×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Назначиха 16 нови зам.-министри, вижте кои са те!


02 Февруари 2017, Четвъртък, 19:44 ч.

Министър-председателят Огнян Герджиков подписа заповеди за назначаването на 16 заместник-министри в осем от министерства. Предложенията са на съответните министри.

В екипа на служебния вицепремиер и министър на здравеопазването Илко Семерджиев влизат Атанас Кундурджиев, Галин Каменов и Любомир Гайдов. И тримата вече са заемали поста в различни периоди.

Атанас Кундурджиев е началник на нефрологичното отделение в клиниката по нефрология и диализа в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. От 2014 г. досега участва в Съвета на директорите на УМБАЛ „Александровска“. В периода 2000-2001 г. е заместник-министър на здравеопазването. Завършва Медицинска академия – София, и има специализации по вътрешни болести, кардиология и нефрология, както и докторска степен от МУ – София.

Към настоящия момент Любомир Гайдов е съдия във Върховния административен съд, а преди това – в Административен съд – София област. В периода август – ноември 2009 г. е заместник-министър на здравеопазването. Завършил е право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, както и международни икономически отношения в УНСС.

От 2000 г. до 2001 г. Галин Каменов е бил заместник-министър на здравеопазването, след което става директор на РИОКОЗ – Софийска област.От 2011 г. до момента е главен секретар на РЗИ – Софийска област. Завършил е медицина в МУ – София, след което специализира „Епидемиология“ във ВМА и в МУ. Бил е заместник-началник на Центъра по военна епидемиология и хигиена към ВМА.

Светла Янчева, Георги Георгиев и Иван Палигоров стават заместник-министри на земеделието и храните.

Доц. д-р Светла Янчева е заместник-ректор на Аграрния университет в Пловдив. През 1989 г. завършва Висшия селскостопански институт в Пловдив със специалност инженер-агроном, като има специализация по растителни биотехнологии. От 2008 г. е доцент в катедра „Генетика и селекция”. Участвала е в 20 образователни, научни и внедрителски проекта. Автор е на 65 научни статии. Водила е международни лекционни курсове в университети в Германия, Китай, Ливан, Гърция и др.

От 2012 г. досега проф. Георги Георгиев е ръководител на катедра „Индустриален бизнес и предприемачество“ в Стопанския факултет на Тракийския университет. Завършил е Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в Стара Загора. Има множество международни специализации, автор е на научни трудове и публикации.

През 1985 г. проф. Иван Палигоров завършва Висшия лесотехнически институт в София, като към настоящия момент е декан на Факултета по стопанско управление в учебното заведение (Лесотехническия университет) и чете лекции в областта на икономиката на горското стопанство.
В Министерството на образованието и науката заместник-министри стават Ваня Стойнева и Мария Гайдарова.

От 2013 г. досега Ваня Стойнева работи в дирекция „Национален фонд“ в Министерството на финансите. Преди това е била заместник-министър на труда и социалната политика (март – май 2013 г.). От 2003 г. до 2011 г. е работила на различни позиции в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, свързани с управлението на европейски проекти. Има магистратура по международни отношения в УНСС.

Мария Гайдарова е директор на ОУ „Райна Княгиня“ в Пловдив от 1998 г. досега. Има магистратура по математика от СУ „Св. Климент Охридски“. Работила е като учител по информатика в ОМГ „Акад. Кирил Попов“ в Пловдив. Има редица специализации.

За заместник-министри в МОСВ са назначени Мариела Начева и Ренета Колева.

Мариела Начева е магистър по финанси от УНСС. Завършила е и УАСГ – специалност „Промишлено и гражданско строителство“. Има международна следдипломна специализация в Япония по „Глобален мениджмънт и лидерство“. Има опит в управлението на проекти в сектор „Води“, както и в областта на управление на отпадъците. Досега е работила в частния сектор.

Ренета Колева е изпълнител директор на ПУДООС от септември 2014 г. досега, като от 2012 г. е заемала различни позиции в предприятието. Има юридическо образование от Нов български университет.

Деница Александрова-Митрова и Валери Тарандов са назначени за заместник-министри в Министерството на правосъдието.

От 2012 г. Деница Александрова-Митрова е съдия в Административен съд –София град. В периода 2002-2007 г. работи като адвокат, след което става съдия в Административния съд в Пазарджик. Завършила е право в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, откъдето има и магистърска степен по международни отношения и право на ЕС.

Валери Тарандов е юрист от СУ „Св. Климент Охридски“, като специализира правораздаване. В периода 2005-2007 г. работи като адвокат. От 2015 г. е заместник-председател на Софийския арбитражен съд при СЗРПБ и арбитър.

В екипа на служебния министър на финансите Кирил Ананиев като заместник-министър е назначен проф. Румен Брусарски, който от 2012 г. досега е титуляр на лекционни курсове в бакалавърски и магистърски програми на Катедра „Финанси“ на УНСС. В периода 1998-1999 г. е заместник-изпълнителен директор на ДФЗ. Работил е и в Министерството на икономическото развитие (1996-1997) като началник управление.

Константин Делисивков става заместник-министър на енергетиката. От 2010 г. досега е изпълнителен директор на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори. Магистър е по енергийна дипломация в Северния университет в Будо, Норвегия. Има магистърска степен и по право на ЕС в СУ „Св. Климент Охридски“.

В екипа на служебния министър на икономиката Тодор Седларски влизат Лъчезар Борисов и Любомир Ганчев.

От 2010 г. досега Лъчезар Борисов работи като началник на отдел „Управление и преструктуриране на държавното участие“ в Министерството на икономиката, като преди това е заемал различни позиции във ведомството. Магистър е по макроикономика от УНСС и има много научни публикации.

Любомир Ганчев е магистър по международни икономически отношения от УНСС, има две бакалавърски степени – по финанси от Югозападен университет „Неофит Рилски“ и по „Икономика на кооперациите“ от УНСС. В периода ноември 2014 – юни 2016 г. е външен експерт в Световната асоциация по интелектуална собственост. Бил е член на Съвета на директорите на „Джереми България“ ЕАД. Заемал е съветническа длъжност към министъра на икономиката и енергетиката от юни 2013 г. до август 2014 г., като е следил за изпълнението на ОП „Конкурентоспособност“ и програмирането на ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г.

В категории: Политика , Бургас


4
Коментара
Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
4
Коментара по темата
4.
Училището в Приморско
03.02.2017 12:54:42
0
0
Такава е славата на училището
03.02.2017 12:30:03

2 0
Не капачки, не благотворителни кампании и мероприятия, а много още трябва да се прави, за да се измие срама, който Налбантов докара на училището.
7.
Стига бе!
03.02.2017 12:16:30

2 0
Примерно Прокопова да влиза в дирекцията да кляка над легена и да се подмива. После други работи да прави... после влиза в класната стая и преподава на децата български... (с подмита путка?!?!?)... Тя затова избяга в Царево, ама как може да е учител такъв човек, с какви очи гледа хората?
6.
до 2
03.02.2017 11:37:21

4 0
Не, не така. Възможно е Георги Людиев сам да го е измислил това писмо и да няма намесена никаква учителка. Все пак той работеше в училището и всичко му беше ясно. Не че не са верни фактите в писмото, но за толкова години тази учителка трябваше да се разкрие и да разобличи Налбантов, а това не стана. Сигурно е била семейна и затова се крие, не знам, може и така да е. Но така ли не се намери една да каже, ето, чуках се с директора... освен Диана, разбира се, но тя си е цапната в устата и не й обръщаха внимание.
5.
Принудиха го да напусне
03.02.2017 11:27:59

4 0
Но не само че е карал учителките да се подмиват. Те го изгониха защото и не ставаше за директор.
_____________
Дългогодишният директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров” в Приморско – Стоян Налбантов, сдаде поста си. Той се е оттеглил сам от длъжността. На негово място е назначена Марияна Казларова – досегашен преподавател в училището. Налбантов остава на работа като учител по история, научи BurgasINFO от свои отлично информирани източници.
Името на Налбантов през последните години се свързваше както със серия скандали, така и с постижения в дейността си. По неофициална информация, той трудно се е разделил с поста си, въпреки че е почувствал умора от дългогодишната си работа като директор.
„Въпреки, че вече не е на този пост, той продължава почти всеки ден да бъде в сградата”, казаха местни жители.
В Приморско се носят легенди около личността на Налбантов, говори се, че е станал толкова самолюбив, че дори имал икона с изографисан собствения му лик.
4.
Срам голям
03.02.2017 11:22:08

5 0
То беше срамна работа да кара учителките да се подмиват в дирекцията. Къде им е бил акъла на тези учителки, направо не знам!
3.
кумарджийския измамник
03.02.2017 06:34:26

1 1
Работа на мат'ряла е,на мен не ми пречи изобщо..
2.
Прав е Георги Людиев
02.02.2017 22:42:57

6 0
Георги първи разпространи онова писмо за Налбантов. Не че другите не правят секс, ама само Налбантов се хвалеше и хората си казаха какво е това училище. Това е срамно да има такъв директор. Затова сложиха Казларова да измие срама.
1.
училището
02.02.2017 22:36:39

6 0
Налбантов го уволниха, защото много приказваше на който трябва и на който не трябва.
3.
ЪРП
03.02.2017 10:09:22
0
1
ФЛЕГМАН, ОТРЕПКИ ДОЛНИ!!! ЛИЗАЧИ НА ГЕРБЕРСКИ АНУСИ!!!
ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР ОТ ТЕМАТА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА???????
НЕ ВИ ОТЪРВАТ ЛИ ТАКИВА АНАЛИЗИ?????????????
ДРИСЛЬОВЦИ БЕЗГРЪБНАЧНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



РАЗМИСЛИ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ СЛОВОБЛУДСТВА НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОТ 02.02.2017:

"Ние оставяме подредена държава и вярвам, че българите ще гласуват за ГЕРБ, каза бившият шеф на парламента"
ЕГАТИ ОПТИМИСТИТЕ!!!???

"Основен приоритет в предизборната програма на ГЕРБ ще е двойното увеличение на учителските заплати. "
НЕ Е ИСТИНА , КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ ЛЪХАТ ОТ ТАЗИ ЖЕНИЧКА!!!.......
ВИЕ ГЕРБЕРЧЕТА, ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ УЧИТЕЛСКАТА ГИЛДИЯ Е ЗАБРАВИЛА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, КАК СЕ ИЗГАВРИХТЕ С УЧИТЕЛИТЕ......, С ПОЛИЦАИТЕ .....И С Т.Н. И Т.Н.???

"Това бе един протестен вот."
ДЕМЕК ИСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ Е БИЛ УБЕДЕН ,ЧЕ РУМЕН РАДЕВ Е ДОСТОЕН И ЧИТАВ ЧОВЕК ЗА ПРЕЗИДЕНТ , А ВСИЧКИ БЪЛГАРИ АДЖЕБА СА ГЛАСУВАЛИ ПРОСТО ЗА ДА НАПРАВЯТ МРЪСНО НА ГЕРБ??!!!........РАЗБИРАШ ЛИ...?ХАХАХА......МАНТРАТА ГЕРБАДЖИЙСКА

„Много хора са разочаровани, защото не виждат промяна. Какво ново се случи при визитата на президента Радев в Брюксел? Кое е по-различното в политиката, която ще води държавата, освен, че летя със „Спартан“?“
ЦАЧЕВААА.....ТОВА ,ЧЕ ТИ СИ СЛЯПА Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ !
АЗ ВИДЯХ ЧУТОВНАТА ПРОМЯНА ТОЧНО С ТОЗА ВИЗИТА НА ГЕН.РУМЕН РАДЕВ В НАТО, КОГАТО ОЩЕ НА ПЪРВАТА СРЕЩА С ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР НА НАТО - СТОЛТЕНБЕРГ!!

РАДЕВ СЕ ДЪРЖА КАТО ИСТИНСКИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, КАТО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ МУ ,ЧЕ НАТО ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧИ ДИАЛОГА С РУСИЯ И ДА СПРЕ РЕПЧЕНЕТО СРЕЩУ РУСИЯ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ КАКЪВТО И ДА Е РИСК ЗА ВОЙНА ( ЯДРЕНА)!!!!!!!!!!!!
ЗАЯВИ МУ ,ЧЕ НАТО И РУСИЯ ТРЯБВА ДА ОБЕДИНЯТ УСИЛИЯ ЗА ДА СЕ БОРЯТ СЪС СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ!!!

ВИЕ ,ГЕРБЕРЧЕТА ЛИГАВИ, ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КОЛКО ДОСТОЙНО И ДОБЛЕСТНО СЕ ДЪРЖА РУМЕН РАДЕВ ???????????

РАДЕВ СЪЩО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО НА ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ НА НАТО ,ЧЕ ТЕЗИ САНКЦИИ НАНАСЯТ ОГРОМНИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ !!!

ГЕНЕРАЛЕ, НАПРАВО МИ НАПЪЛНИ ДУШАТА С ТОВА ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕ МИ СЕ МИСЛИ, КАКВО ЛИЗАЧЕСТВО И ВЪРТЕНЕ НА ДУДУЦИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ,АКО ОТНОВО ГЕРБ ИМАХА ПРЕЗИДЕНТ....ЖАЛКА КАРТИНКА...

СЪЩОТО БЕЗГРЪБНАЧНО ЛИЗАЧЕСТВО ,КАТО В МОМЕНТА НА ЦВ.ЦВ.,КОЙТО ОВЪРША ВСИЧКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ВЪВ ВАШИНГТОН ЗА ДА ПОЛУЧИ НОВИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ИНСТРУКЦИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
kokite
02.02.2017 19:12:47
1
2
ИЗЛИШНО Е. САМО ДА ГИ ХРАНИМ. СТИГА АНОНИМНИЦИ ОТ УНСС, БЛАГОЕВКРАДСКИ И ТН. ИЗМИСЛЕНИ ДОЦЕНТИ И ПСЕВДО ПРОФЕСОРИ. МНООООГО ПРОФЕСОРИ В ТАЯ ДЪРЖАВА БРЕЙЙЙЙЙ
1.
Пешо
02.02.2017 17:02:30
0
0
специализира "правораздаване"- !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори