Първо ме погребаха с некролози, а сега се опитват да внушат, че съм за затвора


Първо ме погребаха с некролози, а сега  се опитват да внушат, че съм за затвора
Срещу мен тече компроматна война, клеветят ме и опитват да отстрелят преди избори, категоричен е кметът на Поморие Иван Алексиев
30 Март 2018, Петък
Автор: Емел МАХМУД

Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаванеИван Алексиев е втори мандат кмет на община Поморие. Безспорно той е сред най-атакуваните управници в региона. От първия му мандат тече невиждана хибридна война, стигнала до разпечатването на некролозите му. Последният случай е от вчера, когато слабо известен сайт, без реални собственици, публикува "новината", че "Спецпрокуратурата разследва Иван Алексиев" . За да разберем каква е истината, потърсихме градоначалника на Поморие. В интервю за Флагман.бг Иван Алексиев обяснява за сигналите и атаките срещу него, каква е причината и докога те ще продължат.

-Г-н Алексиев, ставаме свидетели на непрестанна атака срещу Вас, последната е от вчера. Чии интереси засегнахте, за да ви атакуват?

- Като се види кой е подал сигналите, предполагам, че съм засегнал интересите именно на тези хора. Защото лично аз преписката от прокуратурата не съм получил. Запознавам се с нея от публикацията на един сайт, на който няма да му споменавам името, а статията е подписана от "Влaд Нацепеш", което само по себе си говори достатъчно. Откога станаха официален говорител на прокуратурата на България и на вицепремиера Валери Симеонов? Въпросът трябва да е към тях! Въпросният сайт тях ли обслужва, лични интереси ли има?

-А извършвана ли е проверка и ако да – какво е установила тя?

- Наблюдаващият прокурор Андрей Червеняков след извършване на проверката, след като се дадоха всички документи, изпрати ново писмо, с което дава срок на Община Поморие, лично на кмета на община Поморие, т.е. на мен, до 30 март да му отговоря допълнително на няколко въпроса. Днес преписката пътува към Окръжна прокуратура, окомплектовано така, както я искат. 

-Бихте ли ни обяснили сигналът за какво е и от кого е подаден?

-Сигналът е за Яворовите скали. Не исках да го коментирам, но ще го кажа пред вас – пълна порнография. Сигнал, подаден лично от вицепремиера на Република България г-н Валери Симеонов срещу кмет. Това е недопустимо, вицепремиер дотам ли стигна да се занимава с такива глупости, и защо не се извърши проверка преди това? Прокурорската проверка нищо не установи от това, което е в сигнала. Абсолютно нищо! И вместо да приключат, те продължават. Това за мен е поръчка и е видно от кого – от тези, които са подали сигнала, а той е подаден от вицепремиера г-н Валери Симеонов и от г-н Стоян Тончев. Това, че някой е намерил някакви документи и ги взел и пуснал – не означава, че е вярно. Нека да дойде Специализираната прокуратура, аз не се притеснявам.  Ако знаете колко хора от държавното обвинение са впрегнати да ме разследват. И в един момент, когато се окаже, че сигналът е фалшив, ще проверят ли тези, които са го подали? Това не е първият сигнал от Валери Симеонов срещу мен. 

-След като приключат проверките и се установи, че няма нарушения, смятате ли да предприемете мерки?

-Според мен те предполагат, че ще предприема някакви мерки и затова не приключват с проверките. Естествено, че ще го направя! Мен – един път ме вкараха в гроба – некролог с датата на погребението ми направиха, сега ме „вкарват“ в затвора или се опитват се да го внушат. Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна. ОбС не е приел този ПУП и аз съм издал заповед, с която не го одобрявам. За нещо, което не се е случило, те ме проверяват.

-Какво целят с атаките срещу вас?

-За мен тези хора искат аз да спра да работя. Чрез Флагман.бг категорично заявявам – аз няма да спра да работя за Поморие! Ако имат нещо лично към мен – да заповядат, ако не – аз ще си търся правата. Призовавам г-н Валери Симеонов да вземе сериозно отношение в работата си като вицепремиер, а не да ходи наляво и надясно - да не казвам като какъв. Смешна работа, след Слънчев бряг това му е най-ниското падение, просто нямам думи. И съм готов да му го кажа в очите.

-Тази война обаче не е от вчера и днес, продължава вече няколко години. Смятате ли, че скоро ще спре, или ще се засили с наближаването на местния вот?

-Разбира се, че ще се засили. И ще ви кажа защо - тези хора ги е страх да излязат на избори. Те знаят, че ще загубят, защото никой не ги харесва. Да не казвам какво се случва с Обединените патриоти, къде са. Добре е, че са с правителството, че да ги чуе някой. Да си изкарат кандидат, Стоян Тончев да излезе кандидат за кмет, но никой не ги иска и няма да ги избере. Затова е тази компроматна война – ако може да оклепваме кмета Иван Алексиев, ако може Специализираната прокуратура да го свали от поста му, да ме изкарат криминално проявен по време на изборите, да не мога да се явя на избори и след това да излезе, че съм невинен, но вотът да е минал, да избрали някой друг и да ми кажат – ами, съжаляваме, г-н Алексиев, вие не сте виновен, но какво да направим. Да не давам примери с бивши мои колеги, които точно така ги курдисаха. Този сценарий обаче е много прозрачен, плосък и евтин – вървеше преди 15 години например, но не и днес. Аз очаквам нещо да получа от прокуратурата и ще дам пресконференция за случая Яворовите скали, защото се натрупаха много неща. Да не забравим, че за МБАЛ-Поморие ме обвиняваха, но излезе, че не е така, както ме обвиняваха. За Военния санаториум ме обвиняваха за много неща – също не излезе така. Там спрях грабежа, може и това да причината, да не забравим все пак към коя институция е лечебното заведение – към Военното министерство, а от кого се управлява – от квотата на Обединените патриоти. Някои хора съм ги карал да си вкопават кабелите под земята, защото такъв е законът, тъй като преди висяха по дърветата и стълбовете. И сега може да ме гонят затова, че съм си свършил работата законно, но за тях са били разходи. А в същото време големи обекти без обществени поръчки засекретяваме - защото знаем кои ги свършиха. За мен причината на атаката е, че не се удовлетвориха някои лични интереси и в момента използват тази власт, която имат, за отмъщение. Дават ни за пример белите държави, че някой си е подал оставката. Аз ще напусна поста си, но докажете по някакъв начин, че съм виновен. Ама в коя в бяла държава вицепремиер пада толкова ниско? И да нарича Поморие Джурасик парк - откъде накъде, кой е той, неговият Ямбол да не е по-хубав, например?! Ние сме от една държава, не може да се обиждаме така. Ако някой не му е потърсил сметката, аз ще го направя рано или късно, както и на Стоян Тончев, но нека да приключат проверките. Всичко ще си дойде с времето, ще ги съдя! Разберете ме, че тази практика трябва да се пресече, защото натискът срещу кметовете по места ще расте. Не само към мен, а и към много колеги. До изборите ще бъдем едно пушещо месо, кой каквато власт има, кой каквито лични контакти и връзки има, ще пише сигнали до разни институции.

В категории: Поморие


61
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
61.
до 60
25.04.2018 09:27:44
0
0
Ти си един от некадърниците изгонени, дето години наред се е напъват откъм отзад и с желание да се върнат обратно на работа
60.
христо абрашев
21.04.2018 13:07:32
0
0
Как да се сетиш като си ПРОСТ И НЕКАДЪРЕН служител на община ПОМОРИЕ помисли напани се и ще родиш нещо от към отзад не чакаи в главата да ти хрумне гениална идея тъй като е празна АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ
59.
Деси
13.04.2018 16:49:41
0
1
Кмете гледай си работата , то завистниците много, особено от изгонените и други неуспели да влезат като общински съветници
58.
до 53
13.04.2018 16:46:15
0
1
Колкото върнаха Верчето Ванчурова уж и тя кадърна толкова и другите кадърници .Кмете направи услуга на всички кметове от тук нататък като ги изгони
57.
-------
13.04.2018 16:43:16
0
1
Кой са тези толкова кадърни изгонени служители???Що не мога да се сетя напишете ги
56.
Петър
10.04.2018 07:27:55
5
1
Много тънкообидни почнахте да ставате, управляващите, и техните лакеи!
1. Яворови скали, и по-точно терена до тях, според документи е частен, и то благодарение на Вас, г-н Кмет! Кмет ще дава конференция за частен терен?!
2. МБАЛ - стана ясно, че вина за положението на общинските болници в страната има политиката на партията на която сте член г-н Кмет! Тази политика в Здравеопазването се изповядва от самото начало, а вие се правите на ощипан?! Да, Вие лично, като Кмет носите отговорност за МБАЛ-Поморие, а не за всички Общински болници изпаднали в същото състояние!
3. Санаториум - той е частен.
Как, като Кмет защитихте Дарението, г-н Кмет? Никак! Нито Вие, нито Общински съвет! Закъснялото "писамце", което обжалва Решението на МС е просто театър за пред БСП /бесните стари пенсии/!
Вие г-н Кмет не можете да защитавате публичния интерес! Същото важи и за Общински съвет Поморие!
И, затова трябва да си подадете оставките, и ако имате смелостта да се явите на избори, то го направете! Престанете да се държите, като мутра!
Така, може ли Флагман!
55.
*********
03.04.2018 07:40:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
54.
До 53. до Кмета
02.04.2018 19:45:48
5
0
Намирам, че сте много, ама много прав. В кметската управа има персони, които преследват користни цели за постигането на които подвеждат и самия кмет. Алексиев носи своята вина за подбора на кадрите си. Той назначи компрометиран служител от друга община на ръководна длъжност в администрацията си. Защо? Юристите в Общината са под всякаква критика - по-подхождат за актьори в театър "Сълза и смях" . Лошите съветници винаги водят до неправилни решения и оттам - до лошо управление. Виждаме го всички. Кметът явно повече се вслушва в мнението на своите сиви кардинали ,отколкото в мнението на собствените си избиратели„ Не разбирам упорството му да защитава доказани свои грешки ,с цената на лъжи, вместо честно и почтено да си признае:"Хора, сбърках!!!"
53.
до Кмета
02.04.2018 14:28:24
5
1
АЛЕКСИЕВ един съвет от мен ПРИЯТЕСКИ на миналите избори аз и моето семейство гласувахме за теб за което много ама много съжеляваме защо допусна да бъдеш ЗАБЛУДЕН И ПОДВЕДЕН от две СЕСТРИ ХИТРУШИ които ЛАМТЕЯТ САМО ЗА ВЛАСТ И ДОБРИ ПОСТОВЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, ако си добър управник и държиш на имеджа си който загуби безвъзвратно имаш още малко време за да се поправиш да си признаеш допунатите от теб грешки и да ВЪРНЕШ КАДЪРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА. Повярвайни не е трудно ИМА ГРЕШКИ НО ИМА И ПРОШКА ПОМОРИйЦИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ И ЩЕ СИ ВЪРНЕШ ДОВЕРИЕТО В ТЯХ. УСПЕХ, УСПЕХ УСПЕХ не позволяваи повече да бъдеш мамен и заблуждаван от СОБСВЕНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО ИМАТ ПОДМОЛНИ И КОРЕСТНИ ЦЕЛИ ТЕ САМО ТЕ ИЗПОЗВАТ КАТО МАША ЗА СОБСТВЕНА ОБЛАГА. МОЛЯТЕ спри ВОИНАТА която си повел срещу ГРАЖДАНИТЕ от там само ще ЗАГУБИШ чест и почитания гн КМЕТЕ ще се радвам ако ми отговорите ЧЕСТНО и какво мислите да правите за напред.
52.
*********
02.04.2018 13:41:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Чичо Манчо
02.04.2018 13:38:31
9
14
Алексиев е най-добрия кмет който Поморие е имало след 1989 година.Обнови града и съперничи като размах на Димитър Николов.Стоян е несериозен и несъстоятелен индивид, приличащ на джендър и просто се чудя защо такъв достоен мъж като Алексиев изобщо се занимава с него.
50.
*********
02.04.2018 12:50:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
49.
той
02.04.2018 10:07:13
12
0
Колко повече дава интервюта и се оправдава толкова повече се излага. Съвет му давам да работи за благото на всички Помориици не само за силните и богатите на деня. Те са шепа хора спрямо о станалите хиляди избиратели които, не са безмозъчни същества и могат да преценят кое е хубаво и кое не. Да обърне повече на администрацията да си върши работата добросъвестно.
48.
хората гледат
02.04.2018 10:00:11
4
10
Кмете ние сме със теб ...много сме... А В. Симеонов да се научи да плаща на хората си явно, а не под масата да им дава остатъка от уговорените заплати и да укрива доходите им. Затова има сив сектор от такива бизнесмени като него. Прокоратурата да го разследва за това му деяние.
47.
666
02.04.2018 09:22:23
14
4
Този кмет, май се е взел много насериозно. Дава интервю, за неща които на хората не им пука. Тях ги интересува какво ще се случи с яворовоте скали, а не за некролози и т.н.. Но май щом се опитва да отклони темата, кмета има за какво да е притеснен.
46.
Mims
02.04.2018 00:03:02
7
3
До №42
Сиса, теб може да те е яд скъпа, но насочи яда си към теб персонално първо. Приеми че има на тази земя и друг тип хора, които имат много широкоспекърен поглед и разбиране. И въпреки че и те не знаят и не разбират от всичко, със сигурност можеш да допуснеш, че има хора които много, ама много четат и се интересуват живо от всякакви тематики и отделят много време за обща култура и познания. Такива хора, за които ти в това си битие, никога няма и да предположиш че съществуват дори! А дори и да срещнеш или се сблъскаш челно с такива, ти няма да си в средата си - просто ще сте в различни нива на понятия и разбирания. И тъй като си малко хлапе, и съответно прозрачна в голяма степен, допускам че си текущата ПР-ка на Иванчо, Софчето. Ако съм познала, първо вземи хлапе да научиш как се изпращат масови електронни писма и научи правилата скъпа - До:, Копие до: и Сляпо копие: са съвсем различни похвати, като за това има причина най-древната електронна услуга да направят тези дреболии. При това най-доброжелателно те съветвам, защото ми е адски тъпо всеки път, като ми изпратиш имейл, да виждам всички адресанти на които още си го изпратила. Е, не че не съм доволна че ми подаряваш един вид спам лист, но не се прави така хлапе :) И още един съвет - стой си мирно и кротко докато се подписваш за заплатката си и не се напъвай много, че рязко изпъкваш като пубертетска пъпка на челото и вместу да му помагаш на шофа си, му вредиш без даже и да го осъзнаваш!
45.
поморие е нашта клетва
01.04.2018 22:20:14
7
3
Тук не става въпрос за избори и кой е по компетентен, за това още е рано да се коментира, тук коментираме изявлението на кмета на Поморие. Неговите действия, работа за 6 години, както и думи от интервюто „ Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаване” . Не може обществеността да не реагира и потърси отговорност, когото убедително казваш тези думи, а има съмнение че си сбъркал и направил незаконосъобразни действия и са налице актове на РИОСВ, санкция на АДФИ гр.София за 10 000лв. за нарушаване на закона за Обществени поръчки, имаш непредвидимост на общественото мнение когато решиш да продаваш общинска земя на частни лица, най-вече под паметника „ Яворов „ и самата процедура по придобиване на имота буди съмнение законосъобразна ли е, после да не предвидиш, че новите собственици ще поискат да изминат процедурите по ЗУТ и да реализират инвестиционни намерения върху собствената си земя, застрояване съгласно приетия ОУП на Поморие и може да се стигне до застрояване на хотел на няколко етажа, и да получи неодобрение от Поморийци. Стотиците случаи на „ мълчалив отказ „ на администрацията, обещаното открито управление, в началото през първия мандат се случваше, виждаха се резултатите, и високата подкрепата за втори мандат бе факт, но постепенно бяха спрени директното излъчване на оперативки всеки понеделник, липса на архиви на запис на проведените сесии, всичко това води до съмнения за прикриване на грешни решения, като и за съмнение за прикриване на незаконосъобразни решения, или законосъобразни но неморални, обслужващи нечии интереси. Затова ще бъдат сигнализирани прокуратура, държавни институции и органи и ще има проверки, защото остават още почти година и половина до изборите, а ние не трябва да сме безразлични какво ще се случва с парите на Поморийци и общинските имоти, да оставаме с чувството на съмнение, че се взимат грешни решения, които не са поправими. А когато дойдат изборите ще се сблъскат кандидатите с програми, компетентност, екип и визия за управление и ще се види има ли кандидати, водени изцяло от интереса на обществото, независимо от подкрепата и исканията на местни или държавни олигарси.
44.
Darth Vader
01.04.2018 20:06:33
10
3
Чета тук коментарите и усещам натрупаното напрежение у хората. Дааа, просто чашата преля. И последната капка бе случая с Яворовите скали. Кметът щял да даде специална пресконференция за него. Ами за това има един много точен турцизъм - гьонсуратлък. Да урегулираш в УПИ-та един от най-красивите кътчета на Поморие, да ПРОДАДЕШ едно от тях при явен конфликт на интереси,/без да зачетеш общественото мнение/, да го отредиш за ресторант и след това и за ХОТЕЛ,да предвидиш за изграждане с обществени средства алея, обслужваща този вече ЧАСТЕН имот, да издадеш заповед, одобряваща инвеститорска инициатива за изграждането на хотел и когато случая се раздуха и стана напечено да прехвърлиш заповедта си като горещ картоф на Общ. съвет без от това да произтече каквото и да било правно последствие. И на всичко отгоре да имаш дебелоочието/гьонсуратлъка да дадеш пресконференция и заплашваш със съд ...ами аз просто нямам думи , хора...
43.
*********
01.04.2018 19:40:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Сиса
01.04.2018 18:54:46
5
12
Най много ме е яд да слушам хора които разбират от всичко. Мисля че който се чувства по- компетентен и можещ тряцва да се яви на избори. Защото само да цъкаш и да даваш акъл с нещо не променя ситуацията. И след като Алексиев е избран за кмет означава че се ползва с достатъчно доверие. Плюещите да не се напъват толкова че ще вземат да се насе*рат точно преди следващите избори.
41.
до 38 ДИМО
01.04.2018 17:14:57
11
3
Много си прав уволни кадърните служители и остави некадърници като еколожката ЛАПАДЖИЕВА но там сестричката Х .ЛАПАДЖИЕВА я ПАЗИ нали е човек на АЛЕКСИЕВ ВСИЧКО Е ТОЧНО ако знаят колко жалки и смешни в очите на хората ще напуснат не само общината и ПОМОРИЕ. ТОВА Е ЕДИН ОТ МНОГОТО ПРИМЕРИ НА УВОЛНЕНИ КАДЪРНИ СЛУЖИТЕЛИ и оставени за ЖАЛОСТ НЕКАДЪРНИЦИ давам този пример защото бе нашумял много в града ни и имаше много възмутени граждани. НО НА ТЯХ ТРИМАТА НЕ ИМ ПУКА. ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ТОЧНО жални и дребнави душици. ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ!
40.
до 39
01.04.2018 16:39:02
2
8
Прави сте УПИ и ПУП се одобряват от този Експертен съвет и после Кмета взема окончателното решение така че Кмета не е виновен донякъде.
39.
повод
01.04.2018 16:29:50
11
3
Защо никой не говори за този експертен съвет към Общината който взема незаконосъобразни решения и после хората да се оправят в съдилища . Нека компетентните органи там да погледнат и в чия полза се вземат тези решения относно строителството в града . Това показва че хората които участват там са некомпетентни или се подават на други изкушения и в крайна сметка се оправдават с колективни решения. Човек трябва да се сблъска с тези неща за да разбера какво става . Даваш им власт и си губят акъла но има
видов ден и всеки си плаща дяволъка.
38.
Димо
01.04.2018 15:42:06
11
3
Уволни кадърните служители за да сложи млади и некомпетентни момичета без образование за да не хващат злоупотребите
37.
Петър
01.04.2018 07:20:46
10
4
"като се урегулира в пет нови парцела: УПИ І, с отреждане за КОО, УПИ ІІ, с отреждане за ресторант и хотел, УПИ ІІІ, с отреждане за лятно кино и озеленяване, УПИ ІV, с отреждане за морски клуб, УПИ V, с отреждане за крайбрежна алея, с обособен терен за паркинг на запад от УПИ ІІ"
и .... "Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна"
Толкова за Яворови скали.
МБАЛ - вина за това има политиката на партията, на която сте член г-н Алексиев!
Лично Вие можехте да Решите проблема много отдавна, но Решихте да го направите по "друга" методология, изповядвана от партия герб!
Санаториум! Той е частен.
Инфраструктурата е под всякаква критика, неподобаваща на курортен град с Хилядолетна История!
Инвестициите са нула!
Не виждам основание, причина и мотив Вие, и екипът Ви да продължавате "работата" си!
Същото важи и за съветниците.
36.
поморие е нашта клетва
31.03.2018 23:33:43
16
3
За всички вече е ясно, за управленските качества на кмета и екипа му, с раздута некомпетентна администрация, година и половина зам.кмет, две години като депутат достатъчен опит за гласуване вот на доверие и на управление. И след 5 години начало на общината, след видимите резултати, благодарение на щастието и късмета да използва европейските средства, които всички общини успяха да привлекат. Макар и малко проекти, реализирани със собствени пари, резултат -лоша инфраструктура в старата част и квартала, особено в съставните селища, високи местни данъци и такси ,нерешени проблеми през лятото , актове на РИОСВ за общината, административни санкции за кмета – глоба в размер на 10 000лв. от АДФИ, потвърдена на първа инстанция от районен съд Поморие, безогледно харчене на бюджета , теглене на заеми от банки за бъдещи проекти угодни само за малцина без допитване до гражданите. Разпродажба на общински имоти с цел да попълване бюджета. Като капак продажбата на публична общинска собственост под паметника на Яворов .Така и не стана ясно за обществеността какво имаше в предвид г-н Трухчев по време на пресконференцията на кмета преди заседанието за приемането на ПУП за същия имот, когато каза „ Иване не правете глупости, не вадете фалшиви документи „ ако не даде той отговор, може би трябва да дадат компетентните органи. Тази игра на Хазарт с нашите пари, с нашата собственост, не с техните пари и собственост, и за всичко това, за взетите решения са свикнали да не носят отговорност. Пълен фарс с МБАЛ-Поморие, делото за Военния санаториум и т.н. Необходимо е един кмет да бъде ангажиран непрекъснато с проблемите на хората и да търси начини как те да бъдат решени, да носи отговорност , а не да се притеснява и оправдава че някой му е подал сигнал срещу него, воден от лични интереси. Може би е крайно време на тези въпроси да даде отговор Специализираната прокуратура. За да може на избори да се прави информиран и правилен избор.
35.
27. До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 20:15:30
14
3
Значи уважаеми - тук не става въпрос за омраза. Нищо лично - а просто обективна обществена критика.Да, никой не иска да отрече направеното . Но на всеки мислещ човек е ясно, че това се направи не толкова заради града, а за да се "усвоят" определени средства от европейски фондове от фирми , приближени на ГЕРБ и Д.Пеевски. Вижте кои са изпълнителите на тези проекти и ще ви стане ясна картинката.Кметът Алексиев има и негативи,които трудно могат да бъдат простени, меко казано. Това е необосновано високата задлъжнялост на общината - голям кредит, теглен от кмета Алексиев без обществено допитване. Нека той да обясни как се заусти пречиствателната станция и дали са спазени проектните изисквания за това и защо прекрасния залив на Акротирия, през лятото вони на л...а. И още,още....Въпроси на които един ден кмета трябва да отговаря - дължи ни го.
34.
пенсионер
31.03.2018 19:14:04
7
6
То ако сега не си погребан рано или късно си в затвора .Бог бави но не забравя .
33.
Помориец
31.03.2018 18:46:26
19
3
Администрацията му е под всякаква критика . Нагласени конкурси и некомпетентни хора които с отвратителното си отношение се държат сякаш си отишъл да им изядеш бащината баница . Разкарват хора без причинно и си предават важности като не осъзнават че получават заплати от нашите данъци. Имам чувството че си правят каквото искат или поне така изглежда ако той не си измива гузната съвест с тях.
32.
той
31.03.2018 16:39:28
2
8
Изчезни ве мелез
31.
до 32
31.03.2018 16:16:31
11
5
Кметът на Поморие има потвърдена на първа инстанция от РС-Поморие административна санкция от 10 000лв. за нарушение. Справка инетертен страницата на РС-Поморие решение по административно наказателно дело № 435 от 29.03.2018
30.
До 30
31.03.2018 15:53:16
7
8
Изложи факти, щом толкова много си информиран, кажи няколко незаконни работи е вършил Алексиев.
В противен случай, значи споделяш статуси, просто ей така, да не заспиш.
29.
помориец
31.03.2018 13:09:44
3
0
Кого да изберем за кмет?
28.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
31.03.2018 12:19:39
1
1
Момчета,моля Ви не изпадайте до нивото на Михаил Неделчев,който
навремето в някакъв пристъп на ярост искаще да си го мери с този на д-р Константин Тренчев.Естествено стана за смях на цяла България и напълно заслужено си получи прозвището:Пишкомерец Неделчев".
27.
До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 12:11:23
6
13
По времето на Алексиев се направи воден цикъл почти в целия град, ново пристанище, саниране на десетки жилищни блокове, вероятно и други позитивни неща за които не зная или не се сещам, ВСЕ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА, за които поморийци не са дали нито лев. Със пари от бюджета на Общината се направи една прекрасна алея от новия до стария град. Това са само големите инвестиционни проекти. Вярно е, че сбърка с тъй наречения инвестиционен проект за хотела на Яворовите скали, трябваше да знае, че черепите с когото са се захванали добро не е видял- шеф на пристанище, бивш зам премиер и др. Какво повече от него са направили другите кметове!
26.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 12:10:34
9
4
ДО 25
ГОСПОДИНЕ,НЕ МЕ РАЗБРАХТЕ ПРАВИЛНО...
ЗАТОВА И СЛОЖИХ ВЪЗКЛИЦАТЕЛНИ СЛЕД ИМЕТО НА ПЕТЬО ЗЛАТАНОВ....
ЗАЩОТО ТОЙ НАИСТИНА НАПРАВИ МНОГО ЗА ПОМОРИЕ....И БИ БИЛО ДОБРЕ ПАК ДА СЕ КАНДИДАТИРА...ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО С ДВЕ РЪЦЕ....
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ
25.
*********
31.03.2018 11:54:46
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
WIND OF CHANGE
31.03.2018 10:54:45
5
2
ПОЛКОВНИК СТОЯНОВ -КМЕТ....
23.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 10:51:32
10
7
ИЗБЕРЕТЕ ПАК ПЕТЪР ЗЛАТАНОВ !!!!!
22.
*********
31.03.2018 09:59:59
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
До Ст.Тончев
31.03.2018 07:52:58
4
8
И тук ли ще спамиш? Прибирай се във фейса и си пей песните там. Като латерна си.
20.
*********
31.03.2018 02:20:37
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
*********
31.03.2018 01:17:01
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
чакам вече час
30.03.2018 23:40:27
1
5
Що спря да пишеш коментари? Не е интерсно когато никой друг не пише,а? Пък и нищо ново не раждаш май.
17.
*********
30.03.2018 23:16:33
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Хахаха
30.03.2018 22:34:01
8
1
Отивайте при кмета на Страцин те ще ви спасят главата заедно с неговите двама избрани председатели в техни ръце е вече ДПС-Поморие ще им видим силата на изборите хаха
15.
Селата
30.03.2018 22:24:28
17
3
Близо 3 000 хиляди гласа от ДПС имаше за вас г-н Алексиев за какво за да бъдат излъгани,надявам се новото им ръководство да не направи същата грешка и да застанат зад друг, защото когото подкрепят ДПС ще спечели за съжаление надявам се да не сте вие!!!
14.
*********
30.03.2018 22:19:10
5
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Поморие Махалата
30.03.2018 22:11:28
18
4
Юсеин Мехмед провали ДПС Поморие,Алексиев ГЕРБ Поморие долу и двамата!!!
12.
Запознат
30.03.2018 22:03:20
25
3
Г-н Алексиев вижда ви се краят няма го вече и Юсеин Мехмед да седнете на 4 очи и да ви изнудва с гласовете на ДПС само в негова полза,с новото ръководство май ще трябва да действате съвсем по друг начин иначе истината е една само с подкрепата на ДПС можете да сте КМЕТ отново!!!
11.
Pomorie
30.03.2018 21:51:04
14
1
Bez podkrepata na DPS nqma6e kak da ste kmet g-n Aleksiev,i sega pak taka ako ne bir podkrepata gubite taka,4e mnogo e vajno kakvo 6te im obe6tavate!!!
10.
вътрешен човек
30.03.2018 21:40:21
18
4
Нашият кмет май е прекалил с дозата. Не му издържат нервите вече. Да дойдат неговите началници и да му направят един тест.
9.
Crax
30.03.2018 21:38:20
21
5
И сега какво ...кмета щe се прави на Многострадалната Геновева. А бе -на всички поморийци му лъснаха бакиите
8.
Ербап си
30.03.2018 21:07:54
15
4
Ербап, докато ДПС-то стои зад теб. Ми ако те разлюбят, ко шъ праиш?
7.
opinion
30.03.2018 20:08:40
29
4
Този път с казуса "Яворови скали" поморийския кмет яко затъна в блатото. Всеки следящ отблизо и детайлно проблема е наясно, че продажбата на този терен обслужва единствено интереса на двама местни бизнесмени, игнорирайки напълно обществения интерес. Налице е кристален пример на конфликт на интереси след като дъщерята на единия от тях е общински съветник и оглавяваща комисия по ред, законност и сигурност към местния Общ.съвет. Чрез този случай лъсва потресаващата некадърност и некомпетентност на местната общинска администрация, в която тясно се преплитат роднински .приятелски и лобистки връзки, а не професионални възможности. Не епизодични проверки - нужен е цялостен одит със задна дата на дейността през последните два мандата .
6.
кекс
30.03.2018 19:58:26
8
2
Мекия джендър, твърдия Вейдър С. и каракачанска кучка- всичко е точно
5.
Гражданин
30.03.2018 19:53:42
20
4
Защо Валери Симеонов да е смешен?г-н Алексиев Вие много ли сте хубав и Вашите бакии се знаят.
4.
Градът е разруха
30.03.2018 19:53:23
25
1
Но всичко е точно!
3.
*********
30.03.2018 19:52:20
9
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
баста
30.03.2018 19:36:14
9
9
Защо въобще се занимаваш с тези?
1.
помориец
30.03.2018 18:49:12
34
10
за затвора си алексиев както ти и всички гербаджйски кметове купувате гласове затова за да бъде бате бойко на власт да не ви съдят и да си правите каквото си искате и да крадете ама идва видовден рано или късно ще ви потърсим сметка
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Бизнес
Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО)
Важно! Ето как да реагира шофьорът при опасност от челен сблъсък Терористът от Страсбург отмъщавал "за смъртта на своите ислямски братя, загинали в Сирия“ Агенти под прикритие дебнат на коледните базари Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Баща и син от кв. Банево забъркани в наркобизнес, съхранявали марихуана и пико в кофи от сирене (СНИМКИ) Куриоз: Мъж открадна 350-килограмово животно и го разфасова, кучета го надушиха Вижте килъра от Страсбург, 350 души издирват Шериф Шекат (СНИМКА) Жена опита да прекара 50 бона през границата край Лесово, скрила ги в чантата си Атентаторът в Страсбург – 29-годишен мъж, ислямист Бургазлия сътвори истинска каскада на пътя за Средец, по чудо се размина без жертви Пиян шофьор излетя от пътя, отсече дърво и... (СНИМКИ/ВИДЕО)
Върховният съд похвали Бургаската съдебна палата за образователните инициативи Александър Ваклин: Иванчева ме рекетираше, изтеклите разговори отразяват случилото се (ВИДЕО) Бомба във Флагман.бг: Съдия Дарина Йорданова оттегли документите си за председател на Районния съд в Бургас Апелативният спецсъд решава дали да остави Баневи за постоянно в ареста Проф. Проданов: Не сравнявайте местата за лишаване от свобода с домашния уют! (ВИДЕО) Прокуратурата обвини Румен Овчаров в тежко престъпление! Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно Съдия Ушев: Политици ще атакуват съда през медиите Затвор за Николай Маринов-Малкия Маргин, пръскал фалшиви пари в Слънчака Изнасилвачът и убиец на баба Петранка хленчи в съда: Обещавам да стоя вкъщи и да слушам баща си Турчин съди сина си заради фалшиви новини
Цигарите у нас по-евтини с 30% от тези в ЕС
Цигарите у нас по-евтини с 30% от тези в ЕС През 2019 година в България не са предвидени промени в акцизната тежест
Всичко в категорията
Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание?
Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание? Забавянето е минимално – един-два дена, но те представляват тестова матура за нашите деца, жалват се бургазлии


Всичко в категорията
Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града “Големи автори за малки библиотеки” стигна до София, бургазлии могат да я подкрепят на няколко места в града Концерт-спектакъл „Зимна приказка“ представя зимните обредни празници в Странджа Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество Димитър Николов за 8 декември: Студенти, вие сте надежда за по-доброто бъдеще на Бургас Честит празник на студентите!
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“ Родители от цяла България намират решение на ортопедичните проблеми на децата си в Бургас
Всичко в категорията
Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара! Здравната каса е събирателен образ на отвратителното в държавата 58-годишен мъж живее в палатка, дъщеря му го оставила на улицата Художник помага на дете от Бургас да победи рака Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост Инцидентът е станал в пиков час, а огромното пътно платно се е оказало тясно за трите коли
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
Мартин Камбуров стана "Почетен гражданин на Свиленград"
Мартин Камбуров стана "Почетен гражданин на Свиленград" Гордея се, че съм от Свиленград. Тръгвайки от малкия град вие можете да имате самочувствие с труда и успехите си и да бъдете граждани на света", каза Камбуров

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града 183 подаръка закупиха благодетели за кампанията "Подари от сърце" в Бургас Извънредно! Гей-бордовете в Бургас премахнати, фирмата доброволно ги свалила Преизбраха Павлин Ковачев от ОДМВР-Бургас на важен пост в Международната полицейска асоциация Ето кой стои зад НПО-то, монтирало скандалните гей-бордове в Бургас. Незаконни ли са? Харесва ли ви идейният проект за парка на миниатюрите „Европа“? Община Бургас ви кани на обсъждане Личност на годината 2018! Флагман започва приема на номинации от своите читатели, вижте какви са условията Ето къде са гей-бордовете в Бургас, колко време ще се задържат? (СНИМКИ) Зимната градина на ресторант „Златна котва“ ще предложи романтична идилия в новогодишната нощ 14-годишен хлапак задигна 400 лв. от кутия за дарения в центъра на Бургас Диана Вартанян днес официално постави началото на новия си професионален проект в Бургас
Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Френската държава ще си търси парите от осъдения за наркотрафик айтозлия

Всичко в категорията
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
„Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018”
„Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018” Жури с председател Деница Николова – зам. министър на МРРБ, определи центъра като безспорен лидер в категорията си

Всичко в категорията
Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Кметът на Несебър подкрепи нова благотворителна инициатива Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си Деца от Несебър опознаха родния си град, дали не са бъдещи гидове Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор Несебърско енциклопедично издание влиза в 41 световни хранилища
Общината и полицията в Поморие отчетоха най-спокойния и  сигурен туристически сезон
Общината и полицията в Поморие отчетоха най-спокойния и сигурен туристически сезон На територията на общината не е регистриран нито един реален сигнал за нарушаване на нощната тишина
Всичко в категорията
Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО) Кап. Живко Петров: Имаше риск за замърсяване не само на Созопол, но и на цялото Южно Черноморие (ВИДЕО) Една година след трагичната смърт на 16-годишния Костадин Апелативният съд потвърди присъдата му Нафирканият Стоян от с. Росен не спря на стоп-палка, но ето какво му се случи Туристическа карта на община Созопол грабна първото място в национален конкурс Ремонтират след месец пропадащата детска градина в Черноморец (ВИДЕО)
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец В останалата част на област Бургас обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

Всичко в категорията
Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент?
Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв.
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“
Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“ Туризмът бе акцентът на форума, единствената българска община представи плановете си за развитие на  крепостта Русокарстро


Всичко в категорията
Заблуден мъж от с. Равнец попадна в лапите на Йорданка, измъкнала му 1120 лева Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Жената тъкмо слизала от колата си, когато възрастната шофьорка я блъснала
Всичко в категорията
Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Интервю Всички интервюта Д-р Майя МИЛЕВА, новото попълнение в екипа на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Скандалът с гей-бордовете: Финансирани от ЕС, за да леят пропаганда в полза на ЛГБТ-общността Проблемите са няколко и всеки от тях е основателен сам по себе си за свалянето на постерите от Бургас и Варна


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 13.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души! На работното място сте доста инертни, но се налага да запретнете ръкави и да си изпълните задълженията. Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми! Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в областта на тила или ушите. Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Не оставяйте важни задачи на самотек! Изпълнете колкото се може повече от ангажиментите сутринта, защото след това ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки! Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия! Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове! Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам! Не позволявайте на никого да ви се меси! Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. Вниманието ви ще бъде насочено към проекти, които предвиждат повишение на квалификацията. Успехът ви в службата не е гарантиран, но ако положите повече старание, може дори да ви повишат заплатата. Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си. През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите и се заемете за работа! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи. Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта. Днес сте доста пасивни, а ви чака много работа. Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип