×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Футболист забърка Нефтохимик в огромен скандал, поиска да им отнемат лиценза


Футболист забърка Нефтохимик в огромен скандал, поиска да им отнемат лиценза
Ето така изглежда Димитър Николов след инцидента - счупен нос, счупена скула, счупени два зъба. Нафтата са го оставили да се оправя сам, твърди той
27 Февруари 2018, Вторник, 16:48 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Вратарят Димитър Николов твърди, че клубът е нарушил правилника на БФС, след като го е картотекирал без застраховка, от Нафтата му отвърнаха подобаващо

Контузен футболист забърка Нефтохимик в огромен скандал, обвинявайки ги в натиск и безотговорност.

Вратарят Димитър Николов, който пострада тежко преди половин година в мач от втория ешалон срещу Локомотив София твърди, че Нафтата буквално са го оставили на произвола на съдбата, след като е претърпял тежката травма.

„Произволът на съдбата” в случая е плащане само на 2400 лева от общо 15-те хил.лева за лечението му, което той твърди, че е претърпял. Големият гаф на клуба обаче бил, че го е картотекирал без задължителната застраховка, а с това е нарушил правилника на БФС и сега, ако се спазва буквата на Закона, Нафтата трябва да бъдат изхвърлени от Втора лига и с отнет лиценз, смята младият страж.

Той вече е завел дело срещу ПФК „Нефтохимик Бургас 1962” в Районен съд-Бургас и настоява да му се плати цялото лечение от 15 хил.лева.

Пред колегите от Блиц Димитър Николов разкрива, че след като пуснал исковата си молба бил привикан от четирима човека от управата на Нафтата и те започнали да го притискат, за да оттегли тъжбата си, а след това започнали да заплашват и изнудват.

От клуба, разбира се, не му останаха длъжни и с нарочна декларация му отговориха подобаващо. От отвореното писмо става ясно, че Нефтохимик още миналата година е платил 15 хил.лева за правата на младия футболист на Пирин 2002 (Благоевград), този сезон му предложили да остане, въпреки ограничения бюджет „в знак на уважение и признание за качествата му”.

По отношение на липсващата застраховка, се оказа, че технически причини забавили сключването й. Застрахователната полица по правилник се правила на името на клуба, а в нея с поименен списък се изброявали състезателите. Николов обаче подписал договор в неработен ден – на 6 септември 2017 година, а само три дни по-късно се контузил.

Веднага след инцидента от Нафтата дали 2402 лева, за да бъде опериран младият футболист. В клуба твърдят, че до този момент не са знаели,че той е претърпял втора операция. Изказват се съмнение, че това е точно така, защото в иска си пред съда Николов не е посочил медицински документи, а „претърпени силни болки, страдания, стрес, уплаха, физически и психически дискомфорт“.

От Нафтата уточняват, че до този момент Димитър Николов е получавал всичките си дължими възнаграждения. От клуба подчертават, че няма основание за прекратяване на договора му, с което охлаждат мераците му скоро да скъса с Нафтата и отиде в Локомотив Горна Оряховица, при откривателя си и свой учител Еролин Кючуков.

В категории: На терена , Спорт


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Otboi
28.02.2018 08:28:15
1
7
Джамбаза краде
8.
Бургаско ефе
28.02.2018 07:55:51
2
6
Ахахаха, абе защо не сложихте още някоя снимка? Какви са тези различни снимки, двама различни човека, на едната е насинено лявото око на другата дясното. Как да разбере човек кой от двамата е въпросния футболист.
7.
МАЛЕИЙЙЙЙЙ КАПУТИ СТЕ "!!!!!!!!!
27.02.2018 22:53:46
1
8
МА ГОЛЕМИ КАПУТИ СТЕ ДА ЗНАЙТЕ ЕЙ ОЛИГОФЛЕНИ СМОТАНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
6
27.02.2018 22:36:27
5
1
Dim4o Nenov sigurno iska da se varne kato trenior i mu e nasinil fara.dvamata go igraeha kombina,ama samo Nenov go otnese.Kadeto i da stane trenior vsi4ki falirat.smiatai za kakvo stava vapros.
5.
Asd
27.02.2018 22:28:56
12
3
Jena sneshna 2400lv za edno nasineno i poduto oko i oshte iska mangal alchen
4.
до 3
27.02.2018 22:23:09
2
6
И Нефтозавода отново да стане спонсор, а президент на клуба Порточанов.
3.
Мафия
27.02.2018 21:49:49
1
19
В ръководство на нефтохимик са пълни аматьори и некадърници.за това сме на тоя хал.николай не спира да краде,поддържа го палавата му дружинка дето изгони феновете.как така има много съвпадения в ущърб на вратаря.договор в неработен ден,в застраховката само той липсва,не знаят как протича лечението и още и още.това не е нашия нефтохимик.всички вън и ново начало от дъното,без обединения,без преименуване на отбори,без община и с нови хора като ръководство.
2.
Holms
27.02.2018 21:23:32
13
22
Абе аз ли нещо не довиждам или ни правят на алтави. Тоз герой на едната снимка е с повреден ляв фар, а на другата десен. А сега, де!
1.
22
27.02.2018 21:20:54
6
4
prochetoh imeto i mi stana got a to nqkvo futbolistche
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори