×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пореден удар за Баневи! Освен от "Каваците" ги изритват и от...


25 Юни 2017, Неделя, 20:57 ч.

Нова драма разтърси семейство Баневи. Освен от "Каваците" ги изритаха и от социалната мрежа Фейсбук. Тези дни те споделиха на сайта на Евразийския клуб, че администрацията на Фейсбук деактивирала техния профил „Семейство Баневи”.

Новобогаташите, които нарязаха на скраб едни от най-големите заводи в България, се оплакват, че преди време неизвестен злосторник докладвал профила им в социалната мрежа като фалшив, пише "Уикенд". „Поискаха да потвърдим самоличността си с документи - лична карта, шофьорска книжка и т.н. Ние им изпратихме тези документи и дори Свидетелството ни за граждански брак. Написахме им писмо, в което ги уверяваме, че Фейсбук профилът е общ на двамата. Фейсбук взе под внимание доказателствата и активира профила”, пишат Баневи.  

Присъствието им в социалната мрежа обаче не продължило дълго. Само две седмици по-късно се повторила същата драматична ситуация. Отново администрацията на Фейсбук деактивирала профила им с аргумента, че проверява самоличността на семейството.  „Отново поиска документи за легитимация, ние  отново ги изпратихме и  отново им написахме писмо. В него настояваме да се активира профилът, защ ото имаме повече  от 3000 души, които се събраха само за два месеца, при това без никакво усилие  от наша страна – пишат Баневи и не спират с хвалбите. - На ден десетки, а понякога и стотици познати и непознати ни писаха, искаха да бъдем приятели, затрупваха ни с хубави думи!” Ти да видиш, всенародна любов! Но това не е краят на тази голяма мистерия. Баневи твърдят, че администрацията ги посъветвала да заместят профила си „Семейство Баневи” направо с „Фейсбук страница на Семейството, защото сме били знаменитости!?”.

Олигархът и Евгения обаче са скромни хора. „Ние не желаем да имаме страница. Искаме да имаме личен профил, за да можем да общуваме свободно по всички теми” – казват те.   Офшорните милионери настояват за профил в социалната мрежа, защото според тях така ще могат да общуват по-пълноценно с огромната си фенска маса. „За да получаваме коментари и да им отговаряме, независимо дали са положителни или не. Много медии в продължение на години ни злепоставяха и се опитваха преднамерено да увредят на имиджа ни – обясняват „оклеветените” Баневи. - Затова искаме именно в личн ото общуване хората да си направят извод за нас. Нямаме ли право на това!”.  Николай и Евгения Баневи досега са влизали в различни роли, но поредното им превъплъщение е в жертви на интернет и по-специално на социалната мрежа.

Причината според тях са политическите им възгледи, с други думи Баневи са станали един вид дисиденти. Разбира се, те не пропускат да афишират политическите си възгледи. Според тях бъдещето на света е в икономически съюз между страните  от Европа и Азия. Иначе казано, те са страстни апологети на идеите за евразийското бъдеще на света, в частност на България. „Надяваме се, че нашите убеждения не са истинската причина да се попречи на изявата ни във Фейсбук? Ако е така, жалко за толкова прокламираните „ценности” в социалната мрежа.” – споделят „дисидентите” Баневи, които оставиха без работа и доходи хиляди семейства.

Както се казва – щеше да е смешно, ако не беше тъжно.   

Семейството бизнесмени Евгения и Николай Баневи ще бъде изхвърлено от известния морски курорт "Каваците".  Смята се, че босовете са превзели апетитните бунгала, за които от години се водят спорове с охранителни фирми.



В категории: Животът


8
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
8
Коментара по темата
8.
ss
26.06.2017 02:25:06
0
0
....drperry chamu pregleda analnoto ioralnoto otvarstiee isledtva chago zapoznaias jeni baxxtaz conspiracia detsa praii
7.
ss
26.06.2017 01:57:45
0
0
sia obarnahvnimanie kvosapichev detaili vtaz statia tozpak tozpak bradat 4akal ibil much haaaahaa tvama izvajda otravnovesie chtot neznam kvodago praia ..a setih se ...drperry chago pregleda
6.
ss
26.06.2017 01:46:50
0
0
perrry lisi mery iz4ezni vednagachtot jeni esamo zamen yasno iaisya nema iadosvai danestane mazaqlo
5.
io
25.06.2017 23:11:04
0
22
Флегмани , пише се скрап , а не скраб. Неграмотници!
4.
Dr Perry
25.06.2017 21:49:43
0
13
Така е, Манафе! Но все пак искам да правя секс с тази леля! Много възбуждаща путка е!
3.
Манафа
25.06.2017 21:46:49
0
15
Тези двамата са изключително кухи и смешни ...сдобиха се с заводи и имоти без капка пот и брагодарение на таланта си скоро ще без нищо!
2.
...О_О...
25.06.2017 18:51:48
0
6
Ти пък...!!!
1.
Dr Perry
25.06.2017 18:20:26
1
27
Искам Банева да ми прави свирки, а аз да й лижа циците!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре
Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори