×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С декларация: ГЕРБ поискаха от БСП да изгони депутата Иво Христов заради безродие и защита на чужди интереси


С декларация: ГЕРБ поискаха от БСП да изгони депутата Иво Христов заради безродие и защита на чужди интереси
Тома Биков (вляво) обяви, че Иво Христов презира народа си и обслужва Русия
07 Ноември 2017, Сряда, 01:47 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимки: Авторът)

Изказването му в Раднево било унизително за Народното събрание и гавра с паметта на българите, спасили евреите по време на Втората световна война


ГЕРБ поискаха БСП да вземе мерки срещу депутата Иво Христов след скандалните му изявления, направени вчера в Раднево.

Според Христов, който е отявлен русофил, българските евреи по време на Втората световна война са спасени благодарение на Съветската армия. Освен това 80% от населението у нас било дебилно.

В декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ Тома Биков припомни повода за думите на Иво Христов – изявлението от 2 ноември на говорителя на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова – че в годините на Втората световна война благодарение на войските на СССР е предотвратена депортацията на евреите от България и по този начин около 50 000 души са били спасени от неминуема гибел.

На твърдението на Захарова, че Червената армия е спасила българските евреи отговориха почти всички институции, както и политици и общественици с различни политически възгледи, припомни Биков.
Той описа хронологично и реакциите на евреите у нас и в чужбина.

След това Тома Биков изчете думите на Иво Христов: „На 7 ноември 2017 година в медиите беше разпространен видеоклип, на който се вижда народният представител от БСП господин Иво Христов, по време на среща със симпатизанти в Раднево, да защитава тезата на говорителя на руското външно министерство като заявява цитирам: „Скандалът с Мария Захарова, говорителката на руското външно министерство... Класика в жанра! Като отчетеш, че 80 процента от населението са дебилни и не могат да се подписват... това работи безупречно” и още "Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата. Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война - извадиха от контекста и казаха: Руснаците твърдят напук на цялата история, че те били спасили българските евреи! И 80 процента дебили в един народ - така е! Това си е класическо изместване на проблема, а той не е кой е спасил българските евреи, а защо вие осирате съветските паметници".”

След това Тома Биков обяви: „Парламентарната група на ГЕРБ осъжда остро това изказване на народния представител от БСП господин Иво Христов, защото то е символ на безродие и презрение към българския народ. Преди всичко това изказване е унизително за институцията на Народното събрание. Изказването на Иво Христов е гавра с паметта на онези смели българи, които в най-мрачните и тежки години в световната история, намериха сили и кураж да защитят своите съграждани евреи и да ги спасят от лагерите на смъртта. Огромната част от тези смели хора, след окупацията от 9 септември 1944 година попада в комунистическите лагери на смъртта, а една част от тях, като Лиляна Паница, са убити веднага след преврата без съд и присъда. В годините от 1944 до 1989 година Българската комунистическа партия, като филиал на КПСС, положи всички усилия паметта за тези хора да бъде изтрита и на нейно място да се инсталира лъжата, че комунистическото движение в България, с помощта на СССР е основния двигател за спасяването на българските евреи. Това беше национално предателство, защото спасяването на българските евреи е хуманно достижение от европейския мащаб, което принадлежи и винаги ще принадлежи на България. Откажем ли се от това, както правеше в продължение на 45 години комунистическата власт и както прави днес народният представител от БСП Иво Христов, ние се отказваме от себе си. Няма да позволим това!”

Според ГЕРБ  не бива да се подминават и думите на Иво Христов, според когото 80 процента от българския народ са дебили, които не могат да се подписват.
„Това е срамно изказване на човек, който по конституция е призван да представлява целия български народ. И ако тезата, че Червената армия е спасила българските евреи е перфиден израз на защита на чужд интерес, то да наречеш 80 процента от българския народ дебили е обида, която няма как да бъде преглътната от нито един българин. Подобно публично презрение към народа си не са си позволявали дори терористите, взривили църквата „Свети Крал” през 1925 година, дори националните предатели, които продадоха Пиринска Македония на Титова Югославия, дори малодушните членове на ЦК на БКП, които подписаха искането България да се саморазпусне като държава и да се присъедини към СССР. Дори и те имаха достатъчно срам, за да скрият от широката публика, своята омраза и ненавист към българския народ и да водят антибългарската си политика скрити зад догмите на комунистическата идеология”, обясни Тома Биков.

По думите му - подобна срамна откровеност са си позволявали само двама народни представители.
„Първият е основателят на социалистическото движение в България Димитър Благоев, който точно преди 100 години, от тази трибуна, по време на мандата на 27 Народно събрание нарича българската история, която познаваме, фалшификация и заявява: „Аз съм родом от Загоричане, но между другото аз не съм българин, аз съм македонец, македонски славянин.” Вторият е бившият депутат от БСП Христо Монов, който през 2013 година нарече протестиращото множество интернет лумпени.”

Тома Биков се обърна към колегите си от БСП и към лидера им Корнелия Нинова: „Само преди две седмици в тази зала гласувахме оставката на народен представител от ГЕРБ, който си позволи да прояви неуместно чувство за хумор в телевизионно предаване. Това беше достатъчен повод за остра реакция от Ваша страна и за оставка от негова. Днес имаме ситуация, в която депутат от БСП заявява, че не България, а СССР е спасил българските евреи и че 80 процента от българския народ са дебили, които не могат да се подписват. Призоваваме Ви да заявите ясна позиция по отношение на тези думи на Иво Христов. В подобни случаи позицията на партия, която се счита за българска би могла да бъде само една – да се разграничи от подобни изказвания и да поиска незабавно оставката на своя народен представител или да го изключи от парламентарната група. Ако не направите това, Вие ще проявите двоен стандарт и ще покажете, че говорите едно по време на вашите партийни събрания и съвсем друго в парламента и в медийното пространство. Че говорите едно, правите друго и мислите трето. Ако още днес не изключите Иво Христов от вашата парламентарна група, ще изглеждате като хора, които говорят едно, когато са в София, друго, когато отидат в Брюксел и трето, когато се намират в Москва. Причината да не ви вярват нито в София, нито в Брюксел, нито в Москва е шизофренното Ви мълчание при подобни ситуации.”

Тома Биков обясни, че само преди по-малко от месец от трибуната на парламента депутатът от "БСП за България" Александър Паунов е заявил, че иска България да излезе от НАТО и ЕС.
„И Вие нямахте нито куража, нито волята да осъществите адекватна политическа реакция. Защото политическа реакция не е да се кълнете, че сте за НАТО и ЕС, докато ваши представители призовават да излезем от Европа и против националния си интерес да се присъединим към нищото.

Обръщаме се и към президента Румен Радев с призив да се разграничи категорично от думите на Иво Христов, който беше част от инициативния комитет, издигнал го за държавен глава. Защото ако отминем подобни изяви с мълчание, ще се превърнем в съучастници на тези, които са ги произвели”, се посочва още в декларацията на парламентарната група на ГЕРБ.

В категории: Политика


34
Коментара по темата
34.
Шшш алоу умникъ 33
09.11.2017 18:15:01
0
3
Тя и Кока Колата идва от Америка ама тая дето е продават в БГто я правят тука НЕ е в Чикаго
33.
Алоооу 31
09.11.2017 00:04:23
3
2
Ротарианството идва от Америкаааааа, не си в час!!! Прочети нещо, ограмоти се , помисли ( ако имаш мозъчни клетки ), пък тогава може и да се произнесеш...
32.
Е как...
08.11.2017 23:56:47
4
1
Как да се получи интересен разговор (с 29) между блатна жаба и интелектуалец като професора?! Абсурд!
31.
Арена Арменец
08.11.2017 23:47:00
0
6
Иво Христов е РОТАРИАНЕЦ дистрикт 2482 Ротари клуб Хасково .значи е колега с ротиарнката Пиргос-Керанка Касабова и ротарианеца кмет Слънце Димитър Николов учил-незавършил МГУ в МОСКВА .Българските Ротарита са под шапката на РУСКИТЕ си господари от КГБ
30.
Оооп 29
08.11.2017 23:13:21
4
2
Какъв си умниииииик....с теб дебилите се увеличават с още един, бравос...
Колко е прав проф. Иво Христов! А доста преди него и Боко се произнесе- "такъв ни е мат'риалът"... И двамата са много прави! Затова сме на опашката във всички класации!
29.
До № 6
08.11.2017 21:58:15
7
8
„А, този плазмодий Иво Христов е най-обикновен комунистически дебил, най-вероятно семейно обременен с пролята българска кръв в интерес на чужди и враждебни на България сили.“

Да, така е. Това предположение се оказа абсолютно вярно. Тоя нещастник е роден на 5.09.1966 г. в Киев, подобно на един друг комунисдтически отпадък и син на коминтерновец, роден също в Украйна, но в гр. Херсон – СерГЕЙ Станишев. (за недоверчивите: виж тук https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%BE_%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2_(%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3)

Оттук нататък разговорът става БЕЗИНТЕРЕСЕН!
Това нищожество няма как да говори нещо друго освен тая болшевико-комунистическа повърня, която му е вкоренена още с първото майчино болшевишко мляко, което е засукал в Империята на злото, мъките и страданията. Тоя нещастник не заслужава дори да го заплюеш, защото ще си омърсиш храчката! Така е „другаре“, комунистът и мухата, когато умират, най-много хапят! Лека ви пръст и много здраве на изпедерастеният сифилистик Улянов – Ленин.
28.
Няма...
08.11.2017 18:40:56
4
6
Няма как проф.Иво Христов да се хареса на биковци, цвъковци и останалата паплач...малоумни дебили! Не са на еднакво интелектуално ниво! И са обидени...моля ви се! Истината е неприятна, а подскачането- голямо! Толкова могат, важно е да се вдига шум...Българио, Българио...!!!!!!!
27.
agent 007
08.11.2017 18:22:20
0
3
80% са мръсници и уроди
26.
Аман от русофоби
08.11.2017 18:12:28
0
2
До 23 а3 - слушай бе тъпак. Емил Кало го каза. Какво Н.в. бе - http://bnr.bg/post/100893532/emil-kalo-balgarskoto-grajdansko-obshtestvo-e-spasitelat-na-balgarskite-evrei
25.
me
08.11.2017 17:07:18
4
9
Иво Христов е прекалено интелигентен за тия в парламента.
24.
Чудо голямо!
08.11.2017 15:54:30
5
6
Иво Христов е искал да каже, че думите на Захарова са извадени от контекста. Тя не е твърдяла, че руската армия е спасила евреите. Смисълът на изказването й се състои в това, че с действията си, създавайки проблеми на Германия, Съветската армия е допринесла за това евреите в България да бъдат спасени. И наистина е така. Ако германците нямаха големите проблеми на Източния фронт, те никога нямаше да ни оставят ние да си спасяваме евреите, а сами щяха да организират депортацията им.
За 80-те процента само може да се спори. Дали са повече или по-малко, има ли значение? Явно думата "дебили" не е много подходяща за хора без чувство за хумор. Човекът, за да е по-ясен, решил да подсили нещата като употребява метафори. Затова думата "дебили" би трябвало да се възприема по-скоро като синоним на хора без собствено мнение и с промити мозъци... Ами, май има нещо вярно и в това. Защо да се лъжем? Чак такива големи гении не сме, каквито ни се иска да бъдем, а точно обратното.
Казал го човекът. Така мислел, така го казал. Поне не е лицемер.
23.
Нафта
08.11.2017 15:51:38
5
8
Иво Христов е 50 пъти повече българин от всичките 180 % боклуци от ГЕРБ / членове на БКП, след това на БСП , след това на СДС, НДСВ, ДПС и накрая в крадливата пасмина ГЕРБ...Че Червената армия е причината да ги има въобще тези хубавци от Шалом ...е ясно и на децата!
22.
ОЛИВЪР
08.11.2017 15:33:42
4
10
AМА ЗАЩО СЕ Е ИЗВИНИЛ ,ЧЕ КАЗАЛ ЧЕ 80 % СА ДЕБИЛНИ БЕЕ??? 95 % СА..!!!Може да е един от най-интелигентните хора в Мутристан, но професор Иво Христов е в грешка - 95 са дебили и мастурбатори. Една разходка из ФБ е достатъчна за да го установи. Бих си отпуснала фекаломета, за да нарисувам пълна картина на всеобщата дебилщина, но милиционерите от ФБ дебнат за някоя нецензурна дума, за да елиминират всяка наченка на мисъл в Матрицата. Простотия, примати, ганьовци, ракия, салата, у бре, де бре, тумбаци, ламарини на лизинг, живот на лАзинг, цици, мици, мутри, курви, чалга, агресия. Фики, Мики, яки батки, силикон, каки, маки, върти сучи...
Не знам защо се извинява на стадо примати професор Христов.
21.
a3
08.11.2017 15:26:28
9
4
17. Аман от русофоби
---------------------
Малоумник неграмотен, Македония и Беломорска Тракия са били под временно българско управление до края на войната не са били официално част от България. Решението за депортацията е взето от германците.
В историята няма АКО, а има факти, а те са че България, въпреки, че е съюзник на Германия спасява евреите си, никакви вагони не са били подготвени и Н.В. по никакъв начин не се е опитвал да угоди на Хитлер. А това за най-верният съюзник на Хитлер е откровена, дебилна лъжа. Но от безродни комуняки какво друго да очакваш, освен да продадат родината си за няколко копейки.
П.п. Как ще коментираш факта, че спасителят на евреите Димитър Пешев е осъден от комунасткия Народен съд за "антисемитизъм", а? А този, че съветска подводница (да, подвоница на червената армия) торпилира, в Черно море, кораб с евреи, които емигрират към Палестина и убива повече от 700 души?
20.
Кибик
08.11.2017 14:50:41
6
12
Доживяхме и това, Екзекуторите на Българския народ, бандитите от ОПГ "Шайка", прогонили повече от милион трудоспособни Българи за последните 10 години, се загрижили за авторитета на "лошия Мат'рял", според вожда Тиквун Суджуков.
19.
баба Яга-комуняга
08.11.2017 13:55:53
2
4
Ние с Томата,най много обичаме ловците,дето ни удрят по некоя патка.По едри и с по-голям обем.
18.
Bankya style
08.11.2017 12:50:31
4
8
2011 на посещение вЧикаго САЩ е бг премиерБОЪЙКО Борисов пред събралото се мноажество изселници иимигранти ТОЙнарече всички бг пенсионери (наши майки бащи баби дядовци чичовци лели около 3милиона души )ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТРИАЛ .Изказването на БОЙКО 1книжника ПО НИЩО НЕ серазличава от проруската подлога от БСП ИвоХристов
17.
Аман от русофоби
08.11.2017 12:37:20
4
8
Да бяхте чули тази сутрин един еврейн как им го рекна на тез 'героични' защитници на българските евреи. Къде бяха те, когато се депортираха евреите от Вардарска Македония? Нали е била под български протекторат, дефакто българска територия. Ако не беше Червената армия и от старите български територии е щяло да има масово депортиране на евреите. Вагоните са били подготвени. Айде стига сте се правили на ебани марули. Най-верния съюзник на Хитлер, цар Борис е бил готов на всичко, само и само да му угоди.
16.
DDT
08.11.2017 12:21:58
0
1
Е ВСЕ ПАК НЯКОЙ ИЛИ НЯКОЯ ТРЯБВА И ДА НЕ ГО ПРЕГЛЪТНЕ ХИ ХИ ХИ
15.
до коментиращите
08.11.2017 12:08:07
0
17
Прав е! Не 80%, а 90% сме дебили(слабоумни и немощни). Затова повече от 10 год. ни управляват хитреците комунисти - живковисти, тъй наречени ГЕРБ
14.
Чичо Манчо
08.11.2017 12:04:37
0
14
Не е прав проф. Иво Христов - не са 80 процента дебилите у нас. Според мен са към 79,87 процента!
Ако трябва да съм сериозен - помня, че навремето един зрял мъж ми каза: Помни, че над 50% от хората, които ще срещнеш в живота си, ще бъдат много прости!
Сега, след 25 години, аз вдигам процента на около 65%.
13.
Да го гонят тоя, но и
08.11.2017 12:03:17
1
9
ГЕРБ кога ще изгонят и осъдят Добревски и другите калинки?
12.
Кой освободи европа от фащизма?
08.11.2017 11:46:30
1
4
Зло дърво не може да даде добър плод!!!
11.
...
08.11.2017 11:44:15
3
14
Мразя герб !!!
10.
fen
08.11.2017 11:32:40
0
6
САМО ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ И ЩЕ СИ НАПРАВИТЕ САМИ ИЗВОДИ НАКЪДЕ ВЪРВЯТ РАБОТИТЕ И КАКВО Е ОБЩЕСТВЕНОЗНАЧИМОТО МНЕНИЕ
9.
И пак на баба Яга у гъза
08.11.2017 11:24:42
2
9
Русофил съм от детинство, но винаги съм разбирал, че не всякога руските интереси са съвпадали с нашите, българските. Трябва нашите политици да ги разбират тези неща и ако добре ги проумеят, няма никога да им става мъчно, когато видят, че не сме получили подкрепа от Русия. Ако добре разбираха нашите политици, че е естествено да се явят в даден момент различия в интересите ни с тази велика държава, те нямаше да очакват нейната подкрепа, щяха своевременно да си вземат мерките и нямаше да тласкат страната си слепешком към злощастия.Това е казал човекът през 1915. Затова ви наричат ДЕБИЛИ , защото четете с гъза си.
8.
DDT
08.11.2017 11:21:43
2
5
....." И ако тезата, че Червената армия е спасила българските евреи е перфиден израз на защита на чужд интерес, то да наречеш 80 процента от българския народ дебили е обида, която няма как да бъде преглътната от нито един българин"..........
прогресивно нарастващото българско население на държавни помощи в комлука вече го преглътнаха , а баба Пена и е се тая
Чудя си кои българи визираш мамка му
7.
на Баба Яга в гъза
08.11.2017 11:21:20
1
13
Методий Кусев е инициатор на писмото на Антим I до санктпетербургския митрополит Исидор, върху което руският император Александър II собственоръчно написва като резолюция на 12 август 1876 година „Да се освободи България“.
6.
баба Яга - комуняга
08.11.2017 10:59:08
15
11
Още през 1915 г. големият български патриот митрополит Методий Кусев каза: "РУСОФИЛСТВОТО У НАС Е ДОСТИГНАЛО ДО ИДИОТИЗЪМ!.

А, този плазмодий Иво Христов е най-обикновен комунистически дебил, най-вероятно семейно обременен с пролята българска кръв в интерес на чужди и враждебни на България сили. И за това, че говори тези откровени прокомунистически и проруско-окупатроски провокативни словоблудства, сме виновни всички ние, заедно.
Виновни сме затова, че досега не сме подписали на него и на такива като него комунистически хахавеляци, еднопосочен билет за Империята на злото, където ще може на воля да ръси простотии и да яде лед и камъни!

P. S. Пияната окупаторска сган, известна с прозвището "вечните освободители", е "освобождавала", "освобождавала" и стигнала чак до Аляска, където отново "освобождавала". И след като ги "освободила" ги продала с цялата им територия, с местните жители, техните колиби, жени, деца, кучета и бълхите по кучетата.
Да пази Бог от такава пияна "освободителска" измет!!!
5.
Деян Тон4ев-Камбаната
08.11.2017 10:59:04
4
1
нали ръгнах между задните бузки Слави Жеков-Ярето другото е лъжа
4.
Кабакчия
08.11.2017 10:27:54
2
3
Какво да се прави като Турците Циганите и Пенсионерите са ЛОШ МАТРЯЛ
3.
ViP
08.11.2017 10:19:42
1
17
Животът е песен, България е рай, българската мечта-да си пожарникар, футболист, полицай, митничар. Български ценности-море в Гърция, кола втора ръка от Италия, да не си плащаш поне един данък, да прибираш общинското каче за смет вътре в двора, и да го надпишеш с черна боя, с твоето име, да вариш ракия "тайно", когато целия град прави същото, да направиш дъщеря си на фолкзвезда за първия учебен ден във пети клас..... и много други
2.
...
08.11.2017 10:18:35
8
21
Имайте впредвид,че падне ли бойко от власт живота в България ще се нормализира полека лека... Не знам дали ви е правило впечатление,но при последните две “падания” от власт на гербаджията живота малко от малко се поуправя и като се върне тоя на бял кон ни се ебава мамата наново !!!! Герджиков беше за кратко премиер и институции,общини бизнес почнаха да дишат и да си поемат въздух,върна се калъфа и пак старата герберска схема ни прилагат..... Трябва да има протести да се свали това безобразно и нагло “правителство” пък после ако ще и кумчо вълчо да идва от гората,по добре ще е !!!!!!!!!
1.
жкл;;
08.11.2017 10:11:29
11
18
Точно от ГЕРБ, ДСБта, СДСта нямамт никакво право да се правят на обидени и загрижени за "народа". Същите тези биковци, радановци и други гмежове, правеха перформанси с "умни и красиви" и се самоопределяха като някакъв елит срещу останалите селяци. Бойко нееднократно е наричал народа ПРОСТ. Иван Коств се присмиваше на народа докато го ограбваше и разрушаваше икономиката. Така, че господа демагози, не се правете на много обидени от името на народа. А това което е казал Христов е абсолютна истина. Към момента 80% от наличността е тежко дефектирала. Това не е нужно да с едоказва, нужна е само една разходка по улицата...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори