×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Лифтът, който ще разтури правителството. Подава ли вицепремиерът Валери Симеонов оставка?


Само във Флагман.бг! Лифтът, който ще разтури правителството. Подава ли вицепремиерът Валери Симеонов оставка?
Валери Симеонов изглежда готов да се върне като опозиция в парламента заради задкулисното клякане на Борисов пред Зеления октопод
14 Декември 2017, Четвъртък, 14:11 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Всички чакат връщането на Борисов от Брюксел, а дотогава може и коалицията да рухне

Гостуването на Валери Симеонов в БиАйТи днес около обед е на път да разклати правителството.(ВИЖТЕ ТУК)  Симеонов е бесен заради изтегленото предложение за втори лифт на Банско, той обвини Бойко Борисов в саботаж, намекна, че влиза в колаборация със зелените и обяви, че не иска "изобщо да го вижда".

Вицепремиерът още в началото на мандата даде да се разбере, че няма да играе ролята на послушния коалиционен партньор, каквито бяха министрите на Реформаторския блок. 

Лидерът на НФСБ водеше голяма част от най-тежките битки  до момента, заради което често влизаше в конфликт с членове на правителство. Днес той хвърли ръкавицата на премиера Бойко Борисов, а отношенията между двамата изглеждат изключително обтегнати. 

Трети час след интервюто на Симеонов няма отзвук - нито сред колегите му от ГЕРБ, нито сред своите. Нито една  медия, с изключение на Флагман.бг, до този момент не е отразила думите на вицепремиера, които няма как да не предизвикат сериозен трус в управляващата коалиция. Затишието е показателно, че нещо се случва. Може би всички очакват връщането на Борисов от Брюксел, където е на Съвет на европейските лидери. Веднага след форума премиерът трябва да се върне късно тази вечер.

 Валери Симеонов намекна, че е готов да подаде оставка, защото, както сам каза не е от тези, които "слушкат и папкат". "Идвам от бизнеса, осигурил съм себе си, дори децата си. В политиката съм, за да направя нещо", каза Симеонов. От тези думи би следвало да се разбира, че е готов да мине отново в опозиция, връщайки се в парламента.




Валери Симеонов, черно на бяло:

 
Водеща: Какво ще вършите по казуса Банско?
Валери Симеонов: На 28-ми ще се разбере.

Водеща: Там на едно и също мнение ли сте с г-н Борисов?
Валери Симеонов: Не!

Водеща: Защо? Там какво смята той ?
Валери Симеонов: Аз смятам, че трябва да изпълняваме програмата, която сме подписали. Един месец сме я правили тая програма. И там си приоритети, има си цели  и т.н.

Водеща: Тоест казвате, че сега са се отметнали от тази програма, така ли?
Валери Симеонов: Не, просто аз не виждам съдействие на Борисов по отношение на реализацията на втори лифт. Аз внесох в Министерския съвет на 27.11 (сряда) предложение, аргументирано, подготвено, пакетирано, съгласувано с всички министерства за промяна на концесионния договор.

Водеща: Вижте кадрите от снощния протест в София. Да не би това да е причината Бойко Борисов да не иска да...
Валери Симеонов: Айде да ми кажете сега каква е системата на моето участие в това студио?

Водеща: Каква да е системата?
Валери Симеонов: Значи задава се въпрос, дават се 20 секунди за отговор, после почваме да гледаме някакви картинки … има ли смисъл тоя разговор?

Водеща: Виждаме картинките... ама то е същото, това е за Банско, срещу строежа на втори лифт. Това са екологични организации.
Валери Симеонов: Зададохте ми въпрос за отношенията в коалицията и дали сме на едно мнение. Сега скочихте на протеста, показахте ми картинки, след малко може да влезе някой тука и да говорите трети разговор с него. Това ли е?!Какво правим в момента?

Водеща: Всичко е свързано и вие много добре знаете...
Валери Симеонов: Като задавате един въпрос, интересува ли ви отговорът?

Водеща: Разбира се, г-н Симеонов!
Валери Симеонов: Ами имайте уважението да го изслушате тогава.

Водеща: Добре.
Валери Симеонов: И после се сърдите защо съм се държал така. Еми, така се държа

Водеща: Изобщо не се сърдя!
Валери Симеонов: Така, ето сега да ви кажа какво стана. Миналата сряда лично аз подготвях решение на Министерския съвет за промяна на концесията и почнах да ви обяснявам, преди да се вторачите в картинката, че всъщност…

Водеща: Тя просто върви зад вас и по тази причина обяснявам на зрителите какво е?
Валери Симеонов: Аз си мислех, че мен гледате, вие сте гледали картинката. Добре, значи има два фактора необходими, за да бъде ..

Водеща: И на вас ви стана смешно...
Валери Симеонов: Еми какво да ви кажа, каквото е нивото, такова… извинявайте. Има два фактора, които са необходими, за да може да стане втория лифт, ако някой някога иска да го направи. Едното е да промени концесията, а другото да се промени планът за управление. Тези две неща трябва да станат. Едното с другото няма никаква връзка. Борисов компрометира и саботира директно в очите ми моето предложение, което беше съгласувано с всички министерства за промяна на  концесията миналата сряда.

Водеща:Защо?
Валери Симеонов: Ами това е интересният въпрос. Питайте го. Поканете го и си го питайте.

Водеща: Вие как си обяснявате това?
Валери Симеонов: В програмата сме написали, че трябва да се развива туризмът, че трябва да се насърчават стратегическите инвеститори, че трябва да се повишава качеството на услугите – това мярка 213, 211, 810 също. Това са написани текстове в програмата, те не се изпълняват в момента, те се саботират . Питайте го г-н Борисов защо се отметна.

Водеща: Вашето обяснение какво е и в такъв случай, ако вашият партньор ви саботира, тогава правилно ви питам дали има напрежение.
Валери Симеонов: Няма значение дали има или няма.

Водеща:Как тогава може да работите заедно, ако вие казвате, че аз съм свършил всичко, всичко беше съгласувано  и накрая Борисов го саботира, нали така?
Валери Симеонов: Свърших го и той го саботира, да. И даже преди да вляза в Министерски съвет пуснал смс на Тома Белев, така събралата се семейна сбирка от две семейства, защото вънка бяха десетина човека, уж протестиращи от евентуалното решение на Министерски съвет, та тия долу на плочките пред МС, тая групичката дето се беше събрала в 10 часа, получи смс-а, че точката ще бъде отложена.

Водеща: Вие откъде разбрахте?
Валери Симеонов: От това, че тия същите глупаци веднага се похвалиха във фейсбук, веднага го написаха. Аз още не съм предложил точката и получих съобщение.

Водеща: Защо става така според вас? Може би Борисов се е страхувал от това, че протестират хората.
Валери Симеонов: Ще  поканите Бойко Борисов, ще го питате. Това е вариант едно. Аз ако се страхувам от някого и съм в някаква конфронтация с някого, няма да му пускам смс-чета и няма да си съгласувам действията с него,  няма си предам коалиционните партньори, нали?

Водеща: Виждате ли какви думи използвате – силни – „предам”
Валери Симеонов: Кое е силно?!

Водеща: Предавам коалиционните партньори.
Валери Симеонов: Аз мислех по-смислени неща да ви кажа, ама не можете да ме предразположите.

Водеща: Кажете.
Валери Симеонов: Еми..

Водеща: Задачата ми не е да ви предразполагам, а да си говорим с вас.
Валери Симеонов: Решението е мое какво да кажа

Водеща: Разбира се.
Валери Симеонов: Не са силни думите, дотук нищо не съм казал все едно. Въпросът остава с огромна  сила да виси в пространството.Защо Борисов саботира предложение, което беше предварително съгласувано между нас в коалиционния формат и изведнъж той се отметна?

Водеща: Казахте, че Борисов ви е саботирал по някаква причина, защото се страхува от еколозите.
Валери Симеонов: Вариант 1 е, че го е страх от Зелените.

Водеща: А кой е вариант 2?
Валери Симеонов: Сетете се сами.

Водеща: Помогнете ми, все пак имам IQ само 150, така че...
Валери Симеонов:  Говорих преди да вляза със Сашо Диков и той се сети.

Водеща: Добре, хайде стига с иронията, така или иначе ангажираме вниманието на зрителите, да кажем нещо смислено.
Валери Симеонов: Казваме. Смисленото е не дали има напрежение, не дали има някакви конфронтации вътре в правителството, а дали ще има втори лифт. Дотук отговорът е „Не”. Това е важният въпрос и на този въпрос, отговорът засега  е „Не” поради несъгласие на Бойко Методиев Борисов.

Водеща: Вие какво ще направите, след като той ви е саботирал и ви е предал като партньор в управлението?
Валери Симеонов: Сядам и мисля до 28 декември. На 28-ми  ще има заседание на Министерски съвет , надявам се, ако не си намери някаква причини някъде да замине и да няма заседание. Защо е важно на 28-ми? Защото на 22-ри изтича срокът за обществено обсъждане на плана за управление и е редно той да бъде внесен в Министерски съвет ,  да се гласува тоя план за управление. И е редно тая концесия също да бъде променена, защото, както обясних преди малко, са необходими тези два фактора, за да може да се даде възможност да се направи втори лифт. Така че 28-ми е много възлова дата. И какво ще направя, ще ви кажа на 28.

Водеща: А има ли вариант, в който вие да оттегляте подкрепата си за това управление?
Валери Симеонов: Много варианти има.

Водеща: И този включително?
Валери Симеонов: Всичко е възможно.. Какъв е смисълът от едно управление? Да не мислите, че аз съм от тия дето „слушкат и папкат”. Да не мислите, че съм влязъл в политиката, защото искам да си начеша егото или да придобия някакви ползи или пари. Аз идвам от бизнеса, имам средна фирма, много добре работеща, осигурил съм не само себе си, но и децата си. И не съм в политиката да си „троша” времето, а да свърша нещо. И когато не мога да го свърша изниква основният екзистенциален въпрос:  „Какво правиш, г-н Симеонов, в това управление, като отвсякъде ти връзват ръцете"?. Така, че ето отговора на въпроса напоително и образно даден. Отговорът е такъв. На 28-ми ще видим какво ще стане. Никого не плаша, просто това е моята житейска философия, споделям я, защото ме предразположихте.

Водеща: Вие успяхте ли да предупредите Борисов за тези варианти, които стоят пред вас и затова, че ви е предал, за това, че е саботирал вашата работа?
Валери Симеонов: Не

Водеща: Защо?
Валери Симеонов: защото не искам да го виждам.

Водеща: Не искате да го виждате?
Валери: Ся..в някакъв период от време, представете си, че не искам да го виждам, след това "изработване", което направи.
(с незначителни съкращения)

В категории: Политика


44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
Буров
17.12.2017 12:19:43
0
1
Самора Машел ще изведе фронта до вечен мир, вечна правда в джоба!
43.
ВИНЕТУ)еднокнижния)
16.12.2017 08:57:57
1
5
няма пари за инвестиции.защото БОЙКО ТРЯБВА ДА ПЛАЩА НА ВСЕКИ МАНГАЛ ПО 400лв НА МЕСЕЦ ИНТЕГРАЦИОНИ ЗА ДА ХОДЯТ ЦИГАНЕТАТА НА УЧИЛИЩЕ-ТОЕСТ ДА ИМА ПАРИ ДЪРТИЯТ МАНГАЛ ДА ОТИДЕ ДО СЕЛО ДА ИЗНАСИЛИ И УБИЕ майка ви и баба ви............КРЕНВИРШ АКБАР
42.
a3
15.12.2017 08:44:54
1
11
Далаверко, колко пари ти кихна Цеко, за да подкрепиш унищожението на Пирин?
41.
да, да
15.12.2017 07:40:48
4
10
Ще подаде Валери оставка ама друг път - нали повече няма да види власт
40.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
14.12.2017 23:59:18
3
8
И да падне, вие пак за нас ще гласувате. Мили верни овце.
39.
Turkiye
14.12.2017 23:23:46
2
5
V bg politicite sa nasledstvo ot cirk balkanski.
38.
до 36
14.12.2017 22:46:39
2
4
Теб май много те боли,че аз рева.Щом ми слагат лайк значи им е интересно.Никой освен теб не се притеснява,че аз рева. За това я го д.....й!
37.
Айтоски НОТАРИУС прави МИЛИОНИ
14.12.2017 22:35:03
2
6
ЗА ГОДИНА
ОТ ИЗПОВЯДВАНЕ НА СЪМНИТЕЛНИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО
НЕОБЕЗПОКОЯВАН ОТ НИКОЙ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ
ОТ СЪЛЗИТЕ НА ХОРАТА ОСТАНАЛИ БЕЗ ДОМОВЕ ЗАРАДИ НЕГО .....ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДВИЖИ ЦЯЛА ВОДНОЕЛЕКТРИЧЕСКА ЦЕНТРАЛА /ВЕЦ/
Но ЗАЩО СТОЙЧЕВА И ЧАЛЪМОВА МУ ПОМАГАТ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ,А ТЕ СА ПРОКУРОРКИ И ЗАЩО ОТНОВО И ОТНОВО ВКАРВАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ ИЗМАМЕНИТЕ ЖЕНИ И НАЙ–ВЕЧЕ ПРИКРИВАТ ИСТИНАТА ОТ ТЯХ
36.
До 35
14.12.2017 22:34:59
5
5
Ай стига си ревал
Не виждаш ли че никой не ти обръща внимание
35.
Айтоски НОТАРИУС прави МИЛИОНИ
14.12.2017 22:19:03
1
5
НОТАРИУСА СИ Е ПОЗВОЛИЛ
ИЗМАМЕНИТЕ ЖЕНИ БЕЗ ДА СА БИЛИ ПРИ НЕГО В КАНТОРАТА МУ НА УЛ.СТАНЦИОННА НА 29.07.2010г ДА ИЗПОВЯДА СДЕЛКАТА ПРОТИВ ВОЛЯТА ИМ ...БЕЗ ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕ„ЗНАНИЕ И СЪГЛАСИЕ
И ПОСЛЕ ПРОКУРОРКИ МУ ПОМАГАТ БЕЗПЛАТНО ОТНОВО И ОТНОВО ДА ПРИКРИЯТ НАРУШЕНИЯТА НА СКАНДАЛНО ИЗВЕСТНИЯТ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ
34.
*********
14.12.2017 21:58:57
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
33.
Basri
14.12.2017 21:31:56
0
3
Докато има пари ,ще има и корумпирани прокурорки и съдийки
А ИМОТНИ ИЗМАМИ НЯМА ДА ИМА РАЗКРИТИ ВЕ НЕГО ЛИ ПРОУМЯХТЕ
....АМА че тъпи селяндури,после се сърдят че ги обирам,обират мойте бушони
32.
Басри+Габовски+Гинчева+Джавкова
14.12.2017 21:20:59
1
5
Кьорава работа йок справедливост!
31.
Басри+Габовски+Джанкова
14.12.2017 21:18:45
1
5
Чок измама ,много набутка за човека.ЧОК ЧОК НАД 100000ЛВ
30.
кой е Басри Демирев
14.12.2017 21:10:25
2
6
Човекът запалил цял Айтос и Балкана.Влизаш при него за сделка плащащ му ,а той ти го гепи.На това му казвам аз баш клептоман.Най-добър приятел е с шефа на Бургаския съд айтозлията Синков и комисаря Калоянов .Туй Басри страшно много поразии направи на хората.И аз се чудя как още някой не го е затрил.
29.
Julian
14.12.2017 21:08:48
0
5
Toia ne go o4akva bade6te ,kato go slu6am prosta6ko darjanie ama mu otiva na selianina prost
28.
Георги Габовски
14.12.2017 20:56:29
1
4
Искам да напиша и в тази медия,че никой няма да ме спре да почесвам Марийка Джамкова в автомобила си.Ние се чешим добре и ще продължаваме в същия дух Калоянчев ще чеши ,когато аз реша.
27.
ДО 23
14.12.2017 20:50:26
1
5
Този нотариус да не е бай Басри измамата!Туй чудо още ли мърда?Някой не му ли видя сметката бе мамицата му ?
26.
Един
14.12.2017 20:34:37
2
9
Валерката колко пари прибра, за да лобира за този прочут втори лифт? Който "уж" ще реши проблемите на лайняната дупка Банско? Идете там, поразходете си, сами преценете това курорт ли е, клоака ли е. Вместо да напъне някаква регулация на качеството на услугите, той за втори лифт заритал. Някой да не трябва да връща кинти сега, а?
25.
еий туй АЙТОШКИЯ НОТАРИУС
14.12.2017 19:57:41
1
8
Било голяма работа ,ще натръшка бая прокурорки ,демек ще остави без работа и болни
браво на него ,ДЯДОТО РАЗБОЙНИК
24.
С корумпирани прокурорки ,правителството ...
14.12.2017 19:47:10
1
9
ЩЕ ПАДНЕ МНОГО ПО-ЛЕСНО и ПО-БЪРЗО
атакива са
1.милена стойчева генчева-предателка на РП-Айтос,
2.ЕЛгина Чалъмова помощничката и в прикриване на ИМОТНИ ИЗМАМИ ЗА стотици хиляди левове от ОП-БУРГАС
23.
6666666
14.12.2017 19:35:22
19
8
Бойко трябва да бъде подкрепен.Здраве желая на Бойко.
22.
вони
14.12.2017 19:20:00
0
3
на лобизъм
21.
бургаски тати
14.12.2017 18:54:21
2
3
бай онуй да пуска лифта
20.
до 15 много платени тролове/ОТ МАФИЯТА/
14.12.2017 18:37:58
0
14
НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА/като тези в които избягаха децата ни/искат държава с РОБИ –И ПЛАЩАТ НА ТРОЛОВЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ
19.
123
14.12.2017 18:29:06
23
4
Бойко смело напред народа е с теб.
18.
до Сашко
14.12.2017 18:00:20
1
4
Много "си прост бе САШЕ" или по скоро МНОГО ПЛАТЕН ТРОЛ–ОТ МАФИЯТА/САМО ТЕ ИМАТ ПАРИ ДА ВИ ДАВАТ ДА МЪТИТЕ МОЗЪКА НА СТАДОТО/
17.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
14.12.2017 17:54:47
12
11
Всички които искат НОРМАЛНА ДЪРЖАВА /като тези в които отидоха децата ни/ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ УСИЛИЯТА МУ!!!!!!!!!!!!!
16.
*********
14.12.2017 17:49:45
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
15.
Валери е срещу групировките/МАФИЯТА/
14.12.2017 17:48:36
5
9
Която си има ДЪРЖАВА/ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ ГЛАСУВАЩ ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ/
14.
*********
14.12.2017 17:46:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
МАФИЯТА МАФИЯТА СРЕЩУ НАРОДА!!!
14.12.2017 17:43:13
0
10
Мафиотски ресурси/ПАРИТЕ НА ГРУПИРОВКИТЕ/В незаконни инвестиции/КУПУВАТ ПАРЛАМЕНТ уж под натиск на платени"протестиращи"/ЗА ДА ПОЛУЧАТ ОБЩЕСТВЕН РЕСУРС/НАШАТА ЗЕМЯ СОБСТВЕНОСТ –НА ГРАЖДАНИТЕ НА България/да правят пари като наемат за 6оолв "роби".СЪЩА ТА Е "СХЕМАТА "И ПО ЧЕРНОМОРИЕТО
12.
Славчо Жеков Ярето
14.12.2017 17:28:11
3
9
Далаверко-WCпримиера си гледа джоба бе не разбрахте ли?
11.
*********
14.12.2017 17:25:25
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
:))
14.12.2017 17:17:37
1
2
IQ 150 ГЛУПОСТИ....
9.
Gerb Over !!!
14.12.2017 17:14:17
2
17
Мразя герб !
8.
1
14.12.2017 17:13:49
6
18
Пълни глупости. Валерката ще подаде оставка някой друг път. Нека да позная : Да не връщаме тройната коалиция, ДПС, БСП, и т. н. Ще се жертва пак да управлява. Стойте и гледайте.
7.
.....
14.12.2017 17:11:43
8
28
Имайте впредвид,че падне ли бойко от власт живота в България ще се нормализира полека лека... Не знам дали ви е правило впечатление,но при последните две “падания” от власт на гербаджията живота малко от малко се поуправя и като се върне тоя на бял кон ни се ебава мамата наново !!!! Герджиков беше за кратко премиер и институции,общини бизнес почнаха да дишат и да си поемат въздух,върна се калъфа и пак старата герберска схема ни прилагат..... Трябва да има протести да се свали това безобразно и нагло “правителство” пък после ако ще и кумчо вълчо да идва от гората,по добре ще е !!!!!!!!!
6.
koko
14.12.2017 16:53:35
1
9
tochno taka zdravo po kokalchetata na boiko,samo da e e teatar vsichko
5.
Комунист-Идиот
14.12.2017 16:38:58
6
17
Всички са гадове.Но поне видях някой да се опъва на Борисов.Да не забравяме,че всичко това може да е театър.
4.
Да бе
14.12.2017 16:38:55
2
6
Оправи пенсиите, заплатите и здравеопазването, загрижил се как да си прибере парите за лобирането за лифтаджиите
3.
Мафията ГЕРБ
14.12.2017 16:32:43
2
23
ББ "управлява" държавата с SMS и , които изпраща редовно до ВСС, Прокуратурата, Съда, Личните си депутати и т.н. Той, горкия от всички технологии е усвоил само писането на SMS....
2.
ММ
14.12.2017 16:32:35
7
23
А Вие какво се опитахте да направите за образованието, здравеопазването, нивото на пенсиите, добавките и заплатите? Нищо. Единственото, което до сега Валери Симеонов направи е обиколката му по курортите това лято за да се пази тишина. Защото всичко на нас ни е наред и това беше нужно да се случи.
1.
Познавач
14.12.2017 16:31:10
0
12
Какъв втори лифт в Банско бе , нали ще дръпне от софрата на либето му в Пампорино
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена
Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г.
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори