×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте възможностите за класиране на Нефтохимик до края на сезона


Вижте възможностите за класиране на Нефтохимик до края на сезона
Нефтохимик е в една група с отборите на Пирин, Берое и Локо ГО
02 Май 2017, Вторник, 18:00 ч.

Отборът има нужната класа, за да оцелее и да се бори за повече през новия сезон


През този сезон, най-високото ниво на българския футбол се организира под една нова форма, която е разделена на редовен сезон и плейофна фаза. След като всички 14 тима от лигата изиграят по 2 мача помежду си приключва редовният сезон. Вече сме във фазата на плейофи, която също наближава своя финален етап, но не означава край на мачовете! Бургаския Нефтохимик се намира в плейофната част на втората осмица, която е разделена на 2 групи от по 4 отбора. За някои хора все още е трудно да преценят какво ще се случи до края, така че ще разиграем и обясним различните варианти, които стоят пред отбора, понеже до голяма степен неговото класиране е изяснено и въпросителните са по-малко, отколкото бяха в началото на плейофите. В оставащите мачове от Първа лига очакваме доста емоции, които ще привлекат вниманието на родния запалянко, а тези от вас, които си падат по залозите могат да разгледат специалните оферти, описани в сайта на бранда Efirbet.com. Обикновено първа лига, а и останалите отбори от родните лиги са включени в сайтовете на Бет365, Ефбет и Бетфеър.

Ситуацията в групата на „шейховете”

Нефтохимик е в една група с отборите на Пирин, Берое и Локо ГО. След като половината от плейофните фази вече са изиграни, то стана ясно, че на 3 и 4 място в тази група ще са отборите на Нефтохимик и Локо ГО. Те ще трябва да се борят за своето оцеляване в Първа лига. Другите два тима в групата – Пирин и Берое, ще участват в борбата за място в Лига Европа. Това обаче, към момента не касае Нефтохимик. Тук е времето да отбележим, че тима ще се бори с някой измежду последните 2 тима в другата група от втората осмица. Там са Ботев Пловдив, Верея, Славия и Монтана, като последните няма как да мръднат от най-задното място, докато Ботев изглежда сигурен първи. Така, Верея и Славия са с неясни съдби към момента. Всичко за Нефтохимик зависи от това, как ще се класира. От това зависи срещу кого ще играе! Нека разгледаме различните варианти, като споменем, че тима ще се бори за разпределението на местата от 11 до 14!

Ако Нефтохимик завърши 3 в своята група

Ако „шейховете” завършат своята група на трето място, то те ще играят срещу четвъртия в другата група от по 4 отбора, който със сигурност е Монтана. В същото време третия от групата на Монтана, който най-вероятно ще бъде Славия или Верея, ще се изправи срещу четвъртия в групата на Нефтохимик, който в това стечение е отбора на Лого ГО.

Нефтохимик – Монтана – победителят се определя в два мача на разменено гостуване, като в случая бургаският тим ще бъде домакин в реванша:

Ако Нефтохимик победи: в този случай тима ще се изправи срещу спечелилия в другата среща между Славия/Верея и Локо ГО. Отново се играят два мача на разменено гостуване като този път домакин в реванша е отборът с по-предно класиране в редовния сезон. Победителя в мача Нефтохимик срещу Верея/Славия или Локо ГО се нарежда на 11 място в крайното класиране на Първа лига сезон 2016/2017. Загубилият се нарежда на 12 позиция, която му отрежда среща с третия в класирането на Втора лига, в битка за място в най-високото ниво на българския футбол за другия сезон. Победителят се решава само в ЕДИН мач на неутрален терен!

Ако Нефтохимик загуби от Монтана: при това стечение на обстоятелствата, бургазлии ще срещнат загубилия в другата среща между Славия/Верея и Лого ГО. Отново се играят 2 мача на разменено гостува и този отбор, който НЕ спечели двубоите се нарежда на последното 14 място в класирането, което му гарантира сигурно изпадане във Втора лига!Спечелилият се класира 13-ти, което означава, че ще играе с втория в крайното класиране на Втора лига, в битка от един мач на неутрален терен, победителят от който ще играе в Първа лига другия сезон. Както споделихме, в сайтове като Efirbet са оценени различните букмейкърски къщи, като са изброени офертите за нова сметка.

Ако Нефтохимик завърши 4-ти в своята група

При този случай може би вече се досещате, че „шейховете” ще срещнат един измежду Славия и Верея, в зависимост кой от тях остане трети в групата си. В другия мач за разпределение ще се срещнат Локо ГО и Монтана.

Нефтохимик – Славия/Верея – и тук победителя се определя в два мача на разменено гостуване, но бургаския тим ще бъде гост в реванша:

Ако Нефтохимик спечели: в този случай ще се изправи срещу победителя от другата двойка между Монтана и Локо ГО. Отново ще видим 2 мача на разменено гостуване, като победителят ще се класира на 11 място в Първа лига. Ако Нефтохимик загуби мача си, то това означава, че ще играе плейоф в един двубой срещу третия в крайното класиране на Втора лига.

Ако Нефтохимик загуби от Верея/Славия: това означава, че тима от Бургас ще играе срещу загубилият в другия мач между отборите на Локо ГО и Монтана. Отново мачовете са два и победителят в този сблъсък ще заеме 13 позиция в класирането на Първа лига, което означава, че ще играе още един мач срещу втория в подреждането на Втора лига, за да се определи кой от тях ще играе в Първа и кой във Втора лига през новия сезон. Срещата е една на неутрален терен! Ако Нефтохимик не спечели и в двубоя срещу Локо ГО или Монтана, то това означава, че ще завърши последен и ще изпадне във Втора лига!

Както може би сами си направихте извода, не е чак толкова важно, дали Нефтохимик ще завърши 3-ти или 4-ти в своята група, макар че това променя противниците и пътя към оцеляването! Все пак, дори 4-ти в групата си, тима има големи шансове за оставане. Със сигурност ще бъде интересно до края! Очакваме да видим какви двойки ще се получат и кой ще се радва в края на целият този цикъл от мачове! За Нефтохимик можем да кажем, че отборът има нужната класа за да оцелее и да се бори за повече през новия сезон!

В категории: Бургас , Спорт


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
do 6
03.05.2017 20:49:50
0
1
Ебалче, как да не е дал кмета ве? 180 000 в началото и после 50 000 лева малко пари ли са? Това е бюджет за Б група. Да не говорим, че с години НЕ ПЛАЩАХТЕ за базите в Д Езеро , Българово и на Бургасбус
6.
do burgazliq
03.05.2017 15:49:32
1
0
kaval4e kvi tvoi pari kato 4i4o kmet ne dal 1 stotinka ve gadna mrasna dolna utaike
5.
Х
03.05.2017 09:53:16
0
3
Нефтокомик
4.
Умник
03.05.2017 07:34:05
1
1
Нищо не разбрах !
3.
Бургазлия
02.05.2017 21:45:59
2
11
Закривайте ги тия смешници, стига са трошили грешни наши кинти
2.
ANTONIO RESIO
02.05.2017 20:11:50
3
11
С две думи-Нефтохимик изпада
1.
запознат
02.05.2017 19:25:16
3
13
Кой го ебе какво става с Нефтохимик!Платена статия!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Днес следобед ЦИК ще се произнесе по тези заявления
Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори