×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП в Ахтопол: България трябва да развие устойчива и балансирана транспортна система


БСП в Ахтопол: България трябва да развие устойчива и балансирана транспортна система
Николай Тишев и другите кандиадти на социалитите проведоха среща с избиратели в Ахтопол
05 Март 2017, Понеделник, 00:16 ч.
Автор: Флагман.БГ

Според социалистите трябва да се приоритизира развитието на интермодалността в партньорство с водещи международни логистични компании

Кандидатите за народни представители на „БСП за България” от 2-ри МИР Бургас Николай Тишев, Тодор Байчев и Димитър Гочев проведоха предизборна среща с избиратели в Ахтопол. Те разясниха на присъстващите приоритетите на коалицията за предстоящите избори.

Социалистите посочиха, че една от важните цели е България да развие устойчива, балансирана и ефективна транспортна система в услуга на хората и бизнеса. По думите им, трябва да се използва инфраструктурата на вътрешните водни и морски пътища като основа за развитието на интермодалността в партньорство с водещи международни логистични компании.

На срещата в Ахтопол се обсъди още, че българските производители на храни, земеделците и животновъдите трябва да се насърчават чрез пакет от специални мерки, а именно – наименованието „българско“ да бъде поставяно само на продукти, произведени в страната, чиято основна суровина е с произход от България; с наименованието „свежи плодове и зеленчуци“ да се категоризират само плодове и зеленчуци,  произведени на територията на България; в асортимента на търговските вериги с годишен оборот над 2 млн. лв. задължително да се въведат следните минимални прагове за произведени в България продукти: 51 % плодове и зеленчуци в сезона на производството им и 30 % – извън него, 70 % мляко и млечни продукти, 25 % месо и месни продукти (без пилешко), 50 % пилешко месо, 75 % вино и спиртни напитки.



Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
6
Коментара по темата
6.
Ротшилд
19.03.2017 10:54:41
0
1
Гочев,така и така по цял ден висиш долу при Яни Торука,вземи една брадва и цепни някое дърво!За друго не ставаш момче!Прост интригант!
5.
тонитов
08.03.2017 08:57:11
1
1
Напълно пропагандна статия! Смесица от полуистини и явни лъжи ! Авторът не си е направил труд да се запознае с фактическото положение на нещата и па тази причина споменава БКП. Сигуреn съм, че няма да седне да чете, но поне да си припомни, кой, кога и след среща с кого опрости външните дългове, унищожи или подари високотехнологичните производства и кой и по настояване на кого одържави и задължи населението с търговските дългове но големите фирми.
4.
99
08.03.2017 08:54:37
0
0
Божеее, ... абе, не че нещо, ама дядо ми, лека му пръст, щеше да каже - е тая, ако беше кобила, как хубаво щеше да пасе трева. Нема лошо,
3.
рошавия русоляв пуек
07.03.2017 09:27:48
1
2
Пази Боже сляпо да прогледа! Че комунистите се насраха, нема спор, но да видим какво става с демократите - от 2000 до 2015 дългът расте от 10 до 30 млрд или 300% за 15 години!?

А за престъпната приватизация на БГ Балкан продаден за 150 000 зараду 5-10 млн долара дълг, след което инвеститора разпродава самолети и офиси за 300 млн долара! Ами златото на България подарено за 200 000 - Дънди прави 2 млрд на година, сега ще писнат русофилите - любители на СИВ и децата на бившите комунисти (сега капиталисти), колко хубаво им е било и как хладилниците са били пълни с качествени стоки..... ....Само че:
- не си дават сметка, че хладилници се появиха у нас в края на 60те години!!!!
- Също тогава се появиха чорапогащите за жените!!!! и то внос от Сърбия. и цената им беше между 5 и 10 лв, при заплата 65лв при висше образование. Помня го защото имам сестра.
- Луканки се ядяха на Нова година и то не всяка. Същото беше валидно и за цитрусите и то ако се наредиш в 3 часа през нощта на "показния магазин". (младите хора не знаят какво е това показен магазин, а и какво се показваше там.....)
- месо се ядеше веднъж в седмицата в заможните семейства, а други не знаеха вкуса му. Добре че всички софиянци си имаха и по една баба на село.
- При внос на западен автомобил се плащаше 200% мито върху цената му като нов автомобил!!!! Т.е. колата може да струва 100$ но ще платиш 30100$ ако цената и е 15 000 $.
- ако си работил в Либия или Сирия, то либийската държава даваше 2000 $ за наш специалист, а нашата държава ти дава 300$ и то не като долари, а като хартиени бонове, с които можеше да пазаруваш в Кореком.....
Както задва Доко: "който не помни и не се поучава от миналото си,ще го приживее отново"
А който пък помни и иска да го преживее отново си е чист мазохист ! ... Всичките са маскари!(Алеко) , всичките са за бесилото!А ние ще оплюваме всеки наш герой, всяка партия, всеки водач, ще бутнем или оскверним всички паметници създадени преди нас, ще затрием всеки, които малко приличи на Бенковски, Волов, Петлешков....

Господ си знае работа - скоро или няма да ни има или пак ке сложум феса, това е неразyмното племе ...
2.
сандукан двата ножа
07.03.2017 09:22:25
0
2
Пази Боже сляпо да прогледа! Че комунистите се насраха, нема спор, но да видим какво става с демократите - от 2000 до 2015 дългът расте от 10 до 30 млрд или 300% за 15 години!?

А за престъпната приватизация на БГ Балкан продаден за 150 000 зараду 5-10 млн долара дълг, след което инвеститора разпродава самолети и офиси за 300 млн долара! Ами златото на България подарено за 200 000 - Дънди прави 2 млрд на година! ... Всичките са маскари!(Алеко) , всичките са за бесилото!

Господ си знае работа - скоро или няма да ни има или пак ке сложум феса, това е неразyмното племе ...Не искам да правя коментар под тази публика ция само ще кажа, който не помни и не се поучава от миналото си,ще го приживее отново гласувайте за партията на Ку рнелия, тя гаран тира мизерия.
1.
ПСП
06.03.2017 15:26:26
1
2
БСП и СДС докараха България до мизерията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори