×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът Румен Радев: В Бургас ми е много приятно, има проблеми, но ръководството работи


Президентът Румен Радев: В Бургас ми е много приятно, има проблеми, но ръководството работи
Държавният глава бе посрещнат от кмета на Бургас Димитър Николов
21 Август 2017, Понеделник, 11:27 ч.

Само за няколко години градът промени своя облик, каза държавният глава по време на визитата си в Бургас

Много ми е приятно да дойда в Бургас. Да видя как за малко време градът се променя към добро и това се отразява на хората. Най-важното е, че младите виждат перспектива, местното ръководство работи усилено и безработицата е ниска. Това каза държавният глава Румен Радев, който днес бе на посещение в Бургас. 

По време на визитата си той и кметът Димитър Николов проведоха среща при затворени врата. Стана ясно, че на нея са били коментирани теми, свързани с бъдещето на летището в Равнец, където е служил Радев, и други проекти.

"Обсъдихме с кмета много проекти, включително и Супер Бургас, които ще дадат съвсем друг облик на Бургас. Обсъдихме и проблем, който е важен за всека община - децентрализацията. Има много проблеми, които трябва да се решат и търсим най доброто решение, така че общините да имат възможност и като финансов ресурс. Също и гражданите да могат да се включат в процеса на вземане на решения", каза пред журналисти държавният глава.

Относно Равнец президентът е категоричен, че там всичко е възможно за реализация. "Ако погледнем въздушната мрежа в Европа, България има много бедна летищна мрежа и ние трябва да се стремим това, което имаме, да го запазим. Така че за в бъдеще очаквам, че всичко е възможно", допълни още той. 

Във връзка с наложеното от него вето ген. Радев заяви, че то по никакъв начин няма да попречи на строежа на магистрала "Хемус". 

В категории: Бургас , Политика


13
Коментара
Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
13
Коментара по темата
13.
Grazdanina
22.08.2017 09:33:02
0
4
Да се включа в процеса на решения. Айде бе. И кога са го правили Герб това. А за облика няма какво да говорим - младите виждали перспектива. Къде бе в джобса само обслужващ оерсонал. Май са прави хората че ни държат да захранват Сънито....
12.
До 11
22.08.2017 08:33:25
4
7
Черноглед си. Ами китайците ? Ще строят огромен, огромен терминал на пристанището откъдето Бургас ще стане врата на Китай в Европа и вселената. Ами магистралата до Варна. Ами 3-4 летовият път до Слънчев бряг. Дори и жп. линия ще прави до там. А тех парк Бургас. А "Супер Бургас" ? Айзък Азимов пасти да яде пред фантазиите на ГЕРБ ! И накрая единствена алтернатива, сервиторка в МОЛ-а или пътя към София. За 300млн. преасфалтираха улиците на Бургас. Смениха спирките и обновиха автобусите за градският транспорт. Само като видя поредните дупки след 4-тият ремонт на "Владимир Павлов" и ми е ясно. Колко ли са станали дълговете на Общината ?
11.
89289389389
21.08.2017 22:16:06
4
15
Да, градът се промени. Удари икономическото дъно на ниво Видин. Заплати по 600 лв, липса на квалифицирана работа, младите навършат ли 18 години бягат по София или чужбина. А инфраструктурните проекти са пълен ташак. Само да каже Кемтът защо новопостроените фонтани на Тройката вече не работят, както и че по така думканото саниране, има 400 нарушения, след като двама работника загинаха? Да не говорим за велоалеий, тротоари, асфалт в морската- всичко е леш, а за някои и 1 година не се е минала. И това, ако не е крадене на евро пари, здрав му кажи. И на фона на всичко това- нито една инвестиция, никакъв икономически растеж.
10.
Ким Чен николов
21.08.2017 20:47:44
1
4
Ако ма направят премиер, децата ви ще ми танцуват в скута до полуда.
9.
КГБ до6
21.08.2017 20:40:39
0
2
Не си прав сайта Афера пише че Суджуци Паша ще бъде сменен с финансовия министър Владислав Горанов новия избор на американския посланик чифутина Ерик Рубен.Новата Банкя (управленски център) ще ев полите на Витоша с.Горни иДоли Окол .Там ЩЕ се установи новия управленски елит в момента се строй еврейско селище за2000 души.Там в местноста Ярема край Горни Окол Горанов има къща за2 милиона съсед му е шефа на БЕХ иАЕЦ Козлодуй Жюлиен КОЕН(Коен е сред най могъщите еврейски фамилии заедно с Леви са наследници на еврейските пътешественици)
8.
Размисъл
21.08.2017 19:30:48
0
10
До всички паляци дето си мислят че има разлика дали е герб, бсп, ндсв, дпс, патероти ли? Значи сте мега наивни. Всички са еднакви уж се карат и мразят а иначе са първи приятели пък вие си мислете друго! Ей ти няколко въпроса за размисъл:
БСП-то кат беше на власт що не даде Боко на прокуратурата? Боко като толкоз мрази БСП що няма за три мандата ни един от БСП в затвора и не ги разследва? Също като Й. Костадинов е толкоз смотан кмет чичо Митко като радетел за правдата що не му е пуснал разследване. А сега познай следващият бургашки кмет ако не е от герб дали като доде на власт ще разследва чича ти Митя?
7.
sgllgsllyslyslyslyslyxkgxxkgxhxul
21.08.2017 16:32:32
1
2
АПРОПО........ ЗМИЯТА ХАПЕ ...НАЙ МНОГО ...КОГАТО ...УМИРА. .......
6.
гамкакймсймсймсйчсймсъч
21.08.2017 16:29:34
0
7
МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ Е ЧЕ КОЛОНИАЛНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ В USA ....СМЕНЯ ГУБЕРНАТОРА НА ПРОВИНЦИЯ БУЛГАРИСТАН. .....ТОЕСТ МИТКО ЩЕ СМЕНИ СКОРО СУДЖУКА. ...КОЙТО СПОРЕД ТРЪМП ...ВЕЧЕ НЕ СТОИ ДОБРЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА В БЪЛГАРИЯ. ...НА USA И ТРЯБВАТ НОВИ НЕИЗХАБЕНИ БЕЛИ РАЗПОЗНАВАЕМИ ЛИЦА ......НЕКУРУМПИРАНИ, ГОТОВИ ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО И. .....АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ. .....ТОЕСТ ТОВА Е ЧОВЕКА. .....МИТКО. ..КМЕТА. ...КОЙТО МНОГО СКОРО ЩЕ СТАНЕ НОВИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ...И ВСИЧКИ ЧЕРНИ ЦИГАНСКИ ФИЗИОНОМИИ ОТ ВЛАСТА КОИТО ПОСТОЯННО НИ ДОСАЖДАТ ОТ ЕКРАНА. ...ПРОСТО ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ГОЛЕМИЯ БЯЛ ГОСПОДАР. ...USA. .... ЗАТОВА СА И ТЕЗИ ТАЙНИ СРЕЩИ ПРИ МИТКО ....ОТ СУДЖУКА И ПРЕЗИДЕНТА. .......
5.
Янчо на Йоана
21.08.2017 15:18:03
1
12
Тротоарът и кошчето за боклук на снимката са върховни!
4.
Млад човек
21.08.2017 15:16:49
5
20
Аз тука преспектива не виждам господин самалоьотчик, а безработицата е малка щото народа масово емигрира в чужбина и затова е ниска, не щото има много и добре платена работа покрай великите инфраструктурни проекти с криви плочки в центъра или новоположения и вече напукан асфалт в морската ...
3.
До Мнението
21.08.2017 14:53:41
13
9
Мнението си го заври отзад, платен драскач
2.
йчкачсачсачсйчсочсйчсй
21.08.2017 14:53:15
1
8
ТАКА КАКТО МИТКО СЕ СДРАВИСВА С ПРЕЗИДЕНТА ....КАТО МИТКО ДЪРЖИ ЛАКЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА ....СЕ ПОЗДРАВЯВАТ .......МАСОНИТЕ. ....ТАКА ВПРОЧЕМ ДОНАЛД ТРЪМП ....ПОЗДРАВИ ПУТИН ........В БЕРЛИН. ....
1.
мнение
21.08.2017 14:45:49
14
17
От както Президента Радев изрови от някъде и назначи за служебен Премиер Огнян Герджиков ми стана ясно, че няма смисъл да имаш очаквания към него ! Благодарение на Радев и неговият Герджиков стана възможно "надграждането" на "Борисов-2" в "Борисов-3". Не Радев а съда се разпореди да бъдат публикувани стенограмите за КТБ. Наближава 15.09. първият учебен ден а за предизборното си обещание за "Вероучение" в училищата навярно дори и не си спомня. Натовски Генерал а пък се прави на русофил. Изоставил жена си и невръстните си деца, заради любовницата си. Объркан човек. Но пък съпоставен с пълното недоразумение Борисов те кара да си мислиш, че е що годе нормален.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори