Спомени от соца: Когато „правоимащите” пазаруваха от „Кореком”, а останалите се редяха на опашки за портокали


Спомени от соца: Когато „правоимащите” пазаруваха от „Кореком”, а останалите се редяха на опашки за портокали
Само отговорните другари имаха достъп до стоките „II направление”
11 Март 2018, Неделя
Източник: retro.bg

По нормалната логика останалото население, мнозинството, бяха "правонямащи", макар че тази дума не се употребяваше, защото при социализма всички бяха "равни"По времето на Бай-Тошовия зрял социализъм хората бяха свикнали с постоянната оскъдица на така наречените "дефицитни стоки" - понятие, което днес е непознато за нашия свободен пазар и на потребителите. Стоките се деляха според произхода си на "I направление", тоест наше или чуждоземно, но социалистическо производство, и "II направление" - стоки от капиталистическите страни, които можеха да се купят само от „Кореком”. Такава възможност имаше едно малцинство от "отговорни другари" на ръководни партийни или държавни длъжности. Те сами се наричаха "правоимащи". По нормалната логика останалото население, мнозинството, бяха "правонямащи", макар че тази дума не се употребяваше, защото при социализма всички бяха "равни".

Търговското обслужване в етичен план бе непреодолим проблем: продавачките бяха надути, стояха зад щанда като мумии, без специално внимание към клиента и го "обслужваха" с досада. Когато по официални или църковни празници по магазините се появяваха екзотични продукти, бързо се разнасяше мълва: "Знаеш ли, пуснали са портокали?", и веднага за тях ставаха дълги опашки. Явно някой неизвестен фактор отгоре "пуща" в търговската мрежа въпросните цитрусови плодове или друг дефицитен продукт, в това число и резервни авточасти. В много случаи снабдяването с дефицитна вещ ставаше с връзки с някой "отговорен другар". Ако обикновен потребител попиташе някой продавач за такава стока, той отговаряше: "Всеки ден не е Великден".

След демократичните промени нещата се промениха революционно, магазините се напълниха с отдавна мечтани cтоки, продавачките се усмихнаха и посрещаха слисания отначало клиент като желан гост. Но едновременно с изобилието частният вече пазар донесе една странна мода, която има подчертано психологическо измерение: цените не бяха закръглени, а се появи феноменът "99". Вече няма стока с цена 100 лв., а вместо кръглата сума се мъдри 99,99 лв. И човек се пита: "Ало, подигравате ли ми се, че от 10,000 стотинки ми "отстъпвате" 1 стотинка, т.е. нищо, и ме кандърдисвате: "Хайде бе, будала! Юруш на голямата далавера от една стотинка, побързай, да не изтървеш авантата!". На такава подигравка старите хора казват: „Абе, ние сма алъщисали (свикнали) на всичко, ние Втора световна война изкарахме, че това ли няма да изтърпим, защото знаем две и двеста”. Щем не щем, ще се примирим и с този дар на демокрацията - феноменът "99".

В категории: Ретро Флагман


34
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
34.
Кънчо до 32
13.03.2018 01:02:07
0
0
Ако беше се понапънал още мъничко,щеше да имаш правописна грешка във всяка дума от изумителната ти реч!!!!Но и сегашният ти резултат е категоричен.Пиши,какво да ти донеса от Корея.Макар,че те чета с мъка....
33.
До 32
11.03.2018 16:16:47
1
1
Ти отивай в Индия и Конго щом толкова се кефиш на демокрацията мр*сник
32.
От Русия с любов
11.03.2018 15:29:30
4
3
Отивайти в Северна Корея, фатмаци и дъртаци дету ва кефи комунизма!!! Мам'ито ви скупену ))))
31.
До 30
11.03.2018 13:53:39
5
2
Ппц 60те и 70те години са си били истински кеф за повечето западняци. Аз харесвам САЩ само през 60те и 70те, и малко през 80те. Тогава наистина на Запад е имало по-истински храни, повече морал, и повече благоденствие. Но всичко това е било част от един огромен световен заговор. Комунизма е създаден от демократите с една единствена цел - комунизма трябва да се разпадне и да се докаже с измама, че социалността е лошо нещо и никой повече на света да не може да създава социална политика. Така завинаги света да е под диктата на демокрацията и асоциалността. САЩ през 60те и 70те бяха повече социални от комунистите, но те имаха нужда от комунистите, за да ги използват като лош пример, а ти да са добрия пример да бъдещите поколения. САЩ винаги е контролирала Русия, дори по комунизма. Когато падна комунизма и вече нямаше нужда западните държави да се правят на по-добрички, те показаха рогата си. В момента в САЩ е пълно с бездомници и наркомани. В Германия е пълно с турци и араби. Англичаните са масово алкохолизирани ид*оти. Но вече семето е посяо, социалността е дескредитирана и оттук нататък само филмите на ужасите ще са реалността. На мен спора комунизъм и демокрация не ме интересува, защото знам, че социалната политика повече няма да просъществува, просто искам да видя глупостта, наглостта и лошотията на някой хора, затова коментирам
30.
КГБ
11.03.2018 13:39:06
13
0
По време на соца запада си беше истинска мечта, защото там всичко беше подредено, спокойно и сигурно. Сегашния запад е един разграден двор пълен с всякакви чернилки и нулева сигурност.
29.
До 27
11.03.2018 13:26:57
7
5
Моя баща също има имущество за 1 милион. Знам за какво ми говориш и кви куфарчета, ама пределно ми е ясно. Недей бърка ТАРИКАТЛЪКА с умнотата!!! Моя баща е двойкаджия, но направи милиони с тарикатлък! Бас хващам, че и твоя баща има знания за 2ка по физика и химия, ама си е тарикатче. В демокрацията има и забогатели умни хора, но то си е повече до късмет и постоянство. Това, да защитаваш бедните, не значи, че си прошляк, а се нарича СЪЧУСТВИЕ! Но ти няма как да ме разбереш. Някой хора искат да живеят в нормална държава! Аз не съм комунист, но за разлика от теб знам накъде върви БГ, и за разлика от теб аз не съм бандит. На теб явно ти е през к*ра за умиращите деца и милионите болни, но не всички са като теб бездушни. Аз защитавам комунизма заради определени принципи. В демокрацията БГ трябваше да е супер развита и всички да живеят като в приказка, но навсякъде боклук, дупки, мрачни хора, мутри, к*рви, наркомани, и усмихнати до уши олигафрени с пари. Най-лошото е, че това няма да се оправи, а ще става по-зле. На мен само част от детството ми е минало в комунизма. Но все пак знам, че нормалните хора тогава бяха по-щастливи. Знам и вкуса на плодовете. Моя чичо имаше (той умря) къща в Аспен и Тенерифе, живееше в САЩ и можех там да отида. Но на мен ми харесва БГ природата. Защо трябва да бъда емигрант и да бягам оттам където ми харесва?? Защо БГ трябва да запада??? БГ не я чака нищо добро и затова аз казвам, че през комунизма е било по-хубаво. Но аз не сравнявам БГ комунизма с Швейцарската демокрация, както ти правиш и лъжеш по този начин. По твойта логика можем да сравняваме с никога небилата в комунизъм Индия с Германия. И кво излиза? И двете са били винаги демокрация, тогова защо има такава жестока разлика?? Аз сравнявам БГ демокрацията с БГ комунизма, а ти даваш фалшиви примери, защото, явно си фалшив човек. Няма кво да се спори, защото от тарикати тази държава запада, а западняците точно това искат, защото в БГ има мн суровини за грабене и е добра държава за пробутване на 3то качество храни и 3та ръка дрехи
28.
Долу ГРОБ
11.03.2018 13:16:09
8
7
ДОЛУ БОЙКО, ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА
27.
до 24
11.03.2018 13:03:44
11
0
Много си прав с това изречение"Някой хора, колкото и да се напъват, ще са простовати, защото такъв им е генът. Също така има и мозъчни болести водещи до деменция, което в днешновреме не е само старческа болест.Виждаме през ежедневието си децата на властимащите,колко са простовати и неориентирани като цяло.Виждаме постигнатите им успехи в училище ,навярно дължащи се на лоши гени ,слабоумие или къса памет.Такива са,защото такива са били и техните родители.Излишно е да обясняваш на хора,без занимание ,че през 90те години се въртеше най-успешния бизнес и лично моя баща се прибирше с 1 куфар оборот пари,всеки ден внасяше пари в банката,а тогава властимащите ив съда и тем подобни бяха кръгла нула и дори се отказваха да бъдат съдии и ставаха адвокати за повече кинти.Ако мислиш,че като си завършил 1 више с 300 зора и работиш на държавна работа си нещо,значи си малоумник.Няма нищо по добро от това да си си сам шеф и да си свободен по всяко едно време.Ама това ще се дължи на лошите ви гени.Чешете си езиците по форумите,а ние ще си живуркаме с паричките ни.
26.
Дрън,
11.03.2018 13:02:45
7
4
дрън чи пляс!Като няма какво да се пише, пак се пуска стръвта соц-корекоми,банани и прочие.Станахте банални вече!Стига с тия банани бе,това е най евтиния и тъп плод, внушавате го все едно е черен хайвер.И в Кореком всеки който имаше валута си купуваше каквото иска.От къде я е имал,колко му е струвала, си е негова работа!
25.
*********
11.03.2018 13:01:36
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
До 20
11.03.2018 12:47:53
3
4
Виждам, че и ти си уреден. Явно с връзки сред властимащите и се облагодетелстваш на народен гръб. В Мексико и Колумбия си е песен да пееш, стига да си част от властимащите или техен приближен. Ти сам го каза, че повечето не могат да изучат децата си, защото доброто образование е пари! Само за отличници има минимални стипендии, но истината е, че умът е като мускулатурата - не всеки има генът да бъде Шварценегер! Някой хора, колкото и да се напъват, ще са простовати, защото такъв им е генът. Също така има и мозъчни болести водещи до деменция, което в днешно време не е само старческа болест. Нима те не заслужават да учат и да се опитват да постигнат нещо? Демокрацията е създадена само за хора на определени доминиращи държави, и за властващи и бандити от колонизираните държави. Затова защитавам комунизма, защото знам, че БГ е определена да бъде Мексико и Колумбия на Балканите. Относно за Японците - те са 100 години и пред Гърците, Испанците, Португалците и прочие държави, които никога не са били комунистически. Също са 50 години пред Шведите, Италианците, Финландците и прочие. Недейте изопачавайте истината, не пред всеки ви минават номерата!!! Истината е, че вие сте облажените тарикати , които грабят, убиват, изнасилват и експлоатират безнаказано, затова обожавате тази система. То и аз можех да съм така, но не ми е кеф да съм бандит. Не всеки има вашето мислене на престъпници
23.
dd
11.03.2018 12:42:19
6
3
Ходи обяснявай какво е дефицит на комунистическите примати и бръснати татуирани националистчета набор 90, които лайкват постове с лика на тато във фейса без дори да са закачили и ден от това време.
ГМО бил проблема на някой си по-долу а тоя чугун дори си няма представа какво е значението му. И това го казват хора тровени безконтролно с отдавна забранени силно канцерогенни пестициди и набивали чернобилски марули докато техните лидери се хранеха с чиста продукция.
22.
Саян
11.03.2018 12:36:39
7
1
Тези,който бяха добре през соца и крадаха и се образоваха,че образоваха и отрочетата си,а след това ги сложиха на големи длъжности,сега аз им виждам и лекувам наркотизираните внучета.Така,че като дойде Видовден ,не прощава да знаете.ВНУЦИТЕ ИМ ЩЕ ПРЕКЪСНАТ КРАДЛИВАТА И ВРЪЗКАРСКА НИШКА.Виждали ли сте мозък на наркоман,наполовина е черен и го няма .
21.
До 20
11.03.2018 12:24:58
2
6
Правилно го каза - демокрацията я мразят прецаканите, които нямат връзки за да правят бизнес, и тези , които са бели роби за по 500 лева стигащи им за хляб и сол!!! Това доказва, че демокрацията е създадена само за благоденствието на определена малка група от хора!!! Също така, демокрацията я мразят и тези, като мен, които не искат да са бандити и да живеят сред наркомани, к*рви, мутри и лицемери!!! Отностно мисълта ти, че имало бол работа - има, но няма пари в нея!!!! А мисълта ти да се напуска ТАЗИ ПРЕКРАСНА ПО ПРИРОДА ДЪРЖАВА и да се бачка в чужбина, си е УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ, доказваща колко неосъзнати са демократите. Има хора , които искат тук да живеят, а не в гнусната по природа Германия. Тодор Живков изрече тази мисъл по 2 причини : 1вата е, че лъжливо му обещаха да е лидер и в демокрацията, ако предаде комунизма. 2рата е, че социализма е недоносче, и това така си беше, затова се искаше реформа, но вместо да направят реформата западняците им платиха и те просто свалиха системата. Аз също искам демокрация, но като Швейцарската! Аре направи я тази демокрация! Истината е, че това никога няма да стане и БГ ще бъде демакрация от типа на Мексико и Колумбия. Това ще е така, защото за да изживееш хубава демокрация трябва да си част от елита , който граби планетата!!!! БГ няма как да е от този елит
20.
Хахаааа
11.03.2018 11:56:40
10
1
Много празен спор! Как не разбрахте,че тези които бяха ”патрони” и сега! Сегашното време го мразят само дъртаци и нереализирани прошляци! Никой истински облажил се от комунистическо време,не плюе демокрацията.Защото уредените по комунизма имаха връзките,образованието и ”маята” за участие във бизнес,политика и заграбване. Уредените по комунизма изучиха и децата си,и те пак са добре. Тези които величаят онова време и мразят сегашното,са ”фалирали” злобни шушумиги,нереализирани в сегашно време,бивши бачкатори и селяндури необразовали децата си. Така омразата и завистта им е още по-голяма тъй като и порасналите им деца,също са нереализирани и мързеливи клошове бачкащи за 500лв. Днешното време е песен да пееш,само да ри се учи и работи! Ако в България не ти провърви,има и чужбина,свят голям и успели хора много. Недоволни прошляци-ракиджии,миришещи на чесън,ако толкова искат онова време,има Северна Корея! И не забравяйте епохалната мисъл на Тато,изречена от него и останала във вечността:
- Социализмът се оказа едно недоносче!!!
И още нещо казано от Тодор Живков при завръщане от ФРГ И ЯПОНИЯ,къде с делегацията си посещава няколко завода. Виждайки жестоката действителност Живков заявява на приближените си:
-Тези хора са 100год преди нас!
Така че разни бачкатори битови алкажи да не са ”по- католици от Папата” или иначе казано за ограничени хора като тях:
-Не разбирайте социализма повече и по-добре от Тодор Живков! Все пак за онова време и геополитическа обстановка,Живков е и ще остане голям,и прозорлив Управник!
19.
До 16
11.03.2018 11:45:43
9
2
Запада не е истинска демокрация, в повечето западни държави си е комунизъм с една част частен бизнес! В Индия, Бразилия, Конго, там е истинската демокрация! Демократите да отиват там да живеят!!!! То е много кеф да отидеш в Западна Европа или САЩ, които са 50% комунизъм с държавни предприятия, държавни помощи, високи данъци за богатите предприемачи, кредити с ниски лихви и кво ли не, всичко подпомогнато от държавата. Друго си е да отидеш в Конго, където наистина трябва да се справяш сам. Това хленчещите за западна демокрация са много гн*сни създания! Ами вижте в БГ - Теленор е собственост на Норвежката държава. ЕВН е собственост на Австрийската държава. ЧЕЗ е собственост на Чешката държава. Кви са тия комунистически държавни бизнеси ве? Що тия норвежци и австрийски комунисти не са като БГ с 100% частен бизнес, супер ниски данъци за богатите и никви социални помощи?? Това българския демократ е някво психичноболно създание, което явно живее в паралелен свят, защото не мога да им проумея мисленето, освен ако не са тролове или бандити
18.
kinder-сюрприз
11.03.2018 11:35:28
8
3
кон за кокошка, разменихме кремиковци за киндер сюрприз и тик-так
17.
Спомен
11.03.2018 11:15:18
9
5
Цяла седмица някакво леке измисля простотии и иска да ми обяснява как съм живял при социализма.
Всичките ми колеги си купуваха дънки от Корекома.
Известно време живях над него - нищо интересно - бонбони, тублерони, сапуни и дънки. В магазина миришеше на магазин втора употреба.
16.
Бургас Р.Х. до N 9
11.03.2018 11:11:22
11
6
Много си далече от истината. Не зная кой ти е промил мозъка, но всъщност като си помисля, те всички комунисти са с промити мозъци. Може и демокрацията да си има недостатъци, но през комунизма бяхме като пиле в клетка, никой не можеше и да помисли за излизане в чужбина, освен приближените на Тато, които летяха с правителствения самолет да играят комар по ас Вегас с нашите, народните пари. На нас тогава ни промиваха мозъците, че в гнилия запад живота е лош.
15.
До 9
11.03.2018 11:04:51
5
6
Ти си толкова д*лен, че нямам думи да те опиша. Или рускините не ти пускат и затова мразиш всичко руско, или си някъв от днешната номенклатура, или си тролче пишещо по сайтовете. Ти профилактичен преглед знаеш ли кво е? Това да отидеш при лекар и да те пита дали те боли нещо, си е чиста простотия и загуба на време!!! Истински профилактичен преглед означава да ти се направи магнитен резонанс, кръвен тест, ехограф. През 70-те и началото на 80-те, кви ехографи и магнитни резонанси бълнуваш??? Знаеш ли колко трудни са били лабораторните изследвания?? Държавата ни е слаба от б*ндити като теб, които само грабят и се оправдават с несъществуващите вече комунисти!!! Изтъркаха ви се номерата. Измислете нещо ново или не ви достига акъл?? Никъв комунист не съм аз, просто ме отвращавате крадливите и нагли демократчета, затова предпочитам да защитавам комунистите, те поне бяха по -кротки
14.
Р.Х. Бургас
11.03.2018 11:04:31
10
1
На автора на статията ще поясня, че правоимащите не бяха партийни другари, а моряците, които пътуваха зад граница и техните семейства. Аз и съпругът ми никога не сме били партийни другари. В корекома и шапшандъра се пазаруваше с бордеро.На свободния пазар нямаше нищо, редяхме се на опашка пред ,, показния магазин'' за плодове и зеленчуци, който беше на място9то на сегашното кафе Бакарди.И защо се наричаше показен.Когато партийните другари изнасяха плодове, а там не ги харесваха и ги връщаха, на нас ни се предлагаха като стока първо качество. Редяхме се на опашка за банани, тъй- като се полагаше само 1 кг на човек, често използвахме този трик да се нареждаме всички членове на семейството. Хубави години бяха:(
13.
правоимащите?
11.03.2018 10:49:32
12
2
демек моряците и всички които притежаваха валута? И какво продаваха в кореком тик-так, цигари и дънки рифле?
12.
Иван..
11.03.2018 10:46:04
14
5
Всеки можеше да пазарува в кореком стига да имаш валута.....не само ,,другарите,,....много хора параходчии,тираждии и тези които работеха в Либия и дори в СССР....можеха да пазарят от там....
11.
Саян
11.03.2018 10:34:43
6
2
Време е за хапчето.
10.
До 9
11.03.2018 10:34:36
8
7
Ти, твоята рода и приятели, може да сте нямали зъби по комунизма, но моята рода и приятели имаха много по-здрави зъби отсега!!! Като в БГ упрявляват комунисти, защо западните лидери ги галят по главиците, прегръщат се с тях, и правят бизнес с тях?? Защо запада не отритне БГ лидерите, както отритнаха Башар Асад и Ким Чен Ун? Щом БГ е в ръцете на комунисти, защо по времето на БСП ни приеха в НАТО и ЕС??? Изключително гнусен ТРОЛ СИ, с няколко изтъркани израза!!! Само ми кажи кво работиш?? Бас хващам, че си някво мамино хрантутниче, трол, бизнесмен бандит, държавен чиновник, или прост дъртак-извратеняк с наследства
9.
До 3ти
11.03.2018 10:27:18
14
7
Спирай пикото,защото ти е изпържило мозъка! Ти си чисто луд и недей да се криеш зад оостановката,че не си комунист! Ти си върл комунист,защото само толкова прост човек може да твърди "по комунизма инономиката била по западен модел" Хората по-дълголетни хахааа те нямаха зъби в устата и то масово. Германсккте пенсионери идваха на море тогава и лесно можеше да се види разликата с наще грохнали ше пенсионери. По селата само баби и тук таме някой дядо,мъжете умираха по-рано. А това да не се ходи на профилактични прегледи е точно останка от онова време. Изкукал комунисте,това сега у нас не е демокрация,зашото ушравляват децата и внуците на същите онези некадърници. Щом каоитализма го има,а твоя "социализмо-ко унистически идиотизъм фалира,значи престави си колко си болен,щом не си разбрал. Ама това е нормално,от Ганьо по-слабоумен няма,виж му само държавата!
8.
ALF
11.03.2018 10:26:48
8
2
КОРЕКОМ - корекция на комунизма.
7.
до 5
11.03.2018 10:24:50
12
8
С платени тролове и бандити не говоря!!! Уж си умен, а по цял ден пишеш простотии, вместо да работиш и да създаваш благини и работни места. Това сте вие демоНкратите - мързеливи и крадливи плямпала. Най-лесно е друг да работи, а вие само да нареждате, нали? Яд ви е на комунизма, щото там не се краде с двете шепи, нали? И аз не съм комунист, но как да го обясниш на трол и бандит
6.
*********
11.03.2018 10:19:00
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
до малоумника - ха, ха
11.03.2018 10:10:47
18
12
Другарю примитивен комунист - и ГМО е имало, но ти не си го знаел. Затова твоите началници - комунистически престъпници се хранеха от отделно, специално снабдяване. Навярно това ГМО ти е изпържило мозъка. Изпържило го е заедно с радиацията дошла тук от Съветска Русия (Чернобил, сега в Украйна). Тогава комунистическите престъпници си споделяха помежду си информация за заразата, но не казваха дори на комшиите си. И хората маршируваха под заразата - искарани на принудителна манифестация от такива комунистически престъпници като теб. Знаеш ли колко хора умряха от рак, заради вас? Престъпници! Болни мозъци! И сега сте си същите. Не сте се покаяли! И сте готови пак да убивате. Това си личи от глупостите, които пишеш, като изтъркана грамофона плоча. Болни хора сте вие комунягите. Болни и скверни!
4.
Xaxa
11.03.2018 09:58:41
16
10
Относно Корекомите , това си беше една СУПЕР ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНА СТРАТЕГИЯ, която доказва, че комунистите са имали АКЪЛ!!! Благодарение на Корекомите, имаше пазар за БГ продукцията и се предпазваха хората от възможността за биологична и химична атака, чрез западните храни и напитки. Най-важното нещо беше, че Корекомите стимулираха българските учени и изобретатели да гонят постиженията на своите колеги от запад. Благодарение на Корекомите , много българи бяха добре обучени, докато сега почти няма умен българин. Най-лесно е чуждите държави да създават, а ти да си простата държава консуматор. В момента БГ е точно това - проста държава консуматор, с почти никаква БГ продукция. Обаче, докато при комунизма се продаваше само качествена западна стока, сега, в демокрацията, се продават най-нискокачествените западни стоки. В Германия Кока-Колата е по-различна от тази в БГ. Това говори всичко за прецакването на БГ иди*тите, които си мислят, че демокрацията е по-добра за народа. Демокрацията е по-добра, но само за бандитите!!!!
3.
Xaxa
11.03.2018 09:34:03
21
15
Само примитивния човек би се жалвал, че нямало оцветени портокали и ГМО банани при наличието на супер разнообразие от качествени БГ плодове. Комунизма не беше идеален, защото икономиката работеше по западен модел, който дърпаше надоло системата, но вместо частен капитализъм, беше държавен. Американците казаха как са победили комунистите - с 20 или 30 трилиона дълг, който никога няма да върнат!!!! Не съм комунист, защото има много косури в системата, като липсата на частното предприемачество, свободната критика и т.н. Обаче да се сравнява комунизма с демокрацията си е подигравка! В комунизма имаше безплатно образование и здравеопазване, евтини и по-качествени храни, евтин градски транспорт, почти никаква престъпност, хората се пенсионирваха рано и бяха с 20 години по-дълголетни. В демокрацията, въпреки хиляди пъти по-добрите технологии, се правят много повече медицински грешки, качеството на храните е много по-лошо, престъпността е огромна, и в най-добрия случай се пенсионираш 1-2 години преди да умреш. Място за сравнение няма, защото комунизма беше създаден с полза към гражданите, а демоНкрацията е създадена във вреда на гражданите. Все пак демокрацията е измислена и прокарана от МОНАРСИТЕ, а тъй наречената Френса Революция е един добре режисиран бунт, подобие на 2014 година, когато някой умишлено предложи #КОЙ и предизвика предварително уговорения и платен метеж. Защитници на демокрацията са неосведомени невежи, извратеняци, платени тролове и бандити-чиновници
2.
""ПРАВОИМАЩИТЕ""
11.03.2018 09:02:10
25
13
КОМУНИСТИТЕ БЯХА ПРАВОИМАЩИ НО БЯХА ВЗЕЛИ ВЛАСТА ЧРЕЗ ОРЪЖИЕ И КРЪВ И СИ НАПРАВИХА СПЕЦИАЛНИ МАГАЗИНИ ЗА ТЕХНИТЕ НУЖДИ––ВЕЧЕН ПОЗОР НА ПРЕСТЪПНАТА ИМ ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
бай Иван
11.03.2018 08:59:53
22
13
Скапаното време, наречено СОЦ и описано по-горе в статията не е българско изобретение. то е привнесено изкуствено отвън и нареди страната ни сред изостаналите държави. Свинщината дойде върху съветските танкове, управлявани от пияни руснаци с промити мозъци. Не случайно ги наричат "орки". Те и техните подлоги - българските комунисти избиха повечето от читавите хора в България и така увредиха генетичният фонд на страната ни. Затова сега се въртим в кръг и нещата не вървят. Всичко в скапаният СОЦ беше по руски модел - дори магазините Кореком, които се описват в статията са по модел на техните - Берьозка. Определението - "Империя на злото" е много сполучливо. Безнадеждна свинщина. Затова тия от тях, които се сдобиха с някакви пари (дадени им от лошия Запад срещу суровини) гледат да избягат оттам, включително и у нас. Само, че практиката показва, че от отровата посята в главите им няма как да избягат.


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате!
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Българският премиер предлага мигрантите, бягащи от война, да чакат на КПП-тата по външните граници на ЕС
Всичко в категорията
Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София Уникално! Показват с 3D потъналите кораби на Черноморието Задължителна система за мониторинг на отработените газове и разхода на гориво за новите камиони и автобуси
Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ)
Искат нов процес за разстрела на наркобоса Костов заради нарушения и предубеденост на съда
Искат нов процес за разстрела на наркобоса Костов заради нарушения и предубеденост на съда Адвокатите на килъра пък искат клиентът им да бъде напълно оправдан и да се намали размерът на кръвнината от 100 бона, която той трябва да плати


Всичко в категорията
Ранилият полицайка футболен фен иска на свобода Съдят баща на първолак, нарекъл класната "овца" Цацаров за делата Боршош и Семерджиев: "Правосъдието катастрофира" Не му се размина! Бившият съдебен изпълнител Тодор Мавродиев влиза в затвора Боби Хлебаря за зверството над сестра си: Прокуратурата лъже! Не съм я убил, аз й спасих живота Ето го свирепия Боби от Созопол, който уби сестра си с ритници и юмруци (ВИДЕО) Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Викат в съда премиера за турските ваксини Нападателят от казино в жк "Зорница" Жельо размахва среден пръст в съда, но твърди, че не е престъпник
Криптовалутите в полезрението на най-богатите в света
Криптовалутите в полезрението на най-богатите в света Милионерите се интересуват от инвестиции в криптовалути
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ)
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Срещу директорката Галина Александрова са подадени множество жалби, включително и за злоупотреби с евросредства, но при проверките не са открити нарушения


Всичко в категорията
Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта
Две стипендии за учениците от бургаската ПГСАГ "Кольо Фичето"
Две стипендии за учениците от бургаската ПГСАГ "Кольо Фичето" Традиционното поощрение се връчват от Камарата на строителите в града

Всичко в категорията
Министър Красимир Вълчев: 920 лева ще е най-ниската учителска заплата от 1 януари (ВИДЕО) БСУ залага на преподаването на английски език, иска още по-модерно обучение Започва подаването на документи за кандидатстване в гимназиите Родител алармира за сериозен скандал в бургаското иновативно училище "Ал.Г.Коджакафалията" Остров Света Анастасия се превръща в сцена за театър, играят 3 постановки през лятото Флагман алармира МОН за 12-те деца, отхвърлени от елитното училище "Ал.Г.Коджакафалията", вижте как реагира министърът Сполука! МОН отчете най-високи резултати на матурата по математика Заради новите правила за прием: Родители на отхвърлените деца от ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" атакуват МОН Роботът Елф посрещна бъдещите гимназисти на училището по програмиране Ученици от Немската гимназия създадоха нестандартно арт пространство в училището Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ откри първия департамент в Бургас за повишаване на професионалната квалификация на учителите
Учени установиха: Кафето предпазва сърцето
Учени установиха: Кафето предпазва сърцето Напитката защитава клетките от увреждания
Всичко в категорията
Ужасяваща находка! Майка откри мъртва 18-годишната си дъщеря в дома им Безобразие: Момиче паркира на инвалидно място и принуди мъж с количка да моли полицаи за помощ (ВИДЕО) Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала Тъжна вест! Отиде си бургаският малчуган Ради, не успя да пребори рака Многодетна норвежка избяга в България, след като социалните й отнели шестте деца (ВИДЕО) Ексклузивно! Доброволецът, спасявал удавниците в Поморие: Ако имахме подкрепа от брега, братя Средеви щяха да са живи! Почернената съпруга на удавения в Поморие Христо разплака България, вижте разказа й за фаталния инцидент Братът на Михаил проговори пред Флагман за отвратителната истина, довела до двойния разстрел в Слънчев бряг Жестока драма! Вижте трагедията на братята, които се удавиха в Поморие 6-годишната Криси от Бургас се нуждае от 15 038 евро за лечение във Виена Безумие: Отнеха децата на българка заради високия й коефициент на интелигентност (ВИДЕО)
Спомени от соца: Какво се случи с първия съветски свръхзвуков самолет – съперникът на „Конкорд“
Спомени от соца: Какво се случи с първия съветски свръхзвуков самолет – съперникът на „Конкорд“ Последният полет на „Конкорд“ е през 2003-а, но самолетът е обречен още от фаталния инцидент през 2000-а, при който близо до Париж загиват 133 души
Всичко в категорията
Лют скандал между Стоичков и Ганчев заради трансфера на Антон Недялков в Лудогорец Вижте вълнуващата история на Цвети и Станислав от Бургас - любов, заради която си струва да влезеш в огъня Не смятате ли, че и той има право?! Страшна история за много болка! Измъчваха баща ми в затвора, малтретираха го... Лукаку влезе в историята Скандалът се разраства! Сърбия иска наказания заради двуглавия орел, а в Швейцария: Те ни опозориха! Национал при Лотар Матеус и ветеран ще водят "Нефтохимик" към професионалния футбол Някогашният стадион-красавец на Бургас потъна в забвение и разруха, струва ли колосалните 25 млн. лв. (СНИМКИ) Салах стана почетен гражданин на Чечня Балъков: Характерите ни, Пенев и късметът направиха 94-а успешна Паяк на косъм да вдигне колата на героя от световното през 1994 г. Златко Янков Бой на стадиона увенча трагедията на Аржентина (ВИДЕО)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Обичате ли животните? Това е вашата мечтана работа Взрив от емоции предстоят на сцената на Летен театър – Бургас, дует „Ритон” излиза в юбилеен концерт 450 танцьори ще се хванат на „Хоро край лазурния бряг“ Някогашният стадион-красавец на Бургас потъна в забвение и разруха, струва ли колосалните 25 млн. лв. (СНИМКИ) Умеем ли да се забавляваме и 12-те хейтърски урока, които научихме след снощното пирозрелище в Бургас* Топлофикация-Бургас празнува днес Деня на енергетика Вижте атрактивното бойно учение на флотилията бойни и спомагателни кораби Бургас не помни подобна заря! Ето защо небето над града тази вечер заблестя по невероятен начин (ВИДЕО/СНИМКИ) Кметът Димитър Николов разпореди проверки за достъпността на плажовете в Бургаско Само във Флагман.бг! Вижте Ванс - първата боркиня на Бургас, красавицата разбива стереотипите за силовия спорт (СНИМКИ/ВИДЕО) Кои 12 имена се спрягат за кмет на община Бургас догодина
Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза Нова версия: Мъж с качулка наръгал 11-годишната Никол и връчил ножа на Иван Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Ето го Атанас, който се самоуби след любовна драма в жк „Меден рудник“ (СНИМКА +18) Шокиращо! Серийният мастурбатор от „Меден рудник” вече на свобода, 6 майки го видели да се самозадоволява пред деца Мерцедес се натресе в паркирало БМВ в бургаския жк. „Меден рудник” Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Още с прерязването на лентата опашките в магазина показаха огромния обществен интерес от страна на местните

Всичко в категорията
Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк Само във Флагман.бг! Вижте кой спаси ударените от гръм щъркели в Айтоско Гръм удари щъркелово гнездо в Айтоско! Хора с големи сърца спасиха две от малките Айтос открива юбилейни „Славееви нощи“ на обновена сцена, вижте пълната програма Ексклузивно! Маскирана банда удари заложна къща в Айтос, взривиха тухлена стена и разбиха 2 каси със злато и пари Ето как паркират "баровците" на Айтос (СНИМКИ) Детски турнир за седми път взриви футболните емоции в Айтос (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива
Трите варианта на министър Ангелкова за „Слънчев бряг“ АД Чужди летовници в Слънчев бряг продават скъпите си вещи, а се жалват, че са обрани Дъното! Чисто гол турист броди по централната алея на Слънчака (СНИМКИ 18+) 2000 деца от 8 държави показаха красотата на изкуството на фестивал в града на ЮНЕСКО Шокиращо! Антена на мобилен оператор ли? Ето какви щети нанесе съоръжение на „Теленор” на сграда в Несебър Николина Ангелкова и Николай Нанков правят нова проверка на Какао бийч Шеф-готвач: Храна, която е престояла повече от 2 часа на бюфет - трябва да бъде бракувана, не е безопасна Директорка забучи мъжки полов орган на торта и гордо се показа! Трябва ли да я виним за постъпката й? Несебър е отличник в социалната област, грабна два приза Камен Донев гостува в Свети Влас тази събота! 32 преместваеми обекта и на трите плажа в Слънчев бряг са с нарушения
Ахелой посреща над 1000 участници в Международния фестивал „Радост на морския бряг“
Ахелой посреща над 1000 участници в Международния фестивал „Радост на морския бряг“ Програмата ще започне днес от 18.30 часа с дефиле на многобройните таланти

Всичко в категорията
Огромен кошмар очаква българския милионер Тони Кичуков при връщането му в Созопол
Огромен кошмар очаква българския милионер Тони Кичуков при връщането му в Созопол Кръчмар спря достъпа до луксозния му апартамент на Каваците, готви се да отвори плажно заведение в басейна на комплекса му

Всичко в категорията
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО) Мореплавателят Дончо Папазов празнува в Царево 30-годишнина от обиколката на света (ВИДЕО) Само във Флагман.бг: Фиат изгоря като факла в Царево (СНИМКИ) Плаж „Корал“ обграден като концлагер, летовници вървят през трънаци, за да стигнат до пясъка (ВИДЕО) Рокада! Освободиха зам.-кмета на Царево Николай Христов, замени го Златина Кирякова Трагедия! Трупът на млад мъж изплува на плажа в с. Лозенец Майстори от Странджа предават знанията си на млади архитекти и инженери Лапчев: Плажовете ни трябва да са чисти, но защо сметката да я плаща жителят на Община Царево? (ВИДЕО) Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол
Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ) Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ)
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо От ОД на МВР потвърждават за образувано досъдебно производство срещу Данчо Горския,  гръмнал демонстративно куче в центъра на града

Всичко в категорията
Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област Кметът на Камено Жельо Вардунски: 24 май е денят на духовно единение на нацията ни! Любимите книги оживяват пред децата на Камено Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа
Чужди летовници в Слънчев бряг продават скъпите си вещи, а се жалват, че са обрани Интервю Всички интервюта Главен инспектор Живко ДАСКАЛОВ, началник на РУ-Несебър: Чужди летовници в Слънчев бряг продават скъпите си вещи, а се жалват, че са обрани
Имаме система да разобличим застрахователните измами, през 2017 г. разкрихме 17 подобни случая

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Трите варианта на министър Ангелкова за „Слънчев бряг“ АД Вероятността за ликвидация на дружеството, както иска Валери Симеонов, е малка Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 24.06.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Днес сте обсебени от манията за съвършенство. До каквото се докоснете, искате да блести като бижу. Предстои ви вълшебна вечер, но не се пресилвайте с подготовката! По-важно е да е весело на всички. В този ден е добре да споделяте идеите си и да търсите подкрепа. Може да възникне ситуация, при която да се наложи да вземете бързо решение. Изисква се да подходите отговорно, защото от избора ви ще зависи не само вашето бъдеще. Пазете стомаха, не преяждайте! Днес нямате търпение, като хала сте и искате това, което сте замислили, да стане от първия път. Несполуките ви изнервят. Ако не контролирате емоциите си, ще развалите настроението на близките си. Справите ли се с премеждията пък, ще се превърнете в център на вниманието. В този ден навярно ще се убедите, че стават чудеса. Може да сбъднат мечтите ви. Не забравяйте обаче да се помолите за това, от което имате нужда! Може да се озовете в една компания с човек, с който макар пътищата ви да са се разделили, продължавате да обичате. Погрижете се за външния си вид! Трябва да сте красиви и изискани, но не стойте прекалено дълго пред огледалото, за да не ви отнеме енергията! Вслушайте се в съветите на по-възрастните хора! Не яжте с телефон в ръка! За флирт не му е времето сега. В този по-лесно ще постигнете целите си. Отделете обаче повече внимание на близките си, зарадвайте ги! Направете подарък на детето си дори и да няма повод! Съобразете се с желанията на хората, които обичате! Не ги обвинявайте за своите грешки! Иска ви се да празнувате, но днес може да програмирате бъдещето. Не е нужно да сте завършили курс за маг, за да може с мисъл-форма да привлечете успеха, да имате късмет и пари. Трябва ви само вяра. Визуализирайте това, което искате да ви се случи! Това е ден за молитви. Желанията ви ще бъдат чути, ако след „Отче наш“ ги споделите с Бог и се помолите. Важно е обаче те да не са във вреда на някого. Не молете за пари или за имоти! Болестите на този ден са лесно излечими. В този необикновен ден не стойте като страничен наблюдател, а се включвайте в купона! Изненадайте близките си, като създадете приказна атмосфера в дома си! Направете нещо специално за тях и им кажете, че ги обичате! Може да се каже, че за вас това е денят на прегръдката. Желанието да обменяте душевна топлина с тези, които обичате, сега е по-силно. Ако обаче някой ви критикува, не се обиждайте, а приемете думите му като съвет! Може да извлечете полза от това и да станете по-добри. Нуждаете се от морална подкрепа. Не се колебайте да потърсите помощ от приятели! Те гледат на проблемите ви от друга гледна точка и благодарение на това ще може да намерите бързо и лесно решение. Внимавайте какво си пожелавате! Думите придобиват магическа сила и всичко, казано на глас, може да се претвори в живота. Може да се срещате с роднини и приятели, да обсъждате идеи и да кроите планове за бъдещето. Внимавайте с алкохола!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип