×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ разсипа евродепутат: Зелена джихадитска каканиже лъжа след лъжа, меси се в суверенитета на България


НФСБ разсипа евродепутат: Зелена джихадитска каканиже лъжа след лъжа, меси се в суверенитета на България
Ска Келер(вляво), която сега протестира на жълтите павета за втория лифт в Банско, поиска цели сирийски села да се заселят в България, припомнят от партията на Валери Симеонов
09 Февруари 2018, Петък, 12:30 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

От височината на кое минаре, завършилата университета „Шабанчъ“ в Истанбул, раздава правосъдие в чужда държава със самочувствието на добре платен командирован сюнетчия, питат от НФСБ


Немската евродепутатка Ска Келер, която вчера протестира на жълтите павета в София заради втория лифт в Банско да бъде обявена за персона нон-грата и незабавно екстрадирана от страната. Това настояват в протестна декларация от НФСБ.

Причината е грубото намесване в суверенитета на България с искането за оставка на екоминистърът Нено Димов. Част от българските медии вчера дори определиха присъствието й като позиция на Европейския парламент с ясното внушение, че ЕП подкрепя зеления протест в София.

"Евродепутатката Келер, с очевидно неадекватен вид, каканижеше пред услужливите уж български медии, за оставка на български министър (?!), за отмяна на решение на суверенното българско правителство", отбелязват от НФСБ и предлагат незабавно тази персона да изгонена от България.

"Външно министерство трябва да обяви Франческа Келер за персона нон-грата и същата да бъде експулсирана с камионетка до Капъкуле – смятаме, че разходите за самолетен билет биха били неоправдани", настояват от партията на Валери Симеонов.

Публикуваме декларацията без редакторска намеса:

До: Министерство на външните работи на Република България

До: Европейски Парламент

До: Федерално правителство на Германия

До: Коалиция Алианс 90/Зелената партия


Декларация на Националния изпълнителен комитет на ПП „Национален Фронт за Спасение на България“

Да намажем ските на Ска Келер

Национален Фронт за Спасение на България протестира остро срещу участието на немския евродепутат Келер във вечерното софийско шляене на политически маргинали под прикритието на лозунга „Да спасим Пирин“, а с истински мотив – „Да се върнем във властта чрез лъжи“.

Евродепутатката Келер, с очевидно неадекватен вид, каканижеше пред услужливите уж български медии, за оставка на български министър (?!), за отмяна на решение на суверенното българско правителство (?!) и дори преразглеждане на проекта за магистрала в Кресненското дефиле?! И всичко това гарнирано с до болка познатите лъжи на белевци и ковачевци.

Няма да влизаме в подробности за втръсналите на всички простотии и заблуди.

Коалиционното правителство, министър-председателят и лично вицепремиерът Симеонов декларираха своята ангажираност по отношение на изграждането на втори лифт И НИЩО ПОВЕЧЕ в ски зона Банско.

Коя е тази нагла и самонадеяна особа, която си позволява да иска оставка на Български министър и промяна на решението на Суверенното Българско правителство?

От височината на кое минаре, завършилата университета „Шабанчъ“ в Истанбул Ска (що за име!?) раздава правосъдие в чужда държава със самочувствието на добре платен командирован сюнетчия?

Докога на покрилата се с позорна слава зелена активистка ще се позволява да дава оценки на българските институции?:

1.    През 2015 г. от Пловдив тази същата препоръчваше България да „приема повече“ авантюристи от Близкия Изток! Изявлението тогава беше оставено без реакция от Българската държава.

2.    През 2017 г. в интервю пред „Neue Osnabrücker Zeitung“ зелената джихадистка призова цели сирийски села и градове да се заселят в Източна Европа (в т.ч. и България) и несъгласните с това държави „да бъдат принудени“ да ги приемат!

И тази простотия бе оставена без реакция от Българските институции.

НФСБ счита, че тази трета поредна безпрецедентна намеса на евродепутатката Келер не трябва да бъде оставена без последици. Външно министерство трябва да обяви Франческа Келер за персона нон-грата и същата да бъде експулсирана с камионетка до Капъкуле – смятаме, че разходите за самолетен билет биха били неоправдани. В случай на нужда, НФСБ ще предостави с удоволствие безплатен партиен транспорт.

Така, както независима Германия би постъпила с всеки български евродепутат, който при посещение в Германия би си позволил да дава оценки на германското правителство, германски министър или да препоръчва къде в баварските Алпи да се прави или да не се прави лифт или пък езеро за развъждане на защитени „главочи“*.

Настояваме председателстващата Съвета на Европейския Съюз България незабавно да изпрати Нота до Европейския Парламент, Федералното правителство на Германия и ръководството на партията на Зелените, за недопустима намеса във вътрешните работи на суверенна България и нарушаване на основополагащия за ЕС принцип на субсидиарност.

P.S. Припомняме на Ска-та, че в изградилата с векове етническа толерантност България не палим общежития на мигранти, в които да изгарят и деца, нито толерираме фашистки скинхеди, които окървавяват протестите в родната й Германия.

И водени от държавните, а не тясно политически интереси, съставяме коалиционно правителство в рамките на един месец, а не на половин година. Пожелаваме същото и на колегите от ХДС/ХСС и ГСДП.

*Главоч – фантастична риба от науката „Екомитология“, нарочена да обитава Рилските езера (аналог на Лохнеското чудовище, върколак, караконджул и зелен подземен каменояд от българския селски и градски фолклор), която в най-скоро време ще изяде поминъка на всички селца и градове в планината.

Валери Симеонов

Данчо Хаджиев

Валентин Касабов

Борис Ячев

В категории: Политика


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Васко
10.02.2018 09:27:26
2
1
Флагман пак цензурирате истини , които не ви харесват на вас и скъпия ви приятел с наглото , татарско изражение .
Ще му намажат неговите ски скоро и ще оадне от високо . Само че той ,се е погрижил да падне върху дюшече от банкноти . От къде са те ли ?
Ани всеки с два грама мозък ще се сети , като се огледа в изявите му. Ето няколко ключови думи : огради , концесии , офшорна фирма , лифт , самолетна линия ..... Подредете пъзела и всичко лъсва . Патриотар !!!!
14.
Къната
10.02.2018 07:58:06
2
3
Някой може ли да ми обясни какво патриотично има в Обединени Патриоти освен, че пускат народна музика по СкатТв . Защото аз не се сещам щеше да оправя демографската криза и да задържи младите в България, но вместо това започна да вкарва украинци и турци , които да работят за без пари , а българите кучета ги яли. Сложи ръка и на бизнеса с джихадисти и т.н. само измами
13.
*********
10.02.2018 07:56:38
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
09.02.2018 22:08:49
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
В
09.02.2018 16:16:24
0
5
Глупости. Единствения разсипан е този който
още чака за редова самолетна линия Бургас -София. Няма такава. А буса няма нито интернет нито тоалетна 5 часа се стискаш като българин в сибир
10.
SS
09.02.2018 16:03:58
5
3
DO 6 . SMENIAI DILARA , BRAT .
9.
*********
09.02.2018 15:55:29
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
09.02.2018 15:39:37
9
4
Айде стига Сте се правили на герои.
Преигравате.
Хората от Сирия са бедни приковани между диктатор и две империи.
Няма нищо лошо.
Бъдете хора мамка му.
Само един национализъм имате и НИЩО.
Хората вече не ги интересува религии.
Ердоган цяла църква ви отвори човека без да се замисли.
Няма страшно.
Васил Левски е казъл всеки да може да има право на изповядване каквото си иска в България.
Модела му е бил Америка.
Стига Сте се правили на интересни.
Дори Путлера откри цели ислямски джамии в Москва където 30% от населението е рязяни.
Бъдете по сигурни в себе си и не съдете хората.
Измисляри.
7.
гражданин
09.02.2018 15:15:16
3
10
Валерко взе милионите от Турция задето закопа Южен поток и Белене. Така Южен поток стана Турски, комшиите спокойно ще си правят техните атомни централи. Човека си е директно за разстрел за национална измяна, ама вместо това сметките му в Швейцария набъбват и ръси мозък насам-натам, на всяка манджа мерудия, даже забрави, че е "патриот". Има мангизи, и бек вокали си е накупил...
А във Флагман плащат заплата на дежурен модератор да трие всички неудобни коментари за компанията в "свободната медия". Два пъти го трият този например.
6.
Въпрос
09.02.2018 15:04:28
3
6
Оти тоя Георгиус /Цеко пибаджията/ им е толко мил на патрЕотите!?
Заради него са готови, не само евродепутатката, ами и всички протестиращи българи да обявят за персона нон-грата.
5.
*********
09.02.2018 14:59:34
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
1
09.02.2018 14:09:23
3
10
Наглостта е само бледо понятие за същността на тези хора! Омразата ни към тях,не ги касае,не смущава апетита им за ограбване,стараят се,сякаш ,да предизвикват търпението ни! България стана територия,в която законите са създавани от престъпници и няма сила,която да ги помете...все още!
3.
Амчи
09.02.2018 14:09:15
1
2
нали имат с бабите по турската граница...кво се чудят!!!!?
2.
Коко
09.02.2018 14:07:57
11
17
Браво!
Подкрепям с двете ръце!
Може да добавите още една точка - "Да бъде обрязана!"
1.
Поню с бавареца
09.02.2018 14:00:07
7
9
абе ква ска келер тва е ска лифтова
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори