Високо признание за почетния консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев
Почетният консул на Руската федерация в Бургас е първият отличник на авторитетната академия в България, който е удостоен с медал „Сергей Крилов”
21 Декември 2017, Четвъртък, 16:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВДипломатът бе удостоен с медал „Сергей Крилов” за взаимодействието му с Министерството на вътрешните работи в Русия
Високо признание получи почетният консул на Руската федерация в Бургас г-н Тонко Фотев. Той бе отличен с медала „Сергей Крилов” на Академията за управление на МВД Русия.Фотев бе награден заради отличното му и изключително професионално взаимодействие с органите на вътрешните работи в Русия.
Тонко Фотев е кадър на Академията за управление на МВД Русия, като в периода 1979-1983 г. е завършил 4-ти факултет със специалност „Право”, а от 1987 до 1989 завършва и 1-ви факултет – за ръководни кадри на Министерството на вътрешните работи, по-късно е аспирант на същата академия.
Почетният консул на Руската федерация в Бургас е първият отличник на авторитетната академия в България, който е удостоен с медал „Сергей Крилов”.
Наградата е в памет на ген.Сергей Михайлович Крилов - човекът, който за пръв път поставя на научна основа управлението на системата МВД в СССР.
В категории:
Бургас
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
