×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъж преби неграмотен седмокласник (ВИДЕО)


Мъж преби неграмотен седмокласник (ВИДЕО)
Майката на неграмотния седмокласник разказа как се е опитала да спре боя, но гневният родител на тормозена петокласничка тръгнал и към нея с обидни думи
22 Февруари 2018, Четвъртък, 12:48 ч.

Биячът разказа, че е стигнал до боя след системен психически и физически тормоз над децата му

Момче в седми клас на училището в Златарица е с травми по главата и едната ръка, след като баща на петокласничка го наби.
Пред камерата на бТВ момчето се опита да обясни какво се е случило, не може да прочете и по кой предмет е един от учебниците му и не бе в състояние да напише „Съжалявам”. Майка му обаче показа документи от лекар, които доказват пораженията от побоя. Тя се опитала да прекрати нападението, но бащата на другото дете тръгнал и към нея с обидни думи. Намесата на бившия й съпруг прекратила сблъсъка.
Биячът разказа пред бТВ, че е стигнал до крайната мярка след системен психически и физически тормоз над децата му.
Директорката Христина Ганчева призна, че преди месец е имало подобен случай с участието на битото момче и то ще получи забележка.
Психологът на училището Бела Димитрова коментира, че в момента са „с вързани ръце” заради сложната процедура.


В категории: Просвета


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
13
Коментара по темата
13.
Биляна
23.02.2018 08:48:43
0
8
До Пешо.Разсъждения на разумен и интелигентен човек,който търси вината на лошите ученици комплексно.Виновни са:МОН,защото не разрешават ученици от началния курс да повтарят учебната година,които не са усвоили учебния материал и най-вече родителите,които не си признават грешките във възпитанието,а търсят вината в другите.Децата са огледало на родителите си.Те правят това,което виждат у дома.Разходете се не само около циганските училища в града,а и в центъра.Ще се отвратите от дрогирани,пияни и невъзпитани ученици,викащи като ненормални и пушещи цигари навсякъде.Ако направиш забележка,рискуваш много неприятности.А в училището в Комлука от казаните за боклук директно влизат в класните стаи с торбичката с лепило.
12.
Биляна
23.02.2018 07:42:54
1
8
До Минчев/Минджев/Предполагам се досещаш какво искам да ти кажа.Не съм учителка и слава богу,че не съм.Доходите ми са добри и си имам собствен бизнес.На магистралата прати жена си ,ако изобщо имаш такава.Личи си ,че си жалък чекиджия.Простаци като тебе унижават и срамят българското съсловие.Речникът ми е такъв ,защото ти го заслужаваш.От училищата излизат дебили като тебе,защото от родители дебили излизат боклуци и мърши,негодни за нищо!Извинявай,че ти развалих настроението,нещастник,смотан!
11.
Минчев
22.02.2018 15:44:02
3
0
Билянче,явно от тебе нищо друго не става ,щом си натискаш парцалките и стоиш да те унижават и бият.Явно си и попрехвърлила годинките в които може да излезеш на някоя магистрала и да имаш по-добри доходи!И явно ти не ставаш за нищо,даже и за учителка,щом използваш в речника си такива изрази.А после се питаме защо от училищата излизат дебили и изроди!
10.
Пешо
22.02.2018 15:08:30
0
4
Като са 1200 лв заплатите,къде са младите,надъхани учители,дето с кръвта си да пишат азбуката на дъската.Не скачайте срещу учителите,а срещу идиотите дето ги принуждават,и срещу тия родители дето не щат да видят вината в себе си.
9.
Tsvetan
22.02.2018 14:56:43
0
1
При абсурдните правила,въведени в училище няма какво да се чудим защо родители взимат нещата в свои ръце.Това води и до естествена сегрегация.Много родители няма да посегнат на дете,просто ще изтеглят своето и така лека- полека се обособяват училища за цигани и българи.
8.
до биляна
22.02.2018 12:48:17
4
4
заплатата не е 700лв моите уважения.недейте и да обиждате защото и вие явно сте малоумна щом заплата от 1200лв която се дава на учителите я смятате 700.явно и вие сте станали учителка по втория начин де под маса или назаман чичко.малоумната сте вие не мангалите дето в 8 клас не може да чете как е стигнал дотам благодарение на такива като вас дет като ви нагъзят и ви скубят и койрука заедно
7.
Потърпевш от системата
22.02.2018 12:33:23
0
3
Тази инстируция, 'училищните психолизи' е абсолютно безполезна. Преди имажме проблем е една 'приятелка'на дъщеря ми. Тормоза беше доста сериозен, но понеже същата беше дъщеря на секретарката на директорката, едва ли не изкараха, че дъщеря ми тормозела нея. Как си представяте дете тежащо 40 кг да тормози баца над 80 кг и с две глави по-висока. Нищо не помогна. Нито 'разговорите' с 'психоложките', нито със специалистите от детска педагогическа стая. Добре, че накрая се намеси районния инспектор от полицията. Привика ги, скръцна им със зъби и нещата се оправиха. Та толкова за училищните 'психолози'.
6.
Биляна
22.02.2018 12:32:33
3
8
Към Минчев.Що не отидеш ти като си много отворен да видиш как се ограмотява циганската паплач?Знаеш ли какво питат циганките децата си като се върнат от училище?Изяде ли си всичко, би ли те някой и ще дойда утре да оскубя учителката!Така отстрани много тъпи картуни като тебе дават само акъли!Иди ти бе мухльо за 700 лева да ядеш бой и да те псуват изродчета и олигофрени всеки ден!Така както върви никой няма да иска да работи тази глупава и неблагодарна професия!А да не говорим за въшките, крастите и циганските миризми!ти въобще видял ли си ,че идват от гетата като стадо маймуни!Полухора и изроди!Големи отворковци сте!Малоумници!
5.
Минчев
22.02.2018 11:33:28
4
10
Въпрос към учителското съсловие в България-за производството на продукта "неграмотен седмокласник" ли ревете за увеличение на заплатите?
4.
Георги
22.02.2018 11:33:14
0
12
Два шамара не са „преби“. „Преби“ означава да те бият до смърт или почти до смърт. В случая цигането са го поставили на мястото му. Дано има поне първа сигнална система и се научи, че като тормозиш, ще ядеш шамари.
3.
Бай Курти
22.02.2018 10:35:57
1
12
Имам молба към директорката г-жа Христина Ганчева А бе душа, дай да запишем магарето ми Чанко в твоето даскало, че нещо зацикли три години в четвърти клас, ма иначе е добре, брои до десет. Да го избутате до осми клас, както си знаете само вие. Във вас ми е надеждата Върха сте
2.
Ставри
22.02.2018 10:05:18
0
15
Да си знае мангала за напред...кастрация за всички мазни индийци!
1.
да попитам
22.02.2018 10:03:29
0
14
тоз цигански джендър оригинален ли е или "снимката е илюстративна"?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори