×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте възможностите за класиране на Нефтохимик до края на сезона


Вижте възможностите за класиране на Нефтохимик до края на сезона
Нефтохимик е в една група с отборите на Пирин, Берое и Локо ГО
02 Май 2017, Вторник, 18:00 ч.

Отборът има нужната класа, за да оцелее и да се бори за повече през новия сезон


През този сезон, най-високото ниво на българския футбол се организира под една нова форма, която е разделена на редовен сезон и плейофна фаза. След като всички 14 тима от лигата изиграят по 2 мача помежду си приключва редовният сезон. Вече сме във фазата на плейофи, която също наближава своя финален етап, но не означава край на мачовете! Бургаския Нефтохимик се намира в плейофната част на втората осмица, която е разделена на 2 групи от по 4 отбора. За някои хора все още е трудно да преценят какво ще се случи до края, така че ще разиграем и обясним различните варианти, които стоят пред отбора, понеже до голяма степен неговото класиране е изяснено и въпросителните са по-малко, отколкото бяха в началото на плейофите. В оставащите мачове от Първа лига очакваме доста емоции, които ще привлекат вниманието на родния запалянко, а тези от вас, които си падат по залозите могат да разгледат специалните оферти, описани в сайта на бранда Efirbet.com. Обикновено първа лига, а и останалите отбори от родните лиги са включени в сайтовете на Бет365, Ефбет и Бетфеър.

Ситуацията в групата на „шейховете”

Нефтохимик е в една група с отборите на Пирин, Берое и Локо ГО. След като половината от плейофните фази вече са изиграни, то стана ясно, че на 3 и 4 място в тази група ще са отборите на Нефтохимик и Локо ГО. Те ще трябва да се борят за своето оцеляване в Първа лига. Другите два тима в групата – Пирин и Берое, ще участват в борбата за място в Лига Европа. Това обаче, към момента не касае Нефтохимик. Тук е времето да отбележим, че тима ще се бори с някой измежду последните 2 тима в другата група от втората осмица. Там са Ботев Пловдив, Верея, Славия и Монтана, като последните няма как да мръднат от най-задното място, докато Ботев изглежда сигурен първи. Така, Верея и Славия са с неясни съдби към момента. Всичко за Нефтохимик зависи от това, как ще се класира. От това зависи срещу кого ще играе! Нека разгледаме различните варианти, като споменем, че тима ще се бори за разпределението на местата от 11 до 14!

Ако Нефтохимик завърши 3 в своята група

Ако „шейховете” завършат своята група на трето място, то те ще играят срещу четвъртия в другата група от по 4 отбора, който със сигурност е Монтана. В същото време третия от групата на Монтана, който най-вероятно ще бъде Славия или Верея, ще се изправи срещу четвъртия в групата на Нефтохимик, който в това стечение е отбора на Лого ГО.

Нефтохимик – Монтана – победителят се определя в два мача на разменено гостуване, като в случая бургаският тим ще бъде домакин в реванша:

Ако Нефтохимик победи: в този случай тима ще се изправи срещу спечелилия в другата среща между Славия/Верея и Локо ГО. Отново се играят два мача на разменено гостуване като този път домакин в реванша е отборът с по-предно класиране в редовния сезон. Победителя в мача Нефтохимик срещу Верея/Славия или Локо ГО се нарежда на 11 място в крайното класиране на Първа лига сезон 2016/2017. Загубилият се нарежда на 12 позиция, която му отрежда среща с третия в класирането на Втора лига, в битка за място в най-високото ниво на българския футбол за другия сезон. Победителят се решава само в ЕДИН мач на неутрален терен!

Ако Нефтохимик загуби от Монтана: при това стечение на обстоятелствата, бургазлии ще срещнат загубилия в другата среща между Славия/Верея и Лого ГО. Отново се играят 2 мача на разменено гостува и този отбор, който НЕ спечели двубоите се нарежда на последното 14 място в класирането, което му гарантира сигурно изпадане във Втора лига!Спечелилият се класира 13-ти, което означава, че ще играе с втория в крайното класиране на Втора лига, в битка от един мач на неутрален терен, победителят от който ще играе в Първа лига другия сезон. Както споделихме, в сайтове като Efirbet са оценени различните букмейкърски къщи, като са изброени офертите за нова сметка.

Ако Нефтохимик завърши 4-ти в своята група

При този случай може би вече се досещате, че „шейховете” ще срещнат един измежду Славия и Верея, в зависимост кой от тях остане трети в групата си. В другия мач за разпределение ще се срещнат Локо ГО и Монтана.

Нефтохимик – Славия/Верея – и тук победителя се определя в два мача на разменено гостуване, но бургаския тим ще бъде гост в реванша:

Ако Нефтохимик спечели: в този случай ще се изправи срещу победителя от другата двойка между Монтана и Локо ГО. Отново ще видим 2 мача на разменено гостуване, като победителят ще се класира на 11 място в Първа лига. Ако Нефтохимик загуби мача си, то това означава, че ще играе плейоф в един двубой срещу третия в крайното класиране на Втора лига.

Ако Нефтохимик загуби от Верея/Славия: това означава, че тима от Бургас ще играе срещу загубилият в другия мач между отборите на Локо ГО и Монтана. Отново мачовете са два и победителят в този сблъсък ще заеме 13 позиция в класирането на Първа лига, което означава, че ще играе още един мач срещу втория в подреждането на Втора лига, за да се определи кой от тях ще играе в Първа и кой във Втора лига през новия сезон. Срещата е една на неутрален терен! Ако Нефтохимик не спечели и в двубоя срещу Локо ГО или Монтана, то това означава, че ще завърши последен и ще изпадне във Втора лига!

Както може би сами си направихте извода, не е чак толкова важно, дали Нефтохимик ще завърши 3-ти или 4-ти в своята група, макар че това променя противниците и пътя към оцеляването! Все пак, дори 4-ти в групата си, тима има големи шансове за оставане. Със сигурност ще бъде интересно до края! Очакваме да видим какви двойки ще се получат и кой ще се радва в края на целият този цикъл от мачове! За Нефтохимик можем да кажем, че отборът има нужната класа за да оцелее и да се бори за повече през новия сезон!

В категории: Бургас , Спорт


7
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
7
Коментара по темата
7.
do 6
03.05.2017 20:49:50
0
1
Ебалче, как да не е дал кмета ве? 180 000 в началото и после 50 000 лева малко пари ли са? Това е бюджет за Б група. Да не говорим, че с години НЕ ПЛАЩАХТЕ за базите в Д Езеро , Българово и на Бургасбус
6.
do burgazliq
03.05.2017 15:49:32
1
0
kaval4e kvi tvoi pari kato 4i4o kmet ne dal 1 stotinka ve gadna mrasna dolna utaike
5.
Х
03.05.2017 09:53:16
0
3
Нефтокомик
4.
Умник
03.05.2017 07:34:05
1
1
Нищо не разбрах !
3.
Бургазлия
02.05.2017 21:45:59
2
11
Закривайте ги тия смешници, стига са трошили грешни наши кинти
2.
ANTONIO RESIO
02.05.2017 20:11:50
3
11
С две думи-Нефтохимик изпада
1.
запознат
02.05.2017 19:25:16
3
13
Кой го ебе какво става с Нефтохимик!Платена статия!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори