да заживеят в собствени жилища. 10 години по-късно единият му син е със семейството си в малка гарсониера в ж.к.”Меден рудник”, а другият живее при него.






Стефан Колев е поел ангажимент да изгради сградата за 27 месеца, но така и не го е направил. Договорът е развален по негова вина през 2012 година

През 2011 година Емил Зурнаджиев осъзнава, че е заблуден и проектът няма да се осъществи, наема си адвокат и бързо задвижва процедурата по разваляне на договора. Юристът му тогава е постъпил много мъдро, защото първото, което прави, е да поиска от съда да наложи възбрана върху парцела в зона „В” на ж.к.”Меден рудник”, което практически спасява Емил, защото Бог знае какво може да се случи с имота му. От проверката, направена през 2011 година – 3 години след подписването на договора, става ясно, че в кметството в „Меден рудник”  дори няма подадено искане за разрешение за строеж. 

На 12 януари 2012 година съдия  Радостина Петкова от РС Бургас разваля договора между „Бургос строй инвест” ООД и Емил и Катерина Зурнаджиеви, връщайки им парцела и разпорежда на фирмата, представлявана в онзи момент от Стефан Колев да възстанови сумата от 6300 евро, както и направените по делото разноски от 5103 лева.

Решението влиза в сила на 24 март 2012 година, а на 24 април същата година е получено от представител на „Бургос строй инвест” ЕООД. В този период – между първоинстанционното решение и влизането му в сила, Стефан Колев заличава следите си във фирмата. На 6 април 2012 година я прехвърля на Генчо Георгиев Русев, който към онзи момент е с настоящ адрес – ул.”Неофит Бозвели” в бургаския квартал „Долно Езерово”. Генчо е родом от Ямбол, неженен, формално се води собственик на още две фирми. Днес вече е извън България.

Емил вписва решението на съда и макар и трудно, след няколко години си връща имота, но така и не може да си възстанови парите, които е платил на Стефан Колев на ръка – 12 285 лева., удостоверени с квитанция от 1 декември 2008 година и печат на „Бургосстрой иннвест”.

Не искам негови пари, а моите. Това бяха всичките ми спестявания,  дадох му ги, защото му имах голямо доверие. Бил съм толкова наивен!”, продължава да се проклина днес Емил. Той разкри и любопитна подробност. Когато са уточнявали кои апартаменти ще вземе като обезщетение за парцела си, Стефан Колев му казал, че вече има продадени на зелено няколко жилища в бъдещата сграда.

Флагман.бг няколко пъти се опита да разговаря със Стефан Колев, първоначално той не отговаряше на обажданията ни, но в крайна сметка сам позвъни, след като видя, че има няколко пропуснати повиквания от номер на Флагман.бг.


Стефан Колев твърди, че има смътен спомен за този проект

Ето как протече разговорът ни:

-Здравейте, търси ви Иван Колев, журналист от сайта Флагман.бг. Удобно ли е да ви отнема няколко минути?

-Ако се вместите в 30 секунди.

-Какво ги говори името Емил Ружиев Зурнаджиев?

…Имам някакъв смътен спомен за него.

-Той има подписан договор с вас и фирма „Бургос строй инвест” ЕООД за строителство на жилищна сграда в зона „В” в ж.к.”Меден рудник”…

-Това беше преди много години. Отдавна не съм строил в „Меден рудник”.

-Пред мен е решението,  с което г-н Зурнаджиев ви осъжда, а по делото виждам изключително смущаващи практики – за прехвърляне на фирма на трето лице, след като започвате да губите делото.

-….Какво точно искате да кажете?

-Г-н Колев, искаме да чуем вашата позиция по този случай. Може да има други обстоятелства, които не са ни известни, да сте изпитвали затруднения, да сте били възпрепятствани от външни фактори.

-През 2008 година ли се е случвало това?

-Да, на 7 юли 2008 година е предварителният договор, а окончателният на 10.12.2008 година.

-За съжаление вече нямам възможност да говоря.

-Г-н Колев, моля ви не затваряйте, да уточним казуса, защото виждам, че вие прехвърляте фирмата, създадена специално за този строеж на някой си Генчо Георгиев Русев от Ямбол.

-Да, какво лошо има?! Той ми е приятел. Предприемач, но ви казвам, че повече не мога да говоря! Довиждане!


За Стефан Колев е обичайна практика да създава фирми за определен проект, това е справка от регистрираните дружества с негово участие в Търговския регистър

В категории: Бизнес


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
60
Коментара по темата
60.
*********
18.04.2019 11:06:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
59.
*********
16.04.2019 16:40:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
58.
*********
15.04.2019 15:36:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
57.
*********
10.04.2019 17:11:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
56.
*********
10.04.2019 14:43:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
55.
*********
09.04.2019 12:07:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
54.
*********
07.04.2019 00:18:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
53.
*********
06.04.2019 00:47:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
52.
*********
05.04.2019 13:37:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
51.
*********
04.04.2019 20:58:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
50.
*********
04.04.2019 13:36:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
49.
*********
04.04.2019 00:39:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
48.
*********
03.04.2019 16:31:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
*********
03.04.2019 10:49:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
46.
*********
03.04.2019 00:23:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
45.
*********
02.04.2019 10:21:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
Манилов
01.04.2019 15:04:04
0
0
Манилов долго стоял на крыльце, провожая глазами удалявшуюся бричку, и когда она уже совершенно стала невидна, он все еще стоял, куря трубку. Наконец вошел он в комнату, сел на стуле и предался размышлению, душевно радуясь, что доставил гостю своему небольшое удовольствие. Потом мысли его перенеслись незаметно к другим предметам и наконец занеслись Бог знает куда. Он думал о благополучии дружеской жизни, о том, как бы хорошо было жить с другом на берегу какой-нибудь реки, потом чрез эту реку начал строиться у него мост, потом огромнейший дом с таким высоким бельведером, что можно оттуда видеть даже Москву и там пить вечером чай на открытом воздухе и рассуждать о каких-нибудь приятных предметах. Потом, что они вместе с Чичиковым приехали в какое-то общество в хороших каретах, где обворожают всех приятностию обращения, и что будто бы государь, узнавши о такой их дружбе, пожаловал их генералами, и далее, наконец, Бог знает что такое, чего уже он и сам никак не мог разобрать. Странная просьба Чичикова прервала вдруг все его мечтания. Мысль о ней как-то особенно не варилась в его голове: как ни переворачивал он ее, но никак не мог изъяснить себе, и все время сидел он и курил трубку, что тянулось до самого ужина.
43.
Разочарован
08.02.2019 08:03:45
0
4
Документите и отношението на Стефан Колев към интервюиращия (Иван Колев, в чиито морални качества и подбуди ВЪОБЩЕ не се съмнявам) са красноречиви.

Твърде жалко, че по този начин слага петно и върху Тракийско сдружение Странджа - Бургас, на което е председател (най-вероятно с цел политически дивиденти и преизбирането му на изборите през 2019.)

Иначе е похвално, че се занимава с у-шу и тренира деца.
42.
hshwk
03.04.2018 08:16:26
0
12
КАКВИ ЛЪЖИ СТЕФАНЕ !!!ГЕНЧО НЕ МУ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ НИТО Е БИЛ ПРЕДПРИЕМАЧ ТОЙ РАБОТЕШЕ ЗА НЕГО И ГО НАКАРА ДА МУ ПТЕХВЪРЛИ ФИРМАТА "МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ПОД НАТИСК МУ Я ПРЕХВЪРЛИ"ДОБРЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ ЗА ТОЗ МОШЕННИК .А ЗА ТАКИВА КАТО СТЕФАН КОЛЕВ ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!
41.
зурла
02.04.2018 22:59:00
1
9
От така прочетеното разбирам че става въпрос за поредната пирамида.
Не им ли мина времето на пирамидите вече ?! Въпреки че изгоряха много хора.
Що се отнася до въпросното лице правещо дивиденти от временната си позиция в ГЕРП - то той ясно съзнава че ГЕРП е изпята песен , и бърза да осребри последното останало доверие . Вземете му паспорта защото смята да изчезне
40.
*********
02.04.2018 20:24:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
39.
СПЕЦИАЛИСТЪТ до ДАНС и ВСС ,ИВСС-София
02.04.2018 11:06:17
0
4
Само да знаете прокурор МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА и КОМПАНИЯ колко ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ПРИКРИВАТ
38.
СПЕЦИАЛИСТЪТ до ДАНС
02.04.2018 10:56:44
0
4
Васил ЕДРЕВ е кмет на НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД за имотни измами с ФАЛШИВИ:
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА СТРОЕЖ
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
КОИТО СЕ ПРИКРИВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ....ЗАЩОТО ИЗМАМИТЕ СА ПРАВЕНИ ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС
и най-вече от прокурор МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА
37.
СПЕЦИАЛИСТЪТ
02.04.2018 10:54:08
0
3
Васил ЕДРЕВ е кмет на НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД за имотни измами с ФАЛШИВИ:
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА СТРОЕЖ
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
КОИТО СЕ ПРИКРИВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ....ЗАЩОТО ИЗМАМИТЕ СА ПРАВЕНИ ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС
и най-вече от прокурор МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА
36.
oho
02.04.2018 09:25:13
1
14
Стефане, ти не беше такова диване!!!Помня те като един вечно оплакващ се ПЛАЗМОДИЙ!!!Винаги съм бил убеден , че си ЛИЦЕМЕР и не може да ти се има вяра.Радвамсе, че не съм се подвел в мнението си за теб.
Какво БЪДЕЩЕ те очаква, а?
35.
Хаха
02.04.2018 02:33:31
0
5
В БГ е така - умишлено я има тази вратичка за прехвърляне на фирма към някой несъстоятелен. Когато се прехвърля фирма би трябвало да се гарантира изпълнение на договорите с всички клиенти и партньори, иначе няма да може да се прехвърли фирмата. Благодарение на този мошенически закон изгоряха десетки, дори стотици хиляди хора. В момента да нямаш доверие на никой. Ппц най-добре е да се купуват имоти на зелено, защото бизнесмена не взима кредити и може да свали цените с 20%, но с този закон е руска рулетка да купиш на зелено. Това ощетява всички честни бизнесмени и всички потенциални купувачи. Такива са за затвор с тежък трудов режим в някоя мина
34.
Milionera
31.03.2018 20:50:57
12
0
ЗАВИСТЛИВИ кокошки .За това България няма да се оправи завист и измама
33.
До 30
31.03.2018 15:10:34
0
1
Прочети внимателно. Пише Стефан Кънев Колев. Просто слез на долния ред и ще разбереш.
32.
А. А.
31.03.2018 14:29:15
1
12
И аз това казвам... Не защитавам предприемача, може и мошеник да е, но 35% в в тоя квартал, сабо алчен балък може да се хване. Да беше играл за 25% сигурни.Много ясно, че клони към измама.С какъв акъл въобще му е дал отначало пари. И народа е прав ЛАКОМ ГЪЗ, КРЪВ СЕРЕ. Но и може да има нещо за което не се съобщава.!
31.
Miro
31.03.2018 14:23:43
4
8
То тос имот на витошка лие 35% кара баир ти лут ли си алчник
30.
аз
31.03.2018 11:55:02
3
3
На единия документ не пише ли Стефан Кънев , а НЕ Стефан Колев или аз нещо се бъркам или не мога да разбера???
29.
Гого
31.03.2018 08:58:42
12
4
И къде е измамата? Съмнявам се че Стефан нямаше му е върнал някакви мижави 6000 евро!!!! Има и друго което този мил човечец не казва! 35% обезщетение в меден рудник:):): хахаха , парцел на Шанз Елизе ли има!76ffd
28.
*********
31.03.2018 07:56:41
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
мишка
31.03.2018 07:13:29
1
14
Този е пълен мишок. Жена е.
26.
Да ва и супергероите
31.03.2018 01:44:39
6
1
Тука много мераклии за саморазправа има . Или имате връзки , или нямате акъл или ви харесва в панделата . Вие в кой век живеете ? Много сте отворени тук , но като трябва да платите 2000 лв за един шамар и се молите като п..ки
25.
Българска му работа
31.03.2018 01:40:35
12
8
Алчен г.з . И какво сега уреди ли се от големите проценти . С баба си нивите , синовете ще оправя . И милиони да имаш като нямаш акъл като мишка ще умреш
24.
Ха ха
31.03.2018 00:44:10
0
25
Братоубийствената война в ГЕРБ тепърва предстои ;) очаквам развитието с нетърпение. Успех!
23.
Загрижен
30.03.2018 22:54:42
0
26
Тези 6300€ са жълти стотинки, сравнено с милионите с които ще изгорят хората купили на зелено от него. Тоя се е нагласил да завлачи максимум от сегашните си проекти и да изчесва нанякъде. Има идеен архитектурен проект с 3D визоализация и разпродава, нез останалите специалности и строително разрешение. Много хора ще ревът и по лошото е че прецаква и бизнеса на коректните стройтели, защото ще спадне доверието и хората ще се страхуват да копуват на зелено.
22.
Гацо Бацов
30.03.2018 22:41:55
1
33
Ох, да беше само тоз Емил, колко души завлече тоз нещастник ненаяден. Строителен предприемач!!! Дори своите приятели предаде! За пари, разбира се. Заради такива като него хората не вярват на ГЕРБ, пълно е с лъжливи и алчни копелета. Смешник, две думи на кръст не може да обели. У-шу, набийте му го до ушите. В нормална държава до сега да си беше подал оставката. Макар че има прецеденти, нали някакъв такъв, същия като нашичкия тук, депутат, от Гоце Делчев, подаде оставка за същите деяния. Оня за да се скрие от НАП, а тоз от кредитора си. Това си е май чиста измама, а? Ко ша кажат юристите. Дали не е за прокурор, а? Това си е точно измама, въвеждане в заблуждение, за да му вземе паричките с ясното съзнание, че няма да ги върне. Тоз за пари може и дупе да даде
21.
Аз
30.03.2018 22:00:52
1
17
Гаден и завистлив народ!Какви неща се изписват по адрес на собственика на парцела!Засрамена се!
20.
Лакомо дупе, кръв сере
30.03.2018 21:14:25
24
12
Хак да вие измекяри. С едно кирливо парцелче сте решили милионери да ставате. Е, кво се оплаквате тогава? Тъй, тъй, Стефко, тури им го три ката на измекярите.
19.
И.Д.
30.03.2018 21:03:16
4
19
Тоя е само за "разправа" на четири очи - поръчайте го, иначе няма оправия .
18.
sis
30.03.2018 21:01:41
2
27
Flagman, защо блокирате минусите и плюсовете ??? Защо ???
Къде Ви е демокрацията ?
Защо, като Ви плащат "някои" от ГЕРБ , трябва да блокирате мненията ?
Не се плашете, никой и нищо няма да Ви стори , бъдете смели и непоколебими - оставете свободното мнение !
17.
Chechi
30.03.2018 20:53:49
2
30
С удоволствие бих му обърнал носа с ноздрите нагоре- мръсен ,крадлив гербаджия. Повече власт няма да видите ,затова крадете ,като за последно.
16.
А. А.
30.03.2018 20:33:43
21
9
Алчен глупак, кой дава 35% пада му се. АЛЧНЮГА
15.
*********
30.03.2018 20:11:58
4
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
*********
30.03.2018 19:56:47
0
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
*********
30.03.2018 19:49:47
0
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Пеню
30.03.2018 19:27:34
1
20
Dupeto mu e naakano zatova ne moje da govori 4udq se kak takiva mo6enici stavat syvetnicii da ne zabravqme gospod zabavq no ne zabravq
11.
Тити
30.03.2018 19:24:03
0
25
Леле този ако излъже така баща ми много ще реве!
10.
аз
30.03.2018 19:22:08
2
28
Към настоящия момент една от фирмите му Съни продава на зелено апартаменти на Бургос строй в Меден Рудник. Много хора закупиха на зелено кутийките там, а изкопните работи се изместиха о април за май. Усещам, че ще се сроковете ще се местят още във времето. Все пак дано да построи, че както разбирам...
9.
До пострадалия
30.03.2018 19:21:33
1
52
Емиле раздухай историята още и в други медии. Да го изгонят и този гербаджийски п.дал.
8.
*********
30.03.2018 19:19:05
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Ха,ха,ха
30.03.2018 19:15:14
1
40
Как лъже гербаджийския помияр.Този Генчо беше общ работник в неговата фирма Бургос строй а той го изкара предприемач
6.
Мошеника
30.03.2018 19:04:03
0
45
Господ забавя , но не забравя. Върни парите на човека. Какъв съветник си ти ве МОШЕНИК
5.
До №3
30.03.2018 18:02:12
3
57
Кое не ти е ясно бе герберастка кратуно: Взел му е парите и нищо не е построил, че даже забравил да ги върне!
4.
Колю
30.03.2018 17:59:19
2
41
Не искам да съм лош, ама да не би скандала да е пак със съветник от ГЕРБ?
3.
Клиент
30.03.2018 17:49:19
51
12
Много жълта статия. Г-н Колев как точно е ощетил човекът на снимката не разбрах, но разбирам че има "доброжелатели" като всеки бизнесмен... И к'во от това? По-скоро май трябва да попитам кой се подготвя да спечели от това?
2.
*********
30.03.2018 17:32:42
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Doc
30.03.2018 17:20:52
1
42
Хаха, само да знаете, какви ги твори бившия митничар в Българската федерация по У-Шу и колко пари се извъртяхва там..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори