×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо БСП скочи срещу истините на Валери Симеонов, а мълчаха когато Радев и Йотова коленичеха пред Кирил


Защо БСП скочи срещу истините на Валери Симеонов, а мълчаха когато Радев и Йотова коленичеха пред Кирил
Драмата с Валери Симеонов е напълно измислена и несъстоятелна, защото вицепремиерът изрече публично истини, за които отдавна са писали обилно руски, европейски и български медии
09 Март 2018, Петък, 19:59 ч.

Валери Симеонов е добре избрана мишена – не е светец, дръзкият език често му навлича гнева на опоненти, но БСП и господарите им в Кремъл никога няма да му простят, че враг на АЕЦ „Белене”


Подъл рекетьорски капан залагат БСП  на правителството на Бойко Борисов, европредседателството и  визията ни пред партньорите. След скандала „Гинка”, Нинова се опитва в движение да яхне нов измислен  скандал – Борсов да се разграничи от думите на Валери Симеонов, изречени за руския патриарх Кирил – втроразрядно ченге от КГБ, трафикант на цигари.

Малко преди това Волен Сидеров и Красимир Каракачанов поискаха пратньорът им да се извини на Кирил Гундяев, засвидетелствайки руска преданост.

Всъщност драмата с Валери Симеонов е напълно измислена и несъстоятелна, защото вицепремиерът изрече публично истини, за които отдавна са писали обилно руски, европейски и български медии. Под разграничаване, БСП и г-жа Импексова, както в столетницата иронично наричат лидера си, разбират отстраняване на Симеонов от важния пост и правителството. Това безспорно ще доведе до сътресение в и без това сложната правителствена коалиция и напълно прогнозируемото 

падане на правителството и предсрочни избори

Валери Симеонов пък е добре избрана мишена – не е светец, дръзкият език често му навлича гнева на опоненти, но БСП и господарите им в Кремъл никога няма да му простят, че беше един от върлите противници на АЕЦ „Белене”, че дари собствени средства за паметник на героя ген. Колев, разбил руснаците в Добруджа.

„Да си налягаме парцалите, избори по никое време ще потопят страната в хаос. Да си събираме ума и да не действаме като че ли чакаме някакво чудо. Чудото, ако стане, ще бъде лошо чудо”, побърза да охлади страстите на политическия елит анализаторът  Михаил Константинов.

За БСП и Нинова обаче  няма спиране, те ясно са обявили курс на въоръжена борба и рутене на правителството, и са готови да се хванат за всеки повод, който може да нагнети напрежение и да катурне кабинета. Такава им е задачата, спусната от Кремъл и те на всяка цена са готови да я изпълнят, обяснявайки патетично, че го правят в името на българските граждани. В случая отново разчитат на емоционалния и честолюбив Борисов, който да се разграничи светкавично от Симеонов. Тази схема се оказа печеливша за червените другари на няколко пъти. Накараха председателя на парламента Димитър Главчев да се извини за това, че е спазвал правилника на Народното събрание, а след това да си подаде оставка от поста. Същото се случи и с депутата Антон Тодоров. Но не така столетницата действа, когато нейните рожби трябва да си посипят главите с пепел.

Случаят с Валери Симеоонв е пределно ясен – изявление му бе в лично качество като политик и лидер на НФСБ, не ангажира правителството. Той беше предизвикан да каже  истини за руския патриарх, защото гостът се държа към България

арогантно, надменно, като с руска губерния,

каквато реално сме в техните очи. Всъщност Симеонов защити националното достойнство – това което президентът Радев не успя да направи, позволявайки на някакъв си Гундяев да се изживява като генерал губернатор, да тропа по масата на българския държавен глава и генерал от НАТО, който за съжаление се оказа с мислене и манталитет на старшина.

Три дни БСП мълча за позорното поведение на своя президент, който заряза издигането на националното знаме на 3 март в София, за да бъде компаньонка на руския патриарх. Замълчаха подло и за колениченето на вицепрезидента Илияна Йотова пред Кирил, което нито е канонично, нито е достойно, нито е европейско. Дори иконата им Тодор Живков се е снишавал, лавираше с целувки уста в уста, но не е коленичел публично, а представете си тези продажници какво правят, когато са насаме със съветските/руските си другари?

Но това поведение е обяснимо за една небългарска партия, за едно сациалдемократическо менте, което проби преди години в ПЕС, имитирайки реформа, промяна и скъсване с комунистическото минало и руския слугинаж. Истината обаче се оказа тъжна и страшна – БСП не е осенена от никаква  промяна и реформа, стои си здраво закотвена там долу, при пещерния сталинизъм и кремълско крепостничество и отново иска да повлече със себе си цялата държава.

Какво по-ярко доказателство за това от вчерашния измислен протест пред МС. Тръбяха за него цяла седмица, чакаха автобуси от цялата страна, накрая събраха 300 червени маргинали с развяти комунистически знамена, които се изживяваха като спартанци. Само, че МС не е Спарта, България е Спарта, а тези руски агенти искат точно нея да срутят. Най-парадоксалното  и разобличаващо истинската същност на червената партия  е, че митингът уж бе посветен на ЧЕЗ,  а червените другари крещяха

България да излезе от ЕС и НАТО

В същото време внушават на обществото, че се проваляме с европердседателството – пълна шизофрени, но за позитанци тя е напълно обяснима. Нинова няма право на повече провали. Трябва да изпълни плана на ген. Решетников и да компрометира и дестабилизира страната. Червеното лицемерие все пак би трябвало да има мярка и да предполага някакво дъно. Но за нашите социалисти-комунисти няма спирка, няма спирачка. Те винаги са готови на черното да кажат бяло – чекиста от КГБ да приветстват като светец, милионера и развратник със светски изкушния да словославят като месия, поругателят на националната ни история и достойнство да превъзнасят като защитник на българщината. Това е резултатът от гузната съвест на БСП.

Независимо под каква форма са мимикрилали, винаги остават руска и съветска военизирана структура в България, пета колона, която е готова да потопи страната в кръв. Правили са го през 1923 г., възпроизведоха го и през 1944 г. Готови са и сега да давят в кръв порива на българите за европейско бъдеще и независимост.

*Коментарът е на Димитър Иванов, Faktor.bg (ВИЖ ТУК), заглавието на Флагман.бг

В категории: Политика


35
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
35
Коментара по темата
35.
Молитва за защита от зло!
11.03.2018 18:27:19
0
0
Огради ни, Господи, със силата на честния и животворящ Твой Кръст и ни запази от всяко зло. Амин.
34.
Джеки
11.03.2018 13:00:37
1
4
Най добрият комунист е умрелият
33.
Венсеремос
10.03.2018 17:36:15
1
5
БСП-то мълчат като женски полов орган.............едно време им казваха като комунист на разпит............ Ако беше обаче за Плевналийката щяха да разпърдят навсякъде............
32.
*********
10.03.2018 16:26:56
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
Българин
10.03.2018 14:04:30
6
5
Закрийте си наведения сайт , вместо да триете коментари в които няма обиди , а съвсем коректна критика , това, че сте свързани лица с НФСБ е ясно ....,
30.
koko
10.03.2018 12:32:59
2
1
ne sam vidql odobno darjanie sre6tu nqkoi ot sa6t ili izrael
29.
Gundu
10.03.2018 10:20:16
2
1
Bursts te o4akva pri nego
28.
Любомир
10.03.2018 10:18:01
1
2
Защото този е путка без покритие и един ден щте го духа
27.
666
10.03.2018 10:15:06
1
3
Кирил Московски
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Патриарх Кирил
патриарх на Москва и цяла Русия
Информация
Роден
20 ноември 1946 г. (71 г.)
Патриарх Кирил в Общомедия

Негово Светейшество Кирил (светски имена: Владимир Михайлович Гундяев) е патриархът на Москва и цяла Русия.

Съдържание

1 Биография
2 Международна дейност
3 Противоречия и спорни въпроси
3.1 „Цигареният скандал“
3.2 Обвинения за връзка с КГБ
3.3 Скандалът „Breguet“
3.4 Човешките права като ерес
4 Външни препратки
5 Източници
6 Фотогалерия

Биография

Роден е на 20 ноември 1946 г. в Ленинград в семейство на свещеник. От най-ранна детска възраст проявява влечение към богослужението и монашеството. След завършване на средното си образование постъпва в Ленинградската духовна семинария, а след това – в Ленинградската духовна академия, която завършва с отличие през 1970 г.

На 3 април 1969 г. Ленинградският и Новгородски митрополит Никодим го подстригва в монашество с името Кирил. От 1970 до 1971 г. е преподавател по догматическо богословие, помощник-инспектор в Ленинградската духовна академия и семинария, а едновременно и личен секретар на Ленинградския митрополит Никодим. От 1971 до 1974 г. е представител на Московската патриаршия към Световния съвет на църквите в Женева. От 1974 до 1984 г. е ректор на Ленинградската духовна академия и семинария.

През 1976 г. става епископ на Виборг, а през 1977 г. е възведен в сан архиепископ Смоленски и Вяземски. От 1986 г. управлява общините в Калининградска област, а през 1988 г. става Смоленски и Калининградски архиепископ. От 1989 г. е председател на Отдела за външно-църковни отношения към Московската патриаршия. През 1991 г. е повишен в ранг митрополит. Постоянен е член на Светия Синод. На 6 декември 2008 г., един ден след кончината на патриарх Алексий II, е избран за местоблюстител на Московския патриаршески престол.
Международна дейност

На 12 септември 1971 г. е назначен за представител на Московската патриаршия в Световния съвет на църквите. През декември 1975 г. е избран за член на Централния и Изпълнителния комитети на ССЦ. През 1976 г. става постоянен представител на РПЦ в пленарната комисия на ССЦ. На 18 ноември 1976 г. патриарх Пимен го назначава за заместник на Патриаршеския екзарх на Западна Европа (на този пост той остава до октомври 1978 г., когато му възлагат пастирското ръководство на епархиите във Финландия).

През 1989 г. става ръководител на Отдела за външни църковни връзки – църковен „министър на външните работи“ и скоро успява да изведе отношенията с Католическата църква от безизходицата, в която те изпадат през 1990-те години в резултат на активната дейност на Ватикана в Украйна и Русия.

Поместният събор на Руската православна църква 27 януари 2009 г. избира за патриарх на Москва и цяла Русия Смоленския и Калининградски митрополит Кирил с 508 гласа от 702 възможни, като 673 са били валидните бюлетини. Митрополит Кирил заявява, че приема решението на събора и благодари. Интронизиран е за патриарх на 1 февруари 2009 г.

Доктор хонорис кауза на Университета по библиотекознание и информационни технологии (2012)[1].
Противоречия и спорни въпроси
„Цигареният скандал“

В ролята си на председател на „Отдел внешних церковных связей Московского патриархата“ тогавашния Смолянски и Калининградски митрополит Кирил е обвиняван от медии като „Коммерса́нтъ“ и „Московский комсомолец“ в злоупотреби във връзка с безмитовия внос на цигари и алкохол, на които Руската църква има право след решение на Правителството на Руската федерация от средата на 90-те години. [2][3] Департаментът за външни църковни отношения на Московската патриаршия е смятан от медии за най-големият вносител на цигари в Русия. По официални данни от Федералната митническа служба на Руската федерация към 15 октомври 1996 г. под ръководството на митрополит Кирил са внесени 18 млрд. безмитни цигари на стойност 830 млрд рубли (14 млрд долара) и 21 млн. литра църковно вино на стойност 242 млрд рубли (4 млрд. долара). [4] [5] Безмитовият режим е прекратен през 1997 г. В свое интервю през 2002 г. патриарх Кирил назовава обвиненията за присвояване на средства „политическа кампания против него“. В медиите често е наричан „табачным митрополитом“. [6][7] [8]
Обвинения за връзка с КГБ

Според доклад на Комисията на Президиума на Върховния съвет на Русия (публикуван 1992 г.) е имало „противоконституционен използване от страна на Централния комитет на КПСС и органи на КГБ на редица църковни органи за собствените си цели и по-конкретно чрез вербуване и изпращане на агенти на КГБ в църквата“. [9] [10]

Въз основа на съпоставка и съвпадения на пътуванията извън Русия на агент „Михайлов“, медии и религиозни деятели предполагат, че става дума именно за Патриарх Кирил. [11] [12] [13] [14][15] [16][17] [18]
Скандалът „Breguet“

През 2012 г. Патриарх Кирил е обвинен от медии в носенето на часовник Breguet, чиято стойност е над 30,000 долара. В интервю с журналиста Владимир Соловов, Кирил потвърждава, че притежава такъв часовник, един от многото подаръци, които е получил, но никога не го е носил. [19] Във връзка със направена снимка от литургия, Кирил заявява, че е манипулация и снимката е всъщност колаж. Твърденията му предизвикват интернет блогър, който намира и публикува десетки снимки на Патриарх Кирил, на които носи луксозни часовници. [20]. Появява се и снимка на официалния уеб сайт на Руската Патриаршия, на която патриарха също носи скъп часовник. В опит за прикриване на скандала, снимката е премахната и заменена с нова, на която часовникът е изтрит чрез Photoshop, но отражението от часовника на масата е пропуснато. [21] Църквата заявява, че грешката е на 24-годишна служителка, която ще бъде „жестоко наказана“.

Патриарх Кирил е известен с луксозния си начин на живот като негови лични собствености според руските медии са Дворец в Геленджик [22], вила в Швейцария [23], яхта [24], луксозен апартамент в близост до Кремъл [25].
Човешките права като ерес
По време на проповед на 20 март 2016 г., Патриарх Кирил заявява, че „човешките права са новата ерес“, както и че трябва да се борим против опитите да се утвърди правото на човека да прави, какъвто пожелае избор.
26.
дядо
10.03.2018 09:50:24
7
3
Никой не е очаквал нещо нормално от едно WCпремиерче!
25.
*********
10.03.2018 09:43:59
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
Кана Субиги от Дуло
10.03.2018 08:50:44
3
12
Да ми ядете конската опашка продажни съветски мекерета. Болгария над всичко!!!
23.
titi
10.03.2018 08:35:25
10
10
Този е пълен идиот. Мнителен и отмъстителен тип. Тежко и горко на България щом такъв като него е вицепремиер.
22.
*********
10.03.2018 02:53:45
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
Мишо
10.03.2018 02:08:57
5
6
Нищо достойно няма в това да се плюеш с някой и после да се въртиш като парясница около него( Симеонов към Сидеров и Борисов)
20.
Адмирации
10.03.2018 01:55:18
12
16
Подкрепям Валери за достойната позиция! Всичко което каза за Патриарх Кирил е самата истина и информацията за руският поп милиардер е публична. Да си гледа гледа яхтата,имотите и банковите сметки,и да се съобразява когато е в чужда държава! Не забравяйте че преди месеци Путин заяви че азбуката която им дадахме,била идвала от Македония. Хахахааа Обаче престъпниците сърбомани от правителството в Македония загубиха власта и спечелилият премиер Зоран Заев насочи Македония към ЕС,и с бързи темпове премахва всички изфабрикуваниия на историята. А Русия може да си се въоражава колкото иска,но докато не произвежда нищо и е държава на милиционери и мафиоти пиещи кръвта на народа си,всеки ще бърза към ЕС,с всичките му недостатъци. Галеното балканско дете на Русия -Сърбия,също е на финалната права за влизане в ЕС,като изпълни много изисквания и предаде военнопрестъпниците Милошевич,Шешел,Младич и вс други,а в момента Сърбия преговаря усилено и с Косоварите. Така че всички се юрнаха към ”омразният ЕС” защото там е ”гадно” а в Русия е прекарасно и всички имигрират от Англия,Германия,Франция,Холандия,Белгия, към Русия! Хахаааа
19.
Адмирации
10.03.2018 01:52:49
11
17
Подкрепям Валери за достойната позиция! Всичко което каза за Патриарх Кирил е самата истина и информацията за руският поп милиардер е публична. Да си гледа гледа яхтата,имотите и банковите сметки,и да се съобразява когато е в чужда държава! Не забравяйте че преди месеци Путин заяви че азбуката която им дадахме,била идвала от Македония. Хахахааа Обаче престъпниците сърбомани от правителството в Македония загубиха власта и спечелилият премиер Зоран Заев насочи Македония към ЕС,и с бързи темпове премахва всички изфабрикуваниия на историята. А Русия може да си се въоражава колкото иска,но докато не произвежда нищо и е държава на милиционери и мафиоти пиещи кръвта на народа си,всеки ще бърза към ЕС,с всичките му недостатъци. Галеното балканско дете на Русия -Сърбия,също е на финалната права за влизане в ЕС,като изпълни много изисквания и предаде военнопрестъпниците Милошевич,Шешел,Младич и вс други,а в момента Сърбия преговаря усилено и с Косоварите. Така че всички се юрнаха към ”омразният ЕС” защото там е ”гадно” а в Русия е прекарасно и всички имигрират от Англия,Германия,Франция,Холандия,Белгия, към Русия! Хахаааа
18.
Альоша
10.03.2018 01:16:11
14
15
БРАВО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ.......дано следвсщите му действия се насочат къ премахването на позорния и грозен паметник на руския окупатор и на негово място да се издигне паметник на КОДЖАКАФАЛИЯТА символа на Бургас.
17.
хам (бит.9:22)
10.03.2018 00:14:53
0
2
Ной почна да обработва земята и насади лозе;
21. и пи вино, опи се, и лежеше гол в шатрата си.
22. И Хам, баща на Ханаана, видя голотата на баща си и излезе, та обади на двамата си братя.
23. А Сим и Иафет взеха дреха и, като я метнаха на рамената си, тръгнаха заднишком и покриха голотата на баща си; лицата им бяха обърнати назад, и те не видяха голотата на баща си.
24. Като отрезвя Ной от виното си и узна, що бе сторил над него по-малкият му син,
25. рече: проклет да е Ханаан; ще бъде роб на робите у братята си.
16.
Cwak
09.03.2018 23:25:33
20
15
Такова падение е тоя винкел , не е за вярване, че заема такъв пост! Не приемам тезата, че това било лично мнение! Като член на правителството, няма как да изразява лична позиция! Не е допустимо ! Къде, по дяволите, е получил възпитанието си този ПСИХАР? Такъв гаф не познавам!
15.
До четящ
09.03.2018 23:00:24
12
4
Ти като си толкова начетен,как тъй не си забегнал в САЩ,те всички четящи отдавна отидаха там,ти да не си някой четяща будала,че си тук в кенефа.
14.
Четящ
09.03.2018 22:56:30
12
23
Браво, Флагман! Хубаво е, че давате гласност на такива статии, макар и да са от други медии, важното е, че ги разпространявате! Болестта наречена комунизъм приведена в русофилия се превърна в по-опасен враг от всички други, които сме имали в историята.
13.
до 7 и 10
09.03.2018 22:50:51
3
6
Ти май не чуваш влака.Той Валерката ги лекува всички.
12.
baihui do#10
09.03.2018 22:45:00
3
3
Птици не играят в тази игра бе, неграмотен маймун!
11.
*********
09.03.2018 22:39:44
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
до 9
09.03.2018 22:35:49
0
4
Без кос или всичко коз е играта?
9.
до3
09.03.2018 22:17:52
4
3
Корни е тежко АСО ПИКА
Валери е ВАЛЕ Спатия
Киро е ПОП Купа
познаи коя 'карта'е по силна
8.
ти да видиш
09.03.2018 22:11:02
8
15
Валери е прав е не точно КГБеец а агент Михаилов от Руската Милиционерска служба ФСБ/Фердерална Служба Безопасности -Россия/
7.
baihui
09.03.2018 22:08:20
24
15
Понеже не ми публикувахте коментара, искам само да кажа,че Симеонов е задръстен, умозрителен нарцис който би направил дори договор с дявола само да има изгода от това! Малоумен селтак!
6.
Бургазлия
09.03.2018 22:02:48
8
19
Браво ВЛЕРКА !
5.
ВЯЧ
09.03.2018 21:48:20
14
30
Не съм симпатизант на Валери Симеонов, но този път останах удовлетворена от изказването му.Гледах и слушах внимателно и ми хареса. После проверих в руски сайтове- всичко казано вече го имаше там и със снимки даже. За какво да се извинява?
4.
iubre debre
09.03.2018 21:40:51
12
24
Simeonov e napulno prav ! Napulno dostoino se durja za smetka na komuniagite
3.
Мачкай
09.03.2018 21:09:02
14
32
Валерка.Аз съм с теб.Корнито е бита карта.
2.
T. Живков
09.03.2018 20:54:58
5
13
Тази демокрация както и комунизма дойде като манна небесна за политиците и ДС мутрите както БСП така и СДС ГЕРБ и др..Такова крадене приватизиране приватизиране национализиране скубане на държавни активи като се започне от 1944 г 1989 г до сега не е истина .Как да има пари за социални дейности пенсии здраве образование при такива мащабни далавери.Още се чудя даже откъде намират пари за пенсии .Краят наближава .
1.
Гъркиня
09.03.2018 20:53:49
20
30
Валерката е пич!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори