×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо многохилядното шествие срещу терора в Барселона е един празен балон


Защо многохилядното шествие срещу терора в Барселона е един празен балон
Пълна шизофрения - с плакати "Не на ислямофобията" каталунците протестираха срещу терора
26 Август 2017, Събота, 23:59 ч.
Автор: Веселин ВАСИЛЕВ

Докато каталунците "бореха" тероризма с мир, ислямисти извършиха атаки в три града на Европа


Огромното шествие в Барселова срещу терора, в което се включиха дори кралят на Испания Фелипе Шести и премиерът Мариано Рахой, е точно толкова безмислено, колкото и многолюдно. То няма да промени нищо и само ще изпусне парата на общественото недоволство. И ще замаже очите на хората, че на някой му пука за тях. Самите каталунци, като повечето европейци с промити от либералната идеология мозъци, усещат, че нещата не са наред, но не могат да осмислят защо.

За да се роди и искрица надежда, цялата енергия трябва да се насочи към истинските виновници за бедствието - либералния елит на Европа, който насърчава и допуска на Стария континент носителите на терора –ислямските тълпи - да прииждат на земята ни със стотици хиляди.

Да протестираш срещу терора по принцип, безадресно, е все едно да чакаш лидерите на “Ислямска държава” да се трогнат от тази колективна разходка с плакати и с наведени глави да кажат: “Извиняваме се, повече няма да правим така”.

Доста компрометирана е и самата организаторка - кметицата Ада Колау, крайна левичарка, която през февруари тази година водеше близо 200-хилядно шествие с настояване да се приемат в Испания още и още имигранти, понеже тези били малко. Явно кражбите, убийствата, изнасилванията и терора не са на нужното високо ниво и трябва да се доставят спешно нови фанатизирани престъпници.

Буди тъжен смях и мотото на този протест - "No tinc por" ("Не ме е страх" на каталунски). Преведено на нормален човешки език, това означава - вие ни взривявайте, прегазвайте, застрелвайте, а пък ние няма да се страхуваме. Имаме достатъчно свещи, мечета и цветя, които да поставяме на поредното лобно място, докато не превърнем Европа в един голям мемориал.

Сякаш да докажат безмислието на подобни мероприятия, днес джихадисти атакуваха с ножове в три града на Европа – Лондон, Брюксел и Марсилия. Няколко полицаи са ранени пред самия Бъкингамски дворец от мъж, който размахвал 1,2-метрова сабя и крещял “Аллах акбар”, а двама военни бяха накълцани с мачете в центъра на Брюксел от сомалийски ислямист.

Ние обаче не се страхуваме! Не ни пука! Даже на днешното барселонско шествие имало плакати: “Не на ислямофобията” и "Най-добрият отговор е мирът”, т.е. прегазвайте ни с микробуси, ние ще стоим мирни!

Светлината в тунела ще се появи, когато милионни митинги започнат да крещят: "Вън имигрантите-ислямисти от Християнската земя!"
Когато либералните лицемери, довели в дома ни тези джихадисти, бъдат свалени и изправени пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството.

А какви да са следващите стъпки? Кметът на Венеция, който каза, че ще се застрелва без предупреждение всеки, който извика “Аллах акбар!”, посочни ясно първата от тях.



10
Коментара по темата
10.
Бай Киро до 6
27.08.2017 16:55:21
1
1
И какво направихте бе "нормални хора" като ви писна???Присмивате се хората,които се мъчат да променят нещо.Стоите отстрани и давате акъл ли?Страхотна позиция!Заучени фрази ли??!!В измисленият ми свят видях как няколко души се пръснаха като на филм на ужасите.Видях и след това какво направиха нормалните хора като теб.НИЩО,абсолютно НИЩО!А сега когато хората правят нещо,чоплим семки отстрани и даваме насоки.Това най-го можем.Без нахъсване,няма промяна "нормални човеко".Покажи, че ти е писнало!Ама не като набиеш жената в къщи.
9.
Божидаров
27.08.2017 15:34:31
2
1
Поздравления за статията г-н Василев.
8.
До Веселин Василев
27.08.2017 12:52:31
4
7
Айде остани си на "Шок и ужас! Дете изяде варена царевица в Бургас!" Не усещаш ли, че си надскачаш нивото на жълт драскач от регионален парцал с подобни коментари?.
7.
bgman
27.08.2017 12:47:57
2
8
Има един много готин лаф: "Хора, които са си избрали ББ да ги управлява нямат право да дават акъл на други държави какво да правят..."
6.
До Бай Киро
27.08.2017 12:42:13
5
4
Заучените фрази не ви ли писнаха? Щото на нас нормалните хора точно от заучени фрази ни писна. А какво си видял ти и какво са видели другите не е сравнение за каквото и дае е. Някои са виждали и обратното на твоето, ама не се нахъсват. Стой си в измисления свят, докато и той рухне.
5.
Бай Киро
27.08.2017 06:17:17
18
24
А ти какво промени с тази статийка Веско!Представата,че си журналистче в една жълта медийка????!!!!!Айде събери толкова хора,за какъвто и да е протест в измислената ни държава!Мислиш,че сме застраховани ли?Бях на летището в Бургас по време на атентата през 2012.Видях смърта с очите си.Някой помни ли го вече???Цървули помни!Помнят само близките на загиналите.Че да те светна жълто вестникарче-това което правят хората се нарича гражданска позиция!!!!Нещо,което в измислената ни държава липсва.Защото обществото ни е мъртво!Правилно или не,само факта че са се събрали толкова хора е индикация че при тях гражданската съвест е жива!Опитай да събереш 5 човека в България за каквато и да е кауза!!!Ако не раздаваш безплатни кебапчета и билети за концерт на Милко Калайджиев,ще събереш само шамари!!!
4.
Мичмана
27.08.2017 04:55:40
5
14
Браво, точно така е. Тези не са като нас, с тях не става.
3.
Читател!
27.08.2017 02:22:11
5
18
Браво, много добре написана статия! Това е жестоката истина.
2.
Най
27.08.2017 00:22:48
3
11
Интересен факт е че в Испания има доста малко емигранти (приказки иначе много). Само им вижте големите градове, не е като на Рим гарата .....
1.
До Веселин Василев
27.08.2017 00:04:43
8
18
Браво! Един достоен журналист!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори