×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов прати своите да отговорят светкавично след офертата на Нинова за мутрите


Бойко Борисов прати своите да отговорят светкавично след офертата на Нинова за мутрите
"Въпросът в никакъв случай не реферира към Бойко Борисов", обясни Десислава Атанасова след питане засегнал ли се е премиерът
14 Ноември 2017, Вторник, 13:07 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Да действаме веднага, припират от ГЕРБ за промените в Конституцията


Макар че е на посещение в Италия, лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов веднага спеши своите да отговорят след пресконференцията на БСП и лидерката Корнелия Нинова.

Припомняме, че тя поиска от ГЕРБ да извадят мутрите от политическата власт, за да се подпише под офертата за промяна на Конституцията във връзка с премахването на давността за приватизацията.

Само час след пресконференцията на БСП, от ГЕРБ свикаха извънредно брифинг в парламента.
Депутатката Десислава Атанасова заяви: „След истеричната пресконференция на БСП и липсата на каквито и да било отговори за мутрите в политиката, за приватизацията (била тя касова или масова), е време да нормализираме тона и да водим нормален политически дебат. След пресконференцията на БСП разговаряхме с министър-председателя Бойко Борисов, който е в Рим и непосредствено преди срещата му с министър-председателя на Италия г-н Паоло Джентилони съм упълномощена да предам решението на лидера на политическа партия ГЕРБ, а то е: ГЕРБ ще участва във всяка инициатива, по всякакъв повод и по всички теми, които БСП предлага да станат цел и промяна в Конституцията.”

Атанасова добави, че са готови още утре да излъчат екип за събиране на всички предложения за изменение на основния закон. 

Тя увери, че ГЕРБ искат разследване на всички сделки на прехода, без значение от кои управления са извършени. Те искали и справедливост, важна била политическата воля.

„Очакваме да не се чака произнасянето на някакъв партиен орган, било той и консултативен съвет на БСП по законодателство, а да действаме веднага. Ако г-жа Нинова има тази воля и не се крие зад юридически прийоми, започваме още утре. Г-жо Нинова, в ГЕРБ страхливци няма. Можем да задаваме въпросите, можем да даваме отговорите и за нас неудобни въпроси няма”, каза още Атанасова.

Тя призова Корнелия Нинова да обяви кои са мутрите в политиката.
„Сякаш стана тенденция, а и не случайно г-жа Нинова има друго прозвище, защото тя не назовава никога точната и ясна информация, а говори за имагинерни неща. Ние също се питаме кога ще назове имената на мутрите в политиката, както тя се изрази – това е цитат от нея, и кога ще намери сила и воля да се присъедини към нашата инициатива”, заяви още Атанасова.

След въпрос на „Флагман”  - как е приел Бойко Борисов искането за изваждане на мутрите от политическата власт и почувствал ли се е засегнат от това, депутатката отговори: „Мисля, че въпросът в никакъв случай не реферира към Бойко Борисов. Корнелия Нинова е тази, която очакваме да съобщи имената, така че въпросът е към тях.”

Данаил Кирилов пък обясни думите на Борисов, че в парламента имало хора, които се занимават с наркотрафик. Депутатът от ГЕРБ прочете дописка от сайт, в която пише, че братът на народния представител от БСП Георги Стоилов е арестуван за участие в организирана престъпна група, свързана с рекет и наркотици.

Според съобщение на прокуратурата пък депутатът от БСП Манол Генов е обвиняем за купуване на гласове, обясни още Кирилов.



В категории: Политика


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
19
Коментара по темата
19.
до17
14.11.2017 23:57:11
0
3
ако се вгледате внимателно в чертите на Лиляна Павлова ще откриите АЗИАТСКИ черти.Бабата на Лиляна Лиля е от столицата на ТЮРКМЕНИСТАН Ашхабад .Висшото ЦК на КПСС и Соц.Комитерна от Москва я праща на мисия във България(Варна) да НАГЛЕЖДА местните партийни величия дали спазват заветите на Ленин и Сталин там Лиля се влюбва в Зам.Министър наХимическата промишленост (ДЯДОТО на Лиляна Павлова) и се омъжва за него така практиката висшите партийни бг другари да се сгодяват сместните за да ги държи КГБ яко под контрол и да любовта м-у БКП и КПСССда е вечна и нерушима
18.
-------------------------
14.11.2017 22:45:39
0
5
Теменужка Петкова(ГЕРБ) е министър на енергетиката. Бивша счетоводителка на СИК, на Маджо и Румен Пашата :) Баща и е бил член на БКП и зам. градски комсомолски председател на ЦК на БКП :)
Всички знаем че Червения Генералски кръг докараха Царя Сакскобурготски в България, в замяна му дадоха няколко тлъсти парчета, платиха му милионите заеми от кредити и хазарт и създадоха НДСВ и в негово лице нов играч който да вземе властта, от НДСВ после произлезе и ГЕРБ! Има ли още такива които да не знаят това?
17.
Kolev
14.11.2017 22:36:33
0
5
Вярно е това. Всичките министри на ГЕРБ са бивши членове на БКП а по-младите като Лиляна Павлова са от комунистически семейства чийто бащи и майки са били били заклети комуняги. А гласоподавателите им балъци ги мислят за евро-атлантически демократи :) Българина е тъп и се влияе само от медиите, всички знаем че Бойко е е червен мръсен комунист и сикаджия рекетьор, не е никакъв християндемократ.
16.
Атанас Райков
14.11.2017 22:29:59
0
7
Само най-големите тъпаци си мислят че БСП са комунисти, а ГЕРБ са християндемократи. В ГЕРБ има най-много комунисти, а младите им кадри са деца комунисти или в най-далечния вариант..роднини комунисти.
15.
!!!!!!
14.11.2017 19:31:26
0
5
От писане на глупости завист и платени тролчета нямаме време да осъзнаем истината!!!!до 10 години ни няма като народ и територия и Бойко и Нинова са си оплели кошницата ние да му мислим!!!!а за флагман ясно е че са платени щом ги четем падаме на тяхното ниво
14.
00
14.11.2017 18:15:21
2
4
казват 4е на Деса тъпото -Дуловската принцеса много и миришела путкосливата мииииииииииий га тая слива ма Десо
13.
БОЦИ ЩЕ "ЗАПУШИ"
14.11.2017 18:02:58
0
6
ЗА "БУЛГАРТАБАК"
12.
гражданин
14.11.2017 17:59:07
2
6
Моме завчера прочетох статията въвФлагман от Д.Луджев от която ктана кои са били мутрите и са охранявали отначало дори инего след това Т.Ж и накрая Царя и какви са тези от ИПОН и на кого е.За цигарения цех в Крайморие е жив бившия шеф на ОДП Г.Пенев .Като се размириса това искане на Нинова ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА мутрите Не случайно Бойко се скри в Италия и не сме да се появи и от там дистанционно се разпорежда на послушковците .
11.
до 10 в КРАЙМОРИЕ
14.11.2017 17:58:20
0
5
Е БИЛ ЦЕХА ЗАЕДНО С ЕМИЛ РАЙКОВ ТАКСИДЖИЯТА –ДО 10–ТИ
10.
Димитър Момата
14.11.2017 17:40:56
0
8
А за цигарения цех в Черноморец, няма ли да се изходи нещо тази ковра?
9.
Елена Йончева
14.11.2017 17:35:02
10
7
Обичам да лапам на Станишев с малката пишка и дама бухат талибани в точката .
8.
Дебил
14.11.2017 17:32:33
8
8
Тази червена курва откъде взе пари за приватизация и къде е синът ти ма продажнице . Трябваше още 89 г да ви избием на площада .
7.
Мутра
14.11.2017 17:29:22
11
7
Подобре мутра отколкото червена курва .
6.
Хах
14.11.2017 17:27:31
9
7
И сега Курнелия пак ще се наака , ще почне от сто кладеница вода да вади .
5.
мутрата е бойко суджука
14.11.2017 17:25:58
5
11
главната мутра пак се скри като прасе в кочината, гузен негонен бяга
4.
Eeee
14.11.2017 17:09:17
2
9
И защо трябва да се обижда на истината!!!Какъв беше през 90-те,пощальон а?
3.
СИК
14.11.2017 17:07:26
4
14
"Г-жо Нинова, в ГЕРБ страхливци няма".
К***водеси, помниш ли колко пъти Главната Мутра хвърля оставка като премиер и дезертира от властта? За разлика от Шайката "Суджук", ние дебилите помним.
2.
Георги
14.11.2017 16:54:30
13
3
Някой да знае как и викат на тази Кури недоклатената --Приватизаторката на И. Костов
1.
ИПОН
14.11.2017 16:37:02
2
11
БУЦИ,пари ли на задника????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори