×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Море от цветя в Царево и Ахтопол, БСП изненада дамите от пенсионерския клуб


Море от цветя в Царево и Ахтопол, БСП изненада дамите от пенсионерския клуб
В събитието се включи кандидатът за народен представител на „БСП за България“ Димитър Гочев
08 Март 2017, Сряда, 19:08 ч.
Автор: Флагман.БГ



Ръководството на БСП-Царево поздрави по повод 8 март дамите от местния пенсионерски клуб, както и този в Ахтопол. В събитието се включиха кандидатът за народен представител на „БСП за България“ Димитър Гочев и председателят на партията в Царево Яни Янев.

Те поднесоха 70 карамфила на всички присъстващи жени и им пожелаха крепко здраве и дълголетие. Дамите от своя страна отвърнаха на двамата социалисти с поздрав за успехи и късмет в бъдещите начинания.

В категории: Царево


17
Коментара
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 0
17
Коментара по темата
17.
TESLA
24.03.2017 15:16:47
0
0
Гочев е интригант от класа. Не му се връзвайте на нищо. За който си искате гласувайте, но бизнес с него не правете освен ако нямате очаквания. Той наплю ръката която го хранеше много пъти и като мишка пак изскача!
16.
Ротшилд
19.03.2017 10:53:11
0
5
Гочев,така и така по цял ден висиш долу при Яни Торука,вземи една брадва и цепни някое дърво!За друго не ставаш момче!Прост интригант!
15.
До
11.03.2017 18:52:08
4
1
Знаете ли кво Митко Гочев си е каквото си е, който не го харесва да си гласува за който иска вота е мажоритарен. За кмет като почнете да мислите на 27-ми сутринта няма да е само Яни Шимбето и Мона Лиза на избора а на тезгяха ще има и други кандидатури, з които можете да гласувате. Едно се видя до сега, който и да е кмет в Царево от тея последните изброени за чеп за зеле не става.
14.
ургари
09.03.2017 22:24:41
3
9
Този Гоч е верен представител на рода си - нагъл, безскруполен и разбира се интригант.
13.
Г.г
09.03.2017 21:47:24
3
3
Катинка,Катинка дьрта мандаринка......
12.
Аман
09.03.2017 19:26:28
3
8
Този Гочев е човек, който никой не го взима на сериозно.Пълен въздух подналягане,отвсякаде вдигат ръце от него, използва едни големи приказки койтто самия той не ги разбира...
11.
До катинка
09.03.2017 19:17:17
2
5
Добре че е партия да го назничи тук там иначе никаде нямя да го вземат
10.
Царево
09.03.2017 19:12:43
2
5
Най-некомпетентния, човекът който няма никакви заслуги дори и последно място в листата за народни представители е въпросния димитър гочев
9.
кн
09.03.2017 13:20:27
3
5
гербаджии възтановиха ръководната роля на партията,никакъв професионализъм повсеместно некадърни послушници и партийните им секретари или активисти подобно на БКП след 1944 никаква разлика полиция съд прокоратура всички верни на партията няма разлика между ГЕРБ и БКП до 1989 !ще се задавите и ще измрете боклуци долни!
8.
Корни-киселата краставичка
09.03.2017 09:54:00
1
3
Това се нарича болшевишко-комунистически фокус-мокус .

Тука има, тука нема и накрая банка. Българинът най-обича да го лъжат.
7.
Нона Мордюкова
09.03.2017 09:31:49
2
4
Мили русофилки,некоя знае ли кво работи,къде тоз партизанин димитър гочев.
6.
cx xz
09.03.2017 09:07:18
1
2
Издевателството над беззащитни хора е добро справяне ? Това в наръчника на комуниста ли го пише ?!!Ако искате от БСП отново да достигнат рекордната си стойност (28 млд.$) - гласувайте за тях.
5.
Георги Г.
08.03.2017 21:38:11
1
2
Ако Вие и вашето семейство сте си взели преди отстъпено право като лоялен служител и гъзолизец и после сте го дали на обещетение и продали , това какво е госпожо управление или погребение ? Явно за това харесвате карамфилите . Поздрави и честит 8ми март
4.
Георги Г.
08.03.2017 21:27:47
2
5
Госпожо Стоянова , когато изпитате тези хора с 5 въпроса по българска история и Вие ще сте на моето и общественото мнение .Политиката не е злоба или някой да си върши работата , пак ще Ви го кажа това е сериозно нещо , а не начин на изкарване на лесни пари , това не е гората да се режат дърва.
3.
Катина стоянова
08.03.2017 20:37:33
6
2
Към г-н Георги Г.Вие много ли разбирате от Европейска политика или само плюете.Е от такива знаещи и разбиращи като вас сме на туй дереже.Не е хубаво да пишете глупости от злобичка за вас явно свесни хора няма.Оставете тези момчета да си вършат работата да покажат лакво могат а не предаврително да плюете стига злоба че ми писна.
2.
Стига
08.03.2017 17:27:35
2
3
Стига с тези карамфили някакви намеци правите на хората все пак те са ващи изберателки клуб на пенсията няма други
1.
Георги Г.
08.03.2017 17:26:34
4
6
Няма лошо социалистите да подаряват цветя , нищо че е един от най-евтините пиари правен някога ...Защо не подариха миналата година , а ми сега предизборно , но наистина НЯМА ЛОШО . Лошото е в поредната глупост на социалистите , че от цигания да спестят 100лв , купиха и подариха символа на мъртвеца . Хора разберете го : За да си политик трябва да имаш европейски вид ! Полик е човек с много качества и с много обща култура . Не може да нямаш нито една лична победа от дете и да искаш да станеш политик . Не може да си фалирал всеки " бизнес" / слагам го в кавички , защото това вашето дори и не е и малък бизнес за общото европейско разбирание за бизнес / и да искаш да си политик .
Разберете го , за тази професия се изисква много качества и опит , а ние гражданите на Царево знаем , че Вие ги нямате .
Вие как е мислите тая работа , ако Ви изкараме на центъра и Ви кажем да напишете едно съчинение на тема " Как ще променя града " Ще Е пълно с грешки и без капка въображение . Не става , да не съм лош пророк , но от скромния ми опит който имам Ви казвам , на истина през мойте очи НЯМАТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ВИД !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори