×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветанов за бесния Симеонов за Банско: Във всяка коалиция има определено напрежение


Цветанов за бесния Симеонов за Банско: Във всяка коалиция има определено напрежение
Има ли напрежение между Борисов и Валери Симеонов заради втория лифт на Банско
15 Декември 2017, Петък, 15:43 ч.
Автор: Флагман

Напрежението ще се тушира с диалог

Във всяка една коалиция винаги има едно определено напрежение.

Това каза в парламента председателят на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод възмутения коментар на вицепремиера по туризма Валери Симеонов, че не иска да вижда премиера Бойко Борисов, след като е отложил точката за концесията на Банско. 

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че предложенията му за промяна на концесионния договор за "ски зона - Банско" и изграждане на втори лифт са били саботирани от министър-председателя Бойко Борисов.

"Втори лифт няма да има поради несъгласие на Бойко Методиев Борисов. Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има заседание на Министерски съвет. Всичко е възможно да стане – да не мислите, че аз съм от тези дето слушкат, папкат и искат да си начешат егото!", закани се вицепремиерът.

Заради тези думи на Симеонов вчера се заговори за напрежение в коалицията по този повод. 

Днес Цветанов го тушира по свойски начин: Винаги има определено напрежение във всяка коалиция, но това е гаранция за стабилността и за конструкцията на управлението за 4-годишен мандат.

„Диалогът трябва да бъде водещ при оценките, които се дават за коалицията и това, което се прави в управлението“, посочи той. „Ще подобрим диалога, ще работим в тази посока“, каза още Цветан Цветанов.

Думите на Симеонов коментира и вицепремиерът Томислав Дончев: "Напрежение не, понякога има търкания и разногласия и това е напълно нормално. Даже би било подозрително да не е така". 

В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
10
Коментара по темата
10.
Damian
16.12.2017 13:47:11
0
1
Vinkela da kaje kolko pari vze da ima lift ili ste iade baxura ako niama
9.
до 6
16.12.2017 09:28:51
0
2
Ти не гледай че са частна собственост хотелите, повечето са направени с държавни пари, препрани чрез техни хора.
8.
Do 7
15.12.2017 20:37:47
2
1
Ti kavali pravi6li. Skoro mai po4va6
7.
1 Григор е ПЛАТЕН ТРОЛ
15.12.2017 20:19:28
1
2
Ямболския ПАЛИАЧО СЕ ПИШЕ ПАЛЯЧО БЕ ОЛИГОФРЕН
6.
ГЕРБ-ДЖИЙСКИ МУТРИ
15.12.2017 19:49:18
2
2
Защо държавата трябва да строй лифта там вече държавни хотели няма който има хотели да си строй лифт парите на народа не са частна собственост в държавата има по важни проблеми
5.
бургазлия
15.12.2017 17:41:28
3
5
За Борисов е много важен златния пръст и няма къде да ходи ще му се подчини иначе си отива и едва ли друг път да му се отвори парашута .
4.
Желязко
15.12.2017 16:04:58
7
6
Бойкооооооо Бойко,само Олигофрени около теб.Този черен алабаш и той фактор стана.Щял да мисли.......с какво,ще мислиш бе картуно тъпа?
3.
Damian
15.12.2017 14:57:31
0
4
Aide tozi banks ot pravitelstvoto v Gaza aide mar4
2.
do Cvetanov
15.12.2017 13:53:55
2
3
Laocoon morning we obesniavate na tozi go e stead da si podade otsavkata za6oto e us ran it vsiakade I 6te go ebionka it vsiakad
1.
Григор
15.12.2017 13:48:10
7
11
Абе защо ни занимавате с този палиачо аз сам от Ямбол и си го знаеме какво представлиава
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори