Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба


Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба
Директорът Красимира Костова се вживя в ролята на гид на премиера Борисов при откриването на бижуто преди година, сега бъдещето й е неясно
03 Септември 2017, Неделя
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Флагман.бг архив

Засега не се оправдават очакванията, че грандиозният проект ще привлича хиляди туристи годишноГордостта на Община Средец – Националният архелогически резерват "Античен и средновековен Деултум" работи на загуба. Това съобщи ексклузивно за Флагман.бг кметът на с. Дебелт Иванка Ангелова. Туристическото бижу беше открито с фанфари лично от премиера Бойко Борисов през април м. г. (ВИЖ ТУК)

Оказва се обаче, че проектът на стойност почти 3 млн. лв. генерира минимални приходи и засега не оправдава очакванията да превърне най-голямото село в Община Средец в атрактивна туристическа дестинация. Според Ангелова проблемът се корени изцяло в ръководството на „Деултум“ и в частност в директора на музея Красимира Костова.

„Необходима е смяна на ръководството. След като вече една година след откриването му, музеят няма приходи, според мен единствено и само виновен за това е ръководителят на дадената институция. Затова трябва да дойде нов директор, с нови хора, които да разработят Деултум и музеят да генерира приходи, а не да работи на загуба“, заяви за Флагман.бг Иванка Ангелова.

Кметът на Средец Иван Жабов също призна, че приходите не са достатъчни за такъв грандиозен проект. Той подчерта, че е необходимо допълнителното популяризиране на „Деултум“ като туристическа дестинация.

„Мисля, че приходите са между 2000 и 5000 лв. от началото на годината. Наистина тази сума е малка. Правим всичко възможно, за да популяризираме музея. В началото на учебната година планираме среща с всички директори на училища в областта, за да могат децата да посетят „Деултум“ и да се запознаят с артефактите, които са изложени в музея. Смятам, че стъпка по стъпка нещата ще се случат. Засега нямаме нагласа за смяна на ръководството. Но ако това все пак се случи, ще търсим човек, който да се занимава само с музейната експозиция и да ходи на всички туристически изложения, за да бъдем представени още по-добре“, коментира Иван Жабов.

Припомняме, че проектът „Деултум – врата към загадъчната Странджа“ е на стойност 2,78 млн. лв. и бе финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие“. Въпреки уникалните археологически находки в района, засега очакванията музеят да привлича хиляди туристи годишно не се оправдават. (ВИЖ ТУК)

В категории: Средец


28
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
28.
Брайко Тодоров
09.10.2017 15:11:07
1
0
Боже, Боже, тая Ивана имали акъл кво разбира тя от тея работи. Направиха едно хубаво нещо в това село и тя на контра. Ами ако я нямаше Краса щеше ли да има музеи, разкопки и да се проуе селото пък и работа за циганите да има. Да ни на кратат поне лятото. Тя що не види себеси, че в кметството не е стъпила и цял ден в фурната седи, бизнеса си гледа. Прост и завислив човек това е Иванка.
27.
Читателя
11.09.2017 17:59:07
5
0
Ивана стана много любима на Флагман напоследък. Интервютата и станаха почти колкото тези на Жабов! И все славословия, хвалебствия и т.н. Пък като гледам, в Дебелт още не текат реки от мед и масло! Само дето миризмата от канала се усеща още по- яко. Но иначе дава оценки г-жа Ангелова и то с апломб на безспорен капацитет в археологията!
26.
до Янчева // "Тони - Турс"
07.09.2017 14:02:10
10
0
Не сте права, уважаема госпожо! Ама хич не сте права!!! Община Средец си има страховит пиар- казва се Петя Пеева. Тя да ти врътне реклама- направосекундално да се затърчиш към рекламирания обект. А и доста парици смъква от рекламни договори със същата тая община! И да не забравяме, че и кмета инж. Жабов си е жива реклама...на кулинарния туризъм!
25.
Янчева // "Тони - Турс"
07.09.2017 09:41:09
3
2
Прекрасно е мястото. Толкова време задържаха проектите заради фирмички, които потриваха ръце. Разбързалиса се в общината туристическия бранш не е толкова гъвкав, както им се иска. Липсва съпътстваща инфраструктура и допълващи обекти в маршрута, както и повече реклама.
24.
Дебелт
06.09.2017 22:28:43
4
1
Ивана е вулгарна и проста селянка. За каква се е взела? Била кмет-тя си мисли така,никой не я уважава. Синчето и общ.съветник- направи го го с ...всеки знае. Какъв да е щом Ивана го е възпитава и родила. Олигофрен. Не знае за какво се отнася..
23.
Христов
06.09.2017 12:42:23
6
1
Музеят и цялото място са много добре уредени. А и е ясно, че там тепърва ще излизат изпод земята, много големи и стойностни неща. И за Дебелт ще се говори все повече.Какви печалби, какви глупости. И нека политиците да си мерят.....мозъчния капацитет някъде другаде.
22.
Юлия
06.09.2017 00:35:57
4
0
"Комплексът е с уникална история, очакванията са да е поредната атракция за чужденците по Южното Черноморие" - това за туристите - пияндурници ли дето томас Кук ги докарал с 40 000 повече тая година се има предвид?
А можеше и 10 000 само да дойдат (да отседнат в 20 пъти по малко на брой хотели, но пък с качество няколко пъти по-високо от настоящето), но щяха да са от друг тип и вероятно щяха да посетят музея
На тия дето идват сега само ментетата парцалки по слънчака са им интересни и то ако само ако цената не надхвърля 5 евро!
21.
Господинов, К.
05.09.2017 17:30:58
11
2
Коя е тази Ангелова. Кметицата на Дебелт е злобна поради политически причини. По принцип да се твърди, че музей работи на загуба, визирайки финикийските знаци, е несъстоятелно твърдение. Голямата печалба от музеите се състои в събирането и запазването на културните ценности. Те представляват паметта за миналото, служат за опознаването му и възпитаване българите в гордост и патриотизъм и са част от факторите за формирането на националната идентичност. Музеят в Дебелт бе спасен, възстановен и издигнат на високо ниво, благодарение на изключителната любов и упоритост на директорката Красимира Костова, която от малка е работила на този обект. След десети ноември музеят почти загина, както и научните проучвания на изключителната колония Деултум, точно благодарение на чиновници и администратори като тази някаква си Ангелова. А комсомолската фирма "Универс" си беше скрила една малка част от многобройните активи в страната в музея и превръщайки го в склад беше изхвърлила безценните му съкровища. Красимира Костова с голяма упоритост и сила успя да събере тези материали, които бяха разпилени по различни фондове. Проектът (а и с много други действия), чрез който Красимира Костова успя да реставрира и консервира много от откритията в Деултум, да възстанови една почти съборена сграда и да направи прекрасния музей е изключително нейно постижение. Разкриването, проучването, съхраняването и популяризирането на националното културно богатство наистина струва много пари. Но това е неизбежната цена, за запазването на културното наследство и националното ни самочувствие. Ако навсякъде в страната занемарените културни ценности имаха по една Красимира Костова, нацията ни и държавата щяха да бъдат още по-велики, а не представени предимно от бутафории, балконинги и прости политици като онази.
20.
Слави Славов
05.09.2017 16:20:43
5
0
Шибана държава, управлявана от малоумници!
19.
Eli Nenova
05.09.2017 15:45:37
4
0
Kakvi prihodi ochakvate ot bilet 5 lv i 2 lv. gospoda i dami kmetove?
18.
Невен Кацаров
05.09.2017 15:38:26
9
0
Изумен съм. Посещавал съм три пъти музея в Дебелт, преди и след ремонта. Прекрасно място, много добри порофесионалисти, любезни и внимателни. Постоянно обикалям старините на България и мога да кажа това място се подържа обгрижвано е, няма кич и бутафории. Експозицията е направена с чудесно. Резерватът е чист и приветлив. Коя е тази кметица, която е недоволна затова, че специалистите си вършат работата? Едно място, където хората са си на мястото и веднага се искат уволнениа? А кой ще опази наследството на България? - такива хора като г-жа Костова и нейния екип. Жалко, жалко, че се избират подобни кметове, те нямат капацитет да управляват подобни места. Стават само за панаири и избори.
17.
Селяка
05.09.2017 12:42:41
6
0
Аааааа...недей така, главорез! Капацитет си е Ивана, и още как! Така ще те напсува, че и сърбин ще и хареса приказката. А сърбите са корифеи на Балканите в ругатните. И в правенето на парички с далавера също е капацитет! Я виж историята с евтините дърва. Схемата и е един път! Е, малко е в боса в писаното слово, но нали за това си има секретарка в кметството. Тя все пак е кмет, няма да се занимава с дребнотемия.
16.
Главореза
04.09.2017 17:12:20
11
2
И кой иска главата на Красимира Костова? Кметицата Ивана?!?! Жив да не бях! Тя пък откога взе да разбира от култура и разкопки? Голям капаците, няма що! това да не е да въртиш тестото във фурната в Дебелт? Или да псуваш наляво и надясно и да не чуваш какво ти се говори? Ама така е! Откак станаха дупе и гащи със Жабов, делата в общината хептен се смарангясаха. Само се чудя...в крайна сметка при тия двамцата кметове- кой е дупето и кой гащите???
15.
*********
04.09.2017 15:33:32
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
Тодоров
04.09.2017 11:30:03
2
2
А за Перперикон защо има интерес? Какво в повече има там?
13.
Хардфорд
04.09.2017 09:19:31
18
0
Че това да не е лавка че да печели. Най- богатия по експонати музей в света ( Британския ) е със свободен вход. Горките лондончани как ли си покриват колосалните загуби.
12.
Хардфорд
04.09.2017 09:12:27
17
0
Че това да не е лавка че да печели. Най- богатия по експонати музей в света ( Британския ) е със свободен вход. Горките лондончани как ли си покриват колосалните загуби.
11.
AA
04.09.2017 08:39:21
5
1
Че, какво друго са очаквали ?
10.
Хахах
04.09.2017 07:16:28
12
1
Може и да им е казано че няма да има печалби дащото това е Историята на Българската земя, но нали все пак Герберите са свикнали да крадат от всеки проект, та за това са му дали зелена светлина и прещедро финансиране!
9.
*********
04.09.2017 07:09:56
17
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Вальо желязото
04.09.2017 00:45:06
11
0
Страшен фотос от крадлив по крадлив да почнем с попа изряза сумати гора уж попски гори ама не наляга откадето му е удобно актове му писаха ама алчния поп няма спиране насреща жабов той ако не му дадът пари от някои проект не може да спи стигнаха дотам че улисани кой повече да краде и се скараха с барсалата и почна ваденето на кирливи ризи между тя е наи чесния българин в последно време му викат бойко суджука за него като за умряло или хубаво или нищо затва нищо не казвам
7.
Господар на ефира
03.09.2017 23:46:24
10
5
назначете някой млад меринджей да видите как ще тръгнат нещата...
6.
Гост
03.09.2017 22:15:55
18
3
Аз не разбирам защо всяка старина в България се счита за велика колкото пирамидите.
За всеки в туризма е ясно, че тълпи туристи в България може да има само за евтин алкохол. Така че протестирайте срещу такива проекти за милиони. Тези пари могат да бъдат употребени за нещо полезно.
5.
*********
03.09.2017 21:44:30
15
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
хаха
03.09.2017 20:39:03
5
0
хаха боцко като кан Крум - взима главата и си прави чаша...
3.
*********
03.09.2017 20:09:09
23
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
03.09.2017 19:56:24
22
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
Наблюдател
03.09.2017 19:50:02
24
8
Безнадежна работа. Още при влагането на тази народна пара трябваше да прогнозират това, че в този Джендем няма да има поток от туристи. Този който е дал идеята и е издействал тези пари е съпоставим с Цанков камък!
Петър ПЕТРОВ Автор
Петър ПЕТРОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски? Ако видите този мъж на магистралата, не спирайте! Ще се опита да ви излъже! Внимание! Опасни дървета застрашават стотици бургазлии на едно от най-оживените места в града (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Милано и Венеция също искат автономност
Милано и Венеция също искат автономност Това са най-богатите области в Италия, тук е съсредоточена тежката индустрия на Ботуша

Всичко в категорията
Шокиращо! Еврокомисарка разкри, че е била жертва на сексуално насилие Соросоидите пак захлебиха. Джорд Сорос наля колосалните 18 милиарда долара в "Отворено общество" Динамит срещу журналисти - трагичната история на малтийската блогърка БСП-Пловдив: След последния пленум в партията се прокараха дебели разделителни линии БСП обвини зам.-министър на транспорта в корупция Народното събрание преизбра шефа на БТА – популяризирал положителното в държавата Парламентът одобри административни облекчения за гражданите и бизнеса Спира тормозът на ЧСИ-тата, останаха банките, обяви омбудсманът след промени в ГПК НФСБ защитиха зам.-министъра Ангел Попов, БСП отвличали вниманието като сепия Изгавриха се със съветския паметник в центъра на Бургас, оприличиха войниците на травестит и алкохолик (СНИМКИ) Депутат избухна: Докога ще мълчим, че Бойко Борисов е бил съдружник с Пашата и Маргините!
Наркодилъри под пагон: Задържаните за дрога полицаи работели в екип от 2 г. Извънредно! Брутална атака на скинари срещу баща и син Драма! Гринго остава зад решетките, пропуска мегаспектакъла на любимата Софи Маринова в „Арена Армеец” Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче, задържаха го Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Измамницата Иванина завлякла осиновени с близо 100 000 лева (ВИДЕО) Депутат избухна: Докога ще мълчим, че Бойко Борисов е бил съдружник с Пашата и Маргините! Прокуратурата иска постоянен арест на задържаните в Бургас? Фейсбук-фантомът Спас/Александър въртял голяма шашма с роден актьор! Продал билети на... Нов атентат! Взривиха автобус в Турция, десетки са ранени Нов вид опасна дрога, убила няколко хиляди души, залива българския пазар (СНИМКИ)
Пробив! Прокуратурата погна лекари за съмнителна съдебна експертиза, подписали я на коляно преди заседанието
Пробив! Прокуратурата погна лекари за съмнителна съдебна експертиза, подписали я на коляно преди заседанието Имам съмнения, че върху тези лица е оказан натиск или са им въздействали по друг начин, смята Неда Карска, председател на Сдружението „Борба за справедливост”

Всичко в категорията
Съдебната палата ври! Минира ли се процесът срещу Пламен Дишков? Окончателно: Съдът отмени дълга на починалия Здравко Донев-Капона – ДСК „изгоря“ със 142 000 лева Спас-Александър искал да помогне на хората, а не да ги измами, твърди адвокатът му Фейсбук фантомът Спас/Александър последно бил в Бургас, преди да му щракнат белезниците Адвокатът на битата лекарка: Владо Плацентата може да се измъкне като шведа, пребил камериерката (ВИДЕО) Прокуратурата влиза в Oбщината в Хасково заради светофар, струващ пет пъти повече от нормалното Скандален обрат по време на делото срещу подкупния полицай! Адвокатът му излезе с неочаквани разкрития Има ли право ГДБОП да национализира профила ни във фейсбук Прокуратурата огласи ужасяващи подробности (18+) за убийството на красивата Виола и повдигна обвинение на Стефан Станев в... 2 години затвор за майка, убила бебето си Парадокс: Бум в продажбите на „Шайка” заради скандалите с Антон Тодоров и ГЕРБ
Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно
Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно Разпространеното твърдение, че Слънчев бряг разполага с над 300 000 легла обаче се разминава с данните на НСИ
Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Всичко в категорията
Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Идеалният подсъдим: малоумният „Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама
Академичният елит призна Колежа по туризъм, обявиха го за част от „Бръшляновата лига” на университетите в България Очаква ни структурна безработица, сегашните професионалисти трябва да се адаптират до 10 години Показаха предпремиера на филм за Кристо на Георги Тошев и изложба гладиаторски шлемове на Порт Прим Арт Фест Изключват от училище за компромати във „Фейсбук“ На 14 октомври закриват Порт Прим Арт Фест с обща изложба и гала вечер Бургас се превръща във фестивална дестинация Представят творбите на графичен артист и млади поети на 12 октомври в Бургас Българският учител: Жена, над 50, с висше образование Представяне на млади поети и радиотеатър с Цветана Манева предстоят на 11 октомври в Бургас Авторът на над 10 книги за успешния бизнес - Жустин Томс ще изнесе лекция в Бургас Обсъждат проблемите в образованието на форум в Бургас
Температура, хрема, гърло... Зимните вируси пристигнаха УМБАЛ Бургас: готови сме да приемем пациентите от Поморие, докато се реши проблемът с тяхната болница Д-р Ангел Кунчев: Внимавайте с грипа, непредсказуем е! (ВИДЕО) Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Най-мазната салата се оказа, че е най-полезна София ни призна: Бургаската университетска болница „Дева Мария“ е болница на годината за 2017 Създадохме болницата на годината от една гола поляна край Бургас Тотален успех! С капачки закупиха свръхмодерен кувьоз за УМБАЛ-Бургас Проф. Червенякова: Работодателите да ваксинират служителите си срещу грип! (ВИДЕО) Основоположникът на естетичната и здравната дерматология в България ще консултира в Бургас Лекари от УМБАЛ Бургас: Един донор може да спаси осем човешки живота
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата Изпълнителката изгуби битката с тежка болест на 44 години


Всичко в категорията
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е жестока! Загиналият айтозлия станал баща преди седмица (СНИМКИ +18) Самотен баща се бори за болния си син, социалните му го отнели (ВИДЕО) Трагична история! Отчаяна съпруга показа какво направиха енергийните напитки с мъжа и живота ѝ (СНИМКИ +18) Ужас в Доминикана: Богата туристка се пусна топлес в Пунта Кана, намериха я обезглавена (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Сърцераздирателено: Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, но след като си я прибира стана още по-лошо Шампионка по борба, изоставена от своите родители, намери сестра си (ВИДЕО) Мъката е безгранична! Погребаха с военни почести и в херметизиран ковчег трагично загиналия редник Тошев Българин загуби дома си след инсулт и живее в колата си (ВИДЕО) Загиналият в адското меле на "Тракия" шофьор се оказа известен боксьор със зловеща семейна история Стана известна конкретната причина за кончината на Хю Хефнър
Астролог: Бъдете милостиви, но не давайте пари на заем днес
Астролог: Бъдете милостиви, но не давайте пари на заем днес Избавете се от ненужните връзки и лъжливите приятели, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО)
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО) На Световния екологичен форум в София през ноември 1989 г. шеф на лаборатория - Стефан Найденов, демонстрира как водата гори

Всичко в категорията
Красен Кралев: Яд ме е за отложения мач на Кубрат Пулев
Красен Кралев: Яд ме е за отложения мач на Кубрат Пулев Това обаче не е първият или последният двубой, в който претендентът се отказва, добави спортният министър
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Огнен ад! Пожар изпепели апартамент в центъра на Бургас (СНИМКИ) Стенли и Фънки избраха Бургас за премиерата на новото си рок шоу Бургаските момичета показваха, че футболът не е само мъжка игра Днес правят първа копка за изграждане на Неделно училище към храм „Свети Йоан Рилски” Моята цел е да променя отношението към онкоболните в България Шефовете на българските и гръцките данъчни обсъдиха общи мерки срещу измамите Наградиха 9 учебни заведения, участвали в мини здравни проекти Впечатляваща обща изложба на родни творци откриха на финалния ден от Порт Прим Арт Фест 2017 Остров Света Анастасия ви очаква и през октомври с по-евтини билети Бойко Борисов: Зле сме, но колко да сме зле, като в София не можеш да се разминеш - в Бургас и Варна е същото Младите футболисти влизат в битка на турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2017
Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Млечната кухня в Бургас – морският пример за шуробаджанащината у нас От УМБАЛ-Бургас съобщиха подробности за състоянието на блъснатия колоездач край жк "Меден рудник" Ето защо Меден рудник ще си остане гето Бум на дрогираните шофьори в жк „Меден рудник”, Димитър подкара Сеата си на пико и канабис В жк „Меден рудник” издирват стопаните на тази котка, познавате ли ги? Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Бургаският жк „Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби
Има ли напрежение в с. Чукарка, вижте актуална информация от горещата точка ГЕРБ и ДПС мерят сили в битката за айтоското село Чукарка „Братя по оръжие” атакуват немски бункер край айтоското село Съдиево (СНИМКИ) Българското европредседателство влезе в дневния ред на айтоските дванадесетокласници Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години Две цигански фамилии се млатиха за млада булка в Айтос, пратиха девойчето в болница Тежка катастрофа край Айтос, два Голфа се помляха, по чудо няма жертви Трагедия! Момиченцето с бебе в ръце, пометено от джигит край Айтос, издъхна в реанимация Айтоската структура на ДПС влезе в парламента, искат оставката на знаков човек от ГЕРБ (снимки) Гастарбайтер в Кипър изгоря в схемата на Гринго, но се мъчи да отърве любовника на Софка Маринова с трик за нов разпит (СНИМКИ) Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?
Какво да очакваме от Българското европредседателство, кога стартира и какви са ползите за страната ни Карнобат обявява конкурс за военни офицери Помните ли жестоката катастрофа край Сърнево, отнела живота на 4-ма тийнейджъри! 3 г след трагедията още не е ясно кой е шофирал Баба от Карнобат превърна дома си в нарко оранжерия Садят 3-метрови дървета против снегонавявания около „лятната магистрала” край Карнобат Вижте емоционалната реч на кмета на Карнобат Георги Димитров - показно за всички политици (ВИДЕО) Кметът на Карнобат Георги Димитров с емоционално слово за празника на града (ВИДЕО) 518 са безработните през август в Карнобат Ученик от Карнобат с първа награда за есе и разказ "Братя Мормареви" Кметът Георги Димитров и зам.-областният управител Владимир Крумов откриха учебната година в Карнобат Стана ясно кой е удавникът от Моста в Бургас, 47-годишен мъж от Карнобат е!
Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно
Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно Разпространеното твърдение, че Слънчев бряг разполага с над 300 000 легла обаче се разминава с данните на НСИ
Всичко в категорията
Народното читалище "Месемврия 2015" в Несебър с нови начинания през есента Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“ Четирима състезатели от "Несебър 2000" са в топ 10 на националната ранглиста Юбилейното издание на „Есенни пасажи“ превърна Несебър в морска столица на забавата и рибните изкушения (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров подаде ръка на Ротари Клуб – заради децата на древния град Извънредно! Трагедия в Несебър! Млад мъж сложи край на живота си Съдът взе решение за ареста на заподозрения за стрелбата срещу Митьо Очите Вижте как бе преобразен входът на Несебър Няма прошка! Министерството на туризма погна хотелите на милионери в Слънчев бряг Удар по ментeтата! Конфискуваха дрехи в Слънчев бряг, детски играчки в Бургас За четвърта поредна година любители и почитатели на планинското колоездене се събраха на „Obzor Challenge“ - 2017
Лаборатория „ЛИНА” подаде ръка на дома в село Бата, извърши безплатни профилактични изследвания Стартира подписка за запазване дейността на МБАЛ Поморие В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Лекари: Болницата в Поморие е пред фалит заради некадърността на управляващите - депутати и министри (ВИДЕО) За пример! Община Поморие с награда за иновации и добро управление Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Ученици поеха управлението на община Поморие за ден (СНИМКИ) Две ключови фигури пропускат морското дерби с Поморие Започва ремонтът на пътя Поморие - Ахелой Извънредно! В МБАЛ Поморие стана страшно, вижте защо са затворени вратите й Край на кошмарните тапи! Започва разширението на пътя от Поморие до Ахелой, правят първата копка утре
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г  (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г (СНИМКИ) Рибарите спряха да мрънкат, навсякъде около Бургас се вият пушеци от печена на скара риба
Всичко в категорията
Пияния и Господ го пази? Уви, в Ахтопол снощи не беше така... ​Липсата на банков клон и пречиствателна станция спъват туризма в Ахтопол Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Царево пред бунт! Десетки чакат на опашка за дърва пред Общината, напрежението ескалира (ВИДЕО) Как еколозите от Корал са лапали цяло лято държавни пари, за да се охраняват сами Загиналият край Ахтопол сърфист излязъл в пика на бурята Депутатите от ГЕРБ Бургас: Осигурени са 8 млн за свлачища в Сарафово и Царево Пътят за Резово остава затворен, сапьори взривяват пясъчната коса? (ВИДЕО) Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО) Приморско показва добри практики по проект „Гласът на българските деца“ (ВИДЕО) Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) В Община Приморско отбелязаха международния ден на възрастните хора БНР – Бургас отпразнува в Приморско петия си рожден ден Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО) Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор Кой издаде заповед да се барикадират учители и ученици в Ново Паничарево?
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ще се провеждат профилактични ехографски прегледи на възрастни и педиатрични профилактични прегледи на деца
Всичко в категорията
Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки) Кметът на Средец: Източването на язовира в Момина църква е планирано, няма опасност от режим на водата
Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА)
Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Бурята е образувала "естествената" магистрала на граничната бразда, преградното съоръжение виси във въздуха

Всичко в категорията
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО) Кметът Илиян Янчев от епицентъра на бедствието: В Странджа продължава да вали, Велека е стряскащо пълноводна Антон Коджабашев за бедствието в Странджа: Тук е страшно, държавата нехае и никой не идва да помогне! Извънредно! Страшен порой в Малко Търново, кметът Илиян Янчев обяви бедствено положение (СНИМКИ) Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Малко Търново заделя над 101 хил. лв. за снегопочистването
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА) Облечен е със светлокафяво яке, черен анцуг и черна шапка
Всичко в категорията
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба По случая е образувано досъдебно производство


Всичко в категорията
Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Ужасяващо! Откриха човешки череп край село Билка, където изчезна иманярят Васил Канев Стана ясно кога айтоското с. Чукарка избира нов кмет, след като старият избяга на гурбет Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Моята цел е да променя отношението към онкоболните  в България Интервю Всички интервюта Д-р Филип Маринов, началникът на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Моята цел е да променя отношението към онкоболните в България
Бургас е на едно от челните места по онкозаболявания и това поставя в невъзможност наличните здравни заведения да обслужат всички, които имат нужда
Глас отвътре Всички webcafe.bg, webcafe.bg Динамит срещу журналисти - трагичната история на малтийската блогърка Тя е работила по случаи на корупция, свързани с високопоставени политици в Малта

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 19.10.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
От сутринта сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и повлиява впечатлението, което ще оставите у околните. По-добре е то да е добро. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за финансови постъпления, които можете да очаквате в следващите дни. Имате нова възможност да подобрите материалното си състояние. Събитие ще преобърне изцяло живота ви в положителна посока. Този факт ще ви зареди с желание за работа. Ако сте уговорили делова среща, опитайте се да я осъществите до обед. Не взимайте спонтанни решения! Не пътувайте! От сутринта създавате напрежение заради нежеланието ви да работите активно. Недоразумения в отношенията с партньорите ви могат да се отразят лошо на вашия авторитет. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си планове, за да избегнете личната си финансова криза. Предстои ви покупка, свързана с неприятни и неочаквани от вас разходи за ремонт, който може да ви загуби времето днес. Вземете си почивен ден, само ако е възможно и не ви вреди. В противен случай рискувате да не се справите с професионални си задължения заради преумора, но можете да се заемете с рутинните си задачи. Обмислите новите предложения, за да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях. Денят е добър за успешна творческата дейност. Не се колебайте да създавате творби, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат очакваните договори и финансови постъпления. Отложете ги за следващата седмица или за другия месец. Предпазвайте се от неочаквани проблеми заради липса на желание да завършите започнатите задачи. Запознанствата ви са свързани с проблеми и разправии на работното място, а също и с бъдещи трудности в личните отношения. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят, а това не е във ваша полза. Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил даденото обещание. Плановете ви се променят. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност. До обед се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си. Преценете дали са перспективни или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото настроение и върху колегите си. Отложете задачите си, ако са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното си място. Не разчитайте на късмета си, защото днес може и да ви изневери. Справете се със служебните си задачи. Бъдете отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните. Ще блеснете с възможностите си и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати, заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували голямо доверие и са ви поверили нови отговорности. От сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно. Не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате, въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията, ако са свързани с новите делови предложения. Не е изключено, въпреки нежеланието ви да работите, да намерите в тези предложения изгода и за себе си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип