Първо ме погребаха с некролози, а сега се опитват да внушат, че съм за затвора


Първо ме погребаха с некролози, а сега  се опитват да внушат, че съм за затвора
Срещу мен тече компроматна война, клеветят ме и опитват да отстрелят преди избори, категоричен е кметът на Поморие Иван Алексиев
30 Март 2018, Петък
Автор: Емел МАХМУД

Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаванеИван Алексиев е втори мандат кмет на община Поморие. Безспорно той е сред най-атакуваните управници в региона. От първия му мандат тече невиждана хибридна война, стигнала до разпечатването на некролозите му. Последният случай е от вчера, когато слабо известен сайт, без реални собственици, публикува "новината", че "Спецпрокуратурата разследва Иван Алексиев" . За да разберем каква е истината, потърсихме градоначалника на Поморие. В интервю за Флагман.бг Иван Алексиев обяснява за сигналите и атаките срещу него, каква е причината и докога те ще продължат.

-Г-н Алексиев, ставаме свидетели на непрестанна атака срещу Вас, последната е от вчера. Чии интереси засегнахте, за да ви атакуват?

- Като се види кой е подал сигналите, предполагам, че съм засегнал интересите именно на тези хора. Защото лично аз преписката от прокуратурата не съм получил. Запознавам се с нея от публикацията на един сайт, на който няма да му споменавам името, а статията е подписана от "Влaд Нацепеш", което само по себе си говори достатъчно. Откога станаха официален говорител на прокуратурата на България и на вицепремиера Валери Симеонов? Въпросът трябва да е към тях! Въпросният сайт тях ли обслужва, лични интереси ли има?

-А извършвана ли е проверка и ако да – какво е установила тя?

- Наблюдаващият прокурор Андрей Червеняков след извършване на проверката, след като се дадоха всички документи, изпрати ново писмо, с което дава срок на Община Поморие, лично на кмета на община Поморие, т.е. на мен, до 30 март да му отговоря допълнително на няколко въпроса. Днес преписката пътува към Окръжна прокуратура, окомплектовано така, както я искат. 

-Бихте ли ни обяснили сигналът за какво е и от кого е подаден?

-Сигналът е за Яворовите скали. Не исках да го коментирам, но ще го кажа пред вас – пълна порнография. Сигнал, подаден лично от вицепремиера на Република България г-н Валери Симеонов срещу кмет. Това е недопустимо, вицепремиер дотам ли стигна да се занимава с такива глупости, и защо не се извърши проверка преди това? Прокурорската проверка нищо не установи от това, което е в сигнала. Абсолютно нищо! И вместо да приключат, те продължават. Това за мен е поръчка и е видно от кого – от тези, които са подали сигнала, а той е подаден от вицепремиера г-н Валери Симеонов и от г-н Стоян Тончев. Това, че някой е намерил някакви документи и ги взел и пуснал – не означава, че е вярно. Нека да дойде Специализираната прокуратура, аз не се притеснявам.  Ако знаете колко хора от държавното обвинение са впрегнати да ме разследват. И в един момент, когато се окаже, че сигналът е фалшив, ще проверят ли тези, които са го подали? Това не е първият сигнал от Валери Симеонов срещу мен. 

-След като приключат проверките и се установи, че няма нарушения, смятате ли да предприемете мерки?

-Според мен те предполагат, че ще предприема някакви мерки и затова не приключват с проверките. Естествено, че ще го направя! Мен – един път ме вкараха в гроба – некролог с датата на погребението ми направиха, сега ме „вкарват“ в затвора или се опитват се да го внушат. Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна. ОбС не е приел този ПУП и аз съм издал заповед, с която не го одобрявам. За нещо, което не се е случило, те ме проверяват.

-Какво целят с атаките срещу вас?

-За мен тези хора искат аз да спра да работя. Чрез Флагман.бг категорично заявявам – аз няма да спра да работя за Поморие! Ако имат нещо лично към мен – да заповядат, ако не – аз ще си търся правата. Призовавам г-н Валери Симеонов да вземе сериозно отношение в работата си като вицепремиер, а не да ходи наляво и надясно - да не казвам като какъв. Смешна работа, след Слънчев бряг това му е най-ниското падение, просто нямам думи. И съм готов да му го кажа в очите.

-Тази война обаче не е от вчера и днес, продължава вече няколко години. Смятате ли, че скоро ще спре, или ще се засили с наближаването на местния вот?

-Разбира се, че ще се засили. И ще ви кажа защо - тези хора ги е страх да излязат на избори. Те знаят, че ще загубят, защото никой не ги харесва. Да не казвам какво се случва с Обединените патриоти, къде са. Добре е, че са с правителството, че да ги чуе някой. Да си изкарат кандидат, Стоян Тончев да излезе кандидат за кмет, но никой не ги иска и няма да ги избере. Затова е тази компроматна война – ако може да оклепваме кмета Иван Алексиев, ако може Специализираната прокуратура да го свали от поста му, да ме изкарат криминално проявен по време на изборите, да не мога да се явя на избори и след това да излезе, че съм невинен, но вотът да е минал, да избрали някой друг и да ми кажат – ами, съжаляваме, г-н Алексиев, вие не сте виновен, но какво да направим. Да не давам примери с бивши мои колеги, които точно така ги курдисаха. Този сценарий обаче е много прозрачен, плосък и евтин – вървеше преди 15 години например, но не и днес. Аз очаквам нещо да получа от прокуратурата и ще дам пресконференция за случая Яворовите скали, защото се натрупаха много неща. Да не забравим, че за МБАЛ-Поморие ме обвиняваха, но излезе, че не е така, както ме обвиняваха. За Военния санаториум ме обвиняваха за много неща – също не излезе така. Там спрях грабежа, може и това да причината, да не забравим все пак към коя институция е лечебното заведение – към Военното министерство, а от кого се управлява – от квотата на Обединените патриоти. Някои хора съм ги карал да си вкопават кабелите под земята, защото такъв е законът, тъй като преди висяха по дърветата и стълбовете. И сега може да ме гонят затова, че съм си свършил работата законно, но за тях са били разходи. А в същото време големи обекти без обществени поръчки засекретяваме - защото знаем кои ги свършиха. За мен причината на атаката е, че не се удовлетвориха някои лични интереси и в момента използват тази власт, която имат, за отмъщение. Дават ни за пример белите държави, че някой си е подал оставката. Аз ще напусна поста си, но докажете по някакъв начин, че съм виновен. Ама в коя в бяла държава вицепремиер пада толкова ниско? И да нарича Поморие Джурасик парк - откъде накъде, кой е той, неговият Ямбол да не е по-хубав, например?! Ние сме от една държава, не може да се обиждаме така. Ако някой не му е потърсил сметката, аз ще го направя рано или късно, както и на Стоян Тончев, но нека да приключат проверките. Всичко ще си дойде с времето, ще ги съдя! Разберете ме, че тази практика трябва да се пресече, защото натискът срещу кметовете по места ще расте. Не само към мен, а и към много колеги. До изборите ще бъдем едно пушещо месо, кой каквато власт има, кой каквито лични контакти и връзки има, ще пише сигнали до разни институции.

В категории: Поморие


61
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
61.
до 60
25.04.2018 09:27:44
0
0
Ти си един от некадърниците изгонени, дето години наред се е напъват откъм отзад и с желание да се върнат обратно на работа
60.
христо абрашев
21.04.2018 13:07:32
0
0
Как да се сетиш като си ПРОСТ И НЕКАДЪРЕН служител на община ПОМОРИЕ помисли напани се и ще родиш нещо от към отзад не чакаи в главата да ти хрумне гениална идея тъй като е празна АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ
59.
Деси
13.04.2018 16:49:41
0
1
Кмете гледай си работата , то завистниците много, особено от изгонените и други неуспели да влезат като общински съветници
58.
до 53
13.04.2018 16:46:15
0
1
Колкото върнаха Верчето Ванчурова уж и тя кадърна толкова и другите кадърници .Кмете направи услуга на всички кметове от тук нататък като ги изгони
57.
-------
13.04.2018 16:43:16
0
1
Кой са тези толкова кадърни изгонени служители???Що не мога да се сетя напишете ги
56.
Петър
10.04.2018 07:27:55
5
1
Много тънкообидни почнахте да ставате, управляващите, и техните лакеи!
1. Яворови скали, и по-точно терена до тях, според документи е частен, и то благодарение на Вас, г-н Кмет! Кмет ще дава конференция за частен терен?!
2. МБАЛ - стана ясно, че вина за положението на общинските болници в страната има политиката на партията на която сте член г-н Кмет! Тази политика в Здравеопазването се изповядва от самото начало, а вие се правите на ощипан?! Да, Вие лично, като Кмет носите отговорност за МБАЛ-Поморие, а не за всички Общински болници изпаднали в същото състояние!
3. Санаториум - той е частен.
Как, като Кмет защитихте Дарението, г-н Кмет? Никак! Нито Вие, нито Общински съвет! Закъснялото "писамце", което обжалва Решението на МС е просто театър за пред БСП /бесните стари пенсии/!
Вие г-н Кмет не можете да защитавате публичния интерес! Същото важи и за Общински съвет Поморие!
И, затова трябва да си подадете оставките, и ако имате смелостта да се явите на избори, то го направете! Престанете да се държите, като мутра!
Така, може ли Флагман!
55.
*********
03.04.2018 07:40:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
54.
До 53. до Кмета
02.04.2018 19:45:48
5
0
Намирам, че сте много, ама много прав. В кметската управа има персони, които преследват користни цели за постигането на които подвеждат и самия кмет. Алексиев носи своята вина за подбора на кадрите си. Той назначи компрометиран служител от друга община на ръководна длъжност в администрацията си. Защо? Юристите в Общината са под всякаква критика - по-подхождат за актьори в театър "Сълза и смях" . Лошите съветници винаги водят до неправилни решения и оттам - до лошо управление. Виждаме го всички. Кметът явно повече се вслушва в мнението на своите сиви кардинали ,отколкото в мнението на собствените си избиратели„ Не разбирам упорството му да защитава доказани свои грешки ,с цената на лъжи, вместо честно и почтено да си признае:"Хора, сбърках!!!"
53.
до Кмета
02.04.2018 14:28:24
5
1
АЛЕКСИЕВ един съвет от мен ПРИЯТЕСКИ на миналите избори аз и моето семейство гласувахме за теб за което много ама много съжеляваме защо допусна да бъдеш ЗАБЛУДЕН И ПОДВЕДЕН от две СЕСТРИ ХИТРУШИ които ЛАМТЕЯТ САМО ЗА ВЛАСТ И ДОБРИ ПОСТОВЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, ако си добър управник и държиш на имеджа си който загуби безвъзвратно имаш още малко време за да се поправиш да си признаеш допунатите от теб грешки и да ВЪРНЕШ КАДЪРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА. Повярвайни не е трудно ИМА ГРЕШКИ НО ИМА И ПРОШКА ПОМОРИйЦИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ И ЩЕ СИ ВЪРНЕШ ДОВЕРИЕТО В ТЯХ. УСПЕХ, УСПЕХ УСПЕХ не позволяваи повече да бъдеш мамен и заблуждаван от СОБСВЕНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО ИМАТ ПОДМОЛНИ И КОРЕСТНИ ЦЕЛИ ТЕ САМО ТЕ ИЗПОЗВАТ КАТО МАША ЗА СОБСТВЕНА ОБЛАГА. МОЛЯТЕ спри ВОИНАТА която си повел срещу ГРАЖДАНИТЕ от там само ще ЗАГУБИШ чест и почитания гн КМЕТЕ ще се радвам ако ми отговорите ЧЕСТНО и какво мислите да правите за напред.
52.
*********
02.04.2018 13:41:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Чичо Манчо
02.04.2018 13:38:31
9
14
Алексиев е най-добрия кмет който Поморие е имало след 1989 година.Обнови града и съперничи като размах на Димитър Николов.Стоян е несериозен и несъстоятелен индивид, приличащ на джендър и просто се чудя защо такъв достоен мъж като Алексиев изобщо се занимава с него.
50.
*********
02.04.2018 12:50:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
49.
той
02.04.2018 10:07:13
12
0
Колко повече дава интервюта и се оправдава толкова повече се излага. Съвет му давам да работи за благото на всички Помориици не само за силните и богатите на деня. Те са шепа хора спрямо о станалите хиляди избиратели които, не са безмозъчни същества и могат да преценят кое е хубаво и кое не. Да обърне повече на администрацията да си върши работата добросъвестно.
48.
хората гледат
02.04.2018 10:00:11
4
10
Кмете ние сме със теб ...много сме... А В. Симеонов да се научи да плаща на хората си явно, а не под масата да им дава остатъка от уговорените заплати и да укрива доходите им. Затова има сив сектор от такива бизнесмени като него. Прокоратурата да го разследва за това му деяние.
47.
666
02.04.2018 09:22:23
14
4
Този кмет, май се е взел много насериозно. Дава интервю, за неща които на хората не им пука. Тях ги интересува какво ще се случи с яворовоте скали, а не за некролози и т.н.. Но май щом се опитва да отклони темата, кмета има за какво да е притеснен.
46.
Mims
02.04.2018 00:03:02
7
3
До №42
Сиса, теб може да те е яд скъпа, но насочи яда си към теб персонално първо. Приеми че има на тази земя и друг тип хора, които имат много широкоспекърен поглед и разбиране. И въпреки че и те не знаят и не разбират от всичко, със сигурност можеш да допуснеш, че има хора които много, ама много четат и се интересуват живо от всякакви тематики и отделят много време за обща култура и познания. Такива хора, за които ти в това си битие, никога няма и да предположиш че съществуват дори! А дори и да срещнеш или се сблъскаш челно с такива, ти няма да си в средата си - просто ще сте в различни нива на понятия и разбирания. И тъй като си малко хлапе, и съответно прозрачна в голяма степен, допускам че си текущата ПР-ка на Иванчо, Софчето. Ако съм познала, първо вземи хлапе да научиш как се изпращат масови електронни писма и научи правилата скъпа - До:, Копие до: и Сляпо копие: са съвсем различни похвати, като за това има причина най-древната електронна услуга да направят тези дреболии. При това най-доброжелателно те съветвам, защото ми е адски тъпо всеки път, като ми изпратиш имейл, да виждам всички адресанти на които още си го изпратила. Е, не че не съм доволна че ми подаряваш един вид спам лист, но не се прави така хлапе :) И още един съвет - стой си мирно и кротко докато се подписваш за заплатката си и не се напъвай много, че рязко изпъкваш като пубертетска пъпка на челото и вместу да му помагаш на шофа си, му вредиш без даже и да го осъзнаваш!
45.
поморие е нашта клетва
01.04.2018 22:20:14
7
3
Тук не става въпрос за избори и кой е по компетентен, за това още е рано да се коментира, тук коментираме изявлението на кмета на Поморие. Неговите действия, работа за 6 години, както и думи от интервюто „ Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаване” . Не може обществеността да не реагира и потърси отговорност, когото убедително казваш тези думи, а има съмнение че си сбъркал и направил незаконосъобразни действия и са налице актове на РИОСВ, санкция на АДФИ гр.София за 10 000лв. за нарушаване на закона за Обществени поръчки, имаш непредвидимост на общественото мнение когато решиш да продаваш общинска земя на частни лица, най-вече под паметника „ Яворов „ и самата процедура по придобиване на имота буди съмнение законосъобразна ли е, после да не предвидиш, че новите собственици ще поискат да изминат процедурите по ЗУТ и да реализират инвестиционни намерения върху собствената си земя, застрояване съгласно приетия ОУП на Поморие и може да се стигне до застрояване на хотел на няколко етажа, и да получи неодобрение от Поморийци. Стотиците случаи на „ мълчалив отказ „ на администрацията, обещаното открито управление, в началото през първия мандат се случваше, виждаха се резултатите, и високата подкрепата за втори мандат бе факт, но постепенно бяха спрени директното излъчване на оперативки всеки понеделник, липса на архиви на запис на проведените сесии, всичко това води до съмнения за прикриване на грешни решения, като и за съмнение за прикриване на незаконосъобразни решения, или законосъобразни но неморални, обслужващи нечии интереси. Затова ще бъдат сигнализирани прокуратура, държавни институции и органи и ще има проверки, защото остават още почти година и половина до изборите, а ние не трябва да сме безразлични какво ще се случва с парите на Поморийци и общинските имоти, да оставаме с чувството на съмнение, че се взимат грешни решения, които не са поправими. А когато дойдат изборите ще се сблъскат кандидатите с програми, компетентност, екип и визия за управление и ще се види има ли кандидати, водени изцяло от интереса на обществото, независимо от подкрепата и исканията на местни или държавни олигарси.
44.
Darth Vader
01.04.2018 20:06:33
10
3
Чета тук коментарите и усещам натрупаното напрежение у хората. Дааа, просто чашата преля. И последната капка бе случая с Яворовите скали. Кметът щял да даде специална пресконференция за него. Ами за това има един много точен турцизъм - гьонсуратлък. Да урегулираш в УПИ-та един от най-красивите кътчета на Поморие, да ПРОДАДЕШ едно от тях при явен конфликт на интереси,/без да зачетеш общественото мнение/, да го отредиш за ресторант и след това и за ХОТЕЛ,да предвидиш за изграждане с обществени средства алея, обслужваща този вече ЧАСТЕН имот, да издадеш заповед, одобряваща инвеститорска инициатива за изграждането на хотел и когато случая се раздуха и стана напечено да прехвърлиш заповедта си като горещ картоф на Общ. съвет без от това да произтече каквото и да било правно последствие. И на всичко отгоре да имаш дебелоочието/гьонсуратлъка да дадеш пресконференция и заплашваш със съд ...ами аз просто нямам думи , хора...
43.
*********
01.04.2018 19:40:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Сиса
01.04.2018 18:54:46
5
12
Най много ме е яд да слушам хора които разбират от всичко. Мисля че който се чувства по- компетентен и можещ тряцва да се яви на избори. Защото само да цъкаш и да даваш акъл с нещо не променя ситуацията. И след като Алексиев е избран за кмет означава че се ползва с достатъчно доверие. Плюещите да не се напъват толкова че ще вземат да се насе*рат точно преди следващите избори.
41.
до 38 ДИМО
01.04.2018 17:14:57
11
3
Много си прав уволни кадърните служители и остави некадърници като еколожката ЛАПАДЖИЕВА но там сестричката Х .ЛАПАДЖИЕВА я ПАЗИ нали е човек на АЛЕКСИЕВ ВСИЧКО Е ТОЧНО ако знаят колко жалки и смешни в очите на хората ще напуснат не само общината и ПОМОРИЕ. ТОВА Е ЕДИН ОТ МНОГОТО ПРИМЕРИ НА УВОЛНЕНИ КАДЪРНИ СЛУЖИТЕЛИ и оставени за ЖАЛОСТ НЕКАДЪРНИЦИ давам този пример защото бе нашумял много в града ни и имаше много възмутени граждани. НО НА ТЯХ ТРИМАТА НЕ ИМ ПУКА. ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ТОЧНО жални и дребнави душици. ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ!
40.
до 39
01.04.2018 16:39:02
2
8
Прави сте УПИ и ПУП се одобряват от този Експертен съвет и после Кмета взема окончателното решение така че Кмета не е виновен донякъде.
39.
повод
01.04.2018 16:29:50
11
3
Защо никой не говори за този експертен съвет към Общината който взема незаконосъобразни решения и после хората да се оправят в съдилища . Нека компетентните органи там да погледнат и в чия полза се вземат тези решения относно строителството в града . Това показва че хората които участват там са некомпетентни или се подават на други изкушения и в крайна сметка се оправдават с колективни решения. Човек трябва да се сблъска с тези неща за да разбера какво става . Даваш им власт и си губят акъла но има
видов ден и всеки си плаща дяволъка.
38.
Димо
01.04.2018 15:42:06
11
3
Уволни кадърните служители за да сложи млади и некомпетентни момичета без образование за да не хващат злоупотребите
37.
Петър
01.04.2018 07:20:46
10
4
"като се урегулира в пет нови парцела: УПИ І, с отреждане за КОО, УПИ ІІ, с отреждане за ресторант и хотел, УПИ ІІІ, с отреждане за лятно кино и озеленяване, УПИ ІV, с отреждане за морски клуб, УПИ V, с отреждане за крайбрежна алея, с обособен терен за паркинг на запад от УПИ ІІ"
и .... "Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна"
Толкова за Яворови скали.
МБАЛ - вина за това има политиката на партията, на която сте член г-н Алексиев!
Лично Вие можехте да Решите проблема много отдавна, но Решихте да го направите по "друга" методология, изповядвана от партия герб!
Санаториум! Той е частен.
Инфраструктурата е под всякаква критика, неподобаваща на курортен град с Хилядолетна История!
Инвестициите са нула!
Не виждам основание, причина и мотив Вие, и екипът Ви да продължавате "работата" си!
Същото важи и за съветниците.
36.
поморие е нашта клетва
31.03.2018 23:33:43
16
3
За всички вече е ясно, за управленските качества на кмета и екипа му, с раздута некомпетентна администрация, година и половина зам.кмет, две години като депутат достатъчен опит за гласуване вот на доверие и на управление. И след 5 години начало на общината, след видимите резултати, благодарение на щастието и късмета да използва европейските средства, които всички общини успяха да привлекат. Макар и малко проекти, реализирани със собствени пари, резултат -лоша инфраструктура в старата част и квартала, особено в съставните селища, високи местни данъци и такси ,нерешени проблеми през лятото , актове на РИОСВ за общината, административни санкции за кмета – глоба в размер на 10 000лв. от АДФИ, потвърдена на първа инстанция от районен съд Поморие, безогледно харчене на бюджета , теглене на заеми от банки за бъдещи проекти угодни само за малцина без допитване до гражданите. Разпродажба на общински имоти с цел да попълване бюджета. Като капак продажбата на публична общинска собственост под паметника на Яворов .Така и не стана ясно за обществеността какво имаше в предвид г-н Трухчев по време на пресконференцията на кмета преди заседанието за приемането на ПУП за същия имот, когато каза „ Иване не правете глупости, не вадете фалшиви документи „ ако не даде той отговор, може би трябва да дадат компетентните органи. Тази игра на Хазарт с нашите пари, с нашата собственост, не с техните пари и собственост, и за всичко това, за взетите решения са свикнали да не носят отговорност. Пълен фарс с МБАЛ-Поморие, делото за Военния санаториум и т.н. Необходимо е един кмет да бъде ангажиран непрекъснато с проблемите на хората и да търси начини как те да бъдат решени, да носи отговорност , а не да се притеснява и оправдава че някой му е подал сигнал срещу него, воден от лични интереси. Може би е крайно време на тези въпроси да даде отговор Специализираната прокуратура. За да може на избори да се прави информиран и правилен избор.
35.
27. До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 20:15:30
14
3
Значи уважаеми - тук не става въпрос за омраза. Нищо лично - а просто обективна обществена критика.Да, никой не иска да отрече направеното . Но на всеки мислещ човек е ясно, че това се направи не толкова заради града, а за да се "усвоят" определени средства от европейски фондове от фирми , приближени на ГЕРБ и Д.Пеевски. Вижте кои са изпълнителите на тези проекти и ще ви стане ясна картинката.Кметът Алексиев има и негативи,които трудно могат да бъдат простени, меко казано. Това е необосновано високата задлъжнялост на общината - голям кредит, теглен от кмета Алексиев без обществено допитване. Нека той да обясни как се заусти пречиствателната станция и дали са спазени проектните изисквания за това и защо прекрасния залив на Акротирия, през лятото вони на л...а. И още,още....Въпроси на които един ден кмета трябва да отговаря - дължи ни го.
34.
пенсионер
31.03.2018 19:14:04
7
6
То ако сега не си погребан рано или късно си в затвора .Бог бави но не забравя .
33.
Помориец
31.03.2018 18:46:26
19
3
Администрацията му е под всякаква критика . Нагласени конкурси и некомпетентни хора които с отвратителното си отношение се държат сякаш си отишъл да им изядеш бащината баница . Разкарват хора без причинно и си предават важности като не осъзнават че получават заплати от нашите данъци. Имам чувството че си правят каквото искат или поне така изглежда ако той не си измива гузната съвест с тях.
32.
той
31.03.2018 16:39:28
2
8
Изчезни ве мелез
31.
до 32
31.03.2018 16:16:31
11
5
Кметът на Поморие има потвърдена на първа инстанция от РС-Поморие административна санкция от 10 000лв. за нарушение. Справка инетертен страницата на РС-Поморие решение по административно наказателно дело № 435 от 29.03.2018
30.
До 30
31.03.2018 15:53:16
7
8
Изложи факти, щом толкова много си информиран, кажи няколко незаконни работи е вършил Алексиев.
В противен случай, значи споделяш статуси, просто ей така, да не заспиш.
29.
помориец
31.03.2018 13:09:44
3
0
Кого да изберем за кмет?
28.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
31.03.2018 12:19:39
1
1
Момчета,моля Ви не изпадайте до нивото на Михаил Неделчев,който
навремето в някакъв пристъп на ярост искаще да си го мери с този на д-р Константин Тренчев.Естествено стана за смях на цяла България и напълно заслужено си получи прозвището:Пишкомерец Неделчев".
27.
До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 12:11:23
6
13
По времето на Алексиев се направи воден цикъл почти в целия град, ново пристанище, саниране на десетки жилищни блокове, вероятно и други позитивни неща за които не зная или не се сещам, ВСЕ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА, за които поморийци не са дали нито лев. Със пари от бюджета на Общината се направи една прекрасна алея от новия до стария град. Това са само големите инвестиционни проекти. Вярно е, че сбърка с тъй наречения инвестиционен проект за хотела на Яворовите скали, трябваше да знае, че черепите с когото са се захванали добро не е видял- шеф на пристанище, бивш зам премиер и др. Какво повече от него са направили другите кметове!
26.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 12:10:34
9
4
ДО 25
ГОСПОДИНЕ,НЕ МЕ РАЗБРАХТЕ ПРАВИЛНО...
ЗАТОВА И СЛОЖИХ ВЪЗКЛИЦАТЕЛНИ СЛЕД ИМЕТО НА ПЕТЬО ЗЛАТАНОВ....
ЗАЩОТО ТОЙ НАИСТИНА НАПРАВИ МНОГО ЗА ПОМОРИЕ....И БИ БИЛО ДОБРЕ ПАК ДА СЕ КАНДИДАТИРА...ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО С ДВЕ РЪЦЕ....
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ
25.
*********
31.03.2018 11:54:46
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
WIND OF CHANGE
31.03.2018 10:54:45
5
2
ПОЛКОВНИК СТОЯНОВ -КМЕТ....
23.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 10:51:32
10
7
ИЗБЕРЕТЕ ПАК ПЕТЪР ЗЛАТАНОВ !!!!!
22.
*********
31.03.2018 09:59:59
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
До Ст.Тончев
31.03.2018 07:52:58
4
8
И тук ли ще спамиш? Прибирай се във фейса и си пей песните там. Като латерна си.
20.
*********
31.03.2018 02:20:37
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
*********
31.03.2018 01:17:01
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
чакам вече час
30.03.2018 23:40:27
1
5
Що спря да пишеш коментари? Не е интерсно когато никой друг не пише,а? Пък и нищо ново не раждаш май.
17.
*********
30.03.2018 23:16:33
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Хахаха
30.03.2018 22:34:01
8
1
Отивайте при кмета на Страцин те ще ви спасят главата заедно с неговите двама избрани председатели в техни ръце е вече ДПС-Поморие ще им видим силата на изборите хаха
15.
Селата
30.03.2018 22:24:28
17
3
Близо 3 000 хиляди гласа от ДПС имаше за вас г-н Алексиев за какво за да бъдат излъгани,надявам се новото им ръководство да не направи същата грешка и да застанат зад друг, защото когото подкрепят ДПС ще спечели за съжаление надявам се да не сте вие!!!
14.
*********
30.03.2018 22:19:10
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Поморие Махалата
30.03.2018 22:11:28
18
4
Юсеин Мехмед провали ДПС Поморие,Алексиев ГЕРБ Поморие долу и двамата!!!
12.
Запознат
30.03.2018 22:03:20
25
3
Г-н Алексиев вижда ви се краят няма го вече и Юсеин Мехмед да седнете на 4 очи и да ви изнудва с гласовете на ДПС само в негова полза,с новото ръководство май ще трябва да действате съвсем по друг начин иначе истината е една само с подкрепата на ДПС можете да сте КМЕТ отново!!!
11.
Pomorie
30.03.2018 21:51:04
14
1
Bez podkrepata na DPS nqma6e kak da ste kmet g-n Aleksiev,i sega pak taka ako ne bir podkrepata gubite taka,4e mnogo e vajno kakvo 6te im obe6tavate!!!
10.
вътрешен човек
30.03.2018 21:40:21
18
4
Нашият кмет май е прекалил с дозата. Не му издържат нервите вече. Да дойдат неговите началници и да му направят един тест.
9.
Crax
30.03.2018 21:38:20
21
5
И сега какво ...кмета щe се прави на Многострадалната Геновева. А бе -на всички поморийци му лъснаха бакиите
8.
Ербап си
30.03.2018 21:07:54
15
4
Ербап, докато ДПС-то стои зад теб. Ми ако те разлюбят, ко шъ праиш?
7.
opinion
30.03.2018 20:08:40
29
4
Този път с казуса "Яворови скали" поморийския кмет яко затъна в блатото. Всеки следящ отблизо и детайлно проблема е наясно, че продажбата на този терен обслужва единствено интереса на двама местни бизнесмени, игнорирайки напълно обществения интерес. Налице е кристален пример на конфликт на интереси след като дъщерята на единия от тях е общински съветник и оглавяваща комисия по ред, законност и сигурност към местния Общ.съвет. Чрез този случай лъсва потресаващата некадърност и некомпетентност на местната общинска администрация, в която тясно се преплитат роднински .приятелски и лобистки връзки, а не професионални възможности. Не епизодични проверки - нужен е цялостен одит със задна дата на дейността през последните два мандата .
6.
кекс
30.03.2018 19:58:26
8
2
Мекия джендър, твърдия Вейдър С. и каракачанска кучка- всичко е точно
5.
Гражданин
30.03.2018 19:53:42
20
4
Защо Валери Симеонов да е смешен?г-н Алексиев Вие много ли сте хубав и Вашите бакии се знаят.
4.
Градът е разруха
30.03.2018 19:53:23
25
1
Но всичко е точно!
3.
*********
30.03.2018 19:52:20
9
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
баста
30.03.2018 19:36:14
9
9
Защо въобще се занимаваш с тези?
1.
помориец
30.03.2018 18:49:12
34
10
за затвора си алексиев както ти и всички гербаджйски кметове купувате гласове затова за да бъде бате бойко на власт да не ви съдят и да си правите каквото си искате и да крадете ама идва видовден рано или късно ще ви потърсим сметка
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Спорт
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас „Плочките са начупени, спъваме се в тях, не можем да се качим на автобуса“, пише читател на Флагман.бг
Всичко в категорията
Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и…
В парламента: Била ли е Елена Йончева съдружник на Цветан Василев и какво общо има премиерът с къщата в Барселона? След оставките: Само странни субекти останаха на протеста пред МС, този път искат главата на Бойко Борисов Симеонов: Не е лошо да накараме разпасалите се чорбаджии от Слънчев бряг да спазват закона Николина Ангелкова: Не защитавам групировките в Слънчев бряг (ВИДЕО) 4 оставки заради протестите на животновъдите! Зам.-министърът на земеделието, двама директори и съветници си отиват Президентът Румен Радев откри паметника на Дякон Левски в Руен, посочи етническата община като пример за толерантност Депутатите удариха цигарите и бирата! IQOS и наливното пиво поскъпват Валери Симеонов: Ромски махали източват стотици хиляди левове, но спираме безобразията с ТЕЛК-овите решения Петър Стоянов: Никой американски президент не може лесно да разруши връзката с Европа Кристиан Вигенин за чумата: Институциите се държат неадекватно Гърция го доказа! Учи мама, за да не работиш, но да взимаш пари
След гонка и изстрели: Гранични полицаи задържаха двама каналджии и 26 чужденци
След гонка и изстрели: Гранични полицаи задържаха двама каналджии и 26 чужденци Чуждестранните граждани, заловени край Драгоман, са били превозвани с високопроходими джипове
Всичко в категорията
Брутално! Изнасилиха жена посред бял ден Рекорд! Възрастно семейство даде на алоизмамници 40 000 евро Арестуваният в Слънчев бряг за контрабанда транспортен бос има бизнеси за милиони, спечелил 5,2 млн. лв. от обществени поръчки Мистерия с шампиона по борба Мариян Ганев! Ще се размине ли след арест за серия грабежи на туристи в Слънчев бряг Ужас по бургаските улици! Джигити пометоха четирима пешеходци само за няколко часа Удар на полицията в Слънчев бряг! Арестуваха транспортен бос за контрабанда (СНИМКИ) С 25 бона през балкона: 92-годишна "помогна" на МВР Ексклузивно! Експолицейски шеф и кандидат за кмет от ГЕРБ и ДПС е свидетел на разстрела на хазартния бос в Слънчев бряг (СНИМКА) Арестуваха 25-годишна бургазлийка за серия кражби по морето, атакувала хотелски стаи на чужденци 15-годишен келеш сътвори куп поразии! В 8 ч. отмъкна кола, в 9 я заряза, а в 22:30 същия ден... Пиян смелчага налага полицаи с ритници и юмруци
Дават на съд 45-годишна бизнесдама, източила над 3 милиона Патриотът-журналист Димитър Байрактаров с окончателна присъда за побой на жена Герман Костин получи доживотен затвор за убийството на 5-годишния Никита Бетина Жотева осъди депутата от БСП Александър Симов за 7 000 лв. Aпелативен съд – Бургас потвърди присъда на бизнесмен за укриване на данъци Водач иска 10 000 лева от МВР, изкарали го наркоман Показват в съда печката, която е причина за взрива в Хитрино Позор! Българските власти съдействат на Турския наказателен съд по обвиненията срещу героите, защитили границата ни След 17 години процес: Съдът в Белград оправда наследника на Аркан - Легия Първо във Флагман.бг! 3 години затвор било строго наказание за Живко, осакатил възрастна жена, ето какво реши съдът Ето как Иван Стоянов от "Фабриката за бебета" в Камено опита да се измъкне от 3-годишна присъда в Гърция
Арестуваният в Слънчев бряг за контрабанда транспортен бос има бизнеси за милиони, спечелил 5,2 млн. лв. от обществени поръчки
Арестуваният в Слънчев бряг за контрабанда транспортен бос има бизнеси за милиони, спечелил 5,2 млн. лв. от обществени поръчки С името на Илиян Шаханов се свързват и още 5 други фирми, негова собственост е автобусът, до който се взриви камикадзето в Сарафово
Всичко в категорията
Продажбите на нови коли в страните от ЕС се повишиха с почти 3% за полугодието Краят на бума? Продажбите на имоти с първи спад от 2012 г. Изненадваща акция на НАП! Вървежни кръчми по морето се разделиха с оборота си Министър Ангелкова подписа договора за нова туристическа система! Всеки хотел и всяка нощувка в регистър Калкулатор изчислява колко губим, ако не се осигуряваме на реалния си доход Водата по-евтина за бедните Хотелските цени се вдигат с 12.1%, самолетните билети - с 9.5% Несебърски хотелиери се срещнаха с вицепремиера Валери Симеонов и посочиха защо не подкрепят новия Закон за туризъм Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Защо цената на Биткойн пада? Защото правителствата се опитват да контролират криптоборсите с репресия Сбогом, туризъм през август!
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Излезе второто класиране в Софийския университет
Излезе второто класиране в Софийския университет Стана ясно и кои са най-желаните специалности

Всичко в категорията
Летен грип тормози туристите по морето
Летен грип тормози туристите по морето Температура и втрисания са сред симптомите
Всичко в категорията
Астролог: Дръжте емоциите под контрол
Астролог: Дръжте емоциите под контрол Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Черният уикенд продължава! Нова смърт на пътя (СНИМКА) Двама души загинаха при катастрофа на "Фолксваген" на пътя Отсечки на смъртта: Кои са опасните участъци по пътищата у нас? Копирано от standartnews.com Един загинал и трима ранени при катастрофа, камион спукал гума и помел маршрутка Баничарката на Пепси зарязана пред винарна "Тохун" след катастрофата (СНИМКИ) Тежка катастрофа до изба „Тохун”, баничарка помете варненски автомобил (СНИМКИ) Внимание, шофьори! Затвориха част от главна улица в жк "Славейков" Внимание! 500-килограмов топ със слама се изсипа на магистралата край Карнобат Пасарелката край Атия готова до 10 дни, ограничението остава 50 км/ч Шофьори, четете внимателно: Готви се голяма промяна в Закона за пътищата! Въвеждат нова винетка, която... 21-годишният Янислав, който влетя в магазин на бул.”Стефан Стамболов” в Бургас, минал на червено. Какво наказание заслужава?
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката Репликата - „прибирам се, че ще ми звъннат по телефона”, днес звучи комично


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Вижте къде бургазлии мият колите си на сензационни цени
Вижте къде бургазлии мият колите си на сензационни цени Автомивката е осигурила машини за самообслужване и персонал за традиционно измиване на колите, пране на килими и пастиране

Всичко в категорията
Чудесна новина! Ремонтират остарелия двор на ЦДГ „Звездица“ в центъра на Бургас, готов е до месец (СНИМКИ) От сряда до петък в Бургас ще пръскат против комари от въздуха 101 бири ще получи един от гостите на фестивала на пивото в Бургас Монтират енергоспестяващо улично осветление в целия жк. „Изгрев“ в Бургас Смях в залата! Бургаски общински съветник изригна: Мацките си свалят банските да им зяпаме циците по плажа Легендарен! За седми път Борислав Чакринов спечели конкурса за бургаската Мелпомена Разсеяна бургазлийка натресе фолксвагена си в микробус зад Съдебната палата (СНИМКИ) Спокойно можем да създадем плаж за нудисти в Бургас, като се спазват моралните изисквания и порядки Георги Дракалиев предлага отпускане на средства за гвардейски униформи в бургаска гимназия Повече от 15 държави представят уникална бира в Бургас, вижте кога и къде Вълчо Чолаков: Днес ще бъдат обезщетени собствениците на избитите животни в Кости (ВИДЕО)
Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос 150 хил. лв. са заделени от общинския бюджет за пешеходния път

Всичко в категорията
Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб "Искаме да радваме верните ни фенове с добри игри и победи", заяви на старта на сезона президентът Теодор Иванов

Всичко в категорията
Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения
Несебър отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски Изгорелият Мерцедес в Равда е на 29-годишния земеделски бизнесмен Стилиян Петров (СНИМКИ) Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Видеозапис доказва, че разтворени крака при скок от водна пързалка причиняват разкъсване на влагалището Forza Milan! Седмото издание на футболната академия на АК „Милан” ще пише историята си в Несебър Само във Флагман.БГ! Укриват втори инцидент за чудовищна дефлорация на момиченце в Равда
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ)
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Вярвам, че внедрената наскоро система за видеонаблюдение и настоящият дрегер значително ще допринесат за предотвратяване на тежки пътни произшествия и намаляване на битовата престъпност, заяви кметът Иван Алексиев


Всичко в категорията
Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда Започна 60-то юбилейно издание на „Яворови дни“ в Поморие Иво Милтенов: Реликви пазят аурата на Яворов, в Поморие е камата, която Гоце Делчев му е подарил (ВИДЕО)
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България Тази вечер в кулминацията на тържествата за празника на града - Света Марина
Всичко в категорията
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.!
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите От другата седмица започва изплащането на компенсациите за евтаназираните животни, увери министърът
Всичко в категорията
Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение Скандал: Изгониха чехкиня с увреждания от плаж „Корал“ Гонят къмпингари от плаж „Корал“, плашат ги с фотокапани
Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско Талант от Приморско спечели сребърен медал на ветроходната регата "Черноморец 2018" Удар срещу ментетата! Ченгета конфискуваха стоки в Приморско и Несебър, запечатаха 4 магазина 34-годишният Петър вилня и дивя в нощен клуб в Приморско, оказа яростна съпротива при арест
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Президентът Румен Радев откри паметника на Дякон Левски в Руен, посочи етническата община като пример за толерантност
Президентът Румен Радев откри паметника на Дякон Левски в Руен, посочи етническата община като пример за толерантност Над 20 хил. лв. дарения бяха събрани за монумента, основната сума е от националното ръководство и депутати на БСП

Всичко в категорията
Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица)
Спокойно можем да създадем плаж за нудисти в Бургас, като се спазват моралните изисквания и порядки Интервю Всички интервюта Д-р Андрей Найденов: Спокойно можем да създадем плаж за нудисти в Бургас, като се спазват моралните изисквания и порядки
Евиният плаж винаги е съществувал, мястото му е на „Атанасовска коса”

Глас отвътре Всички Катя КАСАБОВА, Главен редактор на ФЛАГМАН, разследващ журналист, публицист Катя КАСАБОВА Първо във Флагман! Цялата истина за истерията с чумата и кой се готви за поста на Порожанов Засега са открити само антитела от ваксинация срещу чума, но не и клинична картина, което ще докаже и експертната комисия на ЕК, но вече е  твърде късно да се каже истината на хората Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Интуицията ви работи безотказно. Звездите ви дават шанс да се справите с проблемите, които не търпят отлагане. Безработните има вероятност да си намерят работа, а самотните – нова любов. Няма да усетите как до края на деня ще ви завладее купонджийското настроение. Насочете вниманието си в конкретни и краткосрочни цели! Бъдете последователни в действията си! За да постигнете успех, е важно да останете уверени в собствените си сили и решения. Този ден е чудесен за усвояване на знания, за преговори и за любов. Покажете чувствата си! Може да ви занимават с подробности, които са ви досадни. Обърнете им внимание обаче, за да си спестите бъдещи разочарования! Опитайте се да си изпълните ангажиментите, но не се товарете с нови, защото енергията ви не е безкрайна! Нуждаете се от почивка. Възможни са чести смени на настроения и нестабилност в чувствата. Опитайте се обаче да си изпълните ангажиментите! Желателно е да не споделяте своите проблеми с колегите. Избягвайте споровете и у дома! Носете дрехи в лилаво! Това спомага да изявите духовните си стремежи. Не бъдете максималисти! Не можете да се справите с всичко сами. Ще спечелите, ако се заемете първо с тези задачи, които не търпят отлагане. Доверявайте се на факти, но не бъдете предубедени! Сега е моментът да сложите край на конфликтите с вашите роднини или приятели. Бъдете внимателни при преговори и при подписване на договори! Емоционални сте и може да прибързате, а това може да се окаже огромна грешка. Внимавайте с флирта! Склонни сте да идеализирате хората, които не познавате, а това може да ви донесе разочарования. Неуверени сте и трудно ще се справите с поставените ви задачи. Изчистете си ума от представи, които вероятно са погрешни! Интуицията ви работи силно, анализирайте я и се  уповавайте повече на себе си! Ако имате съмнения за вероятността на любимия, не му казвайте! Могат да възникнат неприятности заради недоразумения или поради независещи от вас причини. Това ще ви помогне обаче да промените плановете си. Възможно е да проявите инат, но това няма да е във ваша полза. Потърсете помощ, ако не можете да се справите сами! Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни в целите, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Навярно ще получите хубави преживявания, но не бързайте да отговаряте, обмислете ги! Доверете се на интуицията си и на чувство за самосъхранение! Така ще можете да вземете най-доброто решение за себе си. Не се притеснявайте за околните! Ще ви се отрази добре, ако носите в този ден син кварц. Този минерал допринася да сте по-прозорливи и да имате ясна мисъл. Вашата неотстъпчивост може да ви навреди. Бъдете гъвкави, а към близките си проявете разбиране и толерантност! Вашата сексуалност ще предопределя в голяма степен избора ви.  Възможни са проблеми с жлъчката. Пийте повече течности! Не поемайте рискове! Анализирайте личните си представи и очаквания, особено в любовта и партньорските отношения! Отидете на църква и се помолете за здраве! Болестите, започнали през този ден, са много опасни. Те са свързани с духовното ви развитие.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип