×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преглед на регионалния печат: Затварят ферма след мор по животни


Преглед на регионалния печат: Затварят ферма след мор по животни
Сигналът на обществения посредник за мъртвите животни Таню Атанасов даде резултат
17 Март 2017, Петък, 05:32 ч.
Източник: радио Фокус, снимката е илюстративна

Вижте и останалите водещи теми от регионалния печат


„Затварят ферма след мор по животни“ е водещото заглавие на вестник „Черноморски фар“. Сигналът на обществения посредник за мъртвите животни в Звездец Таню Атанасов даде резултат.

В края на февруари нарочна комисия, назначена със заповед на изпълнителния директор на БАБХ, извърши проверка по случая с мъртвите животни и препотвърди решението на бургаските си колеги от ОДБХ-Бургас, които още преди това издадоха разпореждане фермата да се закрие. Темата продължава на 2 стр. в ежедневника. Там четем още: „Прокуратурата ще ползва супермодерен дрон за разследвания“.

На 3 стр. изданието информира „Порязаха фирмите, обжалвали концесиите на плажовете в Бургас и Поморие“. Комисията за защита на конкуренцията отхвърли претенциите на фирми за плажовете в „Поморие-централен“, „Нестинарка“ и „Бургас-север“, като ги счете за неоснователни. Фирмите обжалваха процедурата по отдаване на концесия на плажните ивици. „Тираджия укрил 630 кутии контрабандни цигари в двоен таван на камион“ е друго заглавие от 3. стр. Темата на деня е „Спешно за Спешната помощ“. Хаосът е невероятен, трябва комплексна и адекватна медицинска грижа в сектора, казват лекари и зоват за обединение. „Бургаски футболист купува къща в Индонезия“, „Компютърни измами изместват телефонните“, „Готини баби събират средства за абитуриенти в неравностойно положение“, са други заглавия в ежедневника.

Интервюто в броя е с треньора по шах Вячеслав Тиличеев, който казва: За да си истински добър в шаха, трябват усилени тренировки.

В категории: Бургас


1
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
1
Коментара по темата
1.
o_o
17.03.2017 10:01:16
0
0
Как ДПС превзема Северозапада и кои им помагат

Земеделци > Uncategorized > Как ДПС превзема Северозапада и кои им помагат

Няма да развивам конспиративни теории. Ще покажа ФАКТИ от една община от Северозапада. Във всички общини, в които ДПС има сходни резултати, нещата стоят по сходен начин.

На всички е известно , че в община Хайредин двама братя работят за ДПС. На сграда, която е тяхна собственост и е офис на тяхна фирма има табела с надпис „Общински съвет на ДПС“. Единият брат, Емил Алексиев Тодоров е регионален лидер на движението в Монтана. Известен е с това , че беше осъден от съда в гр. Лом за купуване на гласове . Другият брат, Тодор Алексиев Тодоров е кмет на община Хайредин от 2011г. Като беше избран и на местните избори 2015г. ОБЪРНЕТЕ внимание в долната таблица на резултатите на ДПС в община Хайредин за времето, за което е кмет.

Това е таблица за резултатите на ДПС в община Хайредин от парламентарни и евроизбори от 2005 да 2014г.
tabldps

Четвъртият ред от таблицата (с удебелените букви и цифри) е от секцията в дома за стари хора в Хайредин. На този ред най – ярко изпъква цялата гнусотия на ситуацията. В цялата община, както и в дома за стари хора няма турци или мюсюлмани. Всеки знае как възрастни хора, възпитавани в отношението към поробителя (не казвам дали е правилно или не), биха гласували за ДПС. Сега си представете тези беззащитни баби и дядовци как са принуждавани от някакъв изрод да гласуват за партия, за която никога при свободен избор не биха гласували. Всяко принуждаване някой да гласува против волята си е гнусотия. Но това тук е върхът на гнусотията .

Няма да описвам механизмите за постигането на горните резултати. Те са до болка познати.

Ще се опитам да покажа с факти кои са причините за наглостта и безсрамието на хората, отговорни за ситуацията.

През 2007г. семейството на братята присвоява с измама 292 дка общинска земя . Доказателствата съм ги описал в http://hairedin.com//index.php?option=com_content&task=view&id=365&Itemid=1 . Ето тук нотариалния акт е сниман до друг нотариален акт, с който е взета общинска земя в землището на с. Михайлово , община Хайредин– очевидно е ,че двата акта са получени след компютърна преработка на един и същи оригинален нотариален акт (който го има в съда в Оряхово) http://hairedin.com/images/nakrilec.jpg И НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ НА ПРОКУРАТУРА И СЪД !

Единият брат, Емил Алексиев Тодоров е регионален лидер на движението в Монтана. Известен е с това , че беше осъден от съда в гр. Лом за купуване на гласове . http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3307034 .Само, че окръжния съд в Монтана чрез съдия Елизабета Кралева решава, че има пропуски връща делото за доразследване… едва ли е чел какво са казали 70 свидетели… Делото се забута някъде в съдебната система и никой не знае какво стана с него…

През 2012г. В Хайредин се реализира проект за залесяване на 272 дка голина. Като краен резултат – няма нова гора, затова пък повече от ¼ от хубавата дъбова гора на Хайредин е изсечена. Т.е. изсечени са около 53дка гора, като мястото след това се залесява като голина. Но няма нова гора, защото не са спазени изискванията по проекта за изкопаване на дупки с размер 70 на 70 на 70см. На всичкото отгоре е извършено „залесяване“ САМО на около 210 дка – т.е. пак измама. Според прокурор Рашева от Козлодуйския съд , всичко е наред и няма престъпление Доказателствата в статията: http://hairedin.com//index.php?option=com_content&task=view&id=377&Itemid=1

През 2013 година в Хайредин започва изграждането по проект с европейски средства на предпазна стена. До есента на 2013 година не е направено почти нищо, но се лъже и срещу документи за уж извършени дейности се получават две трети от парите. На 13 февруари се прави заключителна пресконференция и на следващия ден е поискано цялостно изплащане на проекта . В момента, когато се прави пресконференцията не е изграден НИТО ЕДИН МЕТЪР ОТ СТЕНАТА. От сателитната снимка на Гугъл, която е от 18 март (т.е. 35 дена след пресконференцията) се виждат изградени само около 30 метра стена… Според прокурор Рашева от Козлодуйския съд , всичко е наред и няма престъпление. Подробности и доказателства :http://hairedin.com//index.php?option=com_content&task=view&id=346&Itemid=1



Може да се пишат още подобни неща, но и тези са достатъчни да си направим извода – кой е виновен това да се случва:

Виновни са : Конкретните лица от съдебната система. Защото ако си бяха свършили работата, наглостта и чувството за безнаказаност при купуването на гласове едвали щеше да е в такива размери.

Виновни са: Регионалните медии, които легитимират тези хора, като нормални граждани ,като вместо да ги заклеймяват , ги хвалят . Причината да го правят е ясна , но резултатът също . Обикновения човек и младите хора възприемат , че да си престъпник и рушител на държавността е престижно, щом като извършваш престъпления и те хвалят в медиите , вместо да те порицават. Не мога де се начудя, собствениците на тези медии които са имотни хора, наистина ли не разбират ,че възпитават общество, в което да си престъпник е нормално. Наистина ли искат тяхното имане да е в такава държава и в такова общество.

Виновни са: Всички хора които с отношението си към работещите за ДПС ги лигитимират в обществото и средата в населените места. При един нормален европейски народ, тези индивиди нарушаващи закона, щяха да бъдат отхвърлени от съгражданите си. Никой нямаше да им ходи в заведенията и магазините, да сипва гориво от бензиностанциите им или да осъществява някакви бизнес контакти с тях. С безразличното ни отношение към тях , ги лигитимираме и ги караме да си мислят ,че са като всички останали, вместо да се срамуват и да се откажат от деянията си. Нещо повече, наблюдавайки какво става децата и младите хора вземат пример за подражание и стигат до извада, че няма смисъл да учат , защото необразованите и наглите успяват….

Всички сме виновни за съсипването на морала и ценностите ни и само всички, с общи усилия можем да се спасим. Това ще стане като с отношението си накараме съдебната система и медиите да работят за обществото. Атези които не се подчиняват на морала и ценностите ни, трябва да ги накараме да се срамуват. Ако не се хванем в ръце и не го направим – НАИСТИНА НЯМА ДА ИМА НАДЕЖДА !

Нима някой си мисли , че от някъде ще се яви някой спасител и ще ни помогне да излизем на пътя на справедливостта. Историята на човечеството не познава такъв случай. Всеки народ това го прави сам.

„Помощта за давещите се – дело на самите давещи се.” – както пише в лозунг в клуба на Каторжен работник в гр. Васюки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори