×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Останете си вкъщи!
Накратко
НА ЖИВО

Съветският съюз ли уби Людмила Живкова?


Съветският съюз ли уби Людмила Живкова?
Срещата на Людмила Живкова с американския президент Джими Картър бе приета като символично събитие за отварянето на прозорци към други държави, региони и мирогледи
26 Юли 2017, Сряда, 21:56 ч.
Източник: Борис Цветанов за вестник "Десант"

Четири пъти викат Тодор Живков в Кремъл да му дърпат ушите за прозападната дейност на дъщеря му

На днешната дата в с. Говедарци е родена Людмила Живкова (1942 - 1981). Оплювана в годините на прехода заради произхода й (дъщеря на Тодор Живков) и венцеславена заради заслугите й в областта на културата, нейната личност и днес се възприема като спорна.

Името й е свързано с едни от най-знаковите археологически разкопки в Странджа - тракийската гробница на "Мишкова нива" и пещерата на Бастет. Една от най-големите загадки обаче си остава тази с нейната мистериозна смърт

"Трети път ми се зави свят, стените се задвижиха пред погледа ми, сливаха се, понечих да изляза от банята, стигнах вратата... брава нямаше! Опипах отново вратата – не грешах! Брава нямаше!... Тогава си спомних за двама мъже в черно от охраната, които не бях виждала до тогава, но не обърнах внимание... Пак ми се зави свят... и поех към отвъдното...“

Това са думи на духа на Людмила Живкова, споделени при едно от виденията на Радко Радков –  един от последните български литератори класици, поет със световна слава и драматург, чиито пиеси са взривявали световни сцени.

Един от най-близките на дъщерята на първия партиен и държавен ръководител от времето на соца. Истински, а не измислен екстрасенс, имащ видения от двадесетгодишен, надникнал в миналото, прероден Овидий. След смъртта на Людмила, срещал се с нея в неземното...

Писалите за тази кончина (името им може да запълни цял легион), и то преди всичко –   преписвайки един от друг глупостите си, не са подозирали в него човека, държащ ключа към загадката, необяснена и до ден днешен.

Никой от тях все още не е дал безупречен отговор за случилото се на 21 юли 1981 г. във вила 32 в Бояна. Няма да се спираме на празнословието. Нито на самозвани магове, гадатели, пророци за проклятия на богинята котка Бастет, на цар Траян (?!) и пр.

Не ни интересува фалшификатора Димитър Мурджев, който бе агент на КГБ и Людмила директно му бе заявила: „Ти си изпратен от Москва да шпионираш семейството ни! Казвам ти го, за да знаеш, че знам“!

Няма да се спираме на безпочвената версия за самоубийство.

„Тя бе дълбоко религиозна, не би сторила този грях за нищо на света“ – отсича Радко Радков. Нито пък ще се спираме на мъглявостите на нарцисиста Любомир Левчев.

Ще търсим убиеца. Но досега той не е открит. Защото, както би казал добрият стар Авакум Захов: „Убиецът е търсен все там, където не е и не може да бъде!“.

И широко известното не ни интересува. Официалните заключения – и те. Там няма следи. И не би могло да има. Ще ги търсим в една обща картина. На България. Защото Людмила Живкова бе неделима от страната.

Професор Жак Пери пише до Държавния департамент на САЩ: „България е най-стабилната държава в Източния блок. На преден план в политиката й излизат позиции, твърде различни от прокламациите за комунизъм и социализъм. Дива лъжа е, жертва на стереотипи, че България е черно петно, имитация на Русия. Живков използва съветските водачи за благото на България. Българите са образовани, културни, независимо мислещи, западно ориентирани, това е слабото място зад Желязната завеса. Като това слабо място има и друго – Людмила Живкова!“

И в Москва знаят това.

Генерал губернатор в София е Никита Толубеев, земляк на Брежнев. Железен мъж. С опит от Куба. Но иска помощ. Подкреплението идва в лицето на Черненко – идеологическият цербер на ЦК на КПСС. В жилите му тече не кръв, а догми. И двамата свиват знамената пред крехката и болнава жена.

При това „чувствителна и лесно наранима“ – както я характеризира Иван Славков. Тя не цепи басма и на двамата и им заявява в очите: „България не е част от културата на Русия! Вие не сте комунисти, а партийци. СССР е нецивилизована страна!“

Четири пъти викат Живков в Кремъл да му дърпат ушите за прозападната дейност на дъщеря му. А Тато отвръща: „Тя е просто разкрепостена! И държи на българското!“ На самата Людмила през 1981 година също на два пъти четат конско в Москва. И за да сме докрай ясни за вярната картина, цитираме летописеца на ЦРУ Питър Швайцер: „През 1981 г. КГБ започна акции за смазване прозападното движение в Източния блок. Най-агресивна КГБ беше към Людмила Живкова ..."

Но не КГБ поиска главата й. Агресивността на Комитета за държавна безопасност се оказа само манна небесна за истинските убийци. Защото отклоняваха вниманието от самите тях.

И още нещо работеше за убийците.

Драматичният символ на българското самосъзнание работеше всеотдайно в обкръжение от кариеристи, бюрократи, темерути, интриганти, клеветници, доносници на Шесто, блюдолизци, подмазвачи, интересчии, шарлатани, пияндета, курвари, шизофреници, маниаци и какви ли не.

Тя бе поддържана само от двама-трима верни приятели като Радко Радков и Емил Александров. Наред с огромната дейност по издигане културата и самосъзнанието на българина, Людмила Живкова се бе отдала изцяло на тайното учение на Блаватска, Ани Бизант, Рьорих, Бердяев, издигащо вечността на духа.

Бъдещето –  набиваше тя в квадратните глави на властимащите – не е на технологията, а на ума. Тя бе разработила план за инвестиране у нас не в техника, а в култура. И започва безпрецедентни срещи в Тибет с учители и посветени...

И така влиза в полезрението на церберите на Световната конспирация.

От уважение към знаещия читател, няма да се спирам на тая организация. Билделберги са само звено от веригата. В своите търсения на Вселената на духа, Людмила Живкова влиза в контакт с посветени и представя своето разбиране за създаване на световно духовно братство.


Людмила Живкова със семейството си, вдясно е Иван Славков-Батето

На базата на разбирането си за всестранно развитие на човешкия мозък, тя изготвя план за прекършване рогата на Световната конспирация. За целта  залага на една невинна на пръв поглед инициатива – събиране и картотекиране в София на талантливи деца от цялата планета под флага на безобидната асамблея „Знаме на мира“.

Един ден, след десетилетия, след много асамблеи, хиляди деца вече ще са зрели мъже и жени, лидери в своите си области: писатели, журналисти, публицисти, политици, държавници, учени, художници, музиканти, артисти – солта на земята.

Дори символиката ще се включи в битката за царство на ума. Ако се погледне от птичи поглед към камбаните на мира, ще се види, че това е Светият кръст. Той ще пренесе на земята космическата енергия на духа. И всички тия някогашни деца-творци, ще се превърнат във войници на Световното правителство в последна битка със Световното зло. Един истински Армагедон – битка на Духовното срещу Материалното.

Всичките й срещи – като да речем със Сей Баба, който според Артър Кларк е надарен от свръхцивилизация със свръхвъзможности, както и с различни гурута, са само показни действия за отклоняване вниманието на Световната конспирация от нейните истински важни срещи рандевута със Световното правителство.


Но церберите на Световната конспирация трудно могат да бъдат заблудени. Те разкриват подготвяното съвършено оръжие срещу тях. Смъртната присъда на Людмила Живкова е произнесена.

За суперагентите на Световната конспирация, на които и самата България не й е много присърце,  е детска игра да бъде ликвидирана крехката жена,

„лековерна и доверчива“ по думите на баща й Тодор Живков. Една загадъчна смърт е само епизод от веригата убийства, сред които и тези на Сталин, на Джон Кенеди, на Индира Ганди...

Само във възможностите на свръхагентурата на Конспирацията е една брава на врата да изчезне яко дим. Това са жестоките закони на Световното зло, запретнало днес ръкави за построяване на Глобалното село.

Людмила Живкова трябваше да умре, защото се опита да постави основите на една идея, която би направила нашия свят едно по-добро място за живеене...

В категории: Политика


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
da
27.07.2017 09:55:51
0
2
Убиецът на Людмила е нейният охранител Мурджев по поръчка на Русия
5.
a3
27.07.2017 09:12:12
0
0
Хахаха, ни моа... Каква е тази смешка, бе? Тоя, който я е писал на какви хапчета е?
А това направо ме уби от смях:
"Истински, а не измислен екстрасенс, имащ видения от двадесетгодишен, надникнал в миналото, прероден Овидий."
4.
до2
27.07.2017 08:02:13
2
2
Весела ли си Тъжна лиса незнам знам чи са ПРОСТА заблудена шматка слабо информирана куха лейка вероятно лелка.1-во цар Борис III е било богат разглезен похотлив младеж и е преспивал с младита прислуга(предимно млади циганки от Влашко )Апетита му за секс еголям и подпукава и мъжката прислуга градинари орденосци.Едва16 год БорисIII забременява циганката МАРУЦА от Ломското село Замфирово която ражда 7.09.1911 незаконото дете Тодор известен като ТОДОР ЖИВКОВ за баща му зачисляват беден селянин Замфир Христо Живков с-у изестна сума пари да се грижи катао негов баща.БорисIII има и други НЕзакони деца от своята прислуга. БайТашо не е човек от народа и Людмила и рода на Комунистическия диктатор с а преки наследници на Кобургите(Мощна династческа фамилия пуснала корени в цяла Европа).2ро Панагюрското с-ще това което е в НИМ е пълно МЕНТЕ както и повечето останали вНИМ.Истинското с-ще има следи по 2от вазите и 1ритон има механични удари от кирките на 3-та братя откриватели на Панагюрското това в НИМ няма казват го хората които са го зкопали е придворния пиян лакей на Тиквата Божо Димитров.Людмила ПРОДАВА ориганала на Панагюрското при1посещение в МЕКСИКО на някакъв банкер испански сефарид (кой е що е няма инфо).По СОЦА глада и търсенето за валутата Дойче марки и US долари$ е огромен такива са имали само моряци и тираджии даже висшите партийни секретари согромна власт волги и вили на 3етажа са се облизвали кат гладни кучетаза вносни западни стоки които са се купувапи сД ойч Марки и долари .По СОЦА е нямало ЕВРОФондове и Оперативни програми от които да СМУЧАТ ТОЧАТи лапат като сегашните велможи от2ешелон на БКП-ГЕРП .Единствения начин за сдобиване с цената валута изос и продажба на Антики в Мюхнен Виена Цюрих Лондон от висшите БКПкадри предимно с ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОЩА по време на международи културни и спортни прояви.НЕсучайно 2по богатство българин (разбира се ББ е първи )е Васил Божков-колекционер търговец на антики хазартен бос(1.2милиарда лева по офиициални дани)живеещ в най-скъпия Лондонски квартал Южен Кенсингтън(къщите почват от15милиона паунда и свободни няма)
3.
ако не беше ТЯ
27.07.2017 00:01:39
3
3
какво щеше да управлява Боршош и как щяха да проведат Председателството?
2.
Весела
26.07.2017 23:18:13
3
8
Прекрасна статия, разкриваща други посоки от дейността на Людмила Живкова. Може би наистина тъмните сили са поискали да затъмнят светлината. Но ЍИстината е вечна и свещена. Времето не разпиля буквите на нейното име. То е безсмъртно. Поклон. А на идиота написал първия коментар, на нищожеството чело жълти глупости, може да се каже: Простако, изби си комплексите, браво, друго не можеш освен да дращиш.
1.
чшае шукари
26.07.2017 21:22:13
12
6
Наследничката внучката на Кобугота и влашката циганка Маруца(домашна прислужница във Враня) Людмила като истинска ромка има афинитет към цветните метали и сиганските(Индийски реллигии и практики Агни-йога) та Людмила за да финансира страните си АРТщуротии и фантасмогори чешещи гигантското и его и комплекси ПР0ДАВА ориганала на Панагюрското с-ще на някакъв богат испански еврейн на тайна среща в МЕКСИКО(продава го както млада ромка продаа алтъните-пендарите на майка си да си купи кастофон от кореком).Да ама Пангюрското злато не е на кой да е Мунчо Ванчо или Петкан то е наследство на могъщи ТРАКИЙСКИ Царе чийто духове са разгневени после разгневява и египетските духове от Мишковаа нива продавайки древен гранитен блок на руските хазари .Следва проклятието на такийските фарони
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нова заповед: Поне 2 метра разстояние между продавач и купувач на пазара Нова заповед: Поне 2 метра разстояние между продавач и купувач на пазара

На пазарите трябва да има и поставени заграждания, за да не се струпват хора, а движението трябва да е еднопосочно

Извънредно безхаберие Извънредно безхаберие

Ситуацията около борбата с COVID-19 показа нагледно в какъв управленски и правен безпорядък живеем

Безработните, които нямат доходи, ще получават ваучери за храна? Безработните, които нямат доходи, ще получават ваучери за храна?

Ако бедните хора ровят в кофите за боклук, ще намерят само някоя зараза, предупреди лидерът на КНСБ Пламен Димитров

Българските творци защитени от кризата, Боил Банов им обеща заплати Българските творци защитени от кризата, Боил Банов им обеща заплати

Самоосигуряващите се дейци обаче ще могат да разчитат само на заема от 1500 лева, каза министърът на културата

Кризата ще е по-страшна и от тези през 1929-1933 и 2008–2011 г., твърди Славчо Атанасов Кризата ще е по-страшна и от тези през 1929-1933 и 2008–2011 г., твърди Славчо Атанасов

Заем задължително трябва да се изтегли, смята председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта

Трупове на бебета делфини осеяха Южното Черноморие (снимки 16+) Трупове на бебета делфини осеяха Южното Черноморие (снимки 16+)

И коронавируса не спира бракониерите на калкани, делфините се давят в мрежите им

Дезинфекцират по два часа пощенските клонове в Бургас, утре започва изплащането на пенсии Дезинфекцират по два часа пощенските клонове в Бургас, утре започва изплащането на пенсии

Охраната на всички пунктове ще следи по колко човека влизат  в салоните и дали спазват нужната дистанция чакащите пенсионери

Идиоти: Двойка под карантина отиде в чужбина, а жена - при джипито Идиоти: Двойка под карантина отиде в чужбина, а жена - при джипито

Случаите са от 3 април и са в София-област

Загадъчното убийство на Марата остана неразкрито, 15 години след екзекуцията му разследването е във "фризера" Загадъчното убийство на Марата остана неразкрито, 15 години след екзекуцията му разследването е във "фризера"

Срещу мен се готви покушение, предупредил сикаджията няколко дни преди смъртта си

Лили Иванова продаде апартамент за 190 000 евро дни преди пандемията Лили Иванова продаде апартамент за 190 000 евро дни преди пандемията

Естрадната прима обяви за продан имота си в „Кръстова вада” миналата есен

В Германия: Бъдете спокойни, ползвайте вирбатор! В Германия: Бъдете спокойни, ползвайте вирбатор!

Както се казва да му мисли коронавирусът

Продадоха за $100 000 бялата ръкавица на Майкъл Джексън Продадоха за $100 000 бялата ръкавица на Майкъл Джексън

Ръкавицата е една от визитните картички на Краля на попа

Тигрица се е заразила с коронавирус от служител на зоопарк? Тигрица се е заразила с коронавирус от служител на зоопарк?

Положителната проба е от Ню Йорк

Австрия започва да отпуска мерките срещу коронавируса Австрия започва да отпуска мерките срещу коронавируса

Вдигането на ограниченията ще става при строги условия

Руски бърз тест дава резултат с 94% точност Руски бърз тест дава резултат с 94% точност

Общата численост на заразените в Русия е 6343

Сложиха Борис Джонсън на апарат за дишане Сложиха Борис Джонсън на апарат за дишане

Задухът на британския премиер се влошил през нощта

В разгара на епидемията: В Новокузнецк се роди Ковид В разгара на епидемията: В Новокузнецк се роди Ковид Семейство кръсти първородния си син на коронавируса Лепа Брена с онлайн концерт (Видео) Лепа Брена с онлайн концерт (Видео)

Във видеото балканската звезда изпълнява един от най-големите си хитове

Турската лира се срина Турската лира се срина

Валутата отслабна до най-ниските нива след кризата през 2018-а

Как поколението на незнаещите създаде коронавируса Как поколението на незнаещите създаде коронавируса

Пандемия има и хора наистина умират ежедневно от нея. Спор в това изобщо няма, но също няма спор и в това, че светът е преживял подобни кризи и преди,  при това в много по-големи мащаби

Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ И карантината раздели народа ни. По-простите хора по цял ден си разменят мемета, а интелигенцията си разменя миймове.
Виц на деня Виц на деня Настана време, в което човек може да спаси света, седейки у дома по пижама Виц на деня Виц на деня Глaвeн лeкaр извършвa визитaция.
- Кaк e пaциeнтът c пoдoзрeниe зa кoрoнaвируc?
- Нoрмaлнo, изoлирaн e в oтдeлнa cтaя, нaзнaчихмe му cпeциaлнa диeтa.
- Кaквa диeтa?
- Хрaним гo c биcквити.
- Нo зaщo c биcквити?
- Aми caмo тe минaвaт прeз прoцeпa нa врaтaтa.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Какво е извънредно положение: Жените добиха представа какво е казармен режим, а мъжете - майчинство
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори