Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба


Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба
Директорът Красимира Костова се вживя в ролята на гид на премиера Борисов при откриването на бижуто преди година, сега бъдещето й е неясно
03 Септември 2017, Неделя
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Флагман.бг архив

Засега не се оправдават очакванията, че грандиозният проект ще привлича хиляди туристи годишноГордостта на Община Средец – Националният архелогически резерват "Античен и средновековен Деултум" работи на загуба. Това съобщи ексклузивно за Флагман.бг кметът на с. Дебелт Иванка Ангелова. Туристическото бижу беше открито с фанфари лично от премиера Бойко Борисов през април м. г. (ВИЖ ТУК)

Оказва се обаче, че проектът на стойност почти 3 млн. лв. генерира минимални приходи и засега не оправдава очакванията да превърне най-голямото село в Община Средец в атрактивна туристическа дестинация. Според Ангелова проблемът се корени изцяло в ръководството на „Деултум“ и в частност в директора на музея Красимира Костова.

„Необходима е смяна на ръководството. След като вече една година след откриването му, музеят няма приходи, според мен единствено и само виновен за това е ръководителят на дадената институция. Затова трябва да дойде нов директор, с нови хора, които да разработят Деултум и музеят да генерира приходи, а не да работи на загуба“, заяви за Флагман.бг Иванка Ангелова.

Кметът на Средец Иван Жабов също призна, че приходите не са достатъчни за такъв грандиозен проект. Той подчерта, че е необходимо допълнителното популяризиране на „Деултум“ като туристическа дестинация.

„Мисля, че приходите са между 2000 и 5000 лв. от началото на годината. Наистина тази сума е малка. Правим всичко възможно, за да популяризираме музея. В началото на учебната година планираме среща с всички директори на училища в областта, за да могат децата да посетят „Деултум“ и да се запознаят с артефактите, които са изложени в музея. Смятам, че стъпка по стъпка нещата ще се случат. Засега нямаме нагласа за смяна на ръководството. Но ако това все пак се случи, ще търсим човек, който да се занимава само с музейната експозиция и да ходи на всички туристически изложения, за да бъдем представени още по-добре“, коментира Иван Жабов.

Припомняме, че проектът „Деултум – врата към загадъчната Странджа“ е на стойност 2,78 млн. лв. и бе финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие“. Въпреки уникалните археологически находки в района, засега очакванията музеят да привлича хиляди туристи годишно не се оправдават. (ВИЖ ТУК)

В категории: Средец


28
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
28.
Брайко Тодоров
09.10.2017 15:11:07
2
0
Боже, Боже, тая Ивана имали акъл кво разбира тя от тея работи. Направиха едно хубаво нещо в това село и тя на контра. Ами ако я нямаше Краса щеше ли да има музеи, разкопки и да се проуе селото пък и работа за циганите да има. Да ни на кратат поне лятото. Тя що не види себеси, че в кметството не е стъпила и цял ден в фурната седи, бизнеса си гледа. Прост и завислив човек това е Иванка.
27.
Читателя
11.09.2017 17:59:07
6
0
Ивана стана много любима на Флагман напоследък. Интервютата и станаха почти колкото тези на Жабов! И все славословия, хвалебствия и т.н. Пък като гледам, в Дебелт още не текат реки от мед и масло! Само дето миризмата от канала се усеща още по- яко. Но иначе дава оценки г-жа Ангелова и то с апломб на безспорен капацитет в археологията!
26.
до Янчева // "Тони - Турс"
07.09.2017 14:02:10
11
0
Не сте права, уважаема госпожо! Ама хич не сте права!!! Община Средец си има страховит пиар- казва се Петя Пеева. Тя да ти врътне реклама- направосекундално да се затърчиш към рекламирания обект. А и доста парици смъква от рекламни договори със същата тая община! И да не забравяме, че и кмета инж. Жабов си е жива реклама...на кулинарния туризъм!
25.
Янчева // "Тони - Турс"
07.09.2017 09:41:09
4
2
Прекрасно е мястото. Толкова време задържаха проектите заради фирмички, които потриваха ръце. Разбързалиса се в общината туристическия бранш не е толкова гъвкав, както им се иска. Липсва съпътстваща инфраструктура и допълващи обекти в маршрута, както и повече реклама.
24.
Дебелт
06.09.2017 22:28:43
5
1
Ивана е вулгарна и проста селянка. За каква се е взела? Била кмет-тя си мисли така,никой не я уважава. Синчето и общ.съветник- направи го го с ...всеки знае. Какъв да е щом Ивана го е възпитава и родила. Олигофрен. Не знае за какво се отнася..
23.
Христов
06.09.2017 12:42:23
7
1
Музеят и цялото място са много добре уредени. А и е ясно, че там тепърва ще излизат изпод земята, много големи и стойностни неща. И за Дебелт ще се говори все повече.Какви печалби, какви глупости. И нека политиците да си мерят.....мозъчния капацитет някъде другаде.
22.
Юлия
06.09.2017 00:35:57
5
0
"Комплексът е с уникална история, очакванията са да е поредната атракция за чужденците по Южното Черноморие" - това за туристите - пияндурници ли дето томас Кук ги докарал с 40 000 повече тая година се има предвид?
А можеше и 10 000 само да дойдат (да отседнат в 20 пъти по малко на брой хотели, но пък с качество няколко пъти по-високо от настоящето), но щяха да са от друг тип и вероятно щяха да посетят музея
На тия дето идват сега само ментетата парцалки по слънчака са им интересни и то ако само ако цената не надхвърля 5 евро!
21.
Господинов, К.
05.09.2017 17:30:58
11
2
Коя е тази Ангелова. Кметицата на Дебелт е злобна поради политически причини. По принцип да се твърди, че музей работи на загуба, визирайки финикийските знаци, е несъстоятелно твърдение. Голямата печалба от музеите се състои в събирането и запазването на културните ценности. Те представляват паметта за миналото, служат за опознаването му и възпитаване българите в гордост и патриотизъм и са част от факторите за формирането на националната идентичност. Музеят в Дебелт бе спасен, възстановен и издигнат на високо ниво, благодарение на изключителната любов и упоритост на директорката Красимира Костова, която от малка е работила на този обект. След десети ноември музеят почти загина, както и научните проучвания на изключителната колония Деултум, точно благодарение на чиновници и администратори като тази някаква си Ангелова. А комсомолската фирма "Универс" си беше скрила една малка част от многобройните активи в страната в музея и превръщайки го в склад беше изхвърлила безценните му съкровища. Красимира Костова с голяма упоритост и сила успя да събере тези материали, които бяха разпилени по различни фондове. Проектът (а и с много други действия), чрез който Красимира Костова успя да реставрира и консервира много от откритията в Деултум, да възстанови една почти съборена сграда и да направи прекрасния музей е изключително нейно постижение. Разкриването, проучването, съхраняването и популяризирането на националното културно богатство наистина струва много пари. Но това е неизбежната цена, за запазването на културното наследство и националното ни самочувствие. Ако навсякъде в страната занемарените културни ценности имаха по една Красимира Костова, нацията ни и държавата щяха да бъдат още по-велики, а не представени предимно от бутафории, балконинги и прости политици като онази.
20.
Слави Славов
05.09.2017 16:20:43
5
0
Шибана държава, управлявана от малоумници!
19.
Eli Nenova
05.09.2017 15:45:37
4
0
Kakvi prihodi ochakvate ot bilet 5 lv i 2 lv. gospoda i dami kmetove?
18.
Невен Кацаров
05.09.2017 15:38:26
9
0
Изумен съм. Посещавал съм три пъти музея в Дебелт, преди и след ремонта. Прекрасно място, много добри порофесионалисти, любезни и внимателни. Постоянно обикалям старините на България и мога да кажа това място се подържа обгрижвано е, няма кич и бутафории. Експозицията е направена с чудесно. Резерватът е чист и приветлив. Коя е тази кметица, която е недоволна затова, че специалистите си вършат работата? Едно място, където хората са си на мястото и веднага се искат уволнениа? А кой ще опази наследството на България? - такива хора като г-жа Костова и нейния екип. Жалко, жалко, че се избират подобни кметове, те нямат капацитет да управляват подобни места. Стават само за панаири и избори.
17.
Селяка
05.09.2017 12:42:41
6
0
Аааааа...недей така, главорез! Капацитет си е Ивана, и още как! Така ще те напсува, че и сърбин ще и хареса приказката. А сърбите са корифеи на Балканите в ругатните. И в правенето на парички с далавера също е капацитет! Я виж историята с евтините дърва. Схемата и е един път! Е, малко е в боса в писаното слово, но нали за това си има секретарка в кметството. Тя все пак е кмет, няма да се занимава с дребнотемия.
16.
Главореза
04.09.2017 17:12:20
11
2
И кой иска главата на Красимира Костова? Кметицата Ивана?!?! Жив да не бях! Тя пък откога взе да разбира от култура и разкопки? Голям капаците, няма що! това да не е да въртиш тестото във фурната в Дебелт? Или да псуваш наляво и надясно и да не чуваш какво ти се говори? Ама така е! Откак станаха дупе и гащи със Жабов, делата в общината хептен се смарангясаха. Само се чудя...в крайна сметка при тия двамцата кметове- кой е дупето и кой гащите???
15.
*********
04.09.2017 15:33:32
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
Тодоров
04.09.2017 11:30:03
2
2
А за Перперикон защо има интерес? Какво в повече има там?
13.
Хардфорд
04.09.2017 09:19:31
18
0
Че това да не е лавка че да печели. Най- богатия по експонати музей в света ( Британския ) е със свободен вход. Горките лондончани как ли си покриват колосалните загуби.
12.
Хардфорд
04.09.2017 09:12:27
17
0
Че това да не е лавка че да печели. Най- богатия по експонати музей в света ( Британския ) е със свободен вход. Горките лондончани как ли си покриват колосалните загуби.
11.
AA
04.09.2017 08:39:21
5
1
Че, какво друго са очаквали ?
10.
Хахах
04.09.2017 07:16:28
12
1
Може и да им е казано че няма да има печалби дащото това е Историята на Българската земя, но нали все пак Герберите са свикнали да крадат от всеки проект, та за това са му дали зелена светлина и прещедро финансиране!
9.
*********
04.09.2017 07:09:56
17
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Вальо желязото
04.09.2017 00:45:06
11
0
Страшен фотос от крадлив по крадлив да почнем с попа изряза сумати гора уж попски гори ама не наляга откадето му е удобно актове му писаха ама алчния поп няма спиране насреща жабов той ако не му дадът пари от някои проект не може да спи стигнаха дотам че улисани кой повече да краде и се скараха с барсалата и почна ваденето на кирливи ризи между тя е наи чесния българин в последно време му викат бойко суджука за него като за умряло или хубаво или нищо затва нищо не казвам
7.
Господар на ефира
03.09.2017 23:46:24
10
5
назначете някой млад меринджей да видите как ще тръгнат нещата...
6.
Гост
03.09.2017 22:15:55
18
3
Аз не разбирам защо всяка старина в България се счита за велика колкото пирамидите.
За всеки в туризма е ясно, че тълпи туристи в България може да има само за евтин алкохол. Така че протестирайте срещу такива проекти за милиони. Тези пари могат да бъдат употребени за нещо полезно.
5.
*********
03.09.2017 21:44:30
15
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
хаха
03.09.2017 20:39:03
5
0
хаха боцко като кан Крум - взима главата и си прави чаша...
3.
*********
03.09.2017 20:09:09
23
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
03.09.2017 19:56:24
22
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
Наблюдател
03.09.2017 19:50:02
24
8
Безнадежна работа. Още при влагането на тази народна пара трябваше да прогнозират това, че в този Джендем няма да има поток от туристи. Този който е дал идеята и е издействал тези пари е съпоставим с Цанков камък!
Петър ПЕТРОВ Автор
Петър ПЕТРОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО)
Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Повишено е и нивото на река Ропотамо, на места е на косъм да прелее
Всичко в категорията
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ)
5 000 лв. гаранция за шофьора, убил с камион студентката Фатиме Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар Бойко Рашков: Цацаров забрани на прокурорите да ни дават документи за подслушваните хора (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Адвокат се отказа от Маринката, отложиха делото за тормоз на бившата му изгора Вижте невижданите мерки за сигурност в Съдебната палата на Бургас заради мозъка на Килърите и атентатора срещу Очите Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва?
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ) Вижте схемата на Мартин Джангозов, един от най-популярните бизнесмени в Бургаско, с двама роми от най-изпадналата част от гетото


Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Ето го бъдещето на Бургас! Ученици от Математическата гимназия подеха акция "Жълти стотинки", събраха две кофи монети за болни деца Камери следят за мъртви души-задочници Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ)
"Българската Коледа" помага на 11-годишния Виктор
"Българската Коледа" помага на 11-годишния Виктор Още от 10-месечна възраст Виктор се бори с Детска церебрална парализа и вътрешна хидроцефалия
Всичко в категорията
Майка не може да види детето си три месеца, баща му го отвлякъл Отличничка от УНСС води битка с рака, нужни са й по 3000 евро на месец за лечение (ВИДЕО) Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО) Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО)
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
Причината за ПТП е отнето предимство на пешеходката

Всичко в категорията
Стикерите за синята зона в Бургас поскъпват, ето каква е новата цена Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас Извънредно! Магистрала Тракия е блокирана в посока Бургас Задава се нова рязка промяна във времето, ето кога ще нахлуят валежи и студ (ПРОГНОЗА ЗА 10 ДНИ) ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ)
"Мис Баба" спечелила 20 медала по тласкане на гюле и хвърляне на диск
"Мис Баба" спечелила 20 медала по тласкане на гюле и хвърляне на диск На 72-годишна възраст Елена Костова загубва мъжа си и решава да запълни празнината със спорт
Всичко в категорията
Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас Феновете на Нефтохимик: Да се изгради нов градски стадион на мястото на Океанариума или край Пети километър ЦСКА изхвърли "Лудогорец" от Купата в мач с куп спорни съдийски отсъждания Надявам се да спечеля Световната титла на "Глори" и да продължа да пиша историята на българския кикбокс Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017 Властта върна съветското звание „заслужил майстор на спорта” с нов закон Бургаските акробати с отлично представяне на силен турнир в Ботевград Двама бизнесмени изкупиха всички билети за мач на волейболния Нефтохимик, подаряват ги на бургазлии Бургаските джудисти спечелиха 6 медала от състезание в Сливен Нефтохимик ще разполага с най-добрата тренировъчна база в Бургас Лудогорец среща 7-кратния шампион на Европа Милан
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
По Коледа стават чудеса! Нека подарим надежда за 4-годишния Боби
По Коледа стават чудеса! Нека подарим надежда за 4-годишния Боби Малкото момче се бори с тежката диагноза вирусен енцефалит, но мечтае скоро да проходи
Всичко в категорията
Само във Флагман! Уважаваните лекари сем. Млъзеви са пострадалите велосипедисти в Меден рудник Защо Бургас има по-добри перспективи за развитие от Варна Топ специалисти разкриха тайните на отличната визия на Празника на красотата в Гранд Хотел и СПА Приморец Бургазлийката Ина, която превърна отрязаните коси в надежда за онкоболни жени Бандата на Илко и Карчо набъбна – кои са новите в обвинителния акт на прокуратурата Нов хит сред тийнейджърите в Бургас – празнуват рожден ден на домашните си любимци Пробутват развалена наденица на бургазлии Вандали обръщат пейки в Бургас Познавате ли тази батка? Като пълен кокошкар краде суджук от магазин в Бургас (ВИДЕО) Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас Бургазлии да плащат и за отпадъците в останалите общини? Няма да стане
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник”
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” 40-годишната жена е с фрактура на левия крак, лява ръка, главата и комоцио
Всичко в категорията
Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ) Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО) 10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам!
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Бурната любов между двамата май вече е в историята


Всичко в категорията
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Спират автомобилите в старата част на Несебър през деня, въвеждат синя зона в Новия град Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас Най-голямото училище в Несебър се превръща в супермодерна сграда, кметът Николай Димитров сключи сделка за 2 млн. лв. Ще се превърне ли площад „Жулиета Шишманова” в емблемата на третия мандат на Николай Димитров (ВИДЕО) Несебър вече има своя площад, носи името на спортна легенда (СНИМКИ) Вижте новия площад на Несебър, откриват го тържествено тази вечер Отличиха жители на Несебър, дарители на музея в града на Юнеско (СНИМКИ) Откриха новата трибуна на стадиона в Несебър Коледна елха с 2000 лампички озари Обзор за Никулден (СНИМКИ) Обсъждат правата на човека на беседа в Несебър Обзор отбеляза подобаващо Международния ден на хората с увреждания
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО)
Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) Събирал е по 50 лева от къща, за да настани при тях командировани гранични полицаи
Всичко в категорията
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Нарушенията в Бургаска област са малко на фона на статистиката в страната
Всичко в категорията
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Нарушенията в Бургаска област са малко на фона на статистиката в страната
Всичко в категорията
Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци
Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Еколожката, погнала свидетелите, пристигнала със служебната кола на кмета Васил Панделиев
Всичко в категорията
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Стамен Янев бе в Бургас за среща, организирана от КРИБ-Бургас

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години
Защо Бургас има по-добри перспективи за развитие от Варна Интервю Всички интервюта Явор Алексиев пред „Флагман”: Защо Бургас има по-добри перспективи за развитие от Варна
Южната област е по-нехомогенна, но превъзхожда по индикаторите, от които зависи растежът, казва експертът от ИПИ
Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е чудесен за реализирането на идеи, които досега не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в състояние да ви устои. Лесно ще постигате споразумения. Не се намесвайте обаче в спорове, по-добре да си останете само страничен наблюдател! Желателно е днес да завършвате всички започнати през последните 3-4 седмици дела. Направете си равносметка и помислете какво трябва да промените. Добре е да си върнете дълговете. Възможно е обостряне на язви и колити. Ако сте претрупани с работа, заемете се с това, което ще ви позволи да постигнете бърз резултат! Самотните може да срещнат човека, заради когото сърцето им да затупти от вълнение. Не бързайте обаче с изводите, защото след седмица ще имате различен поглед върху света около вас! Въздържайте се от рисковани действия! По-добре да ви нахокат, че не се справяте бързо със задълженията ви, отколкото да оплескате всичко. Проявете търпение и внимателно осъществявайте това, което сте замислили, а нови ангажименти не поемайте! Ако сте дисциплинирани и точно следвате инструкциите, за това, което са ви възложили началниците или партньорите, ще сте доволни от постиженията си. Доволен ще е и любимият човек, ако проявите малко повече въображение и го изненадате приятно. Хубаво би било, ако днес може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците сред Девите ще имат шанс да очароват околните с дарбата си. В този ден е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. Храната трябва да е лека. Вероятно до обяд ще ви е трудно да намерите общ език с колегите и приятелите, но не давайте заден! Сега е моментът да реализирате плановете си. Отнасяйте се с повече уважение към по-възрастните! Добре е да поискате прошка от близките си, ако сте ги засегнали. Не си правете никакви планове, защото ще се объркат! Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите дела бъдете по-внимателни! Не инвестирайте, ако имате някакви съмнения! Избягвайте натоварването, възможни са травми! Това е ден на хармония и любов. Прекарайте повече време с любимия! Ако сте се скарали с някого, сега е моментът да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си. Противопоказни са силните миризми. Ще получите много предложения. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „стоп“, може да си изпатите. Грешките ви в този ден лесно ще се забелязват, а тайните ви може да бъдат разкрити. Избягвайте досадниците! Въздържайте се и от пазаруване! Това е един от дните, в които е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, внимателно го прегледайте, защото може да се окажете измамен! Не се сърдете, ако любимият човек е по-пасивен и няма желание за ласки! Денят е добър за любов, но не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете готови да реагирате веднага, ако интересите ви са застрашени! Трябва гласът ви да се чуе, ако промяната не ви устройва. Дарявайте на хората, които обичате, сладки емоции!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип