×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Престъпна банда обикаля българските плажове, заснема голи девойки и ги продава на порно сайтове (СНИМКИ +18)


Внимание! Престъпна банда обикаля българските плажове, заснема голи девойки и ги продава на порно сайтове (СНИМКИ +18)
Групата използвала платени модели, които да се внедрят сред нудистите и да необезпокоявани да ги запечатат със скрита камера
23 Август 2017, Сряда, 05:45 ч.
Автор: Флагман.бг

По случая има сигнал до прокуратурата, но разследването се протака вече 4-та година


Престъпна група, базирана във Варна, вече повече от десет години заснема момичета и жени без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове. И тези фото и видео материали се публикуват в порнографски уебсайтове без разрешението на потърпевшите, сред които имало и непълнолетни момичета.

За сериозното престъпление алармираха читатели на Флагман.бг. Те изпратиха и фотоси на част от потърпевшите. В интернет има публикувани стотици девойки, които са станали жертви на бандата. (ВИЖТЕ ТУК ЧАСТ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА БАНДАТА)

Групата дори наемала модели, които хем позирали доста разкрачени и разголени, хем се внедрявали сред нудистите и необезпокоявани ги заснемали със скрита камера. Според нашите източници впоследствие продавали снимките и видеата на световноизвестни порно сайтове, като по този начин генерирали сериозни печалби. Мизата за 10-ина кадъра минавала 1000 долара.

„Такова заснемане се нарича условно „паразитизъм”, а извършващите го - „Пучи Въшки с Камери”. Това явление не се толерира в никоя от развитите цивилизовани държави. В страни като Франция и Англия за такова престъпление освен глоби се полага и затвор. Поради тази причина въпросните уебсайтове се подхранват най-вече от „Пучи Въшки с Камери” от България, Румъния, Украйна и Русия.  Все страни с липса на адекватно законодателство и неефективни правораздавателни органи”, уточняват нашите читатели.

Престъпниците заснемали абсолютно всичко, дори и обикновени хора  на централни обществени плажове, стига момичетата да са достатъчно секси и по възможност да показват поне части от голо тяло. Имало случай, когато в порно уебсайтовете е качвано момиче, само защото се вижда част от бикините й.  И тези снимки в комбинация със фотоси на женски полови органи, правени от близък план, са предоставени на посетителите на сайтовете с нецензурно съдържание.

Наглостта на бандата обаче не свършвала до тук. Те заснемали девойки, които се препичат топлес на плажа, след което монтирали полови органи вместо долната част на банските и ги продавали „голи” на порно сайтовете.

„За да максимизират печалбите си, дори наемат фотомодели, които биват аранжирани, така че да експонират максимално половите си органи. Те карат момиче фотомодел да мастурбира на централен обществен плаж”, уточняват нашите читатели.

После продавали снимките като аматьорски, представяйки моделите за нудисти, за което получавали сериозни суми.


Момиче уж случайно мастурбира на централен плаж и също толкова случайно е хванато в крачка от паразитите; снимките са публикувани с текст на английски, който предупреждава, че са обект на разследване и не става въпрос за обикновен нудист

По случаите има сигнал до Районна прокуратура-Варна още преди 4 години. Веднага след него един от сайтовете свалил цяла секция със снимки. След като разбрали, че няма да има ответна реакция от институциите, обаче админите възстановили всички фотоси и продължили да поддържат гнусната страница.

На прокуратурата са предоставени множество материали по случаите и дори са посочени свидетели, които са станали жертви на престъпната банда. По случая обаче все още не е направено нищо и въпреки множеството жалби той все още е на фаза досъдебно производство, а срещу бандата няма никакви обвинения, твърдят нашите читатели. Последвал сигнал и до Върховна касационна прокуратура.

Потърпевшите се опасяват, че върху бандата има чадър, който ги пази от родното правосъдие.


За да максимизират печалбите си, наемат фотомодели, които биват аранжирани, така че да експонират максимално половите си органи

В категории: Крими


9
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
9
Коментара по темата
9.
Млякото от горно езерово
25.08.2017 20:30:22
0
0
На едната снимка дет си барка в путката тос не е ли Дьндито ама си е пуснал дьлга коса тос набеден мафиот.Познах го по белите прашки с тях беше и като го ебах в пандиза.
8.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
23.08.2017 19:16:06
1
5
И ние така изглеждаме, но си представете нашите избиратели как изглеждат!?
7.
Galagana
23.08.2017 17:33:57
4
3
Oh nadarvih go,otivam pri debelata mi jena
6.
Евнух от евиния плаж
23.08.2017 16:00:36
2
10
От километър личи че снимките са монтаж, а тия дето по принцип си развяват атрибутите наляво надясно освен, че обикновено не стават за гледане, камо ли за снимане, да си носят и последствията.
5.
ми много ясно
23.08.2017 15:48:11
5
20
Те кво очакват , нали са много отворени , монокини , прашки ..а у ... еми който го е страх от мечки , не ходи в гората . Едва ли правят толкова много колажи , при наличието на толкова безпардонни момичета особено от по-младото поколение. Плажът е обществено място и всеки може да си снима , който не иска да го снимат да си стои вкъщи , пък и иди докажи , че снимам точно нея - винаги мога да кажа , че снимам природата и случайно ми е попаднала в кадър, шматки. Скромните момичета с порядъчен бански , на нормален плаж , а не нудистки , никой не ги снима - онези ексхибиционистки сами си го търсят , чий го дирят ?
4.
Големия
23.08.2017 15:19:56
3
23
Надървих се!!!
3.
българин
23.08.2017 15:19:21
3
26
Ха, оня кавал сложи камера на нуди плажа на Делфин вие тука се гъбаркате с някви снимки
2.
Бургазлия
23.08.2017 15:14:28
2
23
Дайте още матриал! Ама без цензура! Иначе не е никакво 18+!!!!
1.
Ha
23.08.2017 15:08:31
2
18
Da idim s golemite langi dagi izkormim tez padpadaci
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори