×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът на банкерката Павлинка Йовчева прописа в килията


Убиецът на банкерката Павлинка Йовчева прописа в килията
Любомир Симеонов е осъден на 20 години затвор. Снимка:Борислав Трошев
03 Септември 2017, Неделя, 03:01 ч.

Не иска да бъде оправдан, а разбран в автобиография

Година отнема на Любомир Симеонов да обясни защо застрелва Павлинка Йовчева. Година зад решетките отнема на "убиеца на банкерката" Любомир Симеонов да събере всички факти и спомени за кървавата вендета и да напише книга. В нея той разказва за безизходицата, подтикнала го да отнеме човешки живот. Това сподели близкият приятел и редактор на осъдения мъж - Веселин Стаменов.

Дума по дума мъжът мотивира решението си да купи незаконен пистолет от циганската махала в Хисаря и с него да разстреля хладнокръвно банкерката Павлинка Йовчева. Жената е убита посред бял ден на 23 септември 2013 година на улица в центъра на Бургас.


Банкерката Павлинка Йовчева бе разстреляна в центъра на Бургас през септември 2013 г.


Кървавата вендета е с двугодишна предистория. Банкерката рекетира Симеонов за 220 хиляди лева, като се заканва да провали европроекта му за строеж на фабрика за билки на стойност 2,3 милиона лв. Симеонов решава да сложи край на тормоза. Насочва пистолет към 54-годишната банкерка и я разстрелва право в сърцето. Мята се в колата си и отпрашва към София, където планира да се предаде.

По радиото чува, че полицията е блокирала всички пътни артерии извън Бургас, и решава, че няма да стигне до столицата. За да не го заловят и обвинят и в опит за бягство, той отбива към Сливен, оставя колата си на паркинг в близост до Областната дирекция на полицията и спокойно се нарежда на опашката от граждани, които подават жалби и сигнали. Когато му идва редът, вади личната си карта и казва на дежурния полицай:

"Може би вече сте научили за убийството в Бургас отпреди 1 час. Аз съм стрелецът! Моля ви, кажете на вашия началник, че се предавам доброволно и да дойде, за да арестува един подполковник от Българската армия", втрещява околните Симеонов.

Полицаят се опитва да изгони Симеонов от опашката: "Аман от смахнати! Кой убиец ще се предаде така!", казва униформеният.

Стрелецът спокойно сяда на един от столовете и търпеливо чака. 15 минути по-късно в помещението за граждани с трясък нахлуват няколко маскирани полицаи с автомати и се нахвърлят върху него с викове: "Легни на земята! Не мърдай!", крещят полицаите. Любомир Симеонов е арестуван и на 31 март 2015 година е осъден окончателно от ВКС на 20 години затвор, които трябва да изтърпи в затворническото "Кремиковци".

"Той осъзнава, че е извършил нещо ужасно, не иска да бъде оправдаван или реабилитиран, а да бъде разбран. Той е горд и никога не би си признал, но за мен той живее в затвора ден за ден", обяснява още Стаменов.

"В затворническото общежитие той работи по доставките на хранителни продукти, включва се в много дейности и инициативи. Помага в организацията на тържествата за различни празници", разказва още близкият приятел на Симеонов.

"Любо има безусловната подкрепа на цялото си семейство. В затвора го посещават десетки приятели, на свиждане ходят дори съучениците му от гимназията. Посещават го дори хора, които не го познават, но са изпаднали в безизходица и имат проблеми като неговите. Отиват и търсят съвет и оказват подкрепа", обяснява още Стаменов. каре Правят му концерти в пандиза

"В никакъв случай не се чувства добре в затвора, но никога няма да си го признае. Така е възпитан. Изживява си мъката сам. Често приятелите му и внуците му организират концерти в затвора, за да го виждат по-често", разказва още приятелят на осъдения на 20 години за хладнокръвното убийство.

"Със сигурност ще иска да излезе предсрочно от затвора. Той не спира да работи и два дни като склададжия му се броят за три излежани. Като му дойде времето, може да поиска и помилване, но се притеснява близките на разстреляната банкерка да не му попречат", обяснява още Стаменов.

"Беше много куриозно, но три дни след като обявихме, че Любомир Симеонов ще издаде книгата "Размисли от килията", получихме запорно съобщение, че всеки хонорар, който би получил от тази дейност, ще бъде отнет в полза на кръвнината от 270 000 лева, на която е осъден. А книгата все още беше в проект. Ако и другите институции, които е търсил за помощ, бяха се задействали толкова бързо, нямаше да се стигне до този фатален ден", обяснява още близкият приятел на Любомир Симеонов.

Източник: БългарияДнес

В категории: Бургас


42
Коментара
42
Коментара по темата
42.
сам
09.09.2017 22:29:27
1
7
Какво бихте казали за спазването на божиите заповеди от убиеца садист Любомир Асенов Симеонов
1. Не убивай- извършил предумишлено убийство
2. Не кради -Откраднал от вложителите на банките кредити в размер на 1,250 мил.лв. и 250 хил.лв. от Данък добавена стойност
3. Не лъжи -Ако има световно първенство по лъжене ще е в първата тройка.Лъже ,че е изнудван ,лъже ,че е рекетиран ,лъже че са му искани пари ,лъже че бизнеса му е законен и т.н..
4.Не прелюбодействай- Чудя се на съпругата и синовете му ,че не са погледнали разпечатките от телефоните . В доста градове има по едно платено от различен пол маце,конче ,и други "любими животинки".
5.Ако имаш риза дай я на ближния си . Не само не я дава ,но смъква ризите от гърба на работниците си чорбаджията изедник Л.Симеонов. плащайки им минимална заплата и осигуровки. Май трябва да спра до тука , току виж окаже се че не е спазил нито една ,а го гласите за национален герой и светец мъченик .
41.
Не ми изтривайте коментара
05.09.2017 20:29:51
0
1
Защо махнахте новината за Илиян Стефанов чесъна.????
40.
SS
04.09.2017 00:09:14
1
3
DO 39 :
VERNO LI , KOLEGA ? DAI POVECHE PODROBNOSTI DA SE POSMEEM .
39.
полицай от сливен
03.09.2017 23:38:12
6
12
Тоя Симеонов освен лъжец е и голям страхливец . При ареста заповедта бе "Бързо към чешмата" защото Симеонов се бе усрал до ушите и миришеше много .Лайната течаха от него и никой не смееше да го докосне.
38.
сам
03.09.2017 22:35:24
3
10
Какво става в държавата ни? На Слънчака спира музиката и затваря дискотеките цял целеничък зам. министър съименник на убиеца Симеонов. А в затворите министър Цецка поощрява концертите и дискотеките независимо от децибелите ,затворите май са станали курорти . Разрешили са в затвора даже консултантската и адвокатска практика от първа ръка по въпроса как се убиват български майки .В резултат се появиха последователи на убиеца Симеонов като Добромир Добромиров убил двама и ранил трети- и на него не му дали пари които да изхарчи и него рекетирали и изнудвали сякаш четеш измислиците и лъжите на убиеца Симеонов едно към едно и само за последната седмица убийство на жена в София и в Пещера.Дерзайте измислени "издатели писатели" загубили човешкото в себе си ,само се молете да не ви застига съдбата .
37.
коко
03.09.2017 20:55:16
0
4
Главният виновник е Плевон и булбанк съдена и осъждана банката за неправомерно повишаване на лихвите по заемите си
36.
Dir
03.09.2017 19:03:20
0
0
Какви са тия смешни статии пускайте вече и некролозите
35.
сдфс
03.09.2017 18:49:01
0
8
в 21 век, хората с кредити се наричат БЕЛИ РОБИ
34.
без кредити
03.09.2017 18:47:17
1
9
банковата система в България е най-големият рекетьор, който може да ти изпие кръвчицата, особено когато говорим за големи кредити като ипотечни или за бизнес. просто спрете да теглите кредити!
33.
ноунейм
03.09.2017 16:03:34
5
17
Този човек не е убиец.Коригирал е системата.Тоест поне опита.Тя не подлежи на корекция.Трябва незабавно да бъде освободен от затвора.
32.
Mata Hari
03.09.2017 14:25:06
7
10
Само за информация, имуществото на убиеца е изнесено на продан от 2 години и няма кандидати да го купят. Смятайте за колко успешен и атрактивен бизнес става въпрос.
31.
Моше
03.09.2017 14:05:38
13
8
Значи, много ме кефят такива, няма една стотинка, тегли кредит да си купи имот и като спре след една година да плаща, вика искат да ми вземат МОЯ имот. Сульо, с какви пари го взе този имот бе? Изработи ли ги, намери ли ги, спести ли ги? Всеки иска да участва при събирането, а като дойде време за изваждането да се разсейва приятно.
30.
SS
03.09.2017 13:24:26
1
3
...NOSITEL NA PULITZER ZA 2017 .
29.
Ned's
03.09.2017 13:22:00
5
4
28, mnogo si dalech ot neshtata, ne znam otkade samochuvstvie da komentirash.
28.
do 25
03.09.2017 12:09:16
4
9
Ти наясно ли си,че в БГ корпоративните заеми са обезпечени с имоти и т.н.Тоест един завод,ако не си върне кредита банката придобива завода,продава го или го работи и си връща парите.Лихвите по кредите тук са между 8-10% точно заради лошите кредите на обикновените хора ,изтеглили по 30 бона в евро за апартамент и после нямат сили да ги върнат.Заради това страда бизнеса,защото го сасипват от лихви и такси.В Швейцария лихвите са по 2-3%.А тук,знаете ли че и в банките има "такса стол",само че се казва такса на гише.Видях го с очите си на едно месечно извлечение.Сумата е двуцифрена,но защо е начислена никой не знае,при положение,че има още 4-5 задължителни месечни такси,които вървят с банкирането....
27.
SS
03.09.2017 12:01:19
4
4
...NOMINIRAN ZA NOBELOVA NAGRADA .
26.
SS
03.09.2017 11:43:00
2
4
BAX MAMAAMU NA TOZ BISNESMEN / MERINJEI , BIVCH FATMAK A SIA I PISATEL...
25.
Гочо
03.09.2017 11:21:25
7
9
Ей, 20-ти, аз ли да ти плащам дълговете бе, сбърканяк? Обикновените хора взимат заем само ако имат нужда и колкото им трябва. Затова ходят с гордо вдигната глава. А такива като теб, след като си купят сателитната чиния и обиколят ресторантите, почват да реват, че трябва да връщат. Кой да ти е виновен? Ако нямаш финансова грамотност, тогава ще си налягаш парцалите и няма да парадираш, че си бизнесмен. За другото не ти трябва висше образование - взел си заем, трябва да го върнеш. Елементарно е. Ако не можеш да го върнеш, защо си го взел? Радвай се, че не са ти дали пари лихварите, защото с такива като теб те много бързо се оправят.
24.
До23
03.09.2017 11:00:30
10
13
И защо да ти вярваме, като сигурно си роднина на тая свиня банкерката.
23.
Да
03.09.2017 10:56:32
14
10
Флагман спрете се бе срамота.
този човек не е добре.
Лично го познавам.
Не е бил бизнесмен.Имаше 2 работника и един краварник другото само правежи.
22.
Бахти тъпите ченгета
03.09.2017 10:37:58
3
19
Няма по тъпи от ченгетата на 15 мин им загрели албанските реотани ...
По темата :ще се оправи държавата когато заиграят повече огнестрелни оръжия като на този човек.
21.
restodeliver
03.09.2017 10:34:10
6
6
Е не.Коментарът на номер.8 счупи рекорда по наглост.Такава директна заплаха към журналист обаче показва че"Йовчев" е с изразен местен,да не кажа Странджански манталитет.За да не се излага ако му се наложи командировка до по-голям град ще си позволя да допълня професионалните му познания : Свободата на словото в интернет медиите и тълкуването, което е прието от Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ) и Съда на ЕС, е, че хората, които са журналисти и потребители на интернет, се ползват със степен на защита - както на свободата на словото, така и на личните им данни. И намесата в правата им не е приемлива под никаква форма.
20.
Обикновен човек
03.09.2017 10:32:25
5
21
Aбе, 17-ти.
И ти плачеш за олово в главата. Ти признаваш и оправдаваш престъпната дейност на банките, знаеш много добре в какви далавери участват, бандитската схема КТБ с държавно участие окраде 4 милиарда лева народна пара и ми говориш, че банките не са ми длъжни?! Не са престъпници? И не е оправдано убийството?
Не може всички да сме финансово грамотни. Не може всички да сме си направили правилно сметката преди да теглим кредит. И същата тази държава, която вместо да е на страната на обикновения човек, който е докаран до просешка тояга от същите бандитски институции, още повече те мачка. Загубил всичко - къща, жена, дом, семейство, деца, с хиляда болести, човекът става просят на улицата, държавата не я интересува, Павлинка минава с лъскавата си кола и панталон покрай теб и ти казва: "Аааа, сори баце! Да си мислил като вземаш кредита. Аз не съм ти виновна. Аз само се възползвах от ситуацията, щото съм тук да правя кинти. Спасявай се."
Човекът е загубил всичко и е хвърлил куршума на протеста. Добре е направил. Куршуми трябва за всички бандити отгоре надолу по нишата, в мафиотския клан наречен - банки-държава-институции!
19.
Читател
03.09.2017 10:31:25
1
19
Г-н Йовчев, по тази логика, понеже са недоказуеми, голяма част от подкупите по ниските и високите етажи на властта не съществуват? Съдът отдавна не е мерило за справедлив процес. В България поне. Някои съдии и прокурори са по-компроментирани от мафиотските босове. Не съм запознат със случая, искрено желая да сте прав, но имайки предвид какви всекидневни схеми се провят за стотици хиляди и милиони, съм склонен да вярвам, че няма невинна страна. Държа да отбележа, че не оправдавам убиецът.
18.
123
03.09.2017 10:24:39
18
12
Не мога да повярвам, че живея в общество, в което се оправдава убийство. Спирам да ви чета коментарите, не сме общество а измет!
17.
Az до 10
03.09.2017 10:21:25
9
6
Участвал съм и знам как протича. Други въпроси? Хайде сега ти умнико, да ми обясниш как си подписал кредита, т.е. са ти го отпуснали и след това ставали нагли! Плащанията под масата ги правите на други места и на други хора, банката си изпълнява това, което сте подписали. Ако си неграмотен, тъп или просто не ставаш за тази работа, тогава целия свят ще ти е виновен за това, което сам си договорил. И да - банките се опитват да извиват ръце, понякога до счупване, но никой никого не може да рекетира - ако не ти харесва, отиваш в другата банка и никой не може да те спре. Клиента определя правилата. А ако някой си живее с илюзията, че другите са длъжни да му дават пари, защото той е много специален - нека отиде не в банка, а на лекар за сериозен преглед.
16.
паткан
03.09.2017 10:18:47
1
25
Избягвам банките по възможност, нямам заеми ипотеки и др. , но когато ми се наложи да имам работа с такива разбирам колко нагли и некомпетентни са. Предполагам че има и такива които изнудват клиентите си по старата мутренска схема която още съществува в България. Парите са една измислица точно от банките , като умишлено се създава зависимост към тези хартии , като се регулира тяхното количество. И винаги ми е било смешно когато някой се стреми да има колкото може повече от тези хартии. Бъдещето се задава такова че трябва да ограничим всяка една зависимист от институции , хора и най вече банки. Разберете че те не са съсзадени да ви помагат, а да ви ограбват . Това е узаконена престъпност . Служителите и клиентите на тези престъпни предприятия въобще не си дават сметка че са маша на нечия алчност и паразитизъм. Човекът е изразил протест , макар и престъпен , като едно звено от мръсната схема е паднало в боя. Само че нито потърпевшата нито изършителя са виновни за това, и нищо няма да се промени докато действието се разиграва по ниските етажи. Хората трябва да разберат че банките не са необходими и са паразити. След като има наложена зависимост от пари , то хората трябва да искат толкова от тях колкото са необходими за нормално съществуване. В една идеално общество банки не биха съществували . съветвам хората да отказват работа в тези предприятия , а на клиентите да спрат със заемите. Само това е начина да се справим с този паразит , който фактически не произвежда нищо, а живее на гърба на хората.
15.
Ъ
03.09.2017 10:17:16
10
5
Убийството,не е начин за разрешаване на проблеми.Крайно необходимо е да се върне смъртното наказание.За превенция и на многото измет,която също заслужава смъртна присъда,щото сме се превърнали на Див Запад.
14.
Обикновен човек
03.09.2017 10:16:58
2
23
А банкери и колектори като съсипват семейства? Като подтикват към самоубийтво фалирали хора, докарани на ръба на отчаянието. Идва съдия изпълнител и ти взема всичко! Всичко за което си работил цял живот и си броил стотинките. Гонят те от къщата ти! А банкерчетата си седят на прохладно в офисите и решават съдбата на теб и децата ти. Ай сиктир! Да мрат! Добре е направил човека!
13.
До 9
03.09.2017 10:14:58
18
8
А не се ли замисляш защо от 30 банки, никоя не иска да ви кредитира? Дали проблема е в банките? И въобще - каква е тази идея, че някой е длъжен да ви дава пари? Нали парите, с които работи банката, това са парите на вложителите! Разбира се, че няма да ги раздават на всеки. Един кредит, особено огромен проект, както казваш, се гледа в банката от няколко различни отдела и минава през поне 15-20 човека, всички квалифицирани и носещи отговорност за действията си. Щом никой не е харесал даден проект, ами значи със сигурност има някакви проблеми или най-малкото е прекалено рисков. Един пенсиониран военен може и да си живее с илюзиите, но банкерите отговарят пред акционерите и вложителите си. И когато сметките не излизат, тогава не могат да се оправдават с някой друг.
12.
Бай Пешо
03.09.2017 10:11:44
7
31
Истински мъж! Не е позволил на банкерската измет да му се подиграва и да го тормози. Самозабравиха се тия идиоти по банки и институции, все едно са богове - надменни, цинични, отвратителни! Пусни им един куршум в главата да видим другия път така ли ще правят, а?!
Браво, Любо! Мачкай банкерската измет! Докрай!
11.
Аз
03.09.2017 10:08:54
8
14
Всички работещи в банки заслужават това.
10.
До 7 AZ
03.09.2017 10:08:38
4
28
Виждам че се имаш за много умен, но бих искал да знам(риторично) ти някога участвал ли си в такъв проект и знаеш ли как протича процедурата? Знаеш ли колко са нагли банкерите, след като вече си подисал отпускането на кредита ? Колкото и да си кадърен, ако не се поддадеш на натиска и не платиш - тези изроди могат да те занулят. Ако платиш на всички по веригата - тогава в очите на такива като теб, мишки невзрачни, ставаш голяма работа. Не знам дали ще го разбереш но има и хора на които вече им писна да ги доят разни боклуци, които използват позицията си на определени длъжности за да се облагодетелстват незаконно. А държавата си затваря очите и оставя хората да се оправят сами - законите на джунглата !!!
9.
до 7
03.09.2017 10:04:28
3
28
на теория е вярно,че няма как банка да те рекетира.Фирмата ,в която работя имаше спечелен проект по земеделска мярка.Огромен проект,много скъп,награден от евро комисия.собствениците наляха вси1ките си пари,трябваше им кредит и познай-обиколиха май тези 30 банки,за които говориш,минаха през ада докато някоя одобри кредита.да не говорим с каква лихва заробват хората.В чужбина всичко е много по-опростено и нещата се задвижват в по-малки срокове.Тук всеки гледа да те прецака или те гледат като банкомат.Всяко разглеждане на документи в банката струва пари и накрая дават отказ.Не трябва да се убива,но и въпростана покойница не е била света вода...
8.
Йовчев
03.09.2017 09:57:03
20
18
Някои безсъвестни ,жестоки "журналисти и т.н. писатели" заради измислено приятелство или за пари са готови да нанасят безмилостни удари по психиката и здравето на пострадалите от престъплението членове на семейството ,близки и приятели на убитите. Те отдавна са загубили човешкия и журналистическият си морал и етика в името на лъжата ,клеветата и сензацията за да изкарат някой лев повече. Те не си дават сметка за вредите и пораженията, които нанасят на обществото,в което живеем . Затова следва да получат своя урок по човечност и търсене на истината по този законен начин, чрез присъда да получат наказанието си ,а чрез пресата общественото си порицание и отхвърляне. Да провъзгласяваш като национален герой един садист убиец ,при това лъжец и крадец Л.Симеонов извършил предумишлено убийство е гавра и с паметта на истинските герои ,това е обида към всеки гражданин в държавата .Какво ли би казала Мара Бонева и последователите й научавайки ,че я сравняват с човек присвоил 1,3 мил. лв от не върнати кредити и опитал се да присвои нови 2,2мил.лв. по европейските програми . Убил заради това ,че не са му дали поредния кредит ,който да присвои. Убил за да прикрие собствената си некадърност противоречаща на чувството му за величие и непогрешимост. Странно е че този "Издател писател" за реклама и някой лев повече стига до положение да лъже даже и за неща, които никога не са ставали. На тези от читателите Ви ,които търсят истината искам да кажа ,че могат да проверят решенията по някои съдебни дела от 2013г. БОС дело №364 решени 101 : и №456 решение 440: и №492 решение 108. Дело 126 на БАС от 2014г. и нещо от Софийския районен съд 51 състав дело №36981 от 2013г. Да това не са думи ,лъжи и клевети на един убиец Л.Симеонов ,а издадени срещу него ефективни присъди. Тях няма да ги намерите в книгата и коментарите на "издателя" Тези решения го разобличават . Към Вас от "Флагман" очаквам да публикувате решение 101 на БОС където точно и ясно е записано "Твърденията на подсъдимия Симеонов ,че е изнудван и рекетиран са НЕДОКАЗУЕМИ И НЕИСТИНСКИ негова защитна теза целяща да му послужи като смекчаващи вината му обстоятелства по чл 55 от НПК. за ИЗВЪРШЕНОТО ОТ НЕГО ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО на длъжностно лице по повод изпълнението на службата му.
7.
Az
03.09.2017 09:55:16
35
20
Този убиец на жени, вместо да му се дава поле за изява, трябва да гние в затвора и да не вижда слънце докато е жив. Не знам как бих издържал, ако съм близък на жертвата му. Поредния психопат, на който друг му е виновен, че не става за бизнесмен. При 30 банки в страната няма как да те рекетира някой - просто отиваш в другата. Ако бизнеса ти не върви, тогава със сигурност не е виновна банката, която ти е дала пари, за да опиташ въобще да се правиш на меринджей. Ако не можеш да спечели проект - какво е виновна тази женичка, която нито отпуска, нито одобрява помощите? Синдрома на некадърника, който е много силен и може да напише книги за успеха, когато някой му е дал заем и после става много слаб, когато трябва да изгради нещо работещо и да си върне дълговете. В неговите очи банката е трябвало да го финансира доживот, а той да експериментира и да се прави на предприемач. И повреденото му съзнание дотолкова е атрофирало, че даже е персонализирал проблема си, все едно банката е на тази жена, а не е обикновен служител, опитващ се да си върши работата. Срам за всяка медия, която обръща внимание на подобни психари и им позволява да се оправдават за непростими неща.
6.
Аааа що
03.09.2017 09:35:47
3
16
Ми да.Да се самоубие и семейството да забере със себе си, а пък тази да я остави да си вилнее на свобода и да съсипе колкото може повече съдби и на други хора.
Макар, че и ти си прав №3
5.
Георги
03.09.2017 09:33:45
10
45
Искаше пари, Павлинке, искаше да си богата? Ами да правеше като Любомир Симеонов – да беше работила и печелила. Но на теб ти беше лесно да си гадна изнудвачка и съсипителка на това, което хората са постигнали с труд. Ама не попадна на правилния човек този път.
Занесе ли ги на оня свят, Павлинке.
4.
смърт за банкерите
03.09.2017 09:33:27
12
49
този човек е за медал не за затвор
3.
666
03.09.2017 09:22:04
27
12
Хладнокръвно убийство, обмислено, целенасочено? Независимо какво са ти сторили?!? Това ли е начинът?
2.
Коментар
03.09.2017 09:20:59
2
27
Тъжната истина за едно заблудено робско общество.
1.
restodeliver
03.09.2017 09:15:52
3
24
И като чета,се чудя защо Вътрешният Министър наскоро каза по телевизията,че стандартния тест за интелигентност бил най-големият проблем за ведомството му.Ето че още на 15тата минута дежурния е разбрал(горе-долу) каква е работата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори