×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Карнобат чества 60-годишен юбилей


Кметът на Карнобат чества 60-годишен юбилей
Георги Димитров управлява процъфтяващата община трети мандат - в екип, с който отбеляза и личния си празник
17 Юли 2017, Понеделник, 14:50 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Ръководството на НСОРБ, колеги и лидери от целия политически спектър уважиха стилното лятно парти в комплекс „Звезда” край Съдиево

Една от най-популярните личности в новата история на община Карнобат – кметът Георги Димитров, навърши 60 години на 11 юли и по този повод събра верните си приятели и партньори в лятната градина на хотелски комплекс „Звезда” край Съдиево.

Сред гостите на изисканото вечерно парти бяха забелязани кметове от цялата страна, както и самото ръководство на Националното сдружение на общините в Р България - начело с председателя на УС Даниел Панов, областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, лидери, народни представители и общински съветници от почти пълния политически спектър, партньори от бизнеса и най-близкия приятелски кръг на юбиляря.

„При всичките мои кръгли годишнини досега възникваха непредвидени обстоятелства, които не позволяваха да се веселя. Очаквах 60-годишнината със свито сърце и с песимизъм - да не се случи нещо, което отново да помрачи радостта ми. Исках го този свой личен празник! Заради вас, които осмисляте всеки останал друг мой делничен ден.

Длъжен съм да направя своята равносметка пред вас, защото в живота каквито и цели да си поставиш, колкото смел, умен и непогрешим да се мислиш, накрая става винаги така, че няма как да надскочиш себе си без подкрепата и без куража, които идват от най-близките хора, от всички вас, които съм поканил тази вечер, за да ви го призная и да ви благодаря.

Аз имам рядката възможност да живея в два исторически периода – израснах и съм възпитан в единия, но реално живея и работя в другия. Съвсем осъзнато поддържам приятелски връзки с представителите на целия политически спектър, защото съм осъзнал, че различията във възгледите ни не ни правят врагове. Никога не съм назовавал политическите си опоненти и конкурентите в бизнеса – врагове. И е нормално, когато наближиш 60-е, вече да крепиш приятелства, които водят в правилна посока – напред и нагоре”,
каза Димитров пред своите гости.


Славеят на Странджа Жечка Сланинкова (в кадъра) и попиконата Тони Димитрова изпълниха най-доброто от репертоара си в празничната нощ

Той е роден през 1957 г. в Карнобат, завършил е с отличие Английската гимназия в Бургас, служи в Ракетни войски, дипломира се във Великотърновския университет – специалност „Българска филология”. Бил е първи секретар на ДКМС-Карнобат между 1979-1987, партиен секретар на общинската БСП-Карнобат 1989-1990, след което влиза в частния бизнес, развивайки успешно хлебопроизводство и аптекарство.

В първите години на демокрацията Димитров отваря първото кафене в родния град, наречено „Партийно кафене”. Въпреки всичките превратности и вътрешни войни за надмощие на „Позитано”20, той остава верен на своята БСП до 2015 г.

През 2003-2007 г. е председател на Общинския съвет, а от октомври 2007 г. досега е кмет. В навечерието на третия си мандат обявява своето несъгласие с подмолните течения и унизителните условия, които му поставят националните лидери на БСП, явява се като независим - печели безапелационно на първи тур, но и до ден днешен пази партийния си билет.

Рамката на общинския бюджет на Карнобат за 2017 г. е 20 млн.лв. – двоен ръст за 10 години, откакто държи кормилото на местната власт. До края на настоящата година прогнозата е в общинската хазна да влязат още 10 млн.лв. извънбюджетни приходи. Общината е сред първите в класацията по спечелени европроекти, като само инфраструктурните са за над 25 млн.лв. Карнобат е изключително благоприятна среда за развитие на бизнес, има ниска безработица, а кметът е известен в държавата с това, че дава най-много пари за образованието на младите.



В категории: Карнобат


България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори