×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В колко детски градини в Бургас има видеонаблюдение?


В колко детски градини в Бургас има видеонаблюдение?
Родители настояват да се вземат спешни мерки след случая в ОДЗ „Брезичка“
02 Февруари 2018, Петък, 13:26 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Причината е, че част от работещите са отказали да подпишат декларации

Само в половината от бургаските детски градини има монтирана техника за видеонаблюдение, стана ясно след проверка на Флагман.БГ. 16 от 32 забавачници на територията на града са снабдени с камери, които записват 24 часа на ден.

По информация на Община Бургас от май месец м.г. до края на 2017 г. е трябвало да бъде осигурено видеонаблюдение и в останалите 16 детски градини. Това обаче не се е случило. По неофициална информация заради отпор от страна на работещите, както и недостатъчна активност от директорите.

Припомняме, че вчера стана ясно, че двете учителки Милена Иванова и Светла Петрова, които придобила печална слава заради скандалния клип от ОДЗ "Брезичка", са причината в детското заведение да няма камери. Те не са подписали декларацията, че допускат да бъдат заснемани на работното им място, а по закон дори и да има един против - системата за видеонаблюдение не се внедрява.  В случая да правиш подобна реформа в детската градина, е като да я правиш в гробище - не може да очакваш подкрепа отвътре.

„Искаме да има камери в деткските градини. Подобни случаи са недопустими и за момента, това е единственото решение на проблема“, настояват бургаски родители.

Много хора обаче не са наясно кой всъщност има достъп до въпросните записи. В контра на популярното разбиране, че кадрите ще могат да се гледат онлайн от родителите на децата, всъщност се оказва, че единствените, които имат достъп до записите, са директорите на детските градини.

На практика това означава, че при инцидент, подобен на този в ОДЗ „Брезичка“, освен ако директорът не предостави записите, родителите няма как да знаят какво се случва с децата им въпреки камерите.

„Записите се пазят в срок от 10 дни, след което се трият“, коментира зам.-кметът по култура и образование на Бургас Йорданка Ананиева. Този факт е нещото, което смути мнозина, защото според родители такъв период е много кратък. Причината обаче е чисто хардуерна – десет 24-часови записа със сигурност заемат огромно пространство и просто е невъзможно те да бъдат складирани за по-дълъг период.

По всяка вероятност след ужасяващите видеозаписи, които разкриха неприемливото отношение на една от възпитателките в ОДЗ „Брезичка“, Община Бургас ще вземе незабавни мерки за монтирането на камери за видеонаблюдение и в останалите 16 детски градини.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
40
Коментара по темата
40.
Юрист
03.02.2018 22:58:38
2
3
Не се увличайте в правна терминология, от която нищо не разбирате. Видеонаблюдение се допуска само в определени от законодателството специфични области от обществения живот, но детските градини са извън периметъра.
39.
Оф
03.02.2018 18:39:54
2
1
Ако смяташ директорът на ДГ за Сульо и Пульо, разговорът просто е безмислен. Забраната е за подслушване/заснемане в личния живот. По твоята логика трябва да се махнат камерите и от летища, автогари, гари и други обществени места. По закон ДГ са публична общинска собственост. Това много добре го знаеш и стига си заблуждавал хората.
38.
санчо
03.02.2018 18:28:55
3
1
До 67htv Отворко си ама неук.Общинските ясли и детски градини са публични заведения където се отглеждат чужди деца и родителите и Общината, като собственик и работодател имат право да знаят и контролират работата на персонала. Конституцията забранява несанкционирано навлизане в личното пространство но това не се отнася за работното място. Садистичната истерясала лелка от клипа е за съд - достатъчна е само заплахата да отвори прозореца и да разболее децата !!! Всъщност, съдейки по заболеваемостта от простуди явно има подобни "практики" в детските заведения с цел да си облекчат работата и особено в зимния сезон.Били имали "доблест" и си подали оставките - глупости на търкалета защото са за дисциплинарно уволнение. Интересно е какво би станало ако някой баща или дядо се отнесе с "лелката" както тя се е отнесла с детето му. Около децата няма място за изроди и простаци.
37.
Kamera
03.02.2018 17:20:30
1
1
A koi dava parata za kameri ?
36.
67htv
03.02.2018 11:16:24
2
5
Сега много има да се пише и коментира но в Конституцията си има специален текст в който изрично се забранява снимане, подслушване и шпиониране на всеки без неговото съгласие. Относно случая - това не е снимано от монтирана тайно видеокамера. Ясно е че записите са проведени с телефон или друго видео устройство което обаче е подвижно и се намира в ръцете или по дрехите на някой от персонала в детската градина. Овикновенна акция за дискредитиране на учителките и директорката. Чудя се обаче защо подават оставки ( всичкия материал няма никаква законна стойност ) но все пак тези хора имат морал за да го направят.
Показателни са примери на стотици наглеци от всякакви държавни служби който уличени в корупция с видеоматериали само се усмихват ехидно и се продължават. Мисля че дори в Парламента депутати хванати от камери да влизат насам натам ( сайтове ) на работното си място, приеха забрана да ги снимат по всяко време а само в определени случаи. А стаята в детската градина не е обществено място. Там за всичко отговаря учителката и не може сулю и пулю да гледа и прави записи на децата. Обществено място са улиците, входовете и коридорите на обществените институции но не и работните помещения.
35.
До всички
03.02.2018 05:03:53
1
5
Преди известно време минавах покрай друга ДГ в к-с "Славейков". Направи ми силно впечатление учителката с каква любов говореше на едни много мънички дечица - май бяха в яслена възраст. Личеше си, че жената има домашно възпитание. Истината е по средата. Къде точно е трудно да се определи, но съм сигурна в едно - домашното възпитание не може да се замени от ДГ. За съжаление номер 3 е напълно автентична. Малко са имали щастието да попаднат при добри и истински педагози. Моите спомени се различават от нейните само по имената на учителките и мястото на детската градина, но въпреки това не е редно да се сравняват професията на учителя с професията на лекаря. Във всяко стадо има мърша, но в случая става въпрос за 4 - 5 годишни деца. Редно е да се замълчи. Камери, искат - не искат работещите в ДГ, ще се сложат. Това едва ли ще реши въпроса
34.
До 24
02.02.2018 23:29:03
0
6
Майките докарват още е шест и половина децата си( сън не спят), та ми е чудно как пък пият кафе във фоайето учителите???
33.
Дообре номер три
02.02.2018 23:14:58
2
6
Първо: кой ви каза, че лекарите взимат по-малко от учителите- вие знаете ли колко е малка учителската заплата, сравнена с лекарската!!
Второ: кой ви каза , че се почива три месеца, направо цяла година се почива!!! Щото тези три месеца(очевидна лъжа са тези три месеца) се взимат малко по малко , не наведнъж !!! А нима вие не ползвате отпуски??
Учителите били пияници и дроги... Хахаха а как гледат децата, явно че трезви!! Намират се някакви скокондрели като тази, които развалят реномето, но повечето учители съвестно гледат вашите деца, с любов!!!
32.
oven
02.02.2018 19:24:48
2
9
Камери да има във всяка детска градина,защо да записват по 24ч.? Достатъчно е от 06-18ч. !!
31.
Кака
02.02.2018 19:19:45
1
9
И родителите малко да си възпитават децата че са супер разглезени.Това е провала на либералното възпитание.
30.
глупости до хиликоптера и Жени
02.02.2018 19:05:34
1
3
Хеликоптер мен -Абе аз знам къде да си ги навря, ама се налага да ги давам за благото на масите, поради данъчното ни законодателство.А ако криех тука ли щях да седя да си чеша пръстите с тебе или щях да си пия пиня пиенето някъде на топло, казват сега било хубаво на Сейшелите.....
Жени- не плачи, не тъжи, едно време момчетата ставаха мъже на място с малко бой, па и затворите не беха толкова пълни, а момиченцата носиха по-дълги рокли и по-малко грим, та си приличаха и на порядъчни!То това си е процес нал' се сещаш
29.
М.М.
02.02.2018 19:04:38
2
3
О,това нищо не е.В Кошарица едно време децата ги наказваха, като ги поставяха върху акумулиращи печки и ги учеха да играят ромски танци върху масичките за ядене.Говоря за времето от соца.
28.
-
02.02.2018 18:52:13
5
6
"Мария Гюзелева е майката, разпространила скандалния запис. Открила го на флашка, която неизвестно лице оставило на капака на автомобила ѝ, информира DarikNews – Бургас. Подозренията на директора на ОДЗ „Брезичка“ е, че именно тя е монтирала незаконно камерата в забавачката. "

хахахахаха, някой бил подхвърлил флашката :D :D :D :D ВЕЛИКИ СА И В НЕЗАКОННИТЕ ЗАПИСИ И В ЛЪЖИТЕ МАМИТЕ-ПОВЛЕКАНИ на Бургас :D :D :D
27.
:)
02.02.2018 18:47:10
5
3
до25.
Женя ти да не си от модерните мами-повлекани на Бургас групичката? :D :D :D еййй мн промити тикви мн нещо :D :D
26.
Свилен
02.02.2018 18:44:48
4
2
Простаци —- не е проблема във видео ами че са държавни!!!! Нищо държавно не работи.
Крадат от заплатите на учителите.
Само частника му пука!!!!
25.
Женя
02.02.2018 18:32:35
5
2
До 15.
Децата са нещо много свято. Който мрази деца изопщо да не се изказва! Такива определения изпълнени с ОМРАЗА като "смотаното лапе" "олигофрен" издава колко озлобен и нещастен човек си. Всички мислят как да решат проблема с насилието над беззащитните деца, кое е най-добро за тях, да ги защитят от психически и физически тормоз, който употребяват някои от самозабравилите се възпитателки. Представяте ли си как изглежда такава развилняла се възпитателка в очите на това мъничко дете, което по никакъв начин не може да се защити. Вие хора ли сте, останало ли е нещо човешко и добро във вас? Направо съм възмутена от безчовечността на някои от тук коментиралите.
24.
Haaaa
02.02.2018 18:28:58
5
7
Аз работя под видеонаблюдение.Няма нищо страшно и неудобно.Че те и в магазините и по улиците ни наблюдават.В операционна зала на частна клиника докторът ме оперира пак под видеонаблюдение на работата му.Къде е проблемът?Само държавните служителу са против това,защото точно те сутрин пият по 1 час кафе във фоайето на градините,седнали по канапетата като скрофи.
23.
до дедо ветролет
02.02.2018 18:14:44
2
3
По-добре задръстен, отколкото анално отпушен като тебе и останалите "модерномислещи" дебили ;) Едно време такива като теб , меки и нежни феи не ги вземаха в казармата, понеже задниците им бяха разпрани. Сега без да има казарма и военни комисии, е пределно ясно, че наследниците ти са същите като теб ;) Честит празник дедо ветролет!
22.
Дядо Ветролет
02.02.2018 18:11:14
2
2
Ей, Макаренко! Поне се показа окончателно колко си задръстен:)
Твоите "евроатлантически" приятели неусетно те използват за оръжие, ама с тея конски капаци можеш ли да видиш я!
21.
!!!
02.02.2018 18:09:45
8
7
за да се поставят камери се изисква подписано съгласие на родителите за "любимите им кротки и мирни дечица", както и на "лошите, груби и ретроградни" учителки и лелки. Съветвам персонала да не подписва никакво съгласие, а при монтиране на камери да заведат съдебни искове. законът в това отношение е категоричен. а тея дето искат камери- да си вземат децата сами да си ги гледат в тях, там да си турят камера, ако щът и в задниците.
20.
до дедо вeтrолет с празната тиква
02.02.2018 18:04:24
5
6
Днес е 2-ри февруари, такива като тебе със сбъркан или неопределен пол, както и всички евроатлантици днеска празнуват. Тъй че честито!
19.
Ip cams
02.02.2018 18:02:43
7
7
iP камери, които да са на сайта на общината и по всяко време родителите да могат да влизат в градината на своето дете с юзър и парола дадени от ръководството. Така не всеки ще има достъп. Само определен кръг от хора през интернет браузър ще могат да гледат инересуващите ги.
Само се спуска една наредба и за 1 месец всичко ще бъде изградено от-до.
18.
Дядо Ветролет
02.02.2018 18:01:18
1
3
Нямам какво да допълня. Видя се колко си прост. Ае със здраве и си заври данъците, знаеш къде. Кажи и колко укриваш.
17.
Дядо Ветролет
02.02.2018 17:58:38
2
3
https://www.flagman.bg/article/149194

Този тук не съм аз, но да речем, че съм в много подобна ситуация. А ти като не искаш да плащаш данъци, вземи си една мотика и иди да копаш картофи.
16.
глупости
02.02.2018 17:56:47
2
1
13 ти го каза, ама по невъзпитано :)
15.
До Дедо Ветролет или там каквото си от трети пол
02.02.2018 17:53:11
2
7
Ей смешник, като не ти отърва си вземай сам да си гледаш смотаното лапе. Като ти гледам начина на мислене, детето ти ще стане същия олигофрен/олигофренка. Сган можеш да викаш само на майка ти и осеменителя, които по всяка вероятност са брат и сестра. По наше време когато нямаше видеонаблюдение и "модерно евроатлантическо възпитание без шамари" от нас ставаха хора и имахме уважение към по-възрастните и учителите. С това, което такива като тебе от третия пол и другите повлекани-мами дето по цял ден висят в мола да цокат кафета, синовете ви още на 11-12 са мазни ,противни , феминизирани гейчета, а дъщерите ви са пълни разпоретини. Точно такива боклуци "модерни " като тебе айде много да не знаят кое как трябва да е. Тва което заслужаваш ти и такива миндили като тебе е всички даскали вкупом да напуснат, да ви видим тогава кой ще ви гледа противните олегофренясали лапета. Айде дърпай мазния, трети пол смешен!
14.
Мамасита
02.02.2018 17:52:08
3
7
Само да не се чудите след 15-20 г като ви пребиват по спирките, защо младежите седят отстрани безучастно - така сте си ги отгледали, в ежедневно насилие в дг...
13.
Дядо Ветролет
02.02.2018 17:51:15
5
3
И какво ми говориш за баба ти и прочие. Да речем, че моето дете е в тази градина и да речем че видиш един психопат да дерибейства над твоето дете така и не знам как ще си развихряш ти твоето изтънчено мислене.
12.
да ми ядеш дедо дедовия
02.02.2018 17:50:32
4
6
пък таз тъпа сган кат мене, ви вкарва по 2000 данъци на месец че да има и за заплати на тез отговорни другарки дето са удряли децата, пък сигурно и за твойта мизерна пенсийка ако наистина си някой сух дядка, но се съмнявам по-скоро си някой безработен хайтър, което значи че ти плащам социалните помощи ...."ако можеше държавата да се самоизчисти от тъпа сган като тебе..."
11.
дедовия
02.02.2018 17:46:16
3
4
не знам аз колко съм прост, ама детето ми е точно на възрастта на децата от видеото и знам прекрасно всичките им мурафети.Пък ти вземи прочети статията и коментарите по-долу, че да ти стане ясно че се отнася за камерите, а не конкретно за случката с даскалицата.За нея има едни други статии в тоз сайт покоито можеш спокойно да развихряш ограниченото си мислене
10.
Дядо Ветролет
02.02.2018 17:39:30
2
7
До "глупости" Ей, много си прост. Става дима за съвсем малки дечица, които, ако си гледал клипа, вместо да си"вееш задника", са удряни без каквато и да е причина. Ако можеше държавата да се самоизчисти от такава тъпа сган като тебе.....
9.
глупости
02.02.2018 17:24:50
5
12
Бабите ни цял живот камери са имали..... невъзпитани деца+демотивирани учители, дето се чудят и те как да не се заминават ... и после камерите ще ви решават проблемите.У тях пак така, дала му таблета или лаптопа да миряса, тя си вее задника или виси на face-а цяла вечетр пък то да се възпитава ... бати поколението
8.
До 2
02.02.2018 17:03:01
8
8
Аз искам камера на твоето работно място. Да те видя тогава кафе ли ще пиеш, клюки ли ще оправяш или ще работиш. На чужд гръб и 100 тояги са малко. Ако трябва ще напуснеш работа и ще си приобщиш детето. Няма рецепта за приобщаване . Има рецепта за майки как да си възпитават децата. Но то от клюки време не остава за децата.
7.
...
02.02.2018 16:33:41
2
11
Проблемът не е в камерите, а в ЧИПЪТ!
6.
Закон ли ...
02.02.2018 16:26:53
4
5
Достатъчно е в длъжностните характеристики да се запише, че ще се работи в помещения под видеонаблюдение. Който не харесва - да напуска. Явно тук става въпрос, че синдикатите непрекъснато оказват натиск за допълнителни плащания. Нека да се провери какви допълнителни плащания са получили учителите в тази детска градина и не е ли това причината, за да се отказва разхода. Видеонаблюдението е за защита както на децата, така и на учителите. Като гледах записите, имах чувството, че всеки момент ще хване някое дете за косата и ще го хвърли през прозореца.
5.
искаме камери
02.02.2018 16:18:37
6
10
ИСКАМЕ КАМЕРИ ВЪВ ВСЯКА ЯСЛА И ДЕТСКА ГРАДИНА. Не само директорката, но и РОДИТЕЛИТЕ да имат достъп ЕЖЕМИНУТНО В реално време с тези камери, да виждаме какво правят децата и учителите с децата!!! Задължително! Има го на много места това, а не директорката да трие записи и да си затваря очите!!!
4.
qwe
02.02.2018 16:14:21
3
14
Пуснете списък с градините където няма камери за да могат родителите да попитат защо
3.
Потрес
02.02.2018 16:06:32
7
6
Твърдо ЗА камери ! Не можело да снимат учителките?! Мърли, тия камери не снимат вас, а децата ни и освен това сте на ОБЩЕСТВЕНО място и държавни служители-тоест служите на нас,за което ви плащаме ние ! Какво да каже един лекар например- работещ за по-малко пари?С какво една учителка( с профил "предучилищна педагогика") например, е значима и полезна на обществото ??? Какво може да прави,което другите не могат и може ли да бъде заменима,изместена и заместена ?? Тогава защо е недоволна от живота си,след като почива 3 месеца в годината и взима повече от лекар (единствената НЕзаменима професия) ??? Да не говорим как в днешно време, студнетка по педагогика е сигурен синоним на алкохоличка,изпиваща повече от мъжете,друсаща се и деградираща повече, от колкото можете да си представите,защото и аз съм била студентка и съм се изумила каква утайка са днешните учителки като тази неоправената. Като малка бях малтретирана от две учителки - едната беше с фамилно име КИДЕРОВА,а другата СИРАЧЕВА,а детската градина се намира до "Вардар" и бившия "Виртуал".Бях редовно бита от тях.Едната често ме почукваше по главата (в областта -покрита с коса,за да не се забелязва подуването и зачервяването) с метален пръстен на който имаше твърд камък.Почукването беше с плътен и тежък удар(шамарите бяха нищо,в сравнение с ударите с пръстена) и още помня насаденото чувството на страх и очакването да те ударят,кръвното желание да си отмъстиш моментално,но да нямаш силите и да се насълзиш от това,че огромното черно заседнало чувтсво ще си остане в теб или ще прелее само с няколко сълзи,защото следват още крясъци...и вербално насилие.Помня и вкуса на "селен" в устата (онова чувство на вкус(метален),горчилка,когато силно си ударите главата някъде(без да искате разбира се)-след урарът с пръстена.Никога няма да ги забравя!! Те са пенсионерки отдавна,но може би биха били единствените жени,на които без свян ,задъжки и морал бих посегнала,за да усетят чувството на безнадеждност и беззащитност.Оставиха такава следа на страх,горчивина и чувство на безнаказаност и омраза към тях и хората като тях.Не мога да простя,защото много прекрасно са осъзнавали садистичните си действия..Ще помоля сърдечно, ако някой има спомени как са първите имена на тези жени,да ги спомене... И винаги винаги винаги ВЯРВАЙТЕ на децата,когато ви кажат,че някоя учителка е лоша или ви накарат да се съмнявате в липсата на агресия спрямо децата ви !!!
2.
Навсякъде
02.02.2018 15:39:49
6
14
Абе те даскалиците като з аят,че има камери ще вежливи както са ги учили в униврсигета.А директорите си правят пас,защото ще имат отговорност.Аз пък не съм съгласна нямъде да има,другаде не.НАВСЯКЪДЕ да има!!!Вие знаете ли,че моето дете 3 седмици стоя при леглата и гардеробите,защото една дадкалица не можа да го приобщи.Караше ме да напускам работа да си гледам детето.Е не напуснах,тя не е госпожа в градината вече и детето преудоля стреса.
1.
1
02.02.2018 15:18:13
14
12
Нормално е да отказват хората. Законът ком го позволява, значи това е редно. Стига сте ровили вече. Флагман, минаха 3те минути известност. За тая година ви стига. Познайте пак да копирате от чуждите сайтове новини.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Правил ли е Доналд Тръмп секс с Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс с Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори