×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромен скандал! Кобрата избухна срещу Зауерланд: Не се разбираме добре, договарят се с Джошуа зад гърба ми!


24 Август 2017, Четвъртък, 16:02 ч.
Източник: Блиц

Няма как да съм готов за мача на 28 октомври, искам да изляза на ринга за победа, а не за пари

Най-добрият ни боксьор – Кубрат Пулев, направи интересно изказване в официалната си страница във „Фейсбук“. Кобрата публикува интервю със себе си , в което внесе пояснение относно предстоящата среща с Антъни Джошуа. Българинът е категоричен, че няма договорка между него и британеца, а само между промоутърите му – Зауерланд и хората на английския боксьор.

Ето какво гласи постът на Пулев:

КУБРАТ ПУЛЕВ: ДОГОВОРЕН Е МАЧ МЕЖДУ ДЖОШУА И ЗАУЕРЛАНД, НЕ С МЕН

Водят се преговори, без да съм попитан дори. Но това не е финал на републиканско първенство, а битка за световната титла, избухна родната гордост в тежка категория.

- Кубрат, можеш ли да потвърдиш вече официално новината за твой мач срещу Антъни Джошуа за световната титла?

- За съжаление с моите промоутъри изобщо не сме в синхрон. Първо, мен никой не ме е уведомил за крайна дата. Имахме разговори по тази тема, но не сме се разбрали за нищо конкретно. По принцип от доста време комуникацията ми с Кале Зауерланд и с управителя на компанията, не е никак добра. Преди извесно време обсъждахме предстоящия двубой, но не стигнахме до нищо конкретно. Мястото, от което разбрах, че тази дата остава твърдо са медиите. Чуждите и българските.

- Това, което казваш звучи шокиращо. Все пак ти си човекът, който се очаква да се качи на ринга и да се изправи срещу Джошуа? Нали така?!

- Абсолютно. Чета и слушам как е решено вече всичко, договорена е дата, място на двубоя и всичко това разбирам от медиите. Само, че не говорим за финал на републиканско първенство, а за битка за световната титла!

- От отговорите ти става ясно, че преговорите за мача, се водят без много да се интересуват от твоето мнение, при това, за най-важния мач в кариерата ти?

- Да, разговорите започнаха по-сериозно преди две седмици. Първо чакахме Кличко да каже дали ще приеме реванш, след това се втурнаха да уговарят срещата, но с мисълта за комисионна, а не за победа. Ако за някои хора мач срещу Антъни Джошуа е уникална възможност да се заработят милиони, за мен нещата изглеждат различно! Аз никога не съм се качвал на ринга, воден от мисълта какво и колко ще спечеля. Финансовата част не е най важната и сега. Аз искам като се кача на ринга, да бъда подготвен, да бъда готов да се боксирам за победа!

- 28 октомври в Кардиф. Това се спряга вече като официално и окончателно и като договорено...

- Откакто съм в позицията на официален претендент за световната титла повтарям, че аз имам нужда минимум от 3-4 месеца време, в което да мога пълноценно да тренирам и да се подготвя професионално за подобен сблъсък. И стоя зад думите си. Преговорите между щабовете на Джошуа и Кличко вървяха половин година, преди да се стигне до срещата им. Защо тези с моето участие трябва да бъдат претупани за две седмици?

- Сигурно ти е трудно да се съхраниш психически при тази ситуация, която е меко казано непрофесионална и направо шокираща за организация като "Зауерланд"...

- О, не, не. Психически съм толкова здрав, че мога да понеса с лекота много по-голямо натоварване. Но тук говорим за кариерата ми. Аз не съм се трудил и не съм се борил толкова години, че някой друг да си позволи да ме пренебрегва и да си играе със съдбата ми. Имам много енергия и искам да я насоча правилно, да се подготвя добре, защото този мач за мен е огромно предизвикателство и възможност и знам че мога да победя.

В категории: Спорт


11
Коментара
Тази снимка струва 8 бона
Тази снимка струва 8 бона 26/05/2024, Неделя 12:41 0
Флагман.БГ Ало, Лидл! Защо се гаврите с клиентите Ало, Лидл! Защо се гаврите с клиентите 26/05/2024, Неделя 12:21 3
11
Коментара по темата
11.
Боксьора
25.08.2017 18:18:22
0
1
Кобрич , отивай в цирк Добрич
10.
До Кобричката
24.08.2017 17:54:31
7
2
К'ва кобра си ти ве, селска чикия. По-скоро си смокче бебе, чичката от украйна те преби от бой...ся искаш Джошуа да те изнасили пред публика...хаха паляк. Отивай да пригласяш на оная елитната чалга простипутка !!!!
9.
до 8
24.08.2017 16:31:30
4
3
Идиот е този който виждаш когато се погледнеш в огледалото. А върховата форма на кобрата не можеш да я сравняваш даже със средното ниво на Джошуа с две думи да сравняваш бербатов с роналдо или меси.разбра ли ме сега българино.
8.
до 4 ИДИОТА/човек неразбиращ смисъла/
24.08.2017 16:15:20
1
6
на нещата КОИТО ПИШЕ 1/В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СПОРТ СПОРТНАТА ФОРМА ИМА ЦИКЛИЧЕН ХАРАКТЕР/ДОСТИГАНЕ НА ВЪРХОВА СПОРТНА ФОРМА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА СВЕТОВНА ТИТЛА/–АКО ТЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ ФОРМАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ–НО КОБРАТА Е СПОРТИСТ И С БОЖИЯТА ПОМОЩ УПОРИТОСТА МУ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕНА –НАПРЕД БЪЛГАРИНО СРЕЩНИ СМЕЛО СЪДБАТА И БОГ С ТЕБ
7.
Радо
24.08.2017 15:11:05
3
4
Айде пак почна плаченето, досущ като преди мача с Кличко.
6.
кобра
24.08.2017 15:02:12
3
5
брат... тоя ще те осакати за цял живот, бягай при андрейчето и в чалготеките не се занимавай с глупости, видя срещу Кличко никъв шанс...срещу Джоуа...отново никакъв шанс
5.
до кобрата
24.08.2017 14:51:00
2
4
бате, по - добре недей, се пееше в една песен на Ъпсурт да биеш Джошуа, по - добре се откажи и не се занимавай с глупости, по никакъв начин не омаловажавам постигнатото от теб, но тоя е просто друга схема, майк тайсън бейбе
4.
ко не
24.08.2017 14:45:04
6
6
Един претендент за титла трябва винаги да е във форма и само да чака момента.Второ времето е еднакво и за двамата.Трето не е мъжкарско да хленчиш ,че нямаш време значи не си истински претендент не си готов да бъде ШАМПИОНА! Ако нямаш време откажи се и дай шанс на друг ИСТИНСКи претендент да се бори за титлата.Ех кобра кобра с кличко се изложи сега пак .Или излизаш и се биеш до последен дъх или не си ти човека това е.Пожелавам ти успех за теб съм защото съм БЪЛГАРИН ама така не е достойно да се мрънка.Това ти е втори шанс да си шампион трети може и да няма.Малко боксйори имат шанс а още по-малко имат ВТОРИ шанс
3.
пп
24.08.2017 13:47:50
7
5
Шубето е голям страх.
2.
Майна
24.08.2017 13:20:43
1
4
Май работата е претупана и уговорена. $$$
1.
не ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛЕ
24.08.2017 13:20:42
0
4
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ/ТЕ СА СРЕДСТВО/–НО ЗА АЛЧНИЯ ТЕ СА ЦЕЛ–БИХ ОПРАВДАЛ САМО ХОРА ЗА КОИТО СА СРЕДСТВО ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутална катастрофа! Може ли да повярвате, че шофьорът е оцелял след това тежко ПТП Брутална катастрофа! Може ли да повярвате, че шофьорът е оцелял след това тежко ПТП Около 10 ч. тази сутрин на водач на лек автомобил му призляло и се забил в мантинелата, която буквално е разцепила колата му на две  Хиляди се стекоха в Руен за 45-ата годишнина на общината Хиляди се стекоха в Руен за 45-ата годишнина на общината В 12 часа официални гости от страната и чужбина дадоха старт на празничните събития НАП събра 1,5 милиарда лева от просрочени задължения за първите 4 месеца на 2023 г. НАП събра 1,5 милиарда лева от просрочени задължения за първите 4 месеца на 2023 г. Само за две седмици през май, в приходната агенция са платени близо 20 млн. лв. стари дългове Мъж живя 10 дни с трупа на починалата си майка в Долна Оряховица Мъж живя 10 дни с трупа на починалата си майка в Долна Оряховица Съседи подали сигнал за непоносима миризма Тя мърсува с Ергена в морето, а днес направи неприлично предложение на жена Тя мърсува с Ергена в морето, а днес направи неприлично предложение на жена Поиска да проникне в Ивка Бейби  Сговорни съседи възстановиха разкопаната от археолог ул."Южна" в Созопол Сговорни съседи възстановиха разкопаната от археолог ул."Южна" в Созопол Живущите са събрали над 15 хил.лева, с които да положиха няколко слоя стабилна фракция Валс и пасо добле, а не чалга за тези бургаски абитуриенти Валс и пасо добле, а не чалга за тези бургаски абитуриенти Страхотна инициатива на завършващите от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" в Бургас Ало, Лидл! Защо се гаврите с клиентите Ало, Лидл! Защо се гаврите с клиентите Тази отстъпка шокира клиентите Бургазлията Мартин Копривленски остава непобеден, смаза украинец на Max Fight Бургазлията Мартин Копривленски остава непобеден, смаза украинец на Max Fight Братът на Стоян Копривленски уверено върви по неговия път Дясната ръка на Николай Пловдивски застана начело на овдовялата Сливенска митрополия Дясната ръка на Николай Пловдивски застана начело на овдовялата Сливенска митрополия Публична тайна е, че той от доста време бе подготвян за поста от самия Николай, който иска да получи по-сериозна подкрепа, за да оглави Българската православна църква
Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Компютърните ни модели са категорични, че ни очаква поредното необичайно горещо лято, особено в края на юли и целия август Тази снимка струва 8 бона Тази снимка струва 8 бона Кувейтската актриса и фотомодел Рауан Бин Хюсеин качи видео на 6 май тази година, в което за 8 секунди приветства Бурак Йозчивит в офиса на модната марка, която създаде Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори