Обрат за военния санаториум в Поморие: „Вита” проваля апорта, за да не фалира - топката е в Каракачанов


Обрат за военния санаториум в Поморие: „Вита” проваля апорта, за да не фалира - топката е в Каракачанов
Служебният министър на отбраната е оставил решението на наследника си, кметът Алексиев (вдясно) може да получи болницата
05 Май 2017, Петък
Автор: Лъчезар Лисицов

Казусът в бил обсъден в Съвета по отбрана, но решението е било отложено за новото правителство


Ситуацията около военния санаториум в Поморие е напът да претърпи неочакван обрат. Процедурата по вливането на болницата към велинградското дружество „Вита” ЕООД (с принципал министъра на отбраната) може да бъде провалена, научи „Флагман”.
Причината е, че от „Вита” са протестирали пред служебния министър Стефан Янев и са поискали апортът да се отмени. Според източник на „Флагман”, тази седмица въпросът е бил обсъждан в Съвета по отбрана – орган, действащ под ръководството на министъра.
Решението обаче е било да не се предприемат никакви действия заради смяната на правителството. Стефан Янев е преценил, че наследникът му (Красимир Каракачанов) е по-удачно да поеме отговорността за бъдещето на болницата.

Ръководството на велинградското дружество „Вита” е обяснило, че ако военният санаториум в Поморие бъде включен в активите му, това може да е фатално и за „Вита”, и за санаториума.
Според високопоставен източник от военното министерство положението било „цугцванг”.

„Вита” изобщо не била в толкова добро състояние, както се представяло от ексминистъра Николай Ненчев, който инициира прехвърлянето на санаториума от Военномедицинска академия към велинградското дружество.
Фирмата едва „плувала на повърхността”. От „Вита” се притеснявали, че поморийският санаториум е в много тежко състояние и няма да може да си изплати инвестицията, а напротив – ще потопи и дружеството, в което се апортира. Затова и ремонтът, за който правителството „Борисов 2” отпусна 1 млн. лева, се бави и протака.

Казусът е много заплетен и не е съвсем ясно кой и защо реално блокира промените. Според едната версия, по времето на Николай Ненчев решението за апорта към „Вита” е взето прибързано и не е било добре обмислено. Защото по този начин санаториумът няма да може да работи с пациенти по НОИ. За да може това да се случи, първо трябвало да се прокара съответна законодателна промяна.
Санаториумът не можел да работи с пациенти и по здравната каса заради окаяното му състояние.

Така вероятно ще се окаже, че е по-добре да се запази старото положение, при което болницата ще може да продължи да получава някакво финансиране по линия на НОИ.
Затова и апортът все още не бил довършен технически с надеждата в крайна сметка той да бъде отменен.

Според единия източник на „Флагман”, причина за задния ход на „Вита” е и натиск върху управителя на дружеството Любомир Крантев. Бизнесмени имали интереси към имота, който е с голям туристически потенциал. Те били свързани отново с лица от ДПС, което не е учудващо предвид инвазията на Доган и компания по морето.
Можел да се търси вариант за публично-частно партньорство – някакъв тип разменна сделка с частно дружество.


Развитие по казуса може да има и по линия на новия министър на здравеопазването – Николай Петров, който до вчера бе началник на Военномедицинската академия (ВМА) и е наясно с проблемите на санаториума, макар че досега не е успял да ги реши. Оттук нататък той би могъл да предложи законодателно решение.

Няма да е чудно, ако кметът на Поморие Иван Алексиев успее да убеди новото правителство в своята кауза  - че е най-добре санаториумът да премине под шапката на общината. Тогава той ще трябва да се погрижи и за намиране на финансиране за ремонт и модернизация на болницата, така че тя да бъде оздравена. Алексиев уверява, че няма да има проблем в това отношение.
Депутат от ГЕРБ също коментира пред „Флагман”, че идеята на поморийския кмет става все по-възможна. Очаква се от най-голямата партия да ударят рамо на общината.

От ВМА пък вече не искат и да чуят санаториумът да се върне обратно при тях. Причината е, че той бил на много голяма загуба и влошавал сериозно финансовото състояние на академията.
Над 70 човека работиха в санаториума до февруари т.г., но трудно можеха да оправдаят заплатите си заради окаяното положение на лечебното заведение.
След това те бяха освободени с идеята да бъдат преназначени през дружеството „Вита”. Засега обаче това е блокирано.

Топката е в новия военен министър Красимир Каракачанов. Очаква се в близките седмици той да се запознае с казуса. Със сигурност лобисти от няколко посоки ще се опитат да повлияят на крайното решение. А то, както изглежда, няма да бъде взето лесно.

В категории: Поморие , Политика


26
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
26.
големи обещания
15.05.2017 10:48:45
1
0
„Аз изцяло заставам зад решението на Министерски съвет и решението на министъра, по този начин да се процедира, защото е избрано най-доброто решение.”, каза общинският съветник от БСП и тогавашен служител на Военния санаториум Никодим Стоянов, по време на 19-то заседание на Общинския съвет, проведено на 13.12.2016 г. Той се обърна към общинските съветници и към кмета Иван Алексиев с думите: „Кое всъщност искате да защитите: Дейността? Тя е защитена – болницата остава и ще лекува; Личният състав? Той ще остане и ще бъде назначен в края на април
25.
благодаря Никодиме
15.05.2017 10:45:05
0
0
Разбрах , че си голям защитник на работещия пенсионер Никодим, ама аз съм безработната благодарение на такива защитница на идеята като Никодим
24.
Петър
13.05.2017 06:53:53
2
0
Ако се прочете Акта за Дарение, прочетат се някои Закони, прочете се и становището на Съвета по отбрана, то № 16 ще стигнеш до този реален факт, който се именува "отпаднала необходимост"! Все пак, Акта за Дарение е от преди почти век, времената са доста по различни, и Съвета по отбрана към МО е създаден именно с тази цел, парите нужни за отбрана да отиват за такава, а не за социални дейности, които са обект на стопанска инициатива! Становището на този Съвет дава ясна и точно основа, за това как МО може и трябва да действа от тук насетне, а именно:
1. Образуването му в ЕАД и самостоятелното му управление /на Санаториума/
2. С Акт за Дарение за безвъзмездно ползване, както е направило и Анхиало, понастоящем Поморие, като по този начин запазва публичният си характер, каквато е волята на Дарителя!
Г-н Министъра обаче пренебрегва становището на Съвета и волята на Дарителя, за която трябва да бъде съден.
Единствено и само Община Поморие може да променя статута на имота!!!
23.
До безработната
12.05.2017 21:56:14
0
3
Иди да плачеш на рамото на кмета, щото той разрови л.....а и замириса
22.
Някой
12.05.2017 20:27:31
0
0
знае ли кой ще "приватизира" санаториума?
21.
Браво Никодиме
12.05.2017 15:36:29
0
0
„Аз изцяло заставам зад решението на Министерски съвет и решението на министъра, по този начин да се процедира, защото е избрано най-доброто решение.”, каза общинският съветник от БСП и тогавашен служител на Военния санаториум Никодим Стоянов, по време на 19-то заседание на Общинския съвет, проведено на 13.12.2016 г.
20.
безработна
12.05.2017 10:14:52
1
0
Ей №18 ти много да не знаеш ,защото ти не си безработе с две малки деца, заради текива привърженици и големи защитници на идеята като Никодим, ако си му такъв голям подръжник пожелавам ти и ти да си на моя хал
19.
до 18
12.05.2017 10:09:54
3
0
И какво му е почтеното на този Никодим, докато вървеше далаверата със санаториума викаше и скачаше, сега работата е в застой и може нищо да не стане и се скри като почтен мишок
18.
До 17
11.05.2017 21:13:47
0
2
Че си прост, прост си. И да манипулираш няма да измениш факта, че хората останаха без работа защото терена е апетитна хапка. Всички други приказки са заблуда на баламурниците. И не хвърлай кал по почтен човек като Н.
17.
мнение
11.05.2017 16:33:45
3
0
Жалко , че покрай простият акъл на Никодим доста хора останаха без работа
16.
Това мезе
10.05.2017 20:54:10
2
1
военния санаториум много отдавна е вмирисано. Този,който първи го хвърли на кучетата като "отпаднала необходимост" вече е министър на здравеопазването в кабинета на ББ-3. Така че съдбата и на това здравно заведение отдавна е предрешена .
15.
няма да бъде лесно за оправяне
10.05.2017 08:46:05
1
0
Не може нещо да не се стопанисва д години за да може да бъде лесно продадено и после общината да е виновна все пак това не е неино задължение
14.
анонимен
09.05.2017 18:03:10
0
1
Като виждам състоянието на общинската болница мога да си представя какъв ще бъде и Военният санаториум като стане общинска собственост.....
13.
!!!
09.05.2017 16:23:43
1
0
Ако те видя на улицата ще се изплюя в лицето ти заради теб съм на борсата Никодиме
12.
безработна от санаториума
09.05.2017 12:19:06
1
0
Никодиме търчиш ли за съвет при прасето Зафиров?
11.
Badata
06.05.2017 14:53:28
4
0
Никодимееее, защо сега като лъснаха нещата се спотайваш като дупе в гащи ? Прояви поне малко войнска доблест и чест - застани пред съгражданите си и им се извини за всички изречени лъжи, с които волно или неволно тогава ги подведе, Писарушко !!!!
10.
помня
06.05.2017 10:27:58
2
0
Къде е сега полковника от ГЩ на МО и общински съветник от БСП Поморие? Къде са началниците му от Бургас? Чакаме пак пресконференция за да ни обяснят на нас "простите" какво се случва,защото схемата беше очевадна и ние предупреждавахме.Предлагам да съберем малко кинти за бившата ви "пиарка" за да спретне едно журналистическо разследване по темата-нали има претенции,че е разследващ журналист
9.
до 5.
06.05.2017 08:29:23
2
2
В момента кмета няма нищо общо,така че не измествай фокуса.Това разкрачено положение повече ли ти харесва?Всички помним как такива като теб, начело с Никодим и съгласно опорните точки на БСП ни убеждавахте,че всичко е точно,прозрачно и се прави в интерес на хората и за запазване на базата.И сега какво се получи- изакахте акото,излъгахте както винаги хората и сега си търсите виновни?Да ама този път номера няма да мине,защото прекрачихте границата-тръгнахте срещу собствения си град.Така,че си носете вината и кръста чужди подлоги-архивите са живи.
8.
До 4
06.05.2017 08:26:13
1
0
От достоверен източник разбрах че "пиара не можал да събере кинти. Но пък има нова блуза и нова шапка - подаръци естествено.
7.
Петър
06.05.2017 07:56:51
2
0
Независим, Санаториумът е оставен на произвола от поне 10 години!
Реално МО не инвестира нищо, това го правят всички Български граждани по волята на Дарителя, в случая Община Поморие!!! МО е изпълнителят, и като такъв с Акт-а за Дарение се съгласява с ....
Ненчев трябва да бъде съден вместо МО да се опитва да го измъкне от кашата, която забърка!
6.
Елена Ангелова
06.05.2017 07:56:41
2
1
всичко стана заради Михаил Начев и моя милост.
5.
666
06.05.2017 07:14:36
5
1
То кмета на Поморие е доказан капацитет в областа на финансите ... вдига местните данъци и ето го финансирането или го предоставя на други "преуспели" бизнесмени
4.
Упс
05.05.2017 23:36:49
4
5
Никодимеее? Сега къде си? Спиш ли добре? Пиара ти събра ли КИНТИ ?
3.
Независим
05.05.2017 22:59:11
8
0
Лъчезар Лисицов, моля потърсете отговор на въпроса: "Защо санаториумът е оставен до това окаяно състояние?" Защо МО е инвестирало милиони в Хисаря и Банкя(също негови бази), а в БДПЛР Поморие не? В публикацията липсва важно уточнение: ЗЕМЯТА Е ДАРЕНА НА МО(тогава Министерство на войната) ЗА ДОМ ЗА ВЕТЕРАНИ И ВОЕННОИНВАЛИДИ.
2.
Поморие
05.05.2017 22:23:11
13
6
Поморие е едно загиващо селце до Бургас. Това е самата истина - улиците нямат асфалт, няма осветление по тях, един светофар, който работи когато може, няма препитание за местните.

Разчита се на 2-3 месеца в годината, за да се изкара някаква прехрана. Данъците са безумно високи и въз основа на какво?

Имаме болница, която почти не работи. Водата е отвратителна.

И на всичкото отгоре, застроиха всяка свободна плочка, и вече въздух не остана. И за какво застроиха така, като всичко е празно? В новите блокове - живеят по 1-2 семейства, а останалото е празно и призрачно.

Та, поморие е съсипано... И май че стана късно. Не е достатъчно само утре сутринта да опънат палатките за сбора, и три дни преди това да хвърлят по три кофи асвалт по 2-3 улици...
1.
Pomoriec
05.05.2017 21:39:56
10
2
Sega voennia sanatorium ste otide v racete na Valeri Simionov
Лъчезар ЛИСИЦОВ Автор
Лъчезар ЛИСИЦОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
„Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам
„Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Навлеци със счупени коли са окупирали всичките свободни места в комплекса, жалва се бургазлията

Всичко в категорията
Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+) Вижте на какво прилича градинка в ж.к."Лазур" Шоу с арестуваните за екшъна в „Бикини”! Рочата е проектант, Г. Недялков - пчелар, а Кр. Апостолов – корабен инженер (ОБНОВЕНА) Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ) Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая"
Призрак на баща спаси девойка от смъртта (ВИДЕО)
Призрак на баща спаси девойка от смъртта (ВИДЕО) На кадрите от камера на пътя се вижда как в последния момент момичето сякаш се телепортира в другия край на шосето
Всичко в категорията
Тръмп: Войниците ни ще останат в Афганистан да се бият, докато победят
Тръмп: Войниците ни ще останат в Афганистан да се бият, докато победят Бързото изтегляне оттам ще създаде вакуум, от който ще се възползват терористите, заяви американският президент
Всичко в категорията
Парад на инфантилния популизъм Президентът Румен Радев: В Бургас ми е много приятно, има проблеми, но ръководството работи Президентът Румен Радев обеща сигурност на Цветан Василев Министър Николина Ангелкова: Не разбирам протестите на плаж "Корал", проверките там минаха спокойно Събориха още 10 незаконни къщи в ромската махала в Асеновград Гърция намали пенсиите за 12-и път от началото на кризата За този "път" се иска винетка! В „ремонт” е вече 10-та година Динко и Перата могат да станат европейски модел за справяне с мигрантите и тероризма Авиациите на Русия и на Сирия започнали да използват освободената от ИД авиобаза Джирах източно от Алепо Преди 83 години германците взимат решение, което се оказва фатално за цял свят Президентът на тридневно посещение в региона, днес е на Петрова нива, утре в Ахелой, а в понеделник при бургаския кмет
Съдия Светлин Иванов скри от обществеността обвиняемия за зверското убийство на малката Никол (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Никол е заклана в асансьора на 5-ия етаж, петна от кръв напомнят за ужаса (СНИМКИ) Майката на 15-годишния Иван ридае: Детето ми не е убиец, натопен е! (ВИДЕО) Защо държавата остави ревнивия Венци да убие жена си след 4 жалби? (ВИДЕО) Наглост! Бургаски баровец подкара Ауди S 8 на близо 3 промила алкохол Убиецът Иван побърка МВР – крие къде учи, цяла нощ шерва новини на Флагман за екзекуцията на Никол Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол Брутално! Иван не искал да убие Никол, а само „да я сплаши – да я боцне” (ОБНОВЕНА) Луд ли е убиецът на малката Никол? Може да излезе сух – на свобода Първо във Флагман.бг! Това ли е 15-годишният Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол Зловеща находка: Труп изплува от морето край Поморие
Мароканец отвлече дъщеря си в Бургас и избяга от страната Самозабравил се селски бек нарича полицай „малка пикличка”, заплашва, че ще се обади на важен човек в Сливен и ще я уволни Георги Дългия от екшъна в "Бикини" иска на свобода, не можел да спи в ареста Кървене от ануса вкарало Ценко Чоков в болница Международен аферист и перач на пари бе оставен в ареста от бургаски магистрати Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас Екшън: Кондуктор и рецидивист в жестока схватка, падат на кълбета от автобус, бандитът бяга бос, изгубена маратонка го издава Белезници за 18-годишен рецидивист, пребил жестоко дядо за пари и цигари Британският съд даде 14 г. затвор на български трафикант на хероин Съдът намали гаранцията на Живко Мартинов на 20 000 лв. заради имотното му състояние Пуснаха под гаранция за по 20 хил.лева бургазлиите със 150-те килограма марихуана
5,50 часа труд на минимална BG заплата за кило телешко
5,50 часа труд на минимална BG заплата за кило телешко Швейцарците се трудят 3 часа, за да си позволят кило месо за $50
Всичко в категорията
120 заведения по морето затворени заради укриване на оборот (ВИДЕО) Димитър Маргаритов попари заведението, което начисли такса "желание на клиента", грози го голяма тесла! (ВИДЕО) Плодове и зеленчуци поевтиняват, сиренето поскъпва Пътници на България ер чакат повече от 15 часа на летище София Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Предстои подписване на договора за обхода на Поморие, строителството на четирилентовия път до Слънчев бряг почва до дни Ивайло Московски: Концесията не е мръсна дума, летищата в Бургас и Варна се развиват (ВИДЕО) 6 дружества кандидатстват за изграждане на тол системата Вицепремиерът Валери Симеонов със смущаващи данни: Туризмът ни е нискобюджетен, по-евтин дори от този в Африка (ВИДЕО) След проверките през лятото: Ръст на оборотите по Черноморието със 100 млн. лв. Всички тайни около дизайна на iPhone 8 паднаха! (СНИМКА)
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Въпросът е поставен отново пред началника на политическия кабинет на министър-председателя и работата по него ще продължи, твърдят от Министерския съвет
Всичко в категорията
Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс Боршош прави незаконни преустройства в НДК Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
Последна възможност за бъдещите студенти! Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява допълнителен прием Нова магистратура подготвя специалисти по ИТ и аутсорсинг в Бургас Електронни дневници заменят хартиените в училище Вижте най-новата магистърска програма на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" Учителите ще вземат по 1700 лева, вдигат им пак заплатите догодина (ВИДЕО) Увеличиха учителските заплати, решението влиза в сила от 1-и септември Ето го бъдещето на Бургас, с което трябва да се гордеем! Константин Гаров и Атанас Динев се върнаха с медали от Рио де Жанейро Гордост за Бургас! Даниела Павлова спечели сребърен медал на световното първенство по ИТ в САЩ Бургазлийка със скандални разкрития за ЦДГ „Слънце” Една галерия на 20 или как с донкихотовски инат се подкрепя българското изкуство И за 4-годишните предучилищната подготовка става задължителна
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком"
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком" Новите процедури ще се извършват от висококвалифицирани специалисти, в стерилна оперативна среда и с доказали качеството и ефикасността си продукти

Всичко в категорията
Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол
Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол На 7-ми юли бащата Любомир Йончев е сключил брак с красива млада казахстанка

Всичко в категорията
40 000 лева са нужни за операция на 40-годишен мъж, за да проходи отново (ВИДЕО) Самотна майка намери подслон, помагат й да си построи жилище (ВИДЕО) Настаниха в дом дядо Цоло, чиято къща изгоря (ВИДЕО) Недосегаеми ли са циганите и как бургазлия пет години търси правосъдие заради ромските набези Страшна трагедия! Съседка откри мъртъв пред блока 17-годишен ученик (СНИМКИ) Ужас! Млада майка си преряза вените заради депресия! (СНИМКИ) Нови разкрития! Бившият полицай Димитър Даскалов блъснат от кола и захвърлен в дерето Покъртителни разкрития около трагичната смърт на бившия полицай Димитър Даскалов, вижте къде е издъхнал Красива ученичка отиде до тоалетната и изчезна, откриха я, прегазена от... пет влака (СНИМКИ) Балконингът в Слънчев бряг с нова жертва! Млада жена е в кома след полет от 6-ия етаж 5-годишната Криси проходи, но са нужни още 58 000 лева, за да оздравее
7 начина да бъдете по-авантюристични в леглото 0
7 начина да бъдете по-авантюристични в леглото 0 Вижте съветите на сексоложката Анабел Найт
Всичко в категорията
Софийски опел се заби в ТИР на кръговото до КАТ в Бургас
Софийски опел се заби в ТИР на кръговото до КАТ в Бургас Заради инцидента трафикът в областта се превърнал в ад
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато от София със самолет можеше да се лети до 7 града в България
Спомени от соца: Когато от София със самолет можеше да се лети до 7 града в България На тричленно семейство пътуването със самолет за морето му струваше около 120 лв. за отиване и връщане, което е значителна на фона на доходите сума

Всичко в категорията
България се прости с големия Величко Чолаков (СНИМКИ)
България се прости с големия Величко Чолаков (СНИМКИ) Стотици отдадоха последна почит на бронзовия медалист от Игрите в Атина
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Меден Рудник
Извънредно! Момиче е открито окървавено в асансьор в ж.к. „Меден рудник” Закопчаха 27-годишния Иван, който обра десетки в бургаския ж.к. „Меден Рудник” Районът около небостъргача в ж.к. „Меден рудник” се превърна в опасна детска площадка (СНИМКИ) КАТ за катастрофата на входа на "Меден рудник": Шофьорът е жив, преглеждат го в "Бургасмед" Жестока катастрофа на входа на жк "Меден рудник": Автомобил се вряза в стълб, шофьорът е ранен Най-модерният електробус в Европа тръгва към „Меден рудник”, вижте супервозилото (ВИДЕО/СНИМКИ) Кой крив, кой прав? Приземният етаж на бл. 513 в бургаския ж.к. „Меден рудник” – блокиран, собственик го загради с ограда (ВИДЕО) Как да станете легендарна батка? Купете си пещерата на Батман в „Меден рудник” (СНИМКИ) Зверско меле в жк "Меден рудник": Два голфа катастрофираха зрелищно След години чакане: Строят нов гробищен парк в бургаския ж.к. „Меден рудник” (КАРТА) Димитър Николов: Искам Бургас да е компилация между Барселона, Виена, Лион и Марсилия
Наркодилърът Качето натопи полицейски шеф за наркотици, проверяват топчегне от Криминална В Община Айтос запретнаха ръкави за парите от Министерски съвет: Търсят кой да асфалтира улиците в с. Пещерско Търговци превърнаха битака в Айтос в сметище, кметът го затвори Вижте пълния отчет за управлението на общинската собственост в Айтос Двата айтоски басейна под наем за 10 години Лауреат! Горски в Айтос си фалшифицирал дипломата за средно образование, не могат да го обвинят заради изтекла давност Ето какво са свършили общинските съветници на Айтос за първите 6 месеца на годината Официално: Групата на независимите в ОбС-Айтос се увеличи с още един съветник Изгоненият от ДПС Фикри Ахмед: Благодарение на ГЕРБ и Васил Едрев с. Пещерско ще светне 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати Мъртва риба в язовир край Айтос вдигна на крак институциите, търсят източника на замърсяване
Шахматистите на карнобатския клуб „Маркели” взеха участие в международен турнир
Шахматистите на карнобатския клуб „Маркели” взеха участие в международен турнир Божидар Иванов от "Маркели", заедно с няколко бургазлии си разделиха третото място, тъй като имаха еднакъв брой точки
Всичко в категорията
Кошмар на пътя! 21-годишен шофьор на микробус се вряза в дърво край Карнобат (СНИМКИ) Карнобат в топ 3 на най-горещите места за 7 август Рекорд: Спипаха двама бургазлии със 150 кг марихуана в Карнобатско, ето кои са! Теодор Тодоров от Карнобат - първият пациент в Източна Европа излекуван с уникална технология 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати Кметът на Карнобат Георги Димитров даде старт на проекта-емблема на третия си мандат За пример! Солидарност в Церковски с хората от изгорелите къщи Трагедията е голяма! Пожарникар пострада при борбата срещу огнената стихия в Церковски Кметът на Карнобат Георги Димитров за пожара в Церковски: Три къщи са напълно изгорели (СНИМКИ) Извънредно! Огромен пожар поглъща богатото село Церковски в Карнобатска община Спипаха карнобатлия да се разхожда с ловен арсенал по улиците
Спипаха гард на Митьо Очите с пакет дрога в устата
Спипаха гард на Митьо Очите с пакет дрога в устата Бил заловен да продава наркотиците пред бар в Слънчев бряг
Всичко в категорията
Световноизвестният астроном проф. Димитър Съселов предоставя на Общината архивни документи за Несебър Веселинов: Дискотеките в Слънчев бряг не трябва да са на плажа, съсипват бизнес за милиони (ВИДЕО) Добре сложен мъж краде цигари от магазин в Свети Влас, познавате ли го? (ВИДЕО) Каракачанов отсече: Слънчев бряг не е за купон! Изплуваха подробности около мистериозната смърт на 20-годишния британец в Слънчев бряг Българският Худини с един от най-опасните номера, скача с усмирителна риза в морето край Слънчев бряг (ВИДЕО) Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи В Слънчев бряг с иронични надписи: "Аз съм мутра"(ВИДЕО) Мощни проверки в Слънчев бряг, "Оксижен" пак в нарушение, диджей Станчо се скри, за да не го арестуват Съюзът на собствениците в Слънчев бряг иска спешна среща с премиера Бойко Борисов Стотици в Слънчев бряг ще протестират днес срещу Валери Симеонов заради акция "Шум"
Кметът на Поморие Иван Алексиев на честванията от битката при Ахелой: От това късче земя тръгва величието на България! (ВИДЕО) Ето как посрещнаха президента Румен Радев в Ахелой (СНИМКИ) Вижте програмата на националното честване – 1100 години от битката при Ахелой Управителката на „Хелиос бийч”: Бивш московски митничар буни духовете в комплекса, иска да всички приходи за себе си Държавният глава ще участва в националното честване на 1100 години от битката при Ахелой Ще бъде представена изложба с творби, вдъхновени от Ахелойската битка Ексклузивно! Смърт на живо след нощно къпане с много алкохол в Поморие (ВИДЕО 18+) Учени от цял свят идват в Поморие заради Ахелойската битка Полицията в Поморие на крак заради изгубено 4-годишно момиченце, родителите го оставили без надзор (СНИМКА) Кошмар! Журналист изплаши до смърт служители на аквапарк Арестуваха Васил от Бата, превърнал двора си в канабисова платнация
Разкриха на остров Кирик първата улица в Аполония (ВИДЕО)
Разкриха на остров Кирик първата улица в Аполония (ВИДЕО) Тя е единствената в България от архаичната епоха, каза доц. Кръстина Панайотова
Всичко в категорията
Спецчасти унищожиха мината в Корал Първо във Флагман.бг! Див екшън край Резово, мигранти се опитаха да убият с камъни 28-годишен бургазлия Нено Димов: Синеморец остава без пречиствателна станция заради „Натура 2000“ (ВИДЕО) Наемателят на плажа „Делфин” намери цаката на провисналите нудисти, сложи им камери за видеонаблюдение Къмпингари в „Корал“ преминаха в контраатака - били репресрани от държавата (ВИДЕО) Шалтето на плаж "Нестинарка" остава 5 лв., но не е задължително Шестима цигани в ареста заради ромската война в Царево Глобяват концесионера на плажа в Лозенец заради отказ летовник да използва един шезлонг и чадър? (ВИДЕО) Спасиха давещ се мъж на плаж „Корал“ Извънредно! Ромска война в курорта Царево, пращат жандармерия да усмирява циганите Спират тока и водата на къмпингарите, опънали палатки върху дюните на „Корал“
Майстори на подводния риболов ще се състезават в Приморско Безпрецедентно! Данъчни и полиция запечатаха петте най-оборотни заведения в Приморско в полунощ (СНИМКИ) Спомени от соца: Какво остана от резиденция Перла край Приморско Украинец топи ресторант в Китен за развалена храна, за да си отмъсти на работодателя? (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) Христо Узунов: Заведения работят на черно, нямат дори данъчна регистрация (ВИДЕО) Полицаи нахлуха в апартамента на двама братя в Китен, превърнали го в склад за наркотици и фалшиви пари (СНИМКИ) Фекалии се изливат от шахта в река Караагач, РИОСВ-Бургас на спешна проверка за измряла риба Гръмнал водопровод остави хиляди туристи в Приморско без вода Когато излезеш от село, но селото не излиза от теб! Вижте как шофьор от Монтана покри колата си с черги Крадци задигнаха 8 бона от хотел в Приморско
Николина Ангелкова с отлична идея за развитието на туризма в Странджа, кметът на Средец я подкрепи
Николина Ангелкова с отлична идея за развитието на туризма в Странджа, кметът на Средец я подкрепи Винено-кулинарни маршрути ще покажат богатството и разнообразието на региона, смята министърът на туризма

Всичко в категорията
Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО)
Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО) Президентът Румен Радев, под чийто патронаж е съборът, пристигна със съпругата си Десислава и бе посрещнат с бурни аплодисменти


Всичко в категорията
Възторжена тракийка поднесе сантиментален подарък на президента Радев на Петрова нива (ВИДЕО) Започват летните културни празници на Малко Търново, вижте програмата Петрова нива чества 114 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Президентът Румен Радев идва за тракийския събор на Петрова Нива Кметът на Малко Търново Илиян Янчев показа как трябва да се действа срещу ромите-хрантутници, прати им багери Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания
Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал Крепостта в Русокастро става топ дестинация за историческия туризъм Ценна икона от слонова кост откриха в Русокастро (ВИДЕО) Тодор Байчев иска от министър ремонт на път, за да спре обезлюдяването в Карнобат и Средец Златна монета е открита при разкопките на крепостта Русокастро (СНИМКИ) Мъж от Хасково подхвърли 20 лв. на полицаи, помолил да му се размине Помогнете! Отстраниха тумора на 7-годишния Боби, но са нужни още 47 хил. евро за лъчетерапия Бъдещи първокласници от Камено с невероятен концерт, подготвени за училище по проект „Ранно детско развитие” Кметът Жельо Вардунски разреши дългогодишен проблем, Камено има Спешна помощ и линейки "Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци”
Откриха труп на 54-годишен мъж в язовир "Камчия"
Откриха труп на 54-годишен мъж в язовир "Камчия" Безспорно доказано е, че се е удавил и смъртта му не е насилствена

Всичко в категорията
Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове Степан Мкртчян първо произвеждаше колбаси, а след това и безалкохолно

Всичко в категорията
Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи Интервю Всички интервюта Иван Дончев, управляващ съдружник на “Какао бийч”: Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи
В хотелите около нашите дискотеки има много анулирани резервации заради проваления уикенд

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Бургазлии обявиха война на бакшишите, искат Uber Таксиджиите умишлено бойкотирали диспечерите, специално подбирали клиентите си


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали „Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 23.08.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Увлечени сте от работа, изискваща от вас да вложите много сили и нерви, за да я завършите. Въпреки това усилията от ваша страна ще ви донесат отлични приходи. Не бъдете прибързани, защото ще си навредите. Прочетете интересна информация в интернет, която ще ви бъде полезна на работното място. Отложете деловите срещи и разговори. Днес ви очакват финансови постъпления. Не се поддавайте на интриги и провокации, които целят да ви отклонят от преките ви задължения. Във ваша полза е да бъдете сдържани и да не рискувате. От вашата предвидливост зависи по-нататъшният ви успех. Не пропускайте да се възползвате от новите възможности за стабилизация. Подвластни сте на влияние отстрани. Особено внимателни да са заетите в държавната администрация и заемащите ръководни позиции. Осъществяването на вашите цели може да се забави заради препятствия, които не сте в състояние да предвидите. Не харчете парите си без неотложни разходи. Няма да ви притесняват пречките и проблемите, ако не сте прибързани и не прекалите с желанието си да завършите всичко започнато до вечерта. Начинанията са успешни, само ако са предварително обмислени. Направете всичко възможно да отложите планираните преди дни делови срещи, защото този ден не ви носи очакваните успехи. Откажете се на всяка цена, ако ви предложат пътуване, колкото и примамливо и печелившо да е то. Изпълнението на служебните ви задължения не може да се отложи за следващите дни. Особено внимателни трябва да са бизнесмените  преди да се съгласят на сделка. Очаквайте трудности на работното място. Не уговаряйте срещи с цел да привлечете нови делови партньори, защото няма да ви донесат успех. Все още сте доста напрегнати и склонни да спорите заядливо. Време е да помислите за себе си и да забравите за хората, които нарочно ви ядосват и нарушават спокойствието ви. Всичко, което сте планирали може да се забави заради препятствия. Няма да се справите сами. Ще изострите отношенията с хората от обкръжението си, заради желанието ви да прехвърлите работата на тях. Привидно сте мили и отстъпчиви, но ако ви се противопоставят, ставате резки и раздразнителни. Имате намерение да се видите с приятели, но сте принудени да пътувате. Трудностите в общуването и по пътя са преодолими. Запазете спокойствие. Бъдете уверени в себе си, защото днес сте подвластни на вашата свободна воля и сами управлявате Съдбата си. През цялото време си внушавате, че сте безсилни да промените каквото, но това не е така. Промените ще ви погълнат изцяло още сутринта. На всички е необходима помощта ви. Близките ви са недоволни от непрекъснатото ви отсъствие от дома. Избегнете разправията. Не прекалявайте в желанието си да помогнете на всички, като правите непоискано добро. Финансовото ви положение и нестабилно. Обмислете нови възможности и не разчитайте на приходи. Анализът на постигнатото и на грешките ви е във ваша полза. Ако е възможно коригирайте пропуските си. Отложете уговорените делови срещи, особено ако са свързани с опитите да ви изнудят за пари. Въпреки засилените ви материални стремежи не искайте подчинение от страна на близките си и на вашите колеги. На работното си място подгответе кратък доклад за предложенията си. Анализирайте изминалите дни и ако откриете свои грешки, помислете как да ги поправите. Имате възможност да се справите със задълженията си. От сутринта сте напрегнати и конфликтни без причина. Около вас прехвърчат искри, които ви е трудно да овладеете. Ще си създадете много неприятели на работното място, ако не смекчите поведението си. В късния следобед ще ви зарадва новина за приходи. Ако се налага да свършите някаква работа, приемете предложението без да се мръщите.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип