×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Първо ме погребаха с некролози, а сега се опитват да внушат, че съм за затвора


Първо ме погребаха с некролози, а сега  се опитват да внушат, че съм за затвора
Срещу мен тече компроматна война, клеветят ме и опитват да отстрелят преди избори, категоричен е кметът на Поморие Иван Алексиев
30 Март 2018, Петък, 14:01 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаване


Иван Алексиев е втори мандат кмет на община Поморие. Безспорно той е сред най-атакуваните управници в региона. От първия му мандат тече невиждана хибридна война, стигнала до разпечатването на некролозите му. Последният случай е от вчера, когато слабо известен сайт, без реални собственици, публикува "новината", че "Спецпрокуратурата разследва Иван Алексиев" . За да разберем каква е истината, потърсихме градоначалника на Поморие. В интервю за Флагман.бг Иван Алексиев обяснява за сигналите и атаките срещу него, каква е причината и докога те ще продължат.

-Г-н Алексиев, ставаме свидетели на непрестанна атака срещу Вас, последната е от вчера. Чии интереси засегнахте, за да ви атакуват?

- Като се види кой е подал сигналите, предполагам, че съм засегнал интересите именно на тези хора. Защото лично аз преписката от прокуратурата не съм получил. Запознавам се с нея от публикацията на един сайт, на който няма да му споменавам името, а статията е подписана от "Влaд Нацепеш", което само по себе си говори достатъчно. Откога станаха официален говорител на прокуратурата на България и на вицепремиера Валери Симеонов? Въпросът трябва да е към тях! Въпросният сайт тях ли обслужва, лични интереси ли има?

-А извършвана ли е проверка и ако да – какво е установила тя?

- Наблюдаващият прокурор Андрей Червеняков след извършване на проверката, след като се дадоха всички документи, изпрати ново писмо, с което дава срок на Община Поморие, лично на кмета на община Поморие, т.е. на мен, до 30 март да му отговоря допълнително на няколко въпроса. Днес преписката пътува към Окръжна прокуратура, окомплектовано така, както я искат. 

-Бихте ли ни обяснили сигналът за какво е и от кого е подаден?

-Сигналът е за Яворовите скали. Не исках да го коментирам, но ще го кажа пред вас – пълна порнография. Сигнал, подаден лично от вицепремиера на Република България г-н Валери Симеонов срещу кмет. Това е недопустимо, вицепремиер дотам ли стигна да се занимава с такива глупости, и защо не се извърши проверка преди това? Прокурорската проверка нищо не установи от това, което е в сигнала. Абсолютно нищо! И вместо да приключат, те продължават. Това за мен е поръчка и е видно от кого – от тези, които са подали сигнала, а той е подаден от вицепремиера г-н Валери Симеонов и от г-н Стоян Тончев. Това, че някой е намерил някакви документи и ги взел и пуснал – не означава, че е вярно. Нека да дойде Специализираната прокуратура, аз не се притеснявам.  Ако знаете колко хора от държавното обвинение са впрегнати да ме разследват. И в един момент, когато се окаже, че сигналът е фалшив, ще проверят ли тези, които са го подали? Това не е първият сигнал от Валери Симеонов срещу мен. 

-След като приключат проверките и се установи, че няма нарушения, смятате ли да предприемете мерки?

-Според мен те предполагат, че ще предприема някакви мерки и затова не приключват с проверките. Естествено, че ще го направя! Мен – един път ме вкараха в гроба – некролог с датата на погребението ми направиха, сега ме „вкарват“ в затвора или се опитват се да го внушат. Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна. ОбС не е приел този ПУП и аз съм издал заповед, с която не го одобрявам. За нещо, което не се е случило, те ме проверяват.

-Какво целят с атаките срещу вас?

-За мен тези хора искат аз да спра да работя. Чрез Флагман.бг категорично заявявам – аз няма да спра да работя за Поморие! Ако имат нещо лично към мен – да заповядат, ако не – аз ще си търся правата. Призовавам г-н Валери Симеонов да вземе сериозно отношение в работата си като вицепремиер, а не да ходи наляво и надясно - да не казвам като какъв. Смешна работа, след Слънчев бряг това му е най-ниското падение, просто нямам думи. И съм готов да му го кажа в очите.

-Тази война обаче не е от вчера и днес, продължава вече няколко години. Смятате ли, че скоро ще спре, или ще се засили с наближаването на местния вот?

-Разбира се, че ще се засили. И ще ви кажа защо - тези хора ги е страх да излязат на избори. Те знаят, че ще загубят, защото никой не ги харесва. Да не казвам какво се случва с Обединените патриоти, къде са. Добре е, че са с правителството, че да ги чуе някой. Да си изкарат кандидат, Стоян Тончев да излезе кандидат за кмет, но никой не ги иска и няма да ги избере. Затова е тази компроматна война – ако може да оклепваме кмета Иван Алексиев, ако може Специализираната прокуратура да го свали от поста му, да ме изкарат криминално проявен по време на изборите, да не мога да се явя на избори и след това да излезе, че съм невинен, но вотът да е минал, да избрали някой друг и да ми кажат – ами, съжаляваме, г-н Алексиев, вие не сте виновен, но какво да направим. Да не давам примери с бивши мои колеги, които точно така ги курдисаха. Този сценарий обаче е много прозрачен, плосък и евтин – вървеше преди 15 години например, но не и днес. Аз очаквам нещо да получа от прокуратурата и ще дам пресконференция за случая Яворовите скали, защото се натрупаха много неща. Да не забравим, че за МБАЛ-Поморие ме обвиняваха, но излезе, че не е така, както ме обвиняваха. За Военния санаториум ме обвиняваха за много неща – също не излезе така. Там спрях грабежа, може и това да причината, да не забравим все пак към коя институция е лечебното заведение – към Военното министерство, а от кого се управлява – от квотата на Обединените патриоти. Някои хора съм ги карал да си вкопават кабелите под земята, защото такъв е законът, тъй като преди висяха по дърветата и стълбовете. И сега може да ме гонят затова, че съм си свършил работата законно, но за тях са били разходи. А в същото време големи обекти без обществени поръчки засекретяваме - защото знаем кои ги свършиха. За мен причината на атаката е, че не се удовлетвориха някои лични интереси и в момента използват тази власт, която имат, за отмъщение. Дават ни за пример белите държави, че някой си е подал оставката. Аз ще напусна поста си, но докажете по някакъв начин, че съм виновен. Ама в коя в бяла държава вицепремиер пада толкова ниско? И да нарича Поморие Джурасик парк - откъде накъде, кой е той, неговият Ямбол да не е по-хубав, например?! Ние сме от една държава, не може да се обиждаме така. Ако някой не му е потърсил сметката, аз ще го направя рано или късно, както и на Стоян Тончев, но нека да приключат проверките. Всичко ще си дойде с времето, ще ги съдя! Разберете ме, че тази практика трябва да се пресече, защото натискът срещу кметовете по места ще расте. Не само към мен, а и към много колеги. До изборите ще бъдем едно пушещо месо, кой каквато власт има, кой каквито лични контакти и връзки има, ще пише сигнали до разни институции.

В категории: Поморие


Реджеп се точи на Емануела
Реджеп се точи на Емануела 25/05/2020, Понеделник 10:20 0
61
Коментара по темата
61.
до 60
25.04.2018 09:27:44
0
0
Ти си един от некадърниците изгонени, дето години наред се е напъват откъм отзад и с желание да се върнат обратно на работа
60.
христо абрашев
21.04.2018 13:07:32
0
0
Как да се сетиш като си ПРОСТ И НЕКАДЪРЕН служител на община ПОМОРИЕ помисли напани се и ще родиш нещо от към отзад не чакаи в главата да ти хрумне гениална идея тъй като е празна АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ
59.
Деси
13.04.2018 16:49:41
2
0
Кмете гледай си работата , то завистниците много, особено от изгонените и други неуспели да влезат като общински съветници
58.
до 53
13.04.2018 16:46:15
1
0
Колкото върнаха Верчето Ванчурова уж и тя кадърна толкова и другите кадърници .Кмете направи услуга на всички кметове от тук нататък като ги изгони
57.
-------
13.04.2018 16:43:16
1
0
Кой са тези толкова кадърни изгонени служители???Що не мога да се сетя напишете ги
56.
Петър
10.04.2018 07:27:55
1
5
Много тънкообидни почнахте да ставате, управляващите, и техните лакеи!
1. Яворови скали, и по-точно терена до тях, според документи е частен, и то благодарение на Вас, г-н Кмет! Кмет ще дава конференция за частен терен?!
2. МБАЛ - стана ясно, че вина за положението на общинските болници в страната има политиката на партията на която сте член г-н Кмет! Тази политика в Здравеопазването се изповядва от самото начало, а вие се правите на ощипан?! Да, Вие лично, като Кмет носите отговорност за МБАЛ-Поморие, а не за всички Общински болници изпаднали в същото състояние!
3. Санаториум - той е частен.
Как, като Кмет защитихте Дарението, г-н Кмет? Никак! Нито Вие, нито Общински съвет! Закъснялото "писамце", което обжалва Решението на МС е просто театър за пред БСП /бесните стари пенсии/!
Вие г-н Кмет не можете да защитавате публичния интерес! Същото важи и за Общински съвет Поморие!
И, затова трябва да си подадете оставките, и ако имате смелостта да се явите на избори, то го направете! Престанете да се държите, като мутра!
Така, може ли Флагман!
55.
*********
03.04.2018 07:40:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
54.
До 53. до Кмета
02.04.2018 19:45:48
0
5
Намирам, че сте много, ама много прав. В кметската управа има персони, които преследват користни цели за постигането на които подвеждат и самия кмет. Алексиев носи своята вина за подбора на кадрите си. Той назначи компрометиран служител от друга община на ръководна длъжност в администрацията си. Защо? Юристите в Общината са под всякаква критика - по-подхождат за актьори в театър "Сълза и смях" . Лошите съветници винаги водят до неправилни решения и оттам - до лошо управление. Виждаме го всички. Кметът явно повече се вслушва в мнението на своите сиви кардинали ,отколкото в мнението на собствените си избиратели„ Не разбирам упорството му да защитава доказани свои грешки ,с цената на лъжи, вместо честно и почтено да си признае:"Хора, сбърках!!!"
53.
до Кмета
02.04.2018 14:28:24
1
5
АЛЕКСИЕВ един съвет от мен ПРИЯТЕСКИ на миналите избори аз и моето семейство гласувахме за теб за което много ама много съжеляваме защо допусна да бъдеш ЗАБЛУДЕН И ПОДВЕДЕН от две СЕСТРИ ХИТРУШИ които ЛАМТЕЯТ САМО ЗА ВЛАСТ И ДОБРИ ПОСТОВЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, ако си добър управник и държиш на имеджа си който загуби безвъзвратно имаш още малко време за да се поправиш да си признаеш допунатите от теб грешки и да ВЪРНЕШ КАДЪРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА. Повярвайни не е трудно ИМА ГРЕШКИ НО ИМА И ПРОШКА ПОМОРИйЦИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ И ЩЕ СИ ВЪРНЕШ ДОВЕРИЕТО В ТЯХ. УСПЕХ, УСПЕХ УСПЕХ не позволяваи повече да бъдеш мамен и заблуждаван от СОБСВЕНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО ИМАТ ПОДМОЛНИ И КОРЕСТНИ ЦЕЛИ ТЕ САМО ТЕ ИЗПОЗВАТ КАТО МАША ЗА СОБСТВЕНА ОБЛАГА. МОЛЯТЕ спри ВОИНАТА която си повел срещу ГРАЖДАНИТЕ от там само ще ЗАГУБИШ чест и почитания гн КМЕТЕ ще се радвам ако ми отговорите ЧЕСТНО и какво мислите да правите за напред.
52.
*********
02.04.2018 13:41:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Чичо Манчо
02.04.2018 13:38:31
15
9
Алексиев е най-добрия кмет който Поморие е имало след 1989 година.Обнови града и съперничи като размах на Димитър Николов.Стоян е несериозен и несъстоятелен индивид, приличащ на джендър и просто се чудя защо такъв достоен мъж като Алексиев изобщо се занимава с него.
50.
*********
02.04.2018 12:50:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
49.
той
02.04.2018 10:07:13
0
13
Колко повече дава интервюта и се оправдава толкова повече се излага. Съвет му давам да работи за благото на всички Помориици не само за силните и богатите на деня. Те са шепа хора спрямо о станалите хиляди избиратели които, не са безмозъчни същества и могат да преценят кое е хубаво и кое не. Да обърне повече на администрацията да си върши работата добросъвестно.
48.
хората гледат
02.04.2018 10:00:11
10
4
Кмете ние сме със теб ...много сме... А В. Симеонов да се научи да плаща на хората си явно, а не под масата да им дава остатъка от уговорените заплати и да укрива доходите им. Затова има сив сектор от такива бизнесмени като него. Прокоратурата да го разследва за това му деяние.
47.
666
02.04.2018 09:22:23
4
14
Този кмет, май се е взел много насериозно. Дава интервю, за неща които на хората не им пука. Тях ги интересува какво ще се случи с яворовоте скали, а не за некролози и т.н.. Но май щом се опитва да отклони темата, кмета има за какво да е притеснен.
46.
Mims
02.04.2018 00:03:02
3
7
До №42
Сиса, теб може да те е яд скъпа, но насочи яда си към теб персонално първо. Приеми че има на тази земя и друг тип хора, които имат много широкоспекърен поглед и разбиране. И въпреки че и те не знаят и не разбират от всичко, със сигурност можеш да допуснеш, че има хора които много, ама много четат и се интересуват живо от всякакви тематики и отделят много време за обща култура и познания. Такива хора, за които ти в това си битие, никога няма и да предположиш че съществуват дори! А дори и да срещнеш или се сблъскаш челно с такива, ти няма да си в средата си - просто ще сте в различни нива на понятия и разбирания. И тъй като си малко хлапе, и съответно прозрачна в голяма степен, допускам че си текущата ПР-ка на Иванчо, Софчето. Ако съм познала, първо вземи хлапе да научиш как се изпращат масови електронни писма и научи правилата скъпа - До:, Копие до: и Сляпо копие: са съвсем различни похвати, като за това има причина най-древната електронна услуга да направят тези дреболии. При това най-доброжелателно те съветвам, защото ми е адски тъпо всеки път, като ми изпратиш имейл, да виждам всички адресанти на които още си го изпратила. Е, не че не съм доволна че ми подаряваш един вид спам лист, но не се прави така хлапе :) И още един съвет - стой си мирно и кротко докато се подписваш за заплатката си и не се напъвай много, че рязко изпъкваш като пубертетска пъпка на челото и вместу да му помагаш на шофа си, му вредиш без даже и да го осъзнаваш!
45.
поморие е нашта клетва
01.04.2018 22:20:14
3
7
Тук не става въпрос за избори и кой е по компетентен, за това още е рано да се коментира, тук коментираме изявлението на кмета на Поморие. Неговите действия, работа за 6 години, както и думи от интервюто „ Не се притеснявам - да ме проверяват, но накрая като изляза чист, ще ги съдя за набеждаване” . Не може обществеността да не реагира и потърси отговорност, когото убедително казваш тези думи, а има съмнение че си сбъркал и направил незаконосъобразни действия и са налице актове на РИОСВ, санкция на АДФИ гр.София за 10 000лв. за нарушаване на закона за Обществени поръчки, имаш непредвидимост на общественото мнение когато решиш да продаваш общинска земя на частни лица, най-вече под паметника „ Яворов „ и самата процедура по придобиване на имота буди съмнение законосъобразна ли е, после да не предвидиш, че новите собственици ще поискат да изминат процедурите по ЗУТ и да реализират инвестиционни намерения върху собствената си земя, застрояване съгласно приетия ОУП на Поморие и може да се стигне до застрояване на хотел на няколко етажа, и да получи неодобрение от Поморийци. Стотиците случаи на „ мълчалив отказ „ на администрацията, обещаното открито управление, в началото през първия мандат се случваше, виждаха се резултатите, и високата подкрепата за втори мандат бе факт, но постепенно бяха спрени директното излъчване на оперативки всеки понеделник, липса на архиви на запис на проведените сесии, всичко това води до съмнения за прикриване на грешни решения, като и за съмнение за прикриване на незаконосъобразни решения, или законосъобразни но неморални, обслужващи нечии интереси. Затова ще бъдат сигнализирани прокуратура, държавни институции и органи и ще има проверки, защото остават още почти година и половина до изборите, а ние не трябва да сме безразлични какво ще се случва с парите на Поморийци и общинските имоти, да оставаме с чувството на съмнение, че се взимат грешни решения, които не са поправими. А когато дойдат изборите ще се сблъскат кандидатите с програми, компетентност, екип и визия за управление и ще се види има ли кандидати, водени изцяло от интереса на обществото, независимо от подкрепата и исканията на местни или държавни олигарси.
44.
Darth Vader
01.04.2018 20:06:33
3
10
Чета тук коментарите и усещам натрупаното напрежение у хората. Дааа, просто чашата преля. И последната капка бе случая с Яворовите скали. Кметът щял да даде специална пресконференция за него. Ами за това има един много точен турцизъм - гьонсуратлък. Да урегулираш в УПИ-та един от най-красивите кътчета на Поморие, да ПРОДАДЕШ едно от тях при явен конфликт на интереси,/без да зачетеш общественото мнение/, да го отредиш за ресторант и след това и за ХОТЕЛ,да предвидиш за изграждане с обществени средства алея, обслужваща този вече ЧАСТЕН имот, да издадеш заповед, одобряваща инвеститорска инициатива за изграждането на хотел и когато случая се раздуха и стана напечено да прехвърлиш заповедта си като горещ картоф на Общ. съвет без от това да произтече каквото и да било правно последствие. И на всичко отгоре да имаш дебелоочието/гьонсуратлъка да дадеш пресконференция и заплашваш със съд ...ами аз просто нямам думи , хора...
43.
*********
01.04.2018 19:40:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Сиса
01.04.2018 18:54:46
12
5
Най много ме е яд да слушам хора които разбират от всичко. Мисля че който се чувства по- компетентен и можещ тряцва да се яви на избори. Защото само да цъкаш и да даваш акъл с нещо не променя ситуацията. И след като Алексиев е избран за кмет означава че се ползва с достатъчно доверие. Плюещите да не се напъват толкова че ще вземат да се насе*рат точно преди следващите избори.
41.
до 38 ДИМО
01.04.2018 17:14:57
3
11
Много си прав уволни кадърните служители и остави некадърници като еколожката ЛАПАДЖИЕВА но там сестричката Х .ЛАПАДЖИЕВА я ПАЗИ нали е човек на АЛЕКСИЕВ ВСИЧКО Е ТОЧНО ако знаят колко жалки и смешни в очите на хората ще напуснат не само общината и ПОМОРИЕ. ТОВА Е ЕДИН ОТ МНОГОТО ПРИМЕРИ НА УВОЛНЕНИ КАДЪРНИ СЛУЖИТЕЛИ и оставени за ЖАЛОСТ НЕКАДЪРНИЦИ давам този пример защото бе нашумял много в града ни и имаше много възмутени граждани. НО НА ТЯХ ТРИМАТА НЕ ИМ ПУКА. ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ТОЧНО жални и дребнави душици. ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ!
40.
до 39
01.04.2018 16:39:02
8
2
Прави сте УПИ и ПУП се одобряват от този Експертен съвет и после Кмета взема окончателното решение така че Кмета не е виновен донякъде.
39.
повод
01.04.2018 16:29:50
3
11
Защо никой не говори за този експертен съвет към Общината който взема незаконосъобразни решения и после хората да се оправят в съдилища . Нека компетентните органи там да погледнат и в чия полза се вземат тези решения относно строителството в града . Това показва че хората които участват там са некомпетентни или се подават на други изкушения и в крайна сметка се оправдават с колективни решения. Човек трябва да се сблъска с тези неща за да разбера какво става . Даваш им власт и си губят акъла но има
видов ден и всеки си плаща дяволъка.
38.
Димо
01.04.2018 15:42:06
3
13
Уволни кадърните служители за да сложи млади и некомпетентни момичета без образование за да не хващат злоупотребите
37.
Петър
01.04.2018 07:20:46
4
11
"като се урегулира в пет нови парцела: УПИ І, с отреждане за КОО, УПИ ІІ, с отреждане за ресторант и хотел, УПИ ІІІ, с отреждане за лятно кино и озеленяване, УПИ ІV, с отреждане за морски клуб, УПИ V, с отреждане за крайбрежна алея, с обособен терен за паркинг на запад от УПИ ІІ"
и .... "Ще ви уточня, че случаят Яворови скали не беше за строителство, а за приемане на един Подробен устройствен план, който е разглеждан от експертния съвет на Общината, който ПУП аз преди да одобря, съм го внесъл в Общинския съвет като заинтересована страна"
Толкова за Яворови скали.
МБАЛ - вина за това има политиката на партията, на която сте член г-н Алексиев!
Лично Вие можехте да Решите проблема много отдавна, но Решихте да го направите по "друга" методология, изповядвана от партия герб!
Санаториум! Той е частен.
Инфраструктурата е под всякаква критика, неподобаваща на курортен град с Хилядолетна История!
Инвестициите са нула!
Не виждам основание, причина и мотив Вие, и екипът Ви да продължавате "работата" си!
Същото важи и за съветниците.
36.
поморие е нашта клетва
31.03.2018 23:33:43
3
16
За всички вече е ясно, за управленските качества на кмета и екипа му, с раздута некомпетентна администрация, година и половина зам.кмет, две години като депутат достатъчен опит за гласуване вот на доверие и на управление. И след 5 години начало на общината, след видимите резултати, благодарение на щастието и късмета да използва европейските средства, които всички общини успяха да привлекат. Макар и малко проекти, реализирани със собствени пари, резултат -лоша инфраструктура в старата част и квартала, особено в съставните селища, високи местни данъци и такси ,нерешени проблеми през лятото , актове на РИОСВ за общината, административни санкции за кмета – глоба в размер на 10 000лв. от АДФИ, потвърдена на първа инстанция от районен съд Поморие, безогледно харчене на бюджета , теглене на заеми от банки за бъдещи проекти угодни само за малцина без допитване до гражданите. Разпродажба на общински имоти с цел да попълване бюджета. Като капак продажбата на публична общинска собственост под паметника на Яворов .Така и не стана ясно за обществеността какво имаше в предвид г-н Трухчев по време на пресконференцията на кмета преди заседанието за приемането на ПУП за същия имот, когато каза „ Иване не правете глупости, не вадете фалшиви документи „ ако не даде той отговор, може би трябва да дадат компетентните органи. Тази игра на Хазарт с нашите пари, с нашата собственост, не с техните пари и собственост, и за всичко това, за взетите решения са свикнали да не носят отговорност. Пълен фарс с МБАЛ-Поморие, делото за Военния санаториум и т.н. Необходимо е един кмет да бъде ангажиран непрекъснато с проблемите на хората и да търси начини как те да бъдат решени, да носи отговорност , а не да се притеснява и оправдава че някой му е подал сигнал срещу него, воден от лични интереси. Може би е крайно време на тези въпроси да даде отговор Специализираната прокуратура. За да може на избори да се прави информиран и правилен избор.
35.
27. До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 20:15:30
3
14
Значи уважаеми - тук не става въпрос за омраза. Нищо лично - а просто обективна обществена критика.Да, никой не иска да отрече направеното . Но на всеки мислещ човек е ясно, че това се направи не толкова заради града, а за да се "усвоят" определени средства от европейски фондове от фирми , приближени на ГЕРБ и Д.Пеевски. Вижте кои са изпълнителите на тези проекти и ще ви стане ясна картинката.Кметът Алексиев има и негативи,които трудно могат да бъдат простени, меко казано. Това е необосновано високата задлъжнялост на общината - голям кредит, теглен от кмета Алексиев без обществено допитване. Нека той да обясни как се заусти пречиствателната станция и дали са спазени проектните изисквания за това и защо прекрасния залив на Акротирия, през лятото вони на л...а. И още,още....Въпроси на които един ден кмета трябва да отговаря - дължи ни го.
34.
пенсионер
31.03.2018 19:14:04
6
7
То ако сега не си погребан рано или късно си в затвора .Бог бави но не забравя .
33.
Помориец
31.03.2018 18:46:26
3
20
Администрацията му е под всякаква критика . Нагласени конкурси и некомпетентни хора които с отвратителното си отношение се държат сякаш си отишъл да им изядеш бащината баница . Разкарват хора без причинно и си предават важности като не осъзнават че получават заплати от нашите данъци. Имам чувството че си правят каквото искат или поне така изглежда ако той не си измива гузната съвест с тях.
32.
той
31.03.2018 16:39:28
8
3
Изчезни ве мелез
31.
до 32
31.03.2018 16:16:31
5
11
Кметът на Поморие има потвърдена на първа инстанция от РС-Поморие административна санкция от 10 000лв. за нарушение. Справка инетертен страницата на РС-Поморие решение по административно наказателно дело № 435 от 29.03.2018
30.
До 30
31.03.2018 15:53:16
9
7
Изложи факти, щом толкова много си информиран, кажи няколко незаконни работи е вършил Алексиев.
В противен случай, значи споделяш статуси, просто ей така, да не заспиш.
29.
помориец
31.03.2018 13:09:44
0
3
Кого да изберем за кмет?
28.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
31.03.2018 12:19:39
1
1
Момчета,моля Ви не изпадайте до нивото на Михаил Неделчев,който
навремето в някакъв пристъп на ярост искаще да си го мери с този на д-р Константин Тренчев.Естествено стана за смях на цяла България и напълно заслужено си получи прозвището:Пишкомерец Неделчев".
27.
До тези които мразят Алексиев.
31.03.2018 12:11:23
14
6
По времето на Алексиев се направи воден цикъл почти в целия град, ново пристанище, саниране на десетки жилищни блокове, вероятно и други позитивни неща за които не зная или не се сещам, ВСЕ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА, за които поморийци не са дали нито лев. Със пари от бюджета на Общината се направи една прекрасна алея от новия до стария град. Това са само големите инвестиционни проекти. Вярно е, че сбърка с тъй наречения инвестиционен проект за хотела на Яворовите скали, трябваше да знае, че черепите с когото са се захванали добро не е видял- шеф на пристанище, бивш зам премиер и др. Какво повече от него са направили другите кметове!
26.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 12:10:34
4
9
ДО 25
ГОСПОДИНЕ,НЕ МЕ РАЗБРАХТЕ ПРАВИЛНО...
ЗАТОВА И СЛОЖИХ ВЪЗКЛИЦАТЕЛНИ СЛЕД ИМЕТО НА ПЕТЬО ЗЛАТАНОВ....
ЗАЩОТО ТОЙ НАИСТИНА НАПРАВИ МНОГО ЗА ПОМОРИЕ....И БИ БИЛО ДОБРЕ ПАК ДА СЕ КАНДИДАТИРА...ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО С ДВЕ РЪЦЕ....
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ
25.
*********
31.03.2018 11:54:46
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
WIND OF CHANGE
31.03.2018 10:54:45
2
5
ПОЛКОВНИК СТОЯНОВ -КМЕТ....
23.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
31.03.2018 10:51:32
7
10
ИЗБЕРЕТЕ ПАК ПЕТЪР ЗЛАТАНОВ !!!!!
22.
*********
31.03.2018 09:59:59
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
До Ст.Тончев
31.03.2018 07:52:58
8
4
И тук ли ще спамиш? Прибирай се във фейса и си пей песните там. Като латерна си.
20.
*********
31.03.2018 02:20:37
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
*********
31.03.2018 01:17:01
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
чакам вече час
30.03.2018 23:40:27
5
1
Що спря да пишеш коментари? Не е интерсно когато никой друг не пише,а? Пък и нищо ново не раждаш май.
17.
*********
30.03.2018 23:16:33
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Хахаха
30.03.2018 22:34:01
1
8
Отивайте при кмета на Страцин те ще ви спасят главата заедно с неговите двама избрани председатели в техни ръце е вече ДПС-Поморие ще им видим силата на изборите хаха
15.
Селата
30.03.2018 22:24:28
3
18
Близо 3 000 хиляди гласа от ДПС имаше за вас г-н Алексиев за какво за да бъдат излъгани,надявам се новото им ръководство да не направи същата грешка и да застанат зад друг, защото когото подкрепят ДПС ще спечели за съжаление надявам се да не сте вие!!!
14.
*********
30.03.2018 22:19:10
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Поморие Махалата
30.03.2018 22:11:28
4
18
Юсеин Мехмед провали ДПС Поморие,Алексиев ГЕРБ Поморие долу и двамата!!!
12.
Запознат
30.03.2018 22:03:20
3
25
Г-н Алексиев вижда ви се краят няма го вече и Юсеин Мехмед да седнете на 4 очи и да ви изнудва с гласовете на ДПС само в негова полза,с новото ръководство май ще трябва да действате съвсем по друг начин иначе истината е една само с подкрепата на ДПС можете да сте КМЕТ отново!!!
11.
Pomorie
30.03.2018 21:51:04
1
14
Bez podkrepata na DPS nqma6e kak da ste kmet g-n Aleksiev,i sega pak taka ako ne bir podkrepata gubite taka,4e mnogo e vajno kakvo 6te im obe6tavate!!!
10.
вътрешен човек
30.03.2018 21:40:21
4
18
Нашият кмет май е прекалил с дозата. Не му издържат нервите вече. Да дойдат неговите началници и да му направят един тест.
9.
Crax
30.03.2018 21:38:20
5
21
И сега какво ...кмета щe се прави на Многострадалната Геновева. А бе -на всички поморийци му лъснаха бакиите
8.
Ербап си
30.03.2018 21:07:54
4
16
Ербап, докато ДПС-то стои зад теб. Ми ако те разлюбят, ко шъ праиш?
7.
opinion
30.03.2018 20:08:40
4
29
Този път с казуса "Яворови скали" поморийския кмет яко затъна в блатото. Всеки следящ отблизо и детайлно проблема е наясно, че продажбата на този терен обслужва единствено интереса на двама местни бизнесмени, игнорирайки напълно обществения интерес. Налице е кристален пример на конфликт на интереси след като дъщерята на единия от тях е общински съветник и оглавяваща комисия по ред, законност и сигурност към местния Общ.съвет. Чрез този случай лъсва потресаващата некадърност и некомпетентност на местната общинска администрация, в която тясно се преплитат роднински .приятелски и лобистки връзки, а не професионални възможности. Не епизодични проверки - нужен е цялостен одит със задна дата на дейността през последните два мандата .
6.
кекс
30.03.2018 19:58:26
2
8
Мекия джендър, твърдия Вейдър С. и каракачанска кучка- всичко е точно
5.
Гражданин
30.03.2018 19:53:42
4
20
Защо Валери Симеонов да е смешен?г-н Алексиев Вие много ли сте хубав и Вашите бакии се знаят.
4.
Градът е разруха
30.03.2018 19:53:23
1
26
Но всичко е точно!
3.
*********
30.03.2018 19:52:20
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
баста
30.03.2018 19:36:14
9
9
Защо въобще се занимаваш с тези?
1.
помориец
30.03.2018 18:49:12
10
35
за затвора си алексиев както ти и всички гербаджйски кметове купувате гласове затова за да бъде бате бойко на власт да не ви съдят и да си правите каквото си искате и да крадете ама идва видовден рано или късно ще ви потърсим сметка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Абсурд! Българин не може да се върне в Германия заради неправомерно наложена карантина? Абсурд! Българин не може да се върне в Германия заради неправомерно наложена карантина?

Румен Йорданов разказва, че целта му е била да мине транзит през България, за да стигне до Турция, където да се лекува

Реджеп се точи на Емануела Реджеп се точи на Емануела

Ако можех да избирам на коя известна личност да сготвя, това ще бъде попфолк певицата Емануела, разкри топ готвачът

Масов бой в кв. Крайморие. Полиция разтури абитуриентски купон след див екшън Масов бой в кв. Крайморие. Полиция разтури абитуриентски купон след див екшън

На около 25 души са написани актове

След имотна измама: Възрастна жена се нуждае от помощ след като остана бездомна След имотна измама: Възрастна жена се нуждае от помощ след като остана бездомна

72-годишната Маргарита Драганова живее по улиците

Водолаз търси като Индиана Джоунс съкровища в Созопол Водолаз търси като Индиана Джоунс съкровища в Созопол

Археолозите проучваха античното пристанище на  Аполония Понтика и търсеха под вода праисторическо селище

Почти 100 000 нови случаи по света, броят на починалите намалява Почти 100 000 нови случаи по света, броят на починалите намалява

България, Гърция и Албания - с най-малко починали на милион население

Църквата почита св. Йоан Кръстител Църквата почита св. Йоан Кръстител

Той се възпоменава няколко пъти в годината

Министър Банов обеща отваряне на концертните зали скоро и повече пари за актьорите Министър Банов обеща отваряне на концертните зали скоро и повече пари за актьорите

Нашата подкрепа е свързана с това да дотираме творците, тъй като ще има по-малко зрители заради COVID-19, каза той

Собственик на бърза закуска осъди Агенцията по храните, написали му акт за 1000 лева Собственик на бърза закуска осъди Агенцията по храните, написали му акт за 1000 лева

Той е подал жалба до Районен съд

Проф. Витанов бие тревога, заразата с COVID-19 може да пламне край морето заради чужденците Проф. Витанов бие тревога, заразата с COVID-19 може да пламне край морето заради чужденците

Съществува такава опасност и трябва да се внимава, предупреди математикът от БАН 

Отварят кафенетата и ресторантите в Гърция Отварят кафенетата и ресторантите в Гърция

Потеглиха и първите фериботи към островите

"Ню Йорк таймс" отпечата 1000 имена на загинали от коронавирус "Ню Йорк таймс" отпечата 1000 имена на загинали от коронавирус

Очаква се жертвите на COVID-19 в САЩ да стигнат 100 хиляди

Футболист, желан от "Левски", се самоуби пред гаджето си Футболист, желан от "Левски", се самоуби пред гаджето си

Нападателят Милян Мърдакович се гръмнал с пистолет в дома си в Белград

Ким Чен Ун: Северна Корея да увеличи ядрената си отбрана Ким Чен Ун: Северна Корея да увеличи ядрената си отбрана

 Необходимо е да се поправят неприемливите дефекти във въоръжението на армията, твърди лидерът

Ще пострадат ли и „Оскарите“ от пандемията? Ще пострадат ли и „Оскарите“ от пандемията?

Тази година номинация може да получи филм, който е бил планиран за прожекция, но след това е пуснат за стриймване в интернет

Путин търси начини за подкрепа на руската петролна индустрия Путин търси начини за подкрепа на руската петролна индустрия

Компаниите за обслужване на нефтени находища също могат да бъдат включени в правителствения списък за държавна подкрепа

Пекин: Китай и САЩ са на ръба на нова студена война Пекин: Китай и САЩ са на ръба на нова студена война

Напрежението с Вашингтон се изостри около COVID-19

Фалира една от най-големите в света компании за коли под наем Фалира една от най-големите в света компании за коли под наем

Бизнесът й беше съсипан от пандемията от коронавируса

Великобритания въвежда 14-дневна карантина за чужденци Великобритания въвежда 14-дневна карантина за чужденци

Нарушителите на карантината в Англия може да бъдат глобени с 1000 лири

Германски принц загина в тежка катастрофа Германски принц загина в тежка катастрофа

Благородникът се блъснал в предпазната мантинела на магистрала

Живко Табаков Живко Табаков Ако не си бяхме изхарчили парите преди два месеца за тоалетна хартия, сега щяхме да ядем череши... Виц на деня Виц на деня Младеж се обажда по телефона у дома... Вдигнала баба му:
- Бабо, я виж работи ли рутера?
- Че работи ли, знам ли чедо...
- Коя лампа свети?
- В банята. Да я изгася ли?

Виц на деня Виц на деня Шеф към подчинените си:
– Постоянно хленчите и се оплаквате, но е факт, че тази година заплатите ви са с 35% по-високи!
Плах глас от залата:
– Спрямо коя година?
– Спрямо следващата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук От дистанционното обучение на детето, най ме кефи учителката по трудово! Днес им даде да изперат, прострат и си изчистят стаите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори