×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стоян Кънчев-Козата може да изгуби десния си крак, развръзката по делото „Кирките” се отлага заради операция


Стоян Кънчев-Козата може да изгуби десния си крак, развръзката по делото „Кирките” се отлага заради операция
Кънчев се явяваше на делата с патерица, сега обаче лекарите му забранили да стъпва с крака си три месеца
15 Януари 2018, Понеделник, 10:38 ч.
Автор: Флагман, снимкa-архив: "Флагман"

Три месеца не трябва да стъпва, може да ходи само до тоалетната с придружител, обясни адвокатът му


Отсъствие на двама подсъдими провали заседание в Специализирания наказателен съд по делото „Кирките”. Стоян Кънчев-Козата и Свилен Далакманов не се явиха в понеделник – първият заради претърпяна тежка операция на долен крайник, а вторият - заради забавяне по пътя между Бургас и София поради лоши метеорологични условия.

Проблемите с десния крак на Кънчев са от около 10 години, когато той е бил прострелян, обясни пред „Флагман” адвокатът му Иван Еланджиев.

Пред съда Еланджиев не успя да представи изискуемия оправдателен документ – удостоверение по Наредба 18, а само епикриза. Това стана повод за дълго обсъждане на проблема със съдията, в което се включиха още един адвокат и подсъдимият Николай Мечков.

Операцията била в столичната болница „Токуда”. Оттам отказали да издадат удостоверение на Стоян Кънчев по Наредба 18, като му обяснили, че това може да се направи от лекарска комисия в Бургас чрез личния лекар на Кънчев.

Подсъдимият е в много тежко състояние и може да изгуби крака си. Докторите от „Токуда” не искали да го пускат след извършена на 5 януари 11-часова операция. На 10 януари Стоян Кънчев е бил изписан от болницата въпреки възраженията на лекарите. На тази дата обаче изтекъл срокът, в който се покриват разходите по клиничната пътека, а подсъдимият нямал пари да плаща лечение в болницата. Това обясни адвокатът, като цитира своя клиент.

Досега Стоян Кънчев се явяваше в съда с патерици.
През годините той претърпял няколко интервенции на крака, но те се оказали неуспешни. Това можело да доведе до ампутация.


Според епикризата става въпрос за незараснала фрактура. Последната операция е с огромен разрез на крака, който започва от коляното и свършва при петата. Поставен е 30-см титаниев пирон.
Това е крайнико-спасяваща операция, единствен шанс Кънчев да има крак. Лекарите са му казали да не мърда, да ходи само до тоалетната и то с придружител. Не трябва да се натоварва и да стъпва три месеца,
описа ситуацията адв. Еланджиев.

Съдията възропта, че за втори път може да се отложи дело заради Стоян Кънчев. Преди време той не се явил заради разстройство и пак не представил належащия оправдателен документ.
Защитникът му обаче обясни, че 80% от лекарите не знаят, че трябва да издават удостоверение по Наредба 18, а 90% не спазвали тази наредба.

Друг адвокат също взе отношение, като каза, че не бива да се поставят под съмнение думите на адв. Еланджиев относно тежкото положение на Стоян Кънчев. Съдията можел да назначи и съдебно-медицинска експертиза, ако все пак няма доверие.

Думата поиска и подсъдимият Николай Мечков – сочен от прокуратурата за лидер на групата с кирките. Той обясни, че разполага на телефона си със снимка на крака на Кънчев след операцията. Съдията обаче не прояви интерес.

В крайна сметка съдът реши да отложи делото и да даде седмица за представяне на нужните документи за здравословното състояние на подсъдимия.
Съдия Мариета Неделчева обаче се притесни от евентуалното тримесечно неподвижно състояние на Стоян Кънчев.
Това вероятно  ще провали плановете делото да приключи до края на май
, стана ясно от думите на съдия Неделчева.

Магистратката все пак насрочи като следваща дата 5 февруари, като обясни, че тя може да бъде отменена, ако се потвърди официално, че Стоян Кънчев ще бъде неподвижен три месеца. 

Бяха насрочени резервни дати до средата на ноември, когато се очаква да са пледоариите.
Може и по-рано да се справим
, уточни обаче съдия Неделчева.

Адвокатът на Свилен Далакманов обясни, че клиентът му закъснява, но ще пристигне в съда за днешното заседание. Подсъдимият обаче не се яви в рамките на час. Така отсъствието на Далакманов също стана формална причина за отлагане на делото.

Припомняме, че подсъдими са соченият за лидер Николай Мечков, Николай Далакманов, брат му Свилен, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов, Стоян Кънчев, Неделчо Милчев и Атанас Вълчанов.

Те са обвинени основно за това, че изнудвали и заплашвали търговци със забиване на кирки в автомобилите им, което стана запазена марка за бандата от Бургас. Разследването на случаите и съдебната сага обаче продължават вече 10 години.

В категории: Темида , Бургас


74
Коментара по темата
74.
Петър
18.01.2018 23:35:51
2
7
Мутрее само в градинката кято е с още хора сам що навеждаш главата гошо наглия няма ли вече да те натроши и да спрем да ти гледаме пиянската наркоманка мутра и селската ти женица правеща се пред теб на Дева мария а като се обърнеш почва да се озърта че чак и.велизар я ебе ама ти от де да знаеш ве прост
73.
Приятел от миналото
17.01.2018 16:46:34
4
10
Мръсен в червата,и приятелите му го разкараха,никой не иска и да го чуе и да види!Подла и мръсна душа!
72.
Комшията
17.01.2018 13:14:13
1
8
Далакманчо стига си прави реклама на чужд гръб знаем че си голям писател и най големата интригантка в Бургас никой вече нете смята за човек и никога никой нете е смятал ти си една от най големите отайки на обществото и колкото си пропаднал и гладен по гладен ще ставаш и ще седиш в градинката цял живот пиян и напикан от ефтина ракия с алкохолиците наебал 5 6 ефтини парцала дето дават на всеки едвали го смяташ за голям героизъм
71.
,,,,,
17.01.2018 11:48:48
1
3
Станете по добри,спрете да се занимавате с подлости!Когато човек е добър и не се занимава с мръсотии,ще получи добро запомнете го!
70.
Nagliq
16.01.2018 20:44:57
3
8
Xaxaxa toi dalakmana hi4 ne e vzimal himiqq i mn mu stavaa na mangoo osvem da gi pregra6ta i da gi biee drugo nemojee i kompleksi hi4 nqmaa izlagahh toi dvapati po kmpleksiran ot jelqzkoo ein maj da ima nabitt prez jivota sii pone ot negovata kategoriq samo lapeta po 60 kilograma i tva mu e i zabravihme irena tq moje da mine za nai dostoiniq mu protivnik..
69.
До 68
16.01.2018 19:02:48
4
5
Ако си мислиш,че някой завижда затова,че си с тоя побойник на жени много се лъжеш!
68.
Наталия
16.01.2018 17:49:37
11
3
Големи завистници и комплексари! Не спряхте да ме нареждате. Щом съм се подиграла с Желязко значи е имало защо. Имах нужда от любов и здраво клатене и Далакмана ми ги даде. Колко да го чакам Желязко? Жената има нужда от истински мъж. Вие ако отидете в дома на мъж който се напушва с масе и вместо да ви люби ви разправя как бил мафиот,как бил килър за Маджо,за Жоро,бил ”чистач” на ВТА-й и накрая онази му работа мека от стероидите. Че като ме барна Далакмана,ти да видиш ”здраво оране” на дълбоко и за дълго,яката работа! И Железчо Гибончев ме пита: Защо така? С какво Далакмана е повече от мен?
И аз му казах директно че ми трябва мъж който да може да блъска яко и да е надарен! И тоз Гибона отиде и си би инжекция с парафин. И като му стана голям и мек,и постоянно с възпаления от парафина и ...
Сложих край на всичко! Никоя жена не иска мъж с планина от комплекси.Затова отидах при Далакмана. А защо жените от цял Бургас минали през Далакмана?- Ами защото е е.ч а не ”мека връзка” като гибона!!! Аре фора меки мъжленца!
67.
До 66
16.01.2018 17:29:21
0
0
От кого искаш да родиш,не можехме да разберем?От някой парцал ли или от някой свестен мъж?
66.
До 49 от Наталия
16.01.2018 17:06:54
5
2
Ами аз искам да родя ама като не става? Просто малко съм амортизирана от много прехвърляне.Ще стане,все пак това е моята мечта да му родя дете
65.
Марти меката глава
16.01.2018 10:14:21
3
6
А пък аз бях от мафията на полковника от МВР Очите,но Желязко ме нокаутира и като паднах на земята ми свали гащите и ме напляска по дупето! И след тази трагична случка аз станах набожен и повярвах в доброто,също като началника ми от МВР! Желязко,благодаря ти че ми показа правилноя път в живота! Аз никога вече няма да посмея да мутрея,защото видях и с Костов какво стана. Обичам те Желязко,искам да живея с теб!
64.
Пръъъццц
16.01.2018 10:04:03
1
4
Ски тука само разправия курвентий и тръбуни и некви псевдо ганстери с пилешки сърчица я хой си легайте смешковци
63.
бургазлия
16.01.2018 08:41:00
2
6
Темата е съвсем друга,вие пак намесвате личните отношения на престъпници които тормозят наистина от години целия град,затова трябва да се вземат мерки,да си седнат на задниците и да си траят!Какво ни интересува кой с кого ходел, не е важно!Важното е да ги поставят там където им е мястото!
62.
Славчо Жеков Ярето
16.01.2018 06:40:09
0
4
Чувал съм че Далакмана е лапал на Диян Тончев Камбаната преди няколко месеца. Дали е вярно това.
61.
*********
16.01.2018 04:15:59
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
60.
До Симо 59
16.01.2018 01:48:06
1
7
Ееее че да си лпбовница на Митьо ако е ”висока летва” По-голямо падение има ли? Този ми ти ”щедър красавец” Ай сиктир бе Симо,ти ме утепа! Хакккхаха Голем си бе брато!
59.
Simo pm
16.01.2018 01:36:20
1
9
Taz elena tolkova godini beshe liubovnica na mitio i nakraq svali letvata s toq propukan undargraund
58.
...
16.01.2018 01:31:30
1
11
I dvete si novi manqci ne kat toz i shte si gledat kefa pak mango s 20lv v djpba pak shte si ebe starata broika shtoto nqma pari za podrajka za jeni kato tqh dvete i dvete sa qki i dvete shte gi chukam mejdu drugoto qki kaki sa
57.
Do dolakmana
16.01.2018 01:26:27
1
5
Palqk vs ti macki ti plashtaha smetkite dokato si s tqh i im barashe parite pal pred chujdite se pravish na top gazar da ama ne tq havata i elena se svetnaha za kakav izmekqr i maj na dumi e samo i dvete gi poznavam i dvete ne iskat da chuqt za toq kloun
56.
Смях в залата
16.01.2018 01:23:52
0
1
Вс им дела са смях в залата да не си отваряме остите оставете ги мацките нареждане ги кат не може да сте като тях то завистта е голямо чудо. Ходи по хората не по дърветата и половината тук знаем от кой са коментарите.Витлнаги ще ги нареждате и тях и жените им щото нито ще им чукане жените в който и да е живот нито ще сте като тях нищо че не изкараха пари с тез кирки.
55.
Ох Елена селския пърдялник..
16.01.2018 00:59:40
4
5
Ленчето е топ селско парче дебелогъзо
54.
do 52 bat Plamen
16.01.2018 00:43:47
0
3
predi imah seriozna priatelka koiato v na4aloto ne ..ama posle mi izneveriavashe s moi rabotnik posle se iz4uka s brat mu na toq rabotnika, a posle i s edin negov priatel. i prikliuchih. posle razbrah che se chukala s mnogo hora. ot lapeta do durti 4i4kovci. a az postianno ia chukah pone po 3-4 puti v sedmiata i si mislih che e zadovolena. posle si ostanahme priateli vupreki che me predade i stanah za smiah :(. edin put pihme kafe i govorihme i mi spodeli che i bilo neshto kato fetish obicha postoqnno da smenia partniorite . emi kvo da se pravi ..bahti nenasitnicata
53.
Диян Тончев
16.01.2018 00:42:41
0
5
Ave stiga se zanimavame s tea mangali. Da darpat omaiva gi qvno mangala ama barzo bqgat samo taq stoi my trae jenski xarakter a svilen propadna i stana piqnka i narkoma ama krushata ne pada pk daleche ot darvoto
52.
батко ви Пламен
16.01.2018 00:36:35
1
6
Ако си мислите че вашите жени или приятелки не флиртуват и не се ебат с други, значи сте много зле. Ако не са стигнали до плющене с друг, то ще стигнат със сигурност. Абсолютно всяка жена е обект на свалки, независимо дали е сама, сгодена или омъжена. Научно доказано е че на една грозна жена се падат поне няколко мераклии, които искат да я плющат, на жена средна хубост мераклиите да и го набутат са десетки, да не говорим какво става за хубавите и много красивите жени. Така че хайде по-спокойно, жените са толкова загорели колкото ние мъжете, а как им се ходи по чуждо не е истина просто. Като се сетя колко омъжени съм ръгал и как съм се гаврил с тях чак ми става кофти, омъжените обожават да бъдат унижавани и ръгани зверски.
51.
Vola
15.01.2018 23:16:59
0
1
Каква е темата вие пак къде отидохте много сте злобни елени наталия с кой били къде били кво ги интересува хората като са тъпи да се връщат там да си блъскат главите.В случая се говори за козата и свилен
50.
Далакмана
15.01.2018 23:10:27
1
6
Аз съм на фолио ве бате не ме занимавайте и нямам и зала и не съм лошо момче из между другото и не си бия жените
49.
Natalio
15.01.2018 23:04:35
4
9
Ama svinq stiga si pliula Elena milena kvo sa ti vinovni che maja ti hodi gi zanimava postoqnno i gi svalq i gi tarsi pak ti samo qdesh i pardish e mn te e iad che ne si s familiq dalakmanova ma tq strashna rabota stanala che ne si ot tehniq rod.Da beshe rodila edno lape i da si stoish na ebaniq debel gas
48.
Paham
15.01.2018 22:57:05
4
8
Elena q boli gaza neq losho che se izloji malko s tozi cyrvyl. No se osazna na vreme pak Natali cql jivot tam shte si natiska parcalite. Zala kva zala vemanqk tq ne beshe negova mi na edna svinq.
47.
до 45
15.01.2018 22:39:01
1
7
Ще стопанисват фитнес зала на кукуво лято,ако е в село Буково може!Тъкмо да си разплатят вересиите с хората на които съсипаха колите и изпотрошиха обектите им!
46.
Някой си от някъде
15.01.2018 22:28:36
3
5
Имали по малък брат и пинчер на име джак ако е то моми4ето изобщо си е много свястно чикиджиите да си бръкнат в дупето лоша реклама няма
45.
Братята
15.01.2018 22:19:48
8
2
Братя далакманови към днешна дата стопанисват фитнес зала, така че ще помоля за уважение.
44.
До43
15.01.2018 22:11:20
1
5
Наталия от 57 блок в братята, брат.
43.
Някой си от някъде
15.01.2018 22:09:30
3
10
Това момиче наталия от 105 бл ли е ако е тя не ми изглежда на такова момиче тя лисицата защо казала на гаргата че гроздето било кисело щото неможала да го стигне
42.
Абе защо така бе
15.01.2018 22:01:46
4
6
Не я оставихте намира Наталия минкажете вие колко наебахте или никой не ви иска
41.
Zavista e golqma rabota
15.01.2018 21:55:53
3
5
Shtom komentirate dadenite lica sled izminali 10 godini qvno vse oshte dosta im zavijdate Omrazata shte vi pogubi drebni dushici !
40.
.
15.01.2018 21:53:06
5
6
Тази наталия с 1000 мъже е била нямам думи цял бургас е минал
39.
Спиро
15.01.2018 21:49:21
1
2
Кучета долни дано ви затворят за злините които сте правили и правите на хората и никога да не излезете,да се отърве Бургас от такива престъпници,които не се спряха!
38.
До 34 Желязко
15.01.2018 20:58:32
3
9
Колега наистина ли си карал жена ти да дава ДНК защото си се съмнявал че Далакмана е опънал и нея и детето може да е негово? Далакмана на всякъде така разправя без да му дреме и на висок глас те иронизира: Таз жена Гибона ли бе! Всичките му жени опъвам и детето му ше ми вика татко!
37.
mazniq
15.01.2018 20:58:09
8
2
me4kov e 6pionin,hode6e v zatvora na svijdane na dalakmana da mu se moli za pro6ka 4e go e izpql na kukite.6te mine prez zandana i 6te si go izleji kato ky4e,da vidi lesno li se mytree
36.
С деса поетеса
15.01.2018 20:56:43
3
5
Кажи с Деса Кавала кеи неща прайте тя кака ти е те учиии
35.
Еленооо
15.01.2018 20:55:14
3
6
Къде отиде се навря ма ковро дупе да ти е яко ся няма отърване от там ....трябваше да си седиш на еб...я голям свинарник в тоалетните кви неща правиш олеее той за туи ония си го .....
34.
Желязко
15.01.2018 20:39:44
7
4
Стига сте плюли дългия той вече има нова любов,Елена дето цял живот е барманка или кустеса .... хаххаа а тя хич не е въртяна.. хахаххаа все на такива попада,съдба хаххаха
33.
Xaxa
15.01.2018 20:15:04
3
8
Taz svinq nataliq det e qbat na poraziq mi normalno pak da q vzeme toz degradiraliq ciganin nikoq druga nqma da go trae toz palqndar s 2leva v djobcheto deto hodi s edin i sashti ancung.Tq havata i elena sa prosti shtoto za tova mu pusnaha nailona da patuva nadolu.samo taz svinq shte go pribere i shte go hrani nikoi drug toi i bashta mu ne iska da go gleda i maika mu i tq
32.
Наталия
15.01.2018 20:10:26
4
8
Аз толкова мн ги увършах мн ми е любимо да ми е вътре отзаде деан боксьора и желязко са стара схема вече имам много нови бройки но по тихо че Далакмана пак ще ме счупи от бой ако разбере ... А и мечков и той е мн добър в секса мн ми е яко да си лягам с негови познати тръпка да има и да ме бият и пак да съм с него.Ай дано ги приберът са мога да се поеба пак. Той малко ли ме направи за смях с новите си жени
31.
Паляяяккккк
15.01.2018 19:58:33
1
8
Бах ти смешния наркоман и шизофреник изпаднал хахаха даже Мечков го остави тоя паляк ,за нищо не става тревомана.
30.
До 27ми
15.01.2018 19:48:49
2
7
Абе за друго не знам,ама за това за Марата всички знаят че Очите остави Помориийския и Капелата да го организират,и полицията знае много,дори се говори че ще има развитие! А за Желязко то се знае че и 10живота да има,сърчицето му е като на мишле и куража му стига да зе назоби и да мутрее на шматки,никой не го мисли за бандит. А това че разправя на мищоци и момичета че е килър е градска легенда. Дори му се смеят че като пишели за убийството на Марата,и той пишел отдолу коментари със съдържание : Желязко го опатка,всички знаят!
Все едно че друг пише за него.Ама той си е с комплекси и си е такъв. Той е имал трудно и нещастно детство и това е нормално! Като дете са му се случили някои ”неприятни неща” и ....... Не са за коментиране! Посегателствата над деца от секс характер са нещо гнусно!
29.
Теслата
15.01.2018 19:47:26
2
6
Козичката се наака на паркинга пред тях.
28.
До 21
15.01.2018 18:29:27
6
12
Ама какво от това че Наталия живяла в Желязко? Пита се в ситуацията че тя къде не е живяла хахахахахахахха!!!! И в Стамен живя и в Желязко и в Николай че чак и в Диян Боксьора се подвизаваше! Започвам да си мисля че при майка си и баща си не е живяла толкова колкото по хората хахахаах Ама така са свестните момичета
27.
Желязко ли бе
15.01.2018 18:08:27
3
8
Този тарикат от село ли бе! Самотника който страни от всички и няма с кой едно кафе да пие. Намира си по някой задръстеняк с който да излезе на кафе и да му разправя какъв килър бил и как го ровели за убийството на Марата. Абе Гибонче наакано страхливо,целият град знае кой опатка Марата,може ли да си толкова измислен фантазьор! Къде са Митьо и Янко,къде си ти! Много измислен герой. Стоим в нашият офис на ВТА-Й и напада едно момче което дойде да си взима заплата,защото лу дължало пари! Естествено Желязко вижда че момчето е 50кг и му налита,но нещеш ли момчето извади ножка и му разпори крака,от там Желязко генста отива в болницата и после в полицията и пуска жалба! Много фантазиращ гангстер без едно престъпление в живота си. Тръгна да си измисля килърски истории,но поне избягва да се събира с хора от Бургас защото муже ясно че го имат за изплашен шапшал! Другите му дежурни фантазии са че го издирва полицията и затова не излиза,така иска да го мислят за престъпник! Еееееееее мутрааааа марш да пускаш жалби! И внимавай че другия с жалбите- Далакмана е разгонен и да не ти пораснат пак роги!
26.
Ок
15.01.2018 18:01:44
1
6
Как Николай отиде а Свилен неуспя тоя пропаднал наркоман или пак е ял шамарибнякъде и е ходил да пуска жалба във полицията
25.
Свилен
15.01.2018 17:55:31
1
8
Извинявам се на съдийката бях надрусан като магаре
24.
Йохо
15.01.2018 17:47:53
3
5
Много лесно е да провериш тия измишльотини заСтоян и това ще стане,те се чудят как да бавят делото,нооооооо не забравяйте,че застрахователните компании на колите със забитите кирки си искат парите,така че козарче Далакманова и другите ще плащат като попове да не си мислят ,че ще им се размине!!!!
23.
777
15.01.2018 17:41:25
1
5
Какво ги коментирате ,оставете ги на мира,те са наказани от Бог и ще си получат наказанието един ден,като вълци единаци!
Доколкото разбирам и Мечков не им обръща внимание,а бяха дупи и гащи!!!!
22.
Козара
15.01.2018 17:24:41
2
5
Ко да направя, че обърках човека нали сме мутри на бихме един паляк той се оказа охрана на тимаджии, и после ма разстреляха кат куче добре че Мечков даде 20 бона да спасят крачето, че у Бургас искаха да режат
21.
Недейте така
15.01.2018 17:19:55
2
13
Каквато и да е Наталия,Желязко я обичаше и тя живееше у тях! А това че му слагаше рога с Далакмана е нещо нормално,скучва се! По-смешното беше че когато Жеязко разбра и се скараха с Далакмана,вместо да се разберат като мъже, пускаха жалби един срещу друг. Гибона пускаше жалби срещу Далакмана че го заплашвал с убийство,и даде и показания че Далакмана имал дилъри и продавал,а Дакакмана също пусна жалба че Желязко го заплашвал! Страшни анаболни мутри,пълни паляци! Дори по един шамар не си удариха!
20.
Namerete si rabota
15.01.2018 17:18:41
3
2
Stiga ste sedqli i ste pisali kato mishoci zad tiq telefoncheta i da narrjdate horata mi vzemete si.namerete rabiota che ste stanaki za rezil
19.
Nagliq
15.01.2018 17:18:32
2
4
Ai stiga glupostii ve4e kozata samo na deloto hodi s patericii elate go vijte v Burgas kak si obikalq ni6to mu nqmaa prostoo taq godina 6te stanat 10 godinki ot zadarjaneto i hopp aidee vsi4ko 6te minee potresen sam ve4e samo tapite sadii li sa praqt na ludii ili vzimat parata ot me4kov i tva ee
18.
Катуша
15.01.2018 17:13:24
2
2
Тука много злобни женички май се включват хахаххаха дишайте девойки и да знаете че сте далеч от истината
17.
Zlatka
15.01.2018 17:11:22
0
3
Abe taq statiq za koi pishe koi se komentira
16.
Хаха
15.01.2018 17:10:02
1
2
Помияри!
15.
V
15.01.2018 17:07:06
2
8
Наталия дето повърнала като желязко и напълнил устата тази испоеба цял бургас наталия тръдката
14.
*********
15.01.2018 17:00:36
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Шмандата
15.01.2018 16:56:26
2
8
Бандата на Паляците е тва по точно
12.
Желязко
15.01.2018 16:22:11
3
10
Защо бе Наталия,обичах те и те приех в дома си! А ти ми сложи най-големите роги и то с Далакмана. Знаеш ли как ме нарани! Сега станах баща и постоянно сънувам че детето е от Далакмана,постоянно сънувам кошмари.
11.
mlad kenef
15.01.2018 16:11:07
2
14
ЕБем ти и тъпия убит град! Няма нито бъдеще, нито минало! Кай каквото ще да ми говори, Бургас е един кенеф в блатото! А аз съм на 34 и съм от Бургас. Жалко....
10.
аяо
15.01.2018 16:08:38
2
4
Антония Лазова е аут- директорката на Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации “Пеньо Пенев”, по-известна като ЛУСКА, днес е осободена за злоупотреби по европрограми и др.
9.
Потърпевщ
15.01.2018 15:25:21
2
9
Тия гадини още ли ги дюндюркате,отдавна дрябваше да са зад решетките!
8.
До 6
15.01.2018 15:25:14
2
7
Ами сигурно бившо настоящата му жена Наталия го е спонсорирала.Няма само да и разхожда трътлестия гъз по центъра трябва и келепир да има.Тя милата толкоз ли нямаше кой да я вземе че пак опря до него.То такъв боклук прибирали се я...
7.
Щст
15.01.2018 15:11:25
2
11
Тоз обитак с патериците как мутреше преди но господ си знае работата 10 години сурка крачето като педеруга, а мутреи пак инвалид.
6.
Шпица
15.01.2018 14:39:22
1
13
Ми Далакманов как да отиде до София нали пари трябват. То беше ясно че ще отменят делото.
5.
Д
15.01.2018 14:30:23
1
10
Глобявайте ги наред във съдилищата.
Глобявайте ученици които не учат не ги гонете.
Само глобата работи.
4.
Ебах мързела
15.01.2018 14:25:34
2
12
Всяко отлагане трябва да има глоба и да се наказват
3.
KARFIOL SERELI
15.01.2018 14:10:22
4
1
toq ne e li ot BANEVO(Bevurly Hills)...ima brat Jelqzko se kazva ABSOLUTEN 6pionin...zamalql
2.
Свилен
15.01.2018 14:09:08
3
14
Aли Общината още нямате кораби в пристанището спите!!!! Не може да събудите интереса нито на инвеститори нито на бизнесмени.
Вчера пак нямаше полети от Бургас тряба сега да ходя до София. НИЩО не правите за да развиете града като бутик и перла.
1.
Гого
15.01.2018 14:04:46
7
6
Хаха не са те с киркити,само ги възхваляте,когато не знаете не пишете в голяма грешка сте вие и съд,даже сте жалки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори