Първо ме погребаха с некролози, а сега се опитват да внушат, че съм за затвора


Първо ме погребаха с некролози, а сега  се опитват да внушат, че съм за затвора
Срещу мен тече компроматна война, клеветят ме и опитват да отстрелят преди избори, категоричен е кметът на Поморие Иван Алексиев
30 Март 2018, Петък
Автор: Емел МАХМУД

Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаванеИван Алексиев е втори мандат кмет на община Поморие. Безспорно той е сред най-атакуваните управници в региона. От първия му мандат тече невиждана хибридна война, стигнала до разпечатването на некролозите му. Последният случай е от вчера, когато слабо известен сайт, без реални собственици, публикува "новината", че "Спецпрокуратурата разследва Иван Алексиев" . За да разберем каква е истината, потърсихме градоначалника на Поморие. В интервю за Флагман.бг Иван Алексиев обяснява за сигналите и атаките срещу него, каква е причината и докога те ще продължат.

-Г-н Алексиев, ставаме свидетели на непрестанна атака срещу Вас, последната е от вчера. Чии интереси засегнахте, за да ви атакуват?

- Като се види кой е подал сигналите, предполагам, че съм засегнал интересите именно на тези хора. Защото лично аз преписката от прокуратурата не съм получил. Запознавам се с нея от публикацията на един сайт, на който няма да му споменавам името, а статията е подписана от "Влaд Нацепеш", което само по себе си говори достатъчно. Откога станаха официален говорител на прокуратурата на България и на вицепремиера Валери Симеонов? Въпросът трябва да е към тях! Въпросният сайт тях ли обслужва, лични интереси ли има?

-А извършвана ли е проверка и ако да – какво е установила тя?

- Наблюдаващият прокурор Андрей Червеняков след извършване на проверката, след като се дадоха всички документи, изпрати ново писмо, с което дава срок на Община Поморие, лично на кмета на община Поморие, т.е. на мен, до 30 март да му отговоря допълнително на няколко въпроса. Днес преписката пътува към Окръжна прокуратура, окомплектовано така, както я искат. 

-Бихте ли ни обяснили сигналът за какво е и от кого е подаден?

-Сигналът е за Яворовите скали. Не исках да го коментирам, но ще го кажа пред вас – пълна порнография. Сигнал, подаден лично от вицепремиера на Република България г-н Валери Симеонов срещу кмет. Това е недопустимо, вицепремиер дотам ли стигна да се занимава с такива глупости, и защо не се извърши проверка преди това? Прокурорската проверка нищо не установи от това, което е в сигнала. Абсолютно нищо! И вместо да приключат, те продължават. Това за мен е поръчка и е видно от кого – от тези, които са подали сигнала, а той е подаден от вицепремиера г-н Валери Симеонов и от г-н Стоян Тончев. Това, че някой е намерил някакви документи и ги взел и пуснал – не означава, че е вярно. Нека да дойде Специализираната прокуратура, аз не се притеснявам.  Ако знаете колко хора от държавното обвинение са впрегнати да ме разследват. И в един момент, когато се окаже, че сигналът е фалшив, ще проверят ли тези, които са го подали? Това не е първият сигнал от Валери Симеонов срещу мен. 

-След като приключат проверките и се установи, че няма нарушения, смятате ли да предприемете мерки?

-Според мен те предполагат, че ще предприема някакви мерки и затова не приключват с проверките. Естествено, че ще го направя! Мен – един път ме вкараха в гроба – некролог с датата на погребението ми направиха, сега ме „вкарват“ в затвора или се опитват се да го внушат. Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна. ОбС не е приел този ПУП и аз съм издал заповед, с която не го одобрявам. За нещо, което не се е случило, те ме проверяват.

-Какво целят с атаките срещу вас?

-За мен тези хора искат аз да спра да работя. Чрез Флагман.бг категорично заявявам – аз няма да спра да работя за Поморие! Ако имат нещо лично към мен – да заповядат, ако не – аз ще си търся правата. Призовавам г-н Валери Симеонов да вземе сериозно отношение в работата си като вицепремиер, а не да ходи наляво и надясно - да не казвам като какъв. Смешна работа, след Слънчев бряг това му е най-ниското падение, просто нямам думи. И съм готов да му го кажа в очите.

-Тази война обаче не е от вчера и днес, продължава вече няколко години. Смятате ли, че скоро ще спре, или ще се засили с наближаването на местния вот?

-Разбира се, че ще се засили. И ще ви кажа защо - тези хора ги е страх да излязат на избори. Те знаят, че ще загубят, защото никой не ги харесва. Да не казвам какво се случва с Обединените патриоти, къде са. Добре е, че са с правителството, че да ги чуе някой. Да си изкарат кандидат, Стоян Тончев да излезе кандидат за кмет, но никой не ги иска и няма да ги избере. Затова е тази компроматна война – ако може да оклепваме кмета Иван Алексиев, ако може Специализираната прокуратура да го свали от поста му, да ме изкарат криминално проявен по време на изборите, да не мога да се явя на избори и след това да излезе, че съм невинен, но вотът да е минал, да избрали някой друг и да ми кажат – ами, съжаляваме, г-н Алексиев, вие не сте виновен, но какво да направим. Да не давам примери с бивши мои колеги, които точно така ги курдисаха. Този сценарий обаче е много прозрачен, плосък и евтин – вървеше преди 15 години например, но не и днес. Аз очаквам нещо да получа от прокуратурата и ще дам пресконференция за случая Яворовите скали, защото се натрупаха много неща. Да не забравим, че за МБАЛ-Поморие ме обвиняваха, но излезе, че не е така, както ме обвиняваха. За Военния санаториум ме обвиняваха за много неща – също не излезе така. Там спрях грабежа, може и това да причината, да не забравим все пак към коя институция е лечебното заведение – към Военното министерство, а от кого се управлява – от квотата на Обединените патриоти. Някои хора съм ги карал да си вкопават кабелите под земята, защото такъв е законът, тъй като преди висяха по дърветата и стълбовете. И сега може да ме гонят затова, че съм си свършил работата законно, но за тях са били разходи. А в същото време големи обекти без обществени поръчки засекретяваме - защото знаем кои ги свършиха. За мен причината на атаката е, че не се удовлетвориха някои лични интереси и в момента използват тази власт, която имат, за отмъщение. Дават ни за пример белите държави, че някой си е подал оставката. Аз ще напусна поста си, но докажете по някакъв начин, че съм виновен. Ама в коя в бяла държава вицепремиер пада толкова ниско? И да нарича Поморие Джурасик парк - откъде накъде, кой е той, неговият Ямбол да не е по-хубав, например?! Ние сме от една държава, не може да се обиждаме така. Ако някой не му е потърсил сметката, аз ще го направя рано или късно, както и на Стоян Тончев, но нека да приключат проверките. Всичко ще си дойде с времето, ще ги съдя! Разберете ме, че тази практика трябва да се пресече, защото натискът срещу кметовете по места ще расте. Не само към мен, а и към много колеги. До изборите ще бъдем едно пушещо месо, кой каквато власт има, кой каквито лични контакти и връзки има, ще пише сигнали до разни институции.

В категории: Поморие


60
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
60.
христо абрашев
21.04.2018 13:07:32
0
0
Как да се сетиш като си ПРОСТ И НЕКАДЪРЕН служител на община ПОМОРИЕ помисли напани се и ще родиш нещо от към отзад не чакаи в главата да ти хрумне гениална идея тъй като е празна АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ
59.
Деси
13.04.2018 16:49:41
0
1
Кмете гледай си работата , то завистниците много, особено от изгонените и други неуспели да влезат като общински съветници
58.
до 53
13.04.2018 16:46:15
0
1
Колкото върнаха Верчето Ванчурова уж и тя кадърна толкова и другите кадърници .Кмете направи услуга на всички кметове от тук нататък като ги изгони
57.
-------
13.04.2018 16:43:16
0
1
Кой са тези толкова кадърни изгонени служители???Що не мога да се сетя напишете ги
56.
Петър
10.04.2018 07:27:55
4
1
Много тънкообидни почнахте да ставате, управляващите, и техните лакеи!
1. Яворови скали, и по-точно терена до тях, според документи е частен, и то благодарение на Вас, г-н Кмет! Кмет ще дава конференция за частен терен?!
2. МБАЛ - стана ясно, че вина за положението на общинските болници в страната има политиката на партията на която сте член г-н Кмет! Тази политика в Здравеопазването се изповядва от самото начало, а вие се правите на ощипан?! Да, Вие лично, като Кмет носите отговорност за МБАЛ-Поморие, а не за всички Общински болници изпаднали в същото състояние!
3. Санаториум - той е частен.
Как, като Кмет защитихте Дарението, г-н Кмет? Никак! Нито Вие, нито Общински съвет! Закъснялото "писамце", което обжалва Решението на МС е просто театър за пред БСП /бесните стари пенсии/!
Вие г-н Кмет не можете да защитавате публичния интерес! Същото важи и за Общински съвет Поморие!
И, затова трябва да си подадете оставките, и ако имате смелостта да се явите на избори, то го направете! Престанете да се държите, като мутра!
Така, може ли Флагман!
55.
*********
03.04.2018 07:40:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
54.
До 53. до Кмета
02.04.2018 19:45:48
5
0
Намирам, че сте много, ама много прав. В кметската управа има персони, които преследват користни цели за постигането на които подвеждат и самия кмет. Алексиев носи своята вина за подбора на кадрите си. Той назначи компрометиран служител от друга община на ръководна длъжност в администрацията си. Защо? Юристите в Общината са под всякаква критика - по-подхождат за актьори в театър "Сълза и смях" . Лошите съветници винаги водят до неправилни решения и оттам - до лошо управление. Виждаме го всички. Кметът явно повече се вслушва в мнението на своите сиви кардинали ,отколкото в мнението на собствените си избиратели„ Не разбирам упорството му да защитава доказани свои грешки ,с цената на лъжи, вместо честно и почтено да си признае:"Хора, сбърках!!!"
53.
до Кмета
02.04.2018 14:28:24
5
1
АЛЕКСИЕВ един съвет от мен ПРИЯТЕСКИ на миналите избори аз и моето семейство гласувахме за теб за което много ама много съжеляваме защо допусна да бъдеш ЗАБЛУДЕН И ПОДВЕДЕН от две СЕСТРИ ХИТРУШИ които ЛАМТЕЯТ САМО ЗА ВЛАСТ И ДОБРИ ПОСТОВЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, ако си добър управник и държиш на имеджа си който загуби безвъзвратно имаш още малко време за да се поправиш да си признаеш допунатите от теб грешки и да ВЪРНЕШ КАДЪРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА. Повярвайни не е трудно ИМА ГРЕШКИ НО ИМА И ПРОШКА ПОМОРИйЦИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ И ЩЕ СИ ВЪРНЕШ ДОВЕРИЕТО В ТЯХ. УСПЕХ, УСПЕХ УСПЕХ не позволяваи повече да бъдеш мамен и заблуждаван от СОБСВЕНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО ИМАТ ПОДМОЛНИ И КОРЕСТНИ ЦЕЛИ ТЕ САМО ТЕ ИЗПОЗВАТ КАТО МАША ЗА СОБСТВЕНА ОБЛАГА. МОЛЯТЕ спри ВОИНАТА която си повел срещу ГРАЖДАНИТЕ от там само ще ЗАГУБИШ чест и почитания гн КМЕТЕ ще се радвам ако ми отговорите ЧЕСТНО и какво мислите да правите за напред.
52.
*********
02.04.2018 13:41:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Чичо Манчо
02.04.2018 13:38:31
8
13
Алексиев е най-добрия кмет който Поморие е имало след 1989 година.Обнови града и съперничи като размах на Димитър Николов.Стоян е несериозен и несъстоятелен индивид, приличащ на джендър и просто се чудя защо такъв достоен мъж като Алексиев изобщо се занимава с него.
50.
*********
02.04.2018 12:50:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
49.
той
02.04.2018 10:07:13
12
0
Колко повече дава интервюта и се оправдава толкова повече се излага. Съвет му давам да работи за благото на всички Помориици не само за силните и богатите на деня. Те са шепа хора спрямо о станалите хиляди избиратели които, не са безмозъчни същества и могат да преценят кое е хубаво и кое не. Да обърне повече на администрацията да си върши работата добросъвестно.
48.
хората гледат
02.04.2018 10:00:11
3
10
Кмете ние сме със теб ...много сме... А В. Симеонов да се научи да плаща на хората си явно, а не под масата да им дава остатъка от уговорените заплати и да укрива доходите им. Затова има сив сектор от такива бизнесмени като него. Прокоратурата да го разследва за това му деяние.
47.
666
02.04.2018 09:22:23
14
4
Този кмет, май се е взел много насериозно. Дава интервю, за неща които на хората не им пука. Тях ги интересува какво ще се случи с яворовоте скали, а не за некролози и т.н.. Но май щом се опитва да отклони темата, кмета има за какво да е притеснен.
46.
Mims
02.04.2018 00:03:02
7
3
До №42
Сиса, теб може да те е яд скъпа, но насочи яда си към теб персонално първо. Приеми че има на тази земя и друг тип хора, които имат много широкоспекърен поглед и разбиране. И въпреки че и те не знаят и не разбират от всичко, със сигурност можеш да допуснеш, че има хора които много, ама много четат и се интересуват живо от всякакви тематики и отделят много време за обща култура и познания. Такива хора, за които ти в това си битие, никога няма и да предположиш че съществуват дори! А дори и да срещнеш или се сблъскаш челно с такива, ти няма да си в средата си - просто ще сте в различни нива на понятия и разбирания. И тъй като си малко хлапе, и съответно прозрачна в голяма степен, допускам че си текущата ПР-ка на Иванчо, Софчето. Ако съм познала, първо вземи хлапе да научиш как се изпращат масови електронни писма и научи правилата скъпа - До:, Копие до: и Сляпо копие: са съвсем различни похвати, като за това има причина най-древната електронна услуга да направят тези дреболии. При това най-доброжелателно те съветвам, защото ми е адски тъпо всеки път, като ми изпратиш имейл, да виждам всички адресанти на които още си го изпратила. Е, не че не съм доволна че ми подаряваш един вид спам лист, но не се прави така хлапе :) И още един съвет - стой си мирно и кротко докато се подписваш за заплатката си и не се напъвай много, че рязко изпъкваш като пубертетска пъпка на челото и вместу да му помагаш на шофа си, му вредиш без даже и да го осъзнаваш!
45.
поморие е нашта клетва
01.04.2018 22:20:14
7
3
Тук не става въпрос за избори и кой е по компетентен, за това още е рано да се коментира, тук коментираме изявлението на кмета на Поморие. Неговите действия, работа за 6 години, както и думи от интервюто „ Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаване” . Не може обществеността да не реагира и потърси отговорност, когото убедително казваш тези думи, а има съмнение че си сбъркал и направил незаконосъобразни действия и са налице актове на РИОСВ, санкция на АДФИ гр.София за 10 000лв. за нарушаване на закона за Обществени поръчки, имаш непредвидимост на общественото мнение когато решиш да продаваш общинска земя на частни лица, най-вече под паметника „ Яворов „ и самата процедура по придобиване на имота буди съмнение законосъобразна ли е, после да не предвидиш, че новите собственици ще поискат да изминат процедурите по ЗУТ и да реализират инвестиционни намерения върху собствената си земя, застрояване съгласно приетия ОУП на Поморие и може да се стигне до застрояване на хотел на няколко етажа, и да получи неодобрение от Поморийци. Стотиците случаи на „ мълчалив отказ „ на администрацията, обещаното открито управление, в началото през първия мандат се случваше, виждаха се резултатите, и високата подкрепата за втори мандат бе факт, но постепенно бяха спрени директното излъчване на оперативки всеки понеделник, липса на архиви на запис на проведените сесии, всичко това води до съмнения за прикриване на грешни решения, като и за съмнение за прикриване на незаконосъобразни решения, или законосъобразни но неморални, обслужващи нечии интереси. Затова ще бъдат сигнализирани прокуратура, държавни институции и органи и ще има проверки, защото остават още почти година и половина до изборите, а ние не трябва да сме безразлични какво ще се случва с парите на Поморийци и общинските имоти, да оставаме с чувството на съмнение, че се взимат грешни решения, които не са поправими. А когато дойдат изборите ще се сблъскат кандидатите с програми, компетентност, екип и визия за управление и ще се види има ли кандидати, водени изцяло от интереса на обществото, независимо от подкрепата и исканията на местни или държавни олигарси.
44.
Darth Vader
01.04.2018 20:06:33
10
3
Чета тук коментарите и усещам натрупаното напрежение у хората. Дааа, просто чашата преля. И последната капка бе случая с Яворовите скали. Кметът щял да даде специална пресконференция за него. Ами за това има един много точен турцизъм - гьонсуратлък. Да урегулираш в УПИ-та един от най-красивите кътчета на Поморие, да ПРОДАДЕШ едно от тях при явен конфликт на интереси,/без да зачетеш общественото мнение/, да го отредиш за ресторант и след това и за ХОТЕЛ,да предвидиш за изграждане с обществени средства алея, обслужваща този вече ЧАСТЕН имот, да издадеш заповед, одобряваща инвеститорска инициатива за изграждането на хотел и когато случая се раздуха и стана напечено да прехвърлиш заповедта си като горещ картоф на Общ. съвет без от това да произтече каквото и да било правно последствие. И на всичко отгоре да имаш дебелоочието/гьонсуратлъка да дадеш пресконференция и заплашваш със съд ...ами аз просто нямам думи , хора...
43.
*********
01.04.2018 19:40:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Сиса
01.04.2018 18:54:46
5
12
Най много ме е яд да слушам хора които разбират от всичко. Мисля че който се чувства по- компетентен и можещ тряцва да се яви на избори. Защото само да цъкаш и да даваш акъл с нещо не променя ситуацията. И след като Алексиев е избран за кмет означава че се ползва с достатъчно доверие. Плюещите да не се напъват толкова че ще вземат да се насе*рат точно преди следващите избори.
41.
до 38 ДИМО
01.04.2018 17:14:57
11
3
Много си прав уволни кадърните служители и остави некадърници като еколожката ЛАПАДЖИЕВА но там сестричката Х .ЛАПАДЖИЕВА я ПАЗИ нали е човек на АЛЕКСИЕВ ВСИЧКО Е ТОЧНО ако знаят колко жалки и смешни в очите на хората ще напуснат не само общината и ПОМОРИЕ. ТОВА Е ЕДИН ОТ МНОГОТО ПРИМЕРИ НА УВОЛНЕНИ КАДЪРНИ СЛУЖИТЕЛИ и оставени за ЖАЛОСТ НЕКАДЪРНИЦИ давам този пример защото бе нашумял много в града ни и имаше много възмутени граждани. НО НА ТЯХ ТРИМАТА НЕ ИМ ПУКА. ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ТОЧНО жални и дребнави душици. ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ!
40.
до 39
01.04.2018 16:39:02
2
8
Прави сте УПИ и ПУП се одобряват от този Експертен съвет и после Кмета взема окончателното решение така че Кмета не е виновен донякъде.
39.
повод
01.04.2018 16:29:50
11
3
Защо никой не говори за този експертен съвет към Общината който взема незаконосъобразни решения и после хората да се оправят в съдилища . Нека компетентните органи там да погледнат и в чия полза се вземат тези решения относно строителството в града . Това показва че хората които участват там са некомпетентни или се подават на други изкушения и в крайна сметка се оправдават с колективни решения. Човек трябва да се сблъска с тези неща за да разбера какво става . Даваш им власт и си губят акъла но има
видов ден и всеки си плаща дяволъка.
38.
Димо
01.04.2018 15:42:06
11
3
Уволни кадърните служители за да сложи млади и некомпетентни момичета без образование за да не хващат злоупотребите
37.
Петър
01.04.2018 07:20:46
9
4
"като се урегулира в пет нови парцела: УПИ І, с отреждане за КОО, УПИ ІІ, с отреждане за ресторант и хотел, УПИ ІІІ, с отреждане за лятно кино и озеленяване, УПИ ІV, с отреждане за морски клуб, УПИ V, с отреждане за крайбрежна алея, с обособен терен за паркинг на запад от УПИ ІІ"
и .... "Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна"
Толкова за Яворови скали.
МБАЛ - вина за това има политиката на партията, на която сте член г-н Алексиев!
Лично Вие можехте да Решите проблема много отдавна, но Решихте да го направите по "друга" методология, изповядвана от партия герб!
Санаториум! Той е частен.
Инфраструктурата е под всякаква критика, неподобаваща на курортен град с Хилядолетна История!
Инвестициите са нула!
Не виждам основание, причина и мотив Вие, и екипът Ви да продължавате "работата" си!
Същото важи и за съветниците.
36.
поморие е нашта клетва
31.03.2018 23:33:43
16
3
За всички вече е ясно, за управленските качества на кмета и екипа му, с раздута некомпетентна администрация, година и половина зам.кмет, две години като депутат достатъчен опит за гласуване вот на доверие и на управление. И след 5 години начало на общината, след видимите резултати, благодарение на щастието и късмета да използва европейските средства, които всички общини успяха да привлекат. Макар и малко проекти, реализирани със собствени пари, резултат -лоша инфраструктура в старата част и квартала, особено в съставните селища, високи местни данъци и такси ,нерешени проблеми през лятото , актове на РИОСВ за общината, административни санкции за кмета – глоба в размер на 10 000лв. от АДФИ, потвърдена на първа инстанция от районен съд Поморие, безогледно харчене на бюджета , теглене на заеми от банки за бъдещи проекти угодни само за малцина без допитване до гражданите. Разпродажба на общински имоти с цел да попълване бюджета. Като капак продажбата на публична общинска собственост под паметника на Яворов .Така и не стана ясно за обществеността какво имаше в предвид г-н Трухчев по време на пресконференцията на кмета преди заседанието за приемането на ПУП за същия имот, когато каза „ Иване не правете глупости, не вадете фалшиви документи „ ако не даде той отговор, може би трябва да дадат компетентните органи. Тази игра на Хазарт с нашите пари, с нашата собственост, не с техните пари и собственост, и за всичко това, за взетите решения са свикнали да не носят отговорност. Пълен фарс с МБАЛ-Поморие, делото за Военния санаториум и т.н. Необходимо е един кмет да бъде ангажиран непрекъснато с проблемите на хората и да търси начини как те да бъдат решени, да носи отговорност , а не да се притеснява и оправдава че някой му е подал сигнал срещу него, воден от лични интереси. Може би е крайно време на тези въпроси да даде отговор Специализираната прокуратура. За да може на избори да се прави информиран и правилен избор.
35.
27. До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 20:15:30
14
3
Значи уважаеми - тук не става въпрос за омраза. Нищо лично - а просто обективна обществена критика.Да, никой не иска да отрече направеното . Но на всеки мислещ човек е ясно, че това се направи не толкова заради града, а за да се "усвоят" определени средства от европейски фондове от фирми , приближени на ГЕРБ и Д.Пеевски. Вижте кои са изпълнителите на тези проекти и ще ви стане ясна картинката.Кметът Алексиев има и негативи,които трудно могат да бъдат простени, меко казано. Това е необосновано високата задлъжнялост на общината - голям кредит, теглен от кмета Алексиев без обществено допитване. Нека той да обясни как се заусти пречиствателната станция и дали са спазени проектните изисквания за това и защо прекрасния залив на Акротирия, през лятото вони на л...а. И още,още....Въпроси на които един ден кмета трябва да отговаря - дължи ни го.
34.
пенсионер
31.03.2018 19:14:04
7
6
То ако сега не си погребан рано или късно си в затвора .Бог бави но не забравя .
33.
Помориец
31.03.2018 18:46:26
19
3
Администрацията му е под всякаква критика . Нагласени конкурси и некомпетентни хора които с отвратителното си отношение се държат сякаш си отишъл да им изядеш бащината баница . Разкарват хора без причинно и си предават важности като не осъзнават че получават заплати от нашите данъци. Имам чувството че си правят каквото искат или поне така изглежда ако той не си измива гузната съвест с тях.
32.
той
31.03.2018 16:39:28
2
8
Изчезни ве мелез
31.
до 32
31.03.2018 16:16:31
11
5
Кметът на Поморие има потвърдена на първа инстанция от РС-Поморие административна санкция от 10 000лв. за нарушение. Справка инетертен страницата на РС-Поморие решение по административно наказателно дело № 435 от 29.03.2018
30.
До 30
31.03.2018 15:53:16
7
8
Изложи факти, щом толкова много си информиран, кажи няколко незаконни работи е вършил Алексиев.
В противен случай, значи споделяш статуси, просто ей така, да не заспиш.
29.
помориец
31.03.2018 13:09:44
3
0
Кого да изберем за кмет?
28.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
31.03.2018 12:19:39
1
1
Момчета,моля Ви не изпадайте до нивото на Михаил Неделчев,който
навремето в някакъв пристъп на ярост искаще да си го мери с този на д-р Константин Тренчев.Естествено стана за смях на цяла България и напълно заслужено си получи прозвището:Пишкомерец Неделчев".
27.
До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 12:11:23
6
13
По времето на Алексиев се направи воден цикъл почти в целия град, ново пристанище, саниране на десетки жилищни блокове, вероятно и други позитивни неща за които не зная или не се сещам, ВСЕ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА, за които поморийци не са дали нито лев. Със пари от бюджета на Общината се направи една прекрасна алея от новия до стария град. Това са само големите инвестиционни проекти. Вярно е, че сбърка с тъй наречения инвестиционен проект за хотела на Яворовите скали, трябваше да знае, че черепите с когото са се захванали добро не е видял- шеф на пристанище, бивш зам премиер и др. Какво повече от него са направили другите кметове!
26.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 12:10:34
8
4
ДО 25
ГОСПОДИНЕ,НЕ МЕ РАЗБРАХТЕ ПРАВИЛНО...
ЗАТОВА И СЛОЖИХ ВЪЗКЛИЦАТЕЛНИ СЛЕД ИМЕТО НА ПЕТЬО ЗЛАТАНОВ....
ЗАЩОТО ТОЙ НАИСТИНА НАПРАВИ МНОГО ЗА ПОМОРИЕ....И БИ БИЛО ДОБРЕ ПАК ДА СЕ КАНДИДАТИРА...ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО С ДВЕ РЪЦЕ....
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ
25.
*********
31.03.2018 11:54:46
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
WIND OF CHANGE
31.03.2018 10:54:45
4
2
ПОЛКОВНИК СТОЯНОВ -КМЕТ....
23.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 10:51:32
9
6
ИЗБЕРЕТЕ ПАК ПЕТЪР ЗЛАТАНОВ !!!!!
22.
*********
31.03.2018 09:59:59
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
До Ст.Тончев
31.03.2018 07:52:58
3
8
И тук ли ще спамиш? Прибирай се във фейса и си пей песните там. Като латерна си.
20.
*********
31.03.2018 02:20:37
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
*********
31.03.2018 01:17:01
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
чакам вече час
30.03.2018 23:40:27
1
5
Що спря да пишеш коментари? Не е интерсно когато никой друг не пише,а? Пък и нищо ново не раждаш май.
17.
*********
30.03.2018 23:16:33
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Хахаха
30.03.2018 22:34:01
8
1
Отивайте при кмета на Страцин те ще ви спасят главата заедно с неговите двама избрани председатели в техни ръце е вече ДПС-Поморие ще им видим силата на изборите хаха
15.
Селата
30.03.2018 22:24:28
17
3
Близо 3 000 хиляди гласа от ДПС имаше за вас г-н Алексиев за какво за да бъдат излъгани,надявам се новото им ръководство да не направи същата грешка и да застанат зад друг, защото когото подкрепят ДПС ще спечели за съжаление надявам се да не сте вие!!!
14.
*********
30.03.2018 22:19:10
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Поморие Махалата
30.03.2018 22:11:28
18
4
Юсеин Мехмед провали ДПС Поморие,Алексиев ГЕРБ Поморие долу и двамата!!!
12.
Запознат
30.03.2018 22:03:20
25
3
Г-н Алексиев вижда ви се краят няма го вече и Юсеин Мехмед да седнете на 4 очи и да ви изнудва с гласовете на ДПС само в негова полза,с новото ръководство май ще трябва да действате съвсем по друг начин иначе истината е една само с подкрепата на ДПС можете да сте КМЕТ отново!!!
11.
Pomorie
30.03.2018 21:51:04
14
1
Bez podkrepata na DPS nqma6e kak da ste kmet g-n Aleksiev,i sega pak taka ako ne bir podkrepata gubite taka,4e mnogo e vajno kakvo 6te im obe6tavate!!!
10.
вътрешен човек
30.03.2018 21:40:21
18
4
Нашият кмет май е прекалил с дозата. Не му издържат нервите вече. Да дойдат неговите началници и да му направят един тест.
9.
Crax
30.03.2018 21:38:20
21
5
И сега какво ...кмета щe се прави на Многострадалната Геновева. А бе -на всички поморийци му лъснаха бакиите
8.
Ербап си
30.03.2018 21:07:54
15
4
Ербап, докато ДПС-то стои зад теб. Ми ако те разлюбят, ко шъ праиш?
7.
opinion
30.03.2018 20:08:40
29
4
Този път с казуса "Яворови скали" поморийския кмет яко затъна в блатото. Всеки следящ отблизо и детайлно проблема е наясно, че продажбата на този терен обслужва единствено интереса на двама местни бизнесмени, игнорирайки напълно обществения интерес. Налице е кристален пример на конфликт на интереси след като дъщерята на единия от тях е общински съветник и оглавяваща комисия по ред, законност и сигурност към местния Общ.съвет. Чрез този случай лъсва потресаващата некадърност и некомпетентност на местната общинска администрация, в която тясно се преплитат роднински .приятелски и лобистки връзки, а не професионални възможности. Не епизодични проверки - нужен е цялостен одит със задна дата на дейността през последните два мандата .
6.
кекс
30.03.2018 19:58:26
8
2
Мекия джендър, твърдия Вейдър С. и каракачанска кучка- всичко е точно
5.
Гражданин
30.03.2018 19:53:42
20
4
Защо Валери Симеонов да е смешен?г-н Алексиев Вие много ли сте хубав и Вашите бакии се знаят.
4.
Градът е разруха
30.03.2018 19:53:23
25
1
Но всичко е точно!
3.
*********
30.03.2018 19:52:20
9
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
баста
30.03.2018 19:36:14
9
9
Защо въобще се занимаваш с тези?
1.
помориец
30.03.2018 18:49:12
34
10
за затвора си алексиев както ти и всички гербаджйски кметове купувате гласове затова за да бъде бате бойко на власт да не ви съдят и да си правите каквото си искате и да крадете ама идва видовден рано или късно ще ви потърсим сметка
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Темида
Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Валери Симеонов: Който има съвест, да подкрепи връщането на тютюнопушенето на обществени места
Валери Симеонов: Който има съвест, да подкрепи връщането на тютюнопушенето на обществени места Идеята е за връщане на режима за разрешаване на употреба на цигари в обособени помещения, основно в заведенията за хранене и развлечения

Всичко в категорията
Възстановиха на работа оправдан за подкуп русенски съдия
Възстановиха на работа оправдан за подкуп русенски съдия Николай Стефанов иска да му бъде възстановена и разликата във възнаграждението му от 2015 година досега

Всичко в категорията
Съдът пусна под гаранция Цвета, която сътвори кървавото меле на "Тракия" Шефът на КПКОНПИ: Стига вече с тоя подкуп – парите са били за Иванчева, категорично! Окончателно: Условна присъда за бившия шеф на Административния съд в Бургас Атанас Вълков Кърджилов: Акцията срещу Иванчева е подготвена от престъпна група, Дюлгеров й е подхвърлил парите Крадлите от скъп бутик в центъра на Бургас опитали да избягат от България Наложиха най-тежката мярка на бомбаджията от Левски, той проплака: Много съжалявам, Гергана! Топкрадецът Маркарян ще лежи 3 г. и 6 м. за 14 присъди, закопчаха го след 10-годишно издирване 15 години затвор може да получи хулиганът, ранил полицайка с бомбичка Адвокатът на Иванчева: Петър Дюлгеров казва, че пуснал парите в кашон в колата на кметицата (ВИДЕО) Иван Гешев: Отне ни час и половина, за да открием парите в колата на Иванчева (ВИДЕО) Изненада: Младият Чавдар Димитров фаворит да оглави Административния съд в Бургас
Коя е най-добре платената работа в България и как 50 хил.наши сънародници получават по минимум 2 хил.лева на месец С трите марки Peugeot, Isuzu, Piaggio ние сме готови да предложим решение за всякакъв вид бизнес и употреба CNBC разкрива каква е стартовата заплата на дипломираните марихуана експерти, ще се шокирате Ограничават драстично масите на заведенията в супер центъра на Бургас Созопол посрещна престижното изложение "За туризма от А до Я“ Премиерът поощри Бургас: Само 4% контрабанда на цигари. Смъмри Хасково, че е колкото цяла Франция Сринаха меката на купона в Слънчака, собственост на могъщ бизнесмен (СНИМКИ) Хепи: Пушеци, мажоретки и отсъствие на инспекторите от РЗИ Ще отпадне ли етикетът със срок на годност на храните? Страшната истина за колите "втора ръка", които си купуваме (ВИДЕО) Изникнаха 31 бaнĸoмaтa зa Віtсоіn на Балканите. Koлĸo ca у нас?
Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка
Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Асистентка от Департамента за усъвършенстване към СУ е сигнализирала прокуратурата за корупционната практика

Всичко в категорията
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ)
ПГСАГ "Кольо Фичето" спечели първо място на Националната панорама на професионалното образование
ПГСАГ "Кольо Фичето" спечели първо място на Националната панорама на професионалното образование В направлението се състезаваха 15 отбора от професионални гимназии от цялата страна

Всичко в категорията
Излишните болнични легла са главно в София и Пловдив
Излишните болнични легла са главно в София и Пловдив В Кърджали и Разград има най-тежък недостиг на общопрактикуващи лекари, показва проектът на националната здравна карта

Всичко в категорията
Разплете се зловеща мистерия: Росица излезе от дома си и след 26 години откриха скелета й в хотел Петко Сталинчев: Всеки бордюр е една берлинска стена за мен Мистериозна смърт! Откриха трупа на 33-годишен спортист в дома му Ужасяващо: Кръвожадна акула нападна турист, наложи се да му ампутират крака (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Ученици и майки от Силистра помагат на мъж с увреждания (ВИДЕО) Съседи на издъхналия Павел споделиха покъртителни подробности за живота му Най-младата жертва от кървавия автобус Бургас-София била отличничка, след броени дни Мила щяла да празнува рожден ден Драма! Родителите на убитата Алекс от Поморие се разделиха, не успяха да преглътнат мъката по загубеното дете Бездомният абитуриент от Елисейна не иска пари, готов е сам да си построи къща след пожар (ВИДЕО) Нова трагедия сполетя Нана при поредната ѝ битка с рака Публикуваха предсмъртния разговор на Долорес О'Риърдън
Хаос с паркирането във Варна, въвеждат синя зона 10 години след Бургас
Хаос с паркирането във Варна, въвеждат синя зона 10 години след Бургас Следващата година ще бъде въведена и Синя зона - широк център, която е с над 4500 паркоместа

Всичко в категорията
Извънредно! Затвориха международния път за ГКПП "Малко Търново", ТИР скъса електропровод в Маринка Зрелищна катастрофa: Tаксиджия обърна колата си по капак (СНИМКИ) Още от революционните промени в Закона за движение по пътищата! 70 метра дистанция на магистралата, 40 мeтра извън града Нов ужас на пътя: Бургазлийка пострада при катастрофа на ул. "Гладстон" Важно: Преди да тръгнете на път днес задължително прочетете това Добре, че МВР най-после забеляза джигитите 6 май: Пускат дясното платно на околовръстното от Казичене до "Тракия" Готвят революционни промени за шофьорите Мълния! Не напускайте домовете си с кола в Бургас, центърът е блокиран отвсякъде с ремонти За 5 часа пътните полицаи хванаха 1558 с превишена скорост! От последните минути: Бургаска батка с БМВ предизвика катастрофа заради неспазване на дистанция (СНИМКА)
Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии
Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии Преди 3 години един млад мъж решава да продаде фамилния си имот в супер центъра на Бургас. Проектиран е бил от самия Рикардо Тоскани


Всичко в категорията
Спомени от соца: Ако „Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб половината западни коли Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?! Спомени от соца: Когато цветен телевизор се купуваше с 4 заплати Само във Флагман! Знаете ли коя е майката на един велик учен от Бургас, асистент и приятел на Айнщайн (СНИМКИ) Спомени за романтиката на Бургас, вмирисаната сладкарница "Малина" и местната бохема Как започна строителството на един от символите на соца – панелката Помните ли легендарната пазарска мрежа от времето на соца Спомени от соца: Ако "Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб "Мерцедес" и "БМВ" Плажът бил поквара и срамна съблазън за предците ни Как ни хранеха в казармата през соца Спомени от соца: Къде почиваше елитът на БКП и Народната република
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Поморие
ПГСАГ "Кольо Фичето" спечели първо място на Националната панорама на професионалното образование Николай Тошев сяда зад барабаните в новото издание на Burgas Jam "Флора Бургас" 2018 отваря врати с детска програма, демонстрации на открито и джаз концерт 68% от планиращите почивка у нас ще ходят на Южното Черноморие, само 19% - на север Важна информация от КАТ за бургаските шофьори Формално изслушаха кандидат-комисарите за КЕВР, бургазлийката Трендафилова е сред фаворитите Окончателно: Условна присъда за бившия шеф на Административния съд в Бургас Атанас Вълков Край на кича по ул."Александровска" и бул."Алеко Богориди" в Бургас, чадърите в светла охра Митничари под прикритие заловиха контрабандист на паркинг в Бургас Вълнуваща тема на фестивала на пясъчните фигури в Бургас през 2018 Бургаски акробати представят страната ни на летните олимпийски игри в Аржентина
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно Спрях на бензиностанцията,  за да й кажа просто, че съм подала жалба. Исках да ми се извини и да забравим за случая, но така и не се разбрахме, каза Мария

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг: Хубавата Елена проговори за сблъсъка в ж.к."Меден рудник" Хубавата Елена сътвори луд екшън в „Меден рудник”, наби бургазлийка заради засечка на пътя (СНИМКА) На косъм от трагедия: Незагасен фас подпали жилището на двама братя, за малко не изгоряха живи (СНИМКИ) Нямат срам! Непълнолетни цигани обраха манастира „Св. Богородица” навръх Великден Странният случай "Анка" и заслужава ли втори шанс от Община Бургас Извънредно! Автобус блъсна жена в жк „Меден рудник“, състоянието й е тежко (СНИМКИ) Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас
Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА)
Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА) Общинският съвет ще гласува освобождаването на досегашния шеф Любомир Татаров и назначаването на новия

Всичко в категорията
„Заедно срещу алоизмамниците“ събра в Айтос депутати, полицаи и пенсионери Айтос се обединява за младежи с увреждания, за да им подари вълнуващ бал. Включете се! Айтос потъна в скръб! 50-годишната Фатмегюл е шестата жертва на автобуса-ковчег на "Тракия" Деца от Айтос се включиха в инициативата Седмица на гората Развръзка: Ще потвърди ли и ВКС 6-те години затвор за айтозлиите Златко Кънев и Тихомир Петров? Айтозлии недоволстват от премахването на опасни дървета в "Славеева река", но замърсяват парка (СНИМКИ) 50 тийнейджъри от Айтос и Руен проконтролираха депутатите от балкона на парламента (снимки) Пътечка от балони и сърца в центъра на Айтос! 22-годишна красавица каза „ДА” на своя любим (СНИМКИ) И Любомир Татаров напусна Генгера в Айтос, търсят нов управител на етнографския комплекс Само във Флагман.бг: Ето кои улици ще ремонтират в Айтос за 2 млн. лв. Лавина от сигнали за бедстващи щъркели край Бургас, екоинспектори тръгнаха да ги спасяват (ВИДЕО)
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Пожар унищожи колата на ексдепутата Стефан Кенов в Карнобат, умишлен палеж ли е? Сърнево се размина с евакуацията, нивото на Русокастренска река спада (ВИДЕО) Високо ниво на язовирите в Карнобатско. Кметът Георги Димитров: Предприели сме необходимите мерки, всичко е под контрол Масови арести в Карнобат! Полицейска спецакция завърши с 8 закопчани Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители
Поставиха първите павилиони, които ще променят визията на Слънчев бряг Американското посолство отпусна 700 000 долара за реставрация на емблематична църква в Несебър Вестауто-М и Masterhaus Несебър те канят на среща с най-новото от Volkswagen Несебърските пенсионери стават IT специалисти, завършиха курс по компютърна грамотност (СНИМКА) Осмокласник от Несебър грабна наградата за есе по проект, свързан с българското европредседателство „Купа Несебър“ остана в Несебър, домакините грабнаха редица призове (СНИМКИ) Мистерия! Откраднаха Фиата на мъж от Свети влас, ченгета откриха колата изпепелена в гората Официален старт на международната регата „Купа Несебър“: Стотици ветроходци преминаха парадно през морския град Тарикати леят бетон върху пясъка в Слънчев бряг (ВИДЕО) Луд екшън по улиците на Несебър: Пиян шофьор си спретна гонка с полицията Само във Флагман.бг: Нападателят на млада жена в Несебър е опасен престъпник от банда за грабежи
Ротари Клуб Бургас-Приморие чества 14 години
Ротари Клуб Бургас-Приморие чества 14 години Събраните средства след ЧРД отиват за носии на детския ансамбъл от Каблешково

Всичко в категорията
Босът на к-г „Златна рибка” Пламен Иванов пред Флагман: Никой да не пипа караваните, отивам при главния прокурор!
Босът на к-г „Златна рибка” Пламен Иванов пред Флагман: Никой да не пипа караваните, отивам при главния прокурор! Бизнесменът заяви, че през цялото време наблюдава камерите на къмпинга и следи развитието на събитията със заканите да бъде заварен входът, а сезонът – провален


Всичко в категорията
Екшън за старт на сезона на к-г „Златна рибка”: Кредитор заплаши, че до края на деня ще го запечата (СНИМКИ) Созопол посрещна престижното изложение "За туризма от А до Я“ Панайот Рейзи за шумовата забрана след 23 ч.: Пагубна е! Всяка община трябва сама да решава, ще има тежки последици за туризма Караянчева се съгласи да унаследи от Главчев патронаж на световен форум в Созопол Туристическо изложение „За Туризма от А до Я“ 2018 се мести в Созопол Откриват традиционния местен събор в с. Равна гора Созопол отново ще е домакин на детския фуболен турнир „Флагман Къп“ Вижте как Созопол ще рекламира природните и културните си богатства Пълна мобилизация за ФК "Созопол", за да останат във Втора лига, търсят поне 18 точки в следващите 9 мача Кулинарен базар в Созопол помага на три социални центъра Лазарки наричаха за здраве и берекет в община Созопол
Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол
Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол Кръглата маса ще се състои от 11 до 13 май под патронажа на областния управител на Бургас Вълчо Чолаков


Всичко в категорията
Районният прокурор на Малко Търново се мести в Царево Кметът на Царево Георги Лапчев: Протестиращите на "Корал" обслужват един политически кръг и бълват фалшиви новини Нено Димов: Новият план за Царево е много по-щадящ природата Лапчев: За да има Синеморец пречиствателна станция и да не погребваме мъртвите в нивите, ни е нужен ОУП (ВИДЕО) 120 хил.лв. за плажа на Китен, търсят наемател и за Ахтопол Неочаквана изненада за рибарите край Ахтопол, морето ври от паламуд Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж
Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки Има ли злато в Странджа? След Богданово, „Асарел“ ще търси богатства край Дебелт и Драчево След алармата на Флагман: Изпратиха униформени в завода за пластмаса Ексклузивно във Флагман! Вижте как циганите обезкостяват цех за пластмаса в Средец (СНИМКИ) Извънредно! Цигани атакуваха завод в Средец След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели Безсънна нощ в Дебелт, хората се готвят за евакуация Инвеститор налива милиони в старата мандра в Дюлево, ще прави завод за месо и мляко Кметът на Средец за скандалите в ОбС: Опозицията си направи измислен пиар
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Силата на водата, извираща от скалата, е най-голяма именно в неделя след Възкресение


Всичко в категорията
Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Нека всеки един от нас излезе и почисти пред дома си, градинката, парка или най-близкия до него тротоар, обръща се към съгражданите си кметът Васил Панделиев


Всичко в категорията
Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци
С трите марки Peugeot, Isuzu, Piaggio ние сме готови да предложим решение за всякакъв вид бизнес и употреба Интервю Всички интервюта Тодор ДЕМИРКОВ, управител на София Франс Ауто-Бургас: С трите марки Peugeot, Isuzu, Piaggio ние сме готови да предложим решение за всякакъв вид бизнес и употреба
През 2018 ще бъде представен и новия Peugeot Rifter от гамата пътнически автомобили


Глас отвътре Всички Митко ИВАНОВ, председател на Съюза на художниците, Митко ИВАНОВ, председател на Съюза на художниците Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии Преди 3 години един млад мъж решава да продаде фамилния си имот в супер центъра на Бургас. Проектиран е бил от самия Рикардо Тоскани


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 25.04.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Интуицията ви работи безотказно. Звездите ви дават шанс да се справите с проблемите, които не търпят отлагане. Безработните има вероятност да си намерят работа, а самотните – нова любов. Няма да усетите как до края на деня ще ви завладее купонджийското настроение. Насочете вниманието си в конкретни и краткосрочни цели! Бъдете последователни в действията си! За да постигнете успех, е важно да останете уверени в собствените си сили и решения. Този ден е чудесен за усвояване на знания, за преговори и за любов. Покажете чувствата си! Може да ви занимават с подробности, които са ви досадни. Обърнете им внимание обаче, за да си спестите бъдещи разочарования! Опитайте се да си изпълните ангажиментите, но не се товарете с нови, защото енергията ви не е безкрайна! Нуждаете се от почивка. Възможни са чести смени на настроения и нестабилност в чувствата. Опитайте се обаче да си изпълните ангажиментите! Желателно е да не споделяте своите проблеми с колегите. Избягвайте споровете и у дома! Носете дрехи в лилаво! Това спомага да изявите духовните си стремежи. Не бъдете максималисти! Не можете да се справите с всичко сами. Ще спечелите, ако се заемете първо с тези задачи, които не търпят отлагане. Доверявайте се на факти, но не бъдете предубедени! Сега е моментът да сложите край на конфликтите с вашите роднини или приятели. Бъдете внимателни при преговори и при подписване на договори! Емоционални сте и може да прибързате, а това може да се окаже огромна грешка. Внимавайте с флирта! Склонни сте да идеализирате хората, които не познавате, а това може да ви донесе разочарования. Неуверени сте и трудно ще се справите с поставените ви задачи. Изчистете си ума от представи, които вероятно са погрешни! Интуицията ви работи силно, анализирайте я и се  уповавайте повече на себе си! Ако имате съмнения за вероятността на любимия, не му казвайте! Могат да възникнат неприятности заради недоразумения или поради независещи от вас причини. Това ще ви помогне обаче да промените плановете си. Възможно е да проявите инат, но това няма да е във ваша полза. Потърсете помощ, ако не можете да се справите сами! Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни в целите, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Навярно ще получите хубави преживявания, но не бързайте да отговаряте, обмислете ги! Доверете се на интуицията си и на чувство за самосъхранение! Така ще можете да вземете най-доброто решение за себе си. Не се притеснявайте за околните! Ще ви се отрази добре, ако носите в този ден син кварц. Този минерал допринася да сте по-прозорливи и да имате ясна мисъл. Вашата неотстъпчивост може да ви навреди. Бъдете гъвкави, а към близките си проявете разбиране и толерантност! Вашата сексуалност ще предопределя в голяма степен избора ви.  Възможни са проблеми с жлъчката. Пийте повече течности! Не поемайте рискове! Анализирайте личните си представи и очаквания, особено в любовта и партньорските отношения! Отидете на църква и се помолете за здраве! Болестите, започнали през този ден, са много опасни. Те са свързани с духовното ви развитие.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип