Първо ме погребаха с некролози, а сега се опитват да внушат, че съм за затвора


Първо ме погребаха с некролози, а сега  се опитват да внушат, че съм за затвора
Срещу мен тече компроматна война, клеветят ме и опитват да отстрелят преди избори, категоричен е кметът на Поморие Иван Алексиев
30 Март 2018, Петък
Автор: Емел МАХМУД

Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаванеИван Алексиев е втори мандат кмет на община Поморие. Безспорно той е сред най-атакуваните управници в региона. От първия му мандат тече невиждана хибридна война, стигнала до разпечатването на некролозите му. Последният случай е от вчера, когато слабо известен сайт, без реални собственици, публикува "новината", че "Спецпрокуратурата разследва Иван Алексиев" . За да разберем каква е истината, потърсихме градоначалника на Поморие. В интервю за Флагман.бг Иван Алексиев обяснява за сигналите и атаките срещу него, каква е причината и докога те ще продължат.

-Г-н Алексиев, ставаме свидетели на непрестанна атака срещу Вас, последната е от вчера. Чии интереси засегнахте, за да ви атакуват?

- Като се види кой е подал сигналите, предполагам, че съм засегнал интересите именно на тези хора. Защото лично аз преписката от прокуратурата не съм получил. Запознавам се с нея от публикацията на един сайт, на който няма да му споменавам името, а статията е подписана от "Влaд Нацепеш", което само по себе си говори достатъчно. Откога станаха официален говорител на прокуратурата на България и на вицепремиера Валери Симеонов? Въпросът трябва да е към тях! Въпросният сайт тях ли обслужва, лични интереси ли има?

-А извършвана ли е проверка и ако да – какво е установила тя?

- Наблюдаващият прокурор Андрей Червеняков след извършване на проверката, след като се дадоха всички документи, изпрати ново писмо, с което дава срок на Община Поморие, лично на кмета на община Поморие, т.е. на мен, до 30 март да му отговоря допълнително на няколко въпроса. Днес преписката пътува към Окръжна прокуратура, окомплектовано така, както я искат. 

-Бихте ли ни обяснили сигналът за какво е и от кого е подаден?

-Сигналът е за Яворовите скали. Не исках да го коментирам, но ще го кажа пред вас – пълна порнография. Сигнал, подаден лично от вицепремиера на Република България г-н Валери Симеонов срещу кмет. Това е недопустимо, вицепремиер дотам ли стигна да се занимава с такива глупости, и защо не се извърши проверка преди това? Прокурорската проверка нищо не установи от това, което е в сигнала. Абсолютно нищо! И вместо да приключат, те продължават. Това за мен е поръчка и е видно от кого – от тези, които са подали сигнала, а той е подаден от вицепремиера г-н Валери Симеонов и от г-н Стоян Тончев. Това, че някой е намерил някакви документи и ги взел и пуснал – не означава, че е вярно. Нека да дойде Специализираната прокуратура, аз не се притеснявам.  Ако знаете колко хора от държавното обвинение са впрегнати да ме разследват. И в един момент, когато се окаже, че сигналът е фалшив, ще проверят ли тези, които са го подали? Това не е първият сигнал от Валери Симеонов срещу мен. 

-След като приключат проверките и се установи, че няма нарушения, смятате ли да предприемете мерки?

-Според мен те предполагат, че ще предприема някакви мерки и затова не приключват с проверките. Естествено, че ще го направя! Мен – един път ме вкараха в гроба – некролог с датата на погребението ми направиха, сега ме „вкарват“ в затвора или се опитват се да го внушат. Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна. ОбС не е приел този ПУП и аз съм издал заповед, с която не го одобрявам. За нещо, което не се е случило, те ме проверяват.

-Какво целят с атаките срещу вас?

-За мен тези хора искат аз да спра да работя. Чрез Флагман.бг категорично заявявам – аз няма да спра да работя за Поморие! Ако имат нещо лично към мен – да заповядат, ако не – аз ще си търся правата. Призовавам г-н Валери Симеонов да вземе сериозно отношение в работата си като вицепремиер, а не да ходи наляво и надясно - да не казвам като какъв. Смешна работа, след Слънчев бряг това му е най-ниското падение, просто нямам думи. И съм готов да му го кажа в очите.

-Тази война обаче не е от вчера и днес, продължава вече няколко години. Смятате ли, че скоро ще спре, или ще се засили с наближаването на местния вот?

-Разбира се, че ще се засили. И ще ви кажа защо - тези хора ги е страх да излязат на избори. Те знаят, че ще загубят, защото никой не ги харесва. Да не казвам какво се случва с Обединените патриоти, къде са. Добре е, че са с правителството, че да ги чуе някой. Да си изкарат кандидат, Стоян Тончев да излезе кандидат за кмет, но никой не ги иска и няма да ги избере. Затова е тази компроматна война – ако може да оклепваме кмета Иван Алексиев, ако може Специализираната прокуратура да го свали от поста му, да ме изкарат криминално проявен по време на изборите, да не мога да се явя на избори и след това да излезе, че съм невинен, но вотът да е минал, да избрали някой друг и да ми кажат – ами, съжаляваме, г-н Алексиев, вие не сте виновен, но какво да направим. Да не давам примери с бивши мои колеги, които точно така ги курдисаха. Този сценарий обаче е много прозрачен, плосък и евтин – вървеше преди 15 години например, но не и днес. Аз очаквам нещо да получа от прокуратурата и ще дам пресконференция за случая Яворовите скали, защото се натрупаха много неща. Да не забравим, че за МБАЛ-Поморие ме обвиняваха, но излезе, че не е така, както ме обвиняваха. За Военния санаториум ме обвиняваха за много неща – също не излезе така. Там спрях грабежа, може и това да причината, да не забравим все пак към коя институция е лечебното заведение – към Военното министерство, а от кого се управлява – от квотата на Обединените патриоти. Някои хора съм ги карал да си вкопават кабелите под земята, защото такъв е законът, тъй като преди висяха по дърветата и стълбовете. И сега може да ме гонят затова, че съм си свършил работата законно, но за тях са били разходи. А в същото време големи обекти без обществени поръчки засекретяваме - защото знаем кои ги свършиха. За мен причината на атаката е, че не се удовлетвориха някои лични интереси и в момента използват тази власт, която имат, за отмъщение. Дават ни за пример белите държави, че някой си е подал оставката. Аз ще напусна поста си, но докажете по някакъв начин, че съм виновен. Ама в коя в бяла държава вицепремиер пада толкова ниско? И да нарича Поморие Джурасик парк - откъде накъде, кой е той, неговият Ямбол да не е по-хубав, например?! Ние сме от една държава, не може да се обиждаме така. Ако някой не му е потърсил сметката, аз ще го направя рано или късно, както и на Стоян Тончев, но нека да приключат проверките. Всичко ще си дойде с времето, ще ги съдя! Разберете ме, че тази практика трябва да се пресече, защото натискът срещу кметовете по места ще расте. Не само към мен, а и към много колеги. До изборите ще бъдем едно пушещо месо, кой каквато власт има, кой каквито лични контакти и връзки има, ще пише сигнали до разни институции.

В категории: Поморие


61
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
61.
до 60
25.04.2018 09:27:44
0
0
Ти си един от некадърниците изгонени, дето години наред се е напъват откъм отзад и с желание да се върнат обратно на работа
60.
христо абрашев
21.04.2018 13:07:32
0
0
Как да се сетиш като си ПРОСТ И НЕКАДЪРЕН служител на община ПОМОРИЕ помисли напани се и ще родиш нещо от към отзад не чакаи в главата да ти хрумне гениална идея тъй като е празна АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ
59.
Деси
13.04.2018 16:49:41
0
1
Кмете гледай си работата , то завистниците много, особено от изгонените и други неуспели да влезат като общински съветници
58.
до 53
13.04.2018 16:46:15
0
1
Колкото върнаха Верчето Ванчурова уж и тя кадърна толкова и другите кадърници .Кмете направи услуга на всички кметове от тук нататък като ги изгони
57.
-------
13.04.2018 16:43:16
0
1
Кой са тези толкова кадърни изгонени служители???Що не мога да се сетя напишете ги
56.
Петър
10.04.2018 07:27:55
5
1
Много тънкообидни почнахте да ставате, управляващите, и техните лакеи!
1. Яворови скали, и по-точно терена до тях, според документи е частен, и то благодарение на Вас, г-н Кмет! Кмет ще дава конференция за частен терен?!
2. МБАЛ - стана ясно, че вина за положението на общинските болници в страната има политиката на партията на която сте член г-н Кмет! Тази политика в Здравеопазването се изповядва от самото начало, а вие се правите на ощипан?! Да, Вие лично, като Кмет носите отговорност за МБАЛ-Поморие, а не за всички Общински болници изпаднали в същото състояние!
3. Санаториум - той е частен.
Как, като Кмет защитихте Дарението, г-н Кмет? Никак! Нито Вие, нито Общински съвет! Закъснялото "писамце", което обжалва Решението на МС е просто театър за пред БСП /бесните стари пенсии/!
Вие г-н Кмет не можете да защитавате публичния интерес! Същото важи и за Общински съвет Поморие!
И, затова трябва да си подадете оставките, и ако имате смелостта да се явите на избори, то го направете! Престанете да се държите, като мутра!
Така, може ли Флагман!
55.
*********
03.04.2018 07:40:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
54.
До 53. до Кмета
02.04.2018 19:45:48
5
0
Намирам, че сте много, ама много прав. В кметската управа има персони, които преследват користни цели за постигането на които подвеждат и самия кмет. Алексиев носи своята вина за подбора на кадрите си. Той назначи компрометиран служител от друга община на ръководна длъжност в администрацията си. Защо? Юристите в Общината са под всякаква критика - по-подхождат за актьори в театър "Сълза и смях" . Лошите съветници винаги водят до неправилни решения и оттам - до лошо управление. Виждаме го всички. Кметът явно повече се вслушва в мнението на своите сиви кардинали ,отколкото в мнението на собствените си избиратели„ Не разбирам упорството му да защитава доказани свои грешки ,с цената на лъжи, вместо честно и почтено да си признае:"Хора, сбърках!!!"
53.
до Кмета
02.04.2018 14:28:24
5
1
АЛЕКСИЕВ един съвет от мен ПРИЯТЕСКИ на миналите избори аз и моето семейство гласувахме за теб за което много ама много съжеляваме защо допусна да бъдеш ЗАБЛУДЕН И ПОДВЕДЕН от две СЕСТРИ ХИТРУШИ които ЛАМТЕЯТ САМО ЗА ВЛАСТ И ДОБРИ ПОСТОВЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, ако си добър управник и държиш на имеджа си който загуби безвъзвратно имаш още малко време за да се поправиш да си признаеш допунатите от теб грешки и да ВЪРНЕШ КАДЪРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА. Повярвайни не е трудно ИМА ГРЕШКИ НО ИМА И ПРОШКА ПОМОРИйЦИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ И ЩЕ СИ ВЪРНЕШ ДОВЕРИЕТО В ТЯХ. УСПЕХ, УСПЕХ УСПЕХ не позволяваи повече да бъдеш мамен и заблуждаван от СОБСВЕНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО ИМАТ ПОДМОЛНИ И КОРЕСТНИ ЦЕЛИ ТЕ САМО ТЕ ИЗПОЗВАТ КАТО МАША ЗА СОБСТВЕНА ОБЛАГА. МОЛЯТЕ спри ВОИНАТА която си повел срещу ГРАЖДАНИТЕ от там само ще ЗАГУБИШ чест и почитания гн КМЕТЕ ще се радвам ако ми отговорите ЧЕСТНО и какво мислите да правите за напред.
52.
*********
02.04.2018 13:41:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Чичо Манчо
02.04.2018 13:38:31
9
14
Алексиев е най-добрия кмет който Поморие е имало след 1989 година.Обнови града и съперничи като размах на Димитър Николов.Стоян е несериозен и несъстоятелен индивид, приличащ на джендър и просто се чудя защо такъв достоен мъж като Алексиев изобщо се занимава с него.
50.
*********
02.04.2018 12:50:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
49.
той
02.04.2018 10:07:13
12
0
Колко повече дава интервюта и се оправдава толкова повече се излага. Съвет му давам да работи за благото на всички Помориици не само за силните и богатите на деня. Те са шепа хора спрямо о станалите хиляди избиратели които, не са безмозъчни същества и могат да преценят кое е хубаво и кое не. Да обърне повече на администрацията да си върши работата добросъвестно.
48.
хората гледат
02.04.2018 10:00:11
4
10
Кмете ние сме със теб ...много сме... А В. Симеонов да се научи да плаща на хората си явно, а не под масата да им дава остатъка от уговорените заплати и да укрива доходите им. Затова има сив сектор от такива бизнесмени като него. Прокоратурата да го разследва за това му деяние.
47.
666
02.04.2018 09:22:23
14
4
Този кмет, май се е взел много насериозно. Дава интервю, за неща които на хората не им пука. Тях ги интересува какво ще се случи с яворовоте скали, а не за некролози и т.н.. Но май щом се опитва да отклони темата, кмета има за какво да е притеснен.
46.
Mims
02.04.2018 00:03:02
7
3
До №42
Сиса, теб може да те е яд скъпа, но насочи яда си към теб персонално първо. Приеми че има на тази земя и друг тип хора, които имат много широкоспекърен поглед и разбиране. И въпреки че и те не знаят и не разбират от всичко, със сигурност можеш да допуснеш, че има хора които много, ама много четат и се интересуват живо от всякакви тематики и отделят много време за обща култура и познания. Такива хора, за които ти в това си битие, никога няма и да предположиш че съществуват дори! А дори и да срещнеш или се сблъскаш челно с такива, ти няма да си в средата си - просто ще сте в различни нива на понятия и разбирания. И тъй като си малко хлапе, и съответно прозрачна в голяма степен, допускам че си текущата ПР-ка на Иванчо, Софчето. Ако съм познала, първо вземи хлапе да научиш как се изпращат масови електронни писма и научи правилата скъпа - До:, Копие до: и Сляпо копие: са съвсем различни похвати, като за това има причина най-древната електронна услуга да направят тези дреболии. При това най-доброжелателно те съветвам, защото ми е адски тъпо всеки път, като ми изпратиш имейл, да виждам всички адресанти на които още си го изпратила. Е, не че не съм доволна че ми подаряваш един вид спам лист, но не се прави така хлапе :) И още един съвет - стой си мирно и кротко докато се подписваш за заплатката си и не се напъвай много, че рязко изпъкваш като пубертетска пъпка на челото и вместу да му помагаш на шофа си, му вредиш без даже и да го осъзнаваш!
45.
поморие е нашта клетва
01.04.2018 22:20:14
7
3
Тук не става въпрос за избори и кой е по компетентен, за това още е рано да се коментира, тук коментираме изявлението на кмета на Поморие. Неговите действия, работа за 6 години, както и думи от интервюто „ Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаване” . Не може обществеността да не реагира и потърси отговорност, когото убедително казваш тези думи, а има съмнение че си сбъркал и направил незаконосъобразни действия и са налице актове на РИОСВ, санкция на АДФИ гр.София за 10 000лв. за нарушаване на закона за Обществени поръчки, имаш непредвидимост на общественото мнение когато решиш да продаваш общинска земя на частни лица, най-вече под паметника „ Яворов „ и самата процедура по придобиване на имота буди съмнение законосъобразна ли е, после да не предвидиш, че новите собственици ще поискат да изминат процедурите по ЗУТ и да реализират инвестиционни намерения върху собствената си земя, застрояване съгласно приетия ОУП на Поморие и може да се стигне до застрояване на хотел на няколко етажа, и да получи неодобрение от Поморийци. Стотиците случаи на „ мълчалив отказ „ на администрацията, обещаното открито управление, в началото през първия мандат се случваше, виждаха се резултатите, и високата подкрепата за втори мандат бе факт, но постепенно бяха спрени директното излъчване на оперативки всеки понеделник, липса на архиви на запис на проведените сесии, всичко това води до съмнения за прикриване на грешни решения, като и за съмнение за прикриване на незаконосъобразни решения, или законосъобразни но неморални, обслужващи нечии интереси. Затова ще бъдат сигнализирани прокуратура, държавни институции и органи и ще има проверки, защото остават още почти година и половина до изборите, а ние не трябва да сме безразлични какво ще се случва с парите на Поморийци и общинските имоти, да оставаме с чувството на съмнение, че се взимат грешни решения, които не са поправими. А когато дойдат изборите ще се сблъскат кандидатите с програми, компетентност, екип и визия за управление и ще се види има ли кандидати, водени изцяло от интереса на обществото, независимо от подкрепата и исканията на местни или държавни олигарси.
44.
Darth Vader
01.04.2018 20:06:33
10
3
Чета тук коментарите и усещам натрупаното напрежение у хората. Дааа, просто чашата преля. И последната капка бе случая с Яворовите скали. Кметът щял да даде специална пресконференция за него. Ами за това има един много точен турцизъм - гьонсуратлък. Да урегулираш в УПИ-та един от най-красивите кътчета на Поморие, да ПРОДАДЕШ едно от тях при явен конфликт на интереси,/без да зачетеш общественото мнение/, да го отредиш за ресторант и след това и за ХОТЕЛ,да предвидиш за изграждане с обществени средства алея, обслужваща този вече ЧАСТЕН имот, да издадеш заповед, одобряваща инвеститорска инициатива за изграждането на хотел и когато случая се раздуха и стана напечено да прехвърлиш заповедта си като горещ картоф на Общ. съвет без от това да произтече каквото и да било правно последствие. И на всичко отгоре да имаш дебелоочието/гьонсуратлъка да дадеш пресконференция и заплашваш със съд ...ами аз просто нямам думи , хора...
43.
*********
01.04.2018 19:40:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Сиса
01.04.2018 18:54:46
5
12
Най много ме е яд да слушам хора които разбират от всичко. Мисля че който се чувства по- компетентен и можещ тряцва да се яви на избори. Защото само да цъкаш и да даваш акъл с нещо не променя ситуацията. И след като Алексиев е избран за кмет означава че се ползва с достатъчно доверие. Плюещите да не се напъват толкова че ще вземат да се насе*рат точно преди следващите избори.
41.
до 38 ДИМО
01.04.2018 17:14:57
11
3
Много си прав уволни кадърните служители и остави некадърници като еколожката ЛАПАДЖИЕВА но там сестричката Х .ЛАПАДЖИЕВА я ПАЗИ нали е човек на АЛЕКСИЕВ ВСИЧКО Е ТОЧНО ако знаят колко жалки и смешни в очите на хората ще напуснат не само общината и ПОМОРИЕ. ТОВА Е ЕДИН ОТ МНОГОТО ПРИМЕРИ НА УВОЛНЕНИ КАДЪРНИ СЛУЖИТЕЛИ и оставени за ЖАЛОСТ НЕКАДЪРНИЦИ давам този пример защото бе нашумял много в града ни и имаше много възмутени граждани. НО НА ТЯХ ТРИМАТА НЕ ИМ ПУКА. ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ТОЧНО жални и дребнави душици. ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ!
40.
до 39
01.04.2018 16:39:02
2
8
Прави сте УПИ и ПУП се одобряват от този Експертен съвет и после Кмета взема окончателното решение така че Кмета не е виновен донякъде.
39.
повод
01.04.2018 16:29:50
11
3
Защо никой не говори за този експертен съвет към Общината който взема незаконосъобразни решения и после хората да се оправят в съдилища . Нека компетентните органи там да погледнат и в чия полза се вземат тези решения относно строителството в града . Това показва че хората които участват там са некомпетентни или се подават на други изкушения и в крайна сметка се оправдават с колективни решения. Човек трябва да се сблъска с тези неща за да разбера какво става . Даваш им власт и си губят акъла но има
видов ден и всеки си плаща дяволъка.
38.
Димо
01.04.2018 15:42:06
11
3
Уволни кадърните служители за да сложи млади и некомпетентни момичета без образование за да не хващат злоупотребите
37.
Петър
01.04.2018 07:20:46
10
4
"като се урегулира в пет нови парцела: УПИ І, с отреждане за КОО, УПИ ІІ, с отреждане за ресторант и хотел, УПИ ІІІ, с отреждане за лятно кино и озеленяване, УПИ ІV, с отреждане за морски клуб, УПИ V, с отреждане за крайбрежна алея, с обособен терен за паркинг на запад от УПИ ІІ"
и .... "Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна"
Толкова за Яворови скали.
МБАЛ - вина за това има политиката на партията, на която сте член г-н Алексиев!
Лично Вие можехте да Решите проблема много отдавна, но Решихте да го направите по "друга" методология, изповядвана от партия герб!
Санаториум! Той е частен.
Инфраструктурата е под всякаква критика, неподобаваща на курортен град с Хилядолетна История!
Инвестициите са нула!
Не виждам основание, причина и мотив Вие, и екипът Ви да продължавате "работата" си!
Същото важи и за съветниците.
36.
поморие е нашта клетва
31.03.2018 23:33:43
16
3
За всички вече е ясно, за управленските качества на кмета и екипа му, с раздута некомпетентна администрация, година и половина зам.кмет, две години като депутат достатъчен опит за гласуване вот на доверие и на управление. И след 5 години начало на общината, след видимите резултати, благодарение на щастието и късмета да използва европейските средства, които всички общини успяха да привлекат. Макар и малко проекти, реализирани със собствени пари, резултат -лоша инфраструктура в старата част и квартала, особено в съставните селища, високи местни данъци и такси ,нерешени проблеми през лятото , актове на РИОСВ за общината, административни санкции за кмета – глоба в размер на 10 000лв. от АДФИ, потвърдена на първа инстанция от районен съд Поморие, безогледно харчене на бюджета , теглене на заеми от банки за бъдещи проекти угодни само за малцина без допитване до гражданите. Разпродажба на общински имоти с цел да попълване бюджета. Като капак продажбата на публична общинска собственост под паметника на Яворов .Така и не стана ясно за обществеността какво имаше в предвид г-н Трухчев по време на пресконференцията на кмета преди заседанието за приемането на ПУП за същия имот, когато каза „ Иване не правете глупости, не вадете фалшиви документи „ ако не даде той отговор, може би трябва да дадат компетентните органи. Тази игра на Хазарт с нашите пари, с нашата собственост, не с техните пари и собственост, и за всичко това, за взетите решения са свикнали да не носят отговорност. Пълен фарс с МБАЛ-Поморие, делото за Военния санаториум и т.н. Необходимо е един кмет да бъде ангажиран непрекъснато с проблемите на хората и да търси начини как те да бъдат решени, да носи отговорност , а не да се притеснява и оправдава че някой му е подал сигнал срещу него, воден от лични интереси. Може би е крайно време на тези въпроси да даде отговор Специализираната прокуратура. За да може на избори да се прави информиран и правилен избор.
35.
27. До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 20:15:30
14
3
Значи уважаеми - тук не става въпрос за омраза. Нищо лично - а просто обективна обществена критика.Да, никой не иска да отрече направеното . Но на всеки мислещ човек е ясно, че това се направи не толкова заради града, а за да се "усвоят" определени средства от европейски фондове от фирми , приближени на ГЕРБ и Д.Пеевски. Вижте кои са изпълнителите на тези проекти и ще ви стане ясна картинката.Кметът Алексиев има и негативи,които трудно могат да бъдат простени, меко казано. Това е необосновано високата задлъжнялост на общината - голям кредит, теглен от кмета Алексиев без обществено допитване. Нека той да обясни как се заусти пречиствателната станция и дали са спазени проектните изисквания за това и защо прекрасния залив на Акротирия, през лятото вони на л...а. И още,още....Въпроси на които един ден кмета трябва да отговаря - дължи ни го.
34.
пенсионер
31.03.2018 19:14:04
7
6
То ако сега не си погребан рано или късно си в затвора .Бог бави но не забравя .
33.
Помориец
31.03.2018 18:46:26
19
3
Администрацията му е под всякаква критика . Нагласени конкурси и некомпетентни хора които с отвратителното си отношение се държат сякаш си отишъл да им изядеш бащината баница . Разкарват хора без причинно и си предават важности като не осъзнават че получават заплати от нашите данъци. Имам чувството че си правят каквото искат или поне така изглежда ако той не си измива гузната съвест с тях.
32.
той
31.03.2018 16:39:28
2
8
Изчезни ве мелез
31.
до 32
31.03.2018 16:16:31
11
5
Кметът на Поморие има потвърдена на първа инстанция от РС-Поморие административна санкция от 10 000лв. за нарушение. Справка инетертен страницата на РС-Поморие решение по административно наказателно дело № 435 от 29.03.2018
30.
До 30
31.03.2018 15:53:16
7
8
Изложи факти, щом толкова много си информиран, кажи няколко незаконни работи е вършил Алексиев.
В противен случай, значи споделяш статуси, просто ей така, да не заспиш.
29.
помориец
31.03.2018 13:09:44
3
0
Кого да изберем за кмет?
28.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
31.03.2018 12:19:39
1
1
Момчета,моля Ви не изпадайте до нивото на Михаил Неделчев,който
навремето в някакъв пристъп на ярост искаще да си го мери с този на д-р Константин Тренчев.Естествено стана за смях на цяла България и напълно заслужено си получи прозвището:Пишкомерец Неделчев".
27.
До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 12:11:23
6
13
По времето на Алексиев се направи воден цикъл почти в целия град, ново пристанище, саниране на десетки жилищни блокове, вероятно и други позитивни неща за които не зная или не се сещам, ВСЕ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА, за които поморийци не са дали нито лев. Със пари от бюджета на Общината се направи една прекрасна алея от новия до стария град. Това са само големите инвестиционни проекти. Вярно е, че сбърка с тъй наречения инвестиционен проект за хотела на Яворовите скали, трябваше да знае, че черепите с когото са се захванали добро не е видял- шеф на пристанище, бивш зам премиер и др. Какво повече от него са направили другите кметове!
26.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 12:10:34
9
4
ДО 25
ГОСПОДИНЕ,НЕ МЕ РАЗБРАХТЕ ПРАВИЛНО...
ЗАТОВА И СЛОЖИХ ВЪЗКЛИЦАТЕЛНИ СЛЕД ИМЕТО НА ПЕТЬО ЗЛАТАНОВ....
ЗАЩОТО ТОЙ НАИСТИНА НАПРАВИ МНОГО ЗА ПОМОРИЕ....И БИ БИЛО ДОБРЕ ПАК ДА СЕ КАНДИДАТИРА...ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО С ДВЕ РЪЦЕ....
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ
25.
*********
31.03.2018 11:54:46
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
WIND OF CHANGE
31.03.2018 10:54:45
5
2
ПОЛКОВНИК СТОЯНОВ -КМЕТ....
23.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 10:51:32
10
7
ИЗБЕРЕТЕ ПАК ПЕТЪР ЗЛАТАНОВ !!!!!
22.
*********
31.03.2018 09:59:59
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
До Ст.Тончев
31.03.2018 07:52:58
4
8
И тук ли ще спамиш? Прибирай се във фейса и си пей песните там. Като латерна си.
20.
*********
31.03.2018 02:20:37
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
*********
31.03.2018 01:17:01
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
чакам вече час
30.03.2018 23:40:27
1
5
Що спря да пишеш коментари? Не е интерсно когато никой друг не пише,а? Пък и нищо ново не раждаш май.
17.
*********
30.03.2018 23:16:33
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Хахаха
30.03.2018 22:34:01
8
1
Отивайте при кмета на Страцин те ще ви спасят главата заедно с неговите двама избрани председатели в техни ръце е вече ДПС-Поморие ще им видим силата на изборите хаха
15.
Селата
30.03.2018 22:24:28
17
3
Близо 3 000 хиляди гласа от ДПС имаше за вас г-н Алексиев за какво за да бъдат излъгани,надявам се новото им ръководство да не направи същата грешка и да застанат зад друг, защото когото подкрепят ДПС ще спечели за съжаление надявам се да не сте вие!!!
14.
*********
30.03.2018 22:19:10
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Поморие Махалата
30.03.2018 22:11:28
18
4
Юсеин Мехмед провали ДПС Поморие,Алексиев ГЕРБ Поморие долу и двамата!!!
12.
Запознат
30.03.2018 22:03:20
25
3
Г-н Алексиев вижда ви се краят няма го вече и Юсеин Мехмед да седнете на 4 очи и да ви изнудва с гласовете на ДПС само в негова полза,с новото ръководство май ще трябва да действате съвсем по друг начин иначе истината е една само с подкрепата на ДПС можете да сте КМЕТ отново!!!
11.
Pomorie
30.03.2018 21:51:04
14
1
Bez podkrepata na DPS nqma6e kak da ste kmet g-n Aleksiev,i sega pak taka ako ne bir podkrepata gubite taka,4e mnogo e vajno kakvo 6te im obe6tavate!!!
10.
вътрешен човек
30.03.2018 21:40:21
18
4
Нашият кмет май е прекалил с дозата. Не му издържат нервите вече. Да дойдат неговите началници и да му направят един тест.
9.
Crax
30.03.2018 21:38:20
21
5
И сега какво ...кмета щe се прави на Многострадалната Геновева. А бе -на всички поморийци му лъснаха бакиите
8.
Ербап си
30.03.2018 21:07:54
15
4
Ербап, докато ДПС-то стои зад теб. Ми ако те разлюбят, ко шъ праиш?
7.
opinion
30.03.2018 20:08:40
29
4
Този път с казуса "Яворови скали" поморийския кмет яко затъна в блатото. Всеки следящ отблизо и детайлно проблема е наясно, че продажбата на този терен обслужва единствено интереса на двама местни бизнесмени, игнорирайки напълно обществения интерес. Налице е кристален пример на конфликт на интереси след като дъщерята на единия от тях е общински съветник и оглавяваща комисия по ред, законност и сигурност към местния Общ.съвет. Чрез този случай лъсва потресаващата некадърност и некомпетентност на местната общинска администрация, в която тясно се преплитат роднински .приятелски и лобистки връзки, а не професионални възможности. Не епизодични проверки - нужен е цялостен одит със задна дата на дейността през последните два мандата .
6.
кекс
30.03.2018 19:58:26
8
2
Мекия джендър, твърдия Вейдър С. и каракачанска кучка- всичко е точно
5.
Гражданин
30.03.2018 19:53:42
20
4
Защо Валери Симеонов да е смешен?г-н Алексиев Вие много ли сте хубав и Вашите бакии се знаят.
4.
Градът е разруха
30.03.2018 19:53:23
25
1
Но всичко е точно!
3.
*********
30.03.2018 19:52:20
9
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
баста
30.03.2018 19:36:14
9
9
Защо въобще се занимаваш с тези?
1.
помориец
30.03.2018 18:49:12
34
10
за затвора си алексиев както ти и всички гербаджйски кметове купувате гласове затова за да бъде бате бойко на власт да не ви съдят и да си правите каквото си искате и да крадете ама идва видовден рано или късно ще ви потърсим сметка
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Преди 10-ина дни собственикът демонтира покрива и я изостави, алармират читатели на Флагман

Всичко в категорията
Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Мая Манолова иска проверка за злоупотреби с парите за Хитрино
Мая Манолова иска проверка за злоупотреби с парите за Хитрино Трябва всяка стотинка да бъде проверена, смята омбудсманът
Всичко в категорията
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация Лидерите на Северна и Южна Корея подписаха историческо споразумение за ядрено разоръжаване Борисов остави главния секретар Младен Маринов за ден в "запаса" и благодари публично на Валентин Радев Цецка Цачева имала качества за Конституционния съд, но не била разглеждана „към настоящия момент” Има указ: Президентът освободи главния секретар на МВР, за да стане министър Драгомир Стойнев: Притеснявам се за бедните заради очаквания скок в цените (ВИДЕО) Десислава Атанасова: Ще гласуваме само две оставки на министри, ако президентът не освободи Маринов (ВИДЕО) Симеонов и Каракачанов поискаха оперативен МС относно позицията на България за санкциите към Унгария Толкова ли е трудно да се спази законът! Радев пита Борисов Нинова: Хлябът е много важен за нас! Искаме да му се намали ДДС на 5% Премиерът с пълен разбор на икономиката и живота в България: Ние сме се доказали, че можем и го правим най-добре
Скандал: Мъж налетя на бой на две жени, но за “награда“ ще преспи 7 нощи в ареста Полицаи влезнаха в селска къща и онемяха от безценното имане, което намериха Млада жена отказа секс на англичанин и той я обезобрази (СНИМКИ 18+) Мъж опита да се самоубие с газов пистолет Справедливост! 2000 лева ще плати агресивният баща, набил майка на ученик в двора на школото Грозни подмятания на цигани към красиво момиче предизвикали масовия бой в центъра на Казанлък (ВИДЕО) Простреляният в главата полицай остава в стабилно състояние, предстоят му операции Бандити оскверниха Роженския манастир, търсиха съкровище Акция в жк "Меден рудник"! Арестуваха Амзата със смъртоносна дрога Премиерът: За да се случи контрабандата, трябва да има полицай, граничар, бопаджия и прокурор. Сега я няма схемата Задържаха престъпна група за незаконен добив на дървен материал
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация Шефът на ВКС предизвика недоволство, след като обясни, че не е редно да го викат в парламента по телефона
Всичко в категорията
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище Само във Флагман.бг: Скандал тресе Английската гимназия в Бургас, ученици на протест в черно заради отстранен класен Ето как бургаското ОУ „Отец Паисий“ посрещна първия учебен ден (СНИМКИ) Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО)
"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера
"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Идеята идва след като първата частна многопрофилната болница в Бургас, в която красивата дама е финансов директор, се сдобива със специализираната апаратура


Всичко в категорията
Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини! Никога не игнорирайте тези очни проблеми, може да са предвестник на много страшна болест Това са най-честите причинители на хранителни алергии Какво издава езикът за здравословното ни състояние? 5 грешки, които младите майки допускат след раждането и плащат за тях със здравето си
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Безпочвени са обвиненията, които се отправят към Съвета на директорите и по този начин изразяваме несъгласието си с тях, категоричен е пом. треньор Станимир Димитров


Всичко в категорията
Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели Марадона: Оставих наркотиците преди 15 години Радослав Димитров от Велико Търново е победител в 17-тото издание на международния турнир по шахмат „Мемориал Кесаровски-Станчев“ Раева: Преди състезанието влязох в съблекалнята и казах на момичета, че ще станат шампиони (ВИДЕО) Край! Легенда на Нефтохимик хвърли оставка като треньор в Първа лига след атака на феновете
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Сунгурларе
Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ)
Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Повод за образователния урок е европейският ден без загинали на пътя, ОДМВР-Бургас организира две инициативи за превенция
Всичко в категорията
Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Благотворителен концерт подпомага лечението на 10-годишния Антонио Бургас посреща най-силния плувен турнир за 2018 г. Каква е визията за вид и функция на ул. „Ал. Константинов“, пита общинският съветник Георги Дракалиев Млада бургаска режисьорка представя съвременен късометражен филм за еничарството Експерти установиха: Падналата с работници платформа е изключително опасна, глобяват солено фирмата-нарушител Стана ясно какво е състоянието на ранените в завода за автостъкла в Бургас (ОБНОВЕНА) Извънредно! Тежка авария в "Автостъкла Тодоров", три линейки откарват ранени (допълнена) Извънредно! Рускиня забрави манджата на котлона и вдигна бургаската пожарна на крак (СНИМКИ) Как Иван, Теди и Дани избягаха от бала, вижте вълнуващото им пътешествие в Европа (ВИДЕО)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Еротичната сцена е от оживената част на комплекса, откъдето минават деца и възрастни


Всичко в категорията
Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му Новите улици в районния център на "Меден рудник" ще бъдат завършени, нека хората не се притесняват
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ)
Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки
Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Спектакълът бе поднесен под формата на стихове, откъси от филми и клипове на песни на руския бард


Всичко в категорията
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Президентът намекна, че Младен Маринов не е подходящ за министър на вътрешните работи Само във Флагман.бг: Ето кой получи уникалната книга на Царя на пчелите за подарък Ученици от Несебър призовават: Изхвърляйте отпадъците само на определените места Несебър посреща първия учебен ден с обновени бази Несебър и Равда заменят старите улични лампи и стълбове с енергоспестяващи
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Многобоят ще отдаде чест на 110 години от обявяването на независимостта на България


Всичко в категорията
Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора Кметът Иван Алексиев проведе среща с директорите на учебните заведения от общината Започва XIII фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „Ритъмът на морето 2018“ в Поморие Три улици в Горица са напълно асфалтирани, предстоят ремонти в Гълъбец, Медово и Порой
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ) Преди 50 г. в Приморско се е случило нещо уникално, паметна плоча увековечи голямото събитие (СНИМКИ)
Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е Интервю Всички интервюта Даниел Вълчев пред „Флагман“: Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е
Образованието не е приоритет за българските правителства напоследък, след 2010 г. здравеопазването го изпреварва драматично като разходи, казва бившият просветен министър
Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Клавиатурните хулигани изляха помия върху инициатива за по-чиста България. Евтин хейт или старт на предизборна кампания Троловете са си получили хонорарите, борбата за кметските столове ще е жестока
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 19.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
През този ден ви се дава шанс за промени на работата. Ще бъдете обаче изложени на сериозно изпитание. Трябва да покажете, че трудностите не ви плашат. Късмет няма да ви липсва. Неочаквано може да спечелите доста пари. Ще ви върви и в любовта. Вие сте в стихията си и можете да предприемете нестандартни стъпки. Важно е да бъдете достатъчно уверени в решенията си, както и адаптивни. Възможни са тревоги или напрежение с близки хора. Не прекалявайте с алкохола и цигарите! Склонни сте да харчите повече, както и да разпилявате усилията си. Трябва да вземете мерки за финансовата си стабилност. За дамите, които се нуждаят от нова любовна връзка, сега е моментът да си опитат късмета. Може да се появи в живота ви мечтаният партньор. Някои от вашите желания ще се реализират. Бъдете уверени и очаквайте приятни новини! Пазете си здравето! Мъжете с хронични заболявания да бъдат внимателни! Добре е ако носите магнетит. Този минерал укрепва волята и помага да се чувствате по-уверени. Може да проявите инат, но преценете дали е във ваша полза! Неприятности могат да възникнат от недоразумения или независещи от вас обстоятелства. Това ще ви помогне да промените своите планове. Бъдете внимателни при преговори! Не се доверявайте на непознати! Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Очакват ви нови вълнуващи преживявания с хората, които обичате. Не щадете пари, за да ги зарадвате! Опитайте се да изпълните задълженията си до обяд, защото след това ще ви е по-трудно! През втората половина на деня чувствата ви ще вземат връх над разума. Внимавайте да не се изпокарате с колегите и с близките си! Възможни са болки в стомаха заради язви или колити. Може да изпълните целите си, но за да решите как да действате в бъдеще, ще трябва да оцените постигнатото, а след това спокойно да се насладите в компанията на любимия човек. Необвързаните обаче може да се въвлекат във връзки, които нямат никакво бъдеще. Не обръщайте внимание на хапливи коментари от колеги или партньори! Следобед напрежението ще намалее и лесно ще изпълните ангажиментите си. По-добре обаче не поемайте нови, защото трудно ще ги изпълните! Не пестете комплименти към хората, които харесвате! Използвайте всички възможности, които съдбата ви предоставя, за да изпълните целите си! Може както да привлечете съмишленици за реализация на проекти, така и да укрепите връзките си. Възможни са обаче здравословни проблеми. Любовта ще обсеби почти изцяло вниманието ви, но не бива да позволявате на емоциите да ви пречат в работата. Ще имате успехи с парите, но не и с хазарт. Не е желателно да участвате в залагания. В този ден може да си осигурите допълнителни доходи. Съдбата ще ви сервира днес доста изненади. Денят не започва така, както ви се иска, но ще имате шанс да обърнете хода на събитията във ваша полза. Може да спечелите дори доста пари от това. Не отказвайте срещи! Може внезапно да пламне любов и тя да стопли душата ви.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип