Шок! Участник се хвали наред, че е спечелил "Мастър Шеф", а шоуто още тече
16 Март 2017, Четвъртък, 18:12 ч.
За сега спекулациите се въртят около участника Цветомир Савчев от Враца
Макар да е в разгара си, кулинарното шоу на bTV „Мастър шеф“ вече си има победител, пише "Хот Арена". За сега спекулациите се въртят около участника Цветомир Савчев от Враца, който сам се похвалил пред немалко свои приятели, че е спечелил третия сезон на реалити формата за готвачи.Цецо е на 30 години и е роден във Враца, но живее в Испания от 14-годишен. Изявява талант и умения в няколко дейности – дресьор на змии е, дори на кастинга на „Мастър шеф“ се появи с влечуго на врата си. Има медали в спортната дисциплина джудо и е любител фотограф.
Паралелно с тези интереси на Савчев върви и кулинарията. Запалва се по готвенето в Испания, а като негов модел за подражание е носителят на 3 звезди Мишлен шеф Феран Адриа.
Мечтата му е да отвори гастрономна къща и да готви предимно испанска кухня, тъй като тя му е любимата, макар да има афинитет и към рецепти от Италия и Азия.
Ако наистина той се окаже победителят в „Мастър шеф“, където не спира да бележи успехи, ще може да сбъдне желанието си много по-бързо, отколкото си е представял.
В категории:
Животът
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
