×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Таксиджиите с нов залп срещу Общината! Настояват за уважение, нови стоянки и контрол на нарушителите


Таксиджиите с нов залп срещу Общината! Настояват за уважение, нови стоянки и контрол на нарушителите
Таксиджийските страсти отново ще вдигнат напрежението в Общинския съвет, председателят Костантин Луков има защо да се притеснява
11 Май 2017, Петък, 00:01 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: Флагман.БГ

Синдикатът на жълтите превозвачи е категоричен, че някои от местата за стоянки са безсмислени

От Браншова организация на таксиметровите превозвачи и шофьори на Бургас настояват за откриване на нови таксиметрови стоянки в Бургас и закриването на неефективни. Предложението е внесено в Бургаския общински съвет, адресирано до неговия председател Костантин Луков, който със сигурност ще се наложи отново да укротява страстите на шофьорите на жълтите коли. На няколко пъти бакшишите вдигнаха градуса на напрежението в ОбС-Бургас, а Луков се видя в чудо да ги усмирява.

Организацията, която в Бургас влиза в ролята на синдикат, макар шофьорите на жълтите коли в града да не са много сплотени, е описала 12 точки, които трябва да бъдат променени, за да може браншът да върши работата си по-добре.

Основно таксиджиите искат закриването на някои седянки, които в момента са ненужни, откриването на нови такива, както и уважение от Община Бургас под формата на поставянето на обозначителни знаци, правилна маркировка и отстраняването на нарушители чрез „паяк”.

Публикуваме писмото им без редакторска намеса:


1. Искаме таксиметровата стоянка, намираща се в район Освобождение на бул. "Проф. Я. Якимов, на паркинга пред бл. 34, която беше закрита с решение на ОбС - Протокол 14/2б.07.201бг., да бъде възстановена, но в локала, западно oт бл. 35

2. Искаме да се обозначи и маркира таксиметровата стоянка, намираща се в район Освобождение на паркинга на АГ "Запад", между ул. "Дебелт", ул."Пирин" и ул."Арда".

З. Искаме таксиметровата стоянка, намираща се в район Изгрев в ж.к. "Изгрев", в улицата между бл. 69 и бензиностанция "Петрол", да бъде изместена в източния край на паркинга пред бл. 25

4. Искаме таксиметровата стоянка намираща се в район Изгрев в ж.к. "`3орница", в локално платно зад автобусната спирка, северозападно от бл.2 - бл.З, да бъде закрита като ненужна.

5. Искаме таксиметровата стоянка намираща се в район Приморие на ул. "Славянска" между ул. "Хан Аспарух"` и ул. "Лермонтов” на гърба на храм "Св. Св. Кирил и Методий", да бъде маркирана като такава , а не както е в момента - като синя зона.

б. Искаме таксиметровата стоянка намираща се в район „Възраждане” на бул. "Захари Стоянов", в локалното платно между ул. "Миньорска"' и yл. "Залесителна", да бъде закрита като ненужна.

7. Искаме таксиметровата стаянка, намираща се в район Възраждане на бул. "Захари Стоянов" - в района на дискотека "Флирт", в локалното платно югоизточно от бул,"З.Стоянов"' и югозападно от ул. "Въстаническа'", да бъде закрита като ненужна.

8. Искаме таксиметровата стоянка, намираща се в район Възраждане в ж.к. "М.Рудник" на съществуващия паркинг пред бл.4б9, да бъде закрита като ненужна.

9. Относно тахсиметровата стоянка намираща се в район Приморие на бул."Демокрация", в зоната на кръстовище с бул. "Богориди", на паркинrа в разделителната ивица, искаме да се разгледа варианта: да се одобрят още две паркоместа, перпендикулярни на сега съществуващите.

10. Искаме създаване на таксиметрова стоянка на ул, "Сливница'" в отсечката между ул. "Александровска" и ул. "Мара Гидик".

11. Искаме на всички таксиметрови стоянки (под знак Е24) да бъдат поставени табели указващи, че нарушителите се отстраняват принудително с техническо средство тип „паяк”, като в тази табела бъде отпечатан и знак B27.

12. Искаме да бъдат отстранявани всички автомобили и таксиметрови автомобили, неизпълняващи таксиметрова дейност по Наредба номер З4, чл.45, ал.5 за таксиметров превоз.

Дванадесетте точки ще бъдат разгледани на постоянната комисия по транспорт и морско дело, която ще се състои в средата на другата седмица. Съдбата им ще бъде решена в края на месеца, на 5-тата сесия на ОбС-Бургас за тази година.

В категории: Бургас


48
Коментара по темата
48.
викат ми Урко до 34. Добри Груев - чикиджията
13.05.2017 16:19:45
0
0
Добринке ,кво са вълнуваш скъпа,нещо май си се предозирала.Почваш да фантазираш ,какви таксита ,какви пет лева те гонят забрави ли че последния път,като се вози и после 2 месеца у реанимацията на командно дишане лежа и половин година амнезия та гони.Нали се зарече тогаз видиш ли лошите чичковци с жълтите коли,бързо беж да те няма.Айде скъпа време е вече пак у къщи у пангото да се прибираш,ние тука обещаваме ,само ние,нежни с теб и дупето ти да бъдем ,няма повече да те даваме и на мангалите за gangbang и Double Penetration.
47.
до 46 относно - Добри Груев чикиджията
13.05.2017 15:54:15
0
0
Не колега,просто момчето трябва да си отид в къщи-високата сграда в морската градина и там да го лекуват вече, само че вече с правилната диагноза -1.Наполеонов комплекс+2.раздвоение на личността.За 2(второто) не съм много сигурен,понеже виждам,че Добринка вече е открил жената в себе си,но все пак добре ще е специалистите да се признесат.
46.
до 40. Добри Груев - чикиджията
13.05.2017 15:34:45
0
0
Момко при теб нещата са по-зле отколкото си мислех.Гледам в пангото май са те повредили нещо,бая секс са ти хвърлили-чак българския си забравил,на маймуница пишеш,сигурно от многото свирки и фъфлиш,като приказваш.Няма да се притесняваш обаче-гей попрището те зове.За такива ,като теб-анално разработени,винаги в широкия свят ще се намери поле за изява.
45.
do 37
13.05.2017 15:20:28
0
0
Виж сега ще ти го обясня простичко като за теб на ниво-детската градина,ти май си по-надолу в интелектуално отношение ,но това е друга тема пък и аз на по ниско не мога да обяснявам . Та значи хората (клиентите) биват -1умни,2глупави и 3прости. 1.С умните(живеят в реалността) се разбираш с разговор-сами си тръгват,когато има разминаване в услугата между очаквания и предлагане. 2.С глупавите(имат объркана представа за реалността) -на тях им корегираш грешката за това, как стоят нещата в действтлност (С ШУТ В ЗАДНИКА)-те си тръгват с моя помощ. 3. С простите (живеят в някаква си тяхна реалност) не можеш да се разбереш или да ги корегираш.При тях следва дървен господ,ако са МЕГА ПРОСТИ може и винкел ,тръба зад врата-те не си тръгват на собствен ход,остават си там ,където съм ги свалил (все така прости в тяхната реалоност). На тебе,като ти гледам начина на изразяване-директно в 3(третата) категория си и дано имаш все тоя късмет да не се качваш при такива,като мен.
44.
До 41
13.05.2017 14:31:21
0
1
ИМЕННО,КОЙТО КАРАМ ТОЙ МИ Е ШЕФ-САМО,ЧЕ ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО КАКВО СЪМ НАПИСАЛ-АЗ РЕШАВАМ КОИ ДА КАРАМ.ОБИКНОВЕННО ИДВАТЕ И ПИТАТЕ -ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДО..... И ПОНЯКОГА ЧУВАТЕ-НЕ НЕ МОЖЕ,ЗАЕТ СЪМ ЧАКАМ КЛИЕНТИ.ТОВА Е ТАКА ПОНЕЖЕ НА БАЗА 20годишна практика ОЩЕ ПЪРВИТЕ 30 секунди СТЕ ПРЕЦЕНЕНИ ЩО ЗА СТОКА СТЕ (КУЛТУРА НА ПОВЕДЕНИЕТО,НАЧИН НА ИЗРАЗЯВАНЕ,СТИЛ НА ОБЛИЧАНЕ И КУП ДРУГИ ДРЕБНИ ДЕТАЙЛИ) ОФОРМЯТ КРАЙНАТА МИ ОЦЕНКА ДАЛИ ИЗОБЩО СТЕ ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ ЗА МОЯТА УСЛУГА. РЕСПЕКТИВНО АЗ РЕШАВАМ ДАЛИ ЩЕ СТЕ МИ КЛИЕНТИ-ШЕФОВЕ,НО ДОКАТО СЕ ДЪРЖИТЕ В РАМКИТЕ НА КЛИЕНТИ.В МОМЕНТА В КОЙТО СЕ ВЗЕМЕТЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ОБЕКТА, СЛЕДВА ДОЛУОПИСАНИЯТ-ШУТ В ГЪЗА.CAPISCE
43.
Какво да ви кажа
13.05.2017 13:35:18
0
1
От главите на такива виртуални биткааджии, като вас-изкриви ми се винкела дето стои под шофьорска седалка.
42.
6i6
13.05.2017 11:00:13
0
2
Такива битки като тебе много съм виждал , баща ти ти дава по 2-3лв джобни. Като се качиш в таксито навеждаш главата и подсмърчаш като путка. Как пък не съм попаднал на такива интернет смелчаци да ти направя главата мека
41.
До 36
13.05.2017 07:35:36
3
0
Нямал шеф - Хаххахах . Който караш, той ти е шефа ве паляк. Ще караш не ами и свирки ще правиш, ща еба и простия шофьор! Където ти кажат там караш мишок , разбра ли бе сополив миризлив бакшиш????
40.
Добри Груев - чикиджията
13.05.2017 07:31:58
1
1
До 38
A ei smatka shte razporq Kato kuche be palqk. Vse nqkoga shte popadna na teb da me karash I shte qdesh golemite shamari. Vashliv bakshish shte ti eba maikata shte ti sera v ustata I shte te cukam s kriviq kur dokato pripadnesh
39.
До 37
13.05.2017 07:27:34
2
0
Къв шут в задника е паляк???? Айде накарай ме да сляза ве въшлив бакшиш. Знайш ли колко бича ше вземе грозната ти муцуна???? Ща еба и миризливия копанар
38.
до 34 Добри Груев - чикиджията
13.05.2017 06:55:30
1
1
Какви кинти да вземем от теб ти беше, ебати скъсания цървул-20ст.за кафе машина нямаше, всеки път с дупе плащаше.Сега обаче казваш от пангото идеш и халката ти навярно е дала фира,ще трябва с уста да си плащаш воденето.Ама то и там не се знае, след пангото може само ушаците да са ти девствени и пак е под въпрос
37.
Мм...да
13.05.2017 06:44:14
2
3
И при мен доста отворковци са затваряли вратата отвъншната страна. Най-интересното е,че като им кажеш да слизат и се почва-или да заплашват с оплакване до арменския поп или да се молят :аз такова, няма повече, виж сега много бързам, как така да сляза от таксито. Обаче късно е либе за китка, както го е казал народа-след,като не си показал елементарно уважение и култура към този,който ще ти извършва някаква УСЛУГА следва -ШУТ В ЗАДНИКА и вървене пеша.
36.
В една ситуация
13.05.2017 05:05:23
2
3
Като описаната от #35, отворкото ми иска телефон на шефа ми да се оплаче, казвам му -на вратата с черни цифри е написан. Набира номера г-н. голямата работа и звъни моя телефон.-А,ама това май е твоя номер,твоят телефон звъни,и ми мига насреща на фандаци. АЛО-У , На МОЯТА КОЛА И НА МОЯТА ФИРМА, КАКЪВ НОМЕР НА ШЕФ ДА ИМА. НАБИЙТЕ СИ В КУХИТЕ КРАТУНИ, ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ФИРМИ НЯМАТ СОБСТВЕНИ АВТОМОБИЛИ-ТАКСИТА, А ИМАТ ОТНОШЕНИЯ И РАБОТЯТ С ТАКИВА, КАТО МЕН.
35.
До 26
13.05.2017 04:34:05
1
2
И в момента,когато ми го кажеш така в последния момент следва спиране и напускане на автомобила от твоя страна.За твое сведение маршрута се уточнява още преди таксито да потегли. Такива, като теб -ама аз тука с моята кола така минавам,другите таксита и те така ме возят -МНОГО СА СЛИЗАЛИ НА ПЪРВИТЕ СТО МЕТРА
34.
Добри Груев - чикиджията
12.05.2017 16:59:45
2
2
Аве насрани бакшиши едно време като ви ебахме с млякото и руснака друга песен пяхте. Знайте че стинка няма да вземете от нас и пак като се качим клепахте като насрани. И като виго нахакам в миризливите задници ревахте като буги. Скоро излязах от пангото и сега дерзайте. Майка ви да еба и убитаци да еба
33.
До No30
12.05.2017 16:51:15
0
2
1. За
2. За
3. За
4. За(пъро нарушение - парична санкция, при второ парична санкция и лишаване за определен период за кара таски
5. Кой знае каква 20-30годишна каруца караш, ами и претенции имаш. Нова кола=високи тарифи. Каквито са тарифите такива и коли.
6. Забраната трябва да е за всички автомобили. Докато има лични автомобили с газови и метанови уредби , ще има и таксита(и те са лични автомобили).
32.
Рррр
12.05.2017 14:46:13
3
4
Според мен не е нужно „стоянките” да са на пикови места в града. Дори би било редно да са изтеглени някъде, където няма голямо струпване на коли. Всеки си вика такси по телефона. Защо е нужно да са на ключови места. Не ходят пеш да си взимат клиентите. По отношение на хигиената - голяма част от тях са под всяка критика. Рядко са такива, които си вършат работата както трябва. Няма как да изискваш, без да даваш нищо насреща...
31.
t
12.05.2017 14:36:14
3
6
Само стотинкаджии пишете против такситата дребнави душици смешни дори не можете да си платите някой от вас и палите
30.
Гражданите
12.05.2017 14:28:09
4
8
1. Искаме проверка за алкохол и наркотици в началото на всяка смяна.
2. Искаме униформи.
3. Искаме забрана на нисши форми на живот /цигани/ да управляват жълти подводници.
4. Искаме при хванат в нарушение бакшиш, да губи право да упражнява професията за достатъчно дълъг период от време.
5. Искаме закон , който забранява коли по-стари от 3-4 години да бъдат използвани като таксите.
6. Искаме забрана на газови и метанови бомби.
29.
6i6
12.05.2017 12:59:07
7
5
Uber ще го сънувате само. А такситата са прекален разход за повечето от вас стотинкаджии. От 8.30 до сега 85лв до 4 ще станат 100. После няма да еба жените ви по заведенията дето сте ги пратили с пари за една салата и едно вино. Навръщане пари няма а пътя е дълъг....
28.
Тя
12.05.2017 12:50:42
5
7
Бургас няма нужда от бакшиши. Имаме си градски транспорт, без миризма на лайна и цигари. Шофьорите на автобусите са облечени в униформа и са бели хора. Бъдещето е в Юбер. Това е най доброто решение за град като нашия. Просто не си заслужава, да се качиш в жълта кочина, някакъв хейтър, да те гледа накриво и да дебне да понапомпи и за 10 мин да се умиришеш до степен , която няма никакъв сми да ходиш някъде, щото отблъскваш всички, щото миришеш на насран бакшиш. Шефове били .... хахахаххахахахаххахах ..... ГНИДИ
27.
Аз искам
12.05.2017 12:37:16
3
2
ИСКАМЕ ПРИ всеки бакшиш при който се качим да ни направи по една свирка!
26.
ТАХИ
12.05.2017 12:35:04
4
7
Шофьорът на такси:
- Обичам си работата, сам съм си началник, никой не ме командва.
А аз му викам:
- Е, тука завий наляво!
25.
Колю
12.05.2017 11:58:27
3
1
Духайте гадове мръсни долни изчадия недоносени
24.
6i6
12.05.2017 11:57:29
1
8
Това е да си си шеф , караш когато си искаш , по празниците ще ме хванете за мадята. Работете за по 600лв. после такситата са мизерни. Смяххххххх въшкари
23.
Гневната
12.05.2017 11:52:34
8
7
Долни псета сте вие, таксиджии! Не заслужавате уважение! Помня как НЕ возехте по празниците, и как се изпокривате, когато времето се развали. Пожелавам ви фалити и къси кирии. Хайде сега се разкарайте и да идват UBER!!!
22.
ЕКОтоалетна 51551
12.05.2017 11:37:35
0
3
предлагам, за да спестят от тоалетна, шофьорите на конкурентните компании, да се облекчават в екоколите срещу 40ст (20% отстъпка)
21.
6i6
12.05.2017 11:32:05
1
1
Те слънчевбрягските сте още по-зле. Плащате по 50лв за 12 часа. Къде му идва края?
20.
бакши
12.05.2017 11:08:02
2
6
До всички които не са доволни от бургаските таксита.Поръчайте си от нашите в Сл. бряг ние сме добре облечени и с нови и големи коли.
19.
аз
12.05.2017 11:01:32
4
6
Настоявам бакшишите да си стоят по стоянките а да непаркират където им падне особенно до "Вардар"
18.
..,'
12.05.2017 10:50:58
2
4
Няма зал срещу общината няма неразбирателство ние просто имаме исканияИ искаме общината да гледа на нас като добри данъкоплатци които си платихме данъка преди да сме акомулирали оборот и печалба.За разлика от вас които плюете по адрес на такситата и най вероятно укривате данъци.
17.
АС:
12.05.2017 10:44:02
2
4
До15 Та ти не знаеш как се пиши такси на латиница а си седнал на компа да обсъждаш грамотноста на таксиметровите шофьори.
16.
..,'
12.05.2017 10:36:41
5
2
До 1.Предложихме преди годони на повече места да има еко тоалетни но без отговор от общината. А ти знаеш ли колко пари дава годишно таксиджия за тоалетна смятай сега тъпако.На ден 4пъти по 50ст. .25 дни .12 месеца .Е затова пикаем по дърветата защото и возим с остъпка.
15.
ТАХИ
12.05.2017 10:30:39
4
13
Какво значи таксиметров шофьор?
Нечистоплътен, слабо образован, обикновенно дебел и зле облечен неандерталец. А ако е цветнокож, говорим за австралопитек или още по назад в еволюцията - шимпанзе, че дори и еуглена. Вие сте дъното. От къде го вадите това самочувствие? 4-5 годишни деца имат в пъти повече акъл и по-богат речник. ЗАБРАНА!!!
14.
Хахах
12.05.2017 10:28:49
2
6
Кмета каза че ще ги размаже бакшишите
13.
В
12.05.2017 10:23:51
5
9
UBER е истината. Бакшишите да се забранят. Само развалят и без това спорното име на града. Миризливци, олигофрени, мангали - бакшели прости.
12.
6i6
12.05.2017 09:56:54
10
8
Кво обслужване искате ве голтаци. Нямате пари постоянно отсъпка искате ,колко пъти ви закръглям на по-малко. И жените ви плащат с свирка и ебане ,работете повече че ги правите курви. Голтаци
11.
Любопитен
12.05.2017 09:44:09
3
11
А не искате ли да лапате пишки
10.
Eй кирливани
12.05.2017 09:40:11
3
17
А ние искаме да си разкарате кошниците и да бъдете добре облечени, чисти , културни, спазващи правилата на движение..
9.
до 2
12.05.2017 09:35:10
1
14
Това че НАПаджиите са роднини си има и хубавата страна - не се чукат помежду си на раб.място
8.
Бургазлия
12.05.2017 09:33:06
2
9
тариКАТаджиите да вземат да прогледнат и да почнат да разкарат кирливите шебеци дето задръстват улиците около спирките
7.
Мрънкащи бакшиши
12.05.2017 09:30:09
2
20
Няма уважение, когато получаваме неадекватно обслужване...сядаш в таксито и като чуят за поръчката те натирват в друго такси, защото КИРИЯТА била къса. Значи има някой по-тъп, който да ме вземе за късата кирия!!! Брутално нагли сте и вмрисани и алчни!!! Така бизнес не се прави и никога няма да имате уважение, защото не го заслужавате!
6.
до таксиметровите водачи
12.05.2017 09:21:04
10
11
Вдигайте цените. Не се колебайте. Тогава ще ви уважават. Тогава ще карате по-нови автомобили и ще живеете нормално.
5.
Haha
12.05.2017 09:08:50
0
3
Tva 10. Pred kazanite na tria li e taz stoqnka pred balgarskata kuhnq li iskat
4.
*********
12.05.2017 08:39:19
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
Кой
12.05.2017 08:08:55
1
13
Общината не работи все някой е болен в отпуск бременност,ужас. А и командировка отнася се за последния етаж. Кмета да ги набере малко.
2.
GP
12.05.2017 07:25:12
0
20
Направете разследване за фиктивните конкурси в НАП Бургас. Всички са рода вътре ,конфликт на интереси!
1.
1
12.05.2017 07:15:15
4
30
Много искате бакшиши! И една тоалетна да ви направят поискайте, че омирисахте морската градина!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Ако действително се окаже, че това не е служебен, а партиен кабинет, подозренията към изборния процес ще стават все по-големи, обяви Илияна Йотова Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори